Setari Cookie-uri

Ajutor..am fost batuta..

Ce minte bonlava poti sa ai,nu te-ai gindit inainte de a scrie.Nu e de ris ceea ce a scris,poate nu e destul de coapta la minte sa ia o decizie ferma.Pastreaza-ti parerile despre altii pentru tine.Si nu ride nu se stie niciodata cum iti va fie tie ,viata in general iti ofera si rele si bune.
KRMEN_VALENTINA
Postat pe 17 Mai 2010 16:22
De la: KRMEN_VALENTINA, la data 2010-05-17 16:22:43Ce minte bonlava poti sa ai,nu te-ai gindit inainte de a scrie.Nu e de ris ceea ce a scris,poate nu e destul de coapta la minte sa ia o decizie ferma.Pastreaza-ti parerile despre altii pentru tine.Si nu ride nu se stie niciodata cum iti va fie tie ,viata in general iti ofera si rele si bune.
KRMEN_VALENTINA
Postat pe 17 Mai 2010 16:23
Vrei sa-ti cante cumva "Vesnica Pomenire"???Mai fata, ai toata viata inainte ....ceea ce inteleg eu din raspunsurile tale de pana acum, e ca tu astepti defapt sa-ti spuna cineva :"Iarta-l"!Chiar nu observi ca asa ceva nu se face, nu e normal ca intr-o relatie minunata (spun asta pt. ca tu asa ai descris cei 4 ani) sa te duci cu iubitul tau in vacanta , sa bea ca porcu` dupa care sa te joace in picioare??? trezeste-te si spune-i sa nu te mai caute si sa se bucure ca nu ai facut plangere
Te rog sa citesti de 10 ori urmatoare fraza:a baut ca porcul, dupa care te-a jucat in picioare, fraza asta e defapt rezumatul intamplarii memorabile a vacantei voastre!
Oana_Onicik
Postat pe 17 Mai 2010 16:44
Clar ai de aface cu un idiot,cauta pe alt cnv...............cum spun multe pe tpicul acesta "are balta peste".Am inteles ca esti de 4 ani cu el,poate abia acm si a aratat adevarata fata.Ce te faci daca te casatoresti cu el si apuci sa i faci si un copil??.Dumnezeule fugi fata cat ai inca timp.
butterfly_sound_of_love
Postat pe 17 Mai 2010 17:25
DACA PLANGE LA TELEFON INSEAMNA CA II RASPUNZI.
AR TREBUI SA TE TREZESTI CAT NU E PREA TARZIU
kudika054546
Postat pe 17 Mai 2010 17:30
mai te intrebi ce sa faci? inseamna ca nu ai pic de respect pt propria ta persoana........................
senti
Postat pe 17 Mai 2010 17:32
era bine daca mai dadea si ea un semn de viata.....dar voi v-ati aprins ca focul si ea......
macar un multumesc era de ajuns
kudika116555
Postat pe 17 Mai 2010 17:49
STIU CA SIMTI NEVOIA SA TE DESTAINUI LUMII SI POATE ITI FACE BINE ASTA CHIAR DACA NU APELEZI SI LA UN SPECIALIST PENTRU A FACE ACEST LUCRU INTR-U CADRU ADECVAT ..
DAR SA STII CA ACEST CATHARSIS PE CARE TU IL FACI, ADICA DESCARCARE A SUFLETULUI TE VA AJUTA SA TE MOBILIZEZI SI SA ACCEPTI CA AI O PROBLEMA , PRIMUL PAS SPRE VINDECARE!!!!
EL, DRAGA MEA VA TRECE ACUM PRIN DIFERITE SCHIMBARI DE COMPORTAMENT, PERSONALITATE CHIAR DUALA POT ZICE, BORDERLINE, SCHIMBARI DE PERSONALITATE.
VA TRECE FOARTE USOR DE LA PLANS, REGRETE, REMUSCARI, CERAND INSISTENT IERTARE, LA VIOLENTA VERBALA , FIZICA , JIGNIRI , UMILINTE , ATUNCI CAND EL VA VEDEA CA NU POATE OBTINE DE LA TINE CE VREA, SA TE FACA SA-L IERTI, MEREU, IAR SI SI IAR SI IAR...SI UITE ASA GASINDU-TI SLABICIUNEA IERTAND VA FACE MEREU LA FEL VAZAND CA I SE IARTA SI VEI AJUNGE LA O RELATIE MULT MAI URATA DECAT ACUM SI SPER CA-TI VEI ADUCE AMINTE ATUNCI DE VORBELE MELE...NU TREBUIA SA IERT SI SA MA INTORC, DIN PRIMA CLIPA DE NEINCREDERE SI SUSPICIUNE , SI MAI ALES DE SUFERINTA.....CARE IUBITA MEA TREBUIE TAIATA DIN RADACINA!!!!!
