Mai multe
jegos?!.... ...ok...si-atunci cum poti numi pe unul care si-a inselat sotia cu sora ei si cu fina lor...nu mai avem moralitate,principii...etc asta e lumea in care traim,pe mine nu ma mai mira nimic |
||
|
pdg Postat pe 2 Mai 2010 19:34 |
||
|---|---|---|
| trebuia sa-i da si un sut in fund sa-l intorci pe dos. Maenner sind Schweine! | ||
|
kudika125087 Postat pe 2 Mai 2010 19:44 |
||
|
nici un barbat nu cauta refugiu pana cand nu are un motiv. |
||
|
|
||
|
kudika074683 Postat pe 2 Mai 2010 19:45 |
||
De la: kudika074683, la data 2010-05-02 19:45:14nici un barbat nu cauta refugiu pana cand nu are un motiv. abia astept sa vina si rindul tau .
|
||
|
kudika1993 Postat pe 2 Mai 2010 19:48 |
||
De la: kudika074683, la data 2010-05-02 19:45:14nici un barbat nu cauta refugiu pana cand nu are un motiv. asa o fi daca spui tu d-na psiholog... dar pune mana si mai studiaza problema ca tare esti ...pe dinafara...
|
||
|
pdg Postat pe 2 Mai 2010 20:01 |
||
Bun�.Am o �ntrebare la tine,și anume; Te m�riți cu mine? C� și așa casnicia ta e pe duc�........
|
||
|
crystyanr Postat pe 2 Mai 2010 20:15 |
||
De la: kudika1993, la data 2010-05-02 19:48:12I-a venit demult ,da nu stie,....De la: kudika074683, la data 2010-05-02 19:45:14nici un barbat nu cauta refugiu pana cand nu are un motiv.
|
||
|
cristinxxx Postat pe 2 Mai 2010 20:16 |
||
|
eu am patit-o si mai si, dar incerc sa gtrec peste asta ,inca nu am divortat dar urmeaza ........ |
||
|
analungu11 Postat pe 2 Mai 2010 20:17 |
||
|
Oare de ce nu ma mai mira nimic?Am invatat,odata...demult...ca toleranta este MAMA(secretul) ,unei relatii reusite.Femeia ar trebuie sa stie sa judece(ca de-aia avem noi creier),nu doar sa fie cea mai perversa dintre toate fiintele pamantului...si nu ma contraziceti,va rog!!...Dar asta se numeste performanta?!Nu toate suntem,ce-i drept privilegiatele destinului(nu poate sa-ti dea fericirea totala=frumusete+cariera+sot+tot ce-ti doresti)...ca nu toate avem si noroc...si-atunci,in final,trebuie sa luam viata asa cum este...sa invatam sa iertam...sa stam poate mai mult de vorba...sa comunicam...si poate asa vom gasi radacinile problemelor.Vom vedea si motivele pentru care, ne inseala barbatii,pentru ca sigur(intotdeauna)motivul se gaseste in interiorul unui cuplu. Asa ca dragelor,dati dovada de cea mai mare calitate a voastra:aceea de a fi FEMEIE. |
||
|
lorena29 Postat pe 2 Mai 2010 20:22 |
||
De la: cristinxxx, la data 2010-05-02 20:16:18De la: kudika1993, la data 2010-05-02 19:48:12I-a venit demult ,da nu stie,....De la: kudika074683, la data 2010-05-02 19:45:14nici un barbat nu cauta refugiu pana cand nu are un motiv.
|
||
|
pdg Postat pe 2 Mai 2010 20:22 |
||
De la: lorena29, la data 2010-05-02 20:22:35Oare de ce nu ma mai mira nimic?Am invatat,odata...demult...ca toleranta este MAMA(secretul) ,unei relatii reusite.Femeia ar trebuie sa stie sa judece(ca de-aia avem noi creier),nu doar sa fie cea mai perversa dintre toate fiintele pamantului...si nu ma contraziceti,va rog!!...Dar asta se numeste performanta?!Nu toate suntem,ce-i drept privilegiatele destinului(nu poate sa-ti dea fericirea totala=frumusete+cariera+sot+tot ce-ti doresti)...ca nu toate avem si noroc...si-atunci,in final,trebuie sa luam viata asa cum este...sa invatam sa iertam...sa stam poate mai mult de vorba...sa comunicam...si poate asa vom gasi radacinile problemelor.Vom vedea si motivele pentru care, ne inseala barbatii,pentru ca sigur(intotdeauna)motivul se gaseste in interiorul unui cuplu. aha...femeie inteleapta...felicitari! dar poti sa-mi raspunzi ...cat ai putea fi de inteleapta daca ai avea norocul sa ai un sot afemeiat,si...cat ai putea fi de inteleapta daca l-ai prinde cu sora ta in pat...?! si....nu fi asa sigura ca...."intodeauna motivul se gaseste in interiorul cuplului"....ai viata inainte...asa ca....si nu mai generaliza lucrurile...poate-ti da si tie doamne doamne....cat mai multe ocazii sa-ti dovedesti....toleranta...hehehe |
||
|
pdg Postat pe 2 Mai 2010 20:30 |
||
| NICIODATA!!!! Am atata tarie de caracter...sa nu accept cum isi bate joc de viata lui...eu aleg intotdeauna ce este bine pentru mine...Nu cred ca as putea sa-mi plang de mila...pentru ca acel cineva si-a gasit o alta jucarie.Pentru ca daca procedeaza asa,inseamna ca de asa ceva are nevoie.Paraseste-l atunci,fara vreo remuscare.El este cel slab ,nu tu,in acest caz.Crede-ma,cand il vei gasi pe acel cineva,care sa te merite...vei simti cu toata fiinta...dar,am mai spus.Nu toate avem norocul...Dar se pare ca a fi femeie,este chiar lucru mare...uneori...FILOZOFIA VIETII............................nu se invata la scoala... | ||
