Setari Cookie-uri

ce sa fac prietenul sotului meu vrea sa fie cu mine

hai ma fata zine si noua ce ai facut?...abia ce ne incinsaram si noi si tu....nu mai zici nimic. hai ca noi sfaturi mai avem.
RUY_BLAS
Postat pe 6 August 2010 12:10
De la: ralucas64, la data 2010-07-25 14:45:46buna..am si eu o peoblema daca pot sa-i spun asa prietenul sotului meu vrea sa fie cu mine ..si el este insurat .Sincera sa fi si eu as vrea sa fiu cu el ma atrage ca barbat dar nu vreu ceva mai mult imi este frica sa nu stricam ce avem .. suntem prieteni de familie ne vizitam ...... miar place sa fiu ce el ..dar imi iubesc sotul nu lam inselat niciodata ....offf sper sa ma intelegeti si sa nu ma judecati ..

renunta la "prietenul" sotului...nu are caracter..mai e si insurat. O sa-ti complici viata inutil...daca chiar "te mananca", macar alege si tu pe cineva de care sa nu stie nici vantu nici pamantu.
kudika1059
Postat pe 6 August 2010 14:49
..."prietenul sotului meu" -complicata titulatura. la noi se zice simplu - Shogor!
100101
Postat pe 6 August 2010 18:45
De la: ralucas64, la data 2010-07-25 14:45:46buna..am si eu o peoblema daca pot sa-i spun asa prietenul sotului meu vrea sa fie cu mine ..si el este insurat .Sincera sa fi si eu as vrea sa fiu cu el ma atrage ca barbat dar nu vreu ceva mai mult imi este frica sa nu stricam ce avem .. suntem prieteni de familie ne vizitam ...... miar place sa fiu ce el ..dar imi iubesc sotul nu lam inselat niciodata ....offf sper sa ma intelegeti si sa nu ma judecati ..
Si ce este asa greu sa-i accepti avansurile, daca tu il placi????Cred ca esti cam neserioasa in casnicie, ca daca era altfel, ii spunea-i sotului tau de la bun inceput , si terminati aceasta "prietenie de familie"...Cred ca esti cam...
twincle
Postat pe 6 August 2010 20:30
Am citi mesajele voastre chiar vreau sa ma spun ca nu ma intresaza ,,prietenul ,,sotului acum deloc am trecut de perioada acea ....imi iubesc sotul foarte mult si nu las insela ptr nimic in lume .Un sfat ptr cele sau cei care trec sau vor trece prin asta sa nu isi insele sotul/sotia indiferent de ce este intre voi sa va ganditi ca sar distruge doua famili si copii au cel mai mult de suferit .
ralucas64
Postat pe 8 August 2010 12:38
De la: ralucas64, la data 2010-08-08 12:38:39Am citi mesajele voastre chiar vreau sa ma spun ca nu ma intresaza ,,prietenul ,,sotului acum deloc am trecut de perioada acea ....imi iubesc sotul foarte mult si nu las insela ptr nimic in lume .Un sfat ptr cele sau cei care trec sau vor trece prin asta sa nu isi insele sotul/sotia indiferent de ce este intre voi sa va ganditi ca sar distruge doua famili si copii au cel mai mult de suferit .
Ai facut-o ...nu te-ai putut abtine ...de'asta vii acum smerita cu sfaturi , eiiii lasa'asa o perioada pana-ti intri iar in mana .....
cristinxxx
Postat pe 8 August 2010 12:49
Nu am facut nimc si nici nu iam dat macar atenite asa zisul ,,prieten,, chiar nu ma mai atrage de loc si vad ca daca nu iam dat ceva de inteles se poarte normal ....sper sa se termine cumva relatia asta de familie pe care o avem noi ...Nu ma mai judecati gresit a fost o perioada a trecut.. acum imi iubesc sotul si mai mult .
ralucas64
Postat pe 8 August 2010 12:59
sa fiu sincera si mesajele voatre mau facut sa ma gandesc ff bine ..nu sunt o femeie usoara si daca eram nu mai apelam sa voi ..
ralucas64
Postat pe 8 August 2010 13:01
De la: ralucas64, la data 2010-08-08 13:01:53sa fiu sincera si mesajele voatre mau facut sa ma gandesc ff bine ..nu sunt o femeie usoara si daca eram nu mai apelam sa voi ..
lasa nu-ti maltrata constiinta ....este OK !!!!
cristinxxx
Postat pe 8 August 2010 13:04
Asta este mesajul care l-ai scris tu,acum postezi pe forum ca nici nu vroiai sa fii cu prietenul!!!!!!!tu nu mai stii ce ai scris????????????acum scrii ca il iubesti mai mult pe sotul tau,tu te "auzi" ce spui,ori esti cea mai mare mincinoasa ori esti cea mai mare...............nu spun cum!!!!!

