Mai multe
|
ai terminat toata romania si acum te-ai mutat la turcia.....? ai grija k alora le place shi c.u.r.u.l apropo cind te kci la w.c. faci impashtiat? hi hi hi |
||
|
george_ta Postat pe 9 Mai 2010 11:56 |
||
|---|---|---|
De la: yocorrina22, la data 2010-04-17 14:23:21De la: kimmy_kim, la data 2010-04-17 14:13:10M-am indragostit foarte tare de un turc musulman acum 2 ani de zile pe internet!!!apoi am hotarat sa ne vdm...am petrecut 2 nopti alaturi de el timp in care nu sa intamplat nimic deoarece eram virgina!!!el nu stia asta...dar daca a vazut ca numi doresc sa ma culc cu el nu ma mai cautat!!!!apoi dupa 2 ani de zile ma cautat din nou pe acelasi forum dar avea alt nume...acum eu nu mai eram virgina si gandul imi ramasese la el de acum 2 ani!!!si mi-am zis ca mai bine incerc si cu asta basta..nu mai vroiam sa pierd ocazia asta deoarece imi placea prea mult!!!!si a am inceput sa ma vad cu el si asa am devenit amanata lui pt ca mia marturisit ca are nevasta!!!!dar nu sunt singura lui amanta...mai are si alte relatii pe langa mine....foarte multe chiar....noi nu vb decat cand ma suna el si are nevoie de mine o data pe saptamana ATAT!!!mie frica sa nu se plictiseasca de mine si sa ma lase sau mie frica sa nu devin sclava la turcii...prietenii lui...se poate intampla multe...nu poti avea inceredere in turci...ce as putea sa fac sa tin relatia aprinsa ???sau sa ma despart de el ...???ce sa fac cine ma poate ajuta cu un sfat???tin sa precizez ca imi place de el foarte mult!!!prea mult chiar .....si el stie asta;)Iubita,eu traiesc cu un turc de 1 an,si cred k eu iti pot da un sfat,dar acelasi sfat o sa il primesti de la toate kudicele:lasa-l.Inteleg k iti place de el,dar nu se merita.Nu o sa-si lase nevasta pt tine si nici pt alta.Scuze sinceritatea dar ori esti foarte tanara ori esti naiva,ca sa nu spun altfel.Tu nu vezi k te foloseste? |
||
|
kudika145977 Postat pe 9 Mai 2010 12:11 |
||
| nici chear asa si eu sunt turc.dar nici o data nu am conserat pe iubita mea.o amanta sau alceva.chear rusine.se vb.asa ceva.mie rusine se stau da vb.cu voi din cauza prostile asta ce aveti in cap despre turc.turci si se iubeasca se respecte femeile primulo rand.nu ca la voi unjure si insela se manaca bani de la femei si dupa ce termine bani arunca ca o carpa.scuze.nu trebuie se impretia asta despre turci.multumesc. | ||
|
|
||
|
halil Postat pe 9 Mai 2010 12:12 |
||
De la: halil, la data 2010-05-09 12:12:50nici chear asa si eu sunt turc.dar nici o data nu am conserat pe iubita mea.o amanta sau alceva.chear rusine.se vb.asa ceva.mie rusine se stau da vb.cu voi din cauza prostile asta ce aveti in cap despre turc.turci si se iubeasca se respecte femeile primulo rand.nu ca la voi unjure si insela se manaca bani de la femei si dupa ce termine bani arunca ca o carpa.scuze.nu trebuie se impretia asta despre turci.multumesc. Si tu ai pe langa nevasta o iubita sau cum? |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 9 Mai 2010 12:22 |
||
mda.... ce sa zic ? esti cam necoapta la minte....ca sa nu te jignesc spunandu-ti altceva....; se pare ca iti place sa o arzi aiurea; in locul tau as profita pozitiv de tinerete si as lasa in pace un om insurat chiar si daca acesta are o carca de amante...sau poate iti place sa fii wc-ul turcilor?
