Setari Cookie-uri

relatie cu cineva ai tanar cu 7 ani

Cred ca e prima data cand citesc comentariile si am ramas uimita. Credeam ca sunt unica, ca ceea ce am trait eu nu mai exista.Vad ca m-am inselat. Mi se parea o crima diferenta de varsta dintre mine si iubitul meu si am renuntat la el, poate si mai mult din cauza a ceea ce ar fi spus ceilalti . Putea fi iubitul fiicei mele,
Stiu doar ca m-am simtit iubita dupa ani in care am suferit si ma simteam doar ......... ,, trecatoare,,. Dar m-am simtit minunat cu el si acum tot ce este bun in viata mea,tot ce ma trezeste la viata se datoreaza lui, cu toate ca nu mai suntem impreuna.
De aceea consider ca cel mai bine e sa traiesti clipa, sa SIMTI ca traiesti.
kity_m2
Postat pe 7 Iunie 2010 09:43
Sa ai curaj sa mergi mai departe.Asta iti trebuie.
Ca e mai mare, ca e mai mic, nu e ce-a mai importanta parte a problemei.Gandeste-te care era diferenta de varsta inte tine si fostul sot?
Si ce a iesit?
Eu pot vorbi din experienta, problema e sa poti sa capeti incredere in cel de langa tine,sa vezi care iti sunt prioritatile in viata,sa te gandesti la ce e mai important pentru tine,intelegerea si linistea alaturi de un om minunat(daca e ...) sau gura lumi si indoieliile legate de varsta
Eu am fost casatorita cu o persoana de aceeasi varsta cu mine si dupa 2 ani totul a esuat.Am ramas singura si cu o fetita si dupa 4 ani m-am recasatorit.Recunosc, trebuie sa ai curaj dar m-am casatorit cu o persoana minunata care este cu 19 ani mai mare decat mine,o persoana normala,nu e bogat ,nu e sarac (poate cineva ar putea spune ca pt o situatie materiala am facut pasul,,,), a ramas singur la 37 de ani, cu 2 fetite minunate.Nu a fost usor, recunosc,la a doua casatorie trebuie sa faci mai multe compromisuri, sa lasi mai multe de la tine dar avem 15 ani de casnicie,ani ce au trecut frumos si nu trece nici macar o zi fara ca noi sa nu ne imbratisam, sa ne zambim,sa ne sarutam .
Iar fiica mea a devenit fiica noastra pt ca a infiiat-o.
summer40
Postat pe 7 Iunie 2010 10:08
Dupa o casatorie dezastruoasa de 7 ani, zece ani am stat singura. Nu mai credeam in nimeni. Ma comportam urat cu cei care incercau sa se apropie de mine. La 37 de ani, am cunoscut pe cineva cu 10 ani mai tanar. ...... Acum avem un baiatel de 10 ani si suntem o familie multumita. Nici eu , nici el nu vedem diferenta de varsta dintre noi. Avem prieteni care nu cred ca ne judeca, daca ne accepta asa cum suntem. Nu cred ca varsta este un criteriu ca sa mearga o relatie. Daca exista intelegere, respect, afectiune si idealuri comune, diferenta de varsta este ultimul lucru care ar trebui sa conteze.
O viata normala, cu reusite, care sa te multumeasca, un umar langa care sa mergi in viata, este mult mai important decat ceea ce spun ceilalti din jur. Prejudecatile sunt primejdioase, mai ales ptr cineva care a suferit atat de mult. Pacat ca trebuie , noi femeile, sa mai trecem si prin asa ceva. Dupa ce viata este grea, se mai gasescte cineva sa ne-o faca si urata.
rodicutza_62_yahoo_com
Postat pe 7 Iunie 2010 10:59
cosmyy
Postat pe 7 Iunie 2010 11:58
Multumesc tututor pentru mesaje. Deocamdata ne intelegem bine si discutam ca intre oeameni mari, dar nu-mi place relatia prea apropiata intre copil si prieten. Tatal lui ramane tatal lui, chiar daca a ales sa-si traiasca viata pe cont propriu.

