Mai multe
De la: simonaduca, la data 2010-05-02 21:50:40care mai de care,divorteaza,suna la avocat,suna la popa,ia mai dal dracu ca nui ultimul mascul de p planeta asta,hai sa fim serioase fetelor,barbatii inseala de cand au fost ei creati,si d c trebuie ca noi femeile sa suferim din cauza asta?tea inselat?f bine,fa si tu la fel da p fata,nu p ascuns,nu ferita de ochii lumii,fao exact in fata lui,fate mult mai frumoasa decat tea vazut el vreodata,fal sa isi taie venele de gelozie asa e.. dar eu incerc din rasputeri sa-l fac gelos pe iubitul meu .. ma iubeste stiu asta ar face orice pt mine.. ma doreste ma ajuta.. eu il omor cu geloziile si cu copilariile mele.. insa as fi vrut sa-l fac si eu gelos... asa k o s-ati urmez sfatul.. .. sa vad macar daca p fata .. o sa fie gelos cum vreau eu... hi hi hi
|
||
|
dr10mady Postat pe 2 Mai 2010 22:36 |
||
|---|---|---|
De la: inaflorea, la data 2010-05-02 08:57:47pai, daca a mai avut antecedente...ce te mai mira asa de tare...asta e latura masculina. O data a facut, gata. Ce te facea sa crezi ca nu o va face din nou...ehe...daca e sa le dai voie, odata ce au prins gustul...nu se mai pot lasa...asta e... ...m� declar frustrat
|
||
|
pseudonius Postat pe 2 Mai 2010 22:36 |
||
| Cred ca e dureros cand afli ca cel cu care ai decis sa imparti si bune si rele te inseala, indiferent cu cine s-a "consolat". Problema aceasta are foarte multe aspecte, depinde din ce unghi privim. Unele femei cred ca e suficienta prezenta lor mirifica prin casa...ei bine parerea mea e ca nu e chiar asa. Probabil ati auzit ca o femeie ar trebuie sa fie gospodina in casa, doamna in public si curva in pat. Sunt 100% de acord cu caracteristicile aceastea. Oare cate din doamnele casatorite de ani de zile si-a surprins placut sotul in dormitor? ......... ca pana la urma la ce se rezuma infidelitatea? Presupun ca nu doar de dragul conversatiei?In dormitor nu vede nimeni cum te comporti... asa ca ne este permis sa scoatem la suprafata ceea ce nici noi nu stiam ca avem in noi. Si pana la urma poate o sa fim noi noi, femeile, la fel de placut surprinse ca si barbatii nostri. Eu zic ca merita incercat, poate rezultatele o sa fie mai bune sau poate nu o sa faca nici o diferenta! Cert este ca efortul nu e mare. | ||
|
|
||
|
Mia_Pop Postat pe 3 Mai 2010 00:00 |
||
|
Citind povesti, auzind din povestiri, vazand, traind povesti, constat ca cine nu are respect pentru persoana de langa el, cine nu simte cu adevarat dragostea, pe care uneori o si declara, inseala, unori pe fata, alteori cu gandul, alteori crezand ca o face pe ascuns, cineva tot stie. Cine alege sa devina amant/a semneaza din start condamnarea acelei relatii la moarte. Fie ca sunt probleme, fie ca nu sunt probleme, fie ca unii doar le inventeaza, cel care se baga in relatia a doua persoane, greseste, pentru ca nu stie ce e in interiorul acelei relatii. Poate fi de bun augur o iesire, cum spunea cineva, ca: "e ok sa inseli", atunci cand respectivul isi satisface nevoia de moment, dar se intoarce inapoi, si nu continua. Dar de la a avea doar o pofta si pana la a continua acea greseala, atunci singur condamna la moarte relatia lui/ei. De multe ori "poftele" si "ispitele" vin, fara o avertizare prealabila, depinde de fiecare ce va decide sa faca. Daca ceea ce primesti e mai bun decat ceea ce ai, si e cu adevarat