Mai multe
| Rad, cant, ma plimb, ma intalnesc cu prietenii, mergem la un film de comedie, o piesa de teatru, ascult muzica de relaxare gen Budha bar Nature, si lista poate continua la nesfarsit....Va doresc o viata plina de optimism! | ||
|
carmenjatarel_yahoo_com Postat pe 10 August 2009 13:44 |
||
|---|---|---|
| Da , condo 001377, o viata plina de optimism este ceea ce poate aduce mult bine si celor din jur nu numai persoanei in cauza... | ||
|
cristina57m Postat pe 10 August 2009 16:15 |
||
|
TOTUL E OK,NIMENI NU ARE MOTIVE DE INTRISTARE!... E TOTUL "PERFECT",MAI EXACT TRAIM VIATA DORITA SI BINEMERITATA: CUTREMURE,TSUNAMI,RAZBOAIE,ACCIDENTE,INCIDENTE DE ORICE FEL,CRIMINALI SI NEBUNI IN LIBERTATE(unii cu fctii de lideri)... SA NU UITAM SI DE "ADAOSURILE" DIN ALIMENTE,PLUS OTRAVURILE DIN COSMETICE,CARE TOATE ATACA IN/DIRECT ORGANISMUL UMAN... LA CARE DACA ADAUGAM POLUAREA DE INFORMATII TOXICE DIN MASS-MEDIA SI,MENTALITATEA PRIMITIVA A MAJORITATI,REIESE CINE,CUM SI DE CE FACE UMBRA ACESTUI PAMANT!...
|
||
|
|
||
|
domnita08 Postat pe 11 August 2009 21:02 |
||
| mamaaaaaaaaa!!!!!!, daca incontinuu vezi doar asta inseamna ca in curand vei avea nevoie de antidepresive , daca nu cumva deja le utilizezi, ai mare grija , incearca sa vezi si partile bune(totusi)...... | ||
|
cristina57m Postat pe 12 August 2009 09:37 |
||
|
Oare exista cineva care n-a avut momente de tristete? Sunt o mie si unul de motive care ne provoaca tristetea. Unul covbarsitor este lipsa iubirii,altul este singuratatea,altul este neatingerea idealului. Sute de prilejuri de tristete ne fac asa zisii prieteni,dorintele noastre cand nu sunt implinite,comparatia cu bunastarea sau fericirea altora si multe altele. solutia nu este sa devenim introvertiti,sa ne inchidem in noi,sa suferim,ci dimpotriva,sa dobandim arta de a mascaacele momente de tristete si apoi a le inlatura,prin incredere noi,in sansele noastre,prin optimism,prin gasirea oricarui prilej de a ne bucura,dar cel mai important sa eliminam cu toata forta,gandurile la prilejurile si la cei care ne-au provocat tristetea. Plansul nu alunga tristetea,chiar o amplifica,adanceste suferinta sufletului. Putem plange la pierderea cuiva drag,dar nu sa ne omoram,oricum nu-l mai intoarcem printre noi,si plangem ca ne descatusam sufletul de acea tensiune care da pe afara. putem plange de fericire,cand fiinta pe care o iubesti iti raspunde cu aceeasi intensitate. Plangem de fericire cand cineva atat de drag este salvat de la o mare nenorocire,accident sau boala. Plansul este descatusare,usurare si descatusare a energiilor emotionale. Cei ce nu sunt tristi mereu sunt si puternici,increzatori in viata. Asa cum sunt atat de multe motive de tristete,sunt tot pe atatea de bucurii. Unii din semenii nostri,prietenii adevarati,cei ce ne iubesc prin incurajare ni le aduc,dar cel mai mult sa ni le aducem singuri. Sta in vointa noastra,in mentalul nostru si in intelepciunea noastra. Si daca tristetea urateste si inchide sufletul,fiti mereu veseli si frumosi! |
