Setari Cookie-uri

Ajutor..am fost batuta..


081984
Postat pe 31 Mai 2010 21:25
Buna! Inteleg ca e o relatie care a durat atat de mult a devenit o parte importanta a vietii tale, dar dupa cum ai spus si tu: inca esti un copil. Nu cred ca ar trebui sa faci un pas atat de mare cum ar fi o nunta sau sa te muti impreuna cu prietenul tau cand inca esti atat de tanara. Mai ai mult timp sa experimentezi si sa te bucuri de viata pana sa faci un asemenea pas care iti va schimba viata complet. In plus, dupa ce ai zis ca ti-a facut, ti-a aratat foarte clar un lucru. Nu legat de iubire, nu am de unde sa stiu ce simte; ti-a aratat ca NU TE RESPECTA. Oricine ar incerca macar sa te loveasca, deja nu mai este demn de respectul tau sau de afectiunea ta. Mertiti mult mai mult, si e sub demnitatea ta, de fiinta care se respecta si are grija de ea, sa accepti ca cineva sa te trateze in felul asta. Gandeste-te ca se poate repeta oricand, si ca ai avut noroc ca ai scapat cu viata. Imi dau seama cat de greu trebuie sa fie sa ai incredere completa in cineva si sa te tradeze in felul in care a facut-o, dar nu ii poti permite sa isi piarda controlul in prezenta ta, mai ales cand acest lucru te poate afecta. Chiar daca nu iti place ideea de a-l parasi, gandeste-te ca in subconstientul lui inca mai exista o asemenea pornire violenta care oricand se mai poate indrepta asupra ta. Faptul ca ai cerut ajutor demonstreaza o anumita maturitate si constienta din partea ta, si decizia pe care o vei lua iti apartine in totalitate. Consider ca din moment ce a fost in stare sa te raneasca atat fizic, cat si psihic, a deonstrat faptul ca nu te merita si nu cred ca ar mai trebui sa iti consumi timpul si energia cu o relatie care in mod evident iti va aduce mai mult rau decat bine. Sper ca ti-am fost de ajutor. Mult succes in orice ai alege sa faci!
Pokemon
Postat pe 2 Iunie 2010 18:35


o meriti daca ai venit dupa sfaturi.....dupa cele intimplate!Iti urez sa te toace marunt...dar mai cu atentie...ca sa aiba ce toca....cit traieste!Apropo....cumpara-ti de pe acum alifii,medicamente....ca dar nu foarte multe....asa pt vreo citiva ani cit mai traiesti....indragostita de don-juan...............ceva imi spune ca-ti va parea rau cind vei muri.....cine naiba te va mai casapi la 2m sub pamint?.....ca majoritatea masculilor sint prea lenesi sa sape....sa te scoata afara....ca sa ti-o mai traga.....
hellya
Postat pe 2 Iunie 2010 19:36
eu cred ca e un topic la misto
parerea mea
Fahnell
Postat pe 4 Iunie 2010 13:04
De la: adyna2905, la data 2010-05-28 11:33:57
De la: Nor_a, la data 2010-05-18 15:48:18
De la: rashela, la data 2010-05-08 19:09:41Stiti care-i paradoxul in toate povestea asta? Ca cele care ar riposta cum se cuvine la un asemenea tratament, nu-s batute, nu-s atinse nici cu un deget. Adica eu, i-as manca coliva peste trei zile, crestineste, aluia de ar indrazni sa ridice palma.
Iar fata asta si altele ca ea, isi pun problema daca sa-l ierte cand iese din spital, sa-i mai dea o sansa. Asa o fi! Poate data viitoare o baga si-n groapa..


Dragul meu, desi la prima palma l-am iertat, la urmatoarea n-a scapat ieftin... Credema am ramas cu 1 sg cicatrice care e ascunsa de par, in schimb el toata viata v-a ramane cu semne pe fata si pe gat in special de la riposta mea. Am invatat ceva, daca l-am iertat 1 data a crezut ca poate sa faca ce vrea, pana i-am demonstrat contrariul... Crezi ca a mai indraznit vreunul sa ridice mana la mine de atunci? urmatorul care indrazneste numai sa ridice mana va invata sa zboare de pe bloc fara parasuta...