mai bun, trebuie sa fii corect si sa admiti asta in fata celuilalt si sa nu il ranesti, dar sa-i spui verde in fata ce s-a intamplat. Dar daca dupa o analiza descoperi ca ceea ce ti se propune nu e decat o "mreaja" atunci multa bafta sa iti dai seama si sa spui "stop". Dar cand esti fermecat, cand esti indragostit, cand esti cu inima in gat, iti este foarte greu sa mai vezi ceva, darmite sa mai si vezi detaliile pe care acea persoana le descopera in fata ta. Unele persoane ignora inselarile, pentru a avea o viata de familie, pentru ca pana la urma, lupul va ramane in casa, si se va intoarce mereu acasa. Dar pentru celelalte persoane care aleg sa paraseasca lupul, atunci e mai greu pentru ele pentru ca raman singure, cu greutatile de rigoare, copii, intretinere, trai singur/a. Exemplul parintilor il urmeaza copiii, chiar daca pe moment nu isi dau seama, si cred ca e ceva rau, mai tarziu urmeaza acest exemplu, pe gandirea ca asa face oricine. Ei bine cine oricine? Toti suntem la fel, sau unii aleg sa fie diferiti de ceea ce au fost predecesorii lor, sau au vazut la altii si au decis ca nu e bine? Care ne sunt limitele? Cu cine, nu are importanta, nu intotdeauna, mai bun, sau mai grozav de ceea ce are, va fi de fiecare data cand cineva inseala, poate acea pofta de "vreau sa vad cum ar fi sa../ vreau sa vad cum ar fi cu.....", o intrebare din copilarie, o dorinta trezita pe parcurs, o incercare de "sa vad daca mai sunt bun/ sa vad daca imi merge sa../ cu...." . Si apoi fiecare gaseste in apropiere ceea ce cauta, iar daca tii la san sarpi, ar trebui sa iti de-a de gandit de ce in final esti inlocuita. Fantomele relatiilor trecute, pot inca sa mai stapaneasca creierasul jumatatii, si inca sa isi mai doreasca, continuarea acelor timpuri, acelor intamplari, acelor relatii. Dar cine are curaj sa spuna "stop" si sa isi vada cu adevarat de relatia actuala si sa nu mai tanjeasca dupa "trecut"? Cine e perfect in acest amalgam, de trecut, prezent si viitor sa ridice mana. |
||
|
citystella Postat pe 3 Mai 2010 00:07 |
||
De la: Mia_Pop, la data 2010-05-03 00:00:34 Cred ca e dureros cand afli ca cel cu care ai decis sa imparti si bune si rele te inseala, indiferent cu cine s-a "consolat". Problema aceasta are foarte multe aspecte, depinde din ce unghi privim. Unele femei cred ca e suficienta prezenta lor mirifica prin casa...ei bine parerea mea e ca nu e chiar asa. Probabil ati auzit ca o femeie ar trebuie sa fie gospodina in casa, doamna in public si curva in pat. Sunt 100% de acord cu caracteristicile aceastea. Oare cate din doamnele casatorite de ani de zile si-a surprins placut sotul in dormitor? ......... ca pana la urma la ce se rezuma infidelitatea? Presupun ca nu doar de dragul conversatiei?In dormitor nu vede nimeni cum te comporti... asa ca ne este permis sa scoatem la suprafata ceea ce nici noi nu stiam ca avem in noi. Si pana la urma poate o sa fim noi noi, femeile, la fel de placut surprinse ca si barbatii nostri. Eu zic ca merita incercat, poate rezultatele o sa fie mai bune sau poate nu o sa faca nici o diferenta! Cert este ca efortul nu e mare. Ai incercat tu trio-ul facut de multi/e motto in viata? Si daca esti curva in pat, crezi ca te va vedea jumatatea ta ca fiind doamna? Dar merita sa incerci si tu, nu? Pana la urma efortul nu e mare, cum tu singura ai spus.
