Setari Cookie-uri

VIRGINITATEA...

De la: grace004467, la data 2009-08-09 20:15:16Mda... Ne-ai convins domnule Mitica ca esti super inteligent si super experimentat si super asa si pe dincolo... Lasa-ne, lasa-ne! Suntem satule (si cred ca si domnii sunt la fel de satui) sa iti tot auzim/citim opiniile "sanatoase" despre viata. Sa stii ca sunt multi tineri de 20 de ani care, in ciuda varstei "fragede", au o gandire mult mai normala decat a dumitale. Cum s-ar spune, sunt open minded si nu sunt marcati de niciun fel de frustrari, gelozii si obsesii ca multi dintre cei mai inaintati in varsta. Asa ca, te rog, nu mai raspunde cu atata infumurare folosind fraze de genul "esti tanar(a) si fara experienta si vei privi altfel viata la 36 de ani" pentru ca nu stii cata experienta de viata si cat de matur(a) este cel/cea caruia/careia ii dai raspunsul. Un om care nu iti impartaseste convingerile nu este un om imatur; este un om care gandeste sa-na-tos.
Te rog sa intelegi ca nu reusesti sa convingi pe nimeni (decat pe cei ce-ti sunt asemenatori in gandire) ca punctele dumitale de vedere sunt cele potrivite si in deplina concordanta cu normele morale ale societatii. Bineinteles, ca celor mai multi dintre noi nu le pasa e ceea ce spune lumea deoarece am constatat ca a tine seama de gura lumii ar insemna sa traim o viata pusa sub semnul interdictiei. Gura lumii nu este un for superior al moralitatii deoarece multi dintre cei care isi dau cu parerea in legatura cu actiunile celorlati sunt mai imorali si mai josnici decat cei pe care ii judeca. Am zis.

Indicat este sa nu mai vorbesti in numele altora, "ne-ai","suntem","auzim" corect este "mai"; "sunt","aud". Eu nu sunt super inteligent,sunt la fel ca voi toti,si nu ma bag unde nu ma pricep.Nu-ti cunosc varsta ,dar la 20 ani se gandeste inteligent,cred ca ai mai putin. . Gelozia este ceva normal la cine iubeste, cine nu e "marcat" de gelozie, inseamna ca nu iubeste, e singur sentimental.!Varsta biologica a mea nu conteaza, conteaza varsta gandirii,cred ca 50. ce zici ?Gresesti un lucru, ca nu e bine sa tinem cont de gura lumii. tocmai gura lumii este adevarat cel mai mare for al moralitatii, trebuie in primul rand tinut cont de asa ceva, ca traim in lume, inconjurati de oameni,parerea lor conteaza foarte mult, nu traim in jungla izolati .!Eu nu sunt obsedat de virgine, fiecare cu corpul ei, eu mi-am gasit vigina, multumesc Domnului, virginitatea tine de conceptia fiecarei fete,cum vrea sa-si pastreze puritatea , curatenia , si bataia de joc de propriul corp. este adevarat ca pentru credinceoase , conteaza foarte mult in fata lui Dumnezeu .cele care si-au pierdut fecioria de buna voie , sunt "murdare"si nu se compara cu cele pure .!O alta greseala , o faci cand spui ca a cunoaste un baiat trebuie sa te culci cu el !!!!! De unde ai scos ideea asta ????e cea mai mare prostie sa faca o fata asa ceva. Tocmai ca trebuie sa se fereasca de asta, ca sa afli despre un baiat ce fel de om este,sunt destule metode, fara sa te apropri de el !Am datla o fata pe mess, cateva metode , si am primit multumiri, ca a dat rezultate . Asa ca mai ai ceva de invatat in domeniul asta,!
Tycu
Postat pe 10 August 2009 10:08
vaaai omulee.ea o sta cu el o perioada,ala era numai lapte si miere.nu era bogat,n-avea nimik!!cand s-o insurat cu ea s-o mutat la ea acasa cu parintii fetei.ala nici macar n-o adus ceva util ptr casa!!ce metode sunt de aflat???fata nu era naiva si nici proasta.barbatii au fel de a induce in eroare femeia..barbatii se fac asa de cuminti ,fac orice ptr a le castiga increderea!
primola
Postat pe 10 August 2009 10:57
rectific,ca sa nu se inteleaga gresit...nu locuiau impreuna!!!!!!dar tot si-au petrecut timpul impreuna,au avut timp sa se cunoasca.ea nici n-o sarit din prima in pat cu el!!!asa ca sa intelegi,sa nu mai tragi concluzii aiurea..nu mai gasi motive,tipa nu avea nici o vine.ci EL!!!NUMAI BARBATII CA EL SUNT DE VINA!!dak nu vrei sa te bag si pe tine in aceeasi oala,termina cu teoriile.
primola
Postat pe 10 August 2009 11:12
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-10 10:08:32
De la: grace004467, la data 2009-08-09 20:15:16Mda... Ne-ai convins domnule Mitica ca esti super inteligent si super experimentat si super asa si pe dincolo... Lasa-ne, lasa-ne! Suntem satule (si cred ca si domnii sunt la fel de satui) sa iti tot auzim/citim opiniile "sanatoase" despre viata. Sa stii ca sunt multi tineri de 20 de ani care, in ciuda varstei "fragede", au o gandire mult mai normala decat a dumitale. Cum s-ar spune, sunt open minded si nu sunt marcati de niciun fel de frustrari, gelozii si obsesii ca multi dintre cei mai inaintati in varsta. Asa ca, te rog, nu mai raspunde cu atata infumurare folosind fraze de genul "esti tanar(a) si fara experienta si vei privi altfel viata la 36 de ani" pentru ca nu stii cata experienta de viata si cat de matur(a) este cel/cea caruia/careia ii dai raspunsul. Un om care nu iti impartaseste convingerile nu este un om imatur; este un om care gandeste sa-na-tos.
Te rog sa intelegi ca nu reusesti sa convingi pe nimeni (decat pe cei ce-ti sunt asemenatori in gandire) ca punctele dumitale de vedere sunt cele potrivite si in deplina concordanta cu normele morale ale societatii. Bineinteles, ca celor mai multi dintre noi nu le pasa e ceea ce spune lumea deoarece am constatat ca a tine seama de gura lumii ar insemna sa traim o viata pusa sub semnul interdictiei. Gura lumii nu este un for superior al moralitatii deoarece multi dintre cei care isi dau cu parerea in legatura cu actiunile celorlati sunt mai imorali si mai josnici decat cei pe care ii judeca. Am zis.

Indicat este sa nu mai vorbesti in numele altora, "ne-ai","suntem","auzim" corect este "mai"; "sunt","aud". Eu nu sunt super inteligent,sunt la fel ca voi toti,si nu ma bag unde nu ma pricep.Nu-ti cunosc varsta ,dar la 20 ani se gandeste inteligent,cred ca ai mai putin. . Gelozia este ceva normal la cine iubeste, cine nu e "marcat" de gelozie, inseamna ca nu iubeste, e singur sentimental.!Varsta biologica a mea nu conteaza, conteaza varsta gandirii,cred ca 50. ce zici ?Gresesti un lucru, ca nu e bine sa tinem cont de gura lumii. tocmai gura lumii este adevarat cel mai mare for al moralitatii, trebuie in primul rand tinut cont de asa ceva, ca traim in lume, inconjurati de oameni,parerea lor conteaza foarte mult, nu traim in jungla izolati .!Eu nu sunt obsedat de virgine, fiecare cu corpul ei, eu mi-am gasit vigina, multumesc Domnului, virginitatea tine de conceptia fiecarei fete,cum vrea sa-si pastreze puritatea , curatenia , si bataia de joc de propriul corp. este adevarat ca pentru credinceoase , conteaza foarte mult in fata lui Dumnezeu .cele care si-au pierdut fecioria de buna voie , sunt "murdare"si nu se compara cu cele pure .!O alta greseala , o faci cand spui ca a cunoaste un baiat trebuie sa te culci cu el !!!!! De unde ai scos ideea asta ????e cea mai mare prostie sa faca o fata asa ceva. Tocmai ca trebuie sa se fereasca de asta, ca sa afli despre un baiat ce fel de om este,sunt destule metode, fara sa te apropri de el !Am datla o fata pe mess, cateva metode , si am primit multumiri, ca a dat rezultate . Asa ca mai ai ceva de invatat in domeniul asta,!

da? sunt metode ?pai spune-mi si mie ca vreau sa stiu cum trebuia sa fac, macar sa invat acum daca mai demult nu ne-am cunoscut ca sa ma inveti.
Si te rog sa-mi raspunzi la postarile de mai sus.
Astept cu nerabdare
alina
Postat pe 10 August 2009 11:58
Mai nea Mitica mai lasane in pace, am observat ca esti un adevarat psiholog numa dute si expuneti calitatile in alta parte ca pe noi deja ai inceput sa ne cam plictisesti, si cred ca un om cult ca tine nu are ce cauta pe un sait de foste mirese, viitoare mirese, etc, noi (femeile) intram aici sa ne mai spunem si noi ofu, sa mai aflam diverse lucruri asa ca esti mult prea in plus.
grace001438
Postat pe 10 August 2009 12:13
Stiti ce? "Domnul" Mitica e mai rau decat raia... nu vom reusi niciodata sa scapam de replicile sale misogine. Putem incerca sa nu mai discutam cu el, sa nu-i mai dam replica si tot ce va scrie el va deveni un nesfarsit monolog... ca altfel nu intelege ca e PENIBIL!!! Imi pare rau... dar nu pot sa nu spun ADEVARUL...PE EL, FETELOR!!!
vero4new
Postat pe 10 August 2009 16:37
Pt. Mitica
Vezi ca mai am un post de azi la care nu ai raspuns, astept cu nerabdare; desi am impresia ca simti ca pierzi teren si nu mai comentezi.
Oricum eu astept cu nerabdare raspunsurile tale, nu ma face sa astept ca nu e frumos.
alina
Postat pe 10 August 2009 17:01
De la: alina_manuela, la data 2009-08-10 09:35:58
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-08 17:27:43
De la: olidan, la data 2009-08-07 20:26:37''Cu celelalte au fost doar aventuri!'' asa a-ti spus Nea Mitica , si a-ti mai spus ca barbatul trebuie sa stie cum sa se poarte intr-o relatie , sa-i demonstreze ca doar pe ea o iubeste , ca celelalte nu au contat, dar oare ''celelalte'' cu care a fost nu sunt tot femei carora le-a cerut sa fie virgine si s-a purtat cu ele ca si cum alta nu mai exista in viata lui?
Daca raspunsul dumneavoastra este negativ , inseamna ca acceptati sa va culcati si cu femei care si-au pierdut virginitatea si deci toate comentarile facute de dumneavoastra sunt irelevante.
P.S. Daca si celelalte au fost virgine cu care v-ati culcat, dupa care le-ati parasit, uitati de ce nu mai sunt femeile virgine, pentru ca s-au intalnit cu misogini ca dumneavostra de care s-au indragostit, care le-a promis '' marea cu sarea '' si le-a aratat ca doar ele conteaza si atunci va intreb, de unde atata virginitate.
Bine ca nu sunt toti barbatii ca dumneavoastra. Ii scriati mai sus unui baiat ca face masculinitatea de ras dar parerea mea (daca tot tineti cont de ce zice lumea) este ca dumneavoastra va faceti.

M-am uitat in avatar ca la ID-urile astea nici nu stiu daca e M sau F. Da, asa a spus "nea Mitica "si cu aventurile, si cu demonstratia barbatului.!Imi place cum ai pus problema, ai logica buna , dar la viziunea asupra realitatii, te cam incurci. Nu confunda dragostea [iubirea ] cu actul sexual. !Actul sexual este un instinct primar cu care ne nastem toti,si trebuie consumat ca cer hormonii, iar iubirea este un sentiment.Asa ca un barbat indiferent cu cate femei se culca [ cazul nostru , ca-i valabil si la homo.], nu conteaza daca sunt sau nu virgine,aici femeia hotaraste ce face cu corpul ei,dar daca din atatea femei doar pe una o iubeste, aceleia are dreptul sa-i ceara sa fie virgina si el mai are obligatia cand apare aceea persoana in viata lui, gata cu "aventurile "!Acum inteleg de ce au disparut virginele, din cauza mea -repet, femeia virgina inainte de a face pasul asta,trebuie lasata singura sa hotarasca ce face, si eu am mai avut "treaba" cu virgine, mai ales foste colege de institut,dar ele de buna voie si constiente au fost de acord,asa ca eu nu sunt misogin cum crede Alina !si apoi barbatul e dator sa incerce, la noroc ce pica, ce e el de vina daca "pica "!!! in majoritate , barbatii sunt asa ,!Sa fim sinceri care barbat refuza o tipa facuta bine ? poate ipotentul ! Dar imi place cum gandesti , mi-ar placea sa mai conversam .!!

AAaa deci acum actul sexual e un instinct primar cu care ne nastem toti nu?Dar barbatii au voie sa-l "consume" si femeile nu ?am inteles bine cred.
Pai daca tot ne nastem toti cu acest instinct unii de ce trebuie sa astepte sa semneze hartia poate nu pot, poate nu ii lasa hormonii. si daca un barbat nu refuza o femeie facuta bine, o femeie de ce ar refuza?
Nu mai incerca sa ma convingi pt ca nu vei reusi, eu chiar cred ca suntem egali din toate punctele de vedere si ceea ce dai aia primesti, nu trebuie sa ceri ceva ce tu nu poti da, e absurd si nedrept; dar nu astept sa pricepi asta, daca atat se poate nici D-zeu nu cere mai mult cum am putea noi niste biete muritoare sa cerem.

Parca ai fi venita din padurea Facai, sau din bariera valcii,ca pe acolo se gandeste asa.Da, barbatii au voie sa -si regleze hormonii si femeile nu,pana in casatorie, femeia trebuie sa-i fie cinstita si supusa sotului,femeia se face de ras, nu barbatul . !Pe la voi nu se obisnuieste asa ceva ? Femeia daca e cuminte, se pastreaza pentru alesul ei . !
Tycu
Postat pe 10 August 2009 17:23
De la: elleea, la data 2009-08-10 09:46:01
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-07 18:13:25
De la: araiya, la data 2009-08-07 13:53:04stii ce nea' mitica? esti un jeg! macar ai decenta de a nu mai posta raspunsuri idioate! degeaba iti cauti scuze pentru ceea ce ai facut ca nu ai!! aaaa da.. sa nu uit... tu atotputernic si atotstiutor mitica... atat de cult si de citit...invata sa scrii corect dpdv gramatical.. ca exprimarea ta a la Vanghelie.. imi provoaca mai mare sila fata de tine decat pana acum! macar nu te mai tine atat de destept si nu incerca sa faci tu pe victima.. ca nicidecum nu ai fost tu victima!!!!!!!!! IMPUSCA-TE!
:

sml-confused0067: Vezi ca intreci masura vocabularului, eu nu am greseli la scris , dar la tine care este, se pare ca in capul tau nimic este. !Da dovada ca ai ceva scoala,sau la voi la tara era scoala in greva .! dar mai bine.. vorba rusului:SEE pole of your eye !

Misoginule! Daca noi nu am fi nici voi n-ati exista! Lasa-te de asemenea principii.Pe tine te-au imbolnavit iar tu pe altii.

Domnita Elleea, recunosc in fata intregii natiuni si in fata Domnului ca ai perfecta dreptate .Si marele filozof Kant ar fi fost invidios pe teoria asta !Asa e ;daca nu erati voi, noi nu existam !Coret Dar invers nu e valabil ?fara noi,nici amintire nu mai erati ? !
Tycu
Postat pe 10 August 2009 17:51
De la: alina_manuela, la data 2009-08-10 17:01:27Pt. Mitica
Vezi ca mai am un post de azi la care nu ai raspuns, astept cu nerabdare; desi am impresia ca simti ca pierzi teren si nu mai comentezi.
Oricum eu astept cu nerabdare raspunsurile tale, nu ma face sa astept ca nu e frumos.

sml-confused0006: Nu pierd teren,in fata sexului slab si frumos nu pierd, ci castig !am omis o intrebare, fara raspuns ?
Tycu
Postat pe 10 August 2009 17:57
De la: alina_manuela, la data 2009-08-10 09:53:00
De la: grace004467, la data 2009-08-09 20:38:10Ma uimesti! Domnule Mitica, eu am crezut pana la un moment dat ca obsesia dumitale pentru virginitate deriva din convingerile religioase pe care le ai. Dar, spre foarte marea mea surprindere, dumneata esti pur si simplu un misogin care viseaza la "virgine verzi pe pereti".
De asemenea, te contrazici! Vrei ca femeia sa fie virgina cand se marita, dar in acelasi timp sa il si cunosca foarte bine pe barbat. Cand vrei sa apuce sa-l cunoasca daca nu au o relatie sufient de lunga inainta de casatorie cat sa aiba timp sa-si deschida ochii? Or, o relatie sufient de lunga (cel putin un an) cere si relatii sexuale ca doar nu pot sa aiba o relatie apropiata fara asa ceva. Relatia asta apropiata este absolut necesara pentru a se cunoaste unul pe altul. Asa-i?
Simplul fapt ca femeia a fost virgina nu inseamna ca mariajul va fi un succes si vor trai fericiti pana la adanci batraneti. Exista lucruri mult mai importante decat chestiuta asta care fac mariajul sa mearga (sinceritatea intre soti, capacitatea de a discuta cu partenerul, capacitatea de a accepta parerile celuilat etc).
Gandirea dumitale imi provoaca sila. Multumesc Domnului ca nu toti barbatii gandesc ca si dumneata! Daca toti barabtii ar gandi asa, lesbianismul ar fi noua heterosexualitate!

Daca mai studiezi un pic postarile lui Mitica o sa descoperi ca e putin ingaaduitor si da voie femilor sa nu fie virgine la nunta, dar numai in situatie urm: sa faca sex numai cu viitorul sot, nu conteaza cu cat timp inainte, cica poate sa fie si la gradinita, dar el sa fie sigurul, am citat.
Asta e tot ce conteaza de fapt ca el sa fie singurul pentru ea, iar ea sa fie una dintre multele; caci nu e asa? un barbat nu e barbat daca nu si-o trage cu tot satul; de fapt e cu atat mai barbat cu cat are mai multe partenere sexuale.
Virginitatea la nunta e un ideal greu de atins(inchei citatul) - si dupa cum stim idealul nu e atins niciodata.

Asa este,exact asa este cel mai corect cum am postat,in afara de fraza asta, care nu-mi apartine, si nu sunt de acord cu ea " Un barbat nu e barbat daca nu si-o trage cu tot satul; de fapt e cu atat mai barbat cu cat are mai multe partenere sexuale.!aici e ideea oltencutei .!!
Tycu
Postat pe 10 August 2009 18:08

Domnita Elleea, recunosc in fata intregii natiuni si in fata Domnului ca ai perfecta dreptate .Si marele filozof Kant ar fi fost invidios pe teoria asta !Asa e ;daca nu erati voi, noi nu existam !Coret Dar invers nu e valabil ?fara noi,nici amintire nu mai erati ? ![/quote]

Nu este necesar sa ma iei peste picior Pe cuvantul tau ca fara voi nu eram nici amintire? Din punct de vedere da,ai dreptate.Dar cine v-a dat mostenitori si va da in continuare? Voi singuri?
elleea_grace
Postat pe 11 August 2009 12:10
bine spus ele!

si da-mi voie sa rad

a fost cea mai tare faza la care am ras!!
primola
Postat pe 11 August 2009 12:14
Eheee...fetelor, pe nea Mitica sa nu-l contraziceti, ca el e ca operatorii aia de pe hub-uri- "nea mitica are intotdeauna dreptate ! Nu va contraziceti cu nea mitica ca primiti ban 3 days !
wmarsew
Postat pe 11 August 2009 12:56
De la: elleea, la data 2009-08-11 12:10:28
Domnita Elleea, recunosc in fata intregii natiuni si in fata Domnului ca ai perfecta dreptate .Si marele filozof Kant ar fi fost invidios pe teoria asta !Asa e ;daca nu erati voi, noi nu existam !Coret Dar invers nu e valabil ?fara noi,nici amintire nu mai erati ? !

Nu este necesar sa ma iei peste picior Pe cuvantul tau ca fara voi nu eram nici amintire? Din punct de vedere da,ai dreptate.Dar cine v-a dat mostenitori si va da in continuare? Voi singuri?[/quote]

Domnita Elleea nu ai inteles , eu te respect si nu fac gluma de care iti inchipui, am vrut sa arat ca este o teorie fara sfarsit . Se stie ca specia umana se perpetueaza numai cand sunt prezente ambele sexe.! cum adica , pai mostenitorii cu cine-s facuti ? ambele sexe au importanta egala , in alte situatii difera rolulile sexelor, adica la ambitia barbateasca , in familie barbatul sa aiba ultimul cuvant,el e capul familiei,in general el duce greul familiei.de asta nu trebuie tinut cont de fostele lui aventuri, pe cand la femeie , conteaza !
Tycu
Postat pe 11 August 2009 14:07
De la: primola, la data 2009-08-11 12:14:56 bine spus ele!

si da-mi voie sa rad

:

sml-confused0067: Ma bucur ca razi, sincer ma bucur,inseamna ca esti o fire vesela, cu care se mai poate discuta pe forum, am sa te trec ca prietena pe avatar , ce zici ?
Tycu
Postat pe 11 August 2009 14:12
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-11 14:12:06

si da-mi voie sa rad

:

sml-confused0067: Ma bucur ca razi, sincer ma bucur,inseamna ca esti o fire vesela, cu care se mai poate discuta pe forum, am sa te trec ca prietena pe avatar , ce zici ?

Ia vezi...trece-o ca prietena pe status....poti? =))))))) aooleeu....ce-ar fi forumul asta fara din astia 'al de nea mitiica ???
wmarsew
Postat pe 11 August 2009 14:18
De la: marsevintila, la data 2009-08-11 12:56:21Eheee...fetelor, pe nea Mitica sa nu-l contraziceti, ca el e ca operatorii aia de pe hub-uri- "nea mitica are intotdeauna dreptate ! Nu va contraziceti cu nea mitica ca primiti ban 3 days !
:

sml-confused0006: E nostim si simpatic, sincer spun ca eu am patit asta ,m-am contrazis pentru ceva cu seful unui hub si mi-a dat ban...!Asa e, nu trebuie sa te contrazici, trebuie sa inveti multe lucruri, care poate mai tarziu iti vor fi ajutatoare !
Tycu
Postat pe 11 August 2009 14:21

Domnita Elleea nu ai inteles , eu te respect si nu fac gluma de care iti inchipui, am vrut sa arat ca este o teorie fara sfarsit . Se stie ca specia umana se perpetueaza numai cand sunt prezente ambele sexe.! cum adica , pai mostenitorii cu cine-s facuti ? ambele sexe au importanta egala , in alte situatii difera rolulile sexelor, adica la ambitia barbateasca , in familie barbatul sa aiba ultimul cuvant,el e capul familiei,in general el duce greul familiei.de asta nu trebuie tinut cont de fostele lui aventuri, pe cand la femeie , conteaza ! [/quote]

Sa mori tu! Cine se chinuie cu durerile facerii?Cine are grija de voi sa fiti curati,parfumati,mancati?Cine are grija de copii vostri?Cine,se intampla, sa aiba salariul mai mare in casa?Tot voi sunteti stapanii casei?Se spune ca in spatele UNUI BARBAT PUTERNIC SE AFLA O FEMEIE SI MAI PUTERNICA! ,,ambele sexe au importanta egala" ASTEA-S VORBELE TALE! I rest my case!
elleea_grace
Postat pe 11 August 2009 14:22
De la: marsevintila, la data 2009-08-11 14:18:59
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-11 14:12:06

si da-mi voie sa rad

:

Ia vezi...trece-o ca prietena pe status....poti? =))))))) aooleeu....ce-ar fi forumul asta fara din astia 'al de nea mitiica ???
:

sml-happy0158: Pai vezi ? merit un premiu !!mai ales de la "elevele" mele !!
Tycu
Postat pe 11 August 2009 14:24
Ei, mai nea mitica, hai sa nu exageram....eu iti dau degetul mic si tu-mi iei toata mana??? Da e frumos asa?

Ce sa invatam noi de la tine? Conceptii prafuite, eronate si misogine, scoase din dulapul stra-stra bunicului?

Crezi ca meriti un premiu? hm.. Imi amintesc ca atunci cand eram mai mica, pe la vreo 4-5 ani si ne jucam toti copiii in fata blocului, aveam o lozinca pt "castigatorii" ca tine :

Deci, nea Mitica,pt ca ai avut intodeauna dreptate si pt ca ai castigat toate polemicile de pe acest forum, noi, "elevele" tale, iti dedicam urmatoarele vorbe :

Ai castigat, cupa cu c***t ! hai, toate fetele in cor !!!
wmarsew
Postat pe 11 August 2009 14:36
De la: elleea, la data 2009-08-11 14:22:08
Domnita Elleea nu ai inteles , eu te respect si nu fac gluma de care iti inchipui, am vrut sa arat ca este o teorie fara sfarsit . Se stie ca specia umana se perpetueaza numai cand sunt prezente ambele sexe.! cum adica , pai mostenitorii cu cine-s facuti ? ambele sexe au importanta egala , in alte situatii difera rolulile sexelor, adica la ambitia barbateasca , in familie barbatul sa aiba ultimul cuvant,el e capul familiei,in general el duce greul familiei.de asta nu trebuie tinut cont de fostele lui aventuri, pe cand la femeie , conteaza !

Sa mori tu! Cine se chinuie cu durerile facerii?Cine are grija de voi sa fiti curati,parfumati,mancati?Cine are grija de copii vostri?Cine,se intampla, sa aiba salariul mai mare in casa?Tot voi sunteti stapanii casei?Se spune ca in spatele UNUI BARBAT PUTERNIC SE AFLA O FEMEIE SI MAI PUTERNICA! ,,ambele sexe au importanta egala" ASTEA-S VORBELE TALE! I rest my case! [/quote] :

sml-confused0067:

D.Elleea , nu cunosti cum e intr-o familie si rolul fiecaruia ?ce tot spui de chinurile facerii si cu grija fata de copil si de barbat ? pai asa e normal sa fie,asta-i rolul femeii,doar n-o sa-i spele barbatul sutienul nevestei ? sau farfuriile? La ce altceva e buna femeia in familie ? - la pat si gospodarie .!Nu compara cu barbatul,ca unde va e mai greu , tot la ei apelati !Nici o siguranta la tabloul electric nu stiti sa puneti fara ajutorul lor !!! Ce daca are salaiul mai mare ? De ce crezi ca se spune la femei sexul slab!?...Vezi ca nu cunosti rolul femeii in familie !Avantajul vostru este ca stiti sa manevrati [ jucati ] un barbat cum vreti,! femeia cica are o coasta de asa-i ?
Tycu
Postat pe 11 August 2009 15:01
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-11 14:38:44
Stiu, sunt convins ca esti oraseanca, si eu sunt orasean,de la nastere pana acum ! Nu stiu cum se sacrificau "virdine" [si aici trebuie sa vezi logica, de ce virgine si nu deflorate ] dar stiu ca normal este ca placerea sexuala a femeii sa fie rezervata unui singur barbat.

Si de unde stii ma rog?De la altii ca tine presupun
de asta femeile care isi traiesc viata sunt blamate de acea parte din societate din care faci si tu parte.
Aceste "reguli" pe care le trambitezi au fost facute de barbati dupa cum le-a convenit lor; asa cum si tu te dai dupa cum bate vantul
CUM VREI SA-TI RESPECT OPINIILE, DACA DE FAPT NU AI OPINII.
Te razgandesti tot timpul si o intorci cum iti convine tie, ramai la o parere si tine-te de ea daca vrei sa-ti respectam parerile in loc sa radem de ele.
Dar tu nu de asta te afli aici, ca nu ce invata pe nimeni, te afli aici ca sa simti ca ti-ai recapatat tineretea pieduta vorbind cu tinerele.
alina
Postat pe 11 August 2009 15:02
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-11 15:01:33
De la: elleea, la data 2009-08-11 14:22:08

Sa mori tu! Cine se chinuie cu durerile facerii?Cine are grija de voi sa fiti curati,parfumati,mancati?Cine are grija de copii vostri?Cine,se intampla, sa aiba salariul mai mare in casa?Tot voi sunteti stapanii casei?Se spune ca in spatele UNUI BARBAT PUTERNIC SE AFLA O FEMEIE SI MAI PUTERNICA! ,,ambele sexe au importanta egala" ASTEA-S VORBELE TALE! I rest my case!
:

sml-confused0067:

D.Elleea , nu cunosti cum e intr-o familie si rolul fiecaruia ?ce tot spui de chinurile facerii si cu grija fata de copil si de barbat ? pai asa e normal sa fie,asta-i rolul femeii,doar n-o sa-i spele barbatul sutienul nevestei ? sau farfuriile? La ce altceva e buna femeia in familie ? - la pat si gospodarie .!Nu compara cu barbatul,ca unde va e mai greu , tot la ei apelati !Nici o siguranta la tabloul electric nu stiti sa puneti fara ajutorul lor !!! Ce daca are salaiul mai mare ? De ce crezi ca se spune la femei sexul slab!?...Vezi ca nu cunosti rolul femeii in familie !Avantajul vostru este ca stiti sa manevrati [ jucati ] un barbat cum vreti,! femeia cica are o coasta de asa-i ? [/quote]

VAI VAI VAI SI AMAR de nevasta ta daca asta crezi tu ca e rolul unei femei - o menajera pe care nu trebuie sa o platesti nu?
Daca toti barbatii ar gandi ca tine lumea ar fi plina de lesbiene
alina
Postat pe 11 August 2009 15:04
sml-love0049: sml-confused0067:

D.Elleea , nu cunosti cum e intr-o familie si rolul fiecaruia ?ce tot spui de chinurile facerii si cu grija fata de copil si de barbat ