Setari Cookie-uri

Poate exista o relatie intre mine si un italian?

ti-am promis ca iti spun d c prefera ital romancele:cu toate ca nu au o parere f buna d romance,le prefera pt ca sunt curatele,gospodine,frumusele,elegante si pt casa,deci ele vor sa se casatoreasca spre deosebire d italience care nu vor sa se lege la cap sa spele izmenele.italiencele prefera sa isi faca treaba........si pa,fiecare la casa lui si gata.daca se ajunge sa se logodeasca nu e neaparat sa se si marite pt ca ele stiu mai bn decat oricine ca sunt niste mincinosi care zic doar vorbe dulci dar goale de fapt.le-ar insela cu prima romanca care ii raspunde la avansuri si atunci..........isi regleaza doar hormonii si prefera sa nu se implice emotional.al tau zici ca are 36 ani,dar inca sa stii ca el mai copilareste chiar daca are destula experienta inca experimenteaza.daca ai intentii serioase zi-le parintilor d el si asculta-le si sfatul ca nimeni decat parintii nu ti-ar da cele mai bune sfaturi.daca si el are intentii serioase va fi d acord sa ii cunoasca p ai tai cu usurinta.vezi cum reactioneaza cand ii spui.oricum nu te gandi ca ai fi prima romanca care o curteaza si sa nu te surprinda ca nu vei fi nici ultima.la ei e cv obisnuit sa o faca.isi testeaza in felul asta farmecul care il detin.daca totusi ajungi cu el in pat sa nu faci sex oral sau anal pt ca deja ai cazut'testul'si vei fi inca o curvulita usoara care a trecuto in agenda.ar fi bn daca ai putea ajunge la el in tara sa vezi anturajul,parintii,cum sta si cum se comporta p terenul lui,numai ca trebuie sa stai atenta la toate detaliile pt ca ei sunt f ascunsi si inselatori.cei din nord sunt mult mai bogati si material si spiritual.eu iti urez bafta si mai astept d la tine vesti d bine!!!!!!!!!!
kudika189694
Postat pe 11 Iulie 2010 22:33
De la: kudika189694, la data 2010-07-11 22:33:14ti-am promis ca iti spun d c prefera ital romancele:cu toate ca nu au o parere f buna d romance,le prefera pt ca sunt curatele,gospodine,frumusele,elegante si pt casa,deci ele vor sa se casatoreasca spre deosebire d italience care nu vor sa se lege la cap sa spele izmenele.italiencele prefera sa isi faca treaba........si pa,fiecare la casa lui si gata.daca se ajunge sa se logodeasca nu e neaparat sa se si marite pt ca ele stiu mai bn decat oricine ca sunt niste mincinosi care zic doar vorbe dulci dar goale de fapt.le-ar insela cu prima romanca care ii raspunde la avansuri si atunci..........isi regleaza doar hormonii si prefera sa nu se implice emotional.al tau zici ca are 36 ani,dar inca sa stii ca el mai copilareste chiar daca are destula experienta inca experimenteaza.daca ai intentii serioase zi-le parintilor d el si asculta-le si sfatul ca nimeni decat parintii nu ti-ar da cele mai bune sfaturi.daca si el are intentii serioase va fi d acord sa ii cunoasca p ai tai cu usurinta.vezi cum reactioneaza cand ii spui.oricum nu te gandi ca ai fi prima romanca care o curteaza si sa nu te surprinda ca nu vei fi nici ultima.la ei e cv obisnuit sa o faca.isi testeaza in felul asta farmecul care il detin.daca totusi ajungi cu el in pat sa nu faci sex oral sau anal pt ca deja ai cazut'testul'si vei fi inca o curvulita usoara care a trecuto in agenda.ar fi bn daca ai putea ajunge la el in tara sa vezi anturajul,parintii,cum sta si cum se comporta p terenul lui,numai ca trebuie sa stai atenta la toate detaliile pt ca ei sunt f ascunsi si inselatori.cei din nord sunt mult mai bogati si material si spiritual.eu iti urez bafta si mai astept d la tine vesti d bine!!!!!!!!!!

