Mai multe
|
deci dietele astea au efect de boomerang, insa te ingrasi mult mai mult, poate dublu. Iti distrugi stomacu, ajungi anorexica, iti cade paru, ai depresii, nu o sa fi multumita de tine desi o sa ai aproape 39 de kg, cearcane, o sa fi extrem de palida, sangele nu o sa-ti mai circule. Daca faci fa ceva cu cap, nu din pprostie, altfel ajungi exact ca si mine....nu o spun din rautate ci din proprie experienta. Imi iubesc viata mai mult ca orice...dar ajung sa o pierd?Ajung sa o pierd constient daor ptr ca sunt interesata de imagine....si nu mai poti da inapoi fiindca esti prea obsedata de schestia cu slabitu... Sa ti un regim care sa includa putin din toate, si astfel o sa slabesti treptat, uniform, si fara reingrasare. Nu te grabi, CU RABDAREA TRECI MAREA.
|
||
|
cozy Postat pe 1 Martie 2010 20:40 |
||
|---|---|---|
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-03-01 12:40:17De la: Dark, la data 2010-03-01 11:28:04 va rog mult sa'mi raspundeti care stie.. la jumatate de norma se mai impoziteaza salariul? adik se mai opreste pt asigurare de sanatate, sociala..etc tin sa precizez ca salariul e minimul pe economie.. va rog spuneti'mi. :*:* da, sunt eu in situatia asta. se impoziteaza! |
||
|
monica_savu Postat pe 1 Martie 2010 23:52 |
||
De la: catalina09, la data 2010-02-21 16:09:56Dieta Balerina: Daca o balerina mananca des asa, cred ca lesina :) |
||
|
|
||
|
lulu2680 Postat pe 2 Martie 2010 18:23 |
||
si chiar dak faci niste exercitii in casa este bine?
|
||
|
kudika074070 Postat pe 3 Martie 2010 14:53 |
||
| Nu prea e n regula dieta asta. Nu e sntos sa mnnci doua oua pe zi, timp de mai multe zile. Ma gndesc ca ar putea fi nlocuite cu un pahar de iaurt, adic o zi iaurt, o zi un ou, nicidecum doua. | ||
|
philia Postat pe 3 Martie 2010 15:08 |
||
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-02-28 19:45:10 Din pacate asa e, in mod normal, atunci cand vrei sa slabesti, nu poti manca mai mult de 2 fructe pe zi. Nu suc de fructe, pentru ca un suc de portocale dimineata inseamna cel putin doua portocale, deci toata ratia de pe ziua aia, in trei inghitituri. Si fara fibre, doar apa si fructoza. Si da, facand diete drastice nu facem altceva decat sa obisnuim organismul sa evolueze cu foarte putine calorii... Cand "iti trece" tie, si parca ai manca mai mult decat juma' de ou pe zi, organismul o tine tot pe-a lui, pentru ca metabolismul ramane pe "slow" si te ingrasi desi mananci sanatos si mai putin decat oricine altcineva, persoane care nu-s grase deloc. |
||
|
Dor_a Postat pe 3 Martie 2010 15:23 |
||
| reteta asta este pe o saptamana, si da acele rezultate, 1 kg pe zi, insa dupa e trebuie atentie maxima ca totul se pune rapid daca se revine la meniul dinainte de dieta.succes! | ||
|
aleenna13 Postat pe 4 Martie 2010 21:34 |
||
De la: kudika074070, la data 2010-03-03 14:53:30si chiar dak faci niste exercitii in casa este bine? Evident, in cazul in care nu dispui de posibilitati financiare si de timp ca sa te deplasez intr-un loc organizat (club, sala, complex sportiv). Totusi multe pers nu dispun de aparatura necesara la domiciliu si antr poate sa fie mai putin productiv. Ca sa nu mai zic ca sunt pers care se motiveaza mai mult cand au alaturi alte pers care se antreneaza. Bine sunt tot felul de oameni, altii prefera sa se antr singuri, concentrandu-se mai bine asa. |
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 6 Martie 2010 13:00 |
||
De la: aleenna13, la data 2010-03-04 21:34:35reteta asta este pe o saptamana, si da acele rezultate, 1 kg pe zi, insa dupa e trebuie atentie maxima ca totul se pune rapid daca se revine la meniul dinainte de dieta.succes! Trecerea trebuie sa fie progresiva. Cea mai mica schimbare (in sensul aportului caloric) va determina organismul sa isi faca rezerve, deoarece el nu stie cand va mai trece printr-o astfel de "nebunie" si vrea sa se apere saracu' :) |
