Setari Cookie-uri

VIRGINITATEA...

De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-07 09:44:46
De la: araiya, la data 2009-08-06 22:43:52
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-06 19:52:36
De la: araiya, la data 2009-08-06 18:12:48
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-06 18:01:13
De la: araiya, la data 2009-08-06 17:36:11
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-06 10:41:03
De la: araiya, la data 2009-08-06 03:15:56ai violat-o pentru simplul fapt ca ti-a ranit orgoliul?? si mai ai curaj sa te numesti barbat? crezi ca pentru faptul ca ai stat impreuna cu ea o perioada doar ca sa nu faci inchisoare... te scapa de orice vina.. sau de orice pacat?? inca mai ai curaj sa spui ca a meritat lucrul acesta?? nea' mitica... sper sa nu trebuiasca sa iti spele copiii pacatele!!!! foarte urat gestul tau! nu ai absolut nici o scuza!!

Domnita araiya, problema asta, s-a intamplat cu ani in urma,eu am postat-o ca sa vad cum se manifesta, cum vad situatia userii de pe forum!, ca sa-mi fac eu o parere despre gandirea unora .La TV, Antena 1, sunt niste emisiuni educative ,ex; "test de fidelitate," e bine sa le urmaresti .Cum ai reactiona,daca intr-o zi ar veni partenerul tau in care ai crezut, ti-ai pus sperante in el, i-ai aratat toata iubirea,cu o alta tipa, si ti-ar spune ca sa pleci ca pentru el ai fost doar pentru tavalit, altceva nu a simtit nimic pentru tine, nu te-a iubit de loc,a simtit numai sila fata de tine.?!Ai sta nepasatoare ?n-ai orgoliu, demnitatea ta, sa fie calcata in picioare ?-cum ar fi? Ai pedepsi violatorul, legea asa face, dar nu va intrebati de motiv ? 1/2 din vina , o are si femeia .!

vai de mine!!!!!!!! daca si emisiunea "test de fidelitate" ii educativa... si ce daca s-ar intampla lucrul acesta?? asta e!! daca eu am fost fraiera n-am decat sa imi asum niste conseciinte!am orgoliu si am si demnitate... dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii dau in cap omului sau sa il castrez sau cine stie ce!!
si iti mai spun ceva ce vad ca in cei "36" de ani pe care ii ai nu ai reusit sa pricepi!! in momentul in care iei anumite decizii si faci anumite compromisuri ITI ASUMI CONSECIINTELE!!!! daca nu esti in stare de lucrul acesta... nu te arunca cu capul inainte!!!
si mai pretinzi ca ai citit carti de psihologie si altele!! poate ca le-ai citit... stand pe buda!!! nu e suficient sa citesti niste litere... trebuie sa si intelegi despre ce e vorba! crezi ca daca te lauzi cu cititul asta.. esti mai destept??
in fata mea.. nu ai nici o valoare pentru ce ai facut!! si mai spui ca femeia tre sa fie virgina cand tu i-ai luat acelei fete cu forta aceasta feciorie???
:

sml-confused0067: Da , emisiunea "Test de fidelitate "este educativa , cum sa suport consecintele,?tot eu ? pai eu m-am purtat asa ? sa nu fac nimic , ca am orgoliu ? nu se potriveste.Nu vezi lucrurile cum trebuie,vezi numai din punctul tau de unde-ti convine, trebuie sa vezi din toate fetele. !

poi da, tot tu sa suporti conseciintele daca ai fost fraier!!!! ca daca erai asa destept cum sustii ca esti, iti dadeai seama ca fata nu te vrea pe tine!! nu se potriveste in mintea ta!!!si ce ai scris mai sus... ia tu aminte!! pentru ca tu scrii.. dar la practica esti pe spate!! sau tu cum crezi?? ca pe acest forum suntem o adunatura de femei proaste, tu esti singurul om destept intre noi?? nu stiu cum mai suporti sa fii asa perfect intr-o lume de oameni prosti! serios! da ia gandeste-te tu bine.. de ce crezi ca numai tu ai dreptate???

P.S.: NICIODATA SA NU IL MAI CONTRAZICETI PE NEA MITICA... PANA LA URMA SE VA CONTRAZICE SINGUR!! (ceea ce a si facut deja)

sml-confused0067:Sa precizam un lucru;termina cu insinuarile astea aiurea, ca nimeni nu va considera proaste,si nici eu mai destept, daca era asa ,fii sigura ca nu mai spuneam subiectul asta.Sunteti persoane inteligente,dar nu vreti sa vedeti realitatea ,Cand am spus subiectul asta pe topic, care aproape ca l-am uitat si eu,am facut-o ca sa vad parerea fiecaruia cum vede realitatea,Urmarile eu le-am tras atunci,si am vazut ca in general [au fost persoae feminine care mi-au dat dreptate ] ca voi vedeti lucrurile numai din prisma care va convine, vedeti fapta fara sa analizati motivul .Daca vezi un om ca fura o paine, condamnati furtul, fara sa va intereseze motivul de ce a facut o, poate nu avea ce manca, poate un copil ii plangea de foame acasa , poate......! Cum sa-mi dau seama ca ma mintea ? ca ma folosea? daca stiam fii sigura ca in suturi o dadeam afara , dar o femeie intotdeuna daca vrea e cel mai bun actor in viata ei [se spune ca a pacalit si pe dracu }!asa ca ...!

nu ma intereseaza motivul pentru care ai postat acest subiect pe topic, nu asta era problema!! PROBLEMA E CA INDIFERENT CE TI-AR FI FACUT FEMEIA AIA... INDIFERENT CEEEE.... NU AI DREPTUL SI NICI NU L-AI AVUT VREODATA SA FACI UN ASEMENEA GEST!!!!
NU AI SCUZA INDIFERENT DE MOTIV... si sincer iti spun ca motivele pentru care tu ai facut asa ceva mi se par JENIBILE ! si nu compara un om care fura o paine pentru ca ii plange acasa un copil de foame cu faptul ca tu ai nevoie de consultanta psihiatrica si ca ai orgoliul prea mare!! te crezi DUMNEZEU sa iei tu asemenea decizii?? sa iti faci tu singur dreptate?? sa violezi fata pentru ca tu ai fost atat de dobitoc incat nu ti-ai dat seama ca se foloseste de tine??de ce ti-e ciuda?? ca vad ca si acum te deranjeaza sub asta!! da "domnule" te-a tinut de fraier, si bine a facut daca tu nu ti-ai dat seama! oricum vad ca te crezi atotstiutor si atotputernic... ca doar tu iti faci dreptate singur.... NU AI ABSOLUT NICI UN DREPT!!! orice ai spune si orice fel de motiv incerci sa imi explici ca ai avut, CE AI FACUT TU E INADMISIBIL!!!!!

Vezi lucrurile prea simplu,din punctul care-ti convine si nu e bine, pe viitor in viata o sa te intampini de diferite situatii,care trebuie sa cauti singura metoda de rezolvare,sa ai demnitatea ta , orgoliul tau,sa nu profite altii de tine, sa cauti sa cercetezi o situatie din toate punctele de vedere si nu condamna pana nu vezi si motivul. E usor de condamnat ;exemplu cu painea a fost ca sa vezi motivul. !Nu ,nu ma caracterizeaza violul, nu ma ocup cu asa ceva,nimeni din anturajul meu nu ma arata ca violator, urasc asta cand e facuta doar pentru sex,respectfemeia, omul, nu ma cred Dumnezeu, dar , asa e , am orgoliu, demnitatea mea si sunt o fire care nu permite sa-mi calce nimeni demnitatea in picioare,;- spune si talica, in cazul meu, cine imi facea dreptate? politia?-tribunalul ? Ramaneam de fraier,ca nu mi-am dat seama.!!Nu , pe Mitica nu-l ia nimeni de fraier ca o plateste, poate de la distanta prin topicuri .!

E INCREDIBIL cum tie iti gasesti scuze pentru orice, cum incerci sa te justifici, pentru viol se fac ani grei de inchisoare - si tu nici nu realizezi ce norocos ai fost ca ai scapat de pedeapsa, ca nu ai ajuns "nevasta" vreunuia la inchisoare ca sa simti pe pielea ta ce inseamna violul.
Si dupa ce ai avut norocul ca victima sa ramana cu tine si sa nu te dea pe mana politiei, mai ai si tupeul sa o faci in toate felurile.
Mi se pare de-a dreptul revoltator cum femeile astea sunt atat de PROASTE, incat sa ramana cu violatorul, ca daca nu mai sunt virgine cine le mai ia?, ca sa scape de gura lumii practic.
Pai nu e de mirareca Mitica are in cap ideile pe care le are, ca multi altii de fapt, noi femeile suntem de vina, suntem niste PROASTE.

FETELOR faceti sex cand vreti, cu cine vreti, de cate ori vreti nu mai stati pe forum sa ascultati predicile lui Mitica, ca de asta femeile sunt privite in felul asta de barbati.
Hai sa nu ne mai lasam folosite de barbati, sa-i folosim noi pe ei.
Daca ne vom acorda ceea ce meritam de la viata, adica sa traim cum simtim nu vom mai ajunge la a ne pretinde barbatii sa fim virgine.SA ne traim viata nu sa asteptam pe Fat Frumos si F***cios, ca daca nimeni nu ar astepta casatoria nu ar avea unde sa mai gaseasca virgine si nu ar mai avea pretentii.
De ce sxeul trebuie sa fie legat neaparat de casatorie, ca eu nu inteleg.Suntem biologic programati sa facem sex de la o anumita varsta, deci daca nu ne casatorim trebuie sa mergem impotriva naturii noastre pentru ca asa trebuie?Dar in cazul barbatilor de ce nu trebuie?Ei au 3 c***?
SI MITICA faza cu de ce sa-si bata joc de corpul lor e penibila sincer, altceva mai bun nu ai gasit?Mai scormoneste pe acolo poate iese ceva mai inspirat.Corpul ne-a fost dat sa ne bucuram de el nu sa-l lasam sa se ofileasca degeaba.
Daca tu ai devenit asa Sfant decand ai realizat ca violul a fost justificat nu ai decat sa-ti vezi de manastirea ta, pe noi lasa-ne, lasa-ne....
Asa cum tu ai preferat sa-ti faci singur dreptate, nu sa o astepti pe a lui D-zeu, asa si noi preferam sa ne traim viata asta asa cum vrem, nu sa o asteptam pe cealalta.
Nu mai pierde timpul cu noi ca suntem IRECUPERABILE.
alina
Postat pe 7 August 2009 10:10
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-07 09:08:29
De la: marsevintila, la data 2009-08-06 20:39:18ha ha....crede-ma....sunt mai razbunatoare ca tine ! Dar, depinde de caz... stii, se spune ca razbunarea e arma prostului...asa o fi

Mitica, iti faci tu dreptatea singur...dar fereasca Sfantu' intr-o zi sa nu-si faca cineva "dreptatea" singur( cum zici ti-ai facut si tu) pe copiii tai ! Ca sa nu zic mai exact pe fiica ta.... daca ai....
:

sml-confused0067: Nu stiu cat de razbunatoare esti, dar lozinca cu "razbunarea e arma prostului" e valabila numai pentru un las,daca esti razbunatoare, ce ai fi facut daca erai in locul meu
sau ti-ar face partenerul tau la fel? daca altcineva ar face dreptate pe copii mei, trebuie vazut motivul!

Sunt multe feluri prin care ai fi putut sa te razbuni pe ea, cu totul altele decat un VIOL.Ai obligat-o sa fie a ta, iti dai seama cu cata scarba a suportat totul? Mi-e scarba mie cand ma gandesc... Nu-ti mai cauta scuze si justificari.... vei ramane in continuare la fel- o caricatura de barbat, fara pic de demnitate...

ps- daca ai fi avut orgoliu masculin nu ai fi violat-o.
wmarsew
Postat pe 7 August 2009 10:54
cu cu doua taișuri....daca nu este virgina...te gandesti cu l-a iubit pe primul si daca este virgina apare curiozitatea post maritala...MAI BINE DEFLORATA
renascut
Postat pe 7 August 2009 11:31
De la: renascut, la data 2009-08-07 11:31:31cu cu doua taișuri....daca nu este virgina...te gandesti cu l-a iubit pe primul si daca este virgina apare curiozitatea post maritala...MAI BINE DEFLORATA

Am vazut pozele , sunteti o pereche foarte frumoasa, scuze ca intreb din curiozitate, am vazut [poate ma insel] pe o banca o alta mireasa,la noi e un obicei , ca sa nu se vada doua mirese, cica le merge rau in casnicie toata viata, sau numai superstitii. ?Asa e, e puternica si curiozitatea asta , nu da pace de loc !!
Tycu
Postat pe 7 August 2009 13:22
De la: marsevintila, la data 2009-08-07 10:54:06
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-07 09:08:29
De la: marsevintila, la data 2009-08-06 20:39:18ha ha....crede-ma....sunt mai razbunatoare ca tine ! Dar, depinde de caz... stii, se spune ca razbunarea e arma prostului...asa o fi

Mitica, iti faci tu dreptatea singur...dar fereasca Sfantu' intr-o zi sa nu-si faca cineva "dreptatea" singur( cum zici ti-ai facut si tu) pe copiii tai ! Ca sa nu zic mai exact pe fiica ta.... daca ai....
:

sml-confused0067: Nu stiu cat de razbunatoare esti, dar lozinca cu "razbunarea e arma prostului" e valabila numai pentru un las,daca esti razbunatoare, ce ai fi facut daca erai in locul meu
sau ti-ar face partenerul tau la fel? daca altcineva ar face dreptate pe copii mei, trebuie vazut motivul!

Sunt multe feluri prin care ai fi putut sa te razbuni pe ea, cu totul altele decat un VIOL.Ai obligat-o sa fie a ta, iti dai seama cu cata scarba a suportat totul? Mi-e scarba mie cand ma gandesc... Nu-ti mai cauta scuze si justificari.... vei ramane in continuare la fel- o caricatura de barbat, fara pic de demnitate...

ps- daca ai fi avut orgoliu masculin nu ai fi violat-o.
:

sml-happy0158: Ai dreptate, mai era o singura metoda; bataia,o bateam de o bagam in spital,si...cu ce ma alegeam,?atunci poate faceam inchisoare, ea cu timpul uita, dar asa ,trebuie sa simta , sa o doara mult timp ca merita ce mi-a facut !Tocmai orgoliu m-a facut sa fac asta.Lasa, esti prea tanara sa intelegi asta ,mie imi place logica ta, si lasa asa !
Tycu
Postat pe 7 August 2009 13:33
stii ce nea' mitica? esti un jeg! macar ai decenta de a nu mai posta raspunsuri idioate! degeaba iti cauti scuze pentru ceea ce ai facut ca nu ai!! aaaa da.. sa nu uit... tu atotputernic si atotstiutor mitica... atat de cult si de citit...invata sa scrii corect dpdv gramatical.. ca exprimarea ta a la Vanghelie.. imi provoaca mai mare sila fata de tine decat pana acum! macar nu te mai tine atat de destept si nu incerca sa faci tu pe victima.. ca nicidecum nu ai fost tu victima!!!!!!!!! IMPUSCA-TE!
araiya_grace
Postat pe 7 August 2009 13:53
Bay 'nea mitica....tu nu intelegi un lucru- vina nu a fost a ei, ci a ta, pt.ca ai fost prea prost (cu tot respectul!) sa-ti dai seama ca de fapt pe colegul tau il iubea !Ca tu ai cazut ca fraieru' in mrejele ei....asta e alta poveste...in a carei vina o porti tu ! Si la urma urmei ce ti-a facut asa grav de zici tu ca "merita" sa o violezi sau daca nu s-o bati??! Faptul ca incerca sa-l faca gelos pe ala cu tine??? Sunt oameni carora chiar in clipa asta li se intampla ce ti s-a intamplat tie, pun pariu ca majoritatea de aici de pe forum au avut cate o deceptie in dragoste, mai dureroasa sau mai putin dureroasa, mai urata sau mai putin urata... Asta e VIATA !!! Si sa nu-mi mai spui tu mie intruna ca s prea tanara sa inteleg, ca tu degeaba ai o varsta, daca nici pana acum nu esti in stare sa deosebesti dreptatea de nedreptate, si sa intelegi ca tie nu-ti da nimeni dreptul sa obligi pe cineva. Ea te-a obligat sa o tii in brate, sau sa o saruti? Nu cred.... tu te-ai indragostit, si apoi ai fost deceptionat ca de fapt ea nu te iubea pe tine. Bine...asta a fost in tinerete...sa zicem ca erai copil, erai tanar, te lasai purtat de instincte s.a.m.d...dar macar acum ar trebui sa-ti para rau de ce ai facut si sa te rogi la Domnu' sa ti ierte pacatele din tinerete...

Nu te judec, nu am nici cel mai mic drept sa fac asta, dar daca tu tot zici cum ar trebui sa fie unele lucruri, imi permit si eu sa spun cum cred ca ar fi trebui si trebuie sa fie altele.
wmarsew
Postat pe 7 August 2009 13:54
De la: alina_manuela, la data 2009-08-07 10:10:58
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-07 09:44:46
De la: araiya, la data 2009-08-06 22:43:52
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-06 19:52:36
De la: araiya, la data 2009-08-06 18:12:48
De la: araiya, la data 2009-08-06 03:15:56ai violat-o pentru simplul fapt ca ti-a ranit orgoliul?? si mai ai curaj sa te numesti barbat? crezi ca pentru faptul ca ai stat impreuna cu ea o perioada doar ca sa nu faci inchisoare... te scapa de orice vina.. sau de orice pacat?? inca mai ai curaj sa spui ca a meritat lucrul acesta?? nea' mitica... sper sa nu trebuiasca sa iti spele copiii pacatele!!!! foarte urat gestul tau! nu ai absolut nici o scuza!!

Domnita araiya, problema asta, s-a intamplat cu ani in urma,eu am postat-o ca sa vad cum se manifesta, cum vad situatia userii de pe forum!, ca sa-mi fac eu o parere despre gandirea unora .La TV, Antena 1, sunt niste emisiuni educative ,ex; "test de fidelitate," e bine sa le urmaresti .Cum ai reactiona,daca intr-o zi ar veni partenerul tau in care ai crezut, ti-ai pus sperante in el, i-ai aratat toata iubirea,cu o alta tipa, si ti-ar spune ca sa pleci ca pentru el ai fost doar pentru tavalit, altceva nu a simtit nimic pentru tine, nu te-a iubit de loc,a simtit numai sila fata de tine.?!Ai sta nepasatoare ?n-ai orgoliu, demnitatea ta, sa fie calcata in picioare ?-cum ar fi? Ai pedepsi violatorul, legea asa face, dar nu va intrebati de motiv ? 1/2 din vina , o are si femeia .!

vai de mine!!!!!!!! daca si emisiunea "test de fidelitate" ii educativa... si ce daca s-ar intampla lucrul acesta?? asta e!! daca eu am fost fraiera n-am decat sa imi asum niste conseciinte!am orgoliu si am si demnitate... dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii dau in cap omului sau sa il castrez sau cine stie ce!!
si iti mai spun ceva ce vad ca in cei "36" de ani pe care ii ai nu ai reusit sa pricepi!! in momentul in care iei anumite decizii si faci anumite compromisuri ITI ASUMI CONSECIINTELE!!!! daca nu esti in stare de lucrul acesta... nu te arunca cu capul inainte!!!
si mai pretinzi ca ai citit carti de psihologie si altele!! poate ca le-ai citit... stand pe buda!!! nu e suficient sa citesti niste litere... trebuie sa si intelegi despre ce e vorba! crezi ca daca te lauzi cu cititul asta.. esti mai destept??
in fata mea.. nu ai nici o valoare pentru ce ai facut!! si mai spui ca femeia tre sa fie virgina cand tu i-ai luat acelei fete cu forta aceasta feciorie???
:

sml-confused0067: Da , emisiunea "Test de fidelitate "este educativa , cum sa suport consecintele,?tot eu ? pai eu m-am purtat asa ? sa nu fac nimic , ca am orgoliu ? nu se potriveste.Nu vezi lucrurile cum trebuie,vezi numai din punctul tau de unde-ti convine, trebuie sa vezi din toate fetele. !

poi da, tot tu sa suporti conseciintele daca ai fost fraier!!!! ca daca erai asa destept cum sustii ca esti, iti dadeai seama ca fata nu te vrea pe tine!! nu se potriveste in mintea ta!!!si ce ai scris mai sus... ia tu aminte!! pentru ca tu scrii.. dar la practica esti pe spate!! sau tu cum crezi?? ca pe acest forum suntem o adunatura de femei proaste, tu esti singurul om destept intre noi?? nu stiu cum mai suporti sa fii asa perfect intr-o lume de oameni prosti! serios! da ia gandeste-te tu bine.. de ce crezi ca numai tu ai dreptate???

P.S.: NICIODATA SA NU IL MAI CONTRAZICETI PE NEA MITICA... PANA LA URMA SE VA CONTRAZICE SINGUR!! (ceea ce a si facut deja)

sml-confused0067:Sa precizam un lucru;termina cu insinuarile astea aiurea, ca nimeni nu va considera proaste,si nici eu mai destept, daca era asa ,fii sigura ca nu mai spuneam subiectul asta.Sunteti persoane inteligente,dar nu vreti sa vedeti realitatea ,Cand am spus subiectul asta pe topic, care aproape ca l-am uitat si eu,am facut-o ca sa vad parerea fiecaruia cum vede realitatea,Urmarile eu le-am tras atunci,si am vazut ca in general [au fost persoae feminine care mi-au dat dreptate ] ca voi vedeti lucrurile numai din prisma care va convine, vedeti fapta fara sa analizati motivul .Daca vezi un om ca fura o paine, condamnati furtul, fara sa va intereseze motivul de ce a facut o, poate nu avea ce manca, poate un copil ii plangea de foame acasa , poate......! Cum sa-mi dau seama ca ma mintea ? ca ma folosea? daca stiam fii sigura ca in suturi o dadeam afara , dar o femeie intotdeuna daca vrea e cel mai bun actor in viata ei [se spune ca a pacalit si pe dracu }!asa ca ...!

nu ma intereseaza motivul pentru care ai postat acest subiect pe topic, nu asta era problema!! PROBLEMA E CA INDIFERENT CE TI-AR FI FACUT FEMEIA AIA... INDIFERENT CEEEE.... NU AI DREPTUL SI NICI NU L-AI AVUT VREODATA SA FACI UN ASEMENEA GEST!!!!
NU AI SCUZA INDIFERENT DE MOTIV... si sincer iti spun ca motivele pentru care tu ai facut asa ceva mi se par JENIBILE ! si nu compara un om care fura o paine pentru ca ii plange acasa un copil de foame cu faptul ca tu ai nevoie de consultanta psihiatrica si ca ai orgoliul prea mare!! te crezi DUMNEZEU sa iei tu asemenea decizii?? sa iti faci tu singur dreptate?? sa violezi fata pentru ca tu ai fost atat de dobitoc incat nu ti-ai dat seama ca se foloseste de tine??de ce ti-e ciuda?? ca vad ca si acum te deranjeaza sub asta!! da "domnule" te-a tinut de fraier, si bine a facut daca tu nu ti-ai dat seama! oricum vad ca te crezi atotstiutor si atotputernic... ca doar tu iti faci dreptate singur.... NU AI ABSOLUT NICI UN DREPT!!! orice ai spune si orice fel de motiv incerci sa imi explici ca ai avut, CE AI FACUT TU E INADMISIBIL!!!!!

Vezi lucrurile prea simplu,din punctul care-ti convine si nu e bine, pe viitor in viata o sa te intampini de diferite situatii,care trebuie sa cauti singura metoda de rezolvare,sa ai demnitatea ta , orgoliul tau,sa nu profite altii de tine, sa cauti sa cercetezi o situatie din toate punctele de vedere si nu condamna pana nu vezi si motivul. E usor de condamnat ;exemplu cu painea a fost ca sa vezi motivul. !Nu ,nu ma caracterizeaza violul, nu ma ocup cu asa ceva,nimeni din anturajul meu nu ma arata ca violator, urasc asta cand e facuta doar pentru sex,respectfemeia, omul, nu ma cred Dumnezeu, dar , asa e , am orgoliu, demnitatea mea si sunt o fire care nu permite sa-mi calce nimeni demnitatea in picioare,;- spune si talica, in cazul meu, cine imi facea dreptate? politia?-tribunalul ? Ramaneam de fraier,ca nu mi-am dat seama.!!Nu , pe Mitica nu-l ia nimeni de fraier ca o plateste, poate de la distanta prin topicuri .!

E INCREDIBIL cum tie iti gasesti scuze pentru orice, cum incerci sa te justifici, pentru viol se fac ani grei de inchisoare - si tu nici nu realizezi ce norocos ai fost ca ai scapat de pedeapsa, ca nu ai ajuns "nevasta" vreunuia la inchisoare ca sa simti pe pielea ta ce inseamna violul.
Si dupa ce ai avut norocul ca victima sa ramana cu tine si sa nu te dea pe mana politiei, mai ai si tupeul sa o faci in toate felurile.
Mi se pare de-a dreptul revoltator cum femeile astea sunt atat de PROASTE, incat sa ramana cu violatorul, ca daca nu mai sunt virgine cine le mai ia?, ca sa scape de gura lumii practic.
Pai nu e de mirareca Mitica are in cap ideile pe care le are, ca multi altii de fapt, noi femeile suntem de vina, suntem niste PROASTE.

FETELOR faceti sex cand vreti, cu cine vreti, de cate ori vreti nu mai stati pe forum sa ascultati predicile lui Mitica, ca de asta femeile sunt privite in felul asta de barbati.
Hai sa nu ne mai lasam folosite de barbati, sa-i folosim noi pe ei.
Daca ne vom acorda ceea ce meritam de la viata, adica sa traim cum simtim nu vom mai ajunge la a ne pretinde barbatii sa fim virgine.SA ne traim viata nu sa asteptam pe Fat Frumos si F***cios, ca daca nimeni nu ar astepta casatoria nu ar avea unde sa mai gaseasca virgine si nu ar mai avea pretentii.
De ce sxeul trebuie sa fie legat neaparat de casatorie, ca eu nu inteleg.Suntem biologic programati sa facem sex de la o anumita varsta, deci daca nu ne casatorim trebuie sa mergem impotriva naturii noastre pentru ca asa trebuie?Dar in cazul barbatilor de ce nu trebuie?Ei au 3 c***?
SI MITICA faza cu de ce sa-si bata joc de corpul lor e penibila sincer, altceva mai bun nu ai gasit?Mai scormoneste pe acolo poate iese ceva mai inspirat.Corpul ne-a fost dat sa ne bucuram de el nu sa-l lasam sa se ofileasca degeaba.
Daca tu ai devenit asa Sfant decand ai realizat ca violul a fost justificat nu ai decat sa-ti vezi de manastirea ta, pe noi lasa-ne, lasa-ne....
Asa cum tu ai preferat sa-ti faci singur dreptate, nu sa o astepti pe a lui D-zeu, asa si noi preferam sa ne traim viata asta asa cum vrem, nu sa o asteptam pe cealalta.
Nu mai pierde timpul cu noi ca suntem IRECUPERABILE.

Am impresia ca nu te mai cunosc, parca nu mai esti cea pe care o stiam eu, ce inseamna ideile astea la tine ?sunt in gluma ?Pai nu s-a nascut nimeni sa ma faca "nevasta" Asa inveti fetele?sa faca sex cu cine vor si cand vor?si sa-i folositi pe barbati? Poate sa fie mamaligi, bolovani, daca e cu ambitie ca mine, nici o speranta ! si mai spui ca n-am procedat corect ! badaaa, voi meritati mai aspra pedeapsa .!Da , sexul depinde de casatorie,si se face de placere, nu programat.Voi ar trebui sa va tarati in genunchi in fata barbatilor, ca fara ei var manca lupii.!la faza cu bataia de joc a trupului asa este, am vazut cazuri cand fete tot asa, foste usoare la minte,acum plangeau si regretau ce au facut.!asa este, nu lasa trupul sa se ofileasca ,Sa mi-l dai putin la mesaj privat pe sot, sau un nr de celular,teleon, sau pe mess., sa mai discutam si noi ca intre barbati.! Cere-ti scuze la fete pentru ideile tale!si asculta ce te invat eu pe topic, ca ai ce invata >!!
Tycu
Postat pe 7 August 2009 15:52
De la: araiya, la data 2009-08-07 13:53:04stii ce nea' mitica? esti un jeg! macar ai decenta de a nu mai posta raspunsuri idioate! degeaba iti cauti scuze pentru ceea ce ai facut ca nu ai!! aaaa da.. sa nu uit... tu atotputernic si atotstiutor mitica... atat de cult si de citit...invata sa scrii corect dpdv gramatical.. ca exprimarea ta a la Vanghelie.. imi provoaca mai mare sila fata de tine decat pana acum! macar nu te mai tine atat de destept si nu incerca sa faci tu pe victima.. ca nicidecum nu ai fost tu victima!!!!!!!!! IMPUSCA-TE!
:

sml-confused0067: Vezi ca intreci masura vocabularului, eu nu am greseli la scris , dar la tine care este, se pare ca in capul tau nimic este. !Da dovada ca ai ceva scoala,sau la voi la tara era scoala in greva .! dar mai bine.. vorba rusului:SEE pole of your eye !
Tycu
Postat pe 7 August 2009 18:13
De la: marsevintila, la data 2009-08-07 13:54:50Bay 'nea mitica....tu nu intelegi un lucru- vina nu a fost a ei, ci a ta, pt.ca ai fost prea prost (cu tot respectul!) sa-ti dai seama ca de fapt pe colegul tau il iubea !Ca tu ai cazut ca fraieru' in mrejele ei....asta e alta poveste...in a carei vina o porti tu ! Si la urma urmei ce ti-a facut asa grav de zici tu ca "merita" sa o violezi sau daca nu s-o bati??! Faptul ca incerca sa-l faca gelos pe ala cu tine??? Sunt oameni carora chiar in clipa asta li se intampla ce ti s-a intamplat tie, pun pariu ca majoritatea de aici de pe forum au avut cate o deceptie in dragoste, mai dureroasa sau mai putin dureroasa, mai urata sau mai putin urata... Asta e VIATA !!! Si sa nu-mi mai spui tu mie intruna ca s prea tanara sa inteleg, ca tu degeaba ai o varsta, daca nici pana acum nu esti in stare sa deosebesti dreptatea de nedreptate, si sa intelegi ca tie nu-ti da nimeni dreptul sa obligi pe cineva. Ea te-a obligat sa o tii in brate, sau sa o saruti? Nu cred.... tu te-ai indragostit, si apoi ai fost deceptionat ca de fapt ea nu te iubea pe tine. Bine...asta a fost in tinerete...sa zicem ca erai copil, erai tanar, te lasai purtat de instincte s.a.m.d...dar macar acum ar trebui sa-ti para rau de ce ai facut si sa te rogi la Domnu' sa ti ierte pacatele din tinerete...

Nu te judec, nu am nici cel mai mic drept sa fac asta, dar daca tu tot zici cum ar trebui sa fie unele lucruri, imi permit si eu sa spun cum cred ca ar fi trebui si trebuie sa fie altele.
:

sml-confused0006 : Marsevintila, ti-am mai spus, apreciez logica ta , cum gandesti , mi-a placut cum ai "lamurit-o " pe fantome, dar aici nu ai dreptate .Acum recunoaste ca esti parte feminina,o femeie poate "juca dupa deget" un barbat cum vrea, ca pe barbat femeia il poate face din om, neom, , ai dreptate, eu am fost prostul ca nu mi-am dat seama , si mai prost,ca am mai stat cu ea ca sa nu vorbeasca lumea in sat ca nu mai e virgina, o cutra trebuia pedepsita mai rau .Zilnic violata merita .!Aici nu-i vorba de deceptie,dca era asa, ma retrageam linistit, nu oblig pe nimeni sa ma iubeasca cu forta, dar ca sa mai calci pe demnitatea mea folosindu-te de mine,pai ce eu sunt carpa ta ?-prostul tau ? asta Mitica nu admite,Ce trebuia sa fac? sa gasesc un umar pe care sa plang ?sa reclam la politie ?haida dee! Sunt cazuri unde apelam si la lege, nu ne facem singuri dreptate ca in jungla,dar in cazul meu?Asa sa vezi lucrurile, [pe toate fetele }!
Tycu
Postat pe 7 August 2009 18:40
''Cu celelalte au fost doar aventuri!'' asa a-ti spus Nea Mitica , si a-ti mai spus ca barbatul trebuie sa stie cum sa se poarte intr-o relatie , sa-i demonstreze ca doar pe ea o iubeste , ca celelalte nu au contat, dar oare ''celelalte'' cu care a fost nu sunt tot femei carora le-a cerut sa fie virgine si s-a purtat cu ele ca si cum alta nu mai exista in viata lui?
Daca raspunsul dumneavoastra este negativ , inseamna ca acceptati sa va culcati si cu femei care si-au pierdut virginitatea si deci toate comentarile facute de dumneavoastra sunt irelevante.
P.S. Daca si celelalte au fost virgine cu care v-ati culcat, dupa care le-ati parasit, uitati de ce nu mai sunt femeile virgine, pentru ca s-au intalnit cu misogini ca dumneavostra de care s-au indragostit, care le-a promis '' marea cu sarea '' si le-a aratat ca doar ele conteaza si atunci va intreb, de unde atata virginitate.
Bine ca nu sunt toti barbatii ca dumneavoastra. Ii scriati mai sus unui baiat ca face masculinitatea de ras dar parerea mea (daca tot tineti cont de ce zice lumea) este ca dumneavoastra va faceti.
olidan
Postat pe 7 August 2009 20:26
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-07 18:40:50
De la: marsevintila, la data 2009-08-07 13:54:50Bay 'nea mitica....tu nu intelegi un lucru- vina nu a fost a ei, ci a ta, pt.ca ai fost prea prost (cu tot respectul!) sa-ti dai seama ca de fapt pe colegul tau il iubea !Ca tu ai cazut ca fraieru' in mrejele ei....asta e alta poveste...in a carei vina o porti tu ! Si la urma urmei ce ti-a facut asa grav de zici tu ca "merita" sa o violezi sau daca nu s-o bati??! Faptul ca incerca sa-l faca gelos pe ala cu tine??? Sunt oameni carora chiar in clipa asta li se intampla ce ti s-a intamplat tie, pun pariu ca majoritatea de aici de pe forum au avut cate o deceptie in dragoste, mai dureroasa sau mai putin dureroasa, mai urata sau mai putin urata... Asta e VIATA !!! Si sa nu-mi mai spui tu mie intruna ca s prea tanara sa inteleg, ca tu degeaba ai o varsta, daca nici pana acum nu esti in stare sa deosebesti dreptatea de nedreptate, si sa intelegi ca tie nu-ti da nimeni dreptul sa obligi pe cineva. Ea te-a obligat sa o tii in brate, sau sa o saruti? Nu cred.... tu te-ai indragostit, si apoi ai fost deceptionat ca de fapt ea nu te iubea pe tine. Bine...asta a fost in tinerete...sa zicem ca erai copil, erai tanar, te lasai purtat de instincte s.a.m.d...dar macar acum ar trebui sa-ti para rau de ce ai facut si sa te rogi la Domnu' sa ti ierte pacatele din tinerete...

:

sml-confused0006 : Marsevintila, ti-am mai spus, apreciez logica ta , cum gandesti , mi-a placut cum ai "lamurit-o " pe fantome, dar aici nu ai dreptate .Acum recunoaste ca esti parte feminina,o femeie poate "juca dupa deget" un barbat cum vrea, ca pe barbat femeia il poate face din om, neom, , ai dreptate, eu am fost prostul ca nu mi-am dat seama , si mai prost,ca am mai stat cu ea ca sa nu vorbeasca lumea in sat ca nu mai e virgina, o cutra trebuia pedepsita mai rau .Zilnic violata merita .!Aici nu-i vorba de deceptie,dca era asa, ma retrageam linistit, nu oblig pe nimeni sa ma iubeasca cu forta, dar ca sa mai calci pe demnitatea mea folosindu-te de mine,pai ce eu sunt carpa ta ?-prostul tau ? asta Mitica nu admite,Ce trebuia sa fac? sa gasesc un umar pe care sa plang ?sa reclam la politie ?haida dee! Sunt cazuri unde apelam si la lege, nu ne facem singuri dreptate ca in jungla,dar in cazul meu?Asa sa vezi lucrurile, [pe toate fetele }!

Tot nu intelegi...dar lasa, ca mai este timp !Unii isi recunosc greselile abia pe patul de moarte...cred ca si tu esti unul dintre ei. Oricum, nu vom cadea niciodata de acord asupra acestui subiect.Stiu sigur, ca in sinea ta stii ca nu ai facut ceva corect, dar orgoliul ala...te face s-o tii sus si tare pana in panzele albe. Dar e ok, viata ne "aranjeaza" pe toti la un moment dat....nimeni nu scapa...

wmarsew
Postat pe 8 August 2009 09:07
De la: paullyss, la data 2009-08-06 18:03:58

:

lasand la o parte orgoliul tau masculin calcat rau in picioare ... nu ai rasp la un post de-al meu ... inca astept ...
:

sml-confused0067: Domnita paullyss, cu tot respectul iarta-ma, am cautat toata arhiva dar nu vad postarea unde sa raspund .poate nu am observat. ; da-mi un indiciu. !
Tycu
Postat pe 8 August 2009 13:06
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-07 18:13:25
De la: araiya, la data 2009-08-07 13:53:04stii ce nea' mitica? esti un jeg! macar ai decenta de a nu mai posta raspunsuri idioate! degeaba iti cauti scuze pentru ceea ce ai facut ca nu ai!! aaaa da.. sa nu uit... tu atotputernic si atotstiutor mitica... atat de cult si de citit...invata sa scrii corect dpdv gramatical.. ca exprimarea ta a la Vanghelie.. imi provoaca mai mare sila fata de tine decat pana acum! macar nu te mai tine atat de destept si nu incerca sa faci tu pe victima.. ca nicidecum nu ai fost tu victima!!!!!!!!! IMPUSCA-TE!
:

sml-confused0067: Vezi ca intreci masura vocabularului, eu nu am greseli la scris , dar la tine care este, se pare ca in capul tau nimic este. !Da dovada ca ai ceva scoala,sau la voi la tara era scoala in greva .! dar mai bine.. vorba rusului:SEE pole of your eye !

la mine la tara?? stimabile, uite ca la "mine la tara" asa cum spui tu... am facut mai multa scoala in 20 de ani decat ai facut tu in 50. macar limbajul meu nu e de lemn!! si ce am de vazut in ochiul meu??? te rog frumos sa imi arati cate greseli de exprimare am!! mai mult de doua cu siguranta ca nu vei gasi.. si si alea faca le gasesti nu sunt ca si ale tale "care este" ca sunt grseli de dactilografiere. si daca vrei un motiv pentru care scoala mea de la tara a fos in greva.. ti-l spun! A FOST IN GREVA PENTRU CA AM AVUT PROFESORI DESTEPTI CA TINE!! si restul deja e istorie.. am facut greva si am anihilat prostia!!!
si degeaba te oftici!!! nu am eu nici un drept sa te judec, dar ce ai facut.. NU ARE SCUZA!!!! indiferent ca tu incerci sa faci pe victima si sa iti gasesti scuze penibile.
araiya_grace
Postat pe 8 August 2009 14:45
De la: olidan, la data 2009-08-07 20:26:37''Cu celelalte au fost doar aventuri!'' asa a-ti spus Nea Mitica , si a-ti mai spus ca barbatul trebuie sa stie cum sa se poarte intr-o relatie , sa-i demonstreze ca doar pe ea o iubeste , ca celelalte nu au contat, dar oare ''celelalte'' cu care a fost nu sunt tot femei carora le-a cerut sa fie virgine si s-a purtat cu ele ca si cum alta nu mai exista in viata lui?
Daca raspunsul dumneavoastra este negativ , inseamna ca acceptati sa va culcati si cu femei care si-au pierdut virginitatea si deci toate comentarile facute de dumneavoastra sunt irelevante.
P.S. Daca si celelalte au fost virgine cu care v-ati culcat, dupa care le-ati parasit, uitati de ce nu mai sunt femeile virgine, pentru ca s-au intalnit cu misogini ca dumneavostra de care s-au indragostit, care le-a promis '' marea cu sarea '' si le-a aratat ca doar ele conteaza si atunci va intreb, de unde atata virginitate.
Bine ca nu sunt toti barbatii ca dumneavoastra. Ii scriati mai sus unui baiat ca face masculinitatea de ras dar parerea mea (daca tot tineti cont de ce zice lumea) este ca dumneavoastra va faceti.

M-am uitat in avatar ca la ID-urile astea nici nu stiu daca e M sau F. Da, asa a spus "nea Mitica "si cu aventurile, si cu demonstratia barbatului.!Imi place cum ai pus problema, ai logica buna , dar la viziunea asupra realitatii, te cam incurci. Nu confunda dragostea [iubirea ] cu actul sexual. !Actul sexual este un instinct primar cu care ne nastem toti,si trebuie consumat ca cer hormonii, iar iubirea este un sentiment.Asa ca un barbat indiferent cu cate femei se culca [ cazul nostru , ca-i valabil si la homo.], nu conteaza daca sunt sau nu virgine,aici femeia hotaraste ce face cu corpul ei,dar daca din atatea femei doar pe una o iubeste, aceleia are dreptul sa-i ceara sa fie virgina si el mai are obligatia cand apare aceea persoana in viata lui, gata cu "aventurile "!Acum inteleg de ce au disparut virginele, din cauza mea -repet, femeia virgina inainte de a face pasul asta,trebuie lasata singura sa hotarasca ce face, si eu am mai avut "treaba" cu virgine, mai ales foste colege de institut,dar ele de buna voie si constiente au fost de acord,asa ca eu nu sunt misogin cum crede Alina !si apoi barbatul e dator sa incerce, la noroc ce pica, ce e el de vina daca "pica "!!! in majoritate , barbatii sunt asa ,!Sa fim sinceri care barbat refuza o tipa facuta bine ? poate ipotentul ! Dar imi place cum gandesti , mi-ar placea sa mai conversam .!!
Tycu
Postat pe 8 August 2009 17:27
De la: araiya, la data 2009-08-08 14:45:30
:

la mine la tara?? stimabile, uite ca la "mine la tara" asa cum spui tu... am facut mai multa scoala in 20 de ani decat ai facut tu in 50. macar limbajul meu nu e de lemn!! si ce am de vazut in ochiul meu??? te rog frumos sa imi arati cate greseli de exprimare am!! mai mult de doua cu siguranta ca nu vei gasi.. si si alea faca le gasesti nu sunt ca si ale tale "care este" ca sunt grseli de dactilografiere. si daca vrei un motiv pentru care scoala mea de la tara a fos in greva.. ti-l spun! A FOST IN GREVA PENTRU CA AM AVUT PROFESORI DESTEPTI CA TINE!! si restul deja e istorie.. am facut greva si am anihilat prostia!!!
si degeaba te oftici!!! nu am eu nici un drept sa te judec, dar ce ai facut.. NU ARE SCUZA!!!! indiferent ca tu incerci sa faci pe victima si sa iti gasesti scuze penibile.
:

sml-confused0067: Domnita araiya,nu ma lua asa, ca eu nu m-am suparat pe talica,eu nu stiu cata scoala am eu la "50 ani" fata de talica la 20, dar vom vedea atunci .!Vezi ca nu cunosti expresia "limbaj de lemn "eu nu am zis asa ceva . ;,'"de lemn" are alt inteles.Talica esti o persoana inteligenta , frumoasa, e adevarat ca ai gandirea de 20 ani, dar la 37 [pardon 50] o sa ai alta !Nu mai spune de greseli, ca si in topicul asta ai,dar nu conteaza , P.S. -trebuie sa inteleaga toti ca pe forum nu conteaza greselile de scriere, conteaza ideea.!Hai sa-i lasam pe profesori in banii lor .Daca vrei sa ne impacam, sa ma treci, accepti ca prieten in avatarul tau,langa Paullys si Alina!- cand te hotarasti sa-mi spui . !Ai dreptate , nu am scuza penala pentru fapta mea , dar sentimentala?-aici cred ca am . !
Tycu
Postat pe 8 August 2009 17:56
De la: marsevintila, la data 2009-08-08 09:07:45

:

Tot nu intelegi...dar lasa, ca mai este timp !Unii isi recunosc greselile abia pe patul de moarte...cred ca si tu esti unul dintre ei. Oricum, nu vom cadea niciodata de acord asupra acestui subiect.Stiu sigur, ca in sinea ta stii ca nu ai facut ceva corect, dar orgoliul ala...te face s-o tii sus si tare pana in panzele albe. Dar e ok, viata ne "aranjeaza" pe toti la un moment dat....nimeni nu scapa...

:

sml-love0049: Asta imi place la tine, ca binedispui omul . mi-ar fi placut sa fi fost sora mea mai mica,!Sper ca pana la "patul de moarte " mai trece timp si o sa uit pana atunci!Asa este, stiu si eu ca nu am facut ceva corect,nu sunt un violator , nu ma urc pe femei cum le vad, respect femeia,dar , nu s-a inteles.! eu cand am facut fapta , nu m-a interesat ca e virgina sau nu, nu deflorarea ei a fost scopul meu , putea sa nu fie, eu am vrut sa o pedepsesc, adica sa sufere pentru ce a facut, a fost ca o "palma " data pe obraz,intelegi .?
Tycu
Postat pe 8 August 2009 18:15
auzi mitica,pe mine nu ma intereseaza parerea nimanui..eu imi stiu parerea si stiu ce trebuie sa fac in functie de situatie,de om!!iar la faza cu durerea de cap cand citesti,asa este la mine.mai mult de 2 ore nu pot sta la calc ptr ca ma doare capul si desigur ca si ochii.fiecare intelege cum vrea,nu ma intereseaza.nu dau explicatii nimanui !dar sa stii ca intr-adevar s-au scris multe chestii,care dupa parerea mea sunt absurde si anume este ca mereu ai cate ceva de spus.tot ce spui se intoarce impotriva ta,datorita trecutului tau.dar te rog ,nu mai zi ca pe femeie nu trebuie sa o intereseze trecutul barbatului..desigur ca trebuie ptr ca doar cu el isi va petrece restul vietii!!eu,de ex,l-am intrebat pe iubitul meu despre trecutul lui si mi-a spus tot si nu m-a deranjat ptr ca la randul meu si eu i-am spus tot.nu vrem sa existe secrete intre noi!o relatie merge pe sinceritate si incredere si abia apoi dupa asta vine iubirea.si de ce nu?sexul tine si o casnicie.ceee?nu stiai?? pai afla ca asa-i..am un caz care pe mine m-a lasat fara replica !o tipa,desi acum e divortata,in perioada cand era casatorita de la bun inceput cand a fost gravida.in mod ciudat,l-a prins pe sotul ei tratandu-si "mandria"!ca femeie a fost socata,scarbita,dezamagita,furioasa.bineinteles ,i-a dat un croseu de dreapta in moaca ca merita mult mai mult decat atat!in toti cei 7 ani de casnicie,boul ala o calarit tot ce-o prins.fie erau fraierite ori erau constiente ca el era casatorit.iti dai seama ca barbatul poarta mai toata vina,putea sa o imblonaveasca pe ea si pe copil cand era gravida???tipa stia de toate escapadele lui ptr ca mereu il prindea (nu in direct) doar cand se nimerea sa mearga pana la el la lucru si culmea,el nici nu avea program de servici,sau cand ii dadea telefon,raspundea alta!ea nu l-o inselat in anii astia ptr ca il iubea,aveau o fetita dar cand a bagat divort,ea a aflat ca in toti cei 7 ani plini de suparari,tradari si multe altele ca are un copil cu alta care e cu 3 ani mai mare decat fiica ei??a inceput sa se distreze cu altcineva.orice femeie are dreptul de a-si alege modul ei de viata dupa cum se simte si nici un barbat nu are dreptul sa-i ceara niste chestii,nici dak e nevasta lui.o poti cataloga in vreun fel?chiar dak era inca maritata??eu as proceda la fel!ptr un barbat e foarte dureros sa fie lovit in orgoliul masculin dar hai sa fim seriosi...noi femeile nu meritam o asemenea pedeapsa.poate o palma zdravana,poate un cuvant urat,poate o barfa cat sa o faca de minune dar nu un viol!degeaba incerc sa te inteleg caci tot la aceeasi idee ajung,ai gresit si inca cum.dupa cum este vb aceea:roata se va intoarce!!dak ai copii,o sa vezi tu ce vor suferi copii pe viitor si mai ales dak ai fata!
primola
Postat pe 9 August 2009 00:25
De la: primola, la data 2009-08-09 00:25:03 auzi mitica,pe mine nu ma intereseaza parerea nimanui..eu imi stiu parerea si stiu ce trebuie sa fac in functie de situatie,de om!!iar la faza cu durerea de cap cand citesti,asa este la mine.mai mult de 2 ore nu pot sta la calc ptr ca ma doare capul si desigur ca si ochii.fiecare intelege cum vrea,nu ma intereseaza.nu dau explicatii nimanui !dar sa stii ca intr-adevar s-au scris multe chestii,care dupa parerea mea sunt absurde si anume este ca mereu ai cate ceva de spus.tot ce spui se intoarce impotriva ta,datorita trecutului tau.dar te rog ,nu mai zi ca pe femeie nu trebuie sa o intereseze trecutul barbatului..desigur ca trebuie ptr ca doar cu el isi va petrece restul vietii!!eu,de ex,l-am intrebat pe iubitul meu despre trecutul lui si mi-a spus tot si nu m-a deranjat ptr ca la randul meu si eu i-am spus tot.nu vrem sa existe secrete intre noi!o relatie merge pe sinceritate si incredere si abia apoi dupa asta vine iubirea.si de ce nu?sexul tine si o casnicie.ceee?nu stiai?? pai afla ca asa-i..am un caz care pe mine m-a lasat fara replica !o tipa,desi acum e divortata,in perioada cand era casatorita de la bun inceput cand a fost gravida.in mod ciudat,l-a prins pe sotul ei tratandu-si "mandria"!ca femeie a fost socata,scarbita,dezamagita,furioasa.bineinteles ,i-a dat un croseu de dreapta in moaca ca merita mult mai mult decat atat!in toti cei 7 ani de casnicie,boul ala o calarit tot ce-o prins.fie erau fraierite ori erau constiente ca el era casatorit.iti dai seama ca barbatul poarta mai toata vina,putea sa o imblonaveasca pe ea si pe copil cand era gravida???tipa stia de toate escapadele lui ptr ca mereu il prindea (nu in direct) doar cand se nimerea sa mearga pana la el la lucru si culmea,el nici nu avea program de servici,sau cand ii dadea telefon,raspundea alta!ea nu l-o inselat in anii astia ptr ca il iubea,aveau o fetita dar cand a bagat divort,ea a aflat ca in toti cei 7 ani plini de suparari,tradari si multe altele ca are un copil cu alta care e cu 3 ani mai mare decat fiica ei??a inceput sa se distreze cu altcineva.orice femeie are dreptul de a-si alege modul ei de viata dupa cum se simte si nici un barbat nu are dreptul sa-i ceara niste chestii,nici dak e nevasta lui.o poti cataloga in vreun fel?chiar dak era inca maritata??eu as proceda la fel!ptr un barbat e foarte dureros sa fie lovit in orgoliul masculin dar hai sa fim seriosi...noi femeile nu meritam o asemenea pedeapsa.poate o palma zdravana,poate un cuvant urat,poate o barfa cat sa o faca de minune dar nu un viol!degeaba incerc sa te inteleg caci tot la aceeasi idee ajung,ai gresit si inca cum.dupa cum este vb aceea:roata se va intoarce!!dak ai copii,o sa vezi tu ce vor suferi copii pe viitor si mai ales dak ai fata!
:

sml-confused0067: La faza cu durerea de cap, m-am referit la altceva,nu la propriu. Primola,am mai spus si repet;imi place cum gandesti, gandesti inteligent si cum pui problema, pui lucrurile la modul real,dar atentie , te cam grabesti la luat decizii, ca si unele persoane de pe acest forum . Mi-a placut si faza cu croseul in moaca "boului", cred ca avea centura neagra la box ..,am ras! Primola, eu cand am postat intamplarea de demult cu violul, am facut-o ca sa vad ce parere au aceste frumoase domnite din avatar, si crede-ma ca "M-AM LAMURIT "Asa faci si talica bre, graba in decizii.Ai pus exemplu, foarte bine venit, dar dupa cum spui, tind sa cred ca ea are dreptate "saracuta " si el, "ars pe rug "si gata am facut dreptate. ! Nu este chiar asa .; daca analizezi mai profund, ai sa obsevi ca ambii,au vina in mod egal ., apar intrebari :-daca el umbla cu altele, de ce o facea ? poate nu gasea acasa ce vroia, gasea "ghiatza " daca era asa , de ce n-a stat de vorba cu ea sa analizeze impreuna situatia ,nu sa insele.?.-daca nu e asa , de ce ea cand s-a maritat , n-a vazut ce barbat ia ? de ce nu l-a studiat ,cercetat ce intentii si caracter are?,cum te arunci la maritat fara sa stii pe cine iei ? - daca la inceput nu era asa , ce l-a facut sa se schimbe ?-daca a inselat-o atata timp de ce de prima data n-a stat de vorba cu el sa afle motivul? , cum de l-a lasat asa ?-de ce e pedeapsa pentru femeie ? cine-i de vina ?Problema in familie , intai se analizeaza in familie , si apoi divorul ; si numai dupa divort si numai atunci, te poti distra cu alt cineva .! Iata cateva intrebari care trebuie raspuns la ele si dupa aceea sa condamnam.!Asa si cu violul ; legal, penal nu e corect ce am facut, dar sentimental ?Cui trebuia sa o reclam ce mi-a facut ? Asa trebuie sa pui problema !!
Tycu
Postat pe 9 August 2009 11:49
scuze graba si greseala ..divortul !
Tycu
Postat pe 9 August 2009 11:52
huh?? mai mitica,ala avea de toate acasa,inclusiv dragostea nevestei.normal ca aveau o relatie sexuala buna dar el tot vroia sa-si faca poftele cu altele!!!pai ea a stiut ce curvar de barbat are??tipa avea tot dreptul sa se distreze,ce-i?pai ti se pare corect ca ala o lasat-o gravida intentionat numai ca sa nu plece cu serviciul,nu mai stiu unde,dar ea putea sa-l ia si pe el insa boul ala o vrut s-o traga in jos.el era primul ptr ea!!!!ce zici??el avea dreptul sa-i faca aceste chestii??ea o muncit ca o nebuna ptr a avea un trai bun si ala nici macar nu se chinuia cu munca iar cu banii ii tinea ptr el.nici ptr fiica lui n-o facut mare lucru.degeaba ea o incercat sa aiba discutii cu el ca se facea ca ploua,nu-l interesa,desi au o fata impreuna!!!ea o tacut ptr copila ei,sa-i ofere o familie...deja ma enervezi mitica,e clar ca tu aperi doar barbatii aia care cred ca au dreptu la orice,ca au dreptul de avea pretentii la niste chestii total absurde...acum chiar ca ma doare capul cu adevarat numai cand citesc absurditatile tale!!!!
primola
Postat pe 9 August 2009 13:27
referitor la ce ai facut tu....pfffff,degeaba iti spune omul ca tu nu aveai nici drept sa faci asta.ai ideile tale si nimeni nu ti le scoate din cap!!!ei repet....ai gresit si aceea greseala se va revarsa peste familia ta!!
primola
Postat pe 9 August 2009 13:31
De la: primola, la data 2009-08-09 13:27:24huh?? mai mitica,ala avea de toate acasa,inclusiv dragostea nevestei.normal ca aveau o relatie sexuala buna dar el tot vroia sa-si faca poftele cu altele!!!pai ea a stiut ce curvar de barbat are??tipa avea tot dreptul sa se distreze,ce-i?pai ti se pare corect ca ala o lasat-o gravida intentionat numai ca sa nu plece cu serviciul,nu mai stiu unde,dar ea putea sa-l ia si pe el insa boul ala o vrut s-o traga in jos.el era primul ptr ea!!!!ce zici??el avea dreptul sa-i faca aceste chestii??ea o muncit ca o nebuna ptr a avea un trai bun si ala nici macar nu se chinuia cu munca iar cu banii ii tinea ptr el.nici ptr fiica lui n-o facut mare lucru.degeaba ea o incercat sa aiba discutii cu el ca se facea ca ploua,nu-l interesa,desi au o fata impreuna!!!ea o tacut ptr copila ei,sa-i ofere o familie...deja ma enervezi mitica,e clar ca tu aperi doar barbatii aia care cred ca au dreptu la orice,ca au dreptul de avea pretentii la niste chestii total absurde...acum chiar ca ma doare capul cu adevarat numai cand citesc absurditatile tale!!!!
:

sml-confused0067: Nu te mai enerva,iar te grabesti cu concluzia, eu nu tin cu barbatii,eu tin cum e corect.Bine,am inteles , el a fost jigodia,dar ea ?nu a vazut ce om ia. ?Sa-ti spun un secret, intr-o relatie, indiferent ce fel de om este barbatul , totdeuna el castiga si femeia pierde! .![barbatul e cel cu caciula } Primola , am vazut multe cazuri, cand fata il vede o data pe baiat, ce masinuta are, ce lux are, ce muschi are,ce vocabular are,el bun de papagal "si in urmatoarea zi, cununia.;sigur asa a fost si in cazul asta : !marea greseala, cred in dragoste la prima vedere.! daca vezi ca-i jigodie, de prima data , divortul .[ mai ales ca-i gratuit } De ce a stat 7 ani cu el ? Aici arata naivitatea unor fete.! Indicat este ca pana in casatorie ,fata sa -l cunoasca mai bine pe baiat,fara graba, sunt multe metode de a afla despre baiat,! Iar cu violul , nu-mi ura sa ajung asa Primola, ca nu cunosti ce inseamna sa-ti calce cineva sentimentele .!
Tycu
Postat pe 9 August 2009 19:13
Mda... Ne-ai convins domnule Mitica ca esti super inteligent si super experimentat si super asa si pe dincolo... Lasa-ne, lasa-ne! Suntem satule (si cred ca si domnii sunt la fel de satui) sa iti tot auzim/citim opiniile "sanatoase" despre viata. Sa stii ca sunt multi tineri de 20 de ani care, in ciuda varstei "fragede", au o gandire mult mai normala decat a dumitale. Cum s-ar spune, sunt open minded si nu sunt marcati de niciun fel de frustrari, gelozii si obsesii ca multi dintre cei mai inaintati in varsta. Asa ca, te rog, nu mai raspunde cu atata infumurare folosind fraze de genul "esti tanar(a) si fara experienta si vei privi altfel viata la 36 de ani" pentru ca nu stii cata experienta de viata si cat de matur(a) este cel/cea caruia/careia ii dai raspunsul. Un om care nu iti impartaseste convingerile nu este un om imatur; este un om care gandeste sa-na-tos.
Te rog sa intelegi ca nu reusesti sa convingi pe nimeni (decat pe cei ce-ti sunt asemenatori in gandire) ca punctele dumitale de vedere sunt cele potrivite si in deplina concordanta cu normele morale ale societatii. Bineinteles, ca celor mai multi dintre noi nu le pasa e ceea ce spune lumea deoarece am constatat ca a tine seama de gura lumii ar insemna sa traim o viata pusa sub semnul interdictiei. Gura lumii nu este un for superior al moralitatii deoarece multi dintre cei care isi dau cu parerea in legatura cu actiunile celorlati sunt mai imorali si mai josnici decat cei pe care ii judeca. Am zis.
grace004467
Postat pe 9 August 2009 20:15
Ma uimesti! Domnule Mitica, eu am crezut pana la un moment dat ca obsesia dumitale pentru virginitate deriva din convingerile religioase pe care le ai. Dar, spre foarte marea mea surprindere, dumneata esti pur si simplu un misogin care viseaza la "virgine verzi pe pereti".
De asemenea, te contrazici! Vrei ca femeia sa fie virgina cand se marita, dar in acelasi timp sa il si cunosca foarte bine pe barbat. Cand vrei sa apuce sa-l cunoasca daca nu au o relatie sufient de lunga inainta de casatorie cat sa aiba timp sa-si deschida ochii? Or, o relatie sufient de lunga (cel putin un an) cere si relatii sexuale ca doar nu pot sa aiba o relatie apropiata fara asa ceva. Relatia asta apropiata este absolut necesara pentru a se cunoaste unul pe altul. Asa-i?
Simplul fapt ca femeia a fost virgina nu inseamna ca mariajul va fi un succes si vor trai fericiti pana la adanci batraneti. Exista lucruri mult mai importante decat chestiuta asta care fac mariajul sa mearga (sinceritatea intre soti, capacitatea de a discuta cu partenerul, capacitatea de a accepta parerile celuilat etc).
Gandirea dumitale imi provoaca sila. Multumesc Domnului ca nu toti barbatii gandesc ca si dumneata! Daca toti barabtii ar gandi asa, lesbianismul ar fi noua heterosexualitate!
grace004467
Postat pe 9 August 2009 20:38
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-08 18:15:20

:

:

sml-love0049: Asta imi place la tine, ca binedispui omul . mi-ar fi placut sa fi fost sora mea mai mica,!Sper ca pana la "patul de moarte " mai trece timp si o sa uit pana atunci!Asa este, stiu si eu ca nu am facut ceva corect,nu sunt un violator , nu ma urc pe femei cum le vad, respect femeia,dar , nu s-a inteles.! eu cand am facut fapta , nu m-a interesat ca e virgina sau nu, nu deflorarea ei a fost scopul meu , putea sa nu fie, eu am vrut sa o pedepsesc, adica sa sufere pentru ce a facut, a fost ca o "palma " data pe obraz,intelegi .?

Nu ! NU NU NU !!! Nu pot sa inteleg pt ca nu e nimic de inteles ! Pff...ai fi vrut sa fiu sora ta mai mica??? Doamne fereste...eu n-as fi vrut sa am un frate care se razbuna in halul asta pe o femeie ca vezi Doamne, i-a calcat orgoliul lui in picioare....pff...

Si...pana la urma....s-a adeverit vorba cuiva de pe forum " nu-l contraziceti pe mitica, ca se va contrazice singur" Bay ca bine a mai zis-o !!! Deci, pana la urma stii si tu ca nu ai facut ceva corect !!! Bravo nea Mitica, vezi ca pana la urma te-ai (te-am!) mai upgradat putin Cred ca incepe sa-ti mearga antivirusul !
wmarsew
Postat pe 9 August 2009 21:32
De la: marsevintila, la data 2009-08-09 21:32:42
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-08 18:15:20

:

:

Nu ! NU NU NU !!! Nu pot sa inteleg pt ca nu e nimic de inteles ! Pff...ai fi vrut sa fiu sora ta mai mica??? Doamne fereste...eu n-as fi vrut sa am un frate care se razbuna in halul asta pe o femeie ca vezi Doamne, i-a calcat orgoliul lui in picioare....pff...

Si...pana la urma....s-a adeverit vorba cuiva de pe forum " nu-l contraziceti pe mitica, ca se va contrazice singur" Bay ca bine a mai zis-o !!! Deci, pana la urma stii si tu ca nu ai facut ceva corect !!! Bravo nea Mitica, vezi ca pana la urma te-ai (te-am!) mai upgradat putin Cred ca incepe sa-ti mearga antivirusul !

Aaaaa, pai asa gandesti la fraza cu fratele,pe care o si uitasem putin,?ca nu vrei sa ai un frate care se razbuna asa ?Daca observi ca de fratele tau isi bate joc fata pe care o credea iubita lui, ca il considera ca pe o carpa ,il minte, ii calca in picioare demnitatea lui,se foloseste de el,ai fi indiferenta ?, nu te doare ?Ce spui?;daca e prost .!!Ce sora as fi avut !!!!!!!
Tycu
Postat pe 10 August 2009 08:03
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-08 17:27:43
De la: olidan, la data 2009-08-07 20:26:37''Cu celelalte au fost doar aventuri!'' asa a-ti spus Nea Mitica , si a-ti mai spus ca barbatul trebuie sa stie cum sa se poarte intr-o relatie , sa-i demonstreze ca doar pe ea o iubeste , ca celelalte nu au contat, dar oare ''celelalte'' cu care a fost nu sunt tot femei carora le-a cerut sa fie virgine si s-a purtat cu ele ca si cum alta nu mai exista in viata lui?

M-am uitat in avatar ca la ID-urile astea nici nu stiu daca e M sau F. Da, asa a spus "nea Mitica "si cu aventurile, si cu demonstratia barbatului.!Imi place cum ai pus problema, ai logica buna , dar la viziunea asupra realitatii, te cam incurci. Nu confunda dragostea [iubirea ] cu actul sexual. !Actul sexual este un instinct primar cu care ne nastem toti,si trebuie consumat ca cer hormonii, iar iubirea este un sentiment.Asa ca un barbat indiferent cu cate femei se culca [ cazul nostru , ca-i valabil si la homo.], nu conteaza daca sunt sau nu virgine,aici femeia hotaraste ce face cu corpul ei,dar daca din atatea femei doar pe una o iubeste, aceleia are dreptul sa-i ceara sa fie virgina si el mai are obligatia cand apare aceea persoana in viata lui, gata cu "aventurile "!Acum inteleg de ce au disparut virginele, din cauza mea -repet, femeia virgina inainte de a face pasul asta,trebuie lasata singura sa hotarasca ce face, si eu am mai avut "treaba" cu virgine, mai ales foste colege de institut,dar ele de buna voie si constiente au fost de acord,asa ca eu nu sunt misogin cum crede Alina !si apoi barbatul e dator sa incerce, la noroc ce pica, ce e el de vina daca "pica "!!! in majoritate , barbatii sunt asa ,!Sa fim sinceri care barbat refuza o tipa facuta bine ? poate ipotentul ! Dar imi place cum gandesti , mi-ar placea sa mai conversam .!!

AAaa deci acum actul sexual e un instinct primar cu care ne nastem toti nu?Dar barbatii au voie sa-l "consume" si femeile nu ?am inteles bine cred.
Pai daca tot ne nastem toti cu acest instinct unii de ce trebuie sa astepte sa semneze hartia poate nu pot, poate nu ii lasa hormonii. si daca un barbat nu refuza o femeie facuta bine, o femeie de ce ar refuza?
Nu mai incerca sa ma convingi pt ca nu vei reusi, eu chiar cred ca suntem egali din toate punctele de vedere si ceea ce dai aia primesti, nu trebuie sa ceri ceva ce tu nu poti da, e absurd si nedrept; dar nu astept sa pricepi asta, daca atat se poate nici D-zeu nu cere mai mult cum am putea noi niste biete muritoare sa cerem.
alina
Postat pe 10 August 2009 09:35
:

Misoginule! Daca noi nu am fi nici voi n-ati exista! Lasa-te de asemenea principii.Pe tine te-au imbolnavit iar tu pe altii.
elleea_grace
Postat pe 10 August 2009 09:46
De la: grace004467, la data 2009-08-09 20:38:10Ma uimesti! Domnule Mitica, eu am crezut pana la un moment dat ca obsesia dumitale pentru virginitate deriva din convingerile religioase pe care le ai. Dar, spre foarte marea mea surprindere, dumneata esti pur si simplu un misogin care viseaza la "virgine verzi pe pereti".
De asemenea, te contrazici! Vrei ca femeia sa fie virgina cand se marita, dar in acelasi timp sa il si cunosca foarte bine pe barbat. Cand vrei sa apuce sa-l cunoasca daca nu au o relatie sufient de lunga inainta de casatorie cat sa aiba timp sa-si deschida ochii? Or, o relatie sufient de lunga (cel putin un an) cere si relatii sexuale ca doar nu pot sa aiba o relatie apropiata fara asa ceva. Relatia asta apropiata este absolut necesara pentru a se cunoaste unul pe altul. Asa-i?
Simplul fapt ca femeia a fost virgina nu inseamna ca mariajul va fi un succes si vor trai fericiti pana la adanci batraneti. Exista lucruri mult mai importante decat chestiuta asta care fac mariajul sa mearga (sinceritatea intre soti, capacitatea de a discuta cu partenerul, capacitatea de a accepta parerile celuilat etc).
Gandirea dumitale imi provoaca sila. Multumesc Domnului ca nu toti barbatii gandesc ca si dumneata! Daca toti barabtii ar gandi asa, lesbianismul ar fi noua heterosexualitate!

Daca mai studiezi un pic postarile lui Mitica o sa descoperi ca e putin ingaaduitor si da voie femilor sa nu fie virgine la nunta, dar numai in situatie urm: sa faca sex numai cu viitorul sot, nu conteaza cu cat timp inainte, cica poate sa fie si la gradinita, dar el sa fie sigurul, am citat.
Asta e tot ce conteaza de fapt ca el sa fie singurul pentru ea, iar ea sa fie una dintre multele; caci nu e asa? un barbat nu e barbat daca nu si-o trage cu tot satul; de fapt e cu atat mai barbat cu cat are mai multe partenere sexuale.
Virginitatea la nunta e un ideal greu de atins(inchei citatul) - si dupa cum stim idealul nu e atins niciodata.
alina
Postat pe 10 August 2009 09:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
taxa pt biserica 54 De la: Cassey 3 Noiembrie 2009 14:01
virginitatea pentru mine e o problema... 326 De la: tot_eu_sas 18 Mai 2013 09:14
nu cred ca daca ma casatoresc virgina este o rusine 1412 De la: 29 Noiembrie 2012 16:13
ai mei sunt divortati - mama nu vrea sa o invit pe iubita tatalui la nunta 54 De la: nattysor 8 Ianuarie 2010 17:55
Logodna 16 De la: ancu_14 31 Ianuarie 2013 17:33