Setari Cookie-uri

mi-am gasit jumatatea ...da e insurat

nu lua in seama rautatile lumii.Trebuie sa faci ce simti tu.POATE CA EL CHIAR TE IUBESTE CU ADEVARAT.daca va renunta latine ......asta inseamna ca este un tatic deosebit!sa nu-ti para rau de nimic .Stii ce se spune;mai bine sa-ti para rau de ce ai facut decat ce nu ai facut.BAFTA!
kudika132193
Postat pe 16 Martie 2010 18:35
FUGI CAT POTI!!!!!! NU O SA AI DECAT TU DE SUFERIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FOOOOOARTE SERIOS!
amircristian
Postat pe 16 Martie 2010 18:55
Este destul de greu sa iti cladesti fericirea pe nefericirea altcuiva. In general o dragoste care se aprinde repede, se stinge repede. Nu stiu in ce masura vei putea gusta cu adevarat fericirea si multumirea in aceasta relatie, depinde ce fire ai tu. Dar incearca sa te pui macar o clipa in locul sotiei lui. Daca te vei simti confortabil poti continua daca nu, cred ca jumatatea ta este alta.Poate acest om sa iti ofere o perspectiva adevarata? Daca acum isi inseala sotia cu tine crezi ca nu te va insela si pe tine cu urmatoare "dragoste la prima vedere"? Sunt intrbari la care numai tu draga mea poti sa gasesti un raspuns.Faptul ca ti-a ascuns ca este casatorit dovedeste ca este un iresponsabil incurabil. Ce poti sa faci linga un astfel de barbat? Iti doresc multa bafta si hotarari intelepte.
Rodica
rodica_o
Postat pe 16 Martie 2010 19:03
draga kudika 132193 fta probabil este o copila kre nu are experienta de viata,sh ma minunez k uh ii sp sa continue q aceasta zisa "relatie"barbatul respectiv poate o iub nu zik nu dar nu cred k are curajul sa renunte la fam lui!pe sotia lui o iubeste deoarece este mama copiilor lui sh o respecta! sh p ia o iub q pasiune sh ca pe o amanta atat,sh la un moment data ia o sa isi dea seama de faptele ei sh o sa regrete deoarece a pierdut timp din viata ei (ani) poate in zadar ptr k el nu o sa ii ofere nik mai mult decat iub clandestina
kudika012227
Postat pe 16 Martie 2010 19:07
Parerea mea: tipul e un afemeiat fara leac. Solutia: lasa-l dracu si gaseste-ti un barbat singur( si daca se poate, incearca sa nu mai faci agatamente prin discoteci, pentru ca uite peste ce...specimene stralucitoare ...dai). Dar daca tie iti convine situatia asta (sa fii pe post de manta de vreme rea) treaba ta... Oricum, pe langa tine, poti sa fii sigura ca mai are vreo 2-3 fetite de rezerva, pe care le mai viziteaza din cand in cand...ca sa mai schimbe si el peisajul... Of, ce s-ar face oare barbatii daca n-ar exista fraiere ca tine?!
Micael
Postat pe 16 Martie 2010 20:51
Interesant topicul, "Mi-am gasit jumatatea dar.. e insurat" inseamna ca e deja jumatatea altcuiva si culmea ironiei are 2 copii.

Chiar nu mai avem suflet in ziua de azi? Chiar suntem atat de superficiale si egoiste incat sa destramam familiile altora ca sa fim temporar fercite?

Scuza-ma ca sunt putin malitioasa dar sa stii ca mai sunt vreo 2.5 miliarde de barbati pe lume si ar fi pacat sa iei un tata de langa copii sai doar ca tu crezi ca ti-ai gasit jumatatea.

Sunt sigura ca undeva pe lume este un barbat minunat care te asteapta.

