Setari Cookie-uri

Tine de curaj sa-ti dai cu parerea

De la: The_Shit, la data 2010-05-07 09:35:24@kitty_krieger tu sigur esti grasa !
@Summer_ tu esti mama lor… deci esti grasa.
@peentruthine tu nu numai ca esti grasa, dar esti genu :
- Vai fata ce urasc grasele. De fapt nu le urasc. De fapt imi plac grasele, de unde pot sa imi cumpar una?
@kudika119944 ai inceput bine, ai terminat porst.
@coldwind; AnotherWay; lollitta voi ati putea sa deveni o definitie : "Ma bag in seama chiar daca nu am nimic de spus …. pentru ca sunt femeie".
@SashmiK tu cred ca te-ai nascut HI!
@sirghea misto !

Din punctul meu de vedere si repet punctul meu de vedere. Sper ca m-am facut inteles.

1. Nici macar nu este vorba despre grase aici. Este vorba despre caracter. Caracter naspa combinat cu kg multe => topicul creat pe care nu prea la-ti inteles.

2. Toti judecam cu sau fara voia noastra. Si voi ar trebui sa stiti cel mai bine. Pentru ca pe voi poate nu va deranjeaza grasele, dar va deranjeaza alea de arata mai bine. La noi este exact invers.

3. Va enerveaza pe toti topicul care la-ti dezvoltat deja in 5 pagini. Oare ce inseamna asta ?

4. Cel care a creat topic-ul, a avut curajul sa spuna cea ce gandim toti. Va este rusine de gandurile voastre bolnave!

Astept injurii. Dar va rog ... be smart. Refuz sa raspund celor care ma fac misogin, incult, sau ca am probleme cu capu fara sa argumenteze. Si repet ... este punctul meu de vedere.

And the award goes to ,,The Awsome shit'' ( acum sa nu zici ca ti-am adus injurii, tu ti-ai ales acest nume de utilizator )

Acum pe bune, ceea ce ai scris tu se aplica celor asemanatori tie, care iti impartasesc opiniile !

Nu este corect sa exista niste standarde ale normalului, trebuie inteleasa orice opinie, orice nemultumire etc insa pt o societate civilizata exista aceste standarde ale normalului, din pacate pt unii ca tine ! In timp ce tu urasti grasele, eu sunt indiferenta, imi vad de viata mea, de cariera mea, de iubitul meu, de familia si prietenii mei, de animalele mele etc
Judec omul in functie de caracter, nu dupa ambalaj...iar pe cei cu caracter naspa ii ignor, nu am treaba cu ei, eventual ii mai fac de cacao atunci cand am ocazia, insa niciodata nu ma lef de aspectul fizic !

Nu este o regula ca barbatii urasc grasele, sau ca femeile le urasc pe cele care arata bine, am intalnit multe femei nu obeze, grasute, sigure pe ele, cu soti/iubiti frumosi, realizate, tot ce vrei...si femei frumoase vai de capul lor, vezi in general showbizul...sa fiu geloasa pe...Bianca Dragusanu de ex, ca arata bine pt ca si-a pus niste silicoane, toata dantura, are tone de tencuiala pe fata, face parte din prostitutia de la tv, se face de ras etc ? Asta eun exemplu...

Le admir pe femeile frumoase natural, cat de cat echilibrate pe toate planurile !

In general nu maleg de frumusete pt ca apreciez in primul rand caracterul, pregatirea profesionala si pe urma aspectul fizic...daca sunt persoane care le au pe toate, au admiratia mea, nu urameu !

Si da, ai dreptate, fiecare judecam, insa depinde cum si in ce directie se indreapta criticile !

Discutia poate sa fie f complexa, insa tu nu ai intelege, asta ti-e felul, tu accepti propria ta realitate, tie asa ti se pare normal, sa urasti o femeie grasa, mie nu ! Asa cum ti se pare normal sa ma consideri obeza pt ca indraznesc sa imi spun o parere pertinenta si cu bun simt, asta ti se pare smart?

Eu chiar nu inteleg de ce ii f..e grija pe unii de altii ! Poate ma lamuriti si pe mine, insa cu argumente, nu cu aiureli !

