Setari Cookie-uri

Vreau sa slabesc mancand sanatos

De la: Barbie30, la data 2010-07-22 18:57:35Sirghea,trebuie sa si poti sa bei vin rosu!Eu una cu o tensiune care ajunge la 16-18 daca mai beau si vin rosu o sa ma mentin in forma,dar RECE

doar berea si soacra sunt bune reci...pe masa...zic unii. voi cauta si altceva pt tine...de daca nu ai baut cu moderatie...cind trebuia
RUY_BLAS
Postat pe 22 Iulie 2010 19:34
Curiozitati din categoria Alimente
Sucul de morcov este un pretios ajutor al celor care sufera de digestie dificila sau lipsa poftei de mancare. Morcovul este bogat in substante anti-oxidante ca vitamina A, dar si alte vitamine si minerale, atat de necesare organismului uman. O cura de zece zile cu suc proaspat cicatrizeaza ranile facute de ulcer si imbunatateste vederea, mai ales a celei pe timp de noapte.
Daca va lipseste pofta de mancare sau aveti probleme cu digestia, trebuie sa faceti o cura de zece zile cu suc de morcov. Morcovul contine o puternica concentratie de vitamina A, dar si alte vitamine si minerale, atat de necesare organismului uman. Morcovul este indicat pentru cicatrizarea ranilor facute de ulcer si pentru imbunatatirea vederii.
MAMAITA
Postat pe 24 Iulie 2010 12:50
De la: sirghea, la data 2010-07-22 19:34:38
De la: Barbie30, la data 2010-07-22 18:57:35Sirghea,trebuie sa si poti sa bei vin rosu!Eu una cu o tensiune care ajunge la 16-18 daca mai beau si vin rosu o sa ma mentin in forma,dar RECE

doar berea si soacra sunt bune reci...pe masa...zic unii. voi cauta si altceva pt tine...de daca nu ai baut cu moderatie...cind trebuia

Sirghea,unde-i beutura mea?
Barbie30
Postat pe 26 Iulie 2010 20:53
De la: Barbie30, la data 2010-07-26 20:53:26
De la: sirghea, la data 2010-07-22 19:34:38

Sirghea,unde-i beutura mea?

am gasit ceva ...foarte bun...dar nu am reusit sa postez .
am incercat de mai multe ori si nu apare.
da uite ca cineva a zis de sucul de morcovi...
RUY_BLAS
Postat pe 27 Iulie 2010 17:59
din aroganza unor persoane poti deduce ce fel caracter au,cat sunt de atotstiutori ignorand faptul ca o persoana cu experienta poate fi mult mai inteligenta decat alta persoana care are darul narativ .FOLOSITI CU INCREDERE PROGRAMELE DE SLABIT ,DE MENTINERE IN FORMA ,PROGRAMUL DE INGRASAT CU PRODUSELE HERBALIFE CARE AJUTA SI LA PREVENIREA BOLILOR CARDIOVASCULARE.PRODUSE FABRICATE IN AMERICA DE O ECHIPA DE AMERICANI PRINTRE CARE SI UN MEDIC ITALIAN CARE A FOST PREMIAT CU PREMIUL NOBEL PENTRU DESCOPERIREA OXIDULUI NITRIC ,(cine cunoaste ,stie!!).ORGANISMULUI II LIPSESTE IN TIMPUL SOMNULUI MAI PRECIS INTRE ORELE 2 SI 7 DIMINEATA ,ATUNCI CAND SE INTAMPLA MAI DES INFATRURILE.VA RECOMAND INTRATI PE WWW.HERBALIFE.RO UNDE VE-TI AVEA TOATE INFO.NECESARE.NU EZITATI DOAR UN P.S SUNT PRODUSE UN PIC MAI SCUMPE DAR SANATATEA MERITA SCSATI DAR SPER SA VI LE PUTETI PERMITA BAFTA
healthy017584
Postat pe 28 Iulie 2010 09:06
De la: healthy017584, la data 2010-07-28 09:06:48din aroganza unor persoane poti deduce ce fel caracter au,cat sunt de atotstiutori ignorand faptul ca o persoana cu experienta poate fi mult mai inteligenta decat alta persoana care are darul narativ .FOLOSITI CU INCREDERE PROGRAMELE DE SLABIT ,DE MENTINERE IN FORMA ,PROGRAMUL DE INGRASAT CU PRODUSELE HERBALIFE CARE AJUTA SI LA PREVENIREA BOLILOR CARDIOVASCULARE.PRODUSE FABRICATE IN AMERICA DE O ECHIPA DE AMERICANI PRINTRE CARE SI UN MEDIC ITALIAN CARE A FOST PREMIAT CU PREMIUL NOBEL PENTRU DESCOPERIREA OXIDULUI NITRIC ,(cine cunoaste ,stie!!).ORGANISMULUI II LIPSESTE IN TIMPUL SOMNULUI MAI PRECIS INTRE ORELE 2 SI 7 DIMINEATA ,ATUNCI CAND SE INTAMPLA MAI DES INFATRURILE.VA RECOMAND INTRATI PE WWW.HERBALIFE.RO UNDE VE-TI AVEA TOATE INFO.NECESARE.NU EZITATI DOAR UN P.S SUNT PRODUSE UN PIC MAI SCUMPE DAR SANATATEA MERITA SCSATI DAR SPER SA VI LE PUTETI PERMITA BAFTA