||
|
condo000496 Postat pe 12 August 2009 21:44 |
||
| este corect ceea ce ai spus, cel putin din punctul meu de vedere. | ||
|
cornelia_leia Postat pe 14 August 2009 09:43 |
||
| Doamne,cata dreptate ai,condo000496,cei intelepti ar trebui sa deschida ochii,sufletul si mintea si sa culeaga nectarul vorbelor tale.Viata e frumoasa daca stii sa ti-o faci frumoasa si daca stii sa depasesti orice moment fara a uita o clipa ca fericirea e in noi si sta doar in puterea noastra sa o administram asa cum credem de cuviinta fiecare.Va doresc din suflet tuturor Mariilor si Marinilor o viata superba,presarata cu mii de flori multicolore,minunat mirositoare si multa fericire! | ||
|
angelblue_67 Postat pe 15 August 2009 12:49 |
||
| Cristina draga, asta e tristul adevar. si ce nu poti intelege tu, e ca asemenea persoane au sanse infinit mai mari decat tine de a fi fericite; tocmai din cauza ca prefera sa se ancoreze in realitate iar lipsurile sau tragediile nu le pot lua prin surprindere; ma gandeam ca tre sa-ti prescrie si tie medicul niste medicamente antilunatice; Cristina draga, dupa un anumit criteriu, sunt doua mari tipuri de fericir� TOTAL DIFERITE si retine pana in ultima secunda a vietii tale: fericirea pe care o cauti tu si fericirea de care intr-adevar ai nevoie. Cu respect, je. Te-am pupat pe buletin, sa fii cuminte ! | ||
|
subsonic Postat pe 17 August 2009 12:29 |
||
| condo 000496, cred ca nu sunt putini cei ce au aceasi parere dar le e mult mai greu sa o exprime astfel, felicitari | ||
|
cristina57m Postat pe 20 August 2009 14:26 |
||
| Eu am reusit sa uit de tristete cand m-am intalnit intamplator dupa mai multi ani cu vechi cunostinte si ne-am reamintit ce frumos era totul atunci(cu vreo 20 de ani in urma)si cat de deosebit fata de ceeea ce e acuma. | ||
|
cristina57m Postat pe 20 August 2009 14:32 |
||
priteni? asa ceva in ziua de astazi nu exista...e prea greu sa`ti gasesti...:((...lumea din ziua de astazi e foarte rea,toti sunt pe interesu` lor...:( nu mai se gasesc oameni de incredere oamneni care sa`ti sp o vb buna...stii cum se sp :Pe fatza te mangaie,pe spate te zgaraie:((...o stiu din proprie experienta:((
|
||
|
R_____ Postat pe 20 August 2009 18:46 |
||
|
496,ce frumos ai spus.ce norocosi or fii cei care nu sunt tristi. eu incerk sa par mereu tare in fata asa zisilor prieteni,dar e greu,mai ales ca azi mi-am vazut si fostul prieten.
|
||
|
sil_mary Postat pe 21 August 2009 15:42 |
||
|
angelblue,si dak nu reusesti sa treci,de exmplu, peste o despartire ce faci?ce sfat poti sa mi dai .eu ink il iubesc pe fostul meu prieten si probab ca l-as ierta,dar mi-e frik,asa ca tot sper ca timpul ma va face fericita,si uite asa a treqt o luna.
