Setari Cookie-uri

Cum sunt tratate amantele la turcii musulmani?

Draga mea
Nu merita sa-ti pierzi timpul cu un barbat care are nevasta si amante.Crezi ca il iubesti ,dar esti indragostita de nevoia de iubire.Viata este frumoasa si tineretea o bogatie pe care timpul nu ti-o da inapoi.Pune capat si mergi inainte.Iti doresc sa fi fericita.Nu te supara pe cei care iti spun proasta toti am fost prosti la un momant dat.
kudika056836
Postat pe 10 Mai 2010 10:04
Buna,

Daca imi permiti cateva sugestii... In primul rand ai pasit in aceasta relatie cu stangul acceptand relatia cu un barbat insurat., mai mult chiar, un barbat implicat si in alte relatii. Pentru musulmani, islamici etc. familia este foarte importanta. Pentru nimeni si nimic nu renunta la familie/copii. Chiar daca au nenumarate aventuri, nu vor renunta la stabilitate pentru o alta femeie. Imi pare rau sa-ti spun asta, dar vorbesc in cunostinta de cauza. Logodnicul meu este arab, datorita lui i-am cunoscut prietenii... care insurati fiind nu se dau in laturi cand vine vorba de o aventura. Sfatul meu este sa pui piciorul in prag, sa ii spui franc ceea ce vrei, ce-ti doresti tu, daca este dispus sa-ti ofere, perfect, daca nu renunta. Aminteste-ti de el ca de o poveste frumoasa care nu a ajuns la maturitate.

Bafta,
Amelia
kudika160060
Postat pe 10 Mai 2010 11:35
de ce crezi ca turcii trateaza altfe; amantele? ca-i turc,neamt,american etc... tot barbat ramine.Iar tu tot o amanta.Asta vrei asta ai.nu-si va lasa niciodata nevasta pt tine.Iar comportamentul lui in turcia este cu tottul altfel decat in romania.Sa stii ca nu are nici un fel de respect pt tine indiferent ce-ti spune.Cauta si tu alt turc-liber- ca sunt soti, tati,familisti, buni .Eu sunt casatorita cu unul de 14 ani si nu-mi fac pb.Nu l-am prins cu nimic niciodata iar daca a facuto a fost suficient de destept sa nu aflu.
mans
Postat pe 10 Mai 2010 12:38
daca tu esti cea din poza de la avatar,esti f frumoasa si nu meriti ce ti se intampla,ai putea avea orice alt barbat si nu putini ar fi aceia care ti-ar da tarcoale.insa tu esti f naiva ,ca sa spun asa ,sa nu te jignesc,si crezi ca ,, relatia " aceasta va dura la infinit.daca prima oara nu te-a mai cautat ca nu te-a avut,trebuia sa iti dai seama ce fel de pers este.il intereseaza o partida buna de sex,scutura trandafirul,si pa si pusi.
gbrl_paula
Postat pe 10 Mai 2010 14:34
De la: andraa12, la data 2010-05-08 16:39:26eu am o relatie cu un turc...si crede-ma,da-l dracu!!!!
am prietene care sunt casatorite cu turci si sunt parsivi si curvari. tu probabil nu gandesti,sau esti prea mica. macar te plateste? o femeie trebuie sa se faca respectata! cine nu reuseste asta nu are coloana vertebrala. nu vreau sa ma gandesc k turcu meu umbla cu femei ca tine,l-as parasi cu viteza a cincea.
daca vrei chiar asa mult un turc,ia-l pe al meu,k eu nu mai scap de el!!
iti fac reducere. ce zici?