amalia69
Postat pe 8 August 2010 15:21
De la: ralucas64, la data 2010-08-08 12:59:14Nu am facut nimc si nici nu iam dat macar atenite asa zisul ,,prieten,, chiar nu ma mai atrage de loc si vad ca daca nu iam dat ceva de inteles se poarte normal ....sper sa se termine cumva relatia asta de familie pe care o avem noi ...Nu ma mai judecati gresit a fost o perioada a trecut.. acum imi iubesc sotul si mai mult .
citeste mesajul tau cu "ma atrage",doamne chiar ne crezi prosui de debitezi asemenea tampenii???????????????????????????????????????????????????????????????? revin-o din prostie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amalia69
Postat pe 8 August 2010 15:24
De la: amalia69, la data 2010-08-08 15:24:46
De la: ralucas64, la data 2010-08-08 12:59:14Nu am facut nimc si nici nu iam dat macar atenite asa zisul ,,prieten,, chiar nu ma mai atrage de loc si vad ca daca nu iam dat ceva de inteles se poarte normal ....sper sa se termine cumva relatia asta de familie pe care o avem noi ...Nu ma mai judecati gresit a fost o perioada a trecut.. acum imi iubesc sotul si mai mult .
citeste mesajul tau cu "ma atrage",doamne chiar ne crezi prosui de debitezi asemenea tampenii???????????????????????????????????????????????????????????????? revin-o din prostie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MINCINOAS_O
amalia69
Postat pe 8 August 2010 15:25
Bravo Raluca. Ai facut bine. Ti-ai fi distrus sufletul.
Cat despre astia care nu te cred, asta e. Nu-i iei acasa. Sunt oameni care nu se pot abtine. Si nu au cum sa te inteleag pe tine care ai reusit. e un lucru care i se poate intampla oricui. Diferenta este daca rezisti sau nu ispitei.
mireladoncut
Postat pe 8 August 2010 16:28
gandeste-te la sotia lui.crezi ca merita asta.punete in locul ei si al sotului tau.nu strica prietenia voastra de fam.e mult mai pretioasa decat o aventura
alinutza80ro
Postat pe 8 August 2010 16:34
De la: alinutza80ro, la data 2010-08-08 16:34:31gandeste-te la sotia lui.crezi ca merita asta.punete in locul ei si al sotului tau.nu strica prietenia voastra de fam.e mult mai pretioasa decat o aventura