SI ca sa iti evaluez calitatea intuitiei, nu sunt grasa, insa nici slaba, nici nu imi place ideea de fata slaba, eu apreciez negresele, mulatrele gen Beyonce, bulane nu oase ! Multumit ? Sa pun si poze ca sa vad ce injurii mai aduci ? Pt ca argumentele tale au fost de fapt injurii la parerile paertinente ale unor utilizatori !

Imi cer scuze pt ideile imprastiate dar am si alte treburi in afara de stat pe forum si sunt presata de timp !

Summer_
Postat pe 8 Mai 2010 13:18
Eu nu cred ca cineva vrea sa fie bolnav.....ca asa i s-a nazarit de dim :ba ia sa fiu un umflat.Probl asta e o probl medicala iar pers care sunt asa, au ori probl psihice ptr ca nu pot sa se abtina, ori probl cu glanda, ori provin mai stiu eu din ce mediu.....mai degraba nu suport mitocania decat pers care au ac probl..daca e om e om, nu conteaza ambalajul........mie mi-a trebuit ceva timp recunosc, sa inteleg lucr.ac.....poate ca si voua ....dar asta e parerea mea......
jeanpierre
Postat pe 8 Mai 2010 18:03
FIECARE CU CE-L DOARE..
pe mine azi ma doare capul...

si app:nu sunt grasa
wwwcamylya
Postat pe 9 Mai 2010 10:27
eu am o prietena care arata foarte bine , dar acum vreo 2 ani, prietenul ei cu care urma sa se casatoreasca , a avut un accidenta de masina si din pacate a murit.atunci ea a facut o criza si a inceput sa se ingrase foarte mult...a luat 40 de kg in greutate....acum si-a mai revenit...am mai dat 10 kg jos dar foarte greu., si n-a mai avut nici o relatie seriosa de atunci...la fata ea e foarte draguta...si are un suflet bun , dar baietii fug de ea ptr ca e grasa
roxy_rox
Postat pe 9 Mai 2010 11:06
Nu-mi plac persoanele grase...Si nu vorbesc de acele persoane cu situatii speciale..vorbesc de vacile si boii aia care alta ocupatie decat sa bage in ei toata ziua nu au.Si spun asta pt k am facut parte din acea categorie.Am fost grasa...foarte grasa chiar.Dar a venit un moment cand am spus STOP...gata....Si prin multa munca am reusit sa dau jos 30 de kg.Si acum sunt o cu totul alta persoana.Pentru ca DA...majoritatea persoanelor grase sunt frustrate si rautacioase.Dar si asta se vindeca.Ce se vindeca mai greu este LACOMIA...pt ca acesta este punctul de plecare al obezitatii.Sa bagi in tine pana simti ca explodezi,sa iei o gura de aer si dupa sa o iei de la capat.Pt k majoritatea persoanelor grase asta fac.Si daca incerci sa-i ajuti recomandandu-le sa tina un regim sau sa se apuce de un sport se iau de tine si-ti spun k de ce le judeci sau k ele se simt bine in propria lor piele sau k esti misogin etc etc etc etc etc....Sunt rare cazurile cand o persoana grasa se simte bine in propria piele.Dar a slabi nu este usor,iar majoritatea poate incearca de cateva ori sa se duka la sala sau sa pape o saptamana numai salata dar intr-un final renunta si here we are back to the old habbits.Da-i cu shaorma.da-i cu micishorii,da-i cu fripturica de porc si dupa se plang de ce face lumea caterinca de ei pe strada.
Eu una sunt o fosta persoana grasa,o fosta persoana frustrata,dar acum sunt o persoana slaba si ma simt bine in pielea mea....
virago_ice
Postat pe 10 Mai 2010 02:49
@summer citeste ce a spus virago_ice si s-ar putea sa intelegi cum bate vantul.
VSquall
Postat pe 10 Mai 2010 20:32
De la: The_Shit, la data 2010-05-10 20:32:04@summer citeste ce a spus virago_ice si s-ar putea sa intelegi cum bate vantul.

