Setari Cookie-uri

ce sa fac prietenul sotului meu vrea sa fie cu mine

De la: lover_woman, la data 2010-07-31 16:20:38Femeia saraca vrea un sfat, nu raspunsuri aruncate din plictiseala la misto, dar cum romanul este expert in judecat orice fapta si pus la zid nu ma mai mira ca sunt atatea sinucideri.

Eu o sfatuiesc pe madam sa si insele sotul cu prietenul lor cel mai bun si sa vada si ea cum este, daca i place sa continue, daca nu ramane cu o amintire frumoasa atata timp cat nu va afla nimeni. Pana la urma viata trebuie traita si nu stiam ca s-au strans toti sfintii aici pe forum, se vinde pacat sau ce?

bravo...ai mare dreptate...vrei sa moara fata de pofta...maaa railor.
da stii doar o tura... doua...hai trei ca prima nu se pune
RUY_BLAS
Postat pe 31 Iulie 2010 19:59
Eu nu indemn lumea la inselat, pana la urma fiecare decide ce si doreste, daca vrea sa insele sau nu, daca poate trai cu acest lucru, daca ar mai avea constiinta impacata, daca ar mai putea dormi noaptea.
Eu consider ca viata este facuta pentru a fi traita si uneori restul nu mai conteaza, depinde de acea persoana pe care o intalnesti, daca se merita sacrificiul.
Iar de tinut gura nu o s mi o tin, traim intr o tara libera si nimeni nu ma poate constrange sa mi spun parerea.
lover_woman
Postat pe 31 Iulie 2010 20:03
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-07-27 08:55:31
De la: destin_srr, la data 2010-07-26 19:46:01dupa ip tau...adresa o aflu repede...ca pot.
chiar as face un "cadou" frumos sotului sa vada ce PRIETEN are...si ce...(pot spune?)...SOTIE.
din respect pt comunitatea asta pastrez un limbaj decent si incerc sa ma controlez...nici nu stiu cum sa te salut....pt ca nu meriti decat....

tu chiar vorbesti serios? chiar ai putea face rau unor persoane despre care nu stii nimic?!!!!! frate ce lume!!!

stai linistit man ca ip-urile nu sunt pe toate drumurile. glumea.
leo_
Postat pe 1 August 2010 03:01
Toti avem nevoie de povesti si scenarii, nu? Chiar daca nu ne place sa recunoastem. Ca ne mai pica o perna de sub fund.
Si forumurile sint perfecte sa ne jucam cu povestile si scenariile, din cite am vazut eu.
soraderazboi
Postat pe 1 August 2010 03:05
De la: ralucas64, la data 2010-07-25 14:45:46buna..am si eu o peoblema daca pot sa-i spun asa prietenul sotului meu vrea sa fie cu mine ..si el este insurat .Sincera sa fi si eu as vrea sa fiu cu el ma atrage ca barbat dar nu vreu ceva mai mult imi este frica sa nu stricam ce avem .. suntem prieteni de familie ne vizitam ...... miar place sa fiu ce el ..dar imi iubesc sotul nu lam inselat niciodata ....offf sper sa ma intelegeti si sa nu ma judecati ..

daca vrei o aventura cauta departe, nu aproape. exista internet si ziare ca sa gasesti ce iti trebuie. nu te arunca prosteste in joc ca poti pierde tot. iar respectivului ar trebui sa ii cam inchizi usa. pe el nevasta il va ierta, tu insa nu vei fi prea iertata. riscul pentru tine e mai mare.
leo_
Postat pe 1 August 2010 03:06
De la: leo_, la data 2010-08-01 03:06:40
De la: ralucas64, la data 2010-07-25 14:45:46buna..am si eu o peoblema daca pot sa-i spun asa prietenul sotului meu vrea sa fie cu mine ..si el este insurat .Sincera sa fi si eu as vrea sa fiu cu el ma atrage ca barbat dar nu vreu ceva mai mult imi este frica sa nu stricam ce avem .. suntem prieteni de familie ne vizitam ...... miar place sa fiu ce el ..dar imi iubesc sotul nu lam inselat niciodata ....offf sper sa ma intelegeti si sa nu ma judecati ..

daca vrei o aventura cauta departe, nu aproape. exista internet si ziare ca sa gasesti ce iti trebuie. nu te arunca prosteste in joc ca poti pierde tot. iar respectivului ar trebui sa ii cam inchizi usa. pe el nevasta il va ierta, tu insa nu vei fi prea iertata. riscul pentru tine e mai mare.