asta ti-au spus-o la conferinta de spalare de creier?

Invata macar sa scrii calumea si invata despre netiquette, inainte sa te dai rotunda
kitty_krieger
Postat pe 28 Iulie 2010 11:00
Lumea s-a lamurit si cu apa de ploaie Herbalife...de-aia umbla astia in limba pe net dupa fraieri...si asta e spalata pe creier...incepe sa recite textele cu americanul X, care a facut gaura la macaroana, etc., etc....
kudika226898
Postat pe 28 Iulie 2010 17:24
poti sa mananci fructe si salate,fara ulei,putina sare,legume fierte,dar in nici un caz cartofi ca au multi carbohidrati.mere,pere,prune,rosii,castraveti,ardei,fasole verde,vinete si/sau dovlecei la gratar,spanac...poti manca si carne de pui sau vita la gratar sau fiarta,peste fript,apa plata si ceai verde.dureaza putin pana te obisnuiesti cu modul asta de a manca ca apoi nu mai vrei sa renunti la un stil de viata sanatos.si nu bea sucuri din comert sau acidulate.asta e o lista de alimente sanatoase.dar nu te astepta la minuni,dureaza putin pana apar rezultate.
mitza81
Postat pe 12 August 2010 09:49
cei care sunt tentati sa consume produse herbalife mare atentie,in franta aceste produse sunt interzise,in primul rind ataca sistemul nervos central si dau afectuni psihice
utad
Postat pe 12 August 2010 17:38
Dar la noi, in lumea a treia, se cauta fraieri ...
kudika226898
Postat pe 12 August 2010 18:29
Cine vrea sa slabeasca trebuie sa renunte la gatitul in ulei, la prajeli si fierturi. Cel mai bine e sa mancam legumele, pestele si puiul gatit la aburi -e u am de exemplu legumiera de la Tupperware - nu fierbi mancarea, ci doar o faci la aburiș de asemenea e bine sa inlocuiesti painea alba cumparata cu paine neagra facuta in casa - va pot dau eu vase in care se face foarte simplu paine, in mai putin de o ora, in cuptorul normal. De asemenea, orezul e bun in dieta, daca inlocuieste o masa cu paine. Cine vrea mai multe detalii deprea mancarea sanatoasa cu Tupperware poate sa intre pe www.tupperware.com sau sa imi scrie pe mail; lena_r12@yahoo.com sau sa ma coontacteze la 0723590128. Elena
lenora
Postat pe 13 August 2010 09:26
De la: lenora, la data 2010-08-13 09:26:07Cine vrea sa slabeasca trebuie sa renunte la gatitul in ulei, la prajeli si fierturi. Cel mai bine e sa mancam legumele, pestele si puiul gatit la aburi -e u am de exemplu legumiera de la Tupperware - nu fierbi mancarea, ci doar o faci la aburiș de asemenea e bine sa inlocuiesti painea alba cumparata cu paine neagra facuta in casa - va pot dau eu vase in care se face foarte simplu paine, in mai putin de o ora, in cuptorul normal. De asemenea, orezul e bun in dieta, daca inlocuieste o masa cu paine. Cine vrea mai multe detalii deprea mancarea sanatoasa cu Tupperware poate sa intre pe www.tupperware.com sau sa imi scrie pe mail; lena_r12@yahoo.com sau sa ma coontacteze la 0723590128. Elena