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 6 Martie 2010 13:03 |
||
| da, se impoziteaza. se calculeaza toate taxele catre buget dar sunt mai mici in functie de salariu. | ||
|
kudika091108 Postat pe 9 Martie 2010 21:58 |
||
De la: Dark, la data 2010-03-01 11:28:04Buna fetelor.. scuzati'mi subiectul..nu are legatura cu ce vb voi aici.. insa va rog mult sa'mi raspundeti care stie.. la jumatate de norma se mai impoziteaza salariul? adik se mai opreste pt asigurare de sanatate, sociala..etc tin sa precizez ca salariul e minimul pe economie.. va rog spuneti'mi. :*:* da, se impoziteaza, se calculeaza toate taxele ( cas, cass, somaj) dar in functie de salariu. si fiind un salariu mic inpozitul ar trebui sa fie f mic cativa lei. Din salariu se scade deducerea de baza si pe urma se calculeaza impozitul. |
||
|
kudika091108 Postat pe 9 Martie 2010 22:05 |
||
| super. daca ai norocul sa supravietuiesti!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
kudika132000 Postat pe 12 Martie 2010 13:53 |
||
|
fetelor ce stiti ce pastile se mai gasesc pt a slabi???????
|
||
|
dani_pisi Postat pe 15 Martie 2010 13:41 |
||
| eu nu sunt adepta pastilelor pentru scaderea in greutate, de aceea am apelat la ColonHelp, un produs recomandat de un medic gastroenterolog de la Fundeni. Am incredere in el deoarece contine numai plante maruntite, fara a avea conservanti, coloranti sau aditivi. Produsul mi-a fost recomandat pentru detoxifiere si slabit. Il iau de o luna si rezultatele incep sa se vada, am fata mai curata, beau mai multa apa si am inceput sa slabesc incet dar sigur | ||
|
kudika112180 Postat pe 22 Martie 2010 15:15 |
||
|
Buna, A tinut-o in liceu(in urma cu 9 ani) si a dat roade:de la 72 la 65 in doua saptamani. Nu ai nici problema, e minunata, numai sa te tii de ea. Bafta! |
||
|
doda541 Postat pe 22 Martie 2010 16:11 |
||
Eh na! oricarui antrenor ori nutritionist ii arati dieta asta va spune ca nu e buna si vine doda si zice ca'i perfecta cred ca mintea ti-a ramas la liceu
|
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 22 Martie 2010 17:29 |
||
|
Buna, Sunt Gabriela si am incercat acest gen de dieta (din 2 in 2 ore) acum cativa ani. Am scapat de 9 kn intr-o luna si 1 saptamana. Trebuie sa mananci la ora fixata indiferent daca-ti este foame sau nu. Si trebuie sa bei minim 2 litri lichide (ceai fara zahar sau cu indulcitor, apa plata, compoturi facute in casa si cafea). Nu am facut sport, insa seara de seara ma cremuiam (crema de corp) si ma infasuram in folie alimentara. Bineinteles ca dupa aprox 3 luni am inceput sa pun kilogramele pierdute la loc.... Multa bafta, voina si perseverenta. |
||
|
kudika036230 Postat pe 23 Martie 2010 11:33 |
||
|
Slabeste SANATOS!!! BIOSTIMULARE acasa la tine!Oferta valabila pt Bucuresti! Slabeste sanatos, scapa de celulita, tonifiaza-ti fesele si sanii, Detoxifiaza-ti corpul!Nu uita sa intrebi de oferta lunii!!!relatii Monica 0722156675 |
||
|
monica_daciana Postat pe 23 Martie 2010 15:18 |
||
|
Eu am inceput aceasta dieta- deja sunt in ziua a 5-a ...dupa 4 zile complete de cura am slabit 3,200 kg (ma cantaresc dimineata doar).Pana acum vad ca ma simt foarte bine, doar in ziua a doua spre seara am avut usoare ameteli...in rest a fost OK. Vreau sa tin dieta asta 10 zile caci sunt tare curioasa cate kg voi da jos. Beau zilnic 2,5-3 litri de apa si alerg 20-30 de minute. |
||
|
kudika164247 Postat pe 10 Aprilie 2010 17:38 |
||
