Setari Cookie-uri

ce sa fac prietenul sotului meu vrea sa fie cu mine

De la: kitty_krieger, la data 2010-07-31 19:25:31
De la: lover_woman, la data 2010-07-31 16:20:38Femeia saraca vrea un sfat, nu raspunsuri aruncate din plictiseala la misto, dar cum romanul este expert in judecat orice fapta si pus la zid nu ma mai mira ca sunt atatea sinucideri.

Eu o sfatuiesc pe madam sa si insele sotul cu prietenul lor cel mai bun si sa vada si ea cum este, daca i place sa continue, daca nu ramane cu o amintire frumoasa atata timp cat nu va afla nimeni. Pana la urma viata trebuie traita si nu stiam ca s-au strans toti sfintii aici pe forum, se vinde pacat sau ce?

oau, gata s-a rezolvat misterul sinuciderilor din Romania
Eu te sfatuiesc pe tine sa-ti tii gura pe viitor si sa nu mai indemni lumea la inselat
nu stiu ce va trece prin cap mai femeilor maritate? tot timpul visati la ceva prospatura, sau la curiozitatea ca poate a prietenului e mai buna decit al sotului dar la urma iti dai seama ca a fost o fisiiala dupa care poti sa si regreti foarte, foarte mult, fa cum te taie capul dar sa nu regreti pina la urma.
nicolaedavid2000
Postat pe 1 August 2010 21:57
Buna, sunt Mihaela, ani si-mi permit sa-ti spun parerea. Iubirea adevarata este cea ca un tot, daca o vei gasi vreodata vei sti si vei fi fericita, nu conteaza sotul sau prietenul sotului, invata intai sa te iubesti pe tine si uita-te in interiorul tau sa stii ce vrei cu adevarat.
Pupici
stomihaela67_yahoo_com
Postat pe 1 August 2010 21:59
De la: stomihaela67_yahoo_com, la data 2010-08-01 21:59:54Buna, sunt Mihaela, ani si-mi permit sa-ti spun parerea. Iubirea adevarata este cea ca un tot, daca o vei gasi vreodata vei sti si vei fi fericita, nu conteaza sotul sau prietenul sotului, invata intai sa te iubesti pe tine si uita-te in interiorul tau sa stii ce vrei cu adevarat.
Pupici

Conteaza daca e:
-fratele sotului
-tatal sotului
-sotul celei mai bune prietene
? Nu conteaza daca calcam pe cadavre atata timp cat e in "numele iubirii",nu?
Barbie30
Postat pe 1 August 2010 22:03
In aceasta seara tot citind comentariile voastre am avut o revelatie si aveti dreptate, nu se merita sa inselam, ce e frumos dureaza putin, priviti mai atent omul de langa voi, el este omul care va iubeste cu adevarat, doar v a luat in casatorie nu?
Sa fiti iubiti, dar nu de amanti
lover_woman
Postat pe 1 August 2010 22:39
...hm..nu cred ca e asa greu sa iei o decizie , ...e important sa stii cam unde e locul sotului tau in sufletul tau si cel al amicului vostru ...restul e poveste ,,,provocarile unui barbat sunt multiple ,numai o femeie desteapta poate sa simta ce se ascunde in spatele acestor provocari ;personal nu m-as baga chiar daca relatia noastra nu ar fi roz si primul argument ar fi pentru ca ne este un cunoscut comun,,,,,,succes!
stelya
Postat pe 1 August 2010 22:44
De la: ralucas64, la data 2010-07-25 14:45:46buna..am si eu o peoblema daca pot sa-i spun asa prietenul sotului meu vrea sa fie cu mine ..si el este insurat .Sincera sa fi si eu as vrea sa fiu cu el ma atrage ca barbat dar nu vreu ceva mai mult imi este frica sa nu stricam ce avem .. suntem prieteni de familie ne vizitam ...... miar place sa fiu ce el ..dar imi iubesc sotul nu lam inselat niciodata ....offf sper sa ma intelegeti si sa nu ma judecati ..