Eu una nu ma grabesc, prietenul meu vad ca-si face planuri pentru o viata in trei.
Dar voi avea si eu un cuvant de spus.
kudika085418
Postat pe 7 Iunie 2010 11:59
Eu sunt casatorita cu cu cineva mai mic de cat mine cu 10 ani. eu avean 30 iar el 20.
ei este bine. nu foarte bine. dar suntem impreuna de 20 ani impreuna. Nu mai intereseaza ce spune lumea? Important este cum ne intelegem noi
Cami_12
Postat pe 7 Iunie 2010 12:38
e bine totusi ca mai ai si simtul umorului..........
kudika084646
Postat pe 7 Iunie 2010 12:45
De la: kudika085418, la data 2010-06-07 11:59:44Multumesc tututor pentru mesaje. Deocamdata ne intelegem bine si discutam ca intre oeameni mari, dar nu-mi place relatia prea apropiata intre copil si prieten. Tatal lui ramane tatal lui, chiar daca a ales sa-si traiasca viata pe cont propriu.

Eu una nu ma grabesc, prietenul meu vad ca-si face planuri pentru o viata in trei.
Dar voi avea si eu un cuvant de spus.
Tata nu este cine te face ci acel care te creste,te intelege,sta linga tine tine cind esti bolnav etc.Daca nu vroiai ceva serios de ce l-ai prezentat copilului? Ca sa il dezechilibrezi apoi? Multe femei si-ar da viata sa aiva un tata bun pentru copiii lor(specie aproape disparuta). Eu zic sa refelectezi bine ca nu sti ce vrei de la viata.Preferi unul pe care sa il iubesti si care sa nu-ti acepte copilul? Basca sa il mai si iubeasca............Mare grija si nu da cu piciorul norocului.
kudika1993
Postat pe 7 Iunie 2010 12:58
lasa timpul sa decida....esti speriata ca vei suferi din nou?
daria88
Postat pe 7 Iunie 2010 16:35
Buna tuturor...
se pare ca fara sa vrem, existam, noi femeile care iubim cu toata fiinta noastra ca apoi sa fim abandonate ca pe ceva de care te-ai folosit si gata dupa ce e uzat nu mai ai nevoie.
Am 26 de ani. m-am casatorit de tanara crezand ca mi-am gasit in sf dragostea, marea mea dragoste... Dupa un an am dat nastere unei fetite minunate. Cand fetita mea a implinit 4 anisori "taticul" si-a facut bagajul si a plecat fara nisi o explicatie fara nimic...
2ani am stat si i-am dus dorul , m-am inchis in mine, nu mai vroiam nimic de la viata... am ajuns la un moment dat sa primesc un sfat de la fetita mea(atunci mi-am desch cu adevart ochii) mi-a zis cateva lucruri care m-au pus pe ganduri(daca o fetita de nici 6 ani ) i-mi spune asemenea lucrurii...
" mami esti tanara si frumoasa, nu mai plange dupa tati, tati a fost prost ca a plecat de la noi dar lasa ca o sa cumparam alt tatic care o sa ne iubeasca pe amandoua...
Am avut o relatie de vreo 6 luni cu un barbat de aceasi varsta cu mine, care intradevar ori o iubea pe fetita mea, ori incerca in felu asta sa ma acapareze. Nu ma simteam in largul meu deloc... si atunci am unrmat un sfat (nu incerca sa stai cu cineva doar de dragul copilului tau) gandestete si la tine pt ca daca cineva te iubeste pe tine atunci i-ti va iubii si copilul....
Acum am o relatie cu cineva mai tanar ca mine cu 6 ani(are 20). Dar credeti-ma, il ador, pur si simplu il ador. Ma simt in al 9-lea cer cand sunt cu el...
In momentul in care i-am zis de fetita mea credeam ca o sa o ia la fuga , ca majoritatea barbatilor.
dar nu, din contra... mi-a trimis un mesaj pe tel care mi-a aratat cat de matur gandeste(mi-a zis ca ori cu copil, ori fara copil ... eu tot iubirea lui raman)
Si eu eram de conceptul " diferenta de varsta" dar nu....
Voi incerca sa ma bucur de viata si de ceea ce-mi da ea....
Un sfat prietenesc... (oricum pana la urma ceea ce decizi tu conteaza, nu ceea ce spunem noi) Bucurate de viata, bucurate de el, de copil si de toate sansele pe care viata ti le scoate in cale, ca mai tarziu sa nu regreti ca ai ratat o sansa... mai bine te gandesti ca ai incercat, nu sa regreti ca nu ai incercat din .... PROSTIE.
Cum spunea cineva " tata nu e cel care da putin din (fund):p , ci tata e cel care e alaturi de el, care il ajuta si ii da sfaturi, tata e cel care e alturi de tine si care il creste"
Copii sunt usor de facut dar greu de crescut
MULT SUCCESC
danniella26
Postat pe 7 Iunie 2010 16:36
au dreptate cei care ti-au scris,traeste clipa,barbatii dupa 5 ani se schimba,si nu te mai atasa sentimental de ei ca sa nu mai suferi
kudika152053
Postat pe 7 Iunie 2010 17:05
De la: kudika085418, la data 2010-05-25 18:02:01Salut,

