Setari Cookie-uri

mi-am gasit jumatatea ...da e insurat

De la: DRAGOMIR_ALEXANDRA, la data 2010-05-07 16:30:54Eu sunt curioasa de ceva, de cand pana cand NOI femeile trebuie sa ne BATEM pentru un barbat? Fiindca sincer, suntem femei si trebuie sa profitam, suntem sexul cel frumos si laudat gata pentru a seduce... de a cere tot mai mult... Si de cand pana cand sa ne gasim sufletul pereche intr-un mincinos??? Oare suntem la fel si noi? Din modul de exprimare si atitudine celei care a deschis discutia ii dau 15 ani si o localizez undeva la tara.

cred ca fetele de la tara gandesc un pic mai mult decat domnisoara in cauza...au un pic mai mult bun simt..si stiu sa se fereasca de barbatii casatoriti...se pare ca "domnisoara noastra" e de undeva de la periferia orasului....pe traseul tirurilor la cum gandeste....

ioanam859
Postat pe 10 Mai 2010 16:15
Pai gata, ai hotarat sa ramai cu el? N-ai minte? Nu vezi ca-si bate dracu' joc de tine? Lasa-l sa se duca invartindu-se, ca nu este ultimul "mascul" de pe planeta!
darksukkubus69
Postat pe 10 Mai 2010 23:51
De la: darksukkubus69, la data 2010-05-10 23:51:16Pai gata, ai hotarat sa ramai cu el? N-ai minte? Nu vezi ca-si bate dracu' joc de tine? Lasa-l sa se duca invartindu-se, ca nu este ultimul "mascul" de pe planeta! [/quote

las-o sa fie ea in o copila care-si lasa scoala si tot pentru unu kre isi bate joc de ea...oricum nu o sa invete nimi...o sa repete gresala de kte ori o sa se gaseasca unu sa profite de ea
tine-o tot asa domnisoara, si o sa ajungi la 50 de ani sa-ti di seama cat ai gresit si nu o sa mai ai ce face...
ioanam859
Postat pe 11 Mai 2010 16:21
De la: scorpio67, la data 2010-05-10 07:43:53
De la: ely_kira, la data 2010-05-10 01:12:39da am ramas cu el si voi ramane cu el toata viata indiferent de gura lumii !!!!

Bravo tie, ai dovedit ca esti desteapta rau si ca stii sa faci pipi impotriva vantului! Succesuri!

bravo tie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa vedem si cat va sta cu tine???!!!!!!!
dani_pisi
Postat pe 12 Mai 2010 21:44
darksukkubus69
Postat pe 13 Mai 2010 21:03
De la: darksukkubus69, la data 2010-05-10 23:51:16Pai gata, ai hotarat sa ramai cu el? N-ai minte? Nu vezi ca-si bate dracu' joc de tine? Lasa-l sa se duca invartindu-se, ca nu este ultimul "mascul" de pe planeta!

stai linistita ca degeaba ii zicem noi ca nu-i de ea............va fi buna pana isi gaseste alta noua sau se satura de ea..........
stii cati barbatii declara iubire vesnica ????.....si ei sunt insurati si cu copii.....si dupa o perioada se despart de amante parca nici nu au existat....
vb cu un prieten care e la ...n amanta .....si l-am intrebat de ce face lucrul asta ????? stiti ce mi-a raspuns ....in primul rand se distreaza pe seama lor ...pt ca ele cad repede la vrajeala.....si ca vrea noutati......e poftim????!!!!!!!!!!! gandire de taur comunal.....un nemernic!!!!!!!!!!!
dani_pisi
Postat pe 15 Mai 2010 18:24
Problema e ca de fapt, ca amanta, tu trebuie sa te distrezi pe seama prostului, tu esti libera sa faci ce vrei, el e legat de nevasta si copii, in nici un caz nu ai ce te indragosti de unul ca asta! Asta pt cine accepta sa fie amanta, ca nu e obligatoriu.... Dar unele nu vor intelege nicodata...
darksukkubus69
Postat pe 16 Mai 2010 21:29
si sotia lui il inseala pe el cu altul si nu e vina mea daca el vrea sa se desparta de nevasta lui ca sa stea cu mine . multumesc oricum pt parerile si sfaturile voastre
ely_kira
Postat pe 18 Mai 2010 03:31
De la: ely_kira, la data 2010-05-18 03:31:47si sotia lui il inseala pe el cu altul si nu e vina mea daca el vrea sa se desparta de nevasta lui ca sa stea cu mine . multumesc oricum pt parerile si sfaturile voastre
Stii tu ca il inseala ca de ai stat la fundul ei sa o pazesti! Tu crezi ca o mama de copii cu un sot handicapat pe care il ia scula tiris mai are timp sa se gindeasca la maciuci straine? Eu zic ca il meriti pe tip si mai ales el pe tine.
kudika1993
Postat pe 18 Mai 2010 09:00
De la: ely_kira, la data 2010-05-18 03:31:47si sotia lui il inseala pe el cu altul si nu e vina mea daca el vrea sa se desparta de nevasta lui ca sa stea cu mine . multumesc oricum pt parerile si sfaturile voastre

Te minti in continuare singura.....
Asta e o replica a barbatilor ca sa-i consoleze amanta...
Daca o duce asa de "rau "cu nevasta de ce nu se desparte de ea si sa te ia pe tine?
DydiG
Postat pe 19 Mai 2010 11:32

Ce povesti nemuritoare iti toarna ! si daca se desparte de sotie , te va incornora si pe tine dupa ce se va invechi sita.Naravul nu piere asa usor, sau cine stie o sa cauti tu altul cu familie pe care sa-l desparti, ca abia te-ai obisnuit sa faci sportul asta.

Postat pe 19 Mai 2010 12:00
De la: kudika1993, la data 2010-05-18 09:00:31
Stii tu ca il inseala ca de ai stat la fundul ei sa o pazesti! Tu crezi ca o mama de copii cu un sot handicapat pe care il ia scula tiris mai are timp sa se gindeasca la maciuci straine? Eu zic ca il meriti pe tip si mai ales el pe tine.

bv bv bv bv bv
dani_pisi
Postat pe 20 Mai 2010 14:06
da ai stat tu cumva la fundul ei sa vezi ca nu il inseala ? eu am vorbit cu ea si ea mi-a spus ca are o relatie de 2 ani cu altul si ca stie si sotul ei si de aia face si el la fel . daca nu sti despre ce vb macar taci dracu ca vb gura fara tine . ei au mai ramas impreuna doar pt copii nu pt ca ei intre ei mergea bine si m-am bagat eu intre ei
ely_kira
Postat pe 20 Mai 2010 17:16
De la: ely_kira, la data 2010-05-20 17:16:28da ai stat tu cumva la fundul ei sa vezi ca nu il inseala ? eu am vorbit cu ea si ea mi-a spus ca are o relatie de 2 ani cu altul si ca stie si sotul ei si de aia face si el la fel . daca nu sti despre ce vb macar taci dracu ca vb gura fara tine . ei au mai ramas impreuna doar pt copii nu pt ca ei intre ei mergea bine si m-am bagat eu intre ei

Usurel, nu te agita ca faci riduri si esti tanara, vrei sa sa plictiseasca de tine asa repede ?! Deci nu m-am putut abtine , mai ales cand vad ce pasarei ies din tastele unora ca tine.
Pai draga mea, era vorba de nevasta-sa, ce parasuta si alte parapante e ea.....sau de tine ?Nu te chinui sa ne intelegi punctul de vedere, noi suntem niste bestii care nu-ti vor binele.
anissya
Postat pe 20 Mai 2010 17:26
Mai fatuca, tu faci absolut ce vrei, dar se pare ca nu prea judeci suficient de bine ce faci! Asta s-ar putea sa-ti aduca necazuri si suparari mai tarziu... cam asta e ideea...
darksukkubus69
Postat pe 21 Mai 2010 23:25
De la: ely_kira, la data 2010-05-20 17:16:28da ai stat tu cumva la fundul ei sa vezi ca nu il inseala ? eu am vorbit cu ea si ea mi-a spus ca are o relatie de 2 ani cu altul si ca stie si sotul ei si de aia face si el la fel . daca nu sti despre ce vb macar taci dracu ca vb gura fara tine . ei au mai ramas impreuna doar pt copii nu pt ca ei intre ei mergea bine si m-am bagat eu intre ei

Nu mai bine faceti sex in grup si uite asa o sa fitzi o mare "famelie "fericita acolo in "neam ".
Ce gogosi mai torni mai fetitzo.Si-a dezlegat aia izmenele la tine ! A inghetat Ecuatorul!

Postat pe 21 Mai 2010 23:49

Dar tu ai stat la dosul ei sa-i tii perna? Ceva pute in Danemarca!