DACA MAI ESTE SI CAPRICORN ESTE GROAZNIC!
TU NU ITI DAI SEAMA CA CE ACCEPTI ACUM VA AVEA CONSECINTE NEFASTE MAI TARZIU SI REGRETELE VOR FII TARDIVE!!!
TU TREBUIE SA DEVII PUTERNICA SI INCREZATOARE IN CALITATILE TALE, IUBIREA ADEVARATA NU CRED CA AI GASIT-O, STIU CA VEI SUFERI DAR DACA NU FACI ASTA ACUM CINE STIE DACA VEI MAI AVEA OCAZIA SA AI ATATI PRIETENI ADEVARATI CA ACUM CARE SA TE CONSILIEZE, SFATUIASCA , CARE CHIAR LE PASA DE TINE SI INCERCA SA TE CONVINGA CU EXPERIENTE VASTE DE VIATA CA NU TREBUIE SA CONTINUI ACEASTA RELATIE VIOLENTA!!!NU VREAU SA PATESTI CEVA!!!!!
UN OM CARE TE SCUIPA, NICIODATA NU TE VA MAI VEDEA CA LA INCEPUTUL RELATIEI SI IN VIZIUNEA LUI NU VEI FII DEMNA NICIODATA DE ATENTIA , DRAGOSTEA SI RESPECTUL LUI...VREI ASTA? DOAR TE VA DOMINA, CONTROLA,POSEDA SI MANIPULA.E BOLNAV, EVITA-L TE ROG!!!!!!
Lauralee
Postat pe 17 Mai 2010 18:17
EL ESTE LA TEOLOGIE IN SPERANTA CA SE VA VINDECA ASA, CA VA GASI RASPUNSUL LA TENDINTA LUI DE A FI MEREU VIOLENT SI AGRESIV VERBAL, CAND AR TREBUI SA FIE INVERS CALM,RECONCILIANT , IERTATOR, ECHILIBRAND, RESPECTUOS,IUBITOR!!!!
TU VREI SA FII FERICITA?
DACA DA, ATUNCI INTELEGE CA EL VA INSISTA SI VA PLANGE , VA CERE IERTARE PANA O SA REUSEASCA SA TE FACA SA-L IERTI!!!
DAR EL, TU TREBUIE SA FII CONSTIENTA DE ASTA, NU SE VA SCHIMBA NICIODATA!!!!
LASA UN TIMP SA TREACA, EVITA-L....MACAR ASA-L MOTIVEZI SA SE SCHIMBE! ACUM TI-E GREU DAR ITI VA TRECE!!!CHIAR VREAU SA NE POVESTESTI CUM ESTE VIATA TA SI PESTE MULT TIMP DE ACUM INAINTE SI SA NE SPUI CE FERICITA ESTI, CA AI O NOUA RELATIE FRUMOASA DE DATA ASTA SI ESTI PRETUITA SI APRECIATA LA ADEVARATA TA VALOARE!!
NU SA NU MAI STIM NIMIC DE TINE SI SA FII FOARTE RAU SAU NEFERICITA , TRISTA , COMPLEXATA FARA STIMA DE SINE SI INCREDERE IN PROPRIIA-TI PERSOANA,FRUSTRATA, O FEMEIE MANIPULATA, CONTROLATA, VERIFICATA, O FEMEIE FARA IDENTITATE IN UMBRA UNUI MONSTRU!!!!
