Mai multe
|
Hhmmm.....interesanta chestie : 'parca traim in umbra " E dureros de adevarat , dar sunt oameni care practic traiesc asa, in umbra....fara sa se bucure de caldura si lumina vie a soarelui ,fara stralucirea rece a lunii , fara cer senin , nori pufosi , curcubeul dupa ploaie...florile , cu culorile si parfumul lor , animalutezele , cu dragalasenia si iubirea lor neconditionata....muntii , campiile , marea si tot ce ne inconjoara.... Fiecare zi ne aduce si ceva frumos , bun , folositor , dar pentru asta trebuie sa vrem sa vedem , ceea ce privim , sa observam....sa nu lasam sa treaca toate pe langa noi . Pentru ca , din pacate , si timpul (nostru ) trece... Nici eu nu am facut exceptie...a trebuit sa ajung la maturitate pentru a constientiza care sunt de fapt , cu adevarat , bucuriile vietzii. Ca toti avem dreptul la..."felia " noastra de bucurie , de fericire . |
||
|
libra66 Postat pe 12 Iunie 2009 00:55 |
||
|---|---|---|
| De multe ori trecem pe langa "lumina"si refuzam sa o acceptam de teama dar daca lumina persista avem sansa sa o apreciem..spre binele si fericirea noastra!Va doresc tuturor sa deschideti inima si ochii si sa primiti lumina in sufletul si-n inimile voastre si veti fii fericiti la maxim! | ||
|
angelblue_67 Postat pe 15 Iunie 2009 15:33 |
||
De la: cornelia_leia, la data 2008-09-29 15:06:35Draga Gigi tu chiar crezi ca pot exista prieteni care sa vrea (sau sa poata) sa-ti rezolve problemele(necazurile)?Nu ai aflat inca ca in viata ca si in moarte suntem mereu singuri?. Daca nu ai aflat acest lucru inseamna ca esti un fericit(sau eu prea "neancrezatoare" in acest moment). Oricum cel mai bine este sa nu ne lasam doborati ....nu-i asa?...........Deci fruntea sus PENTRU CEI TRISTI |
||
|
|
||
|
mazilumaria9nt Postat pe 16 Iunie 2009 05:01 |
||
De la: mazilumaria9nt, la data 2009-06-16 05:01:30De la: cornelia_leia, la data 2008-09-29 15:06:35Draga Gigi tu chiar crezi ca pot exista prieteni care sa vrea (sau sa poata) sa-ti rezolve problemele(necazurile)?Nu ai aflat inca ca in viata ca si in moarte suntem mereu singuri?. Daca nu ai aflat acest lucru inseamna ca esti un fericit(sau eu prea "neancrezatoare" in acest moment). Oricum cel mai bine este sa nu ne lasam doborati ....nu-i asa?...........Deci fruntea sus PENTRU CEI TRISTI Toti ne numim "prieteni" insa depinde cati suntem si ramanem cu adevart prieteni ! Faptul ca intervenim in momentul tristetii intr-un fel sau altul ,ajuta la o trecere mai usoara si o suportabilitate mai buna a disconfortului creat de tristete! |
||
|
mazilumaria9nt Postat pe 16 Iunie 2009 05:06 |
||
| mazilumaria...da !!!ai dreptate,tristetea este suportata mai usor, daca simti macar un pic de prietenie......eu am gasit trei persoane,care cred ca se pot numi prietene(si nu in ghilimele) care desi sunt la distanta , le simnt aproape si sper ca o data, candva sa le si pot vedea , iar daca nu voi reusi acest lucru ele raman pentru mine PRIETENELE | ||
|
cornelia_leia Postat pe 16 Iunie 2009 09:23 |
||
| mi-ar parea bine sa ma numar printre ele, draga mea>:d | ||
|
camis_condo Postat pe 17 Iunie 2009 19:28 |
||
....Heiiii, si eu vreau... si eu... Si eu simt ca am reusit sa gasesc pe acest forum cateva prietene...cateva persoane remarcabile , pe care , desi nu le cunosc , le simt aproape , rezonam impreuna , si cu care , daca voi ajunge fata-n fata , as vorbi ca si cum ne stim de o viata.... ..... Si , cine stie...poate vom ajunge ...doar angelblue67 ,a initiat topicul "INTALNIREA " care are ca scop organizarea unei intalniri intre forumistii Condo...!!!!