|
||
|
sil_mary Postat pe 21 August 2009 15:50 |
||
|
prieten/prietena e un cuvant care ar trebui scris cu litera de aur,daca el izvoraste dintr-un suflet de aur si un caracter ales. Adesea cel mai mult ne dezamagesc prietenii si nu semenii nostri de pe strada. Un prieten care iti solicita prietenia pentru un scop anume,cand si-a atins telul fii sigur ca te va abandona cu nonsalanta celui care arunca mucul de tigara. Cereti prietenului/prietenei un sacrificiu,o favoare chiar daca nu intentionati s-o folositi,incercati de mai multe ori,daca rezista,atunci va pretuieste,daca nu pierdeti timp si veti avea triste dezamagiri. tristetea ne vine din dezamagirile si neimplinirile care ni le fac semenii nostri,prietenii,si acestea dor si mai mult. Voi toti stiti remediul,fiti capabili sa ignorati,nu mai priviti inapoi,ignoranta este pedeapsa ceamai mare chiar si pentru insensibili. Avem oricand si oriunde un prieten,o prietena,o mana intinsa,sa ne straduim sa le gasim.Cautati pe cei care va surad si va zambesc,care va cauta prezenta dezinteresat,doar pentru ca existati si le umpleti sufletul lor cu prezenta,farmecul si calitatile voastre. Voi fiti aceea care emana caldura si iubiore. bucurati-va de flori de frumoasa natura. Nu va izolati,nu alegeti singuratatea; Singhuratatea-i o belea ce roade-n suflete marunt, cum soarecii rod in podea ca sa ne tina de urat. Singuratatea absoluta e noaptea trista fara luna cand orb cu orb se tin de mana. Singuratatea-i izolarea, traire vesnica de stea. invinsii ii dau acceptarea, cei curajosi tot fug de ea. Singuratatea nu-ncalzeste un suflet paqlid,agurid, tacerti de gheataq netezeste, conserva dragostea in vid. Singuratatea e destinul unui conmdamnat pe viata, o cupa rece cu veninul, cand sangele pe veci ingheata. O zi buna tuturor! |
||
|
condo000496 Postat pe 21 August 2009 16:38 |
||
| Draga mea,sil_mary,nici nu-ti imaginezi de cate ori am simtit si eu ca lumea se sfarseste pentru mine din cauza unei despartiri de vreun iubit dar asculta-ma te rog cu mare atentie:"cel de care te-ai despartit nu te merita,asta daca tu ai facut totul ca sa meriti iubirea lui"si nu e nici primul nici ultimul barbat de pe lume,deschide-ti ochii si inima si uita-te atenta in jurul tau,probabil cineva care te iubeste si te doreste enorm e dat la o parte din cauza indiferentei tale si poate tocmai acea persoana poate fii alesul tau care te-ar face sa te simti "femeie" si asta iti spune totul...sper!Asa ca te rog din suflet incearca sa privesti inainte nu inapoi si ai sa-mi dai dreptate in curand!Iti doresc numai bine si zambeste....se poate si mai rau! | ||
|
angelblue_67 Postat pe 22 August 2009 00:21 |
||
BUCURIA,K SI TRISTETEA SUNT TRAIRI CE DEPIND DE PERCEPTIA NOASTRA IN ANUMITE MOMENTE ALE VIETII...PTR TOATE INSA,TRB SA MULTUMIM BUNULUI DUMNEZEU,DEOARECE DIN FIECARE AVEM LECTII DE INVATAT,SAU SUBIECTE DE VIATA DE REZOLVAT. PRIN CREDINTA SI IUBIRE NECONDITIONATA,CATRE CREATOR SI INTRAGA SA CREATIE,VOM TRECE MAI USOR PRIN TOATE INCERCARILE ACESTOR VREMURI...