SI VEI AJUNGE SA-I TRAIESTI VIATA, IDEALURILE, REALIZARILE, PRSPECTIVELE LUI DE VIITOR, SA TE BUCURI DOAR CA EL A REALIZAT CEVA SI TU SA-TI REFULEZI TOATE DORINTELE SI VISELE TALE...SA FII O UMBRA!!!SI PE DEASUPRA SI UMILITA , NEFERICITA SI FRUSTRATA! EL ESTE FOARTE GELOS PE TINE, POATE DIN MAI MULTE PUNCTE DE VEDERE SI DE FAPT EL ESTE PERSONAJUL NEGATIV CU COMPLEXE DE INFERIORITATE, FRUSTRAT SI INVIDIOS DE ASTA SE MANIFESTA VIOLENT ..ASA SE DESCARCA EL!! VREI MEREU SA-I FII IN PREAJMA ATUNCI, IN LOC SA FII TINUTA PE PALME IUBITA SI PRETUITA DE ALTA PERSOANA ???CAND PLANGE LA TELEFON EL ESTE FALS , NU-I STA IN CARACTER SA SE INJOSEASCA DAR PERSOANE DE GENUL ASTA O FAC DOAR CA MAI OBTINA IERTAREA O DATA SI DUPA......SE RAZBUNA!!!!
TE ROG PENTRU MINE CARE CUNOSC ASTFEL DE CAZURI , UNELE SFARSIND FOARTE TRIST , SA DESCHIZI OCHII...SA ZAMBESTI SI SA FII FERICITA CA TE-A AJUTAT SA-TI DAI SEAMA CE FEL DE OM E, SI SA POTI MAI USOR SA-TI REFACI VIATA,SA FII MEREU INDEPENDENTA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, SA AI IN SF. POSIBILITATEA SA CUNOSTI OAMENI NOI, PLINI DE VIATA, DISTRACTIVI , MEREU CU ZAMBETUL PE BUZE, OPTIMISTI, POZITIVI!!!!! NU TE MAI INTOARCE IN TRECUT!!!LASA ACESTA EXPERIENTA URATA DIN VIATA TA SA-TI FIE INVATAURA DE MINTE,SEMN DE ALARMA PENTRU NOI TOATE CARE INVATAM DIN EXPERIENTA CEVA DIN EXPERIENTA TA!!!FII O ADEVARATA PROMOTOARE A STARPIRII VIOLENTEI DOMESTICE MACAR PENTRU TINERI!!!!!! NU FII O PERSOANA SLABA...EL ASTA CAUTA, SLABICIUNE PE CARE SA O POATA MANIPULA!!!!! CU DRAG O PRIETENA SINCERA....ASTEPT SCHIMBAREA TA!!!
Lauralee
Postat pe 17 Mai 2010 19:11
De la: Neamtu, la data 2010-05-08 14:38:28
De la: MihaelaElaEla, la data 2010-05-08 14:34:40Buna.N-am nici 20 de ani..sunt inca un copil..am fost in bulgaria de 1 mai..el s-a imbatat si m-a calcat in picioare..s-a urcat cu picioarele pe mine,m-a scuipat pana mi-a venit sa vomit,am probleme cu rinichii si mi-a dat pumni in rinichi pana am inceput sa urlu si atunci m-a trantit pe jos si mi-a bagat sosete si un sutien in gura sa nu auda nimeni..groaznic..dupa aia m-a strans de nas si de gura pana am lesinat pt ca nu mai puteam sa respir..m-am trezit in palme..de ce?pentru ca a baut si nu stiu ce i s-a parut lui..cand a venit in camera i-am vorbit frumos,l-am dezbracat,l-am descaltat,ca pe copiii aia mici..au aflat si parintii lui..el ma cauta sa ne impacam si-mi spune ca se va schimba,ca ii pare rau,ca ma iubeste..nu stiu ce sa fac..il iubesc,mi-e dor de el,dar in acelasi timp mi-e si scarba de el..Voi ce ma sfatuiti?Am mai vbit cu 3 prietene,2 mi=au spus ca daca a dat 1 data,va da si a2a si a3a oara...ce-a de-a treia mi-a spus sa-i mai acord o sansa..Ce sa fac?Voi ce spuneti?..Eu il iubesc..


Eu zic sa inveti pe din-afara un numar de telefon: 112. Ce zici tu acolo nu are nici o legatura nici cu iubirea, nici cu cine stie de fetish sexual. E doar un alt animal, o bruta imbracata in haine umane. Nu pot sa plang de mila unei femei care rabda asa ceva, scuza-ma ca iti spun. Daca asa vrei sa traiesti, ei bine, succes.