Eu chiar te rog fa-ti praf viata , inseala-l ca sa scape bietul sotz de o otreapa , du-te la alalalt si fa-i si aluia viata rahat , dupa care or sa te arunce amandoi ca pe o masea stricata si bine ar face.

Postat pe 1 August 2010 22:53
Buna....nu cred ca e cea mai buna idee sa-ti inseli sotul.Crezi ca ar merita sa-ti strici casnicia pentru o aventura de o noapte,si chiar daca nu ar afla sotul tau...ai mai putea sa-l privesti in ochi si sa-i spui"te iubesc".?Eu zic sa te mai gandesti.Stiu ca ispita e mare ,dar nu se compara cu sentimentul de vinovatie ce urmeaza.Incearca sa-l eviti pe acest amic ...(care de altfel nu e prietenul sotului tau atata timp cat iti face avansuri),gandeste-te cat ar suferi sotul tau daca ar afla.Numai ganduri bune.
miciu_21
Postat pe 1 August 2010 22:58
PARERA MEA E SA NU TE ARUNCI IN NICI O RELATIE CU ACEL "PRIETEN"GANDESTETE CA DACA NU O SA MEARGA,VOI CA SI PRIETENI DE FAMILIE O SA TREBUIASCA SA VA MAI INTALNITI SI CUM O SA TE SIMTI TU ATUNCI?DAR CUM O SA TE SIMTI FATA DE SOTUL TAU ?GANDESTE-TE BINE CE FACI.
nyna
Postat pe 1 August 2010 23:02
pentru toti ''sfintii'' de pe acest forum: voi nu ati simtit nicodata nevoia iesirii din cotidian?voi nu aveti nevoi,tentatii,frustrari ,dorinte si aspiratii? fratilor nu mai judecati pe ceilalti!

pentru cea care a deschis acest topic: cel mai rau lucru nu e ca vei petrece o noapte in compania altui barbat,ci ca vei avea un precedent (inselatul poate deveni un drog).poate ca sotul tau nu va afla niciodata,poate ca vei putea disimula perfect si in fata sotiei potentialului amant.dar te vei raci vrei nu vrei de sotul tau,si in timp asta poate duce la ruptura.si crede-ma (asta o spun din experienta) cel mai trist e sa pierzi dragostea adevarata,chiar daca a intervenit monotonia. daca sotul tau iti ofera o casnicie fericita,linistita si daca in pat va intelegeti, pentru ce sa calci stramb?
daca doresti,scrie mi pe privat,nu te voi judeca,nu te voi critica,dar voi incerca ,ca psiholog sa te consiliez cum pot.
rinaa
Postat pe 2 August 2010 00:57
Nu! categoric, NU! De ce? S-a mai zis aici pe forum. Nu vreau sa repet. Stiu ca ti-e greu, poate chiar te-ai indragostit de acest asa-zis prieten. Dar, mai tarziu, daca vei reusi sa rezisti tentatiei vei fi mandra de tine iar relatia dintre tine si sot se va imbunatati. Evident, datorita atitudinii tale.
Mai ales daca ai copii, nici sa nu te gandesti. Rupi sufletul copiilor si ii traumatizezi pentru totdeauna. Ar fi bine sa-i spui sotului. Eu asa as proceda.

Dumnezeu sa te ocroteasca de acest pacat mare.
mireladoncut
Postat pe 2 August 2010 03:42
De la: mireladoncut, la data 2010-08-02 03:42:27Nu! categoric, NU! De ce? S-a mai zis aici pe forum. Nu vreau sa repet. Stiu ca ti-e greu, poate chiar te-ai indragostit de acest asa-zis prieten. Dar, mai tarziu, daca vei reusi sa rezisti tentatiei vei fi mandra de tine iar relatia dintre tine si sot se va imbunatati. Evident, datorita atitudinii tale.
Mai ales daca ai copii, nici sa nu te gandesti. Rupi sufletul copiilor si ii traumatizezi pentru totdeauna. Ar fi bine sa-i spui sotului. Eu asa as proceda.

