Setari Cookie-uri

fostul meu iubit ma vrea ca si amanta! ajutooooooor!!!!!!!!

hey kudika14357, ce s-a intamplat dupa ziua de maine?
masline
Postat pe 15 Aprilie 2010 10:10
De la: zambet88, la data 2010-04-15 10:10:50hey kudika14357, ce s-a intamplat dupa ziua de maine?

s-a speriat de tine!
Celia_29
Postat pe 15 Aprilie 2010 10:15
da ce i-am facut eu?:-s
masline
Postat pe 15 Aprilie 2010 10:20
...ajutor ? pentru cine ? pentru tine sau pentru el ? crezi ca nu se descurca singur ?
draga mea... daca nu vrei sa te mai complici cu el... e simplu, nu o fa! iar sfatul meu e sa nu o faci! nu ai de ce! daca insa iti cauti scuze ca sa te combini cu el...asta e altceva... sunt un tip foarte deschis la mine, open mind cum le place unora sa spuna, nu vad nimic rau in sex, din contra, dar mi se pare nashpa sa te combini cu fostul... sunt total impotriva ciorbei reincalzite...cu atat mai mult ca el te doreste doar ca si...partenera de sex, ceea ce mi se pare cam...degradant pentru tine...
Parerea mea ?
dancombi
Postat pe 15 Aprilie 2010 12:53
si apropo de asta...
un tip incerca sa violeze o gagica...la care ea incepe sa strige...
- ajutoooorr...ajutoooor...
iar el...
- lasa draga , nu striga, ma descurc si singur...
dancombi
Postat pe 15 Aprilie 2010 12:55
vb cu el la tel si spune-i k accepti apoi stabiliti ora si locul...iar atunci knd totul este stabilit.vb cu iubita lui dak o cunosti si explica-i care este problema si aratai msg pe care ti la trm fostul u iubit apoi convingeo sa mergeti impreuna la locul stabilit de voi 2 k sa vada si ea cu cine sta. asta doar daca intradevar nu vrei sa petreci u o noapte cu el pe post de amanta...........arati k nu esti asa de usoara. si k nu este el buricul pamantului.daca nu o mai vrea pe iubita lui...sa ii zc si sa o lase balta .nu asa cum procedeaza el. succes.......ast un rasp de la u.
kudika149571
Postat pe 19 Iulie 2010 14:34
eiiii..nu e greu...sa-ti dau o idee??provoacal...enorm..si apoi lasal...(cred ca sti la ce ma refer)
danick
Postat pe 27 Iulie 2010 20:40
1. Am patit-o si eu. Am stat cu un baiat 1 an jumate, dar el m-a parasit pentru o alta fata cu care ma insela si
care i-a cerut insitent sa renunte la mine, iar el pe motiv ca "sunt prea buna pentru el" a pus punct. M-am resemnat si mi-am vazut de viata mea. Asta s-a intamplat in martie anul trecut, si acum de cateva luni tipul a inceput sa ma caute pe messenger, sa faca rost de numarul meu, el fiind in continuare cu fata pentru care m-a parasit. Am acceptat sa vorbim ca si amici, dar in martie anul asta, de ziua mea, a venit la mine cu un buchet de flori si m-a invitat la o cafea sa palavragim si sa ne amintim de "vremurile bune", doar ca tipu' a inceput sa o dea in sentimente si a incercat sa ma sarute cand m-a condus acasa- iar eu i-am dat o palma zdravana si am plecat. Ulterior m-a cautat si cica a inteles ca eu vreau doar o relatie de prietenie. Am inceput din nou sa vorbim si am ajuns chiar sa ii dau sfaturi in legatura cu relatia lui , gen: ce ar trebui sa faca sa mearga mai bine pentru ca ajunsese sa se certe foarte des cu ea.Ne intelegem foarte bine ca prieteni doar ca pe baiat l-au palit din nou sentimentele si la inceputul lunii iulie m-a invitat la mare -evident l-am refuzat, i-am zis sa o ia pe ea,dar nu a vrut si nu s-a ma dus deloc. . Relatia lui cu fata respectiva nu mai merge deloc, el ii spune ca vrea sa se desparta, ea il cauta si se duce la el acasa, ii aminteste cat s-au iubit si din astea, iar el a ajuns ca acum cateva zile sa vina acasa la ai mei si sa imi spuna de fata cu ei sa ma mut la el (locuieste singur), ca el inca ma iubeste, ca ii pare rau ca ne-am despartit si ca m-a pierdut pentru o prostie -am ramas perplex si l-am refuzat din nou, dar de data asta am hotarat ca e mult mai bine sa pun punct si acestei relatii de prietenie. Mentionez ca am fost numai si numai prieteni, nici macar nu mi-am permis sa ii raspuns la vreun sarut.
Ti-am povestit toate astea ca sa vezi ca exista posibilitatea ca lui sa ii fie greu sau sa nu ii placa pur si simplu acea relatie si in acest moment cauta stabilitate emotionala sau tanjeste dupa amintirile cu voi doi , dar poate cauta si doar o aventura.Asa ca ai mare grija in ce te bagi!