Pe scurt: in aprilie am divortat la initiativa lui dupa 10 ani de mariaj, 15 de stat impreuna si un copil de 8 ani.4 luni am fost neom: nu mancam, nu ieseam din casa, nu raspundeam nici la telefon, in fine...devenisem o umbra. Tot divortul asta, pe langa dezastrul vietii mele si a copilului meu + actele si hotarare de divort care a pus punct sec unei vieti care la inceput a fost frumoasa m-a ruinat si ca femeie.

Apoi m-am apropiaat de un priten vechi si el dupa o relatia nereusita si a inceput sa ramana la mine. Copilul meu a accepta imediat si chiar ceilalti ma incurajau. Acum e bine, dar e relatie matura si sa fiu sincera, convenabila pentru mine. Insa sunt sapte ani diferenta. Acum am 35 de ani si un copil de crescut. Noul prieten isi petrece mai mult timp cu fiul meu decat a facut-o tatal lui in ultimii ani, e calm si rational. Se pare ca nu se sperie.

Dar eu nu ma pot indragosti repede. Iar el simte. Orice argument am, le combate pe toate. Sunt speriata si nu stiu, parca e prea bine, prea simplu si prea crud pentru el. Mi-e dor de el cand nu-l vad o saptamana, dar daca stam impreuna mai mul de doua zile parca ne sufocam.

Ce capcane pot aparea?