Eu inteleg punctul vostru de vedre insa voi nu intelegi ca nu este o regula ca o persoana grasa sa fie si frustrata ! Am rude, prieteni, colegi la facultate cu grad de obezitate care sunt persoane extraordinare ! Spun asta pt ca asa sunt, nu pt ca ma manaca undeva sa le fac lor propaganda....
Treaba cu frustrarea si rautatea este influentata de personalitatea fiecaruia, nu de kg in plus...di da, exista persoane grase, care datorita jignirilor pe care le primesc devin rautacioase, asta este un mecanism de aparare si de manifestare fata de cei care rad de ele...Si nu in ultimul rand tu chiar crezi ca rautatea si frustrarea dispar asa cat ai bate din palme daca persoanele respective pierd kg in plus ? Asta este o abureala...asta o spun toti doar pt a se simti mai bine, mai siguri pe ei...poate ca se simt mai siguri ca nu mai sunt grasi, dar raman la fel din punct de vedere al caracterului !

Summer_
Postat pe 10 Mai 2010 21:09
De la: rashela, la data 2010-05-07 13:02:20
De la: The_Shit, la data 2010-05-07 09:35:24@kitty_krieger tu sigur esti grasa !
- Vai fata ce urasc grasele. De fapt nu le urasc. De fapt imi plac grasele, de unde pot sa imi cumpar una?
@coldwind; AnotherWay; lollitta voi ati putea sa deveni o definitie : "Ma bag in seama chiar daca nu am nimic de spus …. pentru ca sunt femeie".
@sirghea misto !

Din punctul meu de vedere si repet punctul meu de vedere. Sper ca m-am facut inteles.

1. Nici macar nu este vorba despre grase aici. Este vorba despre caracter. Caracter naspa combinat cu kg multe => topicul creat pe care nu prea la-ti inteles.

2. Toti judecam cu sau fara voia noastra. Si voi ar trebui sa stiti cel mai bine. Pentru ca pe voi poate nu va deranjeaza grasele, dar va deranjeaza alea de arata mai bine. La noi este exact invers.

3. Va enerveaza pe toti topicul care la-ti dezvoltat deja in 5 pagini. Oare ce inseamna asta ?

4. Cel care a creat topic-ul, a avut curajul sa spuna cea ce gandim toti. Va este rusine de gandurile voastre bolnave!

Astept injurii. Dar va rog ... be smart. Refuz sa raspund celor care ma fac misogin, incult, sau ca am probleme cu capu fara sa argumenteze. Si repet ... este punctul meu de vedere.

Cu mici exceptii, mai sus, erau alte puncte de vedere. Ale lor. Cu care tu nu esti de acord. Si carora tu le-ai adus injurii. Cam ce crezi ca va urma?

Ce sa urmeze rashela? Cele care se simt atacate de catre acest individ ii vor raspunde pe masura (daca sunt capabile), iar cele care nu considera ca acest "the shit" merita vreo atentie....vor zambi, vor da din cap si isi vor savura in continuare lectura , spunandu-si a mia si a mia oara: "mare e gradina ta Doamne"....
AnotherWay
Postat pe 10 Mai 2010 21:37
@sirghea misto !

oh, tu viteazule ti-ai facut user special pentru acest topic si nickul te caracterizeaza atat de bine!!!
mersi de portia de ras
kitty_krieger
Postat pe 10 Mai 2010 23:31
eu ador plinutzele dar de grase....sa nu aud ca mi se apleaca

in rest....
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 11 Mai 2010 15:43
De la: Dontyyy, la data 2010-04-23 15:04:47
De la: freakbabe, la data 2010-04-23 15:03:43
De la: peentruthine, la data 2010-04-23 15:00:39
De la: Dontyyy, la data 2010-04-23 14:52:56de ce intotdeauna trebuie sa ne "agatzam" de felul cum arata un om? asta n-am s-o intzeleg niciodata!!

de cele mai multe ori fizicul unui om arata psihicul acestuia

eu cred cã baþi câmpii

ca intotdeauna scurt si la obiect!!!