Multumesc mult pentur mesaj. Sa stii ca m-ai incurajat. Ideea e ca el trebuie sa vina vara asta la mine in oras si o sa trebuiasca sa le spun la parinti cu cine ies...si atunci cred ca o sa le spun despre ei. In privinta la faza pe care mi-ai spus-o cu cunoscutul parintilor: eu mai am o sora care e mai "rea" decat parintii si cand ii ziceam ca nu pot face unele lucruri din cauza ei, el tot timpul imi zicea ca vrea sa vorbeasca el cu ea si sa-i explice ca e serios si toate celea. Noi suntem o familie mai simpla...si tatl meu mi-a zis intr-o zi (observand ca umbla mai mult dupa mine barbatii mai in varsta) ca imi trebuie cineva care nu e realizat inca, de o varsta mai apropiata de mine...ca altfel toata viata o sa regret si o sa mi se reproseze ca ma intretine...eu abia am terminat facultatea, inca nu lucrez, nu sunt realizata,dar nici nu vreau sa ma intretina el...asta e clar...vreau eu o cariera proprie...deci...punctul culminant o sa fie cand o sa vina vara asta la mine...in momentul de fata este multa tensiune pentru ca suntem destul de departe unul de altul si vorbim mai rar.( suntem in 2 tari diferite), dar eu sper sa ajung cat de curand si la el in italia...el chemandu-ma de mai multe ori...numai ca mi-e si groaza sa merg singura. Am o prietena in Modena,care e aproape de Padova(orasul lui) si poate o sa-mi fie mai usor. Deocamdata,am incredere in el si vreau sa cred in continuare ca e altfel decat stereotip...
Adyda
Postat pe 12 Iulie 2010 15:18
Kudika 189646 eu stau cu un italian de 10 luni, e mai mare ca mine cu destui ani, si nu e deloc asa cum l-ai descris tu. Nu toti sunt la fel, poate tu ai nimerit unu' asa, dar crede-ma draguta, ca nu sunt deloc asa.
Capitumi'hai?
Cat tu Adyda, ai 22 de ani, si ti-e teama sa-l prezinti parintilor? du-l fetita acasa, ca de nu le-o place alor tai, asta e, se vor obisnui cu gandul.
Cin cin
lusha_ubitik
Postat pe 12 Iulie 2010 18:28
nu inteleg de ce trebuie sa fii aprobata de cineva , cetatenia nu conteaza , 15 ani diferenta nu e o problema... important este ce simti , cum te simti , cum poti sa cresti alaturi de acest om ... ar fi norocoasa daca are ceva materie cenusie in cap ... daca e ceva serios nu mai ezita...
strutu
Postat pe 12 Iulie 2010 20:51
Acuma nu-i bai ca are 15 ani in plus, dar peste 15 ani, va fi....daca raman impreuna.. ..el va avea 50 plus si va intra in pana, iar ea va colinda dupa p*...
kudika226898
Postat pe 12 Iulie 2010 21:28
`poate exista o relatie intre mine si un italian ?` ... R: poate,poate
ViSuRi_DuLcI
Postat pe 13 Iulie 2010 04:17
De la: lusha_ubitik, la data 2010-07-12 18:28:11Kudika 189646 eu stau cu un italian de 10 luni, e mai mare ca mine cu destui ani, si nu e deloc asa cum l-ai descris tu. Nu toti sunt la fel, poate tu ai nimerit unu' asa, dar crede-ma draguta, ca nu sunt deloc asa.
Capitumi'hai?
Cat tu Adyda, ai 22 de ani, si ti-e teama sa-l prezinti parintilor? du-l fetita acasa, ca de nu le-o place alor tai, asta e, se vor obisnui cu gandul.
Cin cin

Hmmm...ce nu e asa cum l-a descris? Zi-mi si mie unde a gresit fata? Si o sa-l duc acasa...numai sa vina odata la mine
Adyda
Postat pe 13 Iulie 2010 11:28
De la: strutu, la data 2010-07-12 20:51:28nu inteleg de ce trebuie sa fii aprobata de cineva , cetatenia nu conteaza , 15 ani diferenta nu e o problema... important este ce simti , cum te simti , cum poti sa cresti alaturi de acest om ... ar fi norocoasa daca are ceva materie cenusie in cap ... daca e ceva serios nu mai ezita...

