Mai multe
De la: dragos_quicki, la data 2010-05-17 17:48:02 ok, vezi doar sa nu-ti incurci conturile intr-adevar, go the shit
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 18 Mai 2010 03:03 |
||
|---|---|---|
De la: dragos_quicki, la data 2010-05-17 17:48:02 Dragutz din partea ta sa-ti sustii alter-ego -ul ca si cum ar fi o persoana separata.Dedublare de personalitate!?
|
||
|
Postat pe 18 Mai 2010 07:07 |
||
De la: dragos_quicki, la data 2010-05-17 17:48:02 Forumistic vorbind pe unde o sa-l intalnesc o sa trag apa dupa el ca sa-si dea seama lumea cat face potenta lui!
|
||
|
|
||
|
Postat pe 18 Mai 2010 07:28 |
||
|
Acum câteva zile, intr-un oraº din Franþa, pe un afiº cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria: "În vara aceasta ce vrei sã fii: sirena sau balena?" Se spune cã o femeie tanara, ale cãrei caracteristici fizice nu conteazã, a rãspuns la întrebarea de publicitate în aceºti termeni: "Dragã domnilor: Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viaþa sexualã foarte activã, rãmân gravide ºi au balenute micute, dragalase, pe care le alapteaza. Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira mãrile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia, marea Barens sau recifii de corali din Polinezia. Balenele cântã foarte bine ºi chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante ºi, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, apãrate ºi admirate de toata lumea.. Sirenele nu existã. ªi dacã ar exista, ar sta la coadã la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problemã serioasã de personalitate: "femeie sau peºte?". Nu au viata sexuala, pentru cã-i omoare pe bãrbaþii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevãrat, dar singure ºi triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste? Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena. PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele. Cu timpul câºtigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Aºa cã nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astãzi, când o sa ma uit la fundul meu în oglindã, o sa ma gândesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... " am postat asta pentru a mai calma un pic spiritele...sau poate mai rau le incing
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 18 Mai 2010 11:38 |
||
De la: Lusha_ubitik, la data 2010-05-17 19:07:53De la: The_Shit, la data 2010-05-17 09:09:191. Ti se pare tie ca face cineva misto de grase aici ? :)). Ne dam cu pararerea. Deci am sa mor prost. Trebuie neaparat sa invat sa scriu corect. Multumesc ca m-ai luminat. Tie refuz sa iti mai raspund. Esti too low. |
||
|
VSquall Postat pe 19 Mai 2010 12:17 |
||
|
@ kitty_krieger @ scorpio67 Dar daca suntem 2 indivizi diferiti ? |
||
|
VSquall Postat pe 19 Mai 2010 12:22 |
||
De la: The_Shit, la data 2010-05-19 12:22:53@ kitty_krieger Atat timp cat suntetzi de acelasi "calibru"si calitate joasa , putin mai conteaza ca sunteti 2 sau unul. Va confudati si completati in comentarii lipsite de bun simt si cam goale de continut.
|
||
|
Postat pe 19 Mai 2010 12:39 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-05-19 12:39:03De la: The_Shit, la data 2010-05-19 12:22:53@ kitty_krieger Dezvolta te rog. De ce suntem de calitate joasa ? Ca asa crezi tu ? Ca asa credeti voi ? Iti dai cu parerea ? Din cauza ca nu am cazut la un punct de vedere comun ? Din cauza ca ce spun eu te deranjeaza pe tine la urechi ? Din cauza ca nu cant cum ai vrea tu sa cant ? Vorbesti doar sa te afli in treaba ? Care-i faza ? Din punctul meu de vedere tu esti de calitate joasa. Tu ai comentarii fara continut. Tu vi cu supozitii de 2 lei ca eu sunt ala si ala e ala si de fapt suntem toti barbati o apa si un pamant. Pentru ca asa zici tu ! Who the fuck are you ? Eu nu va mai stresez. Ma retrag de pe acest post. Nu ati fost in stare sa imi demonstrati ca puteti lupta cu argumente. Pana si summer care promitea, s-a sucit. Pana data viitoare, Ciao bello ! |