aici tre' sa fiu de acord ca bati campii!
Si ...
Mda... intr-adevar tine de curaj ca sa iti dau cu parerea ...
Pt ca ne ascundem dupa deget gen primul citat. Nu trebuie sa ne agatam, dar toti o facem la un moment dat cel putin o data in viata! Nu ajuta sa fim ipocriti si sa parem bunul samaritean cand in sufletele noastre suntem niste biete vietati plin de complexe si rautati gratuite.
Sa imi dau si eu cu parerea ... Ador persoanele pline de viata si lipsite de complexe indiferent de modul in care arata si nimeni nu suporta persoanele rele (am vazut o gramada de silifide fiind ingrozitor de rele) deci ... Da conteaza cum arati dar nu face din asta un tel in viata pentru ca, asa cum spuneau unii mult mai intelepti, e util sa poti spune ceva dupa ce trece prima impresie.
Fetelor, inca ceva ... v-ati gandit ca omul este cu o femeie plinuta si aude tot felul de comentarii rautacioase (de la cine? de la noi dragele mele, pentru ca femeile sunt cele mai crude vietati) ! deci lasati-ne cu "misoginule" si alte alinturi ... Omul v-a cerut pur si simplu o parere! Nu a dat cu parul sau a aratat cu degetul!
Si ceea ce e trist nu este un fenomen local. multe vedete (straine, noi nu avem asa ceva ... parerea mea si o sustin) au avut de suferit din aceasta cauza. Persoanele grase au mult mai mult de pierdut decat cele slabe.
Pt comentarii malitioase ... nu sunt nici grasa nici slaba. Sunt asa cum sunt! Si sunt MANDRA DE ASTA!
iras
Postat pe 11 Mai 2010 16:48
dragos_quicki
Postat pe 12 Mai 2010 17:10
Buna tuturor,
Exista 2 tipuri de persoane grase:
1- grase pentru ca mananca cu pofta orice si oricand;
2- grase pentru ca au o dereglare de glanda (ex:tiroida).
Sigur ca la prima vedere intotdeauna conteaza aspectul exterior indiferent daca esti femeie sau barbat dar odata ce prima impresie se evapora ceea ce conteaza este personalitatea, bucuria de a trai simtita si transmisa celorlalti si mai mult decat orice, inteligenta. Sunt perosoane grase sau slabe si morocanoase si sunt pesoane grase sau slabe si absolut fascinante. Pana la urma depinde ce esti pregatit sa accepti.
kudika1973
Postat pe 12 Mai 2010 23:51
Nu-mi vine sa cred ca m-am lasat sedusa de topic-ul acesta:)))
Ai dreptate ,a durat 5min sa ma gandesc daca merita sa mi dau cu parerea sau nu.
Stii vorba aia,de multe ori facem un lucru desi nu se merita.
Who the f*ck cares about fat people?
Sa manance fiecare ce vrea(300 de hamburgeri cu cartofi prajiti pe zi)cui ii pasa?
Sunt niste oameni grasi si atat ,chiar daca au probleme cu sanatatea sau pur si simplu se indoapa cu grasimi excesiv.
Ce discriminari urate pe aici.Mai nou o sa incepem sa ardem cancerosii pe rug :D E vina lor ca au cancer cine i-a pus sa aiba un sistem imunitar delicat?
Lasati grasii,fumatorii,alcoolicii si narcomanii sa decida singuri ce e mai bine pt sanatatea lor.
Macar atata libertate mai avem si noi.
Viciile noastre ne definesc ca persoane.

slickgirl
Postat pe 13 Mai 2010 16:22
De la: Summer_, la data 2010-05-10 21:09:43
De la: The_Shit, la data 2010-05-10 20:32:04@summer citeste ce a spus virago_ice si s-ar putea sa intelegi cum bate vantul.