|
lorena29 Postat pe 2 Mai 2010 20:41 |
||
| Rectific:nu sa astept cum isi bate joc de viata lui,ci nu sunt obligata sa asist.... | ||
|
lorena29 Postat pe 2 Mai 2010 20:43 |
||
nu merita sa il ierti pentru nimic in lume,este de nedescres
|
||
|
kudika149844 Postat pe 2 Mai 2010 21:03 |
||
|
daca a facut-o o data, o va face din nou, fie cu "fina" fie cu alta. asa sunt barbatii si nu-i putem schimba. singurul lucru care te va vindeca este sa-l inseli si tu. deci ia-ti amant si atunci sigur nu vei mai suferi din cauza lor. in cazul tau nu pustoaica a fost de vina (desi merita ciufulita!!) ci barbatul tau. |
||
|
anybody08 Postat pe 2 Mai 2010 21:05 |
||
|
Felicitari ca ai avut puterea sa te desprinzi de el! Acum mult succes in a reusi sa te detarsezi cu totul de el si sa mergi mai departe:) Si eu am avut o relatie de 2 ani si putin,am plecat in vacantza sa imi vad mama(ea lucrand in strainatate) si m-am trezit ca in 2 saptamani si-a gasit pe altcineva spunandu-mi ca s-a indragostit pur si simplu...eh...asta este,acum incerc sa merg mai departe dar e destul de greu,trebuie sa imi tin mintea foarte ocupata ca sa nu imi zboare gandul pe unde nu trebuie:P |
||
|
kudika026598 Postat pe 2 Mai 2010 21:12 |
||
| 17-2=15 | ||
|
pisik_chrys Postat pe 2 Mai 2010 21:23 |
||
| in ziua de azi te poti astepta la orice...si e bn k nu ai trecut peste...pt k putea makr sa t respecte si dak avea de gand sa te nsele makr sa nu fie cu cineva atat de apropiat tie si sa nu fi aflat niciodata...amandoi sunt la fel de vinovati...nu i ierta | ||
|
Ailyn_crazy Postat pe 2 Mai 2010 21:36 |
||
|
Draga mea barbatii sunt niste caini ....nu uita instinctu animalic ....a urina pe unde apuca ...copaci etc ...cat priveste cu cine te/a inselat ....iti inteleg deziluzia ...lipsa de respect fata de tine ...familie etc .. si acum daca te consoleaza afla ca si eu am descoperit la mine in familie .....sotul meu ma insela nici mai mult nici mai putin cu cine crezi ????? cu sotia fratelui .lui ....mai mic ca el fiind fratele .... eu de aceasta cretina m/am atasat ...e mai tanara cu vreo 10 ani .... la fel suport moral eram pt ea ...ajutor ...sfaturi ...etc Nu am divortat inca pt ca am un baiat adolescent ...dar cum el se aranjeaza la casa lui ...intentionez sa il parasesc ...fiul meu are 18 ani ...est in clasa a Xi .... Deci cunosc din pacate ....suferinta cu care tu acuma te confrunti .... vreau sa precizez ca nu a fost la prima aventura ...dar asta m/a marcat profund .... avem 20 de ani de casnicie .... La fel nici prin cap nu mi/a trecut ca ar putea cobori atat de jos Relatia lor a inceput cu multi ani in urma ...dar eu am descoperit/o dupa vreo 4 ani ... Asta da pacat !!! Deci draga mea daca nu ai copii lasa/l naibii ...la mine a fost o chestie de orgoliu mai mult ...m/am simtit lezata in amorul propriu si apoi pt numele lui d/zeu face parte din familie ... Asta e !! Accepti situatia sau pui capat ... pa |
||
|
kudika017877 Postat pe 2 Mai 2010 21:44 |
||
care mai de care,divorteaza,suna la avocat,suna la popa,ia mai dal dracu ca nui ultimul mascul de p planeta asta,hai sa fim serioase fetelor,barbatii inseala de cand au fost ei creati,si d c trebuie ca noi femeile sa suferim din cauza asta?tea inselat?f bine,fa si tu la fel da p fata,nu p ascuns,nu ferita de ochii lumii,fao exact in fata lui,fate mult mai frumoasa decat tea vazut el vreodata,fal sa isi taie venele de gelozie hai k aici am exagerat....o mai zic si in spirit de gluma da spun ce simt si ce ar fi corect,deci iubita veziti de viata ta in continuare si simtete bine,va pup p toate,ciao
|
||
|
simonaduca Postat pe 2 Mai 2010 21:50 |
||
| eu inca nu sunt casatorita, dar intentionez. am langa mine un barbat tandru care ma iubeste.si totusi, daca s-ar intampla sa ma insele....nu as ierta.parerea mea este ca daca greseste prima data cu siguranta va gresi si a doua oara...a treia oara...si asa mai departe.nu zic ca nu as suferi, insa mai bine mai devreme decat mai tarziu..e adevarat, sunt cazuri in care mai exista si cate un copil, sau mai multi.atunci e mai greu.dar viata merita traita.si daca nu esti fericita tu ca mama, cu siguranta si copii vor avea de suferit.foarte bine ai facut ca ai divortat.si eu as fi facut la fel. | ||
|
Julie Postat pe 2 Mai 2010 21:56 |
||
Deci.....CLARRRR....daca te respecti asa un pic parasesti acest idiot DEFINITIV,si o scuipi in fata pe ipocrita aia de fetiscana in calduri . Nu iti fa griji,nu uita de vorba aia "ce e al tau e pus deoparte" ai un pic de rabdare iti vine si tie vremea sa fii fericita cu cineva care te merita,iti garantezi asta sigur:)Capul sus si succes in continuare.
