Mai multe
| O prietena de-a mea s-a maritat si ea ca femeia cu un barbat ceva mai mare decat ea.Acu cand a ajuns la o varsta un pic mai serioasa, a vazut ca harbul de barbatu-sau a tras pe dreapta si din cauza ca avea bujiile infundate, nu mai dadea nici o scanteie decat doar rateuri.S-a gandit femeia sa schimbe bujia si a cautat unul mai tanar.L-a gasit, dar cand sa vada cum merge aprinderea, sa vezi si sa nu crezi.Ala micu s-a repezit la sanii ei si a inceput sa suga de credeai ca venise sfarsitul lumii.Ba i-a dat femeia si o bucata de paine ca i s-a facut mila de el.Ceea ce vreau sa spun ca o astfel de inversare este interesanta dar este bine sa va uitati inainte de toate in buletinul lui sau cel putin in certificatul de nastere sa vedeti macar daca este intarcat sau nu.Ca daca nu este intarcat trebuie sa-i cumparati si paine ca altfel nu se satura. | ||
|
kudika023770 Postat pe 31 Iulie 2010 17:39 |
||
|---|---|---|
Undeva adanc in sufelt inca pastrez si-acum sentimente puternice pentru un barbat cu ceva mai multi , mult mai multi ani decat mine...dar a ramas o iubire platonica,,, n-am avut niciodata curajul s-o arat, n-am avut niciodata curajul sa las sa se implineasca , sau macar sa incerce o implinire aceasta poveste. Putea deveni o frumoasa poveste de iubire??? N-am sa aflu niciodata...Cert e ca inca nu mi-am gasit implinirea...Tie , felicitari pentru curajul de care dai dovada!!! Nu stiu sa-ti zic daca faci bine sau nu , nu stiu daca eu am procedat corect sau nu, cert e ca, mie mi-a fost teama de diferenta dintre noi, eu am 22...el varsta iubitului tau...mult , pentru mine a insemnat mult. Ca barbat arata bine , nu i se da niciodata varsta pe care o are , fizic nu o arata ; Din punct de vedere a temperamentului , are suficienta maturitate cat sa stie sa se poarte ca atare , e copilaros cand trebuie, matur cand e necesar.... Pe mine m-au infranat teama de esec , m-am temut mereu ca as reprezenta o pagina din viata lui , in timp ce isi cauta povestea alaturi de o femeie , nu de un copil.... Eu sunt suficient de matura sa tin piept unui barbat ca el..asa vreau sa cred...dar, poate nu suficient de puternica sa lupt cu impotrivirea familiilor , cu non-aprecierile celor din jur... Ce pot sa-ti zic e sa fii realista , sa deschizi ochii si sa iti pui la zid sentimentele...E nevoie si de putina ratiune in povestile de iubire: DACA SE MERITA , LUPTA!!!Daca nu se merita...nu fa compromisuri... Tineretea e o comoara , bucura-te de ea asa cum meriti . Un barbat matur stie cum sa se poarte cu o femeie, acelasi lucru insa, e valabil si la un barbat de-o varsta apropiata cu a ta ...cert e , ca DEPINDE DE BARBAT! As minti sa zic ca nu regret ca am fugit cand puteam imbratisa fericirea...dar, poate e doar consolare , sau ratiunea cu-adevarat treaza...ma consolez cu gandul ca mai devreme sau mai tarziu , diferente si-ar fi spus cuvantul , si-atunci , implicandu-ma intr-o poveste ...unul dintre noi 2 ar fi avut de suferit...Poate eu ca mi-as fi pierdut tineretea lannga el...poate el ca si-ar fi ratat anii langa o pustoaica...Sau poate nu ne-am fi putut dori altceva mai bun de la viata , avandu-ne unul pe altul! Crezi in destin?? Daca da ...urmeaza-ti calea... Mult succes ! si....SINCER ...FELICITARI PENTRU CURAJUL DE CARE DAI DOVADA ...asta poate chiar e iubire...sau pura nebunie...DAR e e bine , iti traiesti viata dupa bunul plac!! |
||
|
shadow12 Postat pe 31 Iulie 2010 18:14 |
||