kudika178032
Postat pe 17 Mai 2010 20:03
buna draguta!-te mai intrebi ce sa faci? scuipal in ochii cind il vezi si da-l pe mina politiei ,,nu il justifica ca tot ce a facut nu poate avea justificare si nu are legatura cu iubirea. Daca te vei intoarce la el ce astepti ca urmatoarea data sa te omore ? asta e buoala fara leac sa stii ,si inca studiaza la teologie -vai de capul nostru daca astia vor fi preotii de miine ,asa e sfirsitul pamintului.Esti tinara ,viata merge inainte dar nu linga un asemenea -specimen ! parintilor lui fale complimente ca bine l-au educat,iar daca ai un dram de respect pt viata ta si pt parintii care te-au crescut,lasa-l si amintesteti mereu aceasta faza cind ai sa cunosti pe altcineva ,sper numai bine si ai grija de tine
kudika178032
Postat pe 17 Mai 2010 20:15
De la: Lauralee, la data 2010-05-17 19:11:43 EL ESTE LA TEOLOGIE IN SPERANTA CA SE VA VINDECA ASA, CA VA GASI RASPUNSUL LA TENDINTA LUI DE A FI MEREU VIOLENT SI AGRESIV VERBAL, CAND AR TREBUI SA FIE INVERS CALM,RECONCILIANT , IERTATOR, ECHILIBRAND, RESPECTUOS,IUBITOR!!!!
TU VREI SA FII FERICITA?
DACA DA, ATUNCI INTELEGE CA EL VA INSISTA SI VA PLANGE , VA CERE IERTARE PANA O SA REUSEASCA SA TE FACA SA-L IERTI!!!
DAR EL, TU TREBUIE SA FII CONSTIENTA DE ASTA, NU SE VA SCHIMBA NICIODATA!!!!
LASA UN TIMP SA TREACA, EVITA-L....MACAR ASA-L MOTIVEZI SA SE SCHIMBE! ACUM TI-E GREU DAR ITI VA TRECE!!!CHIAR VREAU SA NE POVESTESTI CUM ESTE VIATA TA SI PESTE MULT TIMP DE ACUM INAINTE SI SA NE SPUI CE FERICITA ESTI, CA AI O NOUA RELATIE FRUMOASA DE DATA ASTA SI ESTI PRETUITA SI APRECIATA LA ADEVARATA TA VALOARE!!
NU SA NU MAI STIM NIMIC DE TINE SI SA FII FOARTE RAU SAU NEFERICITA , TRISTA , COMPLEXATA FARA STIMA DE SINE SI INCREDERE IN PROPRIIA-TI PERSOANA,FRUSTRATA, O FEMEIE MANIPULATA, CONTROLATA, VERIFICATA, O FEMEIE FARA IDENTITATE IN UMBRA UNUI MONSTRU!!!!
SI VEI AJUNGE SA-I TRAIESTI VIATA, IDEALURILE, REALIZARILE, PRSPECTIVELE LUI DE VIITOR, SA TE BUCURI DOAR CA EL A REALIZAT CEVA SI TU SA-TI REFULEZI TOATE DORINTELE SI VISELE TALE...SA FII O UMBRA!!!SI PE DEASUPRA SI UMILITA , NEFERICITA SI FRUSTRATA! EL ESTE FOARTE GELOS PE TINE, POATE DIN MAI MULTE PUNCTE DE VEDERE SI DE FAPT EL ESTE PERSONAJUL NEGATIV CU COMPLEXE DE INFERIORITATE, FRUSTRAT SI INVIDIOS DE ASTA SE MANIFESTA VIOLENT ..ASA SE DESCARCA EL!! VREI MEREU SA-I FII IN PREAJMA ATUNCI, IN LOC SA FII TINUTA PE PALME IUBITA SI PRETUITA DE ALTA PERSOANA ???CAND PLANGE LA TELEFON EL ESTE FALS , NU-I STA IN CARACTER SA SE INJOSEASCA DAR PERSOANE DE GENUL ASTA O FAC DOAR CA MAI OBTINA IERTAREA O DATA SI DUPA......SE RAZBUNA!!!!