|
||
|
libra66 Postat pe 17 Iunie 2009 22:12 |
||
| camis, este usor sa te numeri printre ele, daca asa te indeamna "sufletul" . theCat,tu deja esti o prietena care va lua parte la intalnire, conform topicului INTALNIREA... | ||
|
cornelia_leia Postat pe 18 Iunie 2009 12:46 |
||
| Titlul acestui forum parca te intristeaza si mai mult,e de ajuns sa citesti titlul si devi instant un om foarte serios,iar fata isi arata adevaratele riduri facute de viata.Tristetea e a noastra ,a mea ,a ta,a lui,............intram in aceasta "transa" a vietiifara sa vrem,mai ales gandindu-ne la ani care au trecut si-ti pare rau sau 9si sigur)ai impresia ca nu ai facut totul sau ......sau....sau.Santem "programati sa ne intristam,sa ne bucuram,sa plangem ,sa radem....samd.E lupta noastra cu viata,asa se lupta si corpul nostru sa sara peste aceste "bariere",grele ptr. el....acumulandu-se apar aceste stari de "moleseala" a corpului, a lipsei poftei de viata.............ajungand la tristete.......si de aici un mic pas de "usurare" a corpului..lacrimi.Hai ca nu vreau sa ma dau mare filozof- dar am trecut si eu prin astea ,ca orice om,parca atrageam energi negative,si tot ce faceam parca le facem deandoaselea.Asa ca de atunci incerc sa le pun la "spate" si spun simplu ASTA E !!! ......scuze nu am vrut sa va plictisesc | ||
|
dan_vladut Postat pe 2 Iulie 2009 23:08 |
||
o vara cat mai frumoasa si.... sa nu uitam ca si tristetea face parte din viata noastra...oare cum ar arata lumea daca toti ar rade? va puteti imagina??? numa bine
|
||
|
vera223 Postat pe 3 Iulie 2009 15:43 |
||
| daca vrei sa scapi de tristete alegi furnici: separi masculii de femele. | ||
|
subsonic Postat pe 3 Iulie 2009 15:59 |
||
in HARAP ALB era o proba de genu asta, dar erau alte materiale -reciteste-l, basmu' bineinteles-....mai era si in CENUSAREASA O o proba de genu', deci..... la treaba
|
||
|
vera223 Postat pe 3 Iulie 2009 16:06 |
||
| Singurul lucru care ar trebui sa ne intristeze este dupa parerea mea pierderea unei fiinte dragi,asta la propriu dar si la figurat,depinde de situatie,in rest grijile marunte ,cotidiene de zi cu zi nu fac decat sa ne caleasca sa ne faca ambitiosi in realizarea de noi si noi perspective.Cand iubesti si daruiesti celuilalt toata iubirea ta si bineinteles ca o si primesti inapoi nu mai ai nevoie de nimic "material" si simti atunci in tine o putere imensa de parca tu ai fii "centrul universului"! | ||
|
angelblue_67 Postat pe 3 Iulie 2009 20:52 |
||
| da, in harap-alb alegea mac si cand termina de ales il amesteca inapoi si iar il alegea. oficial s-a intamplat numai o data dar din anumite surse pe care nu pot sa le dezvalui acum, eu personal am aflat ca era vorba de o retea internationala de trafic de stupefiante si armanent, afacere acoperita bineinteles, cu povesti cu mac si imparati verzi si rosii. cine are timp sa creada, sa creada. lasati prostiile, ca nu erau aia asa de prosti sa nu faca trafic din moment ce inca nu erau legi care sa monitorizeze problema; si imparatul rosu si cu ala verde s-au intalnit sa-si plateasca politele ca pe vremea aia nu se putea prin transfer bancar. s-o crezi tu ca s-au intalnit la nunta; intreaba-l pe span.........ce calibru avea la spate cand a cazut in fantana? si a preferat sa-i mai dea o sansa lui harap-alb decat sa-l impuste. o sa-l intrebati pe ion creanga in viata de apoi, ca el a fost spion in toata pelicula asta; a scris si el poveste sa-i mai iasa un ban; de ce n-a spus adevarul? simplu; de fica KGB-ului; noi suntem prea prosti sa stim adevarul. | ||
|
subsonic Postat pe 4 Iulie 2009 17:02 |
||
........... ..... ......??????!!!!
