Mai multe
De la: cleoparisalb, la data 2010-02-27 09:06:42Sincer mi se pare o idee foarte proasta de a te apuca de aceasta dieta. In primul rand nu iti asigura necesarul zilnic pentru o buna functionare a organismului, si in al doilea rand nu ai cum sa mananci cate 2 oua in fiecare zi, pentru ca poti face hepatita. Daca vrei cu adevarat sa slabesti mananca sanatos. Acest lucru mi se spunea si mie la inceput si mi se parea o prostie dar cand am inceput sa am un mod de viata sanatos acum inteleg semnificatia cuvintelor mai bine. Eu am slabit 23 de kg si ma mentin in continuare de anul trecut din octombrie. Sfatul meu sincer este sa sa renunti la mancaruri grase, la maioneze, la fast food, dulciuri si incearca sa mananci iaurt, branza de vaci degresata, cereale, fructe, carne de pui, curcan sau vita la gratar, peste marinat sau la gratar asezonat cu salata verde sau diferite salate fara maioneza, iar daca vrei ceva dulce poti incerca daca o sa iti si placa batoanele fibrobar, le gasesti la plafar, sunt cele cu ambalaj verde. Incearca sa mananci sanatos si o sa vezi ca rezultatele o sa apara si o sa te mentii la greutatea la care vrei sa ajungi. Mult succes. |
||
|
kudika032963 Postat pe 28 Februarie 2010 12:07 |
||
|---|---|---|
tin sa te contrazic....cina se poate lua cu 3 ore inainte de ....
|
||
|
kudika032963 Postat pe 28 Februarie 2010 12:10 |
||
De la: bumpp, la data 2010-02-27 18:19:01salutare, fete! daca bei multa apa...ai grija cu sarea...aceasta o retine in organism...bv |
||
|
|
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 28 Februarie 2010 12:13 |
||
Doamne..dar mori de foame..itzi distrugi stomacu asa ...care vrea sa slabeasca ia sa faca in fiecare dimineatza si seara cate 30 de abdomene si genoflexiuni ...sau nah..macar o data pe zi daca nu se poate..si sa nu abuzeze de mancare si dulciuri...(dulciuri se poate..dar doar de pofta o gura ..si cat mai putina paine) si cat mai multe fructe,lactate,si legume si o sa vedeti cum in cateva luni slabiti calumea...fara nutritionisti,sala si nu mai stiu eu ce..de ce sa dai 600 de mii pt o programare la nutritionist knd stii ce o sa'ti spuna? acuma depinde de persoana..dar in general merge si fara nutritionist :) la mine a mers ff bine :)
|
||
|
Ms_xdream Postat pe 28 Februarie 2010 14:55 |
||
| He-He...eu vreau o reteta de ingrasare... | ||
|
YoYoDiAbOlIk Postat pe 28 Februarie 2010 16:58 |
||
|
cea mai tare dieta: dimineata eu nu mananc...fiindca ma trezesc mereu la amiaza, dar daca se intampla sa fiu matinala mananc mereu o para... ...la amiaza cartofi pai q multa maioneza, dupa care ceva dulce, de obicei snikers...si binenteles berea la mn nu lipseste... ...seara paste q sos, si din nou o bere la doza rece ...asa ca fetelor nu va abtineti si mancati ce va place...de ce sa va infometati....mancati pana crapati!!!!! ..TRAIASCA BEREAAAAAA!!!!!!!!!!1
|
||
|
freakbabe Postat pe 28 Februarie 2010 17:08 |
||
De la: carla2008, la data 2010-02-27 09:03:04NU mi se pare o dieta buna. Cine vrea sa slabeasca, sa o faca pe termen lung, sigur si fara complicatii de sanatate!. Dar nici nu trebuie sa fii medic ca sa iti dai seama ca ai multe greseli Nu are nicio legatura masa de seara sau ora la care o iei cu luarea in greutate. Sunt evitate mesele tarzi din alte motive. Alimentele alea au acelasi nr de calorii pe tot parcursul zile, crede-ma Mi se pare mult si 100de gr de paine, tu te duci deja la 200 ?!? pai ai din start peste 600 de calorii din ce? din coca goala...NEXT --de unde pana unde ingrasa berea? pai aia are 4% alcool, ia sa te uiti tu cate sute de calorii are un wisky sau un coniac la 100 ml si apoi o sa vezi ca berea e mic copil Si ca incheiere, 3 mese, facand si sport, este putin, chiar si pt o pers care vrea sa slabeasca
|
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 28 Februarie 2010 18:03 |
||
De la: heavenly_gloria, la data 2010-02-27 10:38:30Nu va prostiti fetelor cu diete extreme. Eu m-am infometat si am refuzat sa mananc cu zilele, cafea si tigara pe stomacul gol, etc.... Acum nu mai pot manca si sunt diagnosticata cu anorexie....Plus ca trebuie sa ma zbat sa pun inapoi 3-4 kg, ceea ce e foarte dificil din moment ce nu pot sa mananc.....Deci, nu e sexy deloc! Dar cine a zis ca o dieta sau pusul kg este sexy sau nu?!?!