Are multa materie cenusie...nu-mi plac barbatii cu care nu am ce discuta...si el stie ceva...mai mult
Adyda
Postat pe 13 Iulie 2010 11:29
De la: Adyda, la data 2010-07-13 11:28:25
De la: lusha_ubitik, la data 2010-07-12 18:28:11Kudika 189646 eu stau cu un italian de 10 luni, e mai mare ca mine cu destui ani, si nu e deloc asa cum l-ai descris tu. Nu toti sunt la fel, poate tu ai nimerit unu' asa, dar crede-ma draguta, ca nu sunt deloc asa.
Capitumi'hai?
Cat tu Adyda, ai 22 de ani, si ti-e teama sa-l prezinti parintilor? du-l fetita acasa, ca de nu le-o place alor tai, asta e, se vor obisnui cu gandul.
Cin cin

Hmmm...ce nu e asa cum l-a descris? Zi-mi si mie unde a gresit fata? Si o sa-l duc acasa...numai sa vina odata la mine


Iubita ea spunea ca toti sunt inselatori, c.u.r.v.a.r.i., etc etc. Intr-un cuvant, toti sunt de aruncat. Dar nu este asa, iar asta pot sa iti confirm eu ca stau cu un italian cu 19 ani mai mare ca mine. Iar eu am 2 ani mai putin ca tine. Si nu, al meu n-are bani sa ma ingroape in aur, sau sa ma umple de fite, dar e un barbat extraordinar, cu defecte si calitati, si o familie de nota 20.
Deci...orice padure are uscaturile ei, dar sa nu generalizam....
lusha_ubitik
Postat pe 13 Iulie 2010 23:08
NORMAL CA POATE EXISTA O RELATIE INTRE TINE SI UN ITALIAN SAU ORICE PERSOANA ATATA TIMP CAT EXISTA O ADEVARATA DRAGOSTE
kudika036637
Postat pe 17 Iulie 2010 19:29
EU AM CITIT TOT CE AI SCRIS SI NU VAD NIMIC ANORMAL.ESTE ADEVARAT CA AT CAND O ROMANCA INTALNESTE UN ITALIAN SAU UN ESPANIOL SAU O PERSOANA CARE SA SE COMPORTE FRUMOS CU EA I SE PARE CEVA ANORMAL.
ROMANCELE SUNT INVATATE CU ROMANII CARE ESTE DREPT, SUNT MAI RECI, MAI SERIOSI, PE CAND ITALIENII SI SPANIOLII SUNT CUNOSCUTI IN TOPUL BARBATILOR DRAGASTOSI.
NU MI SE PARE NIMIC ANORMAL SA NU ITI CEARA SA FACI DRAGOSTE CU EL SAU SEX PENTRU CA NUMAI PRIN ASTA ITI DOVEDESTE CA NU ESTE SEX CE VREA DE LA TINE CI IUBIRE ADEVARATA, CA ROMANULTE CUNOASTE SI HAI LA PAT -ACUM NU VREAU SA SP CA TOTI ROMANII SUNT LA FEL DEOARECE NICI TOTI ITALIENII SUNT LA FEL.
SEXUL SAU DRAGOSTEA TRE SA VINA DE LA SINE ASA SAU DE LA AMANDOI,NICIODATA NU ITI POTI PROPUNE:AZI FAC DRAGOSTE CU EL SAU EA!!!!!!!!!!!!
SI IN LEGATURA CU VARSTA CE SA ITI SP?NU CONTEAZA VARSTA CAND DRAGOSTEA ADEVARATA ESTE LA MIJLOC!!!!!!!!
ASA CA..............., CARPE DIEM CA VIATA E TRECATOARE..............SI PENTRU UNELE PERSOANE POATE SI SCURTA...............
PUPICI SI SA NE SCRII CUM DECURGE RELATIA CU EL HAHAHAHHAHA!
kudika036637