| Dupa 5 zile intregi de dieta Balerina (acum sunt in ziua 6), am dat jos 3,700 kg.Mi-e tot mai usor, nu imi este foame si nici pofta sa mananc si altceva. | ||
|
kudika164247 Postat pe 11 Aprilie 2010 13:23 |
||
|
Multi s-au apucat de dieta asta si au spus ca ne vor tine la curent cu rezultatele, dar nu au mai revenit, deci se presupune ca au abandonat-o la un moment dat, nu? Eu chiar am fost hotarata de la inceput sa o tin si sa va spun rezultatele...banuiesc ca va ajuta mult pe voi, cele ce vreti sa slabiti. Dupa 7 zile de dita Balerina (acum am anceput ziua 8), am dat jos 5,000 kg.Sunt multumita deocamdata, nu mi-e foame, nu am ameteli... Am citit undeva pe net ce te mai ajuta sa nu abandonezi curele de slabire: sa ridici din cand in cand greutatea pe care ai pierdut-o (cum ar fi la mine sa ridic cu o mana ceva ce cantareste 5 kg)...chiar ca am slabit mult! Voi continua pana la ziua 10 sau 14 dar dupa aceea ma opresc.O sa va mai tin la curent. |
||
|
kudika164247 Postat pe 13 Aprilie 2010 07:20 |
||
De la: kudika164247, la data 2010-04-13 07:20:39Multi s-au apucat de dieta asta si au spus ca ne vor tine la curent cu rezultatele, dar nu au mai revenit, deci se presupune ca au abandonat-o la un moment dat, nu? Eu chiar am fost hotarata de la inceput sa o tin si sa va spun rezultatele...banuiesc ca va ajuta mult pe voi, cele ce vreti sa slabiti. Draga mea...cui crezi ca te lauzi ca ai slabit 5 kg in 8 zile? De unde pana unde a ajuns un regim / dieta alimentara sa aiba ca drept scop trecerea unui nr de zile fara sa cad Doamne fereste pe strada. Dieta ar trebui sa fie ceva bun, util organismului, sa-l ajute sa fct in parametrii cat mai fiziologici, nu sa te inspaimante si sa te preocupe la faze de genu, ca nu imi e foame, sau nu am ameteli. Apoi alta chestie....daca vrei sa iti zic 5kg in 8 zile este extrem, extrem de putin, daca e sa ne luam stric pe scaderea in greutate. Exemplu pe care ti-l pot da, sunt pilotii de F1, care in mai putin de 2h slabesc 3-4 kg SI pe langa asta, iti mai zic ca 1 kg de grasime are 9000 de calorii, rezulta ca tu in decursul a 8 zile ai facut un deficit calori de.....45.000 de calorii; daca ai cap, vei deduce si singura ca ce ai dat tu jos nu se numeste grasime, ci mai mult apa din tesuturi, eventual si muschi, avand in vedere ca alimentatia este extrem de saraca si nu duce la reconstruirea fireasca a tesuturilor.....
|
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 13 Aprilie 2010 18:20 |
||
| Ronnie, Ronnie, ce te bagi in seama...ti-a cerut careva parerea?Trebuie sa fi de acord cu mine? Poate ca pe altcineva intereseaza ce am scris eu...si sa te corectez atotstiutorule: 1kg de grasime corporala are 7000 de calorii nu 9000. | ||
|
kudika164247 Postat pe 13 Aprilie 2010 21:11 |
||
De la: kudika164247, la data 2010-04-13 21:11:53Ronnie, Ronnie, ce te bagi in seama...ti-a cerut careva parerea?Trebuie sa fi de acord cu mine? Poate ca pe altcineva intereseaza ce am scris eu...si sa te corectez atotstiutorule: 1kg de grasime corporala are 7000 de calorii nu 9000. .....ops....da mi voie sa te contrazic si sa fiu de acorg cu ronii...dar nu din masculinitate frateasca ....ci din dreptate pe bune....ia de aci si citeste..... ....Calorii zilnic. Cate calorii au proteinele, carbohidratii sau ...1 (un) gram de proteine are 4 calorii; 1 (un) gram de carbohidrati are tot 4 calorii; 1 (un) gram de grasimi sau lipide are 9 calorii. In plus fata de a sti cate calorii sunt intr-un gram de proteina, ... Cate lipide sunt recomandate pe zi? ... ma intereseaza daca nr decalorii la 100 g de aliment se calculeaza la ... prodieta.ro/calorii-zilnic-dieta-sanatoasa-proteine-carbohidrati-lipide/ - n Cache - Pagini similare .....ei ce zici????