Eu inteleg punctul vostru de vedre insa voi nu intelegi ca nu este o regula ca o persoana grasa sa fie si frustrata ! Am rude, prieteni, colegi la facultate cu grad de obezitate care sunt persoane extraordinare ! Spun asta pt ca asa sunt, nu pt ca ma manaca undeva sa le fac lor propaganda....
Treaba cu frustrarea si rautatea este influentata de personalitatea fiecaruia, nu de kg in plus...di da, exista persoane grase, care datorita jignirilor pe care le primesc devin rautacioase, asta este un mecanism de aparare si de manifestare fata de cei care rad de ele...Si nu in ultimul rand tu chiar crezi ca rautatea si frustrarea dispar asa cat ai bate din palme daca persoanele respective pierd kg in plus ? Asta este o abureala...asta o spun toti doar pt a se simti mai bine, mai siguri pe ei...poate ca se simt mai siguri ca nu mai sunt grasi, dar raman la fel din punct de vedere al caracterului !

Atunci cei care ii cunosti tu se incadreaza la punctul 1 si punctul 2. Noi discutam despre punctul 3.
VSquall
Postat pe 14 Mai 2010 12:12
@AnotherWay din nou nu ai nimic de spus. Sa inteleg ca nu "esti capabila" ?
@kitty_krieger slab raspuns. Crezi ca daca raspunzi slab am sa te fac slaba ?
Si da .. mi-am facut cont special pentru acest topic. Problems ? Sau ai fi vrut sa discutam pe un topic legat de farduri, coafuri etc. ?

The_Shit ca tot va legati toate de nick-ul care mi l-am ales, sper uimirea voastra reprezinta superioritate si vine din expresia: "Who's the shit now ?". Dar se pare ca voi va-ti limitat la (si scuzati-mi exprimarea) "cacat". De inteles daca stai sa pui in balanta profilul acestui site si utilizatorii lui.

"Pentru toti cei care, cei care ma irita
Am o vorba sa va spun: Gura mica! a".

VSquall
Postat pe 14 Mai 2010 12:23
Bai Dragos, scrie naibii de pe un singur cont! Nu esti chiar atat de inteligent incat sa ascunzi asta, crede-ma.
kitty_krieger
Postat pe 14 Mai 2010 13:02
De la: The_Shit, la data 2010-05-14 12:23:36@AnotherWay din nou nu ai nimic de spus. Sa inteleg ca nu "esti capabila" ?
Si da .. mi-am facut cont special pentru acest topic. Problems ? Sau ai fi vrut sa discutam pe un topic legat de farduri, coafuri etc. ?

The_Shit ca tot va legati toate de nick-ul care mi l-am ales, sper uimirea voastra reprezinta superioritate si vine din expresia: "Who's the shit now ?". Dar se pare ca voi va-ti limitat la (si scuzati-mi exprimarea) "cacat". De inteles daca stai sa pui in balanta profilul acestui site si utilizatorii lui.

foarte inteligent e raspunsul tau , Eu am inteles esenta: The-Shit on the shit( Un rahat pe rahat)=Dragos cel iute si cel laș pe Kudika.de ce las , pentru ca iti trebuie un profil de rahat ca sa te dai si tu mare.

Postat pe 14 Mai 2010 13:07
Ma-ti prins. Din nou dat pe spate de iscusinta, inteligenta, complexitatea gandirii voastre.
VSquall
Postat pe 14 Mai 2010 15:43
Intrebare: plinut/plinuta, gras sau obez? Faceti diferenta?
Problema morala, medicala, sociala?.....sau care e moda secolul asta

Drept e ca am avut de a face cu "grase complexate"...plangacioase si rautacioase si nu-mi plac si sunt niste persoane neplacute dar la fel de neplacute sunt si multe silfide prea inganfate si pline de sine.
dack
Postat pe 14 Mai 2010 17:03
De la: The_Shit, la data 2010-05-14 12:23:36@AnotherWay din nou nu ai nimic de spus. Sa inteleg ca nu "esti capabila" ?

Nu, stimabile. Sa intelegi ca fac parte din grupul acelor persoane pt care tu...nu prezinti interes, de nici un fel. Asa ca: "mare e gradina ta, Doamne!".
AnotherWay
Postat pe 14 Mai 2010 19:27
@anotherway. Fra te contrazici. Esti cu capul ?

Te citez :

1. Cele care se simt atacate de catre acest individ ii vor raspunde pe masura (daca sunt capabile)

mi-ai raspuns ! incapabil, dar mi-ai raspuns.