Hanah01
kudika104898
Postat pe 7 Iunie 2010 22:03
Eu spun un lucru: sunteti niste fericite cele care aveti un barbat langa voi ! Da-o naibii de varsta, nu asta conteaza...important e sa-ti traiesti frumos viata...Eu sunt singura de o viata, nu m-a iubit nimeni niciodata, iar dintr-o relatie sexuala de vreo cateva luni m-am ales cu un copil ( acum are 7 ani). Nu reusesc sa-mi gasesc pe nimeni, si ma bucur pentru femeile care au pe cineva...pentru ca eu stiu cum e sa fii singura in floarea vrstei, si sa plangi in fiecare seara, sau la fiecare sarbatoare..Nu va mai ganditi la nimic, nici la varsta, nici la ce zice lumea, ci doar la ce zice sufletul vostru: esti sanu fericita?!? va recomand o carte,,marte si Venus se ciocnesc'de dr. John Gray ...si veti vedea ca barbatii sunt diferiti de noi, trebuie doar sa ne intelegem reciproc! Va doresc multe realizari si fericire.
elly_88
Postat pe 8 Iunie 2010 00:16
doamne ma vad pe mine eu iubesc cum nu am mai iubit mam despartit de barbatul meu acum 7 ani am avut o relatie care sa terminat si am cunoscut un barbat minunat cu 7 ani mai mic ca mine pe scurt eu am alta problema nu ma vad pe mine insusi prea bine pe scurt nu prea imi place cum arat greseala mea toata lumea din jur ma contrariaza si asta ma incapataneaza si mai mult el arata superb si cand neam cunoscut am fost prieteni la inceput am facut o relatie care a durat 4 luni superbe din cauza mea sa terminat si am inteles cad de mult al iubesc dupa ce a plecat am incercat in fel si chip sal fac sa vina inapoi dar nu mai vrea a zis ca lam ranit foarte tare pecand el ma iubit asa cum sunt acum dupa 1 an si jumatate inca mai incerc si cred ca am sa reusesc miam dat seama ca greseala mea cea mare a fost cand am facut diferenta de varsta defapt nu conteaza varsta fratele lui e cu o fata mai mare ca el cu 14 ani si sunt de 3 ani impreuna si se iubesc mai mult can prima zi... deci nu da importanta varstei ca sigur ai sa regreti mai tarziu conteaza foarte mult prietenia intro relatie comunicarea si nu varsta scuze dar miam spus si eu parerea si pe scurt si problema mea
lauryta_79
Postat pe 9 Iunie 2010 02:17
De la: lauryta_79, la data 2010-06-09 02:17:15doamne ma vad pe mine eu iubesc cum nu am mai iubit mam despartit de barbatul meu acum 7 ani am avut o relatie care sa terminat si am cunoscut un barbat minunat cu 7 ani mai mic ca mine pe scurt eu am alta problema nu ma vad pe mine insusi prea bine pe scurt nu prea imi place cum arat greseala mea toata lumea din jur ma contrariaza si asta ma incapataneaza si mai mult el arata superb si cand neam cunoscut am fost prieteni la inceput am facut o relatie care a durat 4 luni superbe din cauza mea sa terminat si am inteles cad de mult al iubesc dupa ce a plecat am incercat in fel si chip sal fac sa vina inapoi dar nu mai vrea a zis ca lam ranit foarte tare pecand el ma iubit asa cum sunt acum dupa 1 an si jumatate inca mai incerc si cred ca am sa reusesc miam dat seama ca greseala mea cea mare a fost cand am facut diferenta de varsta defapt nu conteaza varsta fratele lui e cu o fata mai mare ca el cu 14 ani si sunt de 3 ani impreuna si se iubesc mai mult can prima zi... deci nu da importanta varstei ca sigur ai sa regreti mai tarziu conteaza foarte mult prietenia intro relatie comunicarea si nu varsta scuze dar miam spus si eu parerea si pe scurt si problema mea
mia ramas si mie din casatorie un baietel de 10 ani care pune tot felul de intrebari ex.de ce nu avem si noi mami un tatic langa noi sa stea cu mine la tv sa ne uitam la fotbal sau de ce noi suntem 2 si altii sunt 3 si eu idioata am dat la o parte un om minunat care al ajuta la teme seara si care a fugarea prin casa sasi incalte papucii sa nu umble descult si asta numai din cauza varstei am spus ca ce stie el ca e prea mic sau defapt e mai mic ca mine si nu intelege nimic
lauryta_79
Postat pe 9 Iunie 2010 02:34