Postat pe 17 Iulie 2010 19:38
DACA EL ACCEPTA SA ITI CUNOASCA FAMILIA, ACCEPTA INTALNIRILE CU TOATA FAMILIA TA, DACA EL TE INVITA IN ITALIA SI TE PREZINTA FAMILIEI, TE PREZINTA PARINTILOR ,FRATILOR, VERILOR, DACA TE PREZINTA LA TOATA FAMILIA SI LA TOTI PRIETENII.........SI SA FII ATENTA SI LA FELUL CUM TE PREZINTA DACA ESTE ORGOLIOS CU TINE ...........SI LE VORBESTE LA TOATA LUMEA DE TINE............ATUNCI POTI SA SP CA INTR-ADEVAR AI CUNOSCUT O PERSOANA CARE INTR-ADEVAR VREA SA STEA CU TINE CU ADEVARAT.
DACA TE DUCI IN VACANTA LA EL IN ITALIA AI PUTEA SA FACI O paranteza ca ai vrea sa vina si sora ta cu tine ...........ar fi mult mai bine si ai putea vedea reactia lu SA TII BINE MINTE NU CONTEAZA CA E ITALIAN,NEAMT SAU SPANIOL , CONTEAZA DRAGOSTEA DINTRE VOI DOI.
AM FOSRTE MULTE PRIETENE CASATORITE CU ITALIENI, SPANIOLI, CHIAR SI VERISOARE CASATORITE IN STRAINATATE SI FAPTUL CA SOTUL LOR NU E ROMAN NU LE FACE SA SE OPREASCA DELOC.
TOATI TRAIESC BINE SI FERICITI
SI NU MAI ASCULTA GURILE RELE CARE TE INDRUMA PE CAI GRESITE DAR BINEANTELES TRE SA VREA CU ADEVARAT SA FIE CU TINE SI TU CU EL.
DACA AI NOROC SA FIE ASA POTI STA LINISTITA CA VEI FI FERICITA CU EL
PUPICI
kudika036637
Postat pe 17 Iulie 2010 20:03
ma dor ochiiiiii...
grasshopper
Postat pe 17 Iulie 2010 20:11
De la: kudika036637, la data 2010-07-17 20:03:26DACA EL ACCEPTA SA ITI CUNOASCA FAMILIA, ACCEPTA INTALNIRILE CU TOATA FAMILIA TA, DACA EL TE INVITA IN ITALIA SI TE PREZINTA FAMILIEI, TE PREZINTA PARINTILOR ,FRATILOR, VERILOR, DACA TE PREZINTA LA TOATA FAMILIA SI LA TOTI PRIETENII.........SI SA FII ATENTA SI LA FELUL CUM TE PREZINTA DACA ESTE ORGOLIOS CU TINE ...........SI LE VORBESTE LA TOATA LUMEA DE TINE............ATUNCI POTI SA SP CA INTR-ADEVAR AI CUNOSCUT O PERSOANA CARE INTR-ADEVAR VREA SA STEA CU TINE CU ADEVARAT.
DACA TE DUCI IN VACANTA LA EL IN ITALIA AI PUTEA SA FACI O paranteza ca ai vrea sa vina si sora ta cu tine ...........ar fi mult mai bine si ai putea vedea reactia lu SA TII BINE MINTE NU CONTEAZA CA E ITALIAN,NEAMT SAU SPANIOL , CONTEAZA DRAGOSTEA DINTRE VOI DOI.
AM FOSRTE MULTE PRIETENE CASATORITE CU ITALIENI, SPANIOLI, CHIAR SI VERISOARE CASATORITE IN STRAINATATE SI FAPTUL CA SOTUL LOR NU E ROMAN NU LE FACE SA SE OPREASCA DELOC.
TOATI TRAIESC BINE SI FERICITI
SI NU MAI ASCULTA GURILE RELE CARE TE INDRUMA PE CAI GRESITE DAR BINEANTELES TRE SA VREA CU ADEVARAT SA FIE CU TINE SI TU CU EL.
DACA AI NOROC SA FIE ASA POTI STA LINISTITA CA VEI FI FERICITA CU EL
PUPICI