2. iar cele care nu considera ca acest "the shit" merita vreo atentie....vor zambi, vor da din cap si isi vor savura in continuare lectura

acum nu stiu daca ai dat din cap cand mi-ai raspuns, dar clar mi-ai raspuns. Si inca de 2 ori.

Si da ... " mare e gradina domnului " - tu ce faci pe acolo ?

P.S.: Oare cand te-ai referit la dat din cap, miscare este repetitiva de sus in jos ?
VSquall
Postat pe 14 Mai 2010 20:29
De la: The_Shit, la data 2010-05-14 15:43:53Ma-ti prins. Din nou dat pe spate de iscusinta, inteligenta, complexitatea gandirii voastre.

Vrau si eu sa ma bag in seama... se scrie "M-ATI" nu "MA-TI" greseala pe care o repeti... deci daca nu stii cand si unde se pune cratima, inseamna ca trecusi prin scoala, ca "Voda prin loboda".
lusha_ubitik
Postat pe 15 Mai 2010 16:13
De la: Lusha_ubitik, la data 2010-05-15 16:13:41
De la: The_Shit, la data 2010-05-14 15:43:53Ma-ti prins. Din nou dat pe spate de iscusinta, inteligenta, complexitatea gandirii voastre.

Vrau si eu sa ma bag in seama... se scrie "M-ATI" nu "MA-TI" greseala pe care o repeti... deci daca nu stii cand si unde se pune cratima, inseamna ca trecusi prin scoala, ca "Voda prin loboda".

Tu cred ca ai invatat mecanic, ca vad ca scoala nu te-a ajutat la nimic.
VSquall
Postat pe 15 Mai 2010 18:11
De la: The_Shit, la data 2010-05-15 18:11:47
De la: Lusha_ubitik, la data 2010-05-15 16:13:41

Tu cred ca ai invatat mecanic, ca vad ca scoala nu te-a ajutat la nimic.

Scumpule, nu ai de unde sa stii daca m-a ajutat sau nu scoala cu ceva Eu cel putin scriu corect di punct de vedere gramatical, pe cand tu NU .Acum spune-mi, cine nu a invatat nimic de la scoala?!?
P.s. Nu am de gand sa ma cert cu tine, dar prea CREZI ca le stii tu pe toate (evident, te supravalutezi).
lusha_ubitik
Postat pe 15 Mai 2010 18:27
De la: The_Shit, la data 2010-05-14 12:12:29
De la: Summer_, la data 2010-05-10 21:09:43

Atunci cei care ii cunosti tu se incadreaza la punctul 1 si punctul 2. Noi discutam despre punctul 3.

Este clar ca nu ne intelegem...evident ca multe dintre persoanele grase sunt vulnerabile datorita aspectului lor fizic, datorita privirilor si jignirilor primite...poate ca de aia sunt si nesuferite cateodata !

Apropos de discutia asta, am chiar o poveste asemanatoare : in primul an de facultate aveam o colega chiar in grupa cu mine, era ceva mai ciudata decat restul, in sensul ca avea vreo 25 de ani, se imbraca precum bunica, neingrijita....Majoritatea colegilor se uitai ciudat la ea, si incetul cu incetul au inceput sa faca tot felul de mistouri de kkt pe seama ei ! La inceput ca de obicei vorbeam cu ea, eram politicoasa, asa sunt eu, si nu fac pe vreo mironosita...pana cand la un moment dat nu m-a mai lasat nici pe mine sa ma apropii de ea, ca si colege, pt ca avea impresia ca radeamm toti de ea, ca ne bateam joc de ea in masa...Si a devenit f nesuferita, vorbea urat, se rastea, si era destul de aiure avand in vedere faptul ca 8 ore pe zi ni le petreceam la facultate...

Coreland povestea voastra si povestea mea ar fi insemnat ca era normal sa imi bat joc de ea, sau cum ?

Imi pare rau ca nu iti pot impartasi opiniile, asta e !

Cat despre nickul tau, acum scuza-ma, daca eu foloseam in vreo postare ,,f_ck me'' cu sensul de ,,da-ma naiba'' ce ar fi inteles lumea mai degraba ?

Summer_
Postat pe 16 Mai 2010 01:20
1. Ti se pare tie ca face cineva misto de grase aici ? :)). Ne dam cu pararerea.
Nu am citit nici un banc despre grase pana acum.

2. Dar daca eu aveam nick-ul "Sunt Grasa" ti se parea normal sa te iei de nick-ul meu ?

@Lusha_ubitik - E foarte bine ca scrii corect, uite eu mai fac niste greseli cu toate ca incerc sa mi le corectez. Dar pacat ca scrii corect, dar nu ai ce sa scri. Nu inteleg un comment despre cum scriu eu pe un post care are cu totul alt subiect. Fa-ti un post despre cine scrie si cine nu scrie corect si bucurate acolo de succesul tau.
VSquall
Postat pe 17 Mai 2010 09:09
De la: The_Shit, la data 2010-05-17 09:09:191. Ti se pare tie ca face cineva misto de grase aici ? :)). Ne dam cu pararerea.

2. Dar daca eu aveam nick-ul "Sunt Grasa" ti se parea normal sa te iei de nick-ul meu ?

@Lusha_ubitik - E foarte bine ca scrii corect, uite eu mai fac niste greseli cu toate ca incerc sa mi le corectez. Dar pacat ca scrii corect, dar nu ai ce sa scri. Nu inteleg un comment despre cum scriu eu pe un post care are cu totul alt subiect. Fa-ti un post despre cine scrie si cine nu scrie corect si bucurate acolo de succesul tau.

Revin la o concluzie de mai demult : libertatea ( in toate formele ei posibile ) a fost inteleasa gresit de multi !

Eu m-am plictisit sa tot vb cu peretii, nu am zis ca ati face voi misto de grase, sau ceva de genul, ci doar am dat ,,n,, exemple de situatii si am SUBLINIAT ca nu este frumos sa ai o asemnea gandire !

Ideea principala dezbatuta de voi este ,,grasa si nesuferita, rautacioasa'' so what ? Daca stam sa discutam si sa dezbatem toti oamenii nesuferiti ne-ar iesi pe ochi si poate ca nu am mai face altceva in afara de a discuta inutil !

Daca am langa mine o persoana grasa si de treaba, suntem amici prieteni etc
Daca am langa mine o persoana grasa si data dracului, complexata, rea etc...ma doare undeva, o ignor, nu o bag in seama pt ca mie imi place sa rad, sa ma simt bine, nu sa stau sa ma calce pe nervi grasii

Summer_
Postat pe 17 Mai 2010 17:35

THE SHIT e un freelancer. v-ati procopsit cu el. ma bucur ca este mai activ decat mine forumistic si, in mare parte, este pe aceeasi lungime de unda.
posibil sa va intalniti cu el si prin alte cotloane de forum si, din cate vad, si stiu, e destul de potent...IQ-istic vorbind.

GO THE SHIT!
dragos_quicki
Postat pe 17 Mai 2010 17:48
De la: The_Shit, la data 2010-05-17 09:09:191. Ti se pare tie ca face cineva misto de grase aici ? :)). Ne dam cu pararerea.

Am citit cateva posturi, in care te luai de fetele astea de pe forum, si le-ai clasificat tu repede (de parca le-ai cunoaste). Am spus ce am avut de spus (referitor la acest subiect) , dar cand vad pe unu' ca face pe desteptu' uite asa imi vine sa-i demonstrez contrariul (lucru pe care il si fac)...Intelegi?
lusha_ubitik
Postat pe 17 Mai 2010 19:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce se intampla? 9 De la: ella_c 26 Aprilie 2010 23:04
un sfat.... 2 De la: kudika_1018319 16 Septembrie 2016 07:18
fericirea barbatilor- de cine depinde?! 79 De la: TEODORRD 10 Aprilie 2009 16:32
esec? 12 De la: crissulinaa 7 Septembrie 2016 19:31
oare gresesc?! 19 De la: rodica1902 9 Noiembrie 2010 15:29