||
|
VSquall Postat pe 19 Mai 2010 13:17 |
||
|
renunt si eu la a mai raspunde in sperante ca macar O BALENA, din cele cateva mii, se va "simti" si va trece la treaba sau, in cel mai rau caz, isi va revizui comportamentul alaturi de o tinuta adecvata unei persoane supraponderale. Pentru celelalte dintre voi care a-ti raspuns pe langa subiect sau cu rautate va recomand un MARE falus (de orice natura). Folositi-l bine pana cand va reveniti! Dragos |
||
|
dragos_quicki Postat pe 19 Mai 2010 16:17 |
||
De la: The_Shit, la data 2010-05-19 13:17:22De la: scorpio67, la data 2010-05-19 12:39:03De la: The_Shit, la data 2010-05-19 12:22:53@ kitty_krieger Calitatea joasa rezulta din faptul ca denigrezi o categorie de persoane fara sa le cunosti motivele pentru care au ajuns supra ponderale, ca le judeci fara sa ai habar ce se ascunde in spatele grasimii, ca nu esti in stare nici tu nici alter ego-ul tau sa va asumati criticile si parerile contradictorii, ca ma jignesti pentru ca nu ai inteligenta unui raspuns pe masura , ca imi atribui afirmatii pe care nu le-am facut, daca barbatii ar fi toti la fel ca tine si ca cealalta fatza ata ar fi tragic, norocul este tocmai ca eu nu generalizez .Mai vrei si alte argumente?Faci bine ca dispari, misoginismul nu e agreat pe forumul asta , nici superficialitatea.O sa plang amarnic la despartire!
|
||
|
Postat pe 19 Mai 2010 18:53 |
||
De la: dragos_quicki, la data 2010-05-19 16:17:27renunt si eu la a mai raspunde in sperante ca macar O BALENA, din cele cateva mii, se va "simti" si va trece la treaba sau, in cel mai rau caz, isi va revizui comportamentul alaturi de o tinuta adecvata unei persoane supraponderale. Dezgustator de prost ca si fratiorul tau de suferinta sau cealata fatza a ta intru prostie! Pa rahatzeilor !!!!!!!!!!!!!
|
||
|
Postat pe 19 Mai 2010 19:16 |
||
Vrei sa ai satisfactia ultimului cuvant? Ce penibil. Vezi ca ai murdarit topicul de untura.... |
||
|
dragos_quicki Postat pe 20 Mai 2010 16:17 |
||
De la: The_Shit, la data 2010-05-19 13:17:22De la: scorpio67, la data 2010-05-19 12:39:03De la: The_Shit, la data 2010-05-19 12:22:53@ kitty_krieger Nu m-am sucit, am avut examene ! Mai mult pot spune ca m-a plictisit discutia, replicile tale nu mi s-au parut la ,,subiectul'' meu, adica eu am scris, eu am citit ! ;) Asa ca, scuza-ma, mai ma plictisesc si eu ! |
||
|
Summer_ Postat pe 20 Mai 2010 21:30 |
||
|
http://iobagi.wordpress.com/2009/03/02/iobag-cu-sila fetele mele
|
||
|
VSquall Postat pe 20 Mai 2010 22:16 |
||
De la: dragos_quicki, la data 2010-05-20 16:17:32Vrei sa ai satisfactia ultimului cuvant? Ca de obicei lipsa de argumente si cea de educatie e inlocuita de mitocanii si marlanii! Valabil si pentru celalalt rahatezl!
|
||
|
Postat pe 21 Mai 2010 07:54 |
||
se numeste investitie in propriul organism u biciz iz trippin'
|
||
|
felixcat Postat pe 22 Mai 2010 11:07 |
||
De la: The_Shit, la data 2010-05-20 22:16:29http://iobagi.wordpress.com/2009/03/02/iobag-cu-sila Asta e gagica ta? sau nu imi spune... asta esti tu inainte sa-ti schimbi sepsul?
|
||
|
lusha_ubitik Postat pe 22 Mai 2010 18:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| base presedinte! | 3 | De la: yumalai 17 Decembrie 2009 18:01 |
| Lichid | 2 | De la: kudika_961383 8 August 2014 09:48 |
| patnerul de cuplu (prieten, iubit, soþ, amant, etc). | 16 | De la: r_girl 20 Mai 2009 12:10 |
|
|
||
| ma simt urmarit de unbra fostului in relatia mea cu ea | 19 | De la: everything_for_you 1 Aprilie 2009 14:36 |
| Cum il recastig? | 4 | De la: Hummingbird 2 August 2009 05:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.