Msmsms.....
Cel mai mult ma enerveaza ca atunci cand am inceput sa ne intelegem bine...adica sa fim iubiti,eu a trebuit sa plec si acum suntem la departare si sunt cam geloasa...dar tot el zicea ca incearca sa ma faca asa...nu stiu de ce...ne tachinam unul pe altul dar sper sa ne treaca nebunia cand ne intalnim :)
Adyda
Postat pe 19 Iulie 2010 14:19
ITALIENII SUNT VERSATI, TU ESTI PREA MICA ,TE AMAGESTE,TE VREA PENTRU EL CITEVA LUNI ..POATE ,SIGUR ARE NEVASTA SI COPII ACASA. EL SPUNE :"DE CE NU ?" ,TU SA-TI SPUI :"DE CE EU?"
kudika227120
Postat pe 19 Iulie 2010 18:44
asigurate ca nu este insurat stii tu sunt multe feluri daca intradevar nu este ce mai astepti traieste ce este in prezent si nu te grabi daca e sa ramineti impreuna intradevar italienii sunt foarte educati si respectuosi cu femile si familia in gen dar repet asigurate ca nu este insurat sau poate vrei doa ce este in prezent iti urez numai bine si multa iubire
inesingrid
Postat pe 19 Iulie 2010 20:20
Da...a trecut ceva vreme de cand nu am mai scris nimic si asta pentru ca nu s-a intamplat nimic deosebit,aceeasi problema zilnic: el e foarte ocupat si nu avea timp nici sa-mi scrie un mesaj,cu atat mai mult sa ne vedem (dupa perioada in care ma incebunea cu zeci de mesaje pe zi) si a venit ziua mea. Am mers la Cluj ca sa o sarbatoresc cu prietenii mei si ca e mai aproape de Arad in caz ca poate sa vina si el. Dar,surpriza,imi trimite mail ca e mai bine sa terminam relatia,ca eu am nevoie de cineva care sa aiba timp de mine si nu sa se gandeasca numai la job. I-am zis ca-i multumesc pentru "cadou" si sa nu-mi mai scrie niciodata ca m-a suparat foarte tare. Mi-a zis bine...dupa care mi-a mai trimis un mesaj in care imi zicea ca eu m-am gandit intotdeauna numai la mine si ca nu-mi pasa de el deloc, ca eu tot ce vreau e un italian care sa-mi ofere tot ce vreau eu si ca acesta poate fi oricine si ca il am deja.
De unde a pornit totul... cand ne-am cunoscut,normal ca ne-am gasit si pe facebook si un prieten de-al lui mi-a dat add si am inceput sa vb,dar vorbeam de filme,de locuri de multe chestii marunte. Eu evitam sa vb despre "prietenul meu", in schimb asta spunea la toti ca suntem impreuna. Cum eu ma plictiseam acasa si prietenul comun statea mult pe facebook,am tot povestit cu el,dar, cum ziceam, fara nicio intentie. Si asa s-a gandit "prietenul meu" ca eu tot ce-mi doresc e doar un italian oricine ar fi acesta. Din vorba in vorba,i-am zis la prietenul de pe FB ca eu nu i-am zis nici ca am fost cu "prietenul meu" nici ca ne-am despartit (de aici se deduce ca eu eram subiectul principal de discutie ca asta stia totul despre mine) si ca lui o sa-i para rau ca m-a lasat si fara ca eu sa fac ceva pentru asta. nu stiu daca i-a zis sau nu,dar a doua zi aveam deja 3 mesaje de la el in care imi zicea ca-i e dor de mine,ceea ce nu ma atinge cu nimic.
inca o chestie...dupa cum ziceam,el e foarte gelos si vrea si pe mine sa ma faca la fel. Pentru asta ii scrie mesaje celei mai bune prietene ale mele ca vrea sa se intalneasca cu ea. Stiu ca o sa va ganditi ca ea o sa se combine cu el,dar n-o sa fie asa. O cunosc prea bine.
Cam asta e ce am avut de zis. Poate exista o relatie intre un italian si o romanca atata timp cat el are incredere in ea si,din cate am auzit eu, nu exista barbat italian care sa nu fie gelos.
Problema e ca e foarte gelos si eu urasc genul acesta de barbati, de aceea nu am de gand sa ma mai impac cu el
Adyda
Postat pe 19 August 2010 11:47
Acum ti-ai dat raspunsul singura la intrebarea din topic!
Barbie30
Postat pe 19 August 2010 11:49
De la: Adyda, la data 2010-06-28 03:40:14Pai poate cei cu 2-3 ani mai mare ca mine vor un singur lucru...sex. Si poate asta m-a atras la el...acum,cat o sa pot sa stau cu el fara sa fie acest lucru o sa stau, si daca o sa simt nevoia sa fie ceva mai mult o sa fie...daca nu, o sa-i spun "PA" si gata...