|
||
|
citystella Postat pe 3 Mai 2010 00:11 |
||
| vba psihoterapeutului, pune-ti un semn de intrebare, nici tu nu ai stiut sa-ti ti barbatul aproape , dar sa punem problema si altfel oricat de perfecta te-ar considera , el se simte un macho,e genul de barbat fustangiu , chiar daca are ce-si doreste , mai vrea si altceva doar ca sa se simta el un barbat bine.... dar pentru simplu fapt ca a fost atat de prost incat tu ai aflat nu merita osteneala , gasesti altii care pot sa aibga si 100 fara ca makr sa-ti dea de banuit , sau unul, care de mic a fost invatat cu o singura tzatza ;)) sa ne spui si noua in final cum a iesit....cand incepi sa iesi q altul , esti de admirat , printre putinele persoane care au sange rosu si DEMNITATE , ca in ziua de astazi toate femeile prefera sa fie batute , injurate , inselate doar ca "iubesc" barbatu lor ... dar oare merita o relatia de 2 , sa se implice decat 1????? | ||
|
creatza_cory Postat pe 3 Mai 2010 01:02 |
||
|
Buna...am citit discutiile si iti pot zice ca nu esti singura,sunt multe persoane in situatia asta si putine au curajul de a-si spune povestea,umilinta si dezamagirea din viata lor sentimentala. Ma bucur sa vad ca ai puterea de a merge inainte si ca ai curajul de a discuta despre aceasta problema. Si eu am patit-o destul de urat cu fostul,am fost impreuna 4 ani,iar in urma cu 2 ani am fost diagnosticata cu,cancer ovarian,iar cand am ajuns acasa si am vrut sa stau doar langa el si sa ma simt in siguranta el plecase deja din apartament,dupa discutii lungi si dureroase totul sa destramat,in toamna acelui an trebuia sa facem nunta,am ramas cu rochia de mireasa,florile,invitatiile date,totul platit,o enorma cheltuiala pe care o cunosti foarte bine si stii ce inseamna,nu i-am zis nimic despre boala mea,am vrut sa nu stie,sa treaca totul si sa imi vad de chinul meu singura asa cum ma si lasase;in ziua in care trebuia sa mergem si sa incheiem contractul cu restaurantul si sa anulam totul mi sa facut rau si am fost dusa la spital de catre prietenii ce imi erau umbre in ultima perioada,la spital am aflat ca am pierdut si sarcina,iar el sa infuriat ca nu am venit si a facut scandal,seara a aflat ce am patit si unde sunt,dupa ce s-a intalnit cu prieteni mei in fata blocului,a venit plangand si mi-a zis ca nu vrea sa ma piarda si sa fiu puternica ca totul va fi bine,doar minciuni....ce le-am crezut cu disperare,la 4 luni dupa operatie a disparut din nou,ma lasat balta,in toamna a venit dupa mine la cursuri plangand sa ne impacam,iar l-am crezut ca o naiva,iar in noiembrie l-am vazut in cartierul meu la ora 1 noaptea cu o tipa de mana,radea,era fericit;cu toti nervii care i-am avut am fiert o ora si apoi mi-am sunat prietenii sa mergem peste el,in apartamentul sau,in mod surprinzator a deschis usa si l-am gasit cu tipa,andreea se numeste,fata e de o seama cu mine,erau dezbracati,nu am tipat,nu am facut teatru,m-am prezentat si i-am cerut explicatii,tipa mia zis k stia a avut o relatie cu mine dar stia ca ne-am despartit si ca nu mai vorbim si mai stia ca eu si cu familia mea i-am facut rau,ca l-au obligat ai mei sa se insoare,dar pana la urma a primit fata toate dovezile la cat l-am ajutat eu si familia mea si cat a mintit. Acum fac tratament,urmez o facultate ce in curand o voi termina si merg inainte, zi de zi ne vedem pe strada,vrea sa vorbim,imi da telefoane si imi plange zicandu-mi ca nu vrea sa ma piarda,ca