TE ROG PENTRU MINE CARE CUNOSC ASTFEL DE CAZURI , UNELE SFARSIND FOARTE TRIST , SA DESCHIZI OCHII...SA ZAMBESTI SI SA FII FERICITA CA TE-A AJUTAT SA-TI DAI SEAMA CE FEL DE OM E, SI SA POTI MAI USOR SA-TI REFACI VIATA,SA FII MEREU INDEPENDENTA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, SA AI IN SF. POSIBILITATEA SA CUNOSTI OAMENI NOI, PLINI DE VIATA, DISTRACTIVI , MEREU CU ZAMBETUL PE BUZE, OPTIMISTI, POZITIVI!!!!! NU TE MAI INTOARCE IN TRECUT!!!LASA ACESTA EXPERIENTA URATA DIN VIATA TA SA-TI FIE INVATAURA DE MINTE,SEMN DE ALARMA PENTRU NOI TOATE CARE INVATAM DIN EXPERIENTA CEVA DIN EXPERIENTA TA!!!FII O ADEVARATA PROMOTOARE A STARPIRII VIOLENTEI DOMESTICE MACAR PENTRU TINERI!!!!!! NU FII O PERSOANA SLABA...EL ASTA CAUTA, SLABICIUNE PE CARE SA O POATA MANIPULA!!!!! CU DRAG O PRIETENA SINCERA....ASTEPT SCHIMBAREA TA!!!

fara suparare scrie si tu cu litere mici e mai usor de citit...atunci poate te-ar citi mai multi/multe si ar intelege ceva din ce scrii
RUY_BLAS
Postat pe 17 Mai 2010 20:18
De la: coradi08, la data 2010-05-16 10:22:56In cazul asta mi-as scoate certificat medical, l-as depune la Politie si chiar daca nu face parnaie, macar poate il scutura si pe el cineva si-l trezeste la realitate pe cioban.


SUBSCRIU!!
Cand am vazut titlul topicului am crezut ca autoarea doreste ajutor real. Nu pot sa cred ca o persoana in situatia asta, intreaba, de fapt, daca sa mai dea o sansa "relatiei"!!! Jesus!! IN-CRE-DI-BIL!!
Cat despre sfaturi... n-am. Cel putin nu pentru intrebarile tale. Cand te trezesti insa din starea asta de "impresie de indragosteala", 'lectureaza' un pic codul penal (art.180 si urmatoarele si art.193) si o sa afli cum este calificata de lege "dragostea" lui pentru tine.
daniella_s
Postat pe 17 Mai 2010 22:25
Am trecut si eu prin ceva asemanator. De la o palma am ajuns la urgente cu capul spart si plina de vanatai. Credema, un asemenea om nu se schimba niciodata. Va fi tot mai rau. Daca vrei ce e mai bine pentru tine si copilul tau, uita-l. Stiu ca il iubesti, si e greu, dar e mai bine asa decat sa ramana copilul fara mama.
adyna2905
Postat pe 18 Mai 2010 09:34
Am trecut si eu prin ceva asemanator. De la o palma am ajuns la urgente cu capul spart si plina de vanatai. Credema, un asemenea om nu se schimba niciodata. Va fi tot mai rau. Daca vrei ce e mai bine pentru tine si copilul tau, uita-l. Stiu ca il iubesti, si e greu, dar e mai bine asa decat sa ramana copilul fara mama.
adyna2905
Postat pe 18 Mai 2010 09:34
Daca iti place bataie cauta-l din noul ca lupul isi schimba parul dar naravul ba, asta valabil pentru toate care luati bataie, inceputul e mai greu apoi devin din ce in ce mai dese,iar la anii tai sa incepi cu bataile e nasol tare, ia si vezi-ti de viata ca ai timp de suferinte in timp pt flacai,
Cacoun
Postat pe 18 Mai 2010 14:07
De la: rashela, la data 2010-05-08 19:09:41Stiti care-i paradoxul in toate povestea asta? Ca cele care ar riposta cum se cuvine la un asemenea tratament, nu-s batute, nu-s atinse nici cu un deget. Adica eu, i-as manca coliva peste trei zile, crestineste, aluia de ar indrazni sa ridice palma.
Iar fata asta si altele ca ea, isi pun problema daca sa-l ierte cand iese din spital, sa-i mai dea o sansa. Asa o fi! Poate data viitoare o baga si-n groapa..
Nor_a
Postat pe 18 Mai 2010 15:48
De la: Nor_a, la data 2010-05-18 15:48:18
De la: rashela, la data 2010-05-08 19:09:41Stiti care-i paradoxul in toate povestea asta? Ca cele care ar riposta cum se cuvine la un asemenea tratament, nu-s batute, nu-s atinse nici cu un deget. Adica eu, i-as manca coliva peste trei zile, crestineste, aluia de ar indrazni sa ridice palma.
Iar fata asta si altele ca ea, isi pun problema daca sa-l ierte cand iese din spital, sa-i mai dea o sansa. Asa o fi! Poate data viitoare o baga si-n groapa..