Iar au bagat astia de la Kudika un subiect cum imediat s-au umplut paginile asta pe aci
Ideea e ca ma uimeste ca la si alte subiecte, cate zdr.nte isi dau arama pe fata
Ce conteaza de unde e omul?? Poate sa fie de orice natie si poate sa fie roman... care e schmeicheria? Vad ca doamna care am citato vrea sa scape de turc si nu poate probabil ca o plateste bine din spusele ei... orice paudre are uscaturi... asa ca numai comentati ca ala e turc si cellat evreu... ca femeile noastre sunt zdre..ntele adevarate... ca romanii nu sunt parsivi si curvari... toti sunt fii lui sf. Petru sau Iisus...
Fiecare cu ce o doare...
De parsivi , cu-rv-ari si cu-rve suntem satui... mai vb si de altceva
Legat de subiect, cum a mai spus cineva, inchide geamuri si usile si dai drumul la gaze si dupa jumate ora aprinde lumina ca sigur o sa apara numele lui pe tavan...
shadow80
Postat pe 10 Mai 2010 15:10
De la: kimmy_kim, la data 2010-04-17 14:13:10M-am indragostit foarte tare de un turc musulman acum 2 ani de zile pe internet!!!apoi am hotarat sa ne vdm...am petrecut 2 nopti alaturi de el timp in care nu sa intamplat nimic deoarece eram virgina!!!el nu stia asta...dar daca a vazut ca numi doresc sa ma culc cu el nu ma mai cautat!!!!apoi dupa 2 ani de zile ma cautat din nou pe acelasi forum dar avea alt nume...acum eu nu mai eram virgina si gandul imi ramasese la el de acum 2 ani!!!si mi-am zis ca mai bine incerc si cu asta basta..nu mai vroiam sa pierd ocazia asta deoarece imi placea prea mult!!!!si a am inceput sa ma vad cu el si asa am devenit amanata lui pt ca mia marturisit ca are nevasta!!!!dar nu sunt singura lui amanta...mai are si alte relatii pe langa mine....foarte multe chiar....noi nu vb decat cand ma suna el si are nevoie de mine o data pe saptamana ATAT!!!mie frica sa nu se plictiseasca de mine si sa ma lase sau mie frica sa nu devin sclava la turcii...prietenii lui...se poate intampla multe...nu poti avea inceredere in turci...ce as putea sa fac sa tin relatia aprinsa ???sau sa ma despart de el ...???ce sa fac cine ma poate ajuta cu un sfat???tin sa precizez ca imi place de el foarte mult!!!prea mult chiar .....si el stie asta;)

citesc , recitesc , iar citesc si nu-mi vine a crede ca poate exista atata prostie , din cauza bipedelor ca tine sunt privite romancele drept culbe , eu iti doresc din tot sufletul sa te casatoresti cu el , sa vezi ce minunat si bine e , este o situatie ideala pt tine pentru ca asa o sa vezi ce simt nevestele lui , si scapa biata noastra tarisoara de un monument de prostie ca tine , drum bun
gabi8ma
Postat pe 10 Mai 2010 15:25

Io... ...zic sa ne lasam...; nu vedeti ca fata "A FUGIT" de pe topic...???
EKaterina
Postat pe 10 Mai 2010 16:32
De la: annema_01, la data 2010-05-10 07:13:30In primul rind...exzista si turci ne musulmani?...Deci nu stiu cum de nu ai aflat pina acum ca aceste rase de oameni fie turci sau alta natie...tot cei musulman sunt niste fanatici...asa ca draga mea fugi cit mai ai timp...de nu in curind chiar ca ai sa fiii sclava lui.Si ai de grija ca se poate si mai rau deatit.Bafta
.
Exista si turci crestini in Turcia,dar majoritatea populatiei este de religie musulmana.Eu iti dezaprob atitudinea ..e ca si cum cineva ar generaliza si ar spune ca toti romanii sunt hoti.Fa referire doar la situatia prezentata si invata sa respecti si alte nationalitati si religii, ca asa face un bun crestin..
lysa28
Postat pe 10 Mai 2010 17:00
Mai fata...vezi-ti de viatza ta si nu mai fi c***va tuturor n-ai un pic de demnitate?Ori ai deschis un subiect la misto ori esti prea naiva pt secolul asta!!!
Krystyn_Kristinutza_yahoo_com
Postat pe 10 Mai 2010 20:54
Nu conteaza ca este turc, conteaza ca tu esti AMANTA! Tie ti-ar place ca sotul sa te insele? Sau mai bine zis iti place postul de amanta si satutul social pe care ti-l confera? Nu o spun cu rautate, si eu am facut greseli in viata dar din respect pentru tine lasa-l pentru ca meriti mai mult!
Dremers
Postat pe 10 Mai 2010 21:49
De la: kudika167995, la data 2010-05-01 10:52:24 Draga de trei ori draga iubeste pasiv si metineti pozitia nu cersi din poarta -n poarta ai rabdare
pentru ca fiecare pasere isi va gasi cuibul ei .Totul este sa ai rabdare si incredre in tine cu astfel de
Don Juani nu se merita sa sssstai sau sa te gandesti o clipa la ei cat rau poate sa-ti faca la un moment dat
Dar ei nu se gandesc ca sunt suflete care chiar nu merita sa fie otravite ,daca te-ar fii inteles ca banuiesc este un om cu experienta ar fii vorbit cu tine sincer .
Dar exista legea bumerangului
..Toti vor plati intro zi '' .