Dumnezeu sa te ocroteasca de acest pacat mare.

Am citit acest topic in timp ce-mi bea-m cafeluta de dimineata.
Acelasi lucru s-a intamplat in casa noastra cu multi ani in urma....Sotul meu a incercat asta, cu *prietena mea**,
Raspunsul lui;**pai daca a ridicat coada?????,tu mi-ai adus-o in casa, ce aveam sa fac, sa refuz?????, sa zica ca nu pot??***.Eu la-m iertat pe sotul meu(dar nu am uitat). Ea insa a mai repetat scenariul si cu alt barbat, a reusit sa strice alta casnicie. Acum este singura si nu este admisa in nici un cerc de prieteni.
In concluzie; Prietenul sotului, nu este prieten.
Ea nu-l iubeste pe sotul ei si este confuza in sentimente, mai mult pare sa fie *usurica*.
O femeie cu personalitate si care se respecta, in primul rand nu ajunge sa-si puna aceasta intrebare , pentru ca,nusi incarca creerasul cu; cum este, cum ar fi si daca ar fi ce sar intampla.
Daca nu te respecti tu, cum sa te respecte altii.
Prietenul**, sotului, nu avea sa-ti propuna, sau sa ravneasca , decat in cazul ca a observat, ca se misca codita.
Ai o problema de personalitate. Nu te respecti pe tine.O femeie respectabila nusi imprastie feromonii.
Intrebarea sa o puna cam asa. Ce ma considera asta pe mine si de ce?
Daca nusi pune aceasta intrebare, candva tot are sa o faca. Sunt unele femei care se cred frumoase daca sunt *incercate*, crezand ca sunt super femei. Nu le trece prin cap ca, sunt considerate *curvulite**.
Personal cred ca ar trebui sa se simta jignita ca femeie, un dusman al sotului ,al casei, sau crede ca prietenul lui(sotul), s-a casatorit cu cine nu trebuie si vrea sa-i dovedeasca. Uite ce ti-ai luat, ti-am spus eu ca traiesti cu o curvulita.
Si mai observ ca, nu prea stiti cu ce se mananca dragostea, faceti confuzie intre a iubi si a avea o atractie sexuala.
Aveti grija de voi, a trai intens, nu insemna a-ti oferi serviciile.
dorina27
Postat pe 2 August 2010 08:51
De la: felixcat, la data 2010-07-31 13:21:35face rau? eu spun ca face un bine unui barbat care are o zdreanta de nevasta, sa nu ai ghinionul sa te afli in situatia lui.

esti convins ca barbatul respectiv chiar nu stie ce are langa el?
fante_de_dorobanti
Postat pe 2 August 2010 10:06
De la: lover_woman, la data 2010-07-31 16:22:42
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-07-27 08:55:31
De la: destin_srr, la data 2010-07-26 19:46:01dupa ip tau...adresa o aflu repede...ca pot.
chiar as face un "cadou" frumos sotului sa vada ce PRIETEN are...si ce...(pot spune?)...SOTIE.
din respect pt comunitatea asta pastrez un limbaj decent si incerc sa ma controlez...nici nu stiu cum sa te salut....pt ca nu meriti decat....

tu chiar vorbesti serios? chiar ai putea face rau unor persoane despre care nu stii nimic?!!!!! frate ce lume!!!

Ce penibil esti mai baiete, mi e mila de tine in viata reala daca reactionezi ca un imatur, in afara de mers la peste mai stii ceva ?