|
||
|
elela Postat pe 9 Mai 2010 12:28 |
||
| auzi draga ce te tot iriti atit din cauza musulmanilor?ei bine eu sint si sint maritata cu arab si sint super fericita.mama a 3 copii,super fericita in relatia cu sotul,vacante in fiecare an in toata lumea,masina cu sofer,servitoare acasa si tot ce-mi doresc.te gindesti ca si-ar lua alta? pai scuza-ma dar el si-ar lua alta in momentul in care nu e fericit acasa,asa cum fac mai toti barbatii.eu nu-i gasesc ei scuza ea din nefericire e chiar a 5-a roata la masina dar incercati si voi sa intelegeti si sa nu o mai cicaliti.ea vrea sfaturi nu raspunsuri jignitoare. | ||
|
liliomida Postat pe 9 Mai 2010 12:36 |
||
| DOAMNE ....TU NU VEZI CA SUNT NISTE IDIOTI?SINCERRRR....ASA FAC EI CU TOATE FEMEILE....DOAR TU ESTI INDRAGOSTITA....EL TE CONSIDERA MARFAAAAAA.....ATAT.ESTI TANARA VEZI TI DE VIATA TA SI CAUT AUN BAIAT CARE SA TE APRECIEZE, IUBEASCA,,,,CA O CUIOZITATE...TI-A ADUS FLORI VREODATA?SAU TI-A ZIS CEVA FRUMOS?NU PREA CRED....ASA CA TU TE MAI GANDI LA PROSTI...VREI SA REGRETI TOATA VIATA? | ||
|
adrisai Postat pe 9 Mai 2010 12:39 |
||
| Make up artist,realizez machiaje de zi,seara si mireasa cu produse profesionale.http://anamariamakeup.blogspot.com/ | ||
|
kudikamakeup Postat pe 9 Mai 2010 12:42 |
||
fata draga, oare nu mai exista destui barbati pe lumea asta? de ce sa stai legata de unul care are isi inseala sotia si are si un card de amante? oare nu ai pic de demnitate si stima de sine? trezeste-te!
|
||
|
Maridora Postat pe 9 Mai 2010 12:51 |
||
|
Pe forumuri gasesti doar mahalagism de 2 bani.Toti stiu sa judece, sunt perfecti, nimeni nu te va ajuta nici macar sa-ti dea un sfat. Orice iti va spun e x sau y, tu sa faci cum crezi ca e mai bine pt tine.Daca simti ca esti iubita, dar iubita cu adevarat, atuncii fii amanta. Eu nu judec pe nimeni, fiecare sa-si traiasca viata cum crede mai bine de cuviinta.Ce conteaza in viata asta a noastra...sa fim sanatosi,fericiti si iubiti. Ai grija de tine, pe primul plan sa fii tu( cu toate ca nu se prea poate intotdeauna, mai ales atunci cand iubesti), tot binele din lume, si care-i perfect sa arunce cu piatra, daca nuu...sa-si vada de viata lui. |
||
|
kudika021741 Postat pe 9 Mai 2010 13:29 |
||
| Make up artist,realizez machiaje de zi,seara si mireasa cu produse profesionale.http://anamariamakeup.blogspot.com/ | ||
|
kudikamakeup Postat pe 9 Mai 2010 13:33 |
||
|
Ce-i drept el a fost sincer cu tine din 2 puncte de vedere: 1. Are nevasta. 2.Mai are si alte amante pe langa tine. Defapt cea care e de vina aici esti tu Esti pur si simplu o rezerva( daca ar fi sa-l intrebi a cata ai ramane masca)....dak tot e sa-i fi cuiva amanta barem sa-i fi unui tip care te-ar aprecia uite un mic sfat si sunt sigur ca stii si tu ca-i cel mai bun...paraseste-l!!!....fi sigura ca nu va muri! Sau daca tu chiar vrei ca sa mearga..provoaca-l>:)!!!!! Nimic nu oftica un barbat mai tare decat atunci cand simte ca nu mai detine controlul...pur si simplu arata-i ca nu mai esti incantat de serviciile prestate si daca ii spui ca a inceput sa cam rugineasca pentru ca nu se pastreaza atunci i-ai bagat in ghips orgoliul:P:))) si va incepe sa-ti acorde tie din ce in ce mai multa atentie |
||
|
womanizer Postat pe 9 Mai 2010 14:00 |
||
| Vai de capul tau !!!!!!!!!!!!!!!!!! Redusa mai esti!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
kudika031049 Postat pe 9 Mai 2010 14:07 |
||
Ar fi bine sa faci si u asha,fara sa te mai uiti inapoi. Sincer eu cred ca tu nu te respecti pe tine.nu te iubesti pe tine,ai ajuns sa depinzi de niste vorbe goale ale unui escroc.ca nu'l pot denumi altfel,profita de o persoana cu caracter slab..Trezirea i suntem in 2010...El te vede pe tn Second-hand ...ca sa intelegi...esti cv folosit ptr el..si kre poate folosi si el ori de cate ori vrea...Te intreb si eu cv si te-as ruga sa-mi raspunzi..Oare tie nu ti-ar place sa fi u pe primul loc.?sa fi u femeia aceea cu kre barbatu' o insoteste la orice pas,sa ai ceva care este al tau si numai al tau,fara sa-l imparti cu altcineva..?/???sa fi trezita cu un sarut si vrb dulci in fiecare dimineata....aaaaaaaaaaaa???ce zici?sti cum vine asta iti dau un ex:Niciodata sa nu alergi dupa microbuz ca vine altu..."pleaca unu vine altu"km asa este ..Gandeste'te bine ls viata ta...
|
||
|
giorgiana_viorica2000 Postat pe 9 Mai 2010 14:51 |
||
| Ai dreptate....eu l-am criticat si judecat pe el,nu pe ea,ei doar i-am facut observatie.Nu judec o fata kre are nevoie de un sfat..si nici nu mi se pare corect ca vreunu dintre noi sa faca asta.ai un sfat de dat ,o parere,da.daca nu .nu..nu injura nu insulta... | ||
|
giorgiana_viorica2000 Postat pe 9 Mai 2010 14:59 |
||
De la: giorgiana_viorica2000, la data 2010-05-09 14:59:15Ai dreptate....eu l-am criticat si judecat pe el,nu pe ea,ei doar i-am facut observatie.Nu judec o fata kre are nevoie de un sfat..si nici nu mi se pare corect ca vreunu dintre noi sa faca asta.ai un sfat de dat ,o parere,da.daca nu .nu..nu injura nu insulta... da' un misto imi dai voie sa trantesc ?
|
||
|
Tazmanian Postat pe 9 Mai 2010 15:12 |
||
De la: Tazmanian, la data 2010-05-09 15:12:29De la: giorgiana_viorica2000, la data 2010-05-09 14:59:15Ai dreptate....eu l-am criticat si judecat pe el,nu pe ea,ei doar i-am facut observatie.Nu judec o fata kre are nevoie de un sfat..si nici nu mi se pare corect ca vreunu dintre noi sa faca asta.ai un sfat de dat ,o parere,da.daca nu .nu..nu injura nu insulta... Fii crestin si fa-o ca atare! Vreo 3 Dumnezei trantiti pe aici nu strica pentru linistirea spiritelor. |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 9 Mai 2010 15:20 |
||
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2010-05-09 15:20:04De la: Tazmanian, la data 2010-05-09 15:12:29De la: giorgiana_viorica2000, la data 2010-05-09 14:59:15Ai dreptate....eu l-am criticat si judecat pe el,nu pe ea,ei doar i-am facut observatie.Nu judec o fata kre are nevoie de un sfat..si nici nu mi se pare corect ca vreunu dintre noi sa faca asta.ai un sfat de dat ,o parere,da.daca nu .nu..nu injura nu insulta... din pacate nu's Maica Tereza
|
||
|
Tazmanian Postat pe 9 Mai 2010 15:32 |
||
|
Am 38 de ani ,am un copil de aproape 15 si am o relatie cu un turc de 8 ani. Intr-adevar, "turcul" meu locuieste in Germania de 35 de ani ,probabil are mentalitatea oarecum schimbata, dar este un om extraordinar, un tata extraordinar si un prieten extraordinar. Tatal natural al copilului meu ,il cauta o data la cateva luni si atunci cu un telefon scurt. Si credeti-ma ca are posibilitati! Ceea ce as vrea sa se inteleaga, cel putin din experienta mea de viata ,nu toti oamenii sunt la fel,cum nici toti turcii sunt la fel.Ma deranjeaza faptul ca sunt toti catalogati la fel. Avem un cerc de prieteni,cu neveste romance si barbatii turci ,relatii bazate pe respect reciproc."Turcul" de care va povestesc,adica prietenul meu,nu mi-a adresat nici macar o data un cuvant urat mie sau baiatului meu,este un om calm si echilibrat.are o meserie buna ,este inginer proiectant. Am fost ceruta in casatorie de 3 ori pana acum, dar din motiv ce nu tin nici de mine si nici de el nu putem fi impreuna,are rabdare cu mine, altul m-ar fi parasit de mult.Are 48 de ani dar arata inca f. bine. Este divortat de 15 ani si eu de 13.Il iubesc din tot sufletul si simt din partea lui acelasi lucru.Baiatul meu il place si il respecta. Concluzie: NU TOTI TURCII SUNT TICALOSI!
|
||
|
kudika081864 Postat pe 9 Mai 2010 15:59 |
||
|
sa mentii aprinsa reletai? kare... voi aveti relatie... este o vb, shoarecele sa pliktiseshte repede de o gaura... gandeste singura, nu eshti decat o amanta... una din multe altele... LASAL oricat de drag nu ti-ar fi... |
||
|
kudika170032 Postat pe 9 Mai 2010 19:06 |
||
|
Dragutza mea ..dupa cum scrii ..(adica faci atat de multe greseli gramaticale)..cred ca pe la scoala nu prea ai fost..sau ai fost degeaba. Sfatul meu ar fi sa-ti continui studiile sau daca e prea tarziu pentru asta...mai pune mana pe cate o carte..Dupa ce cartile iti vor fi cei mai buni prieteni..sigur vei lua decizia cea mai buna... Cu siguranta vei afla ca femeile nu ar trebui sa fie folosite asa cum o face turcul tau... Sa stii ca si alti barbati ..fara legatura cu vreo etnie, se comporta la fel...Dar astea toate trebuie sa le afli tu ..numai daca iti vei oferi o educatie ...adica ..pe scurt : pune mana pe carte ca doar asta te invata ..cum sa procedezi in viata! Doar asa vei sti ce iti doresti cu adevarat..si numai atunci vei putea lua decizii in cunostinta de cauza!! Cu sunceritate..ELY |
||
|
elymtr Postat pe 9 Mai 2010 19:25 |
||
1.Esti bleaga 2.Astea ca tine ar trebui batute. . Amante:-@. Tuva neamu.: 3.Stupid-o!
|
||
|
siuzzie Postat pe 9 Mai 2010 19:44 |
||
DUPA CE CA ESTE INSURAT ARE NU STIU CATE AMANTE TE INTREBI CE SA FACI?ESTI CHIAR ATAT DE PROASTA?TURC+INSURAT+MULTE AMANTE?DESPARTA-TE DE EL!DOAR LA ATAT ASPIRI TU?ESTI TERMINATA ,FATA MEA!
|
||
|
kudika172071 Postat pe 9 Mai 2010 20:16 |
||
|
te rog sa te gandesti putin : cate fete/ femei turcoaice ai gasit pe site-rile de socializare???????? cate din acestea au prieteni/amici/iubiti /amanti romani ??????????? pt ca musulmanii nu isi respecta decat propria fiinta............ ma aliez si eu tuturor celor care au spus RENUNTA ! NICIODATA NU E PREA TARZIU ! tu de demnitate nu ai auzit? bafta in viata ! |
||
|
marinapopescu Postat pe 9 Mai 2010 21:36 |
||
De la: kudika099352, la data 2010-05-01 11:09:29aloooooooooooooooo,proastaaaaaaaaa...STEFAN CL MARE ,a luptat cu turcii si i-a alungat din tzara iar tu nemernico umblii ca scroafa dupa vier turc?animaloooooo sunteti de-a dreptul lipsiti d eorice bun simt!! fata are o problema si voi veniti cu astfel de comentarii??? la urma urmei e viata ei si face ce doreste.. ori se complace in situatia asta ori il paraseste.. dar sa vb asa de ea.. e josnic pt voi! fara suparare... draga mea.. asta nu e viata... o sa regreti mai tarzu.. parerea mea este sa pui capat relatiei oricat de mult il placi... trebuie sa gasesti pe cineva care te doreste pt ceea ce esti tu cu adevarat ..nu doar pt sex.. si nu inteleg unde e orgoliul tau de femeie .. daca stiai k are nevasta si atatea amante.. cum mai poti sta cu el? chiar si o data pe saptamana.. eu nu as mai putea sa-l las sa ma atinga... faci ce vrei cu viata ta.. insa nu o sa devi sclava turcilor, stai calma.. insa cinevaa avea dreptate aici p site.. avem romanii nostru mult mai frumos si tandrii... daca te ndragostesti de el.. va fi mai rau !! si ca sa