|
||
|
libra66 Postat pe 4 Iulie 2009 18:30 |
||
...Chiar daca sunt putin suparata , nu sunt trista.... Chiar am sufletul plin de iubire , speranta si ganduri bune..... Si duiosie , si tandrete si bucurie.....
|
||
|
libra66 Postat pe 4 Iulie 2009 18:32 |
||
| Cititi Topicul INTALNIREA de la GENERALITATI....veti gasi informatii despre organizarea unei intalniri a...forumistilor Condo.....ma rog , a unora... | ||
|
libra66 Postat pe 4 Iulie 2009 18:34 |
||
|
normal ca povestile contin si un strop de adevar....fiecare secol cu problemele lui....si-apoi, il consider pe Creanga , alaturi de Caragiale pururi vesnici...voia buna niciodata nu iti dispare cand ii citesti sau asculti povesti/schite/comedii scrise de ei.pe mine una m-a fascinat povestea PUNGUTA CU 2 BANI.....ia sa vedem in care dintre povestile de odinioara ne regasim??? de cand e lumea si pamantu se facea COMERT....fiecare cu ce-l duce mintea ;) vorba cuiva....si maine e o zi!
|
||
|
vera223 Postat pe 4 Iulie 2009 22:43 |
||
| punguta cu 2 euro domnisoara ! | ||
|
subsonic Postat pe 5 Iulie 2009 15:23 |
||
Dumnezeu a dat raiul plin de bucurie si a spus sa ne bucuram -acum-mereu ;daca vom vedea meru raiul in tot ce facem vom anihila tristetea .ganditi-va numai la lucruri frumoase,la dorinte placute si le ve-ti avea pe ele!
|
||
|
tuca_lila Postat pe 5 Iulie 2009 21:07 |
||
| E interesant ce spui suntem sustinuti de lumina si in lumina e-raiul ,unde nu e nici o trstete. | ||
|
tuca_lila Postat pe 5 Iulie 2009 21:12 |
||
| "In viata sunt doua tragedii:una e sa-ti pierzi dorinta inimii,cealalta e s-o gasesti...Niciodata nu stii ce esti...pana nu te confrunti cu tine insuti...si de altfel nu conteaza de cate ori respiri intr-o viata..conteaza momentele care iti taie respiratia".... | ||
|
angelblue_67 Postat pe 5 Iulie 2009 22:53 |
||
| dan vladut, da, si eu cunosc ceva din ceea ce ai spus tu , dar nu stiu daca as putea sa ignor tot atat de usor ca tine, tot ceeea ce-mi provoaca tristete, dar nu o tristete cu lacrimi vizibile, de care se tot vorbeste , nu! sunt lacrimi ce nu se vad . Sunt convinsa ca stfel de lacrimi au multe persoane , lacrimi de care (nu de putine ori) nu se stie,dar intotdeauna apare si..."vremea buna".Aceasta-i viata cu bune si rele, dar parca uneori prea multe rele.Din fericire mereu exista speranta... | ||
|
cornelia_leia Postat pe 6 Iulie 2009 16:51 |
||
| angelblu...frumos spus | ||
|
cornelia_leia Postat pe 6 Iulie 2009 16:54 |
||
De la: angelblue_67, la data 2009-07-05 22:53:56"In viata sunt doua tragedii:una e sa-ti pierzi dorinta inimii,cealalta e s-o gasesti...Niciodata nu stii ce esti...pana nu te confrunti cu tine insuti...si de altfel nu conteaza de cate ori respiri intr-o viata..conteaza momentele care iti taie respiratia".... de acord Angelblue.....conteaza momentele care iti taie respiratia.... |
||
|
libra66 Postat pe 6 Iulie 2009 20:12 |
||
Ca sa scapi de tristete intai ii cauti radacinile, adica ii cauti cauza. Dupa aceea ai un moment de introspectie, in care te asiguri ca esti in stare sa rezolvi problema bine pentru tine dar si pentru ceilalti.Apoi iti gasesti resursele interne sa faci ceea ce ti-ai propus ca sa te eliberezi. Si apoi chiar treci la fapte. Atentie! Nu am precizat in cat timp se produc toate astea (uneori necesita ani).De asemenea nu trebuie sa "sari" peste niciunul dintre acesti pasi. E ca si cand ai pregati un salt la capra. Daca gresesti ceva s-ar putea sa pici in depresie!Nu rasul ci lupta este rezolvarea. (tre' sa ai intelepciunea spermatozoidului, sa mergi repede si sa ajungi sigur!)Si de ce spun ca nu rasul e rezolvarea: daca esti trist cu adevarat rasul tau nu poate fi decat o grimasa sau si mai rau: e o manifestare in sindromul maniaco-depresiv in care te scufunzi. |
||
|
dr2000_condo Postat pe 6 Iulie 2009 20:39 |
||
| intotdeauna cand crezi ca esti mai fericit(a) se intampla ceva care-ti demonstreaza cat de efemera este "fericirea" si te trezesti la realitate .....intristtandu-te | ||
|
cristina57m Postat pe 8 Iulie 2009 08:45 |
||
deacord cu subsonic....uitasem de secolul al XXI-lea ...nu prea are nimic cu perioada marilor clasici, iar ce zice dr 2000 e adevarat...vorba ceea...razi tu razi harap-alb, dar....iddeea buna cu spermatozoidu' si in incheiere..... La scoala doamna invatatoare a observat ca Bula incepuse sa lipseasca.Cand se intoarce Bula invatatoarea il intreaba : -Bula ,ce s-a intamplat? - A calcat-o pe mama buldozerul. Aceleasi scuze le are si in urmatoarele 2 saptamani,ca l-a calcat buldozerul pe tata si pe sora. Dar intr-o zi invatatoarea il intreaba pe Bula: - Tu ce faci toata ziua mai, Bula? - Ma plimb cu buldozerul |
||
|
vera223 Postat pe 19 Iulie 2009 17:35 |
||
| O varianta ca sa scapi de tristete cel putin pentru o perioada este aceea de a participa(daca reusesti) la INTALNIREA "condo"-rilor.Incercati si intrati pe top-ic INTALNIRE | ||
|
cornelia_leia Postat pe 22 Iulie 2009 09:56 |
||
"cand plangi,te mangaie Dumnezeu"...
|
||
|
domnita08 Postat pe 23 Iulie 2009 03:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| mai astept sau cumpar cat de curand? | 10 | De la: kudika_1034544 26 Noiembrie 2018 10:12 |
| suparari | 37 | De la: kudika228167 13 Noiembrie 2010 09:49 |
| panseuri vesele | 7 | De la: condo000496 12 Martie 2011 19:19 |
|
|
||
| de ce sunteti voi femeile atat de imposibile? | 76 | De la: leo_ 22 Noiembrie 2010 23:31 |
| Personaje din povesti si desene animate pe perete | 1 | De la: maziart 19 Iunie 2009 14:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.