Normal ca nu ne ating nici cu un deget,pentru ca stim sa ne facem respectate.Nu mai apuca ei a doua palma......Altele insa nu doar ca inghit dar le mai gasesc si scuze.Nu se merita,da-i papucii si cautati altul ca e plina lumea de ei
Nor_a
Postat pe 18 Mai 2010 15:50
Nu pricep cum ii gasesti scuza pentru faptul ca s-a imbatat. Atatia oameni se mai imbata si nu ajung sa faca asa ceva. Inseamna ca tocmai si-a aratat adevarata fata. Am vazut atatia oameni beti, unii danseaza singuri, altii isi povestesc vietile, altile spun tampenii, dar n-am vazut pe nici unul sa-si ia la bataie iubita. Iubitul meu cand s-a imbatat imi povestea aventuri din liceu si striga in gura mare cat de mult ma iubeste.
Si in alta ordine de idei, cand ai vazut ca te loveste, n-ai gasit si tu o vaza, o tigaie, o matura ceva? Ai stat asa,....ca,...sa nu mai zic ce. Multa lipsa de personalitate trebuie sa mai ai,...
Dar, cine se asemana se aduna,... poate si tu esti la fel ca el. Va meritati unul pe altul.
knowledge
Postat pe 18 Mai 2010 16:15
Oameni buni..fetelor..nu ii mai dati sfaturi acestei individe...nu observati k nu a mai scris dlok? dkt 3 comentarii la inceput si atat. e f clar k e cva la mijloc. si oricum dak ii place situatia asta sa se complaca in ea. ;)
kudika078456
Postat pe 18 Mai 2010 16:37
mersi oricum, dar nu scriu pentru nimeni altcineva decat pentru fata aia care intr-adevar sufera si multi o iau in deradere, doar pentru ea...nu ma intereseaza opiniile celor din jur
si sper din tot sufletul sa inteleaga ca altii poate ii vor doar binele!!!
Lauralee
Postat pe 18 Mai 2010 16:45
bai parerea mea.. on topic.. priveste spre viitor.. daca iti place continua.. daca nu.. apoi stii cei de facut. si tot parerea mea dar ptr utilizatorii kudika mai ales al acestui topic.. bai cred ca fata a ales sa se impace cu tipul... tipul sa imbatat iarasi si ia dat cu pc-ul in cap sau mai stiu eu ce scenarii va mai imaginati... de aceea cred ca nu mai raspunde.... care zicea de 112?
barabass
Postat pe 18 Mai 2010 18:23
nu,nu m-am impacat cu el si nici n-o voi face vreodata.in familia mea nu s-au intamplat niciodata asemenea fapte,nu am niciun fel de probleme psihice..sunt o fata normala care lucreaza de 1 an..care a fost cu un necunoscut atata timp..va repet,el in astia 4 ani nici macar de par nu m-a tras..devenise gelos in ultimul timp,dar degeaba,jur. si sa stiti ca am incercat sa arunc cu diverse in el si sa dau si eu in el,dar mi-am dat seama ca mai rau imi fac si ca da mai rau..am trecut cat de cat peste asta,nu ma mai gandesc decat foarte rar la bataie..nu am cum sa le spun parintilor mei pt ca si-asa sunt incercati de multe necazuri-bunica-miu sta sa moara din moment in moment,mama e posibil sa aiba cancer..si cred ca ar innebuni de durere daca le-as mai povesti si eu asta..o sa le spun candva,dar acum nu pot..n-am cum..si da,s-a mai imbatat si inainte,dar niciodata in halul asta..totul a pornit de la faptul ca de ce nu m-am dus in club cu el,in conditiile in care eu am ulcer si am facut o criza in seara aia..va multumesc mult pt sfaturi..a incercat in n moduri sa ma indulceasca..dar nu mai pot.deja mi-e sila de el..nu mai fiti rai,pt ca eu nu am mai vazut la nimeni si nu am mai auzit nicio prietena de-a mea sa fii patit asta..sper sa nu mai treaca nimeni prin ce am trecut eu..va multumesc inca o data pt sfaturi..
Mia1890
Postat pe 18 Mai 2010 18:59
n-am mai raspuns pt ca am intrat in sesiune si n-am mai avut timp de net..si nu stiu ce am facut de mi s-a sters contul si n-am putut sa mai intru de pe mailul meu..