|
||
|
domnita08 Postat pe 22 August 2009 22:29 |
||
| sil mary cred ca singurul lucru pe care il poti face este sa incerci sa nu te mai "agati" de trecut. Stiu e teribil de greu, dar cu cat te gandesti in timp la el incet,., incet nu mai vezi niciuna din partile lui rele ci o sa ajungi sa vezi doar ce e bun si atunci nu mai traiesti in lumea reala. A fost , a tercut......trebuie sa privesti inainte nu este ultimul barbat de pe pamant si fi convinsa ca si altul poate fi la fel de bun sau chiar mai bun decat el.Din cartea vietii ai citit doar un capitol, trebuie sa treci la urmatorul nu poti ramane pe loc...Succes sa poti sa-ti revi cat mai repede. | ||
|
cristina57m Postat pe 28 August 2009 09:12 |
||
| R ai dreptate in mare parte, oricat as dori nu te pot contrazice. Traim intr-o "jungla" cel puternic il distruge pe cel slab, iar cei slabi pot rezista doar daca se unesc. Doar impreuna pot fi puternici.Asta-i crudul adevar, | ||
|
cristina57m Postat pe 28 August 2009 09:16 |
||
oofff domne ce rau e sa suferi din dragoste ce trista e singuratatea doamne de ce eu ce am facut cu ce am gresit sa sufar atata pentru o fata dar e foarte frumi intro zi o sa fiu cu iea jur stiti ca speranta moare ultima in tot de auna sper sa mise indeplineasca visul
|
||
|
danny28 Postat pe 30 August 2009 22:33 |
||
|
...si ce faci atunci cand simti ca lumea se sfarseste ? cand te-a dezamagit iubirea vietii tale ? cand esti distrus pentru a doua oara in viata ? cum sa fac sa trec peste si sa nu ma mai doara atata? ca nu mai pot...nu mai am putere...simt cum ma topesc... Nu pot sa ma ridic si s-o iau de la capat, sunt distrusa... |
||
|
AdinaDiana Postat pe 31 August 2009 12:11 |
||
De la: adina_diana22, la data 2009-08-31 12:11:26...si ce faci atunci cand simti ca lumea se sfarseste ? cand te-a dezamagit iubirea vietii tale ? cand esti distrus pentru a doua oara in viata ? cum sa fac sa trec peste si sa nu ma mai doara atata? ca nu mai pot...nu mai am putere...simt cum ma topesc... imi pare rau ca am deviat de la subiect...asta am simtit si asta am scris :( Si acuma, ca sa raspund si eu la intrebarea "ce faci ca sa scapi de tristete": hmm...cred ca shopping-ul e o idee buna (in cazul in care ai ce sa cheltui)...Mie de cele mai multe ori cred ca imi trece de la sine...dar acum nu cred ca o sa fie cazul... O zi buna tuturor! |
||
|
AdinaDiana Postat pe 31 August 2009 13:49 |
||
interesant topic abia astept sa merg pe un site de matrimoniale sa vorbesc despre ......amenajari interioare
|
||
|
costicaionescu Postat pe 31 August 2009 21:23 |
||
Eu beau ceai verde cu lamaie si ascult muzica, merge de minune,ma energizeaza si uit de toate relele. Succes!
|
||
|
popflorica_2007 Postat pe 1 Septembrie 2009 18:30 |
||
| "Cand lumea se sfarseste",draga mea,ai da orice sa poti intoarce timpul inapoi ca sa mai poti schimba ceva.....insa asa ceva inca noi muritorii nu putem...pacat....asa ca eu am incercat intotdeauna sa pastrez in memorie doar clipele frumoase care m-au facut fericita langa acea persoana,stiu ca e greu,e foarte greu,dar timpul le rezolva pe toate,iesi in lume cat mai mult, nu sta singura,singuratatea te macina sufleteste si te nimiceste putin cate putin,incearca sa vezi frumusetea fiecarui lucru care te inconjoara ,frumusetea interioara a celor din jurul tau si incet,incet vei reusi sa depasesti durerea care te sufoca!Si exact asa cum am mai spus.... cineva,probabil te iubeste "fara speranta"iar tu faci acea persoana sa sufere cu indiferenta ta....deschide-ti ochii si inima,o sa vezi atata frumusete in jurul tau incat vei fii uimita!Ai grija de tine,draga mea ,doar tu poti face asta! | ||