merg la "peste " numai cand sti ca "pescuiesc" din cele ca tine!
fante_de_dorobanti
Postat pe 2 August 2010 10:08
Parerea mea ca nu ar trebui sa te judecam dar nici sa te aplaudam . Daca tu intradevar iti iubesti sotul ar trebui sa renegi tentatia altfel vei trai toata viata cu frica . Oare va afla sau si mai rau il vei suspecta tu pe el pentru orice? Odata ce il inseli dispare increderea si vei gandi ca daca tu ai facut-o el de ce nu? Asa ca mai bine ti0ai analiza sentimentele si vei decide daca te vei desparti sau nu de sotul tau . Pentru ca dorinta ta de a te culca cu altul denota clar probleme in viata de cuplu
madutzxx
Postat pe 2 August 2010 11:11
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-02 10:08:09
De la: destin_srr, la data 2010-07-26 19:46:01dupa ip tau...adresa o aflu repede...ca pot.
chiar as face un "cadou" frumos sotului sa vada ce PRIETEN are...si ce...(pot spune?)...SOTIE.
din respect pt comunitatea asta pastrez un limbaj decent si incerc sa ma controlez...nici nu stiu cum sa te salut....pt ca nu meriti decat....

tu chiar vorbesti serios? chiar ai putea face rau unor persoane despre care nu stii nimic?!!!!! frate ce lume!!!

Ce penibil esti mai baiete, mi e mila de tine in viata reala daca reactionezi ca un imatur, in afara de mers la peste mai stii ceva ?

cuminca mergi la "peste"?...invata sa tratezi direct. e mai ieftin si mai placut
RUY_BLAS
Postat pe 2 August 2010 15:25
asta cu ip-ul e chiar amuzant!!!in primul rand nu il poate afla atat de usor....iar daca e un geniu(desi nu cred...scuze)....poate sa si-l puna in rama si sa-l invete pe de rost ....nu are ce sa faca cu el....ip-ul iti da cel mult orasul....dar in niciun caz adresa....hai ca asta a fost buna....
kudi_kami
Postat pe 2 August 2010 15:47
De la: kudi_kami, la data 2010-08-02 15:47:39 asta cu ip-ul e chiar amuzant!!!in primul rand nu il poate afla atat de usor....iar daca e un geniu(desi nu cred...scuze)....poate sa si-l puna in rama si sa-l invete pe de rost ....nu are ce sa faca cu el....ip-ul iti da cel mult orasul....dar in niciun caz adresa....hai ca asta a fost buna....

du-te fata ca nu stii tu!
mai era unu pe aici za best parca care culegea ip-urile sa ne deie in judecata ca cica era avocat!
da n-o mai ajuns la mine la usa sa ii dau ip=ul!
size_back
Postat pe 2 August 2010 15:49
De la: sirghea, la data 2010-08-02 15:25:51
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-02 10:08:09

cuminca mergi la "peste"?...invata sa tratezi direct. e mai ieftin si mai placut

da merg la peste cand vreau sa am un "orgasm" cerebral! incearca nu vei fi dezamagit! defapt kudika este o "balta" perfecta pentru pescuit!
fante_de_dorobanti
Postat pe 2 August 2010 15:55
Dar tu mai mister butonezi de la doua id-uri ? esti jalnic , cine sa te mai inteleaga
lover_woman
Postat pe 2 August 2010 16:20
De la: lover_woman, la data 2010-08-01 22:39:34In aceasta seara tot citind comentariile voastre am avut o revelatie si aveti dreptate, nu se merita sa inselam, ce e frumos dureaza putin, priviti mai atent omul de langa voi, el este omul care va iubeste cu adevarat, doar v a luat in casatorie nu?

de cine de sot?!
roz5blue6lila7
Postat pe 2 August 2010 16:29
se subintelege
lover_woman
Postat pe 2 August 2010 16:39
De la: lover_woman, la data 2010-07-31 16:20:38Femeia saraca vrea un sfat, nu raspunsuri aruncate din plictiseala la misto, dar cum romanul este expert in judecat orice fapta si pus la zid nu ma mai mira ca sunt atatea sinucideri.