Mia1890
Postat pe 18 Mai 2010 19:01
Buna parerea mea e sa-il faci cadou celei de a 3 prietena tot te-a sfatuit sa-i mai acorzi o sansa .Astai nui om ce daca asta nui motiv sa te bata sau crezi ca nu mai bea barbati?
ines34
Postat pe 18 Mai 2010 20:48
De la: kudika116555, la data 2010-05-16 15:28:37chiar ma uitam la tot ce scrieti....nu cred ca asta e pe buna...e o tipa care lucreaza la Kudika si tre sa abordeze tot felul de teme.......pai ea in afara de prima pagina care sunt 3 mesje cu totul nu a mai scris nimic pana la a 6-a.....totul e o vrajeala....cu toate ca sunt cazuri de genul asta pe care le abordeaza aceasta angajata de la kudica....




daca este o tipa de la kudika ,iti dai seama ce imaginatie a avut,sa descrie acel moment.
cami_goanga10
Postat pe 18 Mai 2010 21:55
Este foarte adevarat ca pot exista asemenea povesti, care sa cuprinda atata durere. Doar ca, mie mi se pare foarte greu de crezut un asemenea om, un om care permite sa fie tratat ca acum 1000 de ani sau, mai stiu eu, pretinde ca habar nu are ce insemana viata, DESI face afirmatia ca-i student.. etc etc ba mai mult utilizeaza si netul (prin urmare e modern si are si curent electric in casa ).
Toate aceste povesti care cuprind prea multe detalii "cool" nu pot fi decat false. Pentru ca numai asemenea mesaje tip horror pot atrage useri pe site.

Chiar si asa, pentru cele care se regasesc in unul sau mai multe detalii ale scornelii, un sfat ajuta.
rashela
Postat pe 18 Mai 2010 22:19
Acest om e o bestie,nu are ce cauta nici-o femeie langa el .Tu esti tanara e pacat sa cunosti asa un animal.uita-l si viata merge inainte ....succes:)
himerra
Postat pe 18 Mai 2010 22:50
Dar ce te faceai daca erai maritata cu el si mai aveai si vreo 2 copii, a? zi mersi ca ai scapat de el.
Schimba nr de tel rupe orice contact si o sa se plictiseasca sa te mai caute.
alexia30
Postat pe 19 Mai 2010 09:32
Scenariul si regia...Kudika.De ce sa te duci la politie sa-ti reclami tortionarul cind exista Kudika,mama prostilor si ranitilor fara frontiere si fara un job care sa-i solicite activ.?Unele sinteti atit de proaste incit dupa ce va luati muie cu sclipici la vreun viol in grup tot pe Kudika cereti ajutor.Inca o data cred cu tarie ca site-urile de genul asta sint bintuite de smecheri in psihologie care stiu unde sa loveasca.Exact ca la pariurile sportive sau la jocurile de noroc,oricit te-ai feri sa nu joci, e ceva care te face sa crezi ca poti sa joci doar o data dupa care pleci linistit acasa.Dar constati ca e imposibil asa ceva,atita timp cit ai un ban in buzunar si te visezi cu doua bunaciuni intr-un jacuzzi numarind cascavalul.Asa si aici,sintem un neam de timpiti si timpite telenoveliste care punem botul(la fel ca si mine acum) la tot felul de prostii.Sintem usor de manipulat si de aia si traim asa de bine.In cazul de fata Caprioara asta e un fake ordinar,inventia adminilor de pe aici care cauta sa rascoleasca multimea cu povestiri din cripta care mai de care mai siropoasa.Cine pula mea scriei o juma de pagina numai de lovituri in rinichi si scuipat in gura si apoi se declara nedumerita de faptul ca-l iubeste pe King Kong?Sfatul meu pentru tine Caprioaro-admino-cretino-vrajealo e sa-mi sugeti...ia sa vedem va prindeti ce?
Saxon
Postat pe 19 Mai 2010 10:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
VA ROG MULT AM NEVOIE DE O PARERE DIN PARTEA TUTUROR! VA MULTUMESC 29 De la: _Cryssa_ 20 Martie 2011 21:46
Minciuna si Nesiguranya pot ucide o relatie??? 37 De la: sadora 27 August 2009 21:00
Sa ma despart de el? 23 De la: palmira 25 Octombrie 2010 07:26
E normal sau nu sa tii legatura cu fostii prieteni? 53 De la: rashela 12 Martie 2011 09:25
all about me...help 50 De la: clau19 26 Iulie 2010 18:09