|
||
|
gratuit89 Postat pe 13 Aprilie 2010 21:26 |
||
De la: kudika164247, la data 2010-04-13 21:11:53Ronnie, Ronnie, ce te bagi in seama...ti-a cerut careva parerea?Trebuie sa fi de acord cu mine? Poate ca pe altcineva intereseaza ce am scris eu...si sa te corectez atotstiutorule: 1kg de grasime corporala are 7000 de calorii nu 9000. Bunico, dar argumenteaza dc 1 kg de grasime are 7000 si nu 9000 sau orice alta cifra. Eu am gandit logic...asa cum a scris si gratuit....am vazut pe tot felul de forumuri cifra de 7000 dar nicaieri nu scria de unde provine. Daca 1 kg = 1000 gr....si 1 gr are 9 calorii....ce rezulta de aici? Daca aduci o alta explicatie, f bine...eu astept... |
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 13 Aprilie 2010 22:21 |
||
|
Spunem ca un gram de grasime contine 9 calorii. Insa 1000 grame intr-un kilogram ar insemna 9000 si nu 7.716 cat am spus mai sus. Motivul pentru care exista aceasta diferenta este acela ca grasimea din organism sau tesutul adipos contine nu numai grasime ci si alte substante printre care proteina, apa si tesut conjunctiv. Un calcul usor de facut: 7.716/1000 = 7.7 Astfel, un gram de grasime din organism contine numai 7.7 calorii versus 9 calorii din grasime pura. Corpul uman contine si apa iar apa nu are calorii. Din cauza acestor diferente este corect sa ne referim la 7.7 calorii/ per gram atunci cand luam in calcul caloriile pe care le consuma organismul nostru si 9 calorii/per gram atunci cand ne referim la caloriile pe care le regasim in mancare. Nici ca tine, nici ca mine. |
||
|
kudika164247 Postat pe 13 Aprilie 2010 23:01 |
||
| In fine, m-am oprit dupa 8 zile si 5,300 kg date jos...grasime, apa , ce-or fi continand ele...Ronnie, poate ca ai dreptate ca nu e asa buna cura asta, dar eu trebuie sa ma conving singura de asta... NEPOATE. | ||
|
kudika164247 Postat pe 14 Aprilie 2010 16:46 |
||
| Domnule "stie tot", de ce nu le dai tu fetelor retete de slabit eficiente, construite dupa criterile alea pe care sunt convinsa ca le cunosti foarte bine? | ||
|
doda541 Postat pe 15 Aprilie 2010 16:21 |
||
De la: doda541, la data 2010-04-15 16:21:01Domnule "stie tot", de ce nu le dai tu fetelor retete de slabit eficiente, construite dupa criterile alea pe care sunt convinsa ca le cunosti foarte bine? Doda, cat de penibila poti sa fii ca sa scrii asa ceva?
|
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 15 Aprilie 2010 16:54 |
||
de 5 ani de zile pana la orele 12 nu beau decat cafea,pe stomacul gol. Acum 3 ani inainte de nunta am tinut o dieta asemanatoare si chiar am slabit un pic mai mult decat am crezut.de maine voi incepe si eu acesta dieta.
|
||
|
kudika229640 Postat pe 18 Iulie 2010 20:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Toate dietele care dau rezultate | 26 | De la: kudika_972424 19 August 2014 01:24 |
| Reteta americana de succes | 2 | De la: kudika408752 18 Iunie 2011 15:34 |
| obezitatea o problema majora | 14 | De la: luchianramona 18 Septembrie 2013 17:26 |
|
|
||
| HELP ! | 4 | De la: pissy 26 Aprilie 2010 18:12 |
| Dieta South Beach | 4 | De la: kudika_972249 23 Octombrie 2014 15:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.