Setari Cookie-uri

VIRGINITATEA...

of of of...mai fetelor nu vi s-a luat sa va tot certati cu nea mitica? in veci n-o s-o scoateti la capat cu el
grace004344
Postat pe 11 August 2009 18:01
De la: paullyss, la data 2009-08-11 16:05:16
De la: marsevintila, la data 2009-08-11 14:36:51Ei, mai nea mitica, hai sa nu exageram....eu iti dau degetul mic si tu-mi iei toata mana??? Da e frumos asa?

Ce sa invatam noi de la tine? Conceptii prafuite, eronate si misogine, scoase din dulapul stra-stra bunicului?

Crezi ca meriti un premiu? hm.. Imi amintesc ca atunci cand eram mai mica, pe la vreo 4-5 ani si ne jucam toti copiii in fata blocului, aveam o lozinca pt "castigatorii" ca tine :

Deci, nea Mitica,pt ca ai avut intodeauna dreptate si pt ca ai castigat toate polemicile de pe acest forum, noi, "elevele" tale, iti dedicam urmatoarele vorbe :

Ai castigat, cupa cu c***t ! hai, toate fetele in cor !!!

MA ALATUR !!!

si eu pt Mitica
alina
Postat pe 12 August 2009 11:16
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-11 17:30:23
De la: marsevintila, la data 2009-08-11 14:36:51Ei, mai nea mitica, hai sa nu exageram....eu iti dau degetul mic si tu-mi iei toata mana??? Da e frumos asa?

Ce sa invatam noi de la tine? Conceptii prafuite, eronate si misogine, scoase din dulapul stra-stra bunicului?

Crezi ca meriti un premiu? hm.. Imi amintesc ca atunci cand eram mai mica, pe la vreo 4-5 ani si ne jucam toti copiii in fata blocului, aveam o lozinca pt "castigatorii" ca tine :

Deci, nea Mitica,pt ca ai avut intodeauna dreptate si pt ca ai castigat toate polemicile de pe acest forum, noi, "elevele" tale, iti dedicam urmatoarele vorbe :

MA ALATUR !!!
:

sml-confused0067: La ce te alaturi, la cupa s-o impartim ?

Mitica ar trebui sa treci la islamism, ca pe lumea cealalta cand vei ajunge in rai te vor astepta 72 de vrigine numai pentru tine
ce zici?
aaa si inca un avantaj poti sa ai 4 sotii, care trebie ca fie virgine la nunta ca altfel le poti da inapoi ca pe niste "produse expirate" super cool nu?
alina
Postat pe 12 August 2009 11:18
De la: alina_manuela, la data 2009-08-12 11:18:59

MA ALATUR !!!
:

Mitica ar trebui sa treci la islamism, ca pe lumea cealalta cand vei ajunge in rai te vor astepta 72 de vrigine numai pentru tine
ce zici?
aaa si inca un avantaj poti sa ai 4 sotii, care trebie ca fie virgine la nunta ca altfel le poti da inapoi ca pe niste "produse expirate" super cool nu?
:

sml-confused0006:Buna ideea cu islamismul, dar nu inteleg de ce 72 de virgine ? ca 72 de virgine nu gasesti in toata Romania ! La ei e obiceiul [vorbesc serios ] ca aceste "produse expirate" sunt vandute la ei in tara , ca sclave.! E rau ca la noi n-ai voie cu harem,ca in Craiova veneam impetit !
Tycu
Postat pe 12 August 2009 11:39
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-12 11:39:05

MA ALATUR !!!
:

ce zici?
:

sml-confused0006:Buna ideea cu islamismul, dar nu inteleg de ce 72 de virgine ? ca 72 de virgine nu gasesti in toata Romania ! La ei e obiceiul [vorbesc serios ] ca aceste "produse expirate" sunt vandute la ei in tara , ca sclave.! E rau ca la noi n-ai voie cu harem,ca in Craiova veneam impetit !

Da e foarte "rau" ca la noi nu ai voie, imi faceam si eu un harem , cu barbati evident
alina
Postat pe 12 August 2009 12:10
De la: alina_manuela, la data 2009-08-12 12:10:02
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-12 11:39:05

MA ALATUR !!!
:

ce zici?
:

Da e foarte "rau" ca la noi nu ai voie, imi faceam si eu un harem , cu barbati evident
:

sml-confused0067:

Si eram si eu in haremul asta ?aveam un locusor?
Tycu
Postat pe 12 August 2009 12:28
de la mitaru:
ambele sexe au importanta egala , in alte situatii difera rolulile sexelor, adica la ambitia barbateasca , in familie barbatul sa aiba ultimul cuvant,el e capul familiei,in general el duce greul familiei.de asta nu trebuie tinut cont de fostele lui aventuri, pe cand la femeie , conteaza !

NU ZAU!!!!cum adica el duce greul familiei??
cum a mai spus cineva mai sus,si noi femeile facem multe si inca cat de multe.si chiar avem si salariul mai mare decat ei,asta depinde unde lucreaza ea.barbatii cand vin acasa de la lucru...ii comanda la femeie sa-i aduca una si alta!pai io ii trag una in cap de nu se vede la boul ala care face din astea!pai cum adica?pai stai ca fac si io asa,sa faca el curat,sa spele,sa gateasca si io sa vin sa lenevesc pe scaun de cum ajung acasa de la lucru!!na,ce zici?? iar ideea cu islamul.. pff,zau ca nu-i adevarat ce zici:"La ei e obiceiul [vorbesc serios ] ca aceste "produse expirate" sunt vandute la ei in tara , ca sclave!"...nu-i adevarat,nu sunt vandute,nu sunt sclave!ia mai termina cu aberatiile astea,unde draq ai vazut asta?ai fost cumva acolo??io am fost si zau ca n-am vazut asa ceva!!
primola
Postat pe 12 August 2009 12:43
apropo,mi-as face si eu un harem cu barbati care sa corespunda cerintelor mele...
primola
Postat pe 12 August 2009 12:46
de la mitaru:
Ma bucur ca razi, sincer ma bucur,inseamna ca esti o fire vesela, cu care se mai poate discuta pe forum, am sa te trec ca prietena pe avatar , ce zici?

fantastic!!!!eu nu-mi fac prieteni numai decat dak imi plac si anume barbatii tineri cu aceleasi idei ca si mine,experienta in viata si de ce nu?? in pat!! eu nu pot accepta oferta ta!! sorry!!stii de ce?ptr ca prea innebunesti tastatura cu niste chestii total aiurea,hai ca am inteles punctul tau de vedere dar mai ho ma omule,exagerezi de-a dreptu!!!!
primola
Postat pe 12 August 2009 12:55
de pe topicul:"nu cred ca dak ma casatoresc virgina e o rusine"... de la mitaru:
Faptul ca o femeie nu mai e virgina cu iubitul ei cu care voia o relatie , nu e o problema, dar daca din cauza ei nu s-a mai facut relatia , asta e lucru murdar pentru ea !

ce ziceti fetelor????
numai nervi am!!!asa ceva n-am mai vazut..o idiotenie mai mare decat mitaru!!!!
primola
Postat pe 12 August 2009 13:10
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-12 12:28:11

Da e foarte "rau" ca la noi nu ai voie, imi faceam si eu un harem , cu barbati evident [/quote] :
sml-confused0067:

Si eram si eu in haremul asta ?aveam un locusor? [/quote]

mie imi trebuie barbati din aia de care spunea si Primola - sa zicem destupati la minte
alina
Postat pe 12 August 2009 14:31
Cu cat discutati mai mult, cu atat va indepartati mai mult de realitate si de subiectl propus...HAI PA!!
vero4new
Postat pe 12 August 2009 16:38
De la: primola, la data 2009-08-12 12:43:47de la mitaru:
ambele sexe au importanta egala , in alte situatii difera rolulile sexelor, adica la ambitia barbateasca , in familie barbatul sa aiba ultimul cuvant,el e capul familiei,in general el duce greul familiei.de asta nu trebuie tinut cont de fostele lui aventuri, pe cand la femeie , conteaza !

NU ZAU!!!!cum adica el duce greul familiei??
cum a mai spus cineva mai sus,si noi femeile facem multe si inca cat de multe.si chiar avem si salariul mai mare decat ei,asta depinde unde lucreaza ea.barbatii cand vin acasa de la lucru...ii comanda la femeie sa-i aduca una si alta!pai io ii trag una in cap de nu se vede la boul ala care face din astea!pai cum adica?pai stai ca fac si io asa,sa faca el curat,sa spele,sa gateasca si io sa vin sa lenevesc pe scaun de cum ajung acasa de la lucru!!na,ce zici?? iar ideea cu islamul.. pff,zau ca nu-i adevarat ce zici:"La ei e obiceiul [vorbesc serios ] ca aceste "produse expirate" sunt vandute la ei in tara , ca sclave!"...nu-i adevarat,nu sunt vandute,nu sunt sclave!ia mai termina cu aberatiile astea,unde draq ai vazut asta?ai fost cumva acolo??io am fost si zau ca n-am vazut asa ceva!!
:

sml-confused0067: Domnita primola,scuza-ma dar ce spui aici sunt copilarii ,mai ales spuse de o prsoana inteligenta cu o logica buna !Se vede ca nu esti inca nevestica . !Primola, nimeni nu contesta contributia femeii in familie,femeia este un factor important in familie, dar oriunde in lume, in familie, capul familiei este barbatul, el trebuie sa aiba ultimul cuvant,trebuie recunoscut ca unde e mai greu se apeleaza la barbat! daca nu ai sot , nu ai de unde sa cunosti .!iar cu trasul in cap " boului", aici depinde de "bou" !- ca daca nimeresti un "bou mai taur" iti da ala vreo doua coarne dupa cap, de te duci rotindu-te, si faci si treaba gospodariei . >! In legatura cu sclavia , cunosc mai bine, in tarile arabe asa se procedeaza, cu sclavia, este o fata de la noi, sunt fete de la noi care sunt sclave acolo,ca nici Basescu nu le poate scapa, ca asa e legea lor!In Turcia , nu este asa .!
Tycu
Postat pe 12 August 2009 18:26
De la: alina_manuela, la data 2009-08-12 14:31:15
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-12 12:28:11

:
sml-confused0067:

Si eram si eu in haremul asta ?aveam un locusor? [/quote]

mie imi trebuie barbati din aia de care spunea si Primola - sa zicem destupati la minte[/quote]

La harem nu trebuie sa ai minte, trebuie sa ai altceva !
Tycu
Postat pe 12 August 2009 18:29
De la: primola, la data 2009-08-12 12:55:48 de la mitaru:
Ma bucur ca razi, sincer ma bucur,inseamna ca esti o fire vesela, cu care se mai poate discuta pe forum, am sa te trec ca prietena pe avatar , ce zici?

fantastic!!!!eu nu-mi fac prieteni numai decat dak imi plac si anume barbatii tineri cu aceleasi idei ca si mine,experienta in viata si de ce nu?? in pat!! eu nu pot accepta oferta ta!! sorry!!stii de ce?ptr ca prea innebunesti tastatura cu niste chestii total aiurea,hai ca am inteles punctul tau de vedere dar mai ho ma omule,exagerezi de-a dreptu!!!!
:

sml-confused0067: D. Primola, o data in ziar o patroana, a dat un anunt ca angajeaza oameni tineri si cu experienta in meserie .Bine inteles ca toti au ras de ea, mai ales TV-urile, bine inteles ca a revenit cu scuze .Adica si tanar si experienta care aia se face numai in timp ,mai trece si din tinerete ..!Asa si la talica , vrei si tanar si cu experienta de viata [poate rencanat din alta viata ]! si trebuie sa aiba aceleasi idei? adica daca ii spui, hai sa furam, sa fie de acord ca prieten ,in loc sa te opreasca de la o fapta din asta !- care e mai adevarat prieten ? [ asta a fost un exemplu la intamplare ]Eu mi-aleg prietenii, dupa alte criterii , prietenii trebuie sa fie si buni in pat?Iar ce spun eu,nu e obligatoriu sa le intelegi >
Tycu
Postat pe 12 August 2009 18:58
De la: primola, la data 2009-08-12 13:10:13de pe topicul:"nu cred ca dak ma casatoresc virgina e o rusine"... de la mitaru:
Faptul ca o femeie nu mai e virgina cu iubitul ei cu care voia o relatie , nu e o problema, dar daca din cauza ei nu s-a mai facut relatia , asta e lucru murdar pentru ea !

ce ziceti fetelor????
numai nervi am!!!asa ceva n-am mai vazut..o idiotenie mai mare decat mitaru!!!!

Si unde e idiotenia ? faptul ca o femeie nu e virgina cu iubitul ei,ci deflorata aiurea pe unde a apucat cu voia ei este o problema, la fel si daca o relatie inceteaza din cauza ei !in ambele cazuri femeia este "murdara"!! -ude-i problema ?
Tycu
Postat pe 12 August 2009 19:13
really??? pia uite ca na-m vazut nici o fata ca nu fie parasita de unu tocmai din cauza asta.ba chiar am vazut ca s-au maritat plus ca au si copii si sunt fericiti de numa!!!femeia nu-i murdara in nici un fel,ci barbatu care nu-si tine .... in pantaloni!!din cauza lor nu mai sunt virgine !!!lasa teoria cu prietenii,nu ti-ai gasit bine explicatia si momentul..apropos,chiar nu-s "nevestica" dar tin sa te corectez,se scrie si se spune corect nevasta numai de catre sot iar de catre necunoscuti,prieteni se spune sotie!!!nu sunt sotie ptr ca n-am fost pregatita ptr ceva mai maret,am vrut sa ma distrez cat mai pot.nu ma intereseaza ce vei intelege din distrat ca aia numai eu o stiu .capul familiei este barbatul???pfffff nu cred ca este asa,rar gasesti asemenea barbati care sa fie capul familiei!ptr ca in general femeia conduce tot,de la bucatarie,la administrare,la familia creata dintre ea si sot si abia la urma ea conduce si in pat !!ah da,sa nu uit de sclavie..nu-i nimik,o sa ma interesez eu la cineva pe care il cunosc si-mi va spune cum e treaba cu sclavia...
primola
Postat pe 13 August 2009 11:59
De la: primola, la data 2009-08-13 11:59:22 really??? pia uite ca na-m vazut nici o fata ca nu fie parasita de unu tocmai din cauza asta.ba chiar am vazut ca s-au maritat plus ca au si copii si sunt fericiti de numa!!!femeia nu-i murdara in nici un fel,ci barbatu care nu-si tine .... in pantaloni!!din cauza lor nu mai sunt virgine !!!lasa teoria cu prietenii,nu ti-ai gasit bine explicatia si momentul..apropos,chiar nu-s "nevestica" dar tin sa te corectez,se scrie si se spune corect nevasta numai de catre sot iar de catre necunoscuti,prieteni se spune sotie!!!nu sunt sotie ptr ca n-am fost pregatita ptr ceva mai maret,am vrut sa ma distrez cat mai pot.nu ma intereseaza ce vei intelege din distrat ca aia numai eu o stiu .capul familiei este barbatul???pfffff nu cred ca este asa,rar gasesti asemenea barbati care sa fie capul familiei!ptr ca in general femeia conduce tot,de la bucatarie,la administrare,la familia creata dintre ea si sot si abia la urma ea conduce si in pat !!ah da,sa nu uit de sclavie..nu-i nimik,o sa ma interesez eu la cineva pe care il cunosc si-mi va spune cum e treaba cu sclavia...
:

sml-love0049: Domnita Primola,parca esti sora cu Alina la gandire,eu cand spun ca ai multe de invatat din capitolele ,relatie,iubire, prietenie, nu ma crezi .!Eu in nici o postare nu am spus ca asa este, eu am spus ca asa e corect ,normal sa fi fost, am cunoscut in Sibiu si in Tulcea familii care sotul si-a dus sotia la asazisii gigolo, sa le invete arta sexului,ca ei nu se pricep si tantalaii, mai spun in public ca e normal asta .-"Bolovani" de barbati ca ei sunt destui , de asta nu ai vazut femei parasite , cu soti "bolovani"!Primola, femeia care se defloreaza pe unde apuca si cu cine apuca cu voia ei, este "murdara" este cu-r-va, iar cine o ia de nevasta, e problema lui.- Clar ??? Nu inteleg ce-i cu nevestica?!!!!! nevasta sau sotie este acelasi lucru, "nevestica" este alintul de la nevasta [ daca la asta te referi } Domnita Primola,in orice familie din LUME barbatul e capul familiei,indiferent ce cotributie aduce femeia in familie , [cere lamuriri de la familia ta, de la apropiatii tai familisti } si la familile din jungla e la fel .De asta se spune "patriarhat" si nu "matriarhat " In tarile arabe este sclavia, bine inteles ca in stil mai civilizat , nu ca pe timpuri, cu niste drepturi, adica obligata pe vita sa munceasca la familia careia a fost vanduta !
Tycu
Postat pe 13 August 2009 14:38
really???ai fost tu in tarile arabe ????stii tu cum e acolo?ai trait acolo??pffff...tin sa te contrazic ptr ca nu exista sclavie !!sunt unele prejudecati dar nicidecum sclavie.am un prieten cu care ma inteleg foarte bine,este din palestina si l-am intrebat cum este viata femeilor acolo.mi-a spus ca fetele n-au voie sa iasa afara,nici la poarta!n-au cum sa iasa in oras fara sa fie insotite de o persoana mai in varsta.dak la unu ii place de ea chiar dak nu mai e o ia de sotie.iar cu sclavia,nu EXISTA!e doar in mintea ta..nu mai telenoveli atata!!
primola
Postat pe 13 August 2009 23:42
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-13 14:38:37
De la: primola, la data 2009-08-13 11:59:22 really??? pia uite ca na-m vazut nici o fata ca nu fie parasita de unu tocmai din cauza asta.ba chiar am vazut ca s-au maritat plus ca au si copii si sunt fericiti de numa!!!femeia nu-i murdara in nici un fel,ci barbatu care nu-si tine .... in pantaloni!!din cauza lor nu mai sunt virgine !!!lasa teoria cu prietenii,nu ti-ai gasit bine explicatia si momentul..apropos,chiar nu-s "nevestica" dar tin sa te corectez,se scrie si se spune corect nevasta numai de catre sot iar de catre necunoscuti,prieteni se spune sotie!!!nu sunt sotie ptr ca n-am fost pregatita ptr ceva mai maret,am vrut sa ma distrez cat mai pot.nu ma intereseaza ce vei intelege din distrat ca aia numai eu o stiu .capul familiei este barbatul???pfffff nu cred ca este asa,rar gasesti asemenea barbati care sa fie capul familiei!ptr ca in general femeia conduce tot,de la bucatarie,la administrare,la familia creata dintre ea si sot si abia la urma ea conduce si in pat !!ah da,sa nu uit de sclavie..nu-i nimik,o sa ma interesez eu la cineva pe care il cunosc si-mi va spune cum e treaba cu sclavia...
:

sml-love0049: Domnita Primola,parca esti sora cu Alina la gandire,eu cand spun ca ai multe de invatat din capitolele ,relatie,iubire, prietenie, nu ma crezi .!Eu in nici o postare nu am spus ca asa este, eu am spus ca asa e corect ,normal sa fi fost, am cunoscut in Sibiu si in Tulcea familii care sotul si-a dus sotia la asazisii gigolo, sa le invete arta sexului,ca ei nu se pricep si tantalaii, mai spun in public ca e normal asta .-"Bolovani" de barbati ca ei sunt destui , de asta nu ai vazut femei parasite , cu soti "bolovani"!Primola, femeia care se defloreaza pe unde apuca si cu cine apuca cu voia ei, este "murdara" este cu-r-va, iar cine o ia de nevasta, e problema lui.- Clar ??? Nu inteleg ce-i cu nevestica?!!!!! nevasta sau sotie este acelasi lucru, "nevestica" este alintul de la nevasta [ daca la asta te referi } Domnita Primola,in orice familie din LUME barbatul e capul familiei,indiferent ce cotributie aduce femeia in familie , [cere lamuriri de la familia ta, de la apropiatii tai familisti } si la familile din jungla e la fel .De asta se spune "patriarhat" si nu "matriarhat " In tarile arabe este sclavia, bine inteles ca in stil mai civilizat , nu ca pe timpuri, cu niste drepturi, adica obligata pe vita sa munceasca la familia careia a fost vanduta !

Tu vorbesti serios cu chestiunea cu gigolo-ul?Si sotiile au acceptat nu? ca doar trebuie sa se supuna dorintei sotului.
Pai in cazul asta de ce sa mai fii virgina, e bine sa fii cat mai experimentata pentru viitorul sot
Deci recunoaste Mitica, ce sustii tu e doar o parere dintre multe altele, nu e "cum ar trebui sa fie lucrurile"
alina
Postat pe 14 August 2009 09:10
De la: primola, la data 2009-08-13 23:42:07 really???ai fost tu in tarile arabe ????stii tu cum e acolo?ai trait acolo??pffff...tin sa te contrazic ptr ca nu exista sclavie !!sunt unele prejudecati dar nicidecum sclavie.am un prieten cu care ma inteleg foarte bine,este din palestina si l-am intrebat cum este viata femeilor acolo.mi-a spus ca fetele n-au voie sa iasa afara,nici la poarta!n-au cum sa iasa in oras fara sa fie insotite de o persoana mai in varsta.dak la unu ii place de ea chiar dak nu mai e o ia de sotie.iar cu sclavia,nu EXISTA!e doar in mintea ta..nu mai telenoveli atata!!

Domnisorica, Primola, nu intelegi. Asa e cu nevestele in tarile arabe cum a spus cel din Palestina. In legatura cu sclavia,; acolo sotia i se adreseaza sotului cu "stapane" si poate sa -l atinga cu mana atunci cand permite el ,si alte legi stricte .daca sotia de obicei, face ceva rau,[ bineinteles sa fie musulmana , cu cetatenia tarii respective ] sotul are dreptul sa o vanda altei familii sau barbat pe viata. Bineinteles ca nu mai e ca pe timpuri ,adica tinuta in lanturi sau ucisa ori cand, mai are niste drepturi,asta vreau sa zic ca ramane la noul stapan pe viata ca sluga, neavad voie sa plece nicaieri. Eu am o nepoata de verisoara care din 2004 este sclava in Arabia si se tot lupta parintii sa o aduca , dar are cetatenia si religia lor si nu se poate. -anul asta vrea sa incerce la Haga dar trebuie bani multi .Oi fi eu oltean, dar am case si in Tulcea, am vecini musulmani ,cunosc mai bine cum e cu ei .!!!
Tycu
Postat pe 14 August 2009 09:50
De la: alina_manuela, la data 2009-08-14 09:10:02
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-13 14:38:37
:

Tu vorbesti serios cu chestiunea cu gigolo-ul?Si sotiile au acceptat nu? ca doar trebuie sa se supuna dorintei sotului.
Pai in cazul asta de ce sa mai fii virgina, e bine sa fii cat mai experimentata pentru viitorul sot
Deci recunoaste Mitica, ce sustii tu e doar o parere dintre multe altele, nu e "cum ar trebui sa fie lucrurile"
:

sml-confused0067: Ce spun eu e nimic,sa ai ocazia sa citesti anunturi publicitate pe reviste pentru adulti sa vezi cum familii cauta partener, sau partenera,pentru clipe in preuna,sau doamne , domnisoare, cauta gigolo pentru clipe in preuna,familii vor familii fara prejudecati, sunt pline acele publicatii de asa anunturi,in primavara am vazut la TV "prima TV." un inginer la centrala Cernavoda [inginer !!!!] a carui nevasta [ cu cununie ] era actrita porno la un studiou privat . si spunea ca e lbertin si nu intelegea de ce nu sunt toti barbatii la fel !!!Ma intrebi daca voia sotia? Nu-ti inchipui ce fel de femeie e sotia aia ?crezi ca e una serioasa , familista, ? sigur cu dereglari psihice,!
Tycu
Postat pe 14 August 2009 12:16
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-14 09:50:40
De la: primola, la data 2009-08-13 23:42:07 really???ai fost tu in tarile arabe ????stii tu cum e acolo?ai trait acolo??pffff...tin sa te contrazic ptr ca nu exista sclavie !!sunt unele prejudecati dar nicidecum sclavie.am un prieten cu care ma inteleg foarte bine,este din palestina si l-am intrebat cum este viata femeilor acolo.mi-a spus ca fetele n-au voie sa iasa afara,nici la poarta!n-au cum sa iasa in oras fara sa fie insotite de o persoana mai in varsta.dak la unu ii place de ea chiar dak nu mai e o ia de sotie.iar cu sclavia,nu EXISTA!e doar in mintea ta..nu mai telenoveli atata!!

Domnisorica, Primola, nu intelegi. Asa e cu nevestele in tarile arabe cum a spus cel din Palestina. In legatura cu sclavia,; acolo sotia i se adreseaza sotului cu "stapane" si poate sa -l atinga cu mana atunci cand permite el ,si alte legi stricte .daca sotia de obicei, face ceva rau,[ bineinteles sa fie musulmana , cu cetatenia tarii respective ] sotul are dreptul sa o vanda altei familii sau barbat pe viata. Bineinteles ca nu mai e ca pe timpuri ,adica tinuta in lanturi sau ucisa ori cand, mai are niste drepturi,asta vreau sa zic ca ramane la noul stapan pe viata ca sluga, neavad voie sa plece nicaieri. Eu am o nepoata de verisoara care din 2004 este sclava in Arabia si se tot lupta parintii sa o aduca , dar are cetatenia si religia lor si nu se poate. -anul asta vrea sa incerce la Haga dar trebuie bani multi .Oi fi eu oltean, dar am case si in Tulcea, am vecini musulmani ,cunosc mai bine cum e cu ei .!!!

vai ce-am mai ras "stapane", inca ma mai tin de burta
la asta visati si voi (astia cu virginele) sa va spune si stapane nu?
si daca vrem sa fim comunitare, fara stapan ce facem? sa ne dea toata lumea "de mancare" nu numai stapanu
alina
Postat pe 14 August 2009 15:14
Mda....deja mie subiectul asta care se invarte in jurul lui mitica mitaru mi se pare jalnic de plictisitor.... Intelegeti fetelor, omu' asta n-o sa-si schimbe niciodata mentalitatea si niciodata nu va recunoaste ca a a gresit...asa ca e inutil. Era o vorba- "sa nu te pui niciodata cu prostii, ca te trag la nivelul lor, jos, si acolo te bat din experienta" .Deci....nu are rost sa-i mai dam satisfactie. Cel mai bun remediu pt cei ca el este IGNORAREA.

pupiici tuturooor
wmarsew
Postat pe 14 August 2009 15:28
De la: alina_manuela, la data 2009-08-14 15:14:15
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-14 09:50:40

vai ce-am mai ras "stapane", inca ma mai tin de burta
la asta visati si voi (astia cu virginele) sa va spune si stapane nu?
si daca vrem sa fim comunitare, fara stapan ce facem? sa ne dea toata lumea "de mancare" nu numai stapanu

Domnita Alina, eu am spus cum este in tarile arabe si ce pot sa pateasca unele naive care se casatoresc cu musulmani,trec in legealor si se muta la ei in tara ,si nu vad ce-i de ras aici!
Tycu
Postat pe 14 August 2009 17:25
De la: marsevintila, la data 2009-08-14 15:28:39Mda....deja mie subiectul asta care se invarte in jurul lui mitica mitaru mi se pare jalnic de plictisitor.... Intelegeti fetelor, omu' asta n-o sa-si schimbe niciodata mentalitatea si niciodata nu va recunoaste ca a a gresit...asa ca e inutil. Era o vorba- "sa nu te pui niciodata cu prostii, ca te trag la nivelul lor, jos, si acolo te bat din experienta" .Deci....nu are rost sa-i mai dam satisfactie. Cel mai bun remediu pt cei ca el este IGNORAREA.

pupiici tuturooor
:

sml-confused0067: Hai sa facem o intelegere.Scrie-mi si mie punct cu punct unde am gresit cu sfaturile mele,cu argumente si eu renunt sa mai public aici!daca nu ai ce scrie, iti ceri scuze pe topic !Da?-Te asigur ca nu ai ce scrie, pentru ca asa e , ca mine . !!
Tycu
Postat pe 14 August 2009 17:37
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-14 17:37:32
De la: marsevintila, la data 2009-08-14 15:28:39Mda....deja mie subiectul asta care se invarte in jurul lui mitica mitaru mi se pare jalnic de plictisitor.... Intelegeti fetelor, omu' asta n-o sa-si schimbe niciodata mentalitatea si niciodata nu va recunoaste ca a a gresit...asa ca e inutil. Era o vorba- "sa nu te pui niciodata cu prostii, ca te trag la nivelul lor, jos, si acolo te bat din experienta" .Deci....nu are rost sa-i mai dam satisfactie. Cel mai bun remediu pt cei ca el este IGNORAREA.

pupiici tuturooor
:

sml-confused0067: Hai sa facem o intelegere.Scrie-mi si mie punct cu punct unde am gresit cu sfaturile mele,cu argumente si eu renunt sa mai public aici!daca nu ai ce scrie, iti ceri scuze pe topic !Da?-Te asigur ca nu ai ce scrie, pentru ca asa e , ca mine . !!

Ca sa incep cu inceputul...
1-eu nu fac intelegeri cu tine.
2-daca as incepe sa-ti scriu punct cu punct tot ce ai spus gresit aici pe forum, as mai face inca 5 pagini la subiectul asta.
3-Ca sa nu te las descumpanit, sau sa zici ca nu ti-am raspuns la "provocare" din cauza ca nu am argumente, iti voi spune :

Principala ta, si cea mai mare, GRESEALA este faptul ca sustii sus si tare ca femeia ar trebui sa fie virgina inainte de casatorie, dar ca virginitatea nu are nicio importanta pentru barbat.Ca un barbat poate pretinde viitoarei sale sotii sa fie virgina, pe cand o femeie nu are niciun drept sa ceara virginitate de la un barbat, pentru simplul fapt ca e...barbat !GRESIT!!!

O a doua mare greseala a ta este aceea ca tu ai afirmat ca pentru o femeie este de ajuns sa aiba himenul intact pentru a fi numita virgina, necontand daca a practicat/practica sexul oral/anal. FALS !!!

O alta greseala este faptul ca tu tot timpul faci marea diferenta dintre femeie/barbat, cand noi traim intr-un secol in care avem drepturi si obligatii egale.Daca un barbat pretinde un anumit lucru de la o femeie, si femeia poate sa pretinda acelasi lucru de la barbat.

Alta ar fi ca numesti toate femeile care au avut mai mult de 1 partener sexual ca fiind c*rve, asta fiind o conceptie de taran prost si incult !

Si CEA MAI MARE GRESEALA pe care o poti face este faptul ca tu crezi ca doar tu ai dreptate(chiar daca n-ai zis asta mot-a-mot), si cu asta cred ca sunt de acord toti de pe forum.

Acum...daca esti om de cuvant, ar fi bine sa faci ce ai zis. Argumente ti-am dat.
wmarsew
Postat pe 14 August 2009 19:55
De la: marsevintila, la data 2009-08-14 19:55:51
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-14 17:37:32

pupiici tuturooor
:

Ca sa incep cu inceputul...
1-eu nu fac intelegeri cu tine.
2-daca as incepe sa-ti scriu punct cu punct tot ce ai spus gresit aici pe forum, as mai face inca 5 pagini la subiectul asta.
3-Ca sa nu te las descumpanit, sau sa zici ca nu ti-am raspuns la "provocare" din cauza ca nu am argumente, iti voi spune :

Principala ta, si cea mai mare, GRESEALA este faptul ca sustii sus si tare ca femeia ar trebui sa fie virgina inainte de casatorie, dar ca virginitatea nu are nicio importanta pentru barbat.Ca un barbat poate pretinde viitoarei sale sotii sa fie virgina, pe cand o femeie nu are niciun drept sa ceara virginitate de la un barbat, pentru simplul fapt ca e...barbat !GRESIT!!!

O a doua mare greseala a ta este aceea ca tu ai afirmat ca pentru o femeie este de ajuns sa aiba himenul intact pentru a fi numita virgina, necontand daca a practicat/practica sexul oral/anal. FALS !!!

O alta greseala este faptul ca tu tot timpul faci marea diferenta dintre femeie/barbat, cand noi traim intr-un secol in care avem drepturi si obligatii egale.Daca un barbat pretinde un anumit lucru de la o femeie, si femeia poate sa pretinda acelasi lucru de la barbat.

Alta ar fi ca numesti toate femeile care au avut mai mult de 1 partener sexual ca fiind c*rve, asta fiind o conceptie de taran prost si incult !

Si CEA MAI MARE GRESEALA pe care o poti face este faptul ca tu crezi ca doar tu ai dreptate(chiar daca n-ai zis asta mot-a-mot), si cu asta cred ca sunt de acord toti de pe forum.

Acum...daca esti om de cuvant, ar fi bine sa faci ce ai zis. Argumente ti-am dat.

nu, nu este corect, inca nu ai experienta , in asa ceva, este gresit.,nu o lua in nume de rau, esti inca tanara , mai tarziu ai sa gandesti altfel; Marsevintila,mai repet o data,si memoreaza bine cum e corect sa fie,[ nu cum din pacate este in multe cazuri,] si sunt luate de la experti universitari in psihologie, Planning familial, si alte lucrari . !---Ca femeia care vrea sa fie virgina inainte de casatorie pana la cununie, este alegerea ei,O alegere frumoasa,laudabila, greu de atins de multe fete .Pentru o fata, pentru curatenia ei spirituala , autorespectul fata de trupul ei, de demnitatea ei, de ea insasi, de a se prezenta in fata viitorului sot, cinstita dandu-i cel mai frumos cadou, trupul intact,important este ca acel barbat sa -i fie prieten , amant, logodnic , sot si singurul cu care s-a culcat pana la casatorie, nu conteaza cand s-a deflorat , conteaza cu cine, cu exceptia cazurilor de; viol , vaduvie, divortate [parasite ] din cauza lui, probleme psihice, ...!
---Da,virrgin inseamna ceva intact, neumblat la el .La o femeie, numai cand se rupe himenul din cauza sexului , numai atunci e deflorata ,altfel nu,[ intreaba orice medic sexolog ]
------ In dragoste, casatorie, nu exista alt secol,sau "de pe vremea bunicii" cum mai spun unii ,cum era atunci asa este si acum, si asa va fii cat ii lumea .Nu confunda cu moda sau tehnica .! In familie, singurele diferente sunt ca barbatul este capul familiei, si el daca vrea poate sa-i ceara sa fie virgina la cununie[ daca nu s-a "atins" de ea pana atunci ]si femeia poate sa-i ceara acelasi lucru, dar nu vad rostul , ca el este autorul !
--- Da, femeile care trec prin mai multe paturi, cu voia lor pentru placere sau interese materiale, sunt "murdare"si cu-r-ve, asta-i adevarul indiferent cine se supara . !E cam mult scris, dar asa e corect spun specialistii sa fie, memoreaza asta poate o sa-ti ajute mai tarziu !!
Tycu
Postat pe 14 August 2009 22:43
Auzi....hai ca acuma ai dat-o-n bara raau de tot ! Vezi ca esti total pe langa subiect ! ce zic eu, si ce raspunzi tu ! Mai lasa-ma cu planning-urile tale familiale si cu cartile de psihologie...te crezi un om asa cult si-ti dai atata importanta...dar de fapt esti un bosorog senil batut in cap, care vrea sa se creada mai tanar vorbind cu fete pe forumuri, si invatandu-le ce ar trebui sa faca si ce nu. Un bosorog senil batut in cap, fara demnitate, care candva a violat o fata pt.simplul fapt ca vezi doamne, i-a fost calcat orgoliul in picioare ( care orgoliu? ), si acum se gaseste sa tina lectii despre moralitate si virginitate !

Si ia aminte aici la ce zic eu- tu nici la 80 de ani n-ai sa gandesti la fel de matur ca mine ! Si ti-as mai spune eu muuuuulte, dar ai noroc ca sunt bine crescuta si am bun simt, si ma abtin sa-ti mai zic ce meriti.

Daca mi-ar sta in putere, pe cei ca tine i-as face eunuci si apoi le-as taia limba , sa nu se mai creada atata de atotstiutori!

Doamne, ce enervant poti fi !!! Tu ai intotdeauna dreptate dom-le ! Tu n-ai gresit niciodata, doar ceilalti gresesc ! parerile tale sunt cele corecte, ale celorlalti sunt intotdeauna gresite !

Mai du-te-n ************** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wmarsew
Postat pe 15 August 2009 09:33
De la: marsevintila, la data 2009-08-15 09:33:42Auzi....hai ca acuma ai dat-o-n bara raau de tot ! Vezi ca esti total pe langa subiect ! ce zic eu, si ce raspunzi tu ! Mai lasa-ma cu planning-urile tale familiale si cu cartile de psihologie...te crezi un om asa cult si-ti dai atata importanta...dar de fapt esti un bosorog senil batut in cap, care vrea sa se creada mai tanar vorbind cu fete pe forumuri, si invatandu-le ce ar trebui sa faca si ce nu. Un bosorog senil batut in cap, fara demnitate, care candva a violat o fata pt.simplul fapt ca vezi doamne, i-a fost calcat orgoliul in picioare ( care orgoliu? ), si acum se gaseste sa tina lectii despre moralitate si virginitate !

Si ia aminte aici la ce zic eu- tu nici la 80 de ani n-ai sa gandesti la fel de matur ca mine ! Si ti-as mai spune eu muuuuulte, dar ai noroc ca sunt bine crescuta si am bun simt, si ma abtin sa-ti mai zic ce meriti.

Daca mi-ar sta in putere, pe cei ca tine i-as face eunuci si apoi le-as taia limba , sa nu se mai creada atata de atotstiutori!

Doamne, ce enervant poti fi !!! Tu ai intotdeauna dreptate dom-le ! Tu n-ai gresit niciodata, doar ceilalti gresesc ! parerile tale sunt cele corecte, ale celorlalti sunt intotdeauna gresite !

Mai du-te-n ************** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:

sml-confused0067: Eu nu am dat-o in bara , eu ti-am raspuns la postarea ta anterioara ,. Ce este aia ? pai asa gandeste o fata la varsta ta? lauzi cu-rv-asaria ? Daca la treizeci si ceva de ani sunt bosorog, ma intreb cum voi arata la 80 ?????interesant! Adevarul este ca am citit multe carti, cunosc multe in domeniul asta pe care tu nu ai sa le citesti si sa cunosti nicio data ,in toata viata .!Am mai gresit si eu, dar in alte lucruri .iar subiectul "violul" nu are legatura cu tema topicului asta .!Logica ta am vazut-o!!mai ales in topicul anterior,"m-am convins ", mai ai multe de invatat ! Asa ca nu te mai contrazice, si invata . !
Tycu
Postat pe 15 August 2009 10:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
trecutul....oare ne poate urmari? 88 De la: iubire_de_catifea 30 Decembrie 2010 23:09
pungi personalizate pt ce le dam sa ia acasa 18 De la: cristinn 12 Februarie 2010 13:06
MACHIAJ PROFESIONAL 1 De la: grace003457 16 Iunie 2009 12:51
saloane de coafura ,cosmetica si manichiura in Bacau pentru ziua nuntii 4 De la: cj25har 16 Iunie 2010 15:35
tortul mirelui 9 De la: kryssa 11 Decembrie 2009 13:29