scuze ca intervin ! ...este cel mai intelept sfat de pana acum ! daca tot isi doreste ceva nou....macar sa nu fie "langa casa " ! o zii buna tuturor !
kcudika
Postat pe 1 August 2010 08:03
fata cere un sfat si romanu incepe sa arunce cu pietre in ea ! pai iti mai vine sa scrii pe forumuri ??? e treaba ei ce face...daca ati trecut prin asa ceva si stiti cum e..sfatuiti o !!!! daca nu stiti cum e...GURA MICA !!!
AdriaS
Postat pe 1 August 2010 10:33
la inceput te simti magulita,de cui nu-i plac lingusirile,apoi devii agasata si nervoasa la insistentele lui,pur si simplu ignora-l si evita sa ramii singura cu el -ca sa nu fii compromisa,daca nu interzicei sa va mai viziteze incearca sa limitezi intilnirile cu el adica raceste relatia
utad
Postat pe 1 August 2010 10:48
Bravo!!!!!Asa da raspuns!
Traieste ti viatza si nu mai baga in seama "inteligentii" de aici!
Tu ai fost sincera si ai avut curajul sa exprimi ce simti in schimb astia care comenteaza aiurea pun pariu k au avut sentimente din astea macar o data in viatza si acum te critica pe tine!
Nu baga in seama ce zice lumea ,fa ce simti!
bellaaa_healthy
Postat pe 1 August 2010 10:59
kudika224927
Postat pe 1 August 2010 11:03
poti sa faci dragoste cu prietenul,daca asa i-ti dicteaza inima
kudika224927
Postat pe 1 August 2010 11:05

Probabil ca tie ti s-a urat cu binele si vrei sa vezi cum e si varianta cealalta... Daca iti inseli sotul, e clar ca mariajul vostru se va duce pe apa sambetei. Amantul cu siguranta nu-si va parasi nevasta pentru tine, asa ca risti sa te trezesti si fara sot, si fara iubit... Auzi la ea, ce probleme are! In loc sa se planga ca e criza, ca n-are bani de chirie, ea se intreaba daca sa-si insele sau nu barbatul.
Micael
Postat pe 1 August 2010 11:07
crezi ca ai putea sa il mai privesti in ochi pe sotul tau,fara sa nu ai vreun sentiment de vinovatie?
myndy
Postat pe 1 August 2010 11:18
buna intrebare si mai vrei sa te si ajutam,pai as spune asa cu cativa ani in urma ti-as fi spus sa dai bataie ca nu are cum sa afle sotul tau ,simtete bine ca norocul asta nu vine in fiecare zi ce mama naibi o sa fie super,dar acum dupa ce era sa mi se intample chiar mie sa aflu ca cea mai buna prietena a mea a pus ochii pe sotul meu as zice sa faci un dus foarte rece si sa-ti cumperi un vibrator daca te mananca decat sa distrugi viata atator persoane,si pentru ce are cumva ceva in plus asa zisul prieten nu iti spun eu nu o sa mai ai somn linistit cata viata oi trai daca faci asa ceva.
crys29
Postat pe 1 August 2010 11:24
Sincer cand te-ai casatorit nu stiai ca vor exista si nesimtiti care vor sa strice totul? Eu zic sa te gandesti bn ca o aventura tampita din asta t poate lasa singura si cu o reputatie jalnica. Problema aici esti tu, ar trebuii sa-i spui sotului si asa ar trebuii sa fie, pentru ca ala nu e prieten. Dak ai sange d femeie usoara in tine atunci vei distruge totul k sunt multe k tine.
camy_se
Postat pe 1 August 2010 12:54
ma bucur sa vad ca multi oameni traiesc dupa principi negative.. "ai o singura viata.. fu**** in draci" fa rau, injura, distruge.. asa imi place de voi
dar cine ajunge in fata altarului si jura fidelitate altui om si inseala, ala e un gunoi, vrei sa ti'o pui cu toata planeta, nu te casatori si gata.
aveti moralitatea unei balti pline de noroi.
felixcat
Postat pe 1 August 2010 13:00
Nu te inteleg,cum iti iubesti sotul dar vrei sa fii cu prietenul??????? cum vine '' vrea sa fie cu mine"? oare ce te considera??????????? gandeste cu capul nu cu altceva, sar putea sa regreti!!!!!!
amalia69
Postat pe 1 August 2010 13:25
De la: amalia69, la data 2010-08-01 13:25:28Nu te inteleg,cum iti iubesti sotul dar vrei sa fii cu prietenul??????? cum vine '' vrea sa fie cu mine"? oare ce te considera??????????? gandeste cu capul nu cu altceva, sar putea sa regreti!!!!!!
amalia69
Postat pe 1 August 2010 13:27
Buna tuturor.Parerea mea este ca ar trebui sa ai grija de familia ta, de sotul, tau iar de acel asa- zis prieten... ce sa zic? e un om de nimic.Nu te lasa dusa de val ca mai tarziu vei regreta.Iar ca sa nu se intample "minunea" stai departe de el,evita sa ramai singura cu el pentru ca altfel din cate am inteles,tentatia este prea mare si cu siguranta vei pica.E pacat de casnicia ta .Te-ai gandit o clipa la ce ar fi in sufletul sotului tau daca ar afla? Acel tip nu va e prieten adevarat pentru ca un prieten adevarat nu ar avea asemenea ganduri.E clar ca el nu isi respecta sotia, dar nici pe tine nu te va respecta mai mult daca se va culca cu tine.Vei fi inca un pe lista lui.Asta iti doresti?
kudika073119
Postat pe 1 August 2010 13:27
Cred ca regreta ca nu poate sa ii aibe pe amundoi!
Barbie30
Postat pe 1 August 2010 13:28
Cel mai urit lucru, daca ajungi sa-ti doresti o aventura erotica extraconjugala, mi se pare acesta: sa alegi pe cineva dintre apropiati. Pentru ca pui in joc nu doar relatia ta cu sotul, ci si prietenia dintre ei. Pentru ca inseamna sa nu respecti faptul ca ei sint prieteni si sa mergi doar pe mina dorintei, fara sa mai tii cont de nimic altceva.
Prietenia nu se risca pe nimic. In nici un caz pentru citeva partide de sex. Parerea mea.
soraderazboi
Postat pe 1 August 2010 13:30
Eu iti sugerez sa o faci ,dupa care sa-i spui sotului ce ai facut si asa isi da si el(poate) seama,ca are langa el o zdreantza si e timpul sa rupa pisica.Dupa modul in care pui problema ,oricum nu esti decat o femeie fara valoare,care nici macar o prietenie nu poate respecta.Traiesti degeaba,nu ai principii,si ai un caracter indoielnic.Nici macar mila,nu imi este de tine.
kudika275581
Postat pe 1 August 2010 14:10
healthy017415__oliver
Postat pe 1 August 2010 15:51
draga mea! Eu sunt barbat si iti spun sincer ca nu merita.Daca tot se va intimpla candva,fa-o cu totul
altcineva care nici nu iti cunoaste familia,si nici nu stie multe despre tine,Oricum o data in viata
se intimpla acest lucru cu siguranta.Daca tu iti iubesti cu adevarat sotul si daca el te respecta si ai o familie fericita in masura posibilitatilor, atunci lasal naibii de asa zisul prieten de familie sau ce o fi .Gandeste-te ca destrami sentimentele la doua familii dupa...daca se afla. si pe urma o sa ai mai mult regret de cat placere sau satisfactie. Iubeste-ti familia in continuare si pe cei din jurul tau si gandeste-te ca ce bine ca nu ai facut asta
si D-zeu te va ajuta sa depasesti acest sentiment caci cu siguranta este greu ptr.tine mai ales ca esti indragostita. Pareerea mea este ca decat sa iti para rau ca ai facut-o ,mai bine sa-ti para bine , ca nu ai facut-o
healthy017415__oliver
Postat pe 1 August 2010 16:05
Fato, vezi-ti de treaba ! N-ai sa gasesti nimic nou .... De ce sa te mai complici ?
kudika056305
Postat pe 1 August 2010 16:16
Esti nebuna????????????????????????? Cum iti iubesti sotul daca te gandesti sa il inseli?mda...ce are ala are si sotul tau asa ca mai bine stai departe!
kudika168330
Postat pe 1 August 2010 16:39
Draga mea pentru ce te-ai casatorit?Sti ce inseamna casatoria?E ceva sfant!Iti iubesti sotul?Daca il iubesti atunci respecta-l si nu-ti bate joc in primul rand de tine si apoi de el,iar daca nu-l iubesti,atunci mai intai termina casnicia cu el si doar apoi combina-te cu acel "prieten" al sotului tau care nu are nimic in cap!Eu te
sfatuiesc sa-l refuzi elegant si sa nu-i mai dai prilejul sa-ti faca propuneri indecente,iar cand o face intreaba-l daca isi iubeste sotia si copii(daca are),schimba subiectul si o sa inteleaga el ce trebuie.Asa cum spune si doamna din celalalt mesaj de raspuns,ce are ala si nu are sotul tau?Comunicati mai mult si veti fi mai fericiti.
anaramona2006
Postat pe 1 August 2010 16:44
Da da ce bine ar fi fost sa fi avut si eu acces la internet pe vremea cand am patit-o poate ma trezea cineva si nu faceam ce am facut.