Lasa reclama...si in vase obisnuite se poate face mancare dietetica...
kudika226898
Postat pe 13 August 2010 17:02
Acuma baiul este cum mananci sanatos cand nu ai pauze de masa sau cand nu ai de unde sa te aprovizionezi? Eu una ma chinui de lun ide zile si asa de mult ma frustreaza zilele in care nu pot gati in casa. Peste tot la restaurante gasesti numai cartofi sau orez sau tot felul de garnituri nedietetice. Nu mai zic de pretul salatelor. Fetelor, daca aveti vreun sfat pentru cineva care munceste de pe la 7 la 9 fara prea mult timp pentru mese, v-as fi foarte recunoscatoare.
Marina_B
Postat pe 1 Septembrie 2010 16:15
De la: Marina_B, la data 2010-09-01 16:15:19Acuma baiul este cum mananci sanatos cand nu ai pauze de masa sau cand nu ai de unde sa te aprovizionezi? Eu una ma chinui de lun ide zile si asa de mult ma frustreaza zilele in care nu pot gati in casa. Peste tot la restaurante gasesti numai cartofi sau orez sau tot felul de garnituri nedietetice. Nu mai zic de pretul salatelor. Fetelor, daca aveti vreun sfat pentru cineva care munceste de pe la 7 la 9 fara prea mult timp pentru mese, v-as fi foarte recunoscatoare.

Da, draguta...pregateste-ti o mancare dietetica si ia-o la pachet...
kudika226898
Postat pe 1 Septembrie 2010 18:47
100 de alimente fara calorii

