Setari Cookie-uri

herpesul genital! ajutor!!!

herpesul genital parca e mai rau ca raia, asa de greu se scapa de el (de eruptie vreau sa spun, nu de virus propriu-zis, ca stiu ca persista toata viata). Daca astept si un copil, nu il pot avea decat dupa un an de la ultima eruptie. ce e de facut? mai trece cineva prin asa ceva??? pls, orice informatie poate fi fffff utila!
dibu_iulia
Postat pe 10 Iulie 2008 17:38
Draga mea,
Ti-am raspuns acum citeva zile cu sfaturi , zic eu, importante.Nu stiu daca l-ai citit sau nu, ca nu prea inteleg cum functioneaza site-ul asta asa ca daca primesti mesajul asta scrie-mi la adresa mea mrs.tiru@yahoo.com
O sa-mi faca placere sa-ti impartasesc din experienta mea.
Mica,

Postat pe 31 Iulie 2008 06:01
incearca cu Aloe first de la Forever si cu crema verde tot de la ei. daca mai vrei amanunte , iata adresa mea lianacarmencostache@yahoo.com.
Iti doresc multa sanatate.
Herpesul se face pe un sistem imunitar scazut si pe lipsa de vitamina b.
Costache
Postat pe 1 August 2008 20:23
Intradevar herpesul se face pe baza unuii sistem imunitar scazut.
Poti incerca cu produse de la Forever, am auzit ca sunt foarte bune, am mai auzit si ca trebuie sa existe compatibilitate intre tine si produsul administrat pt ca nu toti au aceleasi rezultate.
Oricum, prin natura meseriei mele vad saptamanal astfel de cazuri.
Ai toate sansele sa scapi de eruptie si sa tii virusul inactiv toata viata.
Daca vrei sa vorbim iata adresa mea: danut_dr@yahoo.com
Plantvita
Postat pe 3 August 2008 11:42
Eu am avut Herpeh simplex, la nas si gura. faceam si de 2-3 ori pe luna. Eram disperata. Daca mergeam la mare ma umpleam de bube, daca imi era sete noaptea, dimineata aveam , etc. Am facut injectii cu RODILEMID, in doua serii, cum scrie in prospect si de 6 ani nu mai am nimic. Din PACATE, Rodilemid am auzit ca nu se mai face la Sicomed. PACATA! Era un antiviral f. bun. Dar fiinca este inventat de un roman, care acum este oale si ulcele, noi nu stim sa apreciem ce avem bun.
Ca si sfat: Ar fi bine sa mergi la un medic specializat in virusologie si sa-l intrebi totusi de RODILEMID.
mireladoncut
Postat pe 3 August 2008 15:47
Iata aici un articol copiat din "FORMULA AS". Poate te ajuta. Doamne Ajuta!

Cititorii Multumesc Pentru Vindecari. "Orice forma de Herpes (inclusiv genital) se vindeca spectaculos cu Rodilemid". Stimata d-na Sanziana Pop,. In ziarul "Formula As" nr. 360 (17) din 3-10 mai 1999 la rubrica "Cititorii intreaba", d-l Radu L. din Cluj intreba de un trata...

Cititorii Multumesc Pentru Vindecari

"Orice forma de Herpes (inclusiv genital) se vindeca spectaculos cu Rodilemid"

Stimata d-na Sanziana Pop,

In ziarul "Formula As" nr. 360 (17) din 3-10 mai 1999 la rubrica "Cititorii intreaba", d-l Radu L. din Cluj intreba de un tratament pentru herpes genital. Cum timp de mai multi ani m-am chinuit ingrozitor cu un herpes generalizat (ce includea si un herpes genital), sunt in masura sa-i transmit reteta vindecarii totale si definitive. Medicamentul miraculos este romanesc si se numeste Rodilemid, fiind realizat de dr. Romulus Dinu si sotia sa, biochimist Ileana Dinu. In sensul acesta, recunostinta mea o exprima si pe aceea a fericitilor fosti bolnavi care s-au vindecat. Acest medicament se prezinta sub forma unor fiole de 10 ml ce se administreaza adanc, intramuscular, cate 10 fiole pe luna, incepand de la debutul eruptiei herpetice. Tratamentul se repeta lunar, timp de 2-6 luni. Mentionez ca medicamentul se recomanda pentru herpes, Zona Zoster si scleroza in placi, cu foarte bune rezultate (pentru orice referiri suplimentare se poate lua legatura cu d-l dr. Dinu la Policlinica cu plata "Batistei" sau cu d-l dr. Sulica la Institutul "Babes", la subsol, din Splaiul Independentei, langa Facultatea de Biologie). De asemenea, lucru nu lipsit de importanta, acest medicament are un pret foarte accesibil. De unde aveam recidive lunare, eu m-am vindecat complet si de mai multi ani nu am mai avut nici o revenire. Doresc sa precizez ca din timp in timp, cand simt ca se pregateste o noua recidiva, iau o cutie de Rodilemid, de data aceasta band fiolele.