Din moment ce stie ca are nevasta si nu stiu cate alte amante, se pare ca... "bietul" turc a fost sincer cu ea, cat despre lasatul nevestei se pare ca nici nu s-a pus problema. Barbatii sunt datori sa incerce iar femeia accepta sau nu. Daca ei ii convine acest statut de amanta saptamanala, nu prea inteleg de ce cere sfaturi cand ar trebui sa stie si singura ce decizie sa ia. Fiecare cum isi asterne asa doarme.
arahne
Postat pe 10 Mai 2010 22:20
da-mi voie sa te contrazic. Cunosc multe persoane de origine turca si majoritatea au divortat de sotiile lor, la faza asta sunt diferiti de arabi care isi fac amantele sotii pe langa prima sotie. Turcii divorteaza ca sa nu fie nevoiti sa se ingrijeasca si de fostele neveste ,uita si de copii din casniciile anterioare. cunosc cazuri reale.
kudika065023
Postat pe 10 Mai 2010 22:57
wow!http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/32867.html# n ai nevoie de sfaturi ai nevoie de minte..degeaba ne batem noi kpul aici sa ti dam sfaturi k tu tot k tine o sa faci....ia mai linisteste.te un pic asa sh vezi de viata ta..de scoala..job sau c alte preocupari ai mai putea gasi in afara de 1 data pe saptamanahttp://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/32867.html#
anadenn
Postat pe 10 Mai 2010 23:10
De la: gabi8ma, la data 2010-05-10 15:25:20
De la: kimmy_kim, la data 2010-04-17 14:13:10M-am indragostit foarte tare de un turc musulman acum 2 ani de zile pe internet!!!apoi am hotarat sa ne vdm...am petrecut 2 nopti alaturi de el timp in care nu sa intamplat nimic deoarece eram virgina!!!el nu stia asta...dar daca a vazut ca numi doresc sa ma culc cu el nu ma mai cautat!!!!apoi dupa 2 ani de zile ma cautat din nou pe acelasi forum dar avea alt nume...acum eu nu mai eram virgina si gandul imi ramasese la el de acum 2 ani!!!si mi-am zis ca mai bine incerc si cu asta basta..nu mai vroiam sa pierd ocazia asta deoarece imi placea prea mult!!!!si a am inceput sa ma vad cu el si asa am devenit amanata lui pt ca mia marturisit ca are nevasta!!!!dar nu sunt singura lui amanta...mai are si alte relatii pe langa mine....foarte multe chiar....noi nu vb decat cand ma suna el si are nevoie de mine o data pe saptamana ATAT!!!mie frica sa nu se plictiseasca de mine si sa ma lase sau mie frica sa nu devin sclava la turcii...prietenii lui...se poate intampla multe...nu poti avea inceredere in turci...ce as putea sa fac sa tin relatia aprinsa ???sau sa ma despart de el ...???ce sa fac cine ma poate ajuta cu un sfat???tin sa precizez ca imi place de el foarte mult!!!prea mult chiar .....si el stie asta;)

citesc , recitesc , iar citesc si nu-mi vine a crede ca poate exista atata prostie , din cauza bipedelor ca tine sunt privite romancele drept culbe , eu iti doresc din tot sufletul sa te casatoresti cu el , sa vezi ce minunat si bine e , este o situatie ideala pt tine pentru ca asa o sa vezi ce simt nevestele lui , si scapa biata noastra tarisoara de un monument de prostie ca tine , drum bun

.....mai fatuca.... p.u .l . a ....romanesca nu gaseai .????si unde nu trebuia sa fi amanta .....o data pe saptamana,,,,sau deloc.....ci, daca nu prietena....pote kiar nevasta....dar ce sa i faci la varsta asta....e mare gradina sti tu cui.....si multe sar gardul....of of ...nici macar rau nu mi pare de tine....poate cand vei mai creste si vei mai invata cate ceva din ale vieti....poate ca mi voi skimba...parerea despre tine

gratuit89
Postat pe 10 Mai 2010 23:58
Foarte adevarat. Pe langa faptul ca musulmanii dispretuiesc femeile in general, pe cele din tari crestine parca au marea placere diabolica sa le umileasca. Eu cred ca e cel mai injositor lucru ca o femeie dintr-o tara occidentala, care e libera, sa se vanda sau sa se ofere unui musulman. E mai rau decat o sinucidere. Dar nu putem judeca, fiindca dragostea e oarba, nu? Sa-i dea Dumnezeu minte oricarei fete care cade sub blestemul indragostirii de un musulman. Cu ea direct nu cred ca se poate vorbi, doar cei care tin la ea se pot ruga pentru luminarea ei. Stiati ca musulmanii folosesc anumite droguri pentru a-si supune femeile?
luxdeluna
Postat pe 11 Mai 2010 01:21
Noua nu ne place binele.Ne plictisim repede.Dar daca treci printr-o experienta neplacuta si apoi, persoana cu care vorbesti pe net de nici 2 sapt se arata dornica sa vina sa te vada, ti se pare lucru mare. Ti se pare ceva nemaipomenit si atunci cand iti zambeste, te saruta sau vrea sa faca totul sa-ti fie pe plac. Avem multi baieti/ barbati in tara care..crede-ma, chiar merita!!Doar ca nu stim noi sa-i cautam sau inca nu a venit momentul sa-i cunoastem!
mony90
Postat pe 11 Mai 2010 08:11
kimmy_kim
Postat pe 11 Mai 2010 10:33
vrea doar sex draga mea,tu ai facut rau k te-ai indragostit de el
ioneladivina
Postat pe 11 Mai 2010 13:12
Doamne cat de rele puteti fi,mi-e ruisine cand ma gandesc ca printre semene de-ale mele poate exista atata rautate...fata asta indiferent cine este,a intrat aici si v-a spus pasul ei,v-a cerut un sfat...daca vrei sa i-l dati bine,daca nu abtineti-va.Nu a intrat aici sa fie judecata si pusa la zid.Cine sunteti voi sa o judecati si cine va da dreptul sa aruncati cu pietre in ea?Sa va fie rusine! Kim,daca iti place statutul de amanta ,nu te impiedica nimeni sa fii,dar macar ai pretentia de la tine,sa fii una "cu drepturi depline".E adevarat ca in situatia in care esti ,titulatura de amanta nu ti se potriveste,iar ionela are drepate,el vrea doar sex.
sultanika
Postat pe 11 Mai 2010 14:52
"sa fii una "cu drepturi depline".E adevarat ca in situatia in care esti ,titulatura de amanta nu ti se potriveste"
adica o nevasta- amanta
miss_darine
Postat pe 11 Mai 2010 14:56
De la: miss_darine, la data 2010-05-11 14:56:49"sa fii una "cu drepturi depline".E adevarat ca in situatia in care esti ,titulatura de amanta nu ti se potriveste"
adica o nevasta- amanta

indraznesti sa te iei de sultanika darine?
Dontyyy
Postat pe 11 Mai 2010 15:14
De la: sultanika, la data 2010-05-11 14:52:00Doamne cat de rele puteti fi,mi-e ruisine cand ma gandesc ca printre semene de-ale mele poate exista atata rautate...fata asta indiferent cine este,a intrat aici si v-a spus pasul ei,v-a cerut un sfat...daca vrei sa i-l dati bine,daca nu abtineti-va.Nu a intrat aici sa fie judecata si pusa la zid.Cine sunteti voi sa o judecati si cine va da dreptul sa aruncati cu pietre in ea?Sa va fie rusine! Kim,daca iti place statutul de amanta ,nu te impiedica nimeni sa fii,dar macar ai pretentia de la tine,sa fii una "cu drepturi depline".E adevarat ca in situatia in care esti ,titulatura de amanta nu ti se potriveste,iar ionela are drepate,el vrea doar sex.

cu siguranta esti intr-o situatie asemanatoare ! doar ca tu ai 'drepturi depline' probabil....poti sa explici si pe intelesul nostru ce inseamna asta ? sa vad daca banuiesc bine .
mahy33
Postat pe 11 Mai 2010 16:29
doamnelor,domnisoarelor si domnule sofer de tir,din cate intelg eu d-ra cu pricina este "amanata"si nu amanta unde toti v-ati dus cu gandul.......... ,deci aici este problema ei.
pana cand i-ati transmis dvs gandurile cred ca i-o fi si venit randul sa nu mai fie amanata.
simonik29
Postat pe 11 Mai 2010 16:31
De la: simonik29, la data 2010-05-11 16:31:18doamnelor,domnisoarelor si domnule sofer de tir,din cate intelg eu d-ra cu pricina este "amanata"si nu amanta unde toti v-ati dus cu gandul.......... ,deci aici este problema ei.
pana cand i-ati transmis dvs gandurile cred ca i-o fi si venit randul sa nu mai fie amanata.

.....BRAVOOOO SI BINE ZIS,,......

gratuit89
Postat pe 11 Mai 2010 16:42
De la: yocorrina22, la data 2010-04-17 14:23:21
Iubita,eu traiesc cu un turc de 1 an,si cred k eu iti pot da un sfat,dar acelasi sfat o sa il primesti de la toate kudicele:lasa-l.Inteleg k iti place de el,dar nu se merita.Nu o sa-si lase nevasta pt tine si nici pt alta.Scuze sinceritatea dar ori esti foarte tanara ori esti naiva,ca sa nu spun altfel.Tu nu vezi k te foloseste?
gya121
Postat pe 11 Mai 2010 18:27
fata, tu chiar esti proasta!
b_mihaela13
Postat pe 11 Mai 2010 18:58
De la: kudika169648, la data 2010-05-08 18:52:23e cam nasoala treaba.oricat de drag ti-ar fi nu ii mai da ocazia sa te foloseasca.cunosc pe cineva care a facut la fel.tot la sotie se intoarce.e cel mai injositor sa fii amanta.termina relatia cu el chiar in mom asta.nu meriti,se poate ajunge la mai rau fii sigura!!!
nu vrei sa fii o sclava nu?
ai grija,te pup

...pentru ca ai pomenit de posibilitatea de a se intampla mai rau...vreau sa va anunt pe toate cele de aici care vorbiti cu un turc, eu si prietenii mei care mergem la Mangalia la recuperare, am fost prieteni buni cu infirmiera Cristina de la spitalul de acolo, era o fata minunata, mereu era aproape de noi cand aveam nevoie de ceva. A avut nesansa de a intalni un turc acum opt ani, au avut o relatie, acela s-a casatorit in timp dar de el nu a scapat. O vedeam, chiar anul trecut in vara - foarte slaba, mereu trista aproape ca plangea, nu a putut sa spuna mai mult decat ca "fetelor, daca ati stii prin ce trec eu...."....am inteles ca fusese lovita de acela; si acum trei zile, s-a aratat la stiri ca A FOST INJUNGHIATA CU 46 LOVITURI DE CUTIT! Da, de catre acela pe care il iubise. De ce??????.....Aveti grija! Intrati pe Arhiva stirilor ProTv de vineri 6 mai si cred ca veti gasi informatia.
KALYRONA
Postat pe 11 Mai 2010 23:50
De la: KALYRONA, la data 2010-05-11 23:50:30
De la: kudika169648, la data 2010-05-08 18:52:23e cam nasoala treaba.oricat de drag ti-ar fi nu ii mai da ocazia sa te foloseasca.cunosc pe cineva care a facut la fel.tot la sotie se intoarce.e cel mai injositor sa fii amanta.termina relatia cu el chiar in mom asta.nu meriti,se poate ajunge la mai rau fii sigura!!!
nu vrei sa fii o sclava nu?
ai grija,te pup

...pentru ca ai pomenit de posibilitatea de a se intampla mai rau...vreau sa va anunt pe toate cele de aici care vorbiti cu un turc, eu si prietenii mei care mergem la Mangalia la recuperare, am fost prieteni buni cu infirmiera Cristina de la spitalul de acolo, era o fata minunata, mereu era aproape de noi cand aveam nevoie de ceva. A avut nesansa de a intalni un turc acum opt ani, au avut o relatie, acela s-a casatorit in timp dar de el nu a scapat. O vedeam, chiar anul trecut in vara - foarte slaba, mereu trista aproape ca plangea, nu a putut sa spuna mai mult decat ca "fetelor, daca ati stii prin ce trec eu...."....am inteles ca fusese lovita de acela; si acum trei zile, s-a aratat la stiri ca A FOST INJUNGHIATA CU 46 LOVITURI DE CUTIT! Da, de catre acela pe care il iubise. De ce??????.....Aveti grija! Intrati pe Arhiva stirilor ProTv de vineri 6 mai si cred ca veti gasi informatia.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/crima-pasionala-si-a-ucis-amanta-si-apoi-plimbat-o-toata-noaptea-cu-taxiul.html

Un taximetrist si-a omorat amanta si s-a plimbat cu trupul ei zeci de kilometri, intre Mangalia si Constanta. Dupa 8 ore, in care a incercat ba sa scape de femeie, ba sa se sinucida, s-a oprit in fata unui cimitir.
Suna teribil, dar barbatul in varsta de 38 de ani a asteptat relaxat sa vina politia. Statea in masina, cu trupul amantei pe bancheta din spate. Anchetatorii n-au apucat sa-l intrebe nimic, ca a si inceput sa se destainuie

Infricosator este ca intre ora 2:00 noaptea, cand a ucis-o pe Mihaela si 10 dimineata, cand s-a predat, a tinut tot timpul femeia moarta langa el. A facut asa cel putin 60 de kilometri, dar parca nu s-a indurat sa o ascunda.

Intr-adevar, relatia dintre Mihaela si Ismail era veche. Taximetrisul n-a renuntat la relatia extra-conjugala desi are doua fetite. Poate de aceea a si incercat sa-si ia zielele dupa ce si-a dat seama ca i-a facut raul suprem.

Pe de alta parte, mama tinerei de 31 de ani injunghiata de taximetrist spune ca ea era de fapt cea terorizata in aceasta relatie. Femeia, infirmiera la spitalul din Mangalia, ajunsese sa nu mai doarma noptile de teama.

Taximetristul va fi dus la o expertiza psihiatrica.Daca va fi gasit vinovat, barbatul risca sa isi petreaca urmatorii 20 de ani dupa gratii.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/victima-taximetristului-criminal-a-fost-rapusa-cu-69-de-lovituri-de-cutit.html

O poveste bolnava iese la iveala, odata cu asasinatul de la Mangalia. Taximetristul, care se simtea hartuit de iubita, i-a luat femeii viata cu 69 de lovituri de cutit.

In timp ce individul este in arest, rudele victimei isi fac curaj si descriu lucruri tulburatoare. Barbatul ii trimitea mesaje de amenintare si ar fi incercat sa o omoare, cand a dat cu masina peste ea.

Inainte de teribila crima, Ismail s-a dus acasa la amanta lui. A
sunat-o insistent si pentru ca nu i-a raspuns la telefon, i-a trimis un SMS. "Cobora un minut, nu-ti fac nimic" a implorat-o el. Nu s-a tinut de cuvant.

Parintii fetei povestesc ca Mihaela era pur si simplu terorizata de Ismail si se hotarase sa rupa legatura cu el pentru ca era foarte violent. Taximetristul n-ar fi fost de acord si incerca in modul cel mai brutal s-o convinga sa nu-l paraseasca.

Taximetristul in varsta de 38 de ani a fost retinut marti pentru 24 de ore, iar miercuri a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Daca va fi gasit vinovat risca pana la 25 de puscarie.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 12 Mai 2010 00:20
Dontyyy
Postat pe 12 Mai 2010 08:04
crezi ca numai la turci?
janetta
Postat pe 12 Mai 2010 10:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dragostea e pentru fraieri 98 De la: luyyzz 4 Iulie 2009 18:56
eu pesti...el gemeni.. 30 De la: FRN 2 Iulie 2010 02:19
casting tv 17 De la: ankaa 7 Septembrie 2012 21:31
Biciuita pentru ca poarta pantaloni........... 15 De la: rashela 7 August 2009 09:44
CIME BEJ CULOAREA LEMNULUI DE CIRES, CU CE LE ASORTEZ ? 9 De la: valytina 18 Februarie 2010 21:44