1. Afine - normalizeaza glicemia si au calorii negative.
2. Agar - este un gel extras dintr-o alga sub forma de pulbere. Ajuns in organism, absoarbe lichidele si isi mareste volumul, captand grasimile si zaharurile. Nu e digerat de organism, ci eliminat cu tot cu grasimi si zaharuri. Cantitatea optima este de 3 g pe zi. Se poate folosi la supe si sosuri.
3. Alge marine - contin multe fibre.
4. Ananas - contine enzime care dizolva grasimile.
5. Anason - degreseaza organismul.
6. Andive - au calorii negative, stimuleaza secretia biliara.
7. Anghinare - diuretic, scade colesterolul.
8. Ardei iute - intensifica metabolismul.
9. Avocado - are proteine vegetale usor digerabile.
10. Broccoli - are calorii negative.
11. Busuioc - degreseaza organismul, are calorii negative.
12. Caise - laxative, ajuta digestia.
13. Cardamonul - este un condiment traditional arab numit si "hell". Cateva seminte luate inainte de masa cu 10 minute, stimuleaza digestia, iar puse in cafea neutralizeaza toxicitatea ei.
14. Carne de curcan - are putine calorii si putine grasimi.
15. Cartofi - se consuma fara grasimi si doar cu alte legume.
16. Castane - ard grasimile.
17. Castravete - are calorii negative, elimina toxinele.
18. Capsune - elimina toxine din organism, au calorii negative.
19. Ceapa - degreseaza organismul, are calorii negative.
20. Chimen - regleaza secretia de enzime.
21. Cicoare - stimuleaza digestia.
22. Cimbru - degreseaza organismul.
23. Cirese - sunt depurative.
24. Coacaze negre - reechilibreaza metabolismul.
25. Coada-calului - mareste procesele de eliminare a toxinelor
26. Conopida - are calorii negative.
27. Coriandru - reduce balonarea.
28. Cresonul - se poate consuma ca salata, suc, supa sau pentru condimentarea carnii si a legumelor. Are efect antibiotic fara a afecta flora stomacala, intareste sistemul imunitar, e un bun diuretic si detoxifiant si ajuta la eliminarea grasimii. Ceaiul e bun si contra tusei. Atentie, planta uscata isi pierde puterile curative!
29. Cuisoare - au calorii negative.
30. Dafinul - are marea proprietate de a dizolva si elimina grasimile, iar pentru asta nu trebuie consumat in cantitati mari, cateva frunze puse in mancare sunt suficiente, insa trebuie folosite frecvent pentru ca efectul sa fie vizibil.
31. Dovlecel - are calorii negative.
32. Fasole patata - este purgativa.
33. Fasole verde - are calorii negative.
34. Ghimbir - intensifica metabolismul.
35. Ginseng - elimina toxinele.
36. Graham - are multe fibre.
37. Grepfrut - contine enzime care dizolva grasimile.
38. Gulie - regleaza nivelul glucozei.
39. Hrean - degreseaza organismul.
40. Kiwi - este puternic antioxidant.
41. Lamaie - degreseaza organismul, are calorii negative.
42. Lemn dulce - stimuleaza ficatul si secretia vezicii biliare si imbunatateste digestia. Se foloseste radacina si se consuma ca ceai, infuzie: 2 lingurite la o cana. Se bea dupa masa. Atentie, mareste fertilitatea, iar consumul pe o perioada mai mare de cateva saptamani poate duce la hipertensiune sau edeme!
43. Izma - are efect racoritor.
44. Mandarine - reduce indigestia.
45. Mango - are calorii negative
46. Macese - alunga oboseala.
47. Macris - este detoxifiant.
48. Marar - degreseaza organismul, are calorii negative.
49. Mei - are multe fibre.
50. Menta - are calorii negative, este diuretica.
51. Mere - au calorii negative.
52. Miere - scade pofta de mancare.
53. Migdale - scad colesterolul.
54. Morcovi - au calorii negative.
55. Mure - sunt laxative.
56. Musetel - usureaza digestia.
57. Napi - diuretic, purifica sangele.
58. Nectarine - au putine calorii.
59. Oregano - intensifica functiile hepatice.
60. Orez basmati - intensifica digestia, racoritor.
61. Orez brun - intensifica digestia.
62. Orz - intensifica functiile hepatice.
63. Papaya - regleaza glicemia.
64. Paducel - reduce aciditatea gastrica.
65. Papadia - intensifica arderile.
66. Pastarnac - este diuretic.
67. Patrunjel - are calorii negative, elimina grasimea.
68. Pepene rosu - este diuretic.
69. Peste - reduce colesterolul, are grasimi bune.
70. Piper - degreseaza organismul.
71. Portocale - au calorii negative.
72. Ridichi - au calorii negative.
73. Rodii - scad colesterolul.
74. Rosmarin - este diuretic.
75. Rosii - degreseaza organismul
76. Salata verde - stimuleaza metabolismul.
77. Salvia - are calorii negative.
78. Schinduf - se consuma semintele sau frunzele, pisate si amestecate cu mancare. Ajuta la digestie si scade nivelul colestrolului. Sub forma de ceai: 2 lingurite la o cana cu apa; are efect antitusiv si laxativ, se bea caldut dupa 3 ore de infuzare.
79. Scoici - regleaza functia tiroidiana.
80. Scortisoara - degreseaza organismul.
81. Secara - grabeste digestia intestinala.
82. Seminte de dovleac - au efect de purificator intestinal.
83. Seminte de floarea-soarelui - au grasimi bune, nu ingrasa.
84. Seminte de in - dreneaza intestinul.
85. Seminte de susan - previn osteoporoza.
86. Sfecla - are calorii negative.
87. Sovarf - este tonic gastric.
88. Spanac - are calorii negative si multe fibre.
89. Sparanghel - are calorii negative.
90. Sofran - accelereaza metabolismul.
91. Tapioca - este un fel de faina obtinuta din tuberculii maniocului, care ajuta la scaderea colestrolului si reducerea stratului adipos.
92. Tarhon - dizolva grasimile.
93. Tofu - contine fibre.
94. Telina - are calorii negative.
95. Urzica - e detoxifianta si laxativa
96. Usturoi - degreseaza organismul, are calorii negative.
97. Varza - este diuretica si purgativa.
98. Varza chinezeasca - are calorii negative, este foarte satioasa.
99. Varza de Bruxelles - are calorii negative.
100. Vinete - contin multe fibre
RUY_BLAS
Postat pe 1 Septembrie 2010 21:57
Acum depinde cum le combina intre ele
Barbie30
Postat pe 1 Septembrie 2010 21:59
De la: Barbie30, la data 2010-09-01 21:59:46 Acum depinde cum le combina intre ele