| Traieste-ti viata!simplu!Nimeni nu va sti cat va dura!Asa ca de ce sa te lipsesti de aceasta experienta daca e frumoasa?Daca am alege in viata numai ce e frumos,am mai sti sa facem diferenta,am mai fi fericiti cu adevarat?Nu vei sti sa apreciezi soarele daca nu ai vazut norii!Si daca viata ar fii numai soare,ne-am plictisi!Asa ca fa ce-ti dicteaza inima!Nimeni nu va sti sa-ti dea raspunsul corect pt ca nimeni nu stie ce ne rezerva viitorul.Ca exista probabilitati multiple..........asta e altceva.Enjoy! | ||
|
|
||
|
kudika033765 Postat pe 31 Iulie 2010 19:06 |
||
ultimile douã postãri foarte bune,adevãrate sfaturi prietenești,bravo
|
||
|
romulus_lazy Postat pe 1 August 2010 09:21 |
||
| Draga "Te iubeam". Excista un limbaj non verbal pe care il intelege orice barbat fie ca este mascul feroce sau nu. Nu trebuie sa faci o declaratie de dragoste ci sa ridici doar putin poalele rohitei, sa-i arati ce furou dragut ai cumparat de la solduri. | ||
|
kudika023770 Postat pe 1 August 2010 09:32 |
||
|
......cam mare dar nimic nu e imposibil..... daca e iubire ea rezista chiar daca e diferenta fff mare. La mine ea e mai mare cu 10 ani... dar e mai complicat eu fiind divortat si ea inca maritata... . Poate e iubirea vietzii tale, nu ai de unde sti daca nu incerci... asa ca IUBITI-VA MULT !!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
|
dodydoru Postat pe 1 August 2010 18:00 |
||
| varsta conteaza de cele mai multe ori chiar foarte mult | ||
|
yumy Postat pe 1 August 2010 18:06 |
||
De la: teiubeam, la data 2010-07-31 18:14:37 Au trecut ceva zile, si am ajuns sa-l iubesc nebuneste:X... sincer, da. poate ca este iubirea vietii mele. Daca iubesti cu adevarat de ce sa lasi ceva frumos in urma si sa-ti cauti fericirea in alta parte, in bratele unui barbat strain pe care, poate, nu-l voi putea iubi la fel de mult,fiindca o sa privesc mereu in trecut si o sa ma gandesc la el, la Alexandru. Il iubesc sincer, si el m-a invatat sa simt iubrea. M-a invatat multe secrete despre iubire, ce este ea cu adevarat. Sunt dispusa sa lupt ptr iubirea noastra, si el este dispus, am discutat despre toate lucrurile astea. Si o sa vina intr-o seara la ai mei, sa discutam toti 4 foarte serios:) o sa fie dificil, asta mi-a spus el, era si in adancul sufletului meu acelasi lucru. E un barbat incredibil, minunat. Si asa o sa fie. Chiar daca anii o sa treaca peste mine, peste el, ceva mai tanar nu o sa ma poata lua de langa el, el imi ofera toata siguranta, increderea si iubirea de care am nevoie, ma face sa zambesc chiar daca am avut o zi nasoala. Simte cand mi se intampla ceva rau, ne sunam in acelasi timp, avem multe lucruri in comun! Il iubesc cu adevarat, nu voi lasa o poveste minunata sa moara, sau fara sfarsit. |
||
|
cozy Postat pe 2 August 2010 01:53 |
||
|
Eu te cred ca il iubesti mult, insa gandeste-te ca ai o varsta f frageda si ca te vei schimba cu siguranta peste ceva ani si nu cred ca ai vrea sa ai regrete, si s-ar putea sa le ai, chit ca multi au acel motto ,,indiferent ce as face nu voi regreta''...sau ceva de genul... Ceea ce vreau sa spun este ca nu trebuie sa te grabesti, poti sa traiesti clipa, iubeste, distreaza-te, insa pastreaza o doza de realism in tot ceea ce faci ; aceatsa diferenta poate ca nu se vede acum, insa cu siguranta o vei simti peste cativa ani ! |
||
|
Summer_ Postat pe 2 August 2010 03:07 |
||
| Atunci cand iubesti , nu prea gandesti. Daca gandesti, nu te mariti.Daca te mariti, dai de greutati.Cea mai buna solutie este sa mergi la mare si sa te bronzezi. | ||
|
kudika023770 Postat pe 2 August 2010 18:47 |
||
De la: kudika023770, la data 2010-08-02 18:47:23Atunci cand iubesti , nu prea gandesti. Daca gandesti, nu te mariti.Daca te mariti, dai de greutati.Cea mai buna solutie este sa mergi la mare si sa te bronzezi.