|
angelblue_67 Postat pe 2 Septembrie 2009 12:38 |
||
De la: angelblue_67, la data 2009-09-02 12:38:45"Cand lumea se sfarseste",draga mea,ai da orice sa poti intoarce timpul inapoi ca sa mai poti schimba ceva.....insa asa ceva inca noi muritorii ea ,doar tu poti face asta!... ce frumos spui,dar e greu cand vezi ce zdrente sunt barbatii,il urasc
|
||
|
sil_mary Postat pe 2 Septembrie 2009 12:47 |
||
|
Cand viata se sfarseste? da plecam cu amintiri. Cati dintre noi ni le-am facut asa frumoase? Cati am daruit neconditionat iubirea fara a cere rasplata,ca ea sa ne vina insutit? Cati am renuntat la egoism,cati am zambit sa primim un zambet. Cati am oferit o floare sa ne cuitremure sufletul de incantare pentru cea iubita,cate am mangait si gaqsit o vorba buna,o soapta,de iubire? Cati n-am fost egoisti,si ne-am gandit doar la bucuria noastra? Cati/cate am intins o mana,am oferit prietenia adevarata? Daca ne-am face aici cea mai sublima experienta,am merge dincolo de lumea noastra fericiti si dornici s-o mai experimentam odata,in iubirea profunda,si de atatea ori.. pt sel mary; dece atata deznadejde,dece lasi tristetea sa-ti inunde sufletul? Nu te bucuri tu de cele mai pretioase daruri ale Divinitatii: tineretea si frumusetea? dece sa urasti totul pentru ca ai fost dezamagita de un individ marunt in sine,in sentimente si frumuseti ale sufletului? Vei gasi barbatul care sa te pretuiasca,sa te inalte,asteptand ca si tu sa-l faci fericit. Cauta-l,nu inceta sa cauti,nu inceta sa-ti doresti,atunci nu vei mai uri,toata lumea va fi a ta si vei dori sa nu se mai sfarseasca... |
||
|
condo000496 Postat pe 2 Septembrie 2009 16:35 |
||
De la: condo000496, la data 2009-09-02 16:35:48 Cand viata se sfarseste? da plecam cu amintiri. Cati dintre noi ni le-am facut asa frumoase? Cati am daruit neconditionat iubirea |
||
|
AdinaDiana Postat pe 2 Septembrie 2009 16:46 |
||
De la: condo000496, la data 2009-09-02 16:35:48 Cand viata se sfarseste? da plecam cu amintiri. Cati dintre noi ni le-am facut asa frumoase? ...... |
||
|
sil_mary Postat pe 2 Septembrie 2009 18:38 |
||
adina e bine dak poti face fapte bune fata de oameni ,eu de exemplu prefer sa hranesc un animal decat un om,mi-e frik de mine pt mine,la 20 si ceva de ani am ajuns atat de insensibila incat nu cred ca voi mai iubii vreodata.de fapt nici nu cred ca stiu sa iubesc
|
||
|
sil_mary Postat pe 2 Septembrie 2009 18:46 |
||
|
angelblue,atata fericire imi aduce site-ul asta pt ca desi nu qnosc pers alaturi de kre sunt imi pareti oameni q suflet .ce dor imi era sa simt ca cineva imi zice ceva din suflet,nu doar de teama de mea,doar asa ca sa se bage in seama. e un sentim minunat,pe zi ce trece ma simt mai bine q voi.va ubesc
|
||
|
sil_mary Postat pe 2 Septembrie 2009 18:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Proprietatea in Romania nu este aparata | 1 | De la: trucami 25 Noiembrie 2009 13:59 |
| TOCILARIE - ascutit cutie, forfecute - | 12 | De la: andreig03 6 Mai 2013 16:07 |
| burtica....... | 30 | De la: Elyaa 16 Mai 2011 10:40 |
|
|
||
| independenta financiar? sau depinzi de el? | 9 | De la: Elyaa 16 Mai 2011 11:05 |
| Baie la pisicuta :) | 45 | De la: Indiana_Jones 19 Octombrie 2011 02:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.