|
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 28 Februarie 2010 18:08 |
||
| Scumpa mea, poti sa tii dieta linistita, ouale pot fi inlocuite in cate-o zi cu un iaurt, marul cu un pumn de stafide, un grapefruit sau o portocala, dar , te rog, nu o tine mai mult de trei zile pe saptamana. Nu este adevarat ca-ti produce foame, ba dimpotriva, esti tot timpul satula, doar ca nu e bine de tinut pe termen lung, organismul se obisnuieste cu ea si nu mai are efectele dorite ! Succes si o primavara minunata ! Pupici | ||
|
Liuta Postat pe 28 Februarie 2010 18:36 |
||
De la: dani_pisi, la data 2010-02-27 12:45:53 Ce fel de pastile iei? Spune-ne si noua ! Pupici |
||
|
Liuta Postat pe 28 Februarie 2010 18:47 |
||
De la: catalina09, la data 2010-02-21 16:09:56Dieta ” Balerina”:
|
||
|
kudika118526 Postat pe 28 Februarie 2010 18:48 |
||
| vreau si eu sa stiu c pastile ai luat mai exact/? | ||
|
kudika068334 Postat pe 28 Februarie 2010 19:17 |
||
De la: Miss_Terry, la data 2010-02-27 11:18:42 La o cura de slabire organismul va fi intotdeauna privat de anumite alimente, tocmai din cauza aceea sa produce slabirea. Poate ca Balerina asta e putin cam drastica, dar mi se pare ca ne cramponam mult prea tare pentru ea. Nu o sa se declanseze in cele cateva zile nici o boala de stomac, si daca chiar te doare stomacul... te OPRESTI. Ok, nu e f sanatoasa, dar pt o slabire rapida in timp scurt mi se pare ok. Fara efort si retinere nu o sa slabim niciodata. Si evident ca PUI LA LOC daca atunci cand termini cura, mananci cat sa compensezi ce ai suferit:)). Poate ca pe termen lung e ok sa consulti un nutritionist, sa slabesti 3 kg in 2 luni, etc. Dar exista si alte optiuni. Nu draga mea, nu privarea de anumite alimente slabeste organismul sau stratul adipos de pe tine. Poti sa mananci numai piept de pui, peste, salate si fructe si daca bagi cantitati mari te poti ingrasa. Te ingrasa surplusul caloric (indiferent de proveninenta lui); te ingrasa si fructele, desi unele au ~90% apa (gen pepenele) dar au si carbo, care aflati in surplus, ca orice alt macronutrient se trans in grasime. Citeste sub ce forma este depozitata fructoza din fructe si unde este depozitata, si ce anume face organismul cu rezervele alea si apoi mai discutam. Nici nu este nevoie sa mananci f mult dupa aceasta asa zisa dieta, deoarece metabolismul bazal scada enorm de mult si la sf "dietei" este indeajuns sa mananci si 1000-1500 calorii pe zi si pui kg pe tine. |
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 28 Februarie 2010 19:45 |
||
|
si daca mie mi se face rau de la oua?????????// chiar nu sufar decat omleta, e o chestiune psihologica:p ce au in schimb:)) |
||
|
ivasuctatiana Postat pe 28 Februarie 2010 19:46 |
||
De la: Darosea_, la data 2010-02-27 12:09:42 Categoric! |
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 28 Februarie 2010 19:47 |
||
De la: ivasuctatiana, la data 2010-02-28 19:46:39si daca mie mi se face rau de la oua?????????// Problema nu se pune asa. Un om sanatos nu trebuie sa aiba in dieta lui mai mult de 300mg colesterol. Daca un om sufera de hipercolesterolemie, trebuie sa scada de la 300 la cca 200mg pe zi. Un galbenus de ou are peste 200mg colesterol...deci...daca mananci deja 2 oua pe zi si in fiecare zi...este enorm de mult. Poti in schimb sa mananci cate albusuri de ou vrei, dupa zer contine cea mai buna proteina din toate alimentele. Fierbi oul tare si mananci doar albusul. Recent s-au facut tot felul de studii ca treaba asta este un mit. Dar eu nu cred si nu m-as risca sa mananc mai mult de 1 galbenus pe zi. |
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 28 Februarie 2010 19:52 |
||
De la: kudika061640, la data 2010-02-27 12:29:21 echilibrata dpdv nutritional? Vorbesti prostii. Dieta asta nu are mai mult de 30 gr prot. Cum sa contina oul destule proteine cand ala de abia daca are vreo 7 Proteina in sunca...mda...tu crezi ca se mai fac ca alta data mezelurile astea...aia nici macar nu e carne ce baga ei acolo PS: un sedentar are nevoie de 1 gr / kgcorp de prot pe zi. Daca mai face si sport, creste...la 1.5, daca mai face si sport de mare intensitate trebuie sa sara lejer de 2. Ea de abia daca face un 0.5 |
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 28 Februarie 2010 19:58 |
||
| may eu l-am tinut ... desi am murit de foame... am slabit 10 kg intr-o sapt...da bn si sala si box da dupa dak nu ejti antenta....pui dublu inapoi... | ||
|
kudika103473 Postat pe 28 Februarie 2010 21:56 |
||
| ce fel de pastile?sunt tare curioasa:) | ||
|
madalina_morcan Postat pe 28 Februarie 2010 22:37 |
||
De la: kudika103473, la data 2010-02-28 21:56:38may eu l-am tinut ... desi am murit de foame... am slabit 10 kg intr-o sapt...da bn si sala si box da dupa dak nu ejti antenta....pui dublu inapoi... nu ti-a fost rau daca ai slabit atat de mult intr-o saptamana?nu imi vine sa cred ca se poate sa slabesti atat de mult>>> |
||
|
madalina_morcan Postat pe 28 Februarie 2010 22:40 |
||
| ca sa slabesti frumos si sanatos nu este recomandat sa tii nici un fel de dieta ci sa iti schimbi modul de viata si asta semnifica a manca sanatos si a face miscare si abea multa apa.daca ne alimentam corect si sanatos plus miscare slabim din start.eu am slabit 18 kg in doi ani si de 6 luni de zile nu am mai pus nici macar un gram la loc si ma cantaresc regulat.dar mi-am schimbat total si modul de a gandi despre mancare.si cel mai important e ca sunt sanatoasa si am un sistem imunitar bun.am trecut prin multe incercari plus bulimie.eu sfatuiesc toate femeile sa slabeasca cu cap,sanatos si in timp si vor fii mai satisfacute de rezultate pe termen lung.va pup si doresc tuturor sanatate! | ||
|
smarandutza Postat pe 28 Februarie 2010 22:44 |
||
De la: madalina_morcan, la data 2010-02-28 22:40:06 Se poate, stai calma. Imi aduc aminte cat am fost in spital dupa operatia de apendicita, dupa 2 zile de stat in spital doar cu supe...am dat 3kg jos. |
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 28 Februarie 2010 22:55 |
||
| Pastilele sunt mai mult decat periculoase, poti faci stop cardiac!!! Chiar nu te-a intepat inima niciodata cand ai inghitit acele pastile? Daca raspunzi afirmativ atunci pune-ti un semn de intrebare. Teoretic nu se poate sa nu-ti fie foame deloc, cu pastilele slabesti pentru ca nu mananci nimic, doar bei apa....., nu le poti lua vesnic si nici nu schimba metabolismul cum se spune, dupa ce renunti la ele, in timp, un an cel mult, te vei ingrasa la loc ba chiar mai mult, si in unele cazuri nefericite dublu....... | ||
|
Tinet Postat pe 1 Martie 2010 08:32 |
||
|
programele de slabit presupun o observare inderaproape a pacientului.Eu am fost cam 1 an sub observatie. Regimul este in regula,pt ca aduce un aport scazut de carbohidrati,are proteine(200g carne slaba pe zi),are vitamine (400 g legume),are fructe (200 g -fructele trebuie considerate "dulciuri") La proteine se poate varia cu oua( nu mai mult de 3/sapt),branza degresata,peste. Important e sa cantaresti totul.Nu din ochi,ca ochiul inseala. Programele de slabit sse adreseaza unui grup,asa ca dieta nu e una personalizata. La Oekotropholog am urmat un fel de curs,in care am invatat cam totul despre mancare.Am primit,normal si un regim personalizat,de 1600 kkal.In linii mari,totul trebuie cantarit.La ea am fost singura. Ceea ce am postat eu e mult mai sanatos decat supa de varza,dieta disociata sau dieta cu orez. Atata m-am scolit incat m-am inscris intr-un final la o scoala de nutritionisti.In 2 ani obtin atestat de nutriotionist. Plus ca merg 15 km cu bicicleta de camera/5X/sapt. Sunt doar sfaturi,de aceea nu am scris numele programelor cu care am slabit eu dupa nastere. Si dietele cu "4 kg/sapt."nu sunt diete,intr-o saptamana elimi 3 kg de apa,dar nu 3kg grasime. |