crezi ca se gandeste?
dragon_fly88
Postat pe 8 August 2010 16:39
De la: mireladoncut, la data 2010-08-08 16:28:12Bravo Raluca. Ai facut bine. Ti-ai fi distrus sufletul.
Cat despre astia care nu te cred, asta e. Nu-i iei acasa. Sunt oameni care nu se pot abtine. Si nu au cum sa te inteleag pe tine care ai reusit. e un lucru care i se poate intampla oricui. Diferenta este daca rezisti sau nu ispitei.
Sa fim seriosi, ea ne-a cerut sfatul si ea se "simtea atrasa de prietenul"sotului! Concluzia este ca nici ea nu este usa de Biserica, .......!
twincle
Postat pe 8 August 2010 17:05
Niciunul nu suntem usa de biserica. Daca e adevarat ca si-a reconsiderat pozitia si a ales sa nu-si insele sotul, e de admirat. Daca a facut-o si acum se caieste, iar e treaba ei, important e ca si-a dat seama ca nu se merita. Daca are constiinta incarcata nu mai puneti si voi paie pe foc... Ii e destul. Sincer vorbind, niciodata sa nu spui niciodata... Hai sa ne bucuram ca sfaturile noastre au reusit sa aduca pe cineva pe calea cea buna. E mare lucru... Si Dumnezeu si-a cinstit fiul ratacitor si ne iubeste pe toti, indiferent cat de mult am gresit.
Sper sa-i fie invatatura de minte si ei si altora care se gandesc sa faca pasul pe care voia sa-l faca ea.
lidiaolteanu
Postat pe 8 August 2010 20:02
bravo Raluca,acum gandest mai bine,ai grija de tine si de sotul tau,numai bine......
healthy013989
Postat pe 8 August 2010 23:10
nu ma intreseaza daca nu ma credeti ce am spus ca nu ma mai atrage... dar eu stiu ca nu am facut nimic si ca nu am sa fac...si degeaba ma judecati dar asta se poate intampla orcui si celor care mau jicnit sper sa treaca si ei prin asta sa vada daca mai zic asa ...
ralucas64
Postat pe 9 August 2010 10:57
Eu te cred Raluca iar daca inselai nu ti lua nimeni capul in afara de sfintii de pe forum bineinteles care n-au trait nici macar o situatie asemenatoare si care se dau viteji ( in umbra, fara o poza sa stim cu cine vorbim): Sa nu inseli ca esti cXXXa si in toate felurile, offf, toata lumea judeca daca nu are ceva mai bun de facut, noua profesie in Romania "datul cu parerea si judecata aspra " de parca nu ar exista cine trebuie sa ne judece pentru faptele, gandurile noastre si pentru tot ce facem.
lovingwife
Postat pe 9 August 2010 16:13
SINCER INDIVIDUL RESPECTIV NU E PRIETENUL SOTULUI TAU,E O CREATURA INSIPIDA CARE SE DA LA NEVASTA ALTUIA....PROBLEMA E SI LA TINE,TU TOT CAM PE ACOLO ESTI PENTRU CA SI TU RIDICI COADA....NU E NORMAL...VOI NU SUNTETI NORMALI....MAI DU-TE SI TU PE LA BISERICA,MAI DA UN ACATIST,ROAGA-TE IN PRIMUL RIND PENTRU TINE.....O DOAMNA ADEVARATA NU FACE SI NU GINDESTE CA TINE....PACAT,PACAT,PACAT......
kudika227120
Postat pe 9 August 2010 21:08
De la: kudika227120, la data 2010-08-09 21:08:38SINCER INDIVIDUL RESPECTIV NU E PRIETENUL SOTULUI TAU,E O CREATURA INSIPIDA CARE SE DA LA NEVASTA ALTUIA....PROBLEMA E SI LA TINE,TU TOT CAM PE ACOLO ESTI PENTRU CA SI TU RIDICI COADA....NU E NORMAL...VOI NU SUNTETI NORMALI....MAI DU-TE SI TU PE LA BISERICA,MAI DA UN ACATIST,ROAGA-TE IN PRIMUL RIND PENTRU TINE.....O DOAMNA ADEVARATA NU FACE SI NU GINDESTE CA TINE....PACAT,PACAT,PACAT......

respira adanc........numara pana la 10...incet.inceeeet......si nu mai tipa!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 9 August 2010 21:33
De la: ralucas64, la data 2010-08-08 13:01:53sa fiu sincera si mesajele voatre mau facut sa ma gandesc ff bine ..nu sunt o femeie usoara si daca eram nu mai apelam sa voi ..

aaaa nu mai esti interesanta...sa vezi mai tirziu ce rau o sa-ti para...si cind o sa-ti vinaaaa....nu mai vii aici la noi....sigur (iti dai seama ca glumesc)
RUY_BLAS
Postat pe 9 August 2010 22:23
ralucas64

5 mesaje
Postat pe: 8 August 2010, ora 12:59 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde
Nu am facut nimc si nici nu iam dat macar atenite asa zisul ,,prieten,, chiar nu ma mai atrage de loc si vad ca daca nu iam dat ceva de inteles se poarte normal ....sper sa se termine cumva relatia asta de familie pe care o avem noi ...Nu ma mai judecati gresit a fost o perioada a trecut.. acum imi iubesc sotul si mai mult .

ia zi si mie cum ti-ai dat seama ca acum iti iubesti si mai mult sotul ?
fata_healthy
Postat pe 10 August 2010 00:23
Hai ca ma bag si eu in seama pe aci.
Io zic sa stai cuminte in banca ta ca strici ambele familii.
Datoria barbatului este sa incerce ,acum tu nu trebuie sa fii catea in calduri si sa ridici coada.
Stai in banca ta ca e mai bine,ori te-ai saturat de sotul tau?
marianil
Postat pe 10 August 2010 10:25
De la: marianil, la data 2010-08-10 10:25:03Hai ca ma bag si eu in seama pe aci.
Datoria barbatului este sa incerce ,acum tu nu trebuie sa fii catea in calduri si sa ridici coada.