|
||
|
HYLDEGARDE Postat pe 2 Mai 2010 22:07 |
||
De la: HYLDEGARDE, la data 2010-05-02 22:07:31Deci.....CLARRRR....daca te respecti asa un pic parasesti acest idiot DEFINITIV,si o scuipi in fata pe ipocrita aia de fetiscana in calduri sa fie duru duru
|
||
|
miss_darine Postat pe 2 Mai 2010 22:11 |
||
| nu ma mira nimic totul este relativ astazi capul sus nu ierta nimic | ||
|
elizabeth996763 Postat pe 2 Mai 2010 22:17 |
||
| nu ma mira nimic totul este relativ astazi capul sus nu ierta nimic | ||
|
elizabeth996763 Postat pe 2 Mai 2010 22:17 |
||
doamne da kte tampenii lasati femeia in pace k oricum face ce vrea da sincer e un nimic si chear nu te merita dak i se urcau hormonii l cap de c ........... nu ti-a spus dak ai pus capat bravo tie
|
||
|
kudika087765 Postat pe 2 Mai 2010 22:23 |
||
Eu una.. nu numai k divortam imediat.. dar luam si o bata de baseball si ii trageam o mama de bataie si lui.. si la "fina" ... si abia atunci ziceam "gata, akm am terminat" cat cinism din partea lor.. nu pot s acred k nu ai obs de mai de mult.. barbatii trebuie tinuti din scurt...
|
||
|
dr10mady Postat pe 2 Mai 2010 22:28 |
||
| Poama buna aceasta sogorita la 15 sau 16 ani are o relatie cu un om insurat, la 17 vrea sa se marite da stiu ca e grabita fata ii prevad un"falnic viitor"cit despre EL sa-i spun pedofil?Pacat unii se nasc doar ca sa-i faca pe altii sa sufere.Draga rupe-o cu trecutul,mergi inainte..cineva spunea ca "Atunci cind se inchide o usa o alta se deschide"Sa stii ca e adevarat,asa ca nu te uita inapoi. | ||
|
kudika116539 Postat pe 2 Mai 2010 22:28 |
||
| cred ca timpul sterge din durere,trebuie sa treci peste asta cu mindrie,stiu ca nu am vista mare si nici experienta mare in asa ceva nu am ca sa spun din propria experienta,dar necazurile si solutionarile lor nu au virsta,cu oricine se poate intimpla,dar crede-ma ca rabdarea ta si mindria te va ajuta sa treci peste asta si cine stie poate cel cu care te-ai casatorit nu e chiar acel pe care l-ai asteptat toata viata.Ii vei ierta si iti va ramine doar amintire.Viata merge inainte,crede in tine si in propriile tale forte si vei reusi. | ||
|
Corinae1990 Postat pe 2 Mai 2010 22:32 |
||
De la: dr10mady, la data 2010-05-02 22:28:07Eu una.. nu numai k divortam imediat.. dar luam si o bata de baseball si ii trageam o mama de bataie si lui.. si la "fina" ... si abia atunci ziceam "gata, akm am terminat" razboinica xena da' calu', unde e calu'?
|
||
|
miss_darine Postat pe 2 Mai 2010 22:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Add: [email protected] | 0 | De la: 5 Mai 2012 13:22 |
| Telenovea este putin spus | 61 | De la: this_is_the_life 7 Martie 2012 01:02 |
| Amintirile | 16 | De la: this_is_the_life 24 Decembrie 2011 21:13 |
|
|
||
| sunt amanta!!!ce sa fac??? | 324 | De la: justforfun84 25 Martie 2011 10:30 |
| Iubit sau facultate | 12 | De la: kudika_936193 1 Octombrie 2013 18:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.