2.Metode ar fi destule : -Vorbeste cu el si ii spui verde in fata ce ai de spus; -Inregistreaza-l cand vorbiti despre o posibila intalnire si arata-i-o iubitei lui; -Intalneste-te cu el si o chemi si pe iubita lui in locul respectiv,dar fa in asa fel incat ea sa ajunga dupa ce atmosfera s-a incalzit putin,insa nu-i da satisfactie.

Succes!
BlueBubble
Postat pe 30 Iulie 2010 00:53
suna un prieten muschiulos, lasa-i cheile sa urce dupa cateva minute si sa bage un "ce faci sefu aici" dragutz nu ?
Histria
Postat pe 30 Iulie 2010 12:50
pai daca ai fost atita timp amanta lui, ramii in continuare draga ca doar nu o sa patesti nimic
nicolaedavid2000
Postat pe 30 Iulie 2010 18:26
Draga mea daca vrei totusi sa-i pui capac si sa-l faci sa se simta prost, mergi la el, ii lasi impresia ca vrei sa te simti bine cu el, il dezbraci, te dezbraci tu dar numai pana la lenjeria intima, ii propui un joculetz, il ;egi bine de pat, il exciti la maxim, cum stii tu mai bine, apoi te dai jos de pe el si ii spui ca "nu f**i zdrente" si pleci. Am spus sa-l legi bine de pat, pentru ca altfel la vorbele astea risti sa-ti dea una de nu te mai ridici, sau sa te ia cu japca de la atata "sculaciune" :))) Cum suna? :P
eyo_grl
Postat pe 8 Septembrie 2010 00:47
De la: eyo_grl, la data 2010-09-08 00:47:30Draga mea daca vrei totusi sa-i pui capac si sa-l faci sa se simta prost, mergi la el, ii lasi impresia ca vrei sa te simti bine cu el, il dezbraci, te dezbraci tu dar numai pana la lenjeria intima, ii propui un joculetz, il ;egi bine de pat, il exciti la maxim, cum stii tu mai bine, apoi te dai jos de pe el si ii spui ca "nu f**i zdrente" si pleci. Am spus sa-l legi bine de pat, pentru ca altfel la vorbele astea risti sa-ti dea una de nu te mai ridici, sau sa te ia cu japca de la atata "sculaciune" :))) Cum suna? :P

Nu ar fi mai simplu sa nu-i mai raspunda la telefon sau sa-i spuna PA ?
Barbie30
Postat pe 8 Septembrie 2010 10:02
dar ma fetito pina acuma ce i-ai fost? saltea s-au cearsaf?
nicolaedavid2000
Postat pe 8 Septembrie 2010 20:00
De la: nicolaedavid2000, la data 2010-09-08 20:00:10 dar ma fetito pina acuma ce i-ai fost? saltea s-au cearsaf?

Ea i-a spus "lasa-ma...imi place!" si el nu se mai opreste de atunci
Barbie30
Postat pe 8 Septembrie 2010 20:03
De la: nicolaedavid2000, la data 2010-09-08 20:00:10 dar ma fetito pina acuma ce i-ai fost? saltea s-au cearsaf?
pai a fost tot salteaua lui si acum o mai vrea tot saltea sa-i fie
kudika029282
Postat pe 8 Septembrie 2010 21:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vrea sa se desparta de mine :( 21 De la: Inobb 23 Noiembrie 2009 15:42
O lectie de viata 9 De la: 7 Noiembrie 2016 07:24
de ce suntem singure?!? 103 De la: vas25 13 Iunie 2009 21:13
Dilema... 9 De la: mkdisk 10 Noiembrie 2008 14:21
Iubire pierduta... sau nu... 5 De la: anutzzaa 8 Septembrie 2010 17:38