buna fata mica si cuminte...mai mult pentru tine am postat ca am ramas dator...de la vinul rosu... am plecat la nanitza...noapte buna .
RUY_BLAS
Postat pe 1 Septembrie 2010 22:11
De la: kudika226898, la data 2010-09-01 18:47:02
De la: Marina_B, la data 2010-09-01 16:15:19Acuma baiul este cum mananci sanatos cand nu ai pauze de masa sau cand nu ai de unde sa te aprovizionezi? Eu una ma chinui de lun ide zile si asa de mult ma frustreaza zilele in care nu pot gati in casa. Peste tot la restaurante gasesti numai cartofi sau orez sau tot felul de garnituri nedietetice. Nu mai zic de pretul salatelor. Fetelor, daca aveti vreun sfat pentru cineva care munceste de pe la 7 la 9 fara prea mult timp pentru mese, v-as fi foarte recunoscatoare.

Da, draguta...pregateste-ti o mancare dietetica si ia-o la pachet...

Ehee, am avut niste ani cu asa munca:)....cand ajungi seara la 9 acasa, iti arde de facut mancare?:)) .....nu prea, iti zic eu:)
Nici sa mananci nu mai poti:)
Norocul meu e ca nu-s mancacioasa, si cand sunt obosita.........si stresata, slabesc, iar cand vad ca-mi pica toate de pe mine, ma indop:)))
stem_29
Postat pe 1 Septembrie 2010 22:29
sirghe, tu te uiti la ce dai copy-paste? prima data scri 100 alimente fara calorii si apoi bagi o descriere sumara a celor 100. daca mai tinem cont si de faptul ca mesajul a fost postat la topicul "vreau sa slabesc..." pai cartoful, orezul, mierea, semintele...nu prea au ce cauta la o dieta clasica lowcarbo / hipocalorica.
Ronnie_Coleman
Postat pe 1 Septembrie 2010 23:01
sunt perfect de acord cu voi ...cel ce da sfturi doar k e nevoie de o vointa de fier ,otel sau ....ce stiu eu
healthy017584
Postat pe 3 Septembrie 2010 10:34
dac asta numesti tu dieta ...mai cauta si alte tipuri de diete in care sa poti manca linistita tot ce e sanatos fara sa te ingrasi si fara sa mori ....de foame
healthy017584
Postat pe 3 Septembrie 2010 10:37
ooo.in sfarsit ne regasim .... cum incepem lectia ?...punctul 1...de persoane ca tine ce au cultura ta si fizicul tau avem nevoie sa reprezinte firma HERBALIFE .Firma care este clasificata prima in europa ca si vanzari,a produselor nutritionale,ca si integratori alimentari,cu programe personalizate fie de slabit ,fie de ingrasat ,de mentinut greutatea pe care doresti sa o ajungi .Aceste produse sunt controlate ,aprobate de O.M.S (ORGANIZATIA MONDIALA A SANATATII ,si daca esti interesat sa/ti imbogatesti cunostintele despre ...vezi prezentarea si continutul fiecarui produs pe situl catalogul produselor herbalife ...macar din curiozitate .DUPA....abia poti vorbi cu siguranta ta
healthy017584
Postat pe 3 Septembrie 2010 10:57
aaa apropo de fiul meu sa stii k fiul meu a fost crescut dupa sfaturile celor ce erau in masura sa mi le dea doctori ,asistente persoane pregatite profesional...si cu alimente care la acea vreme erau de 10 ori mai mult continut proteic,caloric,vitaminic...asa deci ca o mama ce sunt ma ocup si acu de calitatea alimentelor pe care le mancam mai ales in timpurile de azi care sunt asa cum le stim si suplimentam zic asta pt k folosim acelasi stil de viata si alimentatie toata familia.Fiul meu are si el program de sala iar fizicul lui daca zici k l/ai vazut in profil nu e doar o poza pt a atrage fetisoarele ?l/am afisat eu personal efectiv pt a/l vedea ca ceea ce stau sa scriu pe forum nu sunt doar vorbe goale In agentie avem persoane care fac uz de produse de orice varsta de la copii de 3 ani la batrani de 90 de ani care batrani folosesc produse descoperite de farmacologi ce au primit si premio NOBEL nu ptr pace sau cinema propriu pentru descoperirea produsului care ajuta la mentinerea in forma a sistemului cardiovascular,ajuta la mentinera in forma a sistemului nervos .CAUTA premiul NOBEL LOUIS IGNARO PE NET SI VEI AVEA CONFIRMAREA CA TOT CE SPUN E ADEVARAT .MERSI
healthy017584
Postat pe 3 Septembrie 2010 11:38
SII...NU MAI VANA GRESELILE ALTORA FIE DE ORICE NATURA ....TI SE PARE K ESTI PERFECTIUNEA INTRUCHIPATA ?E UN FORUM UNDE TOTI POT SPUNE CE VOR IN LIMITA BUNULUI SIMT SI E CONTOLAT SI DE ALTII ASA TRE SA FIE
healthy017584
Postat pe 3 Septembrie 2010 11:49
ce imi plac mie de voi astia de la Herbalife...cum stati voi la panda pe strada si cum vedeti una/unul mai bine crescut cum hatz il agasati...probabil in loc de bine crescut il vedeti ca pe o gramada mare cu bani!
terminati cu prostiile si nu mai agasati lumea!
size_back
Postat pe 3 Septembrie 2010 11:51
SE VEDE K ROMANUL !!!!! E TOT ROMAN !!!!!!MERSI DACA MAI MERITI UN RASPUNS? IA/L PE CEL CARE L/AM DAT LUI RONI
.
healthy017584
Postat pe 3 Septembrie 2010 11:54
asa-i eu sunt romanca ..caci voi astia de la herbalife majoritatea sunteti moldoveni de dincolo de prut!
nu te-am intrebat daca merit raspuns..
oricum raspunsul pe care l-ai dat a fost deajuns sa vad ca te supara adevarul!
si spune drept unde iesiti voi sa racolati clientii?
vrei sa iti spun eu?
size_back
Postat pe 3 Septembrie 2010 12:02
De la: healthy017584, la data 2010-09-03 10:37:11dac asta numesti tu dieta ...mai cauta si alte tipuri de diete in care sa poti manca linistita tot ce e sanatos fara sa te ingrasi si fara sa mori ....de foame