Hihihihih, doamne cat de " naive" sunteti..........Draga, barbatii au alt stil de a va amagi......nu sar direct pe voi asa ca si baietii...dar stai tu linistita, ca nici asta nu-i impotent..mai un lugu-lugu, mai un parfumel, si tot acolo ajunge
Auzi, asta a fost tare....uite, te citez: ideea e ca nu stiu daca sunt atrasa foarte mult de banii lui sau de felul in care ma atrag banii lui..."
Vezi?!.......banii-s peste tot ....nici cu voi fetele nu mi-e rusine.
Succes!
Alege ceea ce vrei.
stem_29
Postat pe 19 August 2010 11:57
Stem, nu a iesit cu italianul,dar iese "ceva" pana la urma,eu vad ca tipa are vointa!
Barbie30
Postat pe 19 August 2010 11:59
De la: stem_29, la data 2010-08-19 11:57:10
De la: Adyda, la data 2010-06-28 03:40:14Pai poate cei cu 2-3 ani mai mare ca mine vor un singur lucru...sex. Si poate asta m-a atras la el...acum,cat o sa pot sa stau cu el fara sa fie acest lucru o sa stau, si daca o sa simt nevoia sa fie ceva mai mult o sa fie...daca nu, o sa-i spun "PA" si gata...


Hihihihih, doamne cat de " naive" sunteti..........Draga, barbatii au alt stil de a va amagi......nu sar direct pe voi asa ca si baietii...dar stai tu linistita, ca nici asta nu-i impotent..mai un lugu-lugu, mai un parfumel, si tot acolo ajunge
Auzi, asta a fost tare....uite, te citez: ideea e ca nu stiu daca sunt atrasa foarte mult de banii lui sau de felul in care ma atrag banii lui..."
Vezi?!.......banii-s peste tot ....nici cu voi fetele nu mi-e rusine.
Succes!
Alege ceea ce vrei.

Daca ar fi fost dupa bani...nu-l lasam eu asa usor. Normal ca si ei conteaza,dar nu sunt esentiali.
Adyda
Postat pe 19 August 2010 12:00
Eu am inteles ca te-a lasat el...
Barbie30
Postat pe 19 August 2010 12:04
De la: Barbie30, la data 2010-08-19 12:04:28Eu am inteles ca te-a lasat el...


si eu:)))
stem_29
Postat pe 19 August 2010 12:10
E putin "confuzata",dar o sa ii treaca daca gaseste unu` cu multi bani in cont.O sa uite repede de italian!
Barbie30
Postat pe 19 August 2010 12:12
De la: Adyda, la data 2010-08-19 12:00:32
De la: stem_29, la data 2010-08-19 11:57:10
De la: Adyda, la data 2010-06-28 03:40:14Pai poate cei cu 2-3 ani mai mare ca mine vor un singur lucru...sex. Si poate asta m-a atras la el...acum,cat o sa pot sa stau cu el fara sa fie acest lucru o sa stau, si daca o sa simt nevoia sa fie ceva mai mult o sa fie...daca nu, o sa-i spun "PA" si gata...