in urma cu 14 ani am cunoscut un barbat cu 13 ani mai mic-eu divortata cu un copil el necasatorit
imi era frica de casatoria cu el si am stat 3 ani impreuna .totul era minunat cu el asa ca m-am hotarit sa
risc ne am casatorit si in curind vom sarbatori 11 ani de la casatorie .in toti acesti ani am fost foarte fericita alaturi de EL si am ajuns sa ne facem o situatie materiala de invidiat eram amindoi saraci inainte .nu stiu ce va fi mai departe dar daca nu o faceam as fi regretat toata viata.asa ca pot sa ti spun ca
daca ti vei asculta inima totul va fi OK sterge din inima si minte ceea cea fost deschide o noua pagina
in viata ta si vei fi fericita
kudika118005
Postat pe 9 Iunie 2010 08:43
De la: kudika074262, la data 2010-06-05 06:27:16stii....... nu stiu daca tocmai eu.....sau poate tocmai eu sunt in masura sa dau sfaturi. Eu am avut o relatie un un tip mai mic ca mine cu 12 ani ....ce sa spun iubre cu nabadai si de o parte si de alta. Insa dintro asemenea relatie intotdeauna iese cineva sifonat........si din pacate cam intotdeauna femeia, asta este cam in firea lucrurilor. Nu ca nu m-ar fi iubit .ba sunt convinsa ca m-a iubit foarte tare..........insa eu fiind cea matura a trebuit sa il conving ca noi nu avem nici un viitor din cauza diferentei destul de mari si daca isi doreste o familie si copii va trebui sa renunte la iubirea lui pentru mine....hm ce sa zic mi-am facut-o cu mana mea. Acum mi-a trecut dar este un episod minunat din viata mea si cred ca a meritat sa il traiesc nu multi au sansa asta. Asa ca daga mea .viata e frumoasa........ nu te minti si nu il minti nici pe el...... discutati pe tema asta...stiu ca esecul trait te face sa fii retractila, fa o introspectie in sufletul tau si vezi ce iti doresti. este el cel pe care ti l-ai dori? Cezi ca poti trai alaturi de el pana la adanci batraneti? il vezi tatal copilului pe care il ai si pe care ii mai poti avea? daca da nu stiu ce mai astepti daca nu........spunei lucru asta ca sa site cum sta, nu ar fi cinstiti din partea ta sa nu discutati. Of sunt atatea de spus , in fine sper ca ceea ce am scris eu aici sa iti fie fe folos, o viata frumoasa sa ai
judgingamy
Postat pe 9 Iunie 2010 13:23
Te grabesti sa pui etichete!
ar trebui sa-i intrebam pe ei, nu crezi?se poate sa existe si din cei care umbla dupa o femeie realizata si independenta financiar,sau dupa un model de mama insa te-ai gandit ca aceste aspecte le regasim indiferent de varsta sau sex?cele doua aspecte fac doar parte dintr-o suita de factori care fac un barbat sau o femeie sa il aleaga pe x sau y.Factorii principali in alegerea noastra nu tin de varsta..
kay
Postat pe 9 Iunie 2010 16:31
depinde de voi doi, oricum traieste clipa - sunt momente in viata pe care nu le mai intalnesti a doua oara
hortopanelena
Postat pe 9 Iunie 2010 21:46
asa fac la inceput....sunt rabdatori si draguti,dar intreaba-te si daca va mai fi asa dupa ce vei spune "da" ....eu am vazut cu ochii mei si am fost dezamagita....gandeste de 2 ori ...
aiova
Postat pe 11 Iunie 2010 12:21
buna seara...eu zic sa ai dai o sansa...si eu am o relatie de acelasi gen...el mai mic cu opt ani,si am si un copil ...cu care el se intelege minunat...daca nu ai ce sa_i reprosezi...si va iubiti...nu trebuie sa pui piedici relatiei doar pentru simplu fapt ca iti este teama...de ce va fi...daca va fi sa fiti impreuna ve_ti fi,daca nu nu...traieste momentele fericite ..pupici
Tiffani
Postat pe 11 Iunie 2010 20:28
De la: kudika115131, la data 2010-06-11 20:28:15buna seara...eu zic sa ai dai o sansa...si eu am o relatie de acelasi gen...el mai mic cu opt ani,si am si un copil ...cu care el se intelege minunat...daca nu ai ce sa_i reprosezi...si va iubiti...nu trebuie sa pui piedici relatiei doar pentru simplu fapt ca iti este teama...de ce va fi...daca va fi sa fiti impreuna ve_ti fi,daca nu nu...traieste momentele fericite ..pupici