stie cat rau mi-a facut si ca regreta enorm,se simte foarte vinovat si nu poate privi pe nimeni din familie si dintre prieteni in ochi,au vazut toti ce fel de om este si mai ales colegii lui; a zis ca a vrut ceva nou si a primit ce si-a dorit....ma doare sufletul enorm,de multe ori am vrut sa mor,de multe ori am refuzat tratamentul si apa si mancarea,dar au trecut 6 luni de la ultima lui prostie si inca sufar,pentru ca am iubit si am fost corecta,dar in schimb am primit doar umilinta si durere. Eu sunt din Iasi,el e din Roman,dar lucreaza acum aici ca bucatar la Cavalerul Medieval,Lupu Bogdan se numeste,multi il cunosc si stiu ce a facut si multi il urasc. Am vrut sa il urasc si eu,am vrut sa mor si sa moara si el,dar a trecut acel val,daca el poate trai cu povara asta pe umeri si in inima o viata,atunci si eu pot lupta pentru sanatatea mea si pot sa ma regasesc si sa imi refac viata. Poate am vorbit mult si fara rost,dar am simtit si eu nevoia de a ma descarca din nou. Fi tare si vei reusi! Trebuie sa reusim toti ce trecem prin astfel de cosmaruri pentru ca,cu siguranta vor urma altele noi si trebuie sa fim cu garda sus si sa nu mai fim luati chiar pe nepregatite,atunci vom fi mai caliti,mai maturi in ce inseamna prostia,imaturitatea,incapatanarea si incapacitatea oamenilor de a aprecia ce au deja si de a pastra acele lucruri/persoane/intamplari din viata lor. Acum afiseaza cate o masca noua tuturor persoanelor noi pe care le cunoaste,dar pana la urma toti afla ce fel de om este si ca se foloseste de multi doar pentru a avea de castigat cat mai mult in meseria sa. Roata se intoarce,totul se plateste,nimic nu ramane neachitat in viata asta si mai devreme sau mai tarziu va veni si randul lui sa isi achite datoriile/pacatele. |
||
|
ZuzUmihaela Postat pe 3 Mai 2010 01:30 |
||
| Imi pare rau, oricum este un lucru rau pe care l-au facut, si oricum, mi-a zis un preot calugar franciscan catolic ca cununie peste cununie nu este valabil. Pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate casatori din nou. | ||
|
kudika081126 Postat pe 3 Mai 2010 01:40 |
||
| Adica sigur, daca chiar l-au facut, ca cateodata se mai poate intampla sa mai circule si zvonuri care nu sunt chiar adevarate totdeauna. | ||
|
kudika081126 Postat pe 3 Mai 2010 01:41 |
||
De la: dana_4u4u, la data 2010-04-22 22:56:53seara buna....sa va spun povestea mea...m-am casatorit in vara anului 2008(fiind impreuna de 5 ani) cu barbatul pe care-l iubeam si care credeam ca ma iubeste
|
||
|
kodru Postat pe 3 Mai 2010 03:20 |
||
HELLO :daca.i dai u o lectie ?¿ca de parasit presupun ca este dificil sa o faci dintr-o data ...o parere nu,un sfat.. u il cunosti cel mai bine si presupun ca la un moment dat cand nu o sa mai gandesti cu inima o sa te detasezi de ceea ce simti si o sa iei o decizie asa cum simti u ca este mai bine pt.tine ..oricate sfaturi ai primi si oricat de compatimita vei fi pe aici,durerea ramane.Acest incident poate sa va uneasca mai mult....o pauza ar fi indicata si poate ca in acest timp vei realiza ca ti-e mai bine fara el...de invinovatit nu putem sa invinovatim pe nimeni sau sa facem pe lupii moralisti,presupun k sufletul tau e impartit intre ura si dragoste ...oricum gandeste-te bine orice ai face si in nici un caz nu te umili in fata nimanui....alegerea este in inima ta....este greu de crezut dar o sa vezi ca aceasta lovitura o sa te faca mai puternica pe viitor.....