asa si cine a zis ca prin dieta se intelege sa mori de foame sau sa nu mananci alimente sanatoase? cred ca herbalife ul ala ti a afectat creierul
Ronnie_Coleman
Postat pe 3 Septembrie 2010 12:21
De la: healthy017584, la data 2010-09-03 11:38:45aaa apropo de fiul meu sa stii k fiul meu a fost crescut dupa sfaturile celor ce erau in masura sa mi le dea doctori ,asistente persoane pregatite profesional...si cu alimente care la acea vreme erau de 10 ori mai mult continut proteic,caloric,vitaminic...

ba ma lasi de 10x mai mult continut caloric...pai atunci e obez si ma rog cine e fitu? e vreun mare culturist sau sportiv de performanta? ca tot il dai ca exemplu...
Ronnie_Coleman
Postat pe 3 Septembrie 2010 12:24
Nu exista slabit cu mancat sanatos, exista mentinut.( fructele ingrasa, sa stiti, majoritatea-s pline de zahar....merele sunt indicate in curele de slabire)
Gurmanzii nu o sa labeasca niciodata.
Putem consuma absolut orice, insa cu " simt"......daca mancam pana nu ne mai putem ridica de la masa......nici sa facem sport dupa o asa masa nu putem!
Asa ca mancati tot ce va e pofta, insa nu cu "tona".
stem_29
Postat pe 3 Septembrie 2010 12:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mancarimi vaginale 12 De la: Narcisa_tesfio 11 Septembrie 2010 19:49
Serviciu nou de slabit 1 De la: Maluka 21 Iunie 2011 18:09
Revitol Brightener pentru albirea pielii - 129.9 lei 1 De la: promovare_sanatate 6 Mai 2011 14:07
RE lipsa senzatiei de foame 8 De la: alfredodecurtofreco 13 Octombrie 2010 17:52
vreau sa slabesc 41 De la: kudika486695 19 August 2013 15:19