Eu o sfatuiesc pe madam sa si insele sotul cu prietenul lor cel mai bun si sa vada si ea cum este, daca i place sa continue, daca nu ramane cu o amintire frumoasa atata timp cat nu va afla nimeni. Pana la urma viata trebuie traita si nu stiam ca s-au strans toti sfintii aici pe forum, se vinde pacat sau ce?

kudika090855
Postat pe 2 August 2010 17:03
da...sigur se vede ca faci parte dintre cele fara prejudecati"""asa se spune ,nu?
kudika090855
Postat pe 2 August 2010 17:04
ai dreptate fata....stai sa vezi cand apare ala calare pe bicicleta urland in jurul blocului tau....ca deh...numarul apartamentului nu i-l da ip-ul....asa ca va trebui sa urle in gura mare capetele de acuzare... .....dar vezi ca vine mai greu saracu,pedaleaza incet ca-l doare spatele...
kudi_kami
Postat pe 2 August 2010 17:09
draga raculas64 te ai hotarat? ce naiba mai fata,de fapt esti femeie in toata regula(dupa 64 acela cred k ai 46 de ani?),aici pe forum incerci tu sa ti faci de cap? nu se cade...toate raspunsurile si ironiile acestea 2 bani nu fac,si tu stii asta fb! tu vei face exact ce doresti! stii ce se spune-asa cum iti asterni,asa vei dormi-deci fiecare isi alege drumul in viata insa,kiar e pakt sa nu mai ai zile si nopti linistite dintr o prostie...gandeste te k vei avea mereu constiinta incarcata dupa aceea si nu se merita...si nu te ataca ptr toate rautatile pe care le ai primit k raspuns k nu are rost,lumea e rea si frustrata si abia asteapta sa arunce cu pietre...tu ai pus o simpla intrebare si ei o dezbat de park ai fi criminala in serie ! nu ca ar fi bn ceea ce ai vrea sa faci insa,fiecare cu viata lui...park intereseaza pe cineva k tu vrei sa ti o pui cu prietenul sotului tau...hai sa fim seriosi...dar,de dragul conversatiei ne dam seama cine e ok si cine are intr adevar frustrari in viata...deci,ce ai hotarat? k ne tii in suspans..arrivederci cara :*
ella_20_68
Postat pe 2 August 2010 17:26
De la: kudika090855, la data 2010-08-02 17:04:35da...sigur se vede ca faci parte dintre cele fara prejudecati"""asa se spune ,nu?

Da, din categoria asta fac parte, cine arunca primul cu piatra ?
lover_woman
Postat pe 2 August 2010 18:18
incercati mai bine in 4
gargarel
Postat pe 2 August 2010 18:36
De la: lover_woman, la data 2010-08-01 22:39:34In aceasta seara tot citind comentariile voastre am avut o revelatie si aveti dreptate, nu se merita sa inselam, ce e frumos dureaza putin, priviti mai atent omul de langa voi, el este omul care va iubeste cu adevarat, doar v a luat in casatorie nu?

Ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune!Revelatiile ajuta intotdeauna!
kritzia
Postat pe 2 August 2010 18:51
De la: gargarel, la data 2010-08-02 18:36:51incercati mai bine in 4

De fapt care i problema ta, ca nu faci fata la nici una ?
lover_woman
Postat pe 2 August 2010 18:53
Draga, daca ai o casnicie cat de cat fericita, nu da cu piciorul, ca nu stii cum va fi dupa ce veti fi impreuna. Nu poti sti cum reactioneaza, cum va deveni gelos, si apoi ve-ti strica doua familii, care nu cred ca ceilalti au o vina anume ca voi nu puteti fi stapani pe sentimente.
kudika123276
Postat pe 2 August 2010 19:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
strigat de ajutor!! 18 De la: kudika_13773 13 August 2012 10:10
Infidelitate 17 De la: dakar_dakina 20 Octombrie 2008 17:48
IARTA-MA.TOPIC PENTRU IMPACACIOSI SI IMPACACIOASE. 13 De la: Eva32 20 Octombrie 2011 00:28
Cine ma ajuta sa descopar cum este un barbat din zodia pesti?! 4 De la: AdrianaR 29 Septembrie 2010 02:15
buna... 10 De la: cristi_nne 30 Aprilie 2009 08:45