|
||
|
kudika127445 Postat pe 3 Mai 2010 03:55 |
||
De la: cristinxxx, la data 2010-05-02 20:16:18Sa inteleg ca o sa avem un topic nou pe kudika?De la: kudika1993, la data 2010-05-02 19:48:12I-a venit demult ,da nu stie,....De la: kudika074683, la data 2010-05-02 19:45:14nici un barbat nu cauta refugiu pana cand nu are un motiv.
|
||
|
kudika1993 Postat pe 3 Mai 2010 09:23 |
||
| Cu referire la topic pot spune ca in general cel care a inselat va continua sa insele si nu merita iertat deoarece este imposibil de uitat .Avem o singura viata si nu merita sa ne chinuim si nici sa na ascundem in spatele copiiilor ,pozitiei in societate,banilor etc . In orice sfirsit exista un inceput .Oricum te felicit ca ai taiat raul de la radacina si stai linistita ca o sa intilnesti barbatul care sa te merite,sa te respecte si sa te iubeasca cu adevarat! | ||
|
kudika1993 Postat pe 3 Mai 2010 09:35 |
||
| Nimic nou sub soare.Si fina si nasul isi merita soarta,adica sa fie lasati singuri,sa se combine cat mai oficial posibil si apoi sa vezi "dragoste pe ei"atunci cand fructul oprit nu va mai fi oprit.Tu lasa-l pentru ca asa te vei chinui pana ce impotenta il va coplesi... | ||
|
viogen26 Postat pe 3 Mai 2010 09:36 |
||
| daca ar face toate fetele drama din faptul ca sunt inselate toata lumea ar fi divortata sau despartita. daca pretena ta e bagaboanta si se da pe langa el si u ca fraierea ii lasi calea libera...eu una daca s-ar intampla asa ceva pe el l-as ierta dupa ce l-as fac sa inteleaga ca a gresit. barbatii sunt barbati. la ei tentatia e altfel decat la femei si plus ca ei nu pun suflet la orice partida ca noi, femeile. prietenul meu mi-a spus ca s-a sarutat cu o fosta buna prietena de-a mea. am fost suparat atunci...dar nu merita sa renunt la el pt asta. este fff important ca daca te intorc la el, sa-i spui inainte ce ai de spus si sa nu ii reprosezi constant. asta ar strica relatia de tot. eu nu asi renunta, ar insemna sa il pun pe tava. sigur te oiubeste baiatul respetiv, dar orgoliul asta...asa sunt barbatii mai curiosi, mai pofticiosi, acum nu trebuie sa luam decizii radicale, doar daca credem ca ne va fi mai bn fara EL. | ||
|
ell8789 Postat pe 3 Mai 2010 09:40 |
||
| ingrozitor >>>>>>>>>>>>>spun asta din experienta ,povestea mea este identica cu a ta doar ca tipa era mai mare ca mine ,mult mai mare. Mergi pe drumult tau si nu te mai uita inapoi | ||
|
kudika075309 Postat pe 3 Mai 2010 10:01 |
||
De la: dana_4u4u, la data 2010-04-22 22:56:53seara buna....sa va spun povestea mea...m-am casatorit in vara anului 2008(fiind impreuna de 5 ani) cu barbatul pe care-l iubeam si care credeam ca ma iubestelasa_l..............scuipa si nu mai linge.nu mai ierta,nu are rost...oricum nu te respecta si nu te iubeste...........si dai si o lectie poate pe viitor o sa_si tina scula in pantaloni |
||
|
kudika142344 Postat pe 3 Mai 2010 10:14 |
||
dc a facut o data sau de 2 ori nu iti era clar k ova mai face si de n ori....nu inteleg de c te-ai mai maritat cu el
|
||
|
yubyta Postat pe 3 Mai 2010 10:59 |
||
|
Cred ca am citit acum cateva luni un mesaj de la un barbat pe un alt topic/site in care declara ca traia cu altcineva pe langa raliatie conjugala si ca special a facut sa fie angajata si sa se imprieteneasca cu familia ca sa poata merge mai departe in aceasta configuratie si apoi chiar a cununat-o. Parea de necrezut si chiar m-am intrebat daca faci acest lucru si scrii si pe site-uri mai e putin si va afla sotia! Daca gasesc iti trimit link-ul. |
||
|
alberta Postat pe 3 Mai 2010 11:34 |
||
| De acord cu tine! | ||
|
RAnissa Postat pe 3 Mai 2010 11:41 |
||
|
Am incercat sa-ti trimit link-ul dar cei de la kudika il sterg Nu merita sa mai suferi |
||
|
alberta Postat pe 3 Mai 2010 12:36 |
||
De la: dyanna19890, la data 2010-04-23 17:18:46divorteaza! Mai mult...sesizeaza parchetul ptr relatii sexuale cu o minora!
|
||
|
cristinarudi Postat pe 3 Mai 2010 16:38 |
||
stai linistita...ca si baiatul cu care am vb a zis asta doar asa de forma...si dupa ce ca tot el a fost vinovat,dupa putin timp m-a acuzat ca l-am inselat si mi-a zis ca relatia asta nu mai are niciun sens.plus ca in prezenta mea nu vorbea niciodata urat de mn sau de cineva din familia mea,ba chiar era atat de afectuos cu mn si de dragutz..dar cand statea cu baietii...din curva si din proasta nu ma scotea...plus ca sa nu mai spun ca intr-un an ajumate cat am fost impreuna nu a fost in stare sa-mi ia nici macar o bratara de ziua mea..sau o floare..zicea ca el nu investeste in mine ca sa aibe altul ce fute..iti dai seama cat de obsedat era de ideea ca o fata l-ar insela.a ramas cu fixatia asta de la fosta lui care l-a lasat pt unul cu banii...si de atunci pt el toate fetele sunt niste curve.Dp ce m-a acuzat ca l-am inselat mi-a zis ca am doua variante:ori ne despartim,ori ramanem impreuna dar o sa ma insele si daca il vad cu vreo fata sa nu zic nik,a zis k : "de acum incolo o sa fiu un vagabont,tot ce prind intep..sa nu te mire daca ma vei vedea cu vreuna pe strada de mana..aaa..si e normal sa o facem si noi doi ca n-a..cere organismul dar o s-o fac si cu altele..ce alegi?"..iti dai seama ca nu as fi ales niciodata sa fim impreuna noi doi si inca nu stiu cate fete..si stia ca il iubesc si ca nu as fi putut sa-l impart cu cineva..adok l-am prins de multe ori cu mesaje in tel si dastea..dar asa ceva ce mi-a propus el nu as fi acceptat niciodata.cel mai rau ma oftica faptul ca macar nu l-am inselat asa cum mi-a spus,macar asa nu ma mai acuza nevinovata si nu-mi mai vorbea in halul in care mi-a vb atunci.m-a facut in toate felurile!chiar si acum inca am seri in care plang si ma oftic de faptul ca nu a avut incredere in mine,cand eu chiar i-am dovedit ca poate avea incredere...dar asta e.probabil el stia cum e el si se gandea ca poate as putea sa-i fac si eu le fel.ma ranit ingrozitor dar pt lipsa de incredere si modul in care mi-a vb nu-l voi ierta niciodata.chiar de-ar fi sa sufar inca 5 ani de acum incolo!
|
||
|
Camyemonik08 Postat pe 3 Mai 2010 16:41 |
||
|
Stiu cum este sa fii inselat... Vorbeam de 4 ani cu un baiat... si cand m-a investit prietena lui cu sperante ca la anul (2009) ne vom casatori a aparut in aeroport cu o parasuta (acum fost director de marketing si PR la Cramele Halewood, cei cu reclama "nu lasa un dop sa-ti strice seara"; caci de, fata nu a mai avut timp sa-si faca treaba, a trebuit sa-si atraga prada sa-l plimbe prin Roma, Chisinau, Croatia) la ora 7 dimineata, ea toata ravasita si pusa pe priviri languroase, el vesel nevoie mare. Mi-a spus sa-l las sa-si faca de cap, iar dupa un an constat ca vrea sa se-nsoare cu ea, si-au cumparat casa etc... A jucat bine moldoveanca... a fost pusa pe agatat, el slab de inger, de la o aventura a trecut la planuri... deci, nu aveti incredere in mitocani, marlani etc
|
||
|
kudika000906 Postat pe 3 Mai 2010 16:45 |
||
HHHHHMMMMMMMM mare e gradina noastra si multi iubareti au sarit in ea !!!!! Fata draga nu fii trista viata e asa cum vrem noi sa o facem........ crezi ca poti sa il iubesti in continuare fara reprosuri at vezi unde ai gresit si tu.....:sml-confused0006 nu poti si nu gasesti buba fii libera si veziti de viata ta..... uneori e mai usor decat pareeeeeeeeeeeeeee
|
||
|
ingeras75 Postat pe 3 Mai 2010 17:30 |
||
Un mare cretin,ai si tu partea ta de vina ,si-au tras-o sub ochii tai si nu ai banuit nimic?????????? Poate l-ai neglijat,,,,,oricum nu merita ,e jegggggggggg de om ,lasa-l dracului de cretin! |
||
|
stefanescu_marina25 Postat pe 3 Mai 2010 17:59 |
||
si inca sunt in viata persoanele astea.. ca sa nu le numesc altfel??? ii omoram pe amandoi,glumesc ... eu sunt razbunatoare ... asa ceva nu e de iertat
|
||
|
green_rely Postat pe 3 Mai 2010 18:01 |
||
| STII CE? DIVORTUL E SINGURA SOLUTIE......PUNCT SI DE LA CAPAT:) | ||
|
RALUKOS Postat pe 3 Mai 2010 18:14 |
||
| Nu stiu dc o mai jurat in biserica, asa ceva e inuman...eu sunt de parere ca te distrezi pana la o anumita varsta cu cine si cate persoane vrei, si cand iti gasesti jumatatea, mergi cu ea la Dumnezeu intr-un final, curati, si fericiti, sa nu mai ai ochi si inima si organ pt altcineva, asta e cel mai frumos lucru, si un copil care va uneste. imi pare rau ce ti s-a intamplat, si deseori se intampla asa in viata si femeile fac la fel, de aia se nasc copii bolnavi, datorita pacatelor noastre. Mergi inainte, pesti in balta sunt destui, si unii sunt chiar buni si sinceri cu persoana de langa. Ai grija de tine | ||
|
larisa_sofia25 Postat pe 3 Mai 2010 18:16 |
||
|
Ai grija sa nu incurci ordinea : sa fii curva in bucatarie, bucatareasa in pat,..etc |
||
|
mdana Postat pe 3 Mai 2010 19:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| probleme in dragoste | 28 | De la: kudika511032 22 Februarie 2012 19:50 |
| combatibilitate | 12 | De la: amr2009 3 August 2009 11:48 |
| Gemeni si Scorpion! Oare merge? | 8 | De la: adina_black 23 Octombrie 2009 17:09 |
|
|
||
| mai merita? | 30 | De la: razz 30 Septembrie 2009 00:19 |
| Poti avea doua relatii in acelasi timp?? | 71 | De la: nocturnalia1 21 Ianuarie 2009 11:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.