Bravo tie!Respect!
Nor_a
Postat pe 5 Iunie 2010 14:16
Fato,renunta la el.Dk te-a batut o data,asa va face si a doua oara si a treia oara si tot aja.....eu ma mir cum de-l mai iubesti pe asta dupa cate ti-a fkt.....DNE SFINTE..............eu in locul tau l- as fi dat judecata.........................pe bune..las-al draku de impielitat..el acuma iti cere scuze doar k s-a speriat sa nu-l reclami la politie sau cv de genul asta...iti zic eu...NU-L BAGA IN SEAMA!CAND TE SUNA.NU-I RASPUNDE SI CAND ITI DA SMS NU-L BAGA IN SEAMA SI EVENTUAL DK INSISTA SCHIMBA-TI NR DE TEL SI DA-I IGN LA MESSENGER!!!!!! EU TE SUSTIN FATO!
kudika193514
Postat pe 6 Iunie 2010 16:54
De la: Neamtu, la data 2010-05-08 14:38:28
De la: MihaelaElaEla, la data 2010-05-08 14:34:40Buna.N-am nici 20 de ani..sunt inca un copil..am fost in bulgaria de 1 mai..el s-a imbatat si m-a calcat in picioare..s-a urcat cu picioarele pe mine,m-a scuipat pana mi-a venit sa vomit,am probleme cu rinichii si mi-a dat pumni in rinichi pana am inceput sa urlu si atunci m-a trantit pe jos si mi-a bagat sosete si un sutien in gura sa nu auda nimeni..groaznic..dupa aia m-a strans de nas si de gura pana am lesinat pt ca nu mai puteam sa respir..m-am trezit in palme..de ce?pentru ca a baut si nu stiu ce i s-a parut lui..cand a venit in camera i-am vorbit frumos,l-am dezbracat,l-am descaltat,ca pe copiii aia mici..au aflat si parintii lui..el ma cauta sa ne impacam si-mi spune ca se va schimba,ca ii pare rau,ca ma iubeste..nu stiu ce sa fac..il iubesc,mi-e dor de el,dar in acelasi timp mi-e si scarba de el..Voi ce ma sfatuiti?Am mai vbit cu 3 prietene,2 mi=au spus ca daca a dat 1 data,va da si a2a si a3a oara...ce-a de-a treia mi-a spus sa-i mai acord o sansa..Ce sa fac?Voi ce spuneti?..Eu il iubesc..


Eu zic sa inveti pe din-afara un numar de telefon: 112. Ce zici tu acolo nu are nici o legatura nici cu iubirea, nici cu cine stie de fetish sexual. E doar un alt animal, o bruta imbracata in haine umane. Nu pot sa plang de mila unei femei care rabda asa ceva, scuza-ma ca iti spun. Daca asa vrei sa traiesti, ei bine, succes.


Fugi cat mai departe din calea lui ! NU SE VA SCHIMBA NICIODATA!!!!!!Bautura ii va fi la indemna mereu si restul va veni de la sine!!!!! Pe el du-l la Gradina zoologica acolo ii este locul !!!! Daca ai 20 de ani in 2 ani de convietuire cu el o sa arati de 60 ani!!!!!
Melania33
Postat pe 9 Iunie 2010 11:35
opreste-te acum. maine va fi prea tarziu.. si nu uita ca la multe persoane se vede adevaratul caracter mai ales la bautura cand nu il mai pot controla oricat de urat ar fi. daca acum, cand sunteti inca niste copii se comporta asa ce va face cand veti avea familie, probleme, griji, job, stres.. sa mai adaug si COPII ??? NU!
carla10
Postat pe 9 Iunie 2010 12:04
De la: Fahnell, la data 2010-06-04 13:04:33eu cred ca e un topic la misto
parerea mea


DAA.. GOOD JOKE
carla10
Postat pe 9 Iunie 2010 12:06
am intrat sa vad ce se mai intimpla prin K1...minutul si scorul...ca la fotbal.
RUY_BLAS
Postat pe 10 Iunie 2010 15:22
De cand tot ii dati voi sfaturi cred a mai luat inca 15 batai sau se amuza ca povestea i-a fost crezuta .

Postat pe 10 Iunie 2010 21:32
Draga mea,am fost in aceasi situatie cu tine,de aceea cred ca vorbesc sttind exact ce simti;e un sentiment curios,de amestec a doua sentimente opuse:nu poti sa uresti brusc persoana respectiva dupa UN SINGUR EPISOD DE ACEST FEL;DAR FOSTUL MEU PRIETEN OBISNUIA SA MA TERORIZEZE,MA DUCEA PRIN PADURE NOAPTEA SI MA AMENINTA CA MA LASA ACOLO daca nu ma mut cu el(sa platesc eu chiria bineinteles).Totul a culminat cu o bataie in care mi-a dat cu pumnii in sani si in cap incat am fost albastra...eu am trecut prin multe si credeam ca trebuie sa descurc orice situatie in loc sa ii fi dat piciorul in fund de la inceput.Acum l-am vazut pe avatar cu alta si nu am avut nici un sentiment decat ideea ca a mai gasit o victima...dar oricum asta s-a intamplat de vreo 2 ani deci poate si de aia nu mai simt nimic.M-am hotarat sa rup complet fiindca am mai auzit de povestea unei cantarete de la noi care s-a luptat intre viata si moarte dupa o bataie!mi-am dat seama ca nu asta imi doream de la viata,si nici familia mea care ma iubeste si m-au crescut cu sacrificii;eu zic sa scuipi pe el si sa mergi mai departe!!!!!
kudika078331
Postat pe 12 Iunie 2010 16:58
si e prima data cand da in tine in 4 ani? oricum daca il vei ierta ...se va intampla si a 2 oara....nu merita esti tanara! e plina lumea de barbati, gaseste'ti unul care sa te merite si sa te faca fericita nu sa suferi
gabitzatanas
Postat pe 13 Iunie 2010 22:26
Dupa ce ti-a facut interesant e ca tu te intrebi ce sa faci ! Probabil si dupa ce te schilodeste tot la fel o sa te intrebi "ce sa fac ,sa-l las?".Daca are un caracter violent nu ai cum sa il schimbi tu asa ca sfatul meu e sa il lasi dracu cu crizele lui si sa spui NEXT si sa o iei de la capat.Bafta!
Barbie30
Postat pe 18 Iunie 2010 10:00
e incredibil ceea ce spui.dupa ce ai trecut prin acele momente groaznice spui ca, iti este dor de el??? tie dor de el, sau de ceea ce tia facut si tie dor sa se repete iar ????? nu face prostia sa te intorci la el. de aceea sunt atatea cazuri in care el omoara pe ea ( a batuto o data sa intors la el cu gandul ca se va schimba, a doua oara la fel ,a treia oara a omorato). nu accepta asa ceva, nu te lasa calcata in picioara inca o data , esti tanara, viata e frumoasa, frumoasa daca stii cum sa o traiesti.
fata_healthy
Postat pe 22 Iulie 2010 14:52
tu il iubesti , corect , dar el ? ai ideea cata bataie vei lua din iubirea lui profunda ? imens de multa ...
banalulanonim
Postat pe 22 Iulie 2010 17:58
hmmm...gandeste-te ca inca nu ati ajuns la pasul de a va intemeia o familie...Aproximativ 45% dintre femei au auzit, au fost martore sau victime ale violenþei domestice. Cifrele nu reflectã decât în parte situaþia, deoarece foarte multe cazuri nu sunt raportate, ramânând în anonimat. Care sunt cauzele fenomenului ºi mai ales ce se poate face pentru aceste femei ? Poveºtile lor sunt mãrturia unei fetze urâte a vieþii de cuplu, în care "pânã când moartea ne va despãrþi" poate deveni o experienþã imediatã fãrã întoarcere. Legislaþia românã prevede pedepse pentru actele de violenþa în familie. Astfel, art. 180, alin. 1.1 din Codul Penal specificã faptul cã lovirea sau orice act de violenþã sãvârºit asupra familiei se pedepseºte cu închisoarea de la 6 luni la 1 an sau cu amendã. Alin. 3 al aceluiaºi articol face precizarea cã « acþiunea penalã se pune în miºcare la plângerea prealabilã a persoanei vãtãmate sau din oficiu » în cazul faptelor prevãzute în alin. 1.1. Împãcarea pãrþilor înlãturã rãspunderea penalã, inclusiv în cazul sesizãrii din oficiu.
În funcþie de gravitatea faptei se stabileºte ºi pedeapsa, putând ajunge pânã la 5 ani de închisoare în cazul vãtãmãrii corporale a unui membru al familiei, dupã cum se aratã în art. 182.
Violenþa domesticã este acceptatã ca motiv de divorþ în înstanþã
mishellle
Postat pe 22 Iulie 2010 22:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dragostea ce te inalta vs Dragostea ce te afunda 2 De la: anastasia_m 10 Aprilie 2010 11:03
kum il recuceresc? 28 De la: kudika473351 20 Noiembrie 2011 10:03
Mod de a da papucii... 53 De la: inocentafurata 11 Septembrie 2009 14:37
SI-A BATUT JOC DE TOATE!!! 17 De la: Mary_angel 2 Ianuarie 2009 11:13
meritam o sansa... 7 De la: adelutza236 27 Octombrie 2009 02:12