Ba tu sa-ti vezi de nimfomana si de vibratoare, nu esti in masura sa dai sfaturi atata timp cat TU traiesti o viata dubla.
ia lasa netul si mergi la manevrat vibratoare.
stem_29
Postat pe 10 August 2010 16:01
oja care-si schimba culoarea la soare
www.oja-blaze.ro
blazenetwork
Postat pe 10 August 2010 16:44
Buna ziua , am citit mesajul de pe topic si am sa te intreb citeva chestii care o sa te doara dar asta e adevarul.Tu cind te-ai casatorit cu sotul tau ai facut-o din dragoste banuiesc si la biserica ai jurat pe Sfinta Biblie ca ai sa-l iubesti si sa-l respecti, sa fii cu el la bine si la greu etc..Tie iti convine ca el sa aibe tentative sa te insele si sa te umileasca si batjocoreasca si sa te tine de mascota a casei ? Nu.
Atunci iei fain frumos si vorbesti cu el si povestesti care e oful tau , comunicarea este foarte importanta intr-un cuplu si lasa-te de impulsurile astea sexuale momentane care nu duc nicaieri decit la destramarea familiei si tu cu demnitatea pe jos.Ca asta nu sunt probleme de viata grave trece lumea prin si mai rau , boli foarte grave, incendii, inundatii ...lume mutilata , foame...si cite aletele. Mai fatuca eu in locul tau mi-as vedea de viata in continuare si l-as trata pe prietenul asta al vostru cu indiferenta ba chiar as traia craca sa nu-l mai vad , sa se intileasca ei unde vor si gata. Si cauta sa-ti respecti sotul, sa-l iubesti asa cum este cu defecte cu tot si valoreaza ce ai linga tine pentru ca 2 persoane formeaza o echipa care trebuie sa fie unita.Si nu uita ca ai jurat in biserica si tine-te de cuvint.Incerca data viitoare sa gindesti rational cu capul nu cu sufletul sau cu altceva , gindetste de 100 de ori si hotaraste o data. Nu te vinde asa pentru ca nu merita zau. Iti doresc multa bafta .
kudika312289
Postat pe 10 August 2010 17:10
domnita tine la sotul tau si lasal pe amicul ala in pace ca ai sa-te arzi ca nui de joaca cu asa ceva eu te sfatuiesc sa nu-ti inseli sotul ca nu castigi nimic ci se va destrama tot ce-i frumos adica familia ta si este pacat ca ce are amicul sotului tau are sotul tau mai buna asa ca stai cuminte cu sotul tau ca sa nu plangi amar fii credincioasa primei tale iubiri
jean31
Postat pe 10 August 2010 17:41
De la: stem_29, la data 2010-08-10 16:01:34
De la: marianil, la data 2010-08-10 10:25:03Hai ca ma bag si eu in seama pe aci.

Ba tu sa-ti vezi de nimfomana si de vibratoare, nu esti in masura sa dai sfaturi atata timp cat TU traiesti o viata dubla.
ia lasa netul si mergi la manevrat vibratoare.

da' cu a lui, proprietate personala, nu se descurca?
Lucia38
Postat pe 10 August 2010 17:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 2 De la: rockk 12 Martie 2011 01:29
nu inceteaza sa nu mai vorbeasca cu ala cu care m.a inselat.... 12 De la: kudika052198 12 Octombrie 2009 11:18
disperata 30 De la: dragdana 23 Octombrie 2010 17:46
Am nevoie de un sfat.... 31 De la: franziska_eu 30 Ianuarie 2012 12:03
Te poti casatori cu profesorul tau? 5 De la: kudika318477 13 Decembrie 2010 23:14