Clar nu face asa ceva.

Daca nu si nu te poti abtine divorteaza si dupa aia poti face ce vrei.
alexia30
Postat pe 1 August 2010 16:50
din moment ce ai o dilema ai o problema vb cantecului , cred ca sunt ceva probleme in paradis , cred ca ar trebuii sa le identifici si sa iei sau sa luati masuri altfel ve-i fii pe un drum gresit , vad ca parca , parca ai cam vrea si tru , il iubesti sau nu pe sotul tau ?daca nu lasa-l in plata domnului , daca da rezolva problema si nu te mai gandii la chestii efemere .Spunea-i ca este prietenul lui ? cine cu cine e prieten ?
banalulanonim
Postat pe 1 August 2010 20:44
mai bine nu .daca se va afla va fi rau de tot cica sa ai incredere in prieteni .
kudika224770
Postat pe 1 August 2010 21:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutor ...inselata 49 De la: kudika057622 28 August 2009 17:56
L-am inselat desi il iubesc... 157 De la: Eu93llr 8 Noiembrie 2013 12:35
O intrebare inteligenta si un raspuns gresit sau o intrebare gresita si un raspuns inteligent ? 11 De la: i_andra 5 Martie 2010 16:43
heeey :) o sugestie va rog? :D 11 De la: Flowers 16 Martie 2011 13:56
DETECTIV PARTICULAR - specializat in infidelitati! 26 De la: alfredodecurtofreco 19 Noiembrie 2010 17:04