||
|
Maricela35 Postat pe 1 Martie 2010 10:16 |
||
| nu e o rezolvare sa te privezi de hrana fara sport pentru ca ajungi sa-ti atarne pielea apoi intr-un mod oribil si nu mai ai ce-i face decat bisturiu! cred ca un ritm de slabire de 1kg pe saptamana este satisfacator pentru o femeie normala. dieta pare ok avand in vedere ca eu sunt hipotiroidiana si am slabit la un mom dat 15 kile in trei luni cu un mar un iaurt cu cereale si o salata pe zi. Si, in afara de acestea, 14 km mers pe jos zilnic si inot de trei ori pe saptamana. si m-am mentinut, o vreme dupa care am inceput din nou sa pun pe mine si iar o sa incep cu sport dar de data asta varsta imi cere alta alimentatie asa ca o sa merg la aerobic/tae bo si pilates si o sa mananc mai cu cap ca mi-e teama de bolile de stomac. nu pot lua pastile de slabit, ca am incercat odata si am ajuns la urgente cu anafilaxie:d deci sunt alergica la tampeniile alea asa naturiste cum sunt. succes tuturor! | ||
|
monica_savu Postat pe 1 Martie 2010 11:02 |
||
cum adik ai slabit prin pastile?ce pastile?eu am facut la fel,am incercat prin pastile dar nu m-a ajutat cu nimic.ce tip erau ale tale?si in leg cu dieta ,si eu am fost adepta dietelor drastice in gen dar imi schimb incet incet conceptia ,mai ales dupa ce am citit unele mesaje de aici,mai bine usu rel si sigur.asa k ms mi-a prins bine sa citesc ce ati avut de spus.http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/31726.html#
|
||
|
Sonia_Alexa Postat pe 1 Martie 2010 11:21 |
||
| Buna fetelor.. scuzati'mi subiectul..nu are legatura cu ce vb voi aici.. insa va rog mult sa'mi raspundeti care stie.. la jumatate de norma se mai impoziteaza salariul? adik se mai opreste pt asigurare de sanatate, sociala..etc tin sa precizez ca salariul e minimul pe economie.. va rog spuneti'mi. :*:* | ||
|
Dark Postat pe 1 Martie 2010 11:28 |
||
| ma grabesc si de aceea nu am mai cautat un subiect asemanator.. | ||
|
Dark Postat pe 1 Martie 2010 11:28 |
||
| Mai fetelor eu fac mult sport, merg foarte mult pe jos, si mai ales consum foarte multe fructe legume si mai am un avantaj.Corpul meu e invatat cu infometerea.Pot sta nemincata 3 zile.Si inca un noroc, ma ingras greu si slabesc repede.Nu va recomand infometarea e cam naspa. | ||
|
kudika098645 Postat pe 1 Martie 2010 11:29 |
||
De la: Dark, la data 2010-03-01 11:28:04 va rog mult sa'mi raspundeti care stie.. la jumatate de norma se mai impoziteaza salariul? adik se mai opreste pt asigurare de sanatate, sociala..etc tin sa precizez ca salariul e minimul pe economie.. va rog spuneti'mi. :*:* Din cate stiu eu, da. |
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 1 Martie 2010 12:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Dieta South Beach | 4 | De la: kudika_972249 23 Octombrie 2014 15:40 |
| Dieta disociata = slabeste sanatos | 10 | De la: ninuta20 24 Martie 2010 16:19 |
| Montignac sau Weight Watchers? | 15 | De la: kudika_972249 23 Octombrie 2014 15:40 |
|
|
||
| ajutor pentru cei ce vor sa slabeasca | 62 | De la: alexgnt 31 August 2016 14:35 |
| Vreau o parere de la iubitorii de animale | 15 | De la: koph 11 Noiembrie 2009 23:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.