Da , dar ce se va intampla mai tarziu ? Anii trec , batranetea isi spune cuvantul pe fata, pe trup, tu batrana cu riduri , el tanar in putere, Romania are fete frumoase, tinere,ohii ii vad , inima ii cere .........bay bay la revedere !!!!
Dindirel
Postat pe 12 Iunie 2010 08:19
nu e o crima sa te indragostesti de cineva mai mic ca tine ,dar e riscant si riscul pe care ti-l asumi te poate duce la o alta deceptie.faptul ca e atasat de copilul tau nu e un argument atat de solid pt a incepe o relatie.bucurate de ce iti ofera viata ca esti tanara dar nu spera si nu iti fa planuri prea indepartate.
de obicei copii sunt o punte de legatura, in cazul acestor fel de relatii dar tot de la ei pot porni si discutiile la un moment dat.tu trebuie sa fii cea mai apropiata de fiul tau, de iubirea ta are nevoie mai mult decat orice pe lume , tu fii cea mai buna confidenta a lui.relatii vor mai veni esti abia la inceputul unei noi etape din viata.
parerea mea e ca diferenta de varsta e destul de riscanta, barbati sunt mai imaturi si mai rar asa tineri care sa-si asume si responsabilitati de genul de a fi tata.
imi permit sa cred ca esti pt el o curiozitate, a facut o pasiune sau poate e indragostit dar asata tu trebuie sa testezi inainte de a pune suflet.
succes si nu uita cat ai suferit, si totusi ai dreptul la fericire...
gabrielaturcudoro
Postat pe 12 Iunie 2010 08:54
De la: kudika085418, la data 2010-05-25 18:02:01Salut,

Pe scurt: in aprilie am divortat la initiativa lui dupa 10 ani de mariaj, 15 de stat impreuna si un copil de 8 ani.4 luni am fost neom: nu mancam, nu ieseam din casa, nu raspundeam nici la telefon, in fine...devenisem o umbra. Tot divortul asta, pe langa dezastrul vietii mele si a copilului meu + actele si hotarare de divort care a pus punct sec unei vieti care la inceput a fost frumoasa m-a ruinat si ca femeie.

Apoi m-am apropiaat de un priten vechi si el dupa o relatia nereusita si a inceput sa ramana la mine. Copilul meu a accepta imediat si chiar ceilalti ma incurajau. Acum e bine, dar e relatie matura si sa fiu sincera, convenabila pentru mine. Insa sunt sapte ani diferenta. Acum am 35 de ani si un copil de crescut. Noul prieten isi petrece mai mult timp cu fiul meu decat a facut-o tatal lui in ultimii ani, e calm si rational. Se pare ca nu se sperie.

Dar eu nu ma pot indragosti repede. Iar el simte. Orice argument am, le combate pe toate. Sunt speriata si nu stiu, parca e prea bine, prea simplu si prea crud pentru el. Mi-e dor de el cand nu-l vad o saptamana, dar daca stam impreuna mai mul de doua zile parca ne sufocam.

Ce capcane pot aparea?

Hanah01
>>SIIII?!?!> >AR TREBUII SA TE INGRIJOREZE CA DUPA DOUA ZILE TE SUFOCII?!? SAU VA SUFOCATII????
kudika080388
Postat pe 12 Iunie 2010 10:02
De la: kudika080388, la data 2010-06-12 10:02:51
De la: kudika085418, la data 2010-05-25 18:02:01Salut,

Pe scurt: in aprilie am divortat la initiativa lui dupa 10 ani de mariaj, 15 de stat impreuna si un copil de 8 ani.4 luni am fost neom: nu mancam, nu ieseam din casa, nu raspundeam nici la telefon, in fine...devenisem o umbra. Tot divortul asta, pe langa dezastrul vietii mele si a copilului meu + actele si hotarare de divort care a pus punct sec unei vieti care la inceput a fost frumoasa m-a ruinat si ca femeie.

Apoi m-am apropiaat de un priten vechi si el dupa o relatia nereusita si a inceput sa ramana la mine. Copilul meu a accepta imediat si chiar ceilalti ma incurajau. Acum e bine, dar e relatie matura si sa fiu sincera, convenabila pentru mine. Insa sunt sapte ani diferenta. Acum am 35 de ani si un copil de crescut. Noul prieten isi petrece mai mult timp cu fiul meu decat a facut-o tatal lui in ultimii ani, e calm si rational. Se pare ca nu se sperie.

Dar eu nu ma pot indragosti repede. Iar el simte. Orice argument am, le combate pe toate. Sunt speriata si nu stiu, parca e prea bine, prea simplu si prea crud pentru el. Mi-e dor de el cand nu-l vad o saptamana, dar daca stam impreuna mai mul de doua zile parca ne sufocam.

Ce capcane pot aparea?