Alta problema pe care as dori s-o ating este cea legata de medicamentul Contratubex. Acum ceva timp, la un apel facut prin revista dvs., am adus la redactie un tub din acest medicament, indicat pentru arsuri si cicatrice. Cum intre timp am mai avut asemenea probleme si nu am gasit in tara acest medicament (pe care eu l-am avut din Elvetia) si cum stiu ca si alti oameni necesita asemenea ingrijiri, doresc sa va impartasesc din experienta mea in legatura cu niste medicamente inlocuitoare, cu rezultate spectaculoase. Este vorba tot de medicamente romanesti. Primul este Neopreol, facut la "Antibiotice" S.A. Iasi, cu insusiri antialergice, antiprurice, antiinflamatoare, antimicrobiene si epitelizante-cicatrizante. Se aplica pe zona lezata un strat subtire de unguent, de trei-patru ori pe zi. Al doilea medicament este Armon facut de "Biotehnos" S.A. Bucuresti si este o crema cicatrizanta si antiseptica pentru tratamentul arsurilor si plagilor (chirurgicale sau accidentale), reducand semnificativ timpul de cicatrizare pentru plagile superficiale sau profunde. Crema este facuta pe baza de uleiuri volatile din conifere si extracte de plante medicinale. Si pretul acestui medicament este accesibil (aproximativ 20.000 lei). Am dorit sa va impartasesc aceste cunostinte din propria mea experienta si sper sa ajut astfel cat mai multi oameni.
mireladoncut
Postat pe 3 August 2008 15:52
Intareste-ti imunitatea! Am auzit ca ISOPRINOSIN e bun.Sanatate!
crinaeu
Postat pe 2 Octombrie 2008 03:12
Salut! Si eu am aceasta problema si tot la fel imi apare destul de des si e foarte neplacut. Intrebarea mea este cum poti contracta herpesul genital? Se ia sau pur si simplu sau il produce organismul tau pe fondul imunitatii scazute?
Multumesc!
MARCEP
Postat pe 24 Octombrie 2008 08:37
herpesul genıtal este foarte perıculos.dın cauza acestuı herpes potı sa facı ºi negı genıtalı care netratatı corect ın tımp se ajunge la cancer.mai bıne consulta un doctor ºi ai sa vezı ca tı pune acelaº lucru
ozlem
Postat pe 26 Octombrie 2008 02:07
am vazut recent un articol intr-un ziar ( nu ma duce acum mintea in care) despre vindecarea herpesului genital prin medicina traditionala chineza;era ceva pe baza de plante in orice caz;pot insa sa-ti spun cu certitudine ca ma scapat-o pe fie-mea de herpesul care apare la gura ( era anul 4 la liceu , munca multa , stres cat incape siatem imunitar scazut, astfel ca nu avea o saptamina dintr-o luna fara mizeria aia la gura; ajunsese diforma:) cu catina ( tot pe net am gasit leacul)catina intareste sistemul imunitar; herpesul e un virus pe care-l avem toti , dar nu " infloreste" decat pe fond de imunitate scazuta; ea a inghitit zilnic pastile de la plafat , s-a uns cu ulei de catina ( tot de-acolo) si a baut si sirop de catina; de 4 ani , nu stiu daca a mai avut de doua ori eruptie; succes; daca gasesc ziarul , revin si cu amanuntele de acolo
lebadaneagra
Postat pe 26 Octombrie 2008 22:29
daca ai reusi sa faci rost de gynatren,este un produs alvezian din cate stiu si se gaseste doar in italia la famacia vaticana,doar daca cunosti pe cineva,sa ti-l procure ,este un vaccin ,poate rezolva foarte multe din bolile cu transmitere sessuala,,,am nr,de telefon tot
sophia_healthy
Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:33
pt herpes de orice forma cautati informatii despre factori de transfer...mai multe nu pot spune pe forum,dar va stau la dispozitie cu informatii complete pe mesagerie
japoline
Postat pe 30 Noiembrie 2008 16:34
trebuie sa tratezi cauza nu efectul. De obicei herpesul se face cand ai imunitatea scazuta sau o boala reumatismala ca poliatrita sau spondilita. De obicei in debut se face asa ceva. Incearca sa vorbesti ai cu un dr. imunolog si reumatolog. Succes. Nela Craiu si Sarbatori fericite!
kudika030784
Postat pe 22 Decembrie 2008 23:22
Buna ! Cu ZOVIRAX ai incercat ! ete foarte eficace!Cel mai bine este sa folosesti Zoviraxu;l in faza incipienta !!!!!!!!!!- este o crema intr-un tub extrem de mic... INCEARCA!
olarudorel_bv25
Postat pe 27 Decembrie 2008 09:10
Buna ziua
rodygu
Postat pe 29 Decembrie 2008 08:35
De la: MARCEP, la data 2008-10-24 08:37:12Salut! Si eu am aceasta problema si tot la fel imi apare destul de des si e foarte neplacut. Intrebarea mea este cum poti contracta herpesul genital? Se ia sau pur si simplu sau il produce organismul tau pe fondul imunitatii scazute?
Multumesc!

se ia pur si simplu, nu toate organismele fac boala pt ca au posibilitate imunitara de contracarare. boala e produsa de un virus. organismul nostru nu produce virusul, dar poate lupta cu el daca-l ajutam.
camiflorea
Postat pe 6 Ianuarie 2009 17:56
De la: crinaeu, la data 2008-10-02 03:12:41Intareste-ti imunitatea! Am auzit ca ISOPRINOSIN e bun.Sanatate!


de acord, e bun , dar are o multime de efecte secundare si , ideal ar fi, sa nu se ia fara sfatul specialistului. exista varianta naturista, antivirala cu echinacea si gheara matei. sanatate!
camiflorea
Postat pe 6 Ianuarie 2009 17:57
De la: , la data 2008-07-31 06:01:14Draga mea,
Ti-am raspuns acum citeva zile cu sfaturi , zic eu, importante.Nu stiu daca l-ai citit sau nu, ca nu prea inteleg cum functioneaza site-ul asta asa ca daca primesti mesajul asta scrie-mi la adresa mea mrs.tiru@yahoo.com
O sa-mi faca placere sa-ti impartasesc din experienta mea.
Mica,


Dac te confrunti cu aceasta problema si poti sa ne ajuti cu sfaturi, impartaseste-le te rog pe forum! Sunt multe persoane care din pacate se confrunta cu aceasta problema dar pentru ca herpesul genital este o BTS, mlti se tem sa spuna ca au asa ceva, de teama reactiei celor din jur.

ciocotoff
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:34
trebuie vazut de un dermatolog /venerolog ,evitat raportul sexual-se transmite !!! va asteptam la noi pentru un ajutor competent www.dermavital-med.ro
mcornelia19
Postat pe 12 Februarie 2009 09:28
Buna dragii mei, acum cateva luni m-am ales cu acest specimen de virus, hsv II, de atunci am o stare de depresie continua si nu stiu ce sa fac sa-mi revin. Ma gandesc daca as putea discuta cu alte perosoane aflate in aceasta situatie poate mi-ar fi mai usor. Daca aveti vreun sfat va rog mult sa-mi scrieti pe adresa diana.vlad20@yahoo.com

Multumesc mult si sanatate.
dee82_healthy
Postat pe 5 Martie 2009 13:48
Ai fi la fel de deprimata daca ai fi aflat ca ai diabet? Daca da, iti recomand sa vorbesti cu un psiholog. Daca nu informeaza-te despre acest virus, intareste-ti sistemul imunitar cu produse naturiste si pastreaza mereu la indemana zoviraxul si pastilutele de aciclovir.

Eu am primit acest "cadou" de la fostul meu prieten, care s-a jurat ca nu m-a inselat. Dupa ce ne-am despartit am aflat de la niste "prietene" ca m-a inselat.....

Am avut si eu o perioada foarte proasta, in care am crezut ca o sa raman singura, ca nimeni nu o sa se mai atinga de mine, dar din fericire, mai sunt si oameni deschisi la minte, cum este actualul meu prieten de un an jumatate.
Am avut intotdeauna grija sa ne protejam (nu avem contact sexual daca eu am eruptie sau daca simt ca urmeaza sa imi apara, imi calc cu fierul cu aburi lenjeria intima, avem prosoape de corp separate, pe care le spal separat la 90 de grade, etc) si pana acum din fericire nu i-am transmis virusul.

Trebuie sa stii ca desi de virus nu scapi toata viata, pot sa treaca ani fara sa ai nici o eruptie. Eruptiile apar pe fondul unui sistem imunitar scazut. Iti recomand produsele naturiste, care sunt foarte bune (si nici nu mai racesti iarna). De asemenea, eruptiile mai apar si in momentul schimbarilor hormonale (ovulatie, menstruatie). Eu iau anticonceptionale, si probabil datorita si acestui lucru, nu mai am eruptii.

Mananca multe fructe si legume, ia vitamine, fa sport in aer liber si pur si simplu bucura-te de viata. La urma urmei, 30% din populatia globului are herpes, si din fericire nu se moare din asta, asa ca lasa gandurile negre si bucura-te de viata......!!!

Aaa, daca esti single si cunosti pe cineva, fii fair-play si spune-i despre situatia ta inainte sa deveniti intimi... Daca te intelege si va continua sa fie cu tine, ai tras lozul castigator. Daca te respinge, sa-i fie de bine, mai sunt si altii......





ciocotoff
Postat pe 5 Martie 2009 23:34
Katerina iti multumesc foarte mult pentru sfaturi si incurajare.

M-am informat despre acest virus insa concluziav este aceiasi, il voi avea in organism toata viata. Eu l-am luat prin cel mai stupid mod, a alunecat prezervativul si cand am sesizat adica dupa aproximativ 1 minut probabil, a fost prea tarziu, clar nu stiam ca partenerul meu are acest virus.

Daca as fi avut diabet probabil as fi reactionat pe jumatate ca acum, diabetul nu se transmite, problema mea este ca nu voi mai putea avea o relatie normala de teama sa nu dau si altcuiva. Medicul mi-a spus ca acest virus poate fi transmis si daca nu ai eruptii. Ideea este ca imi doresc o familie si copii si dupa ce era dificil sa gasesti pe cineva pe aceiasi lungime de unda cu tine acum mi se pare imposibil datorita acestui virus.

Sper sa reusesc sa trec peste si sa-mi vad de viata.....

Inca o data multumesc ;).
uuuu
Postat pe 6 Martie 2009 09:09
Virusul NU se transmite decat atunci cand ai o eruptie sau pe cale sa iti apara una (poti sa recunosti dupa simptomele de mancarime in zona).

Daca ai herpes la gura, e oarecum aceeasi chestie, iti ramane in organism si iti apare in diferite momente. Asta nu inseamna ca dupa ce iti dispare herpesul de la gura nu vei mai saruta pe nimeni........

Daca vrei sa ai copii, problema este daca te infectezi in timpul sarcinii (nu va fi cazul la tine) sau daca ei eruptie in momentul nasterii (poti opta dinainte pentru cezariana, ca sa fii sigura)...... Acum, daca iti apare in timpul sarcii o eruptie, e mai neplacut pentru ca nu poti folosi decat aciclovir crema local, nu pastile, deci timpul de vindecare este putin mai indelungat.....

Iti recomand sa vorbesti cu un medic venerolog pentru mai multe lamuriri.....
ciocotoff
Postat pe 6 Martie 2009 15:17
Nu mai stiu ce sa mai cred, am citit atatea articole si se spune ca multi nu au simptome insa ei pot transmite acest virus.

Din fericire nu am HSV 1 cateodata ma gandesc mai bine daca-l aveam pe asta.

La mine este mai complicat ptr ca nu-mi dau seama cand imi apare, nu am manacarimi deloc, atunci cand l-am contactat dupa 2 saptamani mi-au aparut niste basicute care mi-au trecut cu zovirax. De atunci nu mi-a mai aparut vreo 2 luni, pana sa ma duc la solar cateva sedinte cand iar m-am pricopsit cu 1 chestie mica pe labie care era deranjanta si tot cu zovirax a trecut.

Nu am luat pastile niciodata.

Imi puteti recomanada un drmato-venerolog bun???
dee82_healthy
Postat pe 6 Martie 2009 17:27
Si eu am herpes,uneori imi iese la gura, alteori in zona pubiana, ca un buchetel de vezicule, foarte enervant este. Imi erupe rar totusi si in general in urma unui stres sau daca ma enervez foarte rau, deci pe fond nervos. Am observat ca cel mai repede si mai usor se vindeca atunci cand nu il tratez deloc. Tocmai ca nu am luat niciodata vreo pastila pt herpes, iar aciclovir nu mai folosesc pt ca imi arde pielea, raman cu usturimi si cruste. Daca nu folosesc nimic, imi trece foarte repede, indiferent ca e sus sau jos. Oricum, nu mi-a mai aparut nimic de cel putin un an si nu-i duc lipsa deloc!
darksukkubus69
Postat pe 6 Martie 2009 22:11
dar este sigur HSV ? adica ti-ai facut analize de sange sa vezi? eu am facut sa fiu 100% sigura ca este HSV, cand mi-a zis medicul, nu ca nu l-am crezut dar am zis ca poate este o eroare de 1 %.

si eu ma simt un pic norocoasa ( am doar o zona rosie sau o basicuta foarte mmica) ptr ca ceea ce am citit pe net m-a ingrozit; adica sunt unele persoane care au dureri, mancarimi, buchetele de bubite care se intind....adica am ramas paf.

Oricum as vrea sa consult si un venerolog insa as vrea sa gasesc unul bun, asa ca daca stiti pe cineva ,nu ezitati sa-mi raspundeti la mesaj.

Mersic,
Puup
dee82_healthy
Postat pe 7 Martie 2009 19:17
E rau cu herpesul genital! Pentru cele care vor copii, sa stiti ca daca va apare in primele 3 luni, il transmiteti copilului! Asa ca ar fi bine sa faceti un tratament pentru rarire a aparitiei herpesului! Consultati un dermatolog pentru un tratament corect! Nu se ia decat atunci cand e activ, adica cand incepe mancarimea sau apar vezicule sau o pata mica rosie. In rest , nu se ia!
floare_de_crin
Postat pe 23 Martie 2009 18:47
De la: sophia, la data 2008-11-04 16:33:12daca ai reusi sa faci rost de gynatren,este un produs alvezian din cate stiu si se gaseste doar in italia la famacia vaticana,doar daca cunosti pe cineva,sa ti-l procure ,este un vaccin ,poate rezolva foarte multe din bolile cu transmitere sessuala,,,am nr,de telefon tot

Sophia! te rog sa imi dai toate datele,nr tel, etc. Voi pleca curand in Italia si vreau sa imi procur acel vaccin. Multumesc!
PS Rodilemid nu se mai face, eu cel putin cand am cautat, mi s-a spus ca a disparut de mult din farmacii!
floare_de_crin
Postat pe 23 Martie 2009 19:25
dragelor,uitati aici detalii despre un produs ce poate ajuta in tratarea herpesului genital...

http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=transfer+factor+hsv&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

pentru alte detalii va stau cu placere la dispozitie,sau lasati o adresa de mail unde va pot trimite aceste detalii
4Life
Postat pe 8 Iunie 2009 13:18
De la: dee82, la data 2009-03-05 13:48:27Buna dragii mei, acum cateva luni m-am ales cu acest specimen de virus, hsv II, de atunci am o stare de depresie continua si nu stiu ce sa fac sa-mi revin. Ma gandesc daca as putea discuta cu alte perosoane aflate in aceasta situatie poate mi-ar fi mai usor. Daca aveti vreun sfat va rog mult sa-mi scrieti pe adresa diana.vlad20@yahoo.com

Multumesc mult si sanatate.


Incearca si cu asta:
Absorbantele igienice LOVE MOON Anion sunt singurele absorbante cu actiune profilactica si terapeutica bazata pe actunea naturala a ionilor negativi ( anioni ).
Daca pana acum absorbantele "igienice" pentru femei acopereau ( ca functionalitate ) o "necesitate" - de acum, prin gama LOVE MOON Anion absorbantele igienice pentru femei capata o noua dimensiune - aceea a ingrijirii sanatatii prin metode profilactice si terapeutice active.
Datorita actiunii lor, absorbantele LOVE MOON sunt indicate pentru o serie larga de infectii si disfunctii : inflamatii si dermatite, infectii cu bacterii de toate tipurile, candidoze, mancarimi, arsuri vaginale, scurgeri excesive, dismenoree, herpes genital, migrene , cancer de col uterin, hemoroizi.
De asemenea materialele din care sunt fabricate sunt pure si de cea mai inalta calitate ( nu sunt folosite materiale reciclate ) - nu contin mercur, plumb, formaldehide sau componente din plastic nonbiodegradabil - care din pacate sunt de gasit in aproape orice alt absorbant. Sunt in conformitate cu standardele Comunitatii Europene.
detalii loapersonal@yahoo.com 0766685295
kudika028076
Postat pe 12 Iunie 2009 11:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Intrebari despre anticonceptionale 19 De la: marco918 16 Decembrie 2010 19:23
Ce sa fac? O iubesc foarte mult, insa nici nu ma lasa s-o mai sun? 9 De la: liliivasuc 23 Iunie 2010 13:53
Secretie anormala 1 De la: healthy013054 22 Februarie 2010 00:08
buna 5 De la: GRIGORESCU 8 Februarie 2012 23:49
hepatita 7 De la: tasa 19 August 2009 18:28