Mai multe
|
Parerea mea este ca ar trebui sa modificam titlul si in loc de "Cum sunt tratate amantele la turcii musulmani" sa scriem doar "Cum sunt tratate amantele". Indiferent de cetatenie sau etnie ideea este aceeasi: a fi AMANTA si modul in care esti tratata avand acest statut. Pana la urma fiecare alege ce vrea sa fie sau ce accepta sa fie. |
||
|
LyLy1971 Postat pe 13 Mai 2010 14:49 |
||
|---|---|---|
|
Cel mai dureros este faptul ca il iubesti si ar fi posibil sa crezi ca -dintre toate femeile- tine cel mai mult la tine ; probabil ai fost atrasa la inceput de faptul ca atunci cind ati stat prima noapte impreuna nu s-a intimplat nimic -asta considerind tu ca este o dovada de dragoste si respect din partea lui. Eu am iubit o singura data in viata cu adevarat, de aceea stiu cum se manifesta si ce implica acest sentiment ; in ceea ce te priveste se vede ca esti destul de afectata de situatie ca sa iti dai seama cu exactitate,dar in ce il priveste pe el- atit timp cit esti impartita cu altele-sigur nu poate fi vorba de iubire adevarata . Caci iubire adevarata ne dorim toti,nu-i asa ?pentru ca de cealalata gasim pe toate drumurile...iar prietenul tau -ca sa-i spun asa -nu-ti poate oferi aproape nimic.Asa ca ,mai devreme sau mai tirziu e sigur ca vei avea o dezamagire,o suferinta . Relatia in care te afli este foarte frustanta si poate avea un impact deosebit de negativ asupra persoanei tale mult timp in viata ta. De aceea eu personal cred ca te-ar ajuta daca te-ai ruga lui Dumnezeu sa-ti dea puterea de a lua hotarirea favorabila tie ; stii care este... |
||
|
kudika013181 Postat pe 15 Mai 2010 20:13 |
||
| buna.din cite citesc esti foarte revoltata impotriva musulmanilor.hai sa-ti spun ceva:ai fost in iordania si siria,pai intr-adevar aia sint niste incuiatai la minte si daca esti desteapta nu te incurci cu niste analfabeti ca aia.de ce nu ai incercat sa vii sa vezi dubaiul,sa vedem daca si astia sint asa cum zici tu.eu sint maritata in dubai.am sofer,servitori si masina ultimul model.bani de cheltuiala,vacante in fiecare vara in toata lumea.cine ti-a zis tie ca asa sint tratate musulmancele.cind o sa ai ocazia sa vii in dubai vreau sa te uiti prin centre de cumparaturi cum sint femeile aici,cine cara sacosile si ce ai mai zis tu.eu cred ca probabil ai intilnit vreo fomista de romanca mariata cu vreun fraer si a patito ca nu-mi inteleg ura ta.un singur lucru iti spun.TE INSELI si nu baga pe toata lumea in aceeasi oala. | ||
|
|
||
|
liliomida Postat pe 16 Mai 2010 08:24 |
||
De la: Shhh, la data 2010-04-17 16:48:45hai ca am ras cu gura pana la urechi. esti proa_sta de bubui.Doamne Maicuta Domnului,cum poti vb asa??M-AM SOCAT
|
||
|
playboy Postat pe 16 Mai 2010 11:44 |
||
| http://concurs.dormeo.ro/index.asp?csu=whitepaper&cex=32376&med=NA&orig=mcn&vir=yes&src=ro_mrv_whitepaper_lg_viral-ext&referrer=viral-ext_NA_32376&tn=friendhome&parent=12060536&sid=84092 | ||
|
simonik29 Postat pe 17 Mai 2010 09:45 |
||
De la: shadow80, la data 2010-05-12 13:08:08 Sunt 100% de acord cu tine. Am mai citit si alte mesaje postate de tine pe alte topicuri si chiar imi place cum gandesti. :) Foarte realist si obiectiv. Felicitarile mele! :) |
||
|
arahne Postat pe 17 Mai 2010 23:12 |
||
]M-am indragostit foarte tare de un turc musulman acum 2 ani de zile pe internet!!!apoi am hotarat sa ne vdm...am petrecut 2 nopti alaturi de el timp in care nu sa intamplat nimic deoarece eram virgina!!!el nu stia asta...dar daca a vazut ca numi doresc sa ma culc cu el nu ma mai cautat!!!!apoi dupa 2 ani de zile ma cautat din nou pe acelasi forum dar avea alt nume...acum eu nu mai eram virgina si gandul imi ramasese la el de acum 2 ani!!!si mi-am zis ca mai bine incerc si cu asta basta..nu mai vroiam sa pierd ocazia asta deoarece imi placea prea mult!!!!si a am inceput sa ma vad cu el si asa am devenit amanata lui pt ca mia marturisit ca are nevasta!!!!dar nu sunt singura lui amanta...mai are si alte relatii pe langa mine....foarte multe chiar....noi nu vb decat cand ma suna el si are nevoie de mine o data pe saptamana ATAT!!!mie frica sa nu se plictiseasca de mine si sa ma lase sau mie frica sa nu devin sclava la turcii...prietenii lui...se poate intampla multe...nu poti avea inceredere in turci...ce as putea sa fac sa tin relatia aprinsa ???sau sa ma despart de el ...???ce sa fac cine ma poate ajuta cu un sfat???tin sa precizez ca imi place de el foarte mult!!!prea mult chiar .....si el stie asta;) [/quote]eu sunt casatorita de 4 ani cu un turc si tot ce pot sa spun este ca si ei sunt oameni, dar cand vine vorba de amante ele sunt niste carpe............asa considera majoritatea.....apropo, ei nu se indragostesc de amante, doar le folosesc pentru jocuri sexuale,pe care nu pot sa le faca cu sotiile lor, deoarece turcoaicele sunt mai conservatoare........asa ca multa bafta |
||
|
elena_sevinc Postat pe 20 Mai 2010 15:54 |
||
|
"daCA CUvantul numa in fraza de sus" exprimare cacofonica draguto! e frumos ca ne corectam unii pe altii in felul asta gen "rade ciob de oala sparta" De la: kudika050613, la data 2010-05-08 08:11:21De la: Gazelle, la data 2010-05-02 05:44:22 Stiu ca sunt pe langa subiect dar nu mai pot. Aveam un prof de mate care ne spunea:" arza-o-ar focu de matematica" din cauza ca, fiind la profil uman, nu invatam. Acum zic si eu la fel cu referire la limba romana: " arza-o-ar focu de romana"; pe orice topic intru trebuie sa dau numa de analfabete care habar n-au de regulile elementare ale limbii romane. Cea care a deschis acest topic este un dezastru. Fetito, ce dracu ti-a facut limba romana de o maltratezi asa? Scuza de genu, m-am grabit, tine atunci cand mananci o litera sau ai o greseala , doua. E valabil pentru toti cei care scriu cu greseli.
|
||
|
charlotte_sucks Postat pe 23 Mai 2010 11:27 |
||
| Daca prostia ar durea ar trebuii sa-ti iei un algocalmin nu un musulman,sau poate esti masochista. Mergi la un PSIHOLOG daca vrei sa-ti faci ordine in viata.Scuza-mi brutalitatea dar poate asta te va trezi la realitate . | ||
|
adnasa Postat pe 23 Mai 2010 11:42 |
||
doamne femeie, tu nu ai televizor? tipa de la avatar e kim kardashian cum sa fie ea? ehe, daca ar fi avut fundul lui kim cred ca isi cam lasa turcaletele tot familionul pentru ea...din cate stiu, turcii saliveaza dupa un posterior bomba la femei, pentru ca le place sa-l foloseasca...era o secventa in morometii care relata despre chestia asta si anume in momentul in care apar niste ingrijitoare turce in peisaj care purtau salvari largi si care scapau treaba mare pe ele involuntar...din ce cauza? din cauza uzajului orificiului anal suna super aiurea dar asa scria acolo...poate e inventia lui marin preda sperrrrrrrrrrrrrr...aaas, si daca tot m-am bagat si eu sa comentez, haideti sa va zic si eu ce am mai auzit de la un turc despre casatoria la musulmani cu mai multe femei Cica dupa numeroasele razboaie pe care le-au avut sub egida stapanirii Imperiului Otoman, populatia barbateasca devenise extrem de scazuta si ca masura de protectie luata pentru miile de femei ramase vaduve cu o droaie de copii, mahomed a decis sa dea acest tip de lege, adica un barbat sa se castoreasca cu mai multe femei pentru ca acestea sa nu ramana singure si neajutorate. o fi drept, nu ofi, eu v-am zis
|
||
|
charlotte_sucks Postat pe 23 Mai 2010 11:59 |
||
De la: charlotte_sucks, la data 2010-05-23 11:59:50doamne femeie, tu nu ai televizor? tipa de la avatar e kim kardashian unde esti tu Marin Preda sa te dai cu capul de pereti vazand in ce "hal" ti-a fost interpretata opera?!
|
||
|
touch_me Postat pe 23 Mai 2010 12:10 |
||
De la: touch_me, la data 2010-05-23 12:10:05De la: charlotte_sucks, la data 2010-05-23 11:59:50doamne femeie, tu nu ai televizor? tipa de la avatar e kim kardashian |
||
|
charlotte_sucks Postat pe 23 Mai 2010 16:32 |
||
De la: charlotte_sucks, la data 2010-05-23 16:32:08De la: touch_me, la data 2010-05-23 12:10:05De la: charlotte_sucks, la data 2010-05-23 11:59:50doamne femeie, tu nu ai televizor? tipa de la avatar e kim kardashian vroiai sa spui ceva? sper ca nu vreo alta aberatie!?
|
||
|
touch_me Postat pe 23 Mai 2010 16:37 |
||
De la: charlotte_sucks, la data 2010-05-23 16:32:08De la: touch_me, la data 2010-05-23 12:10:05De la: charlotte_sucks, la data 2010-05-23 11:59:50doamne femeie, tu nu ai televizor? tipa de la avatar e kim kardashian bai, nu am chef sa caut pentru un incult sau o inculta ca tine pasajul acela din marin preda sa ti-l arunc in nas, dar te rog eu cauta si citeste k esti vai mama ta si te mai si bagi aici cu replici din astea patetice gen "vaai saracu' marin preda" bai fatuco sau ce-oi fi tu, te informez ca in Morometii ca si in Cel mai iubit dintre pamanteni, marin preda foloseste un limbaj nu tocmai ortodox, ca sa nu zic foarte vulgar...asta era stilul omului pentru ca intr-un fel sau altul opera sa este oglinda societatii romanesti...o societate destul de colorata din punct de vedere al argourilor si al trivialitatii ...asa ca nu te oftica pe aici k esti pe langa subiect...rau de tot...uite pt tine o sa caut chestia aia si o sa o postez aici k e pacat sa nu ai habar de o opera ata de cunoscuta din literatura romanesca
|
||
|
charlotte_sucks Postat pe 23 Mai 2010 16:41 |
||
| marin preda nu batea cimpii,chiar spunea adevarul,musulmanii practica des sexul anal asa ca nu va mirati,araboaicele sunt virgine pina la casatorie dar folosesc celalalt orificiu | ||
|
utad Postat pe 23 Mai 2010 16:44 |
||
De la: charlotte_sucks, la data 2010-05-23 16:41:35De la: charlotte_sucks, la data 2010-05-23 16:32:08De la: touch_me, la data 2010-05-23 12:10:05De la: charlotte_sucks, la data 2010-05-23 11:59:50doamne femeie, tu nu ai televizor? tipa de la avatar e kim kardashian hai nu te mai ambala atat ca faci riduri sper ca astea doua carti sunt singurele carti pe care le-ai citit !!!
|
||
|
touch_me Postat pe 23 Mai 2010 16:44 |
||
|
Draga mea, se vede cu ochiul liber ca el te foloseste si atat !! Deci fii fata realista si desteapta si foloseste-l si tu !! si atat !Cadouri si sex ..si dupa ,fiecare pe drumul lui ! Ca asa e corect si sanatos ! Mai ales pt tine care pui si suflet din pacate !! rau e ca nu poti comanda inimii ..decat doar daca te frigi ..si tu esti pe drumul cel bun ..Timpul rezolva totul !! Ai grija !! cu prietenie Iris |
||
|
kudika174057 Postat pe 23 Mai 2010 21:31 |
||
Nu prea cred ca esti turc ..mai rar un strain sa scrie asa bine in romaneste ..mai ales un turc care nu-i nici macar latin ca noi si deci nici fonetica nu-l ajuta . Ciudat c um ai scris despre CORAN cartea voastra sfanta . Vezi ca in tarile musulmane si acum in 2010 femeile sunt supuse orbeste barbatilor si nu ti-o spun din filme . Asa ca nu ma contrazice , dar ma rog , poate voi in Turcia v-ati mai civilizat pe parcurs ..desi am ceva indoieli ..
|
||
|
kudika174057 Postat pe 23 Mai 2010 21:36 |
||
|
ba nici de una in ce era traim?bineinteles,daca esti la nivelul celei ce a deschis topicul,nici de sluga nu esti buna ca esti prea proasta.In viata gasesti ceea ce meriti si sunt sigura ca '''''''amanta"'"e un cuvant care iti convine tie . Eu ptr. asta stiu o alta denumire,si.....incearca ca vei gasi mai multi "amanti"prin Spania ca e in voga .Si daca printr-o minune te vei mai destepta si vei face si ceva bani(ca-i meserie banoasa)du-te si plateste-ti niste studii ca esti varza. |
||
|
magiclife777 Postat pe 24 Mai 2010 10:09 |
||
|
Bravo!Asta i-am zis si eu.Dar poate fata se simte pierduta in tara in care ptr. ea limba si gramatica prezinta o asa mare dificultate si incearca cu alte natii unde ar avea o scuza.Si, plus de asta gramatica turca e extraordinar de simpla;poate poate va reusi cu turca ,ca cu romana a dat-o in bara |
||
|
magiclife777 Postat pe 24 Mai 2010 10:22 |
||
De la: playboy, la data 2010-05-16 11:44:44De la: Shhh, la data 2010-04-17 16:48:45hai ca am ras cu gura pana la urechi. esti proa_sta de bubui.Doamne Maicuta Domnului,cum poti vb asa??M-AM SOCAT
|
||
|
Shhh Postat pe 24 Mai 2010 11:29 |
||
| cred ca tu esti bolnava cu capu sau chiar ai ancurcato cu vreun musulman tin sa te anunt ca sant maritata an cyprus cu un musulman este din pakistan dar nu este cum spui tu nul pot compara cu un roman nu mia cerut sa trec la religia lui nu sa port toale dealor nimic legat de religie este un om normal munceste an constructi si acasa e un om ok.nui mai discriminati pe musulmani nu sunt toti la fel .........fetelor au venit an UE.musulmani sau emancipat | ||
|
kudika034452 Postat pe 25 Mai 2010 08:48 |
||
| felicitari eu am fost casatorita an romania cu un crestin am avut o viata de calvar cu el a murit acum sant recasatorita an cypru cu un musulman din pakistan nu pot sal compar cu un crestin......sant iubita respectata nu mia cerut sa trec la religia lui nimic din cea ce spun acele fete sunt uni musulmani care sant rai dar asta nu anseamna ca tr discriminati toti musulmani fetelor va rog mai informativa legat de musulmani si la noi an romania sant fete destrabalate la fel si la ei sant destrabalati | ||
|
kudika034452 Postat pe 25 Mai 2010 09:01 |
||
| te felicit ai perfecta dreptate saraca nu stie ce vb despre musulmani sau musulmance poate siar dori sa fie an locul nostru sa aiva un sot musulman care sa o iubeasca si so respecte cum stie el as vrea sa mai vb daca se poate eu sunt an cyprus maritata cyprus maritata cu un musulman un id de mess daca vrei | ||
|
kudika034452 Postat pe 25 Mai 2010 09:11 |
||
Din pacate multe tinere crestine sunt mintite ademenite cu promisiuni mincinoase si cad prada musulmanilor ,unei religii intunecate unei conceptii in care femeia ajunge sclava stapanului, obiectul lui,un robot teleghidat. Amantele la turcii musulmani sunt obiecte de folosinta, obiecte la dispozitia turcului ,obiecte de munca si facut copii, obiecte fara nici un drept , cu creierul spalat si mintea intunecata !!!
|
||
|
Dindirel Postat pe 25 Mai 2010 09:28 |
||
| dar sa nu uitam ca nu toti musulmani sant la fel pot sa spun ca am 3 copii pe care mi iubeste enorm de mult si le poarta de grija cea ce tatal lor natural nu a facuto niciodata este un om cu suflet mare ......acest mesaj este pt doamna dindirel | ||
|
kudika034452 Postat pe 25 Mai 2010 11:36 |
||
| nu prea aveti dreptate doamna dindirel | ||
|
kudika034452 Postat pe 25 Mai 2010 11:42 |
||
De la: kudika034452, la data 2010-05-25 11:36:56dar sa nu uitam ca nu toti musulmani sant la fel pot sa spun ca am 3 copii pe care mi iubeste enorm de mult si le poarta de grija cea ce tatal lor natural nu a facuto niciodata este un om cu suflet mare ......acest mesaj este pt doamna dindirel Aici nu se pune problema sufletismului, te asigur ca si romani sunt destui sufletisti, nu tata l lor este unicul roman , sufletisti gasesti si in Franta, Italia. Spania , America si toate tarile crestine . Problema aici este cum se comporta turcii cu femeile ce au cazut in plasa lor musulmana , adica efectele islamului asupra femeii , islamul are ca baza ingradirea tuturor drepturilor omului [femeii ] , femeia e adusa la stadiul de obiect !!!
|
||
|
Dindirel Postat pe 25 Mai 2010 15:58 |
||
| doamna dindinel am anteles ce ati spus dar sa stiti ca eu sunt crestina iar el musulman se poarta foarte respectos cu mine numi impune nimic legat de religia lui......cum sa ma ambrac sau chesti de genu asta din contra e foarte atent sa am tot cemi doresc si sa fiu foarte eleganta mereu chiar si an casa nu numai pe strada mergem ampreuna peste tot si nu el cu 10 pasi an fata mea cum spunea o domnisoara e total gresit ce ganditi despre musulmani la fel sant si romani curvari vagabonzi care abuzeaza de fete sau nevestele altor barbati deci sa nu uitam ca pana la urma toti sant barbati......eu nu cred ca sotul meu ar merge cu alta femeie daca are acasa tot cesi doreste dragoste si multe altele sper ca ma antelegeti ca femeie | ||
|
kudika034452 Postat pe 26 Mai 2010 17:10 |
||
De la: kudika034452, la data 2010-05-26 17:10:44doamna dindinel am anteles ce ati spus dar sa stiti ca eu sunt crestina iar el musulman se poarta foarte respectos cu mine numi impune nimic legat de religia lui......cum sa ma ambrac sau chesti de genu asta din contra e foarte atent sa am tot cemi doresc si sa fiu foarte eleganta mereu chiar si an casa nu numai pe strada mergem ampreuna peste tot si nu el cu 10 pasi an fata mea cum spunea o domnisoara e total gresit ce ganditi despre musulmani la fel sant si romani curvari vagabonzi care abuzeaza de fete sau nevestele altor barbati deci sa nu uitam ca pana la urma toti sant barbati......eu nu cred ca sotul meu ar merge cu alta femeie daca are acasa tot cesi doreste dragoste si multe altele sper ca ma antelegeti ca femeie In primul rand m-am referit la religia musulmana , nu la omul cat e de bun, sufletist .Faptul ca mai sunt barbati curvari, vagabonzi, nu are legatura cu religia ca din astia se gasesc peste tot in toate religile si tari ! E adevarat , am vazut si cazuri de musulmani [ rare cazuri ] in care sotul nu-i impune sotiei sa treaca in religia lui , asta o fac numai cei care nu sunt obsedati de religia lor si de aceea nu impune sa treci in islam si matale fiind crestina , normal ca nu are dreptul sa te ingradeasca ,dar daca sa presupunem ca te obliga sa devi musulmana, atunci situatia se schimba , ajungeai obiect la stapan fara nici un drept ! ca sunt si musulmani care isi obliga sotia sa devina musulmana !
|
||
|
Dindirel Postat pe 27 Mai 2010 09:44 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Lipton Ice Tea si in cautare de pantofi | 4 | De la: kudika_10344 6 Septembrie 2012 12:13 |
| magazin online | 3 | De la: kudika_27129 19 Mai 2013 12:25 |
| bloguri | 14 | De la: yumy 31 Iulie 2010 18:26 |
|
|
||
| heeeeeeellllppp! | 42 | De la: kudika010627 29 Aprilie 2012 22:59 |
| Cum despart un cuplu? | 30 | De la: andra_ale 15 Iulie 2015 18:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.