Hanah01
>>SIIII?!?!> >AR TREBUII SA TE INGRIJOREZE CA DUPA DOUA ZILE TE SUFOCII?!? SAU VA SUFOCATII????
>>FOARTE IMPORTANT >> "va" sau "te"
kudika080388
Postat pe 12 Iunie 2010 10:05
Din nou, multumesc pentru mesajele, pro si contra.

Intre timp ne vedem si discutam cat se poate de deschis; n-are niciun rost sa ranesc, dar nici sa renunt. Sunt momente cand e greu sa-mi alung amintirile unui mariaj de 10 ani si convietuiri de 15, dar mi-am recastigat incredrea in mine.
Imi petrec timpul numai cu baietelul meu: nu vreau ca inimitatea asta dintre noi doi sa dispara. Dar si lor le las momente ca intre barbati: se plimba cu bicicleta, un joc la calculator, plimbari.

Acum lucreaza in alt oras si mai vedem noi ce-o sa fie. Oricum, viitorul nu mi se mai pare cenusiu spre negru. Doar ca nu-mi mai este frica, asta-i tot.

Iar iubirea nu vine la mine violent, se apropie treptat si depinde numai de mine daca accept sau resping.
kudika085418
Postat pe 13 Iunie 2010 18:57
Helooo, interesant subiectul. Am obesrvat in ultima vreme tot mai multe cupluri de genul tau :( ea mai mare decat el cu cel putin 5 ani..) se pare ca e la moda. Oricum nu am nimik impotriva din contra sunt de parere ca dak exista intelegere repsect totu poate merge frumos .
Bucura-te deci ca ai un om care iti iubeste copilul te iubeste si se implica, Eu sunt casatorita de 14 ani sotul meu e mai mic decat mine cu 2 ani, avem un copil si...atat. Eu ma simt departe de el nu mai e nimik din ce-a fost candva.
elenalili
Postat pe 14 Iunie 2010 09:12
te-ai mai lamurit?eu o stiu o situatie mai complicata.ea vaduva-el cu sase ani mai tanar.si deci era greu sa lupti cu trecutul...cu tatal a doi copii...si totusi acel domn mai tanar s-a complicat si au trait bine....a fost tatal celor doi copii ai ei.si au mai avut unul...caci Dumnezeu da si totul el ia.Copil,sotz,iubit,orice si prieten.daca tu simti ca e prieten ...cum s-a ajuns la pat?si daca nu e pasiune poate e mai potrivit.pasiunile ard.patimile trec mai repede.armonia si intelegerea conteaza.dar si respectul.
kudika102748
Postat pe 14 Iunie 2010 17:07
De la: kudika085418, la data 2010-06-13 18:57:46Din nou, multumesc pentru mesajele, pro si contra.

Intre timp ne vedem si discutam cat se poate de deschis; n-are niciun rost sa ranesc, dar nici sa renunt. Sunt momente cand e greu sa-mi alung amintirile unui mariaj de 10 ani si convietuiri de 15, dar mi-am recastigat incredrea in mine.
Imi petrec timpul numai cu baietelul meu: nu vreau ca inimitatea asta dintre noi doi sa dispara. Dar si lor le las momente ca intre barbati: se plimba cu bicicleta, un joc la calculator, plimbari.

Acum lucreaza in alt oras si mai vedem noi ce-o sa fie. Oricum, viitorul nu mi se mai pare cenusiu spre negru. Doar ca nu-mi mai este frica, asta-i tot.

Iar iubirea nu vine la mine violent, se apropie treptat si depinde numai de mine daca accept sau resping.
kudika196174
Postat pe 14 Iunie 2010 17:12
felicitari eu cred ca ai mare dreptate si eu cred ca iubirea vine incet nu ciolent
kudika196174
Postat pe 14 Iunie 2010 17:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu am incredere in mine.ajutati-ma!:(( 69 De la: stefanant 19 Octombrie 2009 07:31
ce ar trebui sa inteleg? 6 De la: roxyprincesss 6 Iulie 2009 13:16
prima iubire 50 De la: kudika317187 27 August 2010 05:14
Ce urasc la Barbati & Femei !!!! 133 De la: alexandra_n 29 Mai 2009 12:33
Probleme in cuplu 11 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:55