Hihihihih, doamne cat de " naive" sunteti..........Draga, barbatii au alt stil de a va amagi......nu sar direct pe voi asa ca si baietii...dar stai tu linistita, ca nici asta nu-i impotent..mai un lugu-lugu, mai un parfumel, si tot acolo ajunge
Auzi, asta a fost tare....uite, te citez: ideea e ca nu stiu daca sunt atrasa foarte mult de banii lui sau de felul in care ma atrag banii lui..."
Vezi?!.......banii-s peste tot ....nici cu voi fetele nu mi-e rusine.
Succes!
Alege ceea ce vrei.

Daca ar fi fost dupa bani...nu-l lasam eu asa usor. Normal ca si ei conteaza,dar nu sunt esentiali.


Draga mea, italianul tau avea dreptate, ti-am si citat ceva cu banii din ceea ce ai postat tu........
Tu esti o femeie care vrei un om cu bani, barbatii simt asta, sa stii .....bine, nu-i nimic RAU in asta, doamne fereste.
stem_29
Postat pe 19 August 2010 12:13
Next topic will be ..."poate exista o relatie intre mine si un american?"
Barbie30
Postat pe 19 August 2010 12:16
Barbie.
/ Sa nu te grabesti cu relatia asta caci nu il cunosti, sunt atatia in care-si pun increderea in partenerul de viata si apoi el divorteaza. Am vazut cum oameni dupa 50 de ani divorteaza, aia ce mai e, in comparatie cu relatia ta petrecuta in telefon, si o zi cu el?
CristianMarius
Postat pe 19 August 2010 12:57
De la: stem_29, la data 2010-08-19 12:10:00
De la: Barbie30, la data 2010-08-19 12:04:28Eu am inteles ca te-a lasat el...


si eu:)))

pai el m-a lasat...ati inteles bine,dar puteam sa-i schimb parerea daca vroiam.acum fara sa vreau imi zice ca a gresit si ca-i e dor de mine.s-a legat de mine si nu ma mai lasa. dar eu nu sunt o papusa pe care o lasi cand te saturi de ea si cand te plictisesti sa te joci cu ea.
Adyda
Postat pe 19 August 2010 12:58
De la: Barbie30, la data 2010-08-19 12:16:54Next topic will be ..."poate exista o relatie intre mine si un american?"

:) americanii sunt alta categorie de oameni pe care am avut ocazia sa o cunosc. Si nu vorbesc de relatie ci de cunostinte. Macar americanii se uita la fete cu aceeasi varsta sau apropiata nu cu diferente de zeci de ani.
Adyda
Postat pe 19 August 2010 13:01
De la: Adyda, la data 2010-08-19 12:58:11
De la: stem_29, la data 2010-08-19 12:10:00
De la: Barbie30, la data 2010-08-19 12:04:28Eu am inteles ca te-a lasat el...


si eu:)))

pai el m-a lasat...ati inteles bine,dar puteam sa-i schimb parerea daca vroiam.acum fara sa vreau imi zice ca a gresit si ca-i e dor de mine.s-a legat de mine si nu ma mai lasa. dar eu nu sunt o papusa pe care o lasi cand te saturi de ea si cand te plictisesti sa te joci cu ea.


Unde s-a dus iubirea aia a lui?
CristianMarius
Postat pe 19 August 2010 13:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
2 barbati si...eu, termen pt o decizie : 2 saptamani 56 De la: sylvynet 13 Iunie 2009 21:43
sa continui sau nu... 13 De la: Karbon 4 Decembrie 2009 22:20
am aflat ca este insurat si l-am parasit.... 52 De la: Camelia_08 3 Februarie 2012 11:47
femeia de pe locul2 17 De la: YullyNar3 30 Aprilie 2010 20:08
o poveste destul de ciudata... 9 De la: OVI2010 19 Iulie 2010 17:04