pax,

Julya
bbjulya
Postat pe 17 Martie 2010 02:49
as fi vrut sa iti dau un sfat, dar nu sunt in masura. in aceeasi situatie de mai bine de un an. mi-a promis k isi lasa sotia si copilul, si a cerut un ultimatum pana la sfarsitul lunii martie. sunt curioasa dak o sa se tina de cuvant... dupa aia mi-ar placea sa iti spun dak sa ramai cu el sau nu....sper sa merite chinurile prin care treci knd stii k el e aks cu familia iar tu il astepti plangand, si sa te multumesti cu putinul care ti-l da in prezent...3-4 ore la 2-3 zile. pupici si ai grija de tine
anamaryya88
Postat pe 17 Martie 2010 07:45
nu o va lasa niciodata, doar daca intre ei se intampla lucruri grave intre ei. daca el merge singur prin cluburi eu cred ca a lui sotie e foarte intelegatoare , iar faptul ca s a luat de tine spune mult si despre ea . cred ca lui nu i a zis mai nimic de frica sa nu il piarda . da ti seama ce ar insemna pt ea sa ramana cu 2 copii.
in alta ordine de idei, daca o lasa tu ce faci? or sa vina la voi in casa in vizita? poti sa iubesti copiii asa cum au ei nevoie de dragoste ?
altceva foarte important: crezi ca daca se separa de ea nu se va mai culca cu ea daca se duce in vizita , gandeste te ca au amintiri impreuna . atingeri , nopti de pasiune, nu le uiti usor. cand nu o sa o mai aiba o sa se intrebe daca are pe altcineva, abia atunci o sa redevina interesat
lasa l ! sufera prea multa lume si in curand o sa suferi si tu
salitos
Postat pe 17 Martie 2010 08:12
nici un barbat din lume care face asa ceva nu merita sa suferi pt el.unde a fost de sarbatoti? cu tine?ma indoiesc. te multumesti cu firmituri de barbat?draga mea,nu merita.ai toata viata inainte, nu sa astepti sa vina la tine dupa ce plimba copii, face piata nevestii etc.gandeste-te bine ce vrei sa faci cu viata ta.
miurlica
Postat pe 17 Martie 2010 09:03
daca este insurat eu zic ca nu ti-ai gasit jumatatea,el este deja jumatatea alteia si a re si copii,cred ca este doar un aventurier si daca cineva va avea de suferit in aceasta situatie ,aceea vei fi tu,acum zici ca esti fericita,ca va iubiti dar fericirea ta este cladita pe nenorocirea sotiei si a copiilor lui.Imi pare rau ca o sa suferi cand vei citi ,dar asta e realitatea
mimishor957
Postat pe 17 Martie 2010 09:22
De la: kudika141070, la data 2010-03-10 01:35:29eu cu actualul meu iubit ne-am cunoscut intr-o seara la discoteca.vreau sa spun ca din partea la amandoi a fost dragoste la prima vedere. la incepul l-am intrebat daca are prietena si a spus ca nu are pe nimeni. am inceput sa iesim din ce in ce mai mult,si din greseala am aflat de la un prieten de,a lui ca el e insurat si are 2 copii. l-am intrebat pe el daca e adevarat si a spus ca da e adevarat dar ca asta nu il face sa renunte la mine pentru ca ma iubeste. la inceput mi-a fost ciuda ca m-a mint si nu mi-a spus adevarul de la inceput,dar cum si eu il iubesc am fost de acord sa ma intalnesc cu el asa. dupa un timp a inceput sa ma sune nevasta lui ca aflase de mine si imi spunea sa il las in pace . el nu vrea sa terminam relatia asta si nici eu nu vreau ...dar in acelasi timp ma simt vinovata si nu stiu ce sa fac ....

continua sa faci ceea ce crezi tu ca este mai bine pentru tine......nu lua in seama anumite ironii si cauta in interiorul tau daca aceasta relatie se implineste
de obicei barbatii buni sunt luati ,nu mereu.........cica!
suntem liberi la orice alegere pe care am face-o daca asta ne aduce fericire,un pic de egoism nu strica si apoi copiii vor ramane intotdeauna ai lui!
bafta!
Celia_29
Postat pe 17 Martie 2010 09:27
De la: Celia_29, la data 2010-03-17 09:27:03
De la: kudika141070, la data 2010-03-10 01:35:29eu cu actualul meu iubit ne-am cunoscut intr-o seara la discoteca.vreau sa spun ca din partea la amandoi a fost dragoste la prima vedere. la incepul l-am intrebat daca are prietena si a spus ca nu are pe nimeni. am inceput sa iesim din ce in ce mai mult,si din greseala am aflat de la un prieten de,a lui ca el e insurat si are 2 copii. l-am intrebat pe el daca e adevarat si a spus ca da e adevarat dar ca asta nu il face sa renunte la mine pentru ca ma iubeste. la inceput mi-a fost ciuda ca m-a mint si nu mi-a spus adevarul de la inceput,dar cum si eu il iubesc am fost de acord sa ma intalnesc cu el asa. dupa un timp a inceput sa ma sune nevasta lui ca aflase de mine si imi spunea sa il las in pace . el nu vrea sa terminam relatia asta si nici eu nu vreau ...dar in acelasi timp ma simt vinovata si nu stiu ce sa fac ....

continua sa faci ceea ce crezi tu ca este mai bine pentru tine......nu lua in seama anumite ironii si cauta in interiorul tau daca aceasta relatie se implineste
de obicei barbatii buni sunt luati ,nu mereu.........cica!
suntem liberi la orice alegere pe care am face-o daca asta ne aduce fericire,un pic de egoism nu strica si apoi copiii vor ramane intotdeauna ai lui!
bafta!

Astept cu mare nerabdare sa te lase sotul, dupa 2 copii, pentru vreo ametita care na...il iubeste, apoi sa revii pe forumul asta, ca sa pot continua sesiunea de ras.
Mai citeste o data ce ai scris tu , si ce scrisese ea inainte, poate realizezi idiotenia si nu trebuie sa clarific eu de ce ma amuza.
anissya
Postat pe 17 Martie 2010 12:37

tu, ori nu ºtii pe ce lume trãieºti ori ai aruncat ºi tu un subiect ºi þi ai luat la revedere....
catalina69
Postat pe 17 Martie 2010 13:52
Foarte important este sa iei o decizie in functie de ceea ce simti iar daca nu ai principii de genul : nu fac din fericirea mea nefericirea altora , daca o relatie ste ascunsa eu nu am ce sa caut in ea si alte lucruri de "moralitate" si consideri ca ai suficient de mare incredere in ce simte pentru tine , mergi mai departe in relatia cu el atata timp cat asta va face fericiti pe amandoi.dar ai mare grija!!!!!!
kudika093476
Postat pe 17 Martie 2010 13:58
De la: kudika093476, la data 2010-03-17 13:58:08Foarte important este sa iei o decizie in functie de ceea ce simti iar daca nu ai principii de genul : nu fac din fericirea mea nefericirea altora , daca o relatie ste ascunsa eu nu am ce sa caut in ea si alte lucruri de "moralitate" si consideri ca ai suficient de mare incredere in ce simte pentru tine , mergi mai departe in relatia cu el atata timp cat asta va face fericiti pe amandoi.dar ai mare grija!!!!!!

te contrazic...acest gen de rela'ie nu aduce decat suferinta...pana la urma....din partea tuturor...in primul rand ea care este pe post de amanta nu este fericita si implinita alaturi de cel pe care il iubeste...apoi este sotia amantului care este inselata si aici nu ma refer la partea fizica....aceasta sotie si a pus sperante si s a daruit cu totul sotului care inseala....de aici reiese ca doar el este vinovat...nu, nu numai el este ci toti trei....in primul rand cei doi soti ca nu au facut nimic pentru a mentine relatia frumoasa care cu siguranta era pana la un moment dat...apoi este de vina amanta care constient a acceptat acest gen de relatie...oricat de mult iubesti o persoana care este casatorita ajungi pana la final sa suferi...insa inima nu intreaba atunci cand te indragosti....daca e bine sau nu, daca se merita sau nu...rareori am vauyut ca dintr o relatie extraconjugala sa iasa ceva frumos....finaluri fericite nu exista...doar suferinta....nici eu nu traiesc dupa principiul moralitatii...vai ce va spune societatea....in primul rand ma gandesc la mine, la ceea ce simt eu....si vorbesc doar din experienta...ce am vazut, auzit...sper ca intr o zi, cea care a deschis acest subiect, daca intr adevar este real, sa se trezeasca si sa si dea seama ca singura si a facut rau....depinde cat de puternica este....
catalina69
Postat pe 19 Martie 2010 12:07
De la: Shhh, la data 2010-03-10 07:55:32ai rabdare iubita mea, in viata toate se platesc. si se intoarce roata taman cand ti'e lumea mai draga. imi inchipui ca te iubeste mai mult cand desfaci picioarele. el ca el, dar TU?? asa de ordinara poti fi?

dani_pisi
Postat pe 20 Martie 2010 11:26

in primul rand nu este jumatatea ta , deja are jumatatea lui......
pt ca te-a mintit din start treb sa-ti pui un semn de intrebare........insurat si cu 2 copii intr-o discoteca????????
iti place ca te suna sotia lui????..............mai tarziu te vor suna si copii lui ca nu le lasi tatal in pace
sunt mai mult decat convinsa ca el doar se foloseste de tine ...........

te-ai gandit vreodata ca si tu poti fii in aceeasi situatie casatorita cu 2 copii sa el sa aiba o aventura cu alta????? cum ar fi??? cum ai reactiona???????? te-ai gandit vreodata??????

mai tarziu sau mai devreme vei plati in viata......................
dani_pisi
Postat pe 20 Martie 2010 11:32
n-ati inteles nimik....................imi pare rau ca desi este o lume libera si toti avem dreptul la opinie si pana la urma sa facem ce vrem si cu cine vrem.....................ok, k ranim pe altii, credeti ca asta e scopul nostru in viata??sa fim seriosi...................este tare greu, daca vrei o parere, fugii cat poti de rpd, daca nu, si deja te-ai indragostit, cere putere sa rezisti si forta fiinca o sa te astepte picaturi de extaz si fericire si tone de lacrimi si suferinta si singuratate, TU DECIZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SUNT IN ACEEASI SITUATIE, SI DIN PACATE NU AM FUGIT LA TP......................... bafta multa!
GURI_1981
Postat pe 20 Martie 2010 11:36
De la: GURI_1981, la data 2010-03-20 11:36:41n-ati inteles nimik....................imi pare rau ca desi este o lume libera si toti avem dreptul la opinie si pana la urma sa facem ce vrem si cu cine vrem.....................ok, k ranim pe altii, credeti ca asta e scopul nostru in viata??sa fim seriosi...................este tare greu, daca vrei o parere, fugii cat poti de rpd, daca nu, si deja te-ai indragostit, cere putere sa rezisti si forta fiinca o sa te astepte picaturi de extaz si fericire si tone de lacrimi si suferinta si singuratate, TU DECIZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SUNT IN ACEEASI SITUATIE, SI DIN PACATE NU AM FUGIT LA TP......................... bafta multa!

Bine ai inteles tu tot! Daca ai aceeasi musca pe caciula nu inseamna ca esti mai desteapta , doar ca te-ai bagat in acelasi rahat ca si frumoasa cu jumatatea.Dar , asta e unora le place sa traiasca la vedere , altora pe furate si pe furis,in minciuna.

Postat pe 20 Martie 2010 11:44
ok, si daca fac asta , nu-ti da dreptul sa jignesti gratuit..................daca ar fii sa tinem cont de parerile lumii, am fii cu totii atanati de cate o craca de pom..........ma rog, cine sunt eu sa-mi dau cu parerea, las pe altii/altele mai avizati in domeniu, sau pe langa domeniu......fiecare pana la urma face ce vrea, cand vrea , cu cine vrea.......................plm!
GURI_1981
Postat pe 20 Martie 2010 16:48
scz pt limbaj, insa cand vad atata rautate gratuita si doar condamnari si invinovatiri............ma lasa rece societatea, kiar si asta virtuala......................toate bune!
GURI_1981
Postat pe 20 Martie 2010 16:49
De la: GURI_1981, la data 2010-03-20 16:49:46scz pt limbaj, insa cand vad atata rautate gratuita si doar condamnari si invinovatiri............ma lasa rece societatea, kiar si asta virtuala......................toate bune!

ciudat si spui ca nu ai fugit la timp!!!!! Chiar simti ca merita......
kudika093476
Postat pe 20 Martie 2010 17:19
Frate, ce o fi asa de greu sa va gasiti unul care sa nu fie insurat si cu nu stiu cati copii nu stiu . Cum se face ca atatea femei isi gasesc jumatatea si nu e luat, numai cate unele se trezesc cu o iubire absoluta pentru vreun ratat care n-are ce jocuri mentale sa joace cu nevasta-sa si isi gasesc alte toante ??!!
Dupa care apare cate o postare de genul :

"n-ati inteles nimik....................imi pare rau ca desi este o lume libera si toti avem dreptul la opinie si pana la urma sa facem ce vrem si cu cine vrem.....................ok, k ranim pe altii, credeti ca asta e scopul nostru in viata??"

... si concluzia e ca societatea e rea ca nu va intelege pe voi ??? F*****g hilarious, zau asa. Intr-o societate se mai aplica si ele reguli...morale, de bun-simt, bla bla bla, pe care fiecare alege daca sa le respecte si isi asuma consecintele. Daca voi nu le respectati si apoi sunteti invinuite, atunci asumati-va ce ati ales.

Si dupa cum am mai zis, abia astept sa o vad pe una din voi pe forumul asta cu o postare gen: "M-a parasit sotul dupa nush cati ani de casnicie pentru o nenorocita !" Asta zau ca va fi amuzant.
anissya
Postat pe 21 Martie 2010 12:45
DEJA ESTE JUMATATEA ALTCUIVA!SI,SINCER NU TE INCREDE IN PROMISIUNI DESARTE!!!
vieriusinziana
Postat pe 21 Martie 2010 21:12
De la: GURI_1981, la data 2010-03-20 16:48:24ok, si daca fac asta , nu-ti da dreptul sa jignesti gratuit..................daca ar fii sa tinem cont de parerile lumii, am fii cu totii atanati de cate o craca de pom..........ma rog, cine sunt eu sa-mi dau cu parerea, las pe altii/altele mai avizati in domeniu, sau pe langa domeniu......fiecare pana la urma face ce vrea, cand vrea , cu cine vrea.......................plm!

Pai daca face fiecare ce vrea,cu cine vrea..... atunci hai sa ne destrabalam toti/toate....ca doar e democratie si facem orice ne taie capul,nu mai tzinem cont de absolut nimic.
Trebuie sa intelegi ca in lumea asta ai drepturi dar si obligatii.
Invata in primul rand sa respecti familii altora si dupaia sa ceri respect.
Cand o sa ai familie si copii ,probabil o alta persoana "nu v-a fugii la timp" si se v-a baga in familia,sa vezi ce bine v-a fi.Si sa nu o acuzi,ca doar e libera sa faca ce vrea,nu ai voie sa judeci o astfel de persoana .
Doar e la moda,mai nou trebuie intelese si accepte persoanele care nu gasesc barbati liberi,doar barbati insurati. Daca putem sa-i oferim si un umar pe care sa planga,ar fi perfect.
DydiG
Postat pe 21 Martie 2010 21:27
eu stiu ca iubirea inseamna devotare atasament intelegere si incredere
daca o persona are pe cineva si copii lasa-l in lumea lui....o lume care ii apartine
te-ai gandit cum o sa fie noptile de craciun cand el e alaturi de sotie si de copii
zilele de nastere care nu le va petrece cu tine
ca parintii tai vor afla ca esti pe puctul de a desparti o fam
daca ai fi tu in realitate sotie lui si ar avea amanta ...ti-ar placea
si inca ceva o iubire daca e a ta ramane a ta daca vrea sa plece lasa-l sa plece...ureaza-i succes....iubeste-l incontinuaore pana cand intalneste alta dragoste
bestiutza_relouded
Postat pe 21 Martie 2010 21:38
De la: GURI_1981, la data 2010-03-20 16:48:24ok, si daca fac asta , nu-ti da dreptul sa jignesti gratuit..................daca ar fii sa tinem cont de parerile lumii, am fii cu totii atanati de cate o craca de pom..........ma rog, cine sunt eu sa-mi dau cu parerea, las pe altii/altele mai avizati in domeniu, sau pe langa domeniu......fiecare pana la urma face ce vrea, cand vrea , cu cine vrea.......................plm!

da, dar tu stai 2 pe-o craca.........ca nu ste numai a ta........si depinde cine va ramane singur pe craca!!!!!!!!!!!!
dani_pisi
Postat pe 22 Martie 2010 22:32

da, dar tu stai 2 pe-o craca.........ca nu ste numai a ta........si depinde cine va ramane singur pe craca!!!!!!!!!!!!
dani_pisi
Postat pe 22 Martie 2010 22:33

Adica , tu daca ai experienta in amanteala asta te face pe tine vreo experta in sfaturi avizate.De cand individele cu o viata promiscua sunt modele de viata ?

Postat pe 24 Martie 2010 07:25
De la: cristinxxx, la data 2010-03-11 09:45:31
Eu zic sa te spanzuri ,ai aduce mai multa fericire celor ce te cunosc...
AnotherWay
Postat pe 24 Martie 2010 07:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O lectie de viata 9 De la: 7 Noiembrie 2016 07:24
as putea sa mai fac ceva? 17 De la: speranta18 14 Martie 2009 01:10
Despartirea 30 De la: kudika_934749 18 August 2014 23:51
Cum pot trece peste o relatie de 6 ani 3 De la: kudika467043 6 Ianuarie 2013 07:52
URGENT! ajutati-ma va rog 91 De la: valitecuci 30 Ianuarie 2011 21:51