Mai multe
kudika aia cu 52 in coada tu mai sus vorbeai cu tine asa'i? ce iti mai place sa te aprobi
|
||
|
Shhh Postat pe 27 Mai 2010 10:06 |
||
|---|---|---|
Fata mea eu am iubit un turc 3 anii, bunicasa imi spunea zilnic ca el va insura cu turcoaica si asa a fost. Dupa ce s-a insurat ma dispera, cu telefoane , mesaje si poarcarii deastea si nu iti spun ca mi-a propus sa ii devin amanta, din prostie am acceptat. La doua luni ma trezesc cu toata turcimea si tiganiada la usa cu tam-tam si scandal, din curva nu ma scoteau ... si culmea ca si eu am fost virgina si tot eu eram curva. Sfatul meu este sa iti bagi picioarul si sa cauti pe alt cineva ca nu se termina lumea la el, te foloseste si te va face si de ras la un moment dat.
|
||
|
gigik_georgiana Postat pe 28 Mai 2010 20:12 |
||
|
Nu sunt in masura sa te conving sa nu iei sfaturi de la toate zdrentele de pe forum. Stii ce trebuie sa faci?, intrebati inima si urmeaza-ti instinctele. Parerea mea e: daca iti place aceasta relatie {dar care nu are nici un viitor" nu ai decat; tine-o ca pe o aventura si "gata". Intre timp nu fii fraiera: mulge-l de banuti si cand vei gasi ceva mai bun dai viteza si nu pune suflet in relatie. N u te lasa mai prejos si fal sa sufere adica: arata-i " pasarica", si cand crezi ca-i incalzit bine, imbracate si pleaca ! Numai asa poti sa-l faci sa-si intoarca buzunarele pe dos. Ca uta-ma si-ti voi da mai multe indicatii, si te asigur ca nu vei regreta, fii fata desteapta. Te-am pupat, Geonnys |
||
|
|
||
|
kudika119527 Postat pe 2 Iunie 2010 10:31 |
||
| draga mea cred k cel mai bn e sa iti vezi de viata ta si el de a lui | ||
|
kudika165425 Postat pe 5 Iunie 2010 12:32 |
||
De la: kudika119527, la data 2010-06-02 10:31:00Nu sunt in masura sa te conving sa nu iei sfaturi de la toate zdrentele de pe forum. Stii ce trebuie sa faci?, intrebati inima si urmeaza-ti instinctele. Parerea mea e: daca iti place aceasta relatie {dar care nu are nici un viitor" nu ai decat; tine-o ca pe o aventura si "gata". Intre timp nu fii fraiera: mulge-l de banuti si cand vei gasi ceva mai bun dai viteza si nu pune suflet in relatie. N u te lasa mai prejos si fal sa sufere adica: arata-i " pasarica", si cand crezi ca-i incalzit bine, imbracate si pleaca ! Numai asa poti sa-l faci sa-si intoarca buzunarele pe dos. Ca uta-ma si-ti voi da mai multe indicatii, si te asigur ca nu vei regreta, fii fata desteapta. Te-am pupat, Exista sanse sa nu supravietuiasca relatiei, nu se merita, e ca si cum te-ai incurca cu un tigan jegos, vrei sa-ti cada satra pe cap? |
||
|
Pearl_Earring Postat pe 5 Iunie 2010 14:18 |
||
| A | ||
|
musulmanka Postat pe 18 Iunie 2010 15:01 |
||
| mai bn lasa k nui de tine te foloseste numa.si ai grija sa nu ajungi sclava prietenilor lui:D | ||
|
kudika177126 Postat pe 14 Martie 2012 12:30 |
||
|
draga mea fugi de turci cat poti toti dar toti sunt la fel....!!!! |
||
|
kudika_7389 Postat pe 24 Mai 2012 14:25 |
||
| sotul meu este turc...nu stiu cu mine se comporta foarte frumos...il iubesc enorm...la fel si el..la noi tine totul de familie...pai eu ce sa zic..eram virgina cand m-am casatorit cu el...lasa-l mai sunt barbati...te pwp | ||
|
kudika295823 Postat pe 26 Iulie 2012 03:10 |
||
| ce dracu`ii ridicati pe romani in slavi atat..k sunt si gleosi si posesivi si culmea si MINCINOSI! | ||
|
Danielle_Kristine_1 Postat pe 28 Iulie 2012 20:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| potrivire | 4 | De la: _curly 5 Noiembrie 2009 14:53 |
| concurs Kashmir | 1 | De la: florif 27 Octombrie 2009 13:37 |
| Fustite Tutu! | 1 | De la: Sena_Georgiana_Vladoiu_1 12 Iulie 2012 13:46 |
|
|
||
| procedez corect? | 9 | De la: Shhh 16 Iulie 2010 14:27 |
| :D | 4 | De la: kudika325539 14 Octombrie 2010 05:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.