corectez si pe altcineva d epe site.. romancele nu sunt curve!! nicaieri in lume.. romancele sunt frumoase!!! si de-aia..si mi s epare normal sa fie dorite de toti barbatii de orice nationalitate!!! asa k nu mai fiti rautacioase.. vedeti realitatea... orice femeie vrea sa fie dorita si sa se simta dorita... atat am avut de zis... si in speranta k nu am jignit pe nimeni... sper sa mi se dea putintica dreptate... va pup.. fiti realisti! fata asta va cerut parerea din dorinta sa o ajutati.. nu sa va bateti joc de ea.. si e valabil pt toate topicurile deschise si p orice tema.. hai k m-ati infuriat rau...
|
||
|
dr10mady Postat pe 10 Mai 2010 00:05 |
||
De la: halil, la data 2010-05-09 12:12:50nici chear asa si eu sunt turc.dar nici o data nu am conserat pe iubita mea.o amanta sau alceva.chear rusine.se vb.asa ceva.mie rusine se stau da vb.cu voi din cauza prostile asta ce aveti in cap despre turc.turci si se iubeasca se respecte femeile primulo rand.nu ca la voi unjure si insela se manaca bani de la femei si dupa ce termine bani arunca ca o carpa.scuze.nu trebuie se impretia asta despre turci.multumesc. Mie personal imi pare rau ca mesajele de pe forumul asta te-au facut sa te simti nashpa. Sunt oameni care nu inteleg ca nationalitatea si caracterul nu au nimic de a face una cu alta. Eu personal am fost in 4 tari musulmane pana acum si am fost primita foarte bine. La fel, cunosc cel putin 5 cupluri de romance maritate cu musulmani care sunt foarte ferititi impreuna. |
||
|
kudika062741 Postat pe 10 Mai 2010 01:32 |
||
| nu are importanta din ce nationalitate face parte un barbat ci faptul ca este barbat insurat iar un astfel de barbat nu va renunta nici-odata la sotia lui,si de aceea eu zic ca ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa renunti chiar daca il placi mult,mai sunt o mie de barbati ca sa iti placa si care sa te iubeasca si sa ai iubesti.ai grija de tine, | ||
|
kudika029357 Postat pe 10 Mai 2010 04:27 |
||
| In primul rind...exzista si turci ne musulmani?...Deci nu stiu cum de nu ai aflat pina acum ca aceste rase de oameni fie turci sau alta natie...tot cei musulman sunt niste fanatici...asa ca draga mea fugi cit mai ai timp...de nu in curind chiar ca ai sa fiii sclava lui.Si ai de grija ca se poate si mai rau deatit.Bafta | ||
|
annema_01 Postat pe 10 Mai 2010 07:13 |
||
eu zic sa inveti sa scrii corect gramatical si dupa aceea poate o sa ti se schimbe si gindurile...
|
||
|
kudika008549 Postat pe 10 Mai 2010 08:46 |
||
| Valabil si pentru tine, dear! | ||
|
kudika028419 Postat pe 10 Mai 2010 08:46 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum poate fi prevenitã declanºarea Armaghedonului? | 3 | De la: anastasia_m 27 Aprilie 2010 10:32 |
| Rochie mov inchis lucios | 6 | De la: kudika324554 8 Februarie 2014 20:50 |
| parfumuri.... | 14 | De la: roz5blue6lila7 26 Februarie 2010 18:04 |
|
|
||
| haine noi si putin purtate | 1 | De la: mirelutza15 8 Octombrie 2009 22:52 |
| doctor panus craiova | 1 | De la: alinuza73 25 Ianuarie 2010 23:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.