|
||
|
anastasia_m Postat pe 2 August 2010 19:00 |
||
De la: Summer_, la data 2010-08-02 03:07:00Eu te cred ca il iubesti mult, insa gandeste-te ca ai o varsta f frageda si ca te vei schimba cu siguranta peste ceva ani si nu cred ca ai vrea sa ai regrete, si s-ar putea sa le ai, chit ca multi au acel motto ,,indiferent ce as face nu voi regreta''...sau ceva de genul... Las-o, mai...daca vrea ca peste 20 de ani, in loc de sex, sa-i miroasa lui basinile, asta e...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 2 August 2010 22:39 |
||
De la: kudika226898, la data 2010-08-02 22:39:20De la: Summer_, la data 2010-08-02 03:07:00Eu te cred ca il iubesti mult, insa gandeste-te ca ai o varsta f frageda si ca te vei schimba cu siguranta peste ceva ani si nu cred ca ai vrea sa ai regrete, si s-ar putea sa le ai, chit ca multi au acel motto ,,indiferent ce as face nu voi regreta''...sau ceva de genul... de ce crezi ca doar sexul este important intr-o relatie? Ma multumesc si cu "basinile" lui. |
||
|
cozy Postat pe 2 August 2010 23:47 |
||
Nicio problema...vezi tu ce faci peste 20 de ani, daca nu te plictisesti intre timp...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 3 August 2010 16:19 |
||
De la: kudika023770, la data 2010-08-01 09:32:36Draga "Te iubeam". Excista un limbaj non verbal pe care il intelege orice barbat fie ca este mascul feroce sau nu. Nu trebuie sa faci o declaratie de dragoste ci sa ridici doar putin poalele rohitei, sa-i arati ce furou dragut ai cumparat de la solduri. Nu prea am inteles aluzia ta... . Nu trebuie sa te dezbraci pt a determina pe cineva sa te iubeasca, prefer varianta in care acel cineva sa te iubeasca ca sa te poata dezbraca! Iricum nu vad rostul a tot ce-ai scris... Poate barbatul respectiv a inteles ce simt , asa cum a inteles ca mi-e teama sa imi recunosc sentimentele. El a incercat...a facut un pas catre mine iar eu m-am retras ... Tacit , ne-am impacat amandoi cu ideea ca NU SE POATE! Ma speria ideea unei relatii in care diferentele primeaza, am fost o lasa care n-a avut curajul si puterea sa lupte...am dat dovada ca sunt inca un copil , si probabil el vrea o femeie langa el, puternica , hotarata...nu o pustoaica speriata care duce un permanent razboi intre dorinte si principii.... |
||
|
shadow12 Postat pe 3 August 2010 20:43 |
||
De la: cozy, la data 2010-08-02 23:47:15 are 80 de ani saracu'
|
||
|
miss_darine Postat pe 3 August 2010 20:48 |
||
]De la: cozy, la data 2010-08-02 23:47:15 No po`...de gustibus non disputandum
|
||
|
100101 Postat pe 3 August 2010 20:57 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-08-03 20:48:06De la: cozy, la data 2010-08-02 23:47:15 nu are
|
||
|
cozy Postat pe 4 August 2010 08:42 |
||
| buna . am 32 de ani iar el 50 de ani . santem de trei ani impreuna si imi doresc sa fiu mereu , deci se poate daca este seriozitate din partea ambilor parteneri cred ca se poate | ||
|
kudika180533 Postat pe 6 August 2010 00:08 |
||
De la: kudika180533, la data 2010-08-06 00:08:37buna . am 32 de ani iar el 50 de ani . santem de trei ani impreuna si imi doresc sa fiu mereu , deci se poate daca este seriozitate din partea ambilor parteneri cred ca se poate Corect, punct ochit, punct lovit:) seriozitatea contureaza mereu o relatie, iubirea o umple.
|
||
|
cozy Postat pe 6 August 2010 22:34 |
||
De la: kyru, la data 2010-08-03 20:57:25]De la: cozy, la data 2010-08-02 23:47:15 evident, imi plac gusturile mele sunt mereu pe placul sentimentelor
|
||
|
cozy Postat pe 7 August 2010 09:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cadoul perfect pentru iubit | 24 | De la: Pufuletica 29 Mai 2013 13:32 |
| Poate sta o femeie la varsta de 35-40 de ani cu un Baiat la 25 de ani ...? | 313 | De la: Marius_Dragutzzu_1 2 Mai 2014 15:10 |
| Aventura sau ceva mai mult. | 57 | De la: Micaell 23 Noiembrie 2011 17:51 |
|
|
||
| Am avut o relatie cu finul fratelui meu. | 15 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:36 |
| In special femeilor din zodia fecioara... | 11 | De la: kudika102120 20 Ianuarie 2010 06:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.