Postat pe 21 Mai 2010 23:52

Si conversatie era ceva de genu...
"Amanta:buna eu sunt amanta sotului tau.
Sotia:buna ,imi pare bine sa te cunosc.
Amanta:Am auzit ca iti inseli sotul,e adevarat?
Sotia:Da de vreo 2 ani sunt cu altu si sotul stie"
Hai ca esti comica deja.....daca pana acum imi era mila de tine,acum imi dau seama ca iti meriti soarta.
Cei doi stau pt copil,dar sti ca pt copil dorm amandoi in pat,fac dragoste (probabil in mintea ta tot pt copil)... cand se intalnesc se saruta tot pt copil, de sarbatori stau impreuna pt copil ...etc
Aaaa si probabil nu o sa se desparta niciodata...ca doar tre sa stea impreuna "pt copil" .... asa ca vei fi tot pe postul de amanta pana se va satura de tine si va gasii ceva nou si proaspat.
Si ca te-ai bagat intre ei,ma bucur ca recunosti....si ca merge bine sau prost relatie dintre ei,atata timp cat nu stai cu ei in casa n-ai de unde sti. Poate porcusorul de guinea ("sotul ei") e mielus acasa,dragastos si iubitor cu sotia.

Si daca ar fi cum spui tu ca nevasta sa-l insele si el sa stie,atunci el inseamna ca ar inselao ca tanjeste dupa dragostea ei ,vrea sa o faca geloasa sa o intoarca inapoi la el..... sau sa se razbune....unde tu esti doar pe post de unealta.

Apropo cati anisori are copilul?

DydiG
Postat pe 22 Mai 2010 14:59

buna gluma...ai vb cu sotia...
mai copil rebel ce esti ...minciunile astea nu le cred nici aia mici de la gradinita...deaia sa schimbat vremea in toata tara si ploua.....mai opreste-te din fantezii
pana la urma tind sa cred k te-ai indragostit de unu pe care l-ai vazut in parc alaturi de copil si nevasta..si ai zis gata..asta e iubitu meu...

si daca totusi cel "taur comunal" (asta pentru ca nu-i ajunge una) exista..sa sti ca nu esti deosebita daca spui ca ai un iubit casatorit....poate in grupul tau e ceva "super cool"acum ,.....dar cand o sa cresti o sa fi aratata cu degetul si o sa zica lumea uite si cur*va aia..... .totusi...trezeste-te
ioanam859
Postat pe 22 Mai 2010 17:10

sa intelegem ca esti si prietena cu sotia????????
dani_pisi
Postat pe 23 Mai 2010 11:17
Pana la urma cel mai bun lucru in situatia de fata ar fi:
darksukkubus69
Postat pe 23 Mai 2010 15:19
Draga mea dak am retinut eu bine parca te suna nevasta sa-l lasi in pace acu zici k are si ea pe unu ? Aolica si de ce oare ti s-ar dezvalui chiar tie ? Sau esti mama dolores ? Aaaa si sa-ti mai zic ceva barbatii sunt chiar niste magari (unii) dar dak nu ar exista femei sa-i accepte incat sa aiba relatii extraconjugale probabil k s-ar multumi cu ce au (caine pisica hamster etc)
NicoNicco
Postat pe 24 Mai 2010 16:42
" am fost de acord sa ma intalnesc cu el asa. dupa un timp a inceput sa ma sune nevasta lui ca aflase de mine si imi spunea sa il las in pace "

So...hotaraste-te draga odata k minti de ingheata apele..macar nu ai tupeul sa recunosti: bai frate asta sunt si asta e ...dar nu mai vinde castraveti gradinarului
NicoNicco
Postat pe 24 Mai 2010 16:46
Bingo !
NicoNicco
Postat pe 24 Mai 2010 16:47
De la: scorpio67, la data 2010-05-21 23:52:51

Dar tu ai stat la dosul ei sa-i tii perna? Ceva pute in Danemarca!

Si cu siguranta nu e branza.
anissya
Postat pe 24 Mai 2010 22:28
darksukkubus69
Postat pe 25 Mai 2010 23:25
Mai,mai,of,of...da rele mai sunteti fetelor cu saracuta micuta nevinovata!Ce saracie nu intelegeti?Sa dus si ea intr-o seara ca tot omu botezat la discoteca(notiunea de club e jenant de aproape de realitate),si schelambaindu-se il zari fugitiv pe printul adormit din gradina frumoasa...i se aprinse stopul,de fapt ramase intepenit pe intermitent si gata...si cum era si la individ galben(sa se retina,nu verde),a zis..."ma bag si daca nu reusesc sa-l ocolesc sar peste el,daca nici asa nu merge ma cracanez,doar tot eu sunt si de altfel asa de adevarat si incontestabil m-am indragostit instantaneu si iremediabil..."Frateeeeeeeeee,dar cat tupeu,cata nesimtire din partea voastra sa indrazniti sa ii desenati atotstiutoarei ca e grele si ca nu e de ea! ;)
Halal viata duci mai fata,crede-ma pe cuvant!Habar nu am cum e sa fi tarfa,atat de mult tin la mine incat cred ca merit ceva numai si numai al meu!Ca exista pericolul sa apara in orice moment una ca tine si sa mi-l sufle,e adevarat,dar nu-i bai,altu,mai tanar si mai frumos,dar intotdeauna singur!Ca doar sunt FEMEIE si-mi mai folosesc si capul nu numai sexul...Respect celor cu adevarat femei si sotii si mame,iar "adevaraciunilor "astora ce se cred buricul pamantului dar prind doar ce scuipa restul...D-zeu cu mila!
Adellin
Postat pe 26 Mai 2010 13:06
De la: kitty_krieger, la data 2010-03-10 12:42:56Omul te iubeste din parti. Isi cauta oricum amanta si te-a gasit pe tine, mai naiva. Si apoi iti indruga minciunile tipice. Maine, poimaine incepe sa te duca cu zaharelul, spunandu-ti ca nu se intelege cu nevasta-sa, dar ca nu o poate parasi din cauza copiilor sau mai stiu eu ce alt motiv

De la: ely_kira, la data 2010-05-20 17:16:28ei au mai ramas impreuna doar pt copii nu pt ca ei intre ei mergea bine si m-am bagat eu intre ei

cateodata urasc sa am dreptate, dar nu si in acest caz
kitty_krieger
Postat pe 26 Mai 2010 13:13
De la: kitty_krieger, la data 2010-05-26 13:13:10
De la: kitty_krieger, la data 2010-03-10 12:42:56Omul te iubeste din parti. Isi cauta oricum amanta si te-a gasit pe tine, mai naiva. Si apoi iti indruga minciunile tipice. Maine, poimaine incepe sa te duca cu zaharelul, spunandu-ti ca nu se intelege cu nevasta-sa, dar ca nu o poate parasi din cauza copiilor sau mai stiu eu ce alt motiv

De la: ely_kira, la data 2010-05-20 17:16:28ei au mai ramas impreuna doar pt copii nu pt ca ei intre ei mergea bine si m-am bagat eu intre ei

cateodata urasc sa am dreptate, dar nu si in acest caz

iar esti rea pisi..rusine!
one_size
Postat pe 26 Mai 2010 13:14
De la: ely_kira, la data 2010-03-10 01:35:29eu cu actualul meu iubit ne-am cunoscut intr-o seara la discoteca.vreau sa spun ca din partea la amandoi a fost dragoste la prima vedere. la incepul l-am intrebat daca are prietena si a spus ca nu are pe nimeni. am inceput sa iesim din ce in ce mai mult,si din greseala am aflat de la un prieten de,a lui ca el e insurat si are 2 copii. l-am intrebat pe el daca e adevarat si a spus ca da e adevarat dar ca asta nu il face sa renunte la mine pentru ca ma iubeste. la inceput mi-a fost ciuda ca m-a mint si nu mi-a spus adevarul de la inceput,dar cum si eu il iubesc am fost de acord sa ma intalnesc cu el asa. dupa un timp a inceput sa ma sune nevasta lui ca aflase de mine si imi spunea sa il las in pace . el nu vrea sa terminam relatia asta si nici eu nu vreau ...dar in acelasi timp ma simt vinovata si nu stiu ce sa fac ....

nu e jumatea ta... e jumatea lu nevastasa oricum e acea jumate,buna sau rea,e a ei
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 30 Mai 2010 23:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am o problema.... 30 De la: kudika142629 11 Martie 2010 22:19
Nu stiu ce sa fac ! 27 De la: contesina 6 Iunie 2011 14:45
Probleme!! 8 De la: kudika886327 23 Iunie 2013 13:14
Vi s-a mai intamplat? 11 De la: ladya 16 Ianuarie 2009 01:15
Cum sa il fac sa ma iubeasca mai mult? desi am facut si as mai face orice pentru el 4 De la: kudika041854 22 Octombrie 2009 19:51