Mai multe
| eu zic asa: uitandu-te in oglinda seara intreaba-te cum te simti TU in relatia asta? daca tu o numesti relatie.in primul si in primul rand trebuie sa te gandesti la tine si la binele tau.dar incearca sa te gandesti la binele tau pe termen lung.pentru ca la un moment dat vei vrea sa iti formezi si tu o familie si oricat de bland si bun ar fi turcul cu tine, cu el nu vei putea face acest lucru asa cum nu vor putea nici celelalte amante ale lui.si crede-ma ca oricat de mult l-ai placea pe tipu asta,orice suferinta din dragoste trece cu timpul.mai greu, e adevarat, dar trece. lumea nu a inceput si nu se va termina cu el.chiar sper sa iei o decizie inteleapta.nu uita;gandeste-te le binele tau pe termen lung. | ||
|
danny_danna Postat pe 8 Mai 2010 19:54 |
||
|---|---|---|
| Draguta sincer imi pare rau ptr tine.....turci sunt la fel ca tigani.....se insoara din interes si cu o fata impusa de familie si nu o sa le lase niciodata....amante au mereu ...dar dc tu iri doresti si sunt sigura ca vrei sa fi pe primul loc ....sfatul meu este sa-l lasi.Nu o sa ajungi nicaieri....el se simte bine....azi es TU...maine e ALTA....si tot asa....pacat ca nu realizezi si nu ti cont de parerile celorlati si vrei sa te lovesti singura...Doar atat tit spun incerca sa te pui tu in locul sotiei lui si vei vedea cum se simte ea...si mai ales k stie k este inselata.....sincer o doare sunt sigura!!!Tu decizi...dar nu iti irosi tinereta ptr un om fara caracter.In taina casatorie se spune.....tu barbate unestete cu aceasta femeie si tu femeie unestete cu acest barbat.....asa trage singura concluzile!!! | ||
|
AndreezlA Postat pe 8 Mai 2010 19:56 |
||
Nu cred ca ai nevoie de sfat...si tu simti ca trebuie sa iesi din aceasta porcarie...RENUNTA, nu iti mai bate joc de tine, de trupul tau...de sufletul tau...
|
||
|
|
||
|
speranta22000 Postat pe 8 Mai 2010 20:21 |
||
De la: FLORYT_A, la data 2010-05-02 21:58:01De la: kimmy_kim, la data 2010-04-17 14:13:10M-am indragostit foarte tare de un turc musulman acum 2 ani de zile pe internet!!!apoi am hotarat sa ne vdm...am petrecut 2 nopti alaturi de el timp in care nu sa intamplat nimic deoarece eram virgina!!!el nu stia asta...dar daca a vazut ca numi doresc sa ma culc cu el nu ma mai cautat!!!!apoi dupa 2 ani de zile ma cautat din nou pe acelasi forum dar avea alt nume...acum eu nu mai eram virgina si gandul imi ramasese la el de acum 2 ani!!!si mi-am zis ca mai bine incerc si cu asta basta..nu mai vroiam sa pierd ocazia asta deoarece imi placea prea mult!!!!si a am inceput sa ma vad cu el si asa am devenit amanata lui pt ca mia marturisit ca are nevasta!!!!dar nu sunt singura lui amanta...mai are si alte relatii pe langa mine....foarte multe chiar....noi nu vb decat cand ma suna el si are nevoie de mine o data pe saptamana ATAT!!!mie frica sa nu se plictiseasca de mine si sa ma lase sau mie frica sa nu devin sclava la turcii...prietenii lui...se poate intampla multe...nu poti avea inceredere in turci...ce as putea sa fac sa tin relatia aprinsa ???sau sa ma despart de el ...???ce sa fac cine ma poate ajuta cu un sfat???tin sa precizez ca imi place de el foarte mult!!!prea mult chiar .....si el stie asta;) Adevarul e ca daca tu esti una dintre cele patru neveste nu-si bate joc d tine. Nu, nu, te respecta! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 8 Mai 2010 20:38 |
||
| buna!si eu sunt cuplata cu un grek si e casatorit dar pe mine ma respekta si ma yubeste si aici va lasa pe voi sa imi ziceti dak e adevarat,tin sa va zik k mia luat casa ,masina si toate astea .iesim in fie care zii impreuna la film ,cafea etc.si nu vine doar sa facem sex .poate nu facem chear si o sapt dar asta nu inseamn k nu ne vedem nu iesim impreuna.ce e adevarat k eu nu il las sa isi lase copii pt mine sunt dispusa sa astept stiu eu un an doi max normal si apoi il vreau doar pt mine .pup | ||
|
kudika132532 Postat pe 8 Mai 2010 20:51 |
||
De la: kudika132532, la data 2010-05-08 20:51:35buna!si eu sunt cuplata cu un grek si e casatorit dar pe mine ma respekta si ma yubeste si aici va lasa pe voi sa imi ziceti dak e adevarat,tin sa va zik k mia luat casa ,masina si toate astea .iesim in fie care zii impreuna la film ,cafea etc.si nu vine doar sa facem sex .poate nu facem chear si o sapt dar asta nu inseamn k nu ne vedem nu iesim impreuna.ce e adevarat k eu nu il las sa isi lase copii pt mine sunt dispusa sa astept stiu eu un an doi max normal si apoi il vreau doar pt mine .pup Wow! Pe bune? Mama, ce misto de tine!... Trecand peste faptul ca topicul se referea la musulmani si nicidecum la "care amanta-i mai cu nororc" , e penibil sa-ti faci un cont pe un forum sa te lauzi cu asa ceva... |
||
|
rashela Postat pe 8 Mai 2010 21:00 |
||
| eu zic sa iti faci un test HIV si alte investigatii de laborator...pai, daca iti convine sa fii amanta nu te plange. daca el te-a lasat cand erai virgina e foarte clar , musulmanii tin la virginitatea fetei. stiu ce vb ca stau in Dubai si in general europencile emancipate pentru ei is c..ve. asa ca faci cum vrei si cum simti! | ||
|
alexandra25 Postat pe 8 Mai 2010 21:05 |
||
| vai de capul meu s-a umplut romania de cur*e:O | ||
|
aly_just_me Postat pe 8 Mai 2010 21:09 |
||
| Buna, vreau sa iti spun ca eu sunt turcoaica (musulmanca) si am o parere atat de buna despre turci, incat vara asta ma marit cu iubitul meu care e roman desi tot neamul meu e impotriva :). Pe de alta parte vreau sa iti spun ca nu ar fi trebuit niciodata sa accepti sa fii amanta cuiva... nu conteaza ca acea persoana e de origine turca ori romana... La mijloc este demnitatea ta. Pune-te in locul barbatului cu care te culci si incearca sa iti dai seama ca pentru el nu esti decat o alta c....a. Serios! | ||
|
figen Postat pe 8 Mai 2010 21:10 |
||
De la: aly_just_me, la data 2010-05-08 21:09:50vai de capul meu s-a umplut romania de cur*e:O URAAAAAAAAAAAAAAA |
||
|
Tazmanian Postat pe 8 Mai 2010 21:11 |
||
De la: aly_just_me, la data 2010-05-08 21:09:50vai de capul meu s-a umplut romania de cur*e:O asta inseamna ca o sa fie bataie pe centura!
|
||
|
one_size Postat pe 8 Mai 2010 21:16 |
||
|
In primul rand, dragi romani, voi mai stiti sa scrieti corect romaneste? In al 2 lea rand: eu nu stiu de ce mama naibilor mai cereti sfaturi pe aici ca oricum tot ce aveti in cap faceti !!!???? Dar in fine, asta e asa ca sa mai pierdem timpul cu cate ceva inutil ca am uitat de lucrurile cu adevarat importante: slujba de duminica impreuna cu familia, o iesire la aer liber, cinema, teatru, ei ce spuneti, am sau nu am dreptate? |
||
|
emilia_3milia Postat pe 8 Mai 2010 21:24 |
||
De la: emilia_3milia, la data 2010-05-08 21:24:18In primul rand, dragi romani, voi mai stiti sa scrieti corect romaneste? ai uitat si de sfanta betie de sambata noapte dupa care se alege praful de slujba de duminica cu familia sau iesirea in aer liber...poate doar iesirea din spital dupa o coma alcoolica
|
||
|
Tazmanian Postat pe 8 Mai 2010 21:29 |
||
| cum stiu romanii sa i critice pe altii...e usor sa va uitati la arabi sau la turci ca vai tin femeia ca pe sluga, ca e inferioara, ca nu mai stiu ce ..dar in gradina voastra nu va uitati ?la noi nu se gasesc barbati care trateaza femeile ca fiind inferioare si trb sa stea la cratita vb aia..si in ceea ce priveste povestea ta sa sti ca nu conteaza ca e turc, arab, roman sau alta natie..atunci cand esti amanta te tranteaza in acelasi fel..si mi se pare normal.u daca ai fi casatorita ti ar placea ca barbatul tau sa aiba mai multe femei?adica nu te ai pus niciodata in postura asta? | ||
|
bambyshor Postat pe 8 Mai 2010 21:37 |
||
DRAGA MEA,CE CREZI CA ESTE IN SUFLETUL SOTIEI?DACA VEI AJUNGE SOTIA LUI CE VA FI IN AL TAU?CAND AI MOMENTE DE CUMPANA,TRISTETE ESTE OARE LANGA TINE?NU CREZI CA MERITI CEVA MAI BUN SUNT SIGURA CA DA
|
||
|
aalexandra7 Postat pe 8 Mai 2010 21:56 |
||
| oare fetelor din ziua de azi nu le place sa fie respectate ? sau ce se intampla cu voi ?? ati auzit de cuvantu demnitate? sau nu face parte din vocabularu vostru? cu iubirea mori de foame... si sclava la turci nu ai cum sa ajungi pt ca ai ajuns deja :) | ||
|
Posh1107 Postat pe 8 Mai 2010 22:06 |
||
| Stiu ca dragostea e o boala cu multe simptome... te face oarba, muta, surda si proasta pe deasupra. dar e timpul sa te trezesti printeso! Ma tot gandesc ce ipostaza ti se pare mai atragatoare. Cea de nevasta inselata cu un bordel sau cea de fata de bordel?! N-a tinut niciodata la tine si nici de acum n-o s-o faca. Eu stiu ca o viata ai si odata cu ea tot dreptul din lume sa ti-o distrugi cum doresti. Inca o data: TREZESTE-TE !!! | ||
|
Loryya Postat pe 8 Mai 2010 22:26 |
||
| Ti atat de mult la el, mai mult decat la satutul si demnitatea ta de femeie?Incearca sa-ti gasesti echilibrul pierdut. Nu uita , nu te vei mai intalni niciodata cu acesti ani. Incearca sa fi sincera cu tine, nu te minti.Mai devreme sau mai tarziu aceasta poveste se va sfarsi, si ca vrei si ca nu vrei. Iti doresc din tot sufletul sa te trezesti din acest cosmar pe care tu il numesti IUBIRE. | ||
|
tania_rd Postat pe 8 Mai 2010 22:43 |
||
|
E cel mai bien sa-l lasi. Chiar asa de putin te respecti pe tine???? Dupa cate am citit cu siguranta nu te respecta, chiar asa de mult te-ai injosit??? LASA-L, cauta ceva mai bun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
|
airam17 Postat pe 8 Mai 2010 22:46 |
||
| draga mea kimmy kim....lasa-l naibii de turc...sunt romani cati vrei...ai si tu putin respect pt tine !!!!! | ||
|
peliNela Postat pe 8 Mai 2010 22:59 |
||
tare asta..bv ...sper k ai inteles toate mesajele trimise..dak nu iti fac un rezumat..TREZESTE-TE....ai in fata atatea posibilitati..nici nu stii ce pierzi..(in primul rand demnitatea ta)..asa ca gandeste-te bine ce vrei sa fii..
|
||
|
elfulitza Postat pe 8 Mai 2010 23:01 |
||
|
Dragutza, stiu ca turcii au ceva in plus fata de romanii nostrii, dar la creier le cam lipseste ceva... Le cam place bigamia... si le place sexul la nebunie!!! OK, pana aici te inteleg, ti-ai facut pofta, l-ai incercat... Maturizeaza-te si mergi inainte spre alte experiente! Si eu am facut o pasiune pentru un turc, cu un an in urma... si ii multumesc Lui Dragutzu ca am deschis ochii la timp. Tipul nu avea familie, nu era casatorit, era mereu atent cu mine, am si locuit impreuna un timp... dar aveam mereu un sentimen de incertitudine. Fiind vigilenta, am descoperit ca ii placea sa filtreze si cu alte femei, in ciuda fatului ca stateam mereu impreuna... am descoperit mesaje de la o multime de femei pe laptop, si raspunsuri la aceste mesaje ( din partea lui). In ziua urmatoare am iesit din viata lui fara sa-i dau nici o explicatie... si ori de cate ori ma suna ii spuneam ca stie unde ma gaseste daca are nevoie de mine... dar nu a avut curajul sa ma mai caute!!! A INTELES... Fiecare experienta a vietii trebuie traita la timpul ei, si din fiecare experienta inveti cate ceva! |
||
|
monney Postat pe 8 Mai 2010 23:44 |
||
|
tocmai cand credeam ca prostia are si ea limite, ca toparlancele de la tara cu aere de oras nu se mai dau jos din dacie ca dintr-o limuzina,ca manichiura french incepe sa nu mai fie la moda.......Ai venit tu,si atunci mi-am dat seama de ce l-am citit pe Creanga cand eram mic, de ce premierul Romaniei este Boc, si de ce se vand cirese de import cu 100 Ron kg. |
||
|
dominatorix Postat pe 8 Mai 2010 23:46 |
||
| da ati vazut ce sanatosi is turcii? is , o explicatie ar fi aceia ca, nu fac dragoste si, nici nu dorm langa sotia care are ciclu! stiati? | ||
|
kudika171147 Postat pe 9 Mai 2010 00:38 |
||
hi,hi,hi! foarte tare
|
||
|
sumurducan_adela Postat pe 9 Mai 2010 02:36 |
||
|
sti ce face turcul cind are intre 2 si 4 neveste? cind vrea sa se culce cu una dintre ele isi lasa papucii la usa sa nu fie deranjat de celelalte. prima nevasta da ordine la toate celelalte(3).nici una nu are voie sa comenteze ceva...adica sint sclave in propria locuinta ,dar la barbatul pe care l-au ,,ales''. eu cred ca nu ti-ar place sa fi sclava sotului tau chiar daca ar fi ,,roman'' dar la un turcalete care practic nu da 2 bani pe tine (avind atitea neveste). chiar crezi ca le iubeste pe toete? nu...face doar sex cu toate(una este la inima lui) ...si aceea nu e amanta in mod sigur...fugi,fugi,fugi...gaseste pe cineva care te apreciaza asa cum esti...pe cineva cu care sa faci dragoste nu sex . |
||
|
cristina_branzan Postat pe 9 Mai 2010 08:36 |
||
| Indragostita de un turc......insurat si cu nu stiu cate amante!!!!!!!!BUN.Si mandria ta de femeie unde este????????Draga,nu se merita.Iti place sa fii a saptea spita de la roata? Macar fii fata desteapta si profita putin de pe urma lui. Niciodata nu o sa fii mai mult de o amanta. Cand se plictiseste de tine.................adio si nu am cuvinte!! | ||
|
eerika Postat pe 9 Mai 2010 09:49 |
||
|
Baiiiiiiiiiiii fetelor,fata asta a cerut un sfat nu a cerut sa fie batjocorita si injosita. DACA VRETI SA O AJUTATI SPUNETII FRUMOS NU ASA JIGNIINDO |
||
|
kudika029255 Postat pe 9 Mai 2010 10:40 |
||
|
Frumoas-o, am citit din nou mesajul tãu, precum si "criticile binevoitorilor". Sunt cu sufletul alãturi de tine. Iar celor care nu ºtiu decât sã critice, vreau sã le spun urmãtoarele: - Dragii mei ºi dragele mele, in primul rând va spun ca nu prea stiti de capul vostru. Daca erati interesati, a-ti fi aflat ca fata asta are doar 21 de ani. - O judecati într-un mod foarte aspru. VÃ ÎNTREB: CU VÃ DEOSEBIÞI VOI DE TURCUL EI CEL NECREDINCIOS; ATUNCI CÂND O JUDECAÞI? OARE NU AÞI CITIT CÃ DOAR DUMNEZEU ARE DREPTUL SÃ SÃ NE JUDECE? NU JUDECA, SÃ NU FII JUDECAT LA RÂNDUL TÃU. - Am vãzut cã aþi folosit tot felul de apelative la adresa ei, aþi batjocorit-o ca pe o cârpã, aþi insultat-o ºi aþi încãlcat regulile forumului referitoare la limbajul obscen. Sunteþi mai buni ca ea, astfel? NU, CU SIGURANÞÃ NU. - A cerut doar un sfat. Parcã aici trebuia sã gasim înþelegere ºi sprijin, sã fim o comunitate. Dar nu gãsesc decât dezbinare ºi fãþãrnicie. Voi sunteþi niºte sfinþi? "Cel fãrã de pãcat sã arunce primul piatra". Vã sunã cunoscut? Nu cred. - Sã vã fie ruºine tuturor celor care "aþi dat cu piatra"! |
||
|
dcroitoru2000 Postat pe 9 Mai 2010 10:42 |
||
| Buna draga mea, eu consider ca ar trebui sa te gandesti bine inainte sa continui asa, deoarece ai putea regreta.Macar sa te protejezi cand te vezi cu el.Gandeste-te ca nu-si va lasa nevasta pt tine.Succes si ai grija, incearca sa gasesti pe cineva care sa te aprecieze. | ||
|
alina_ Postat pe 9 Mai 2010 11:23 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Metin sau cum iti poate fi distrusa casnicia | 138 | De la: Clepsydra 24 Octombrie 2015 15:39 |
| ce se poarta | 23 | De la: kudika142914 12 Martie 2010 12:00 |
| trashy jeans... blugi rupti | 3 | De la: iulia069834 23 Martie 2010 10:36 |
|
|
||
| mi-am pierdut orgasmul...:(( | 11 | De la: MIS0GIN 23 Septembrie 2009 02:04 |
| Varsator Eu - El Scorpion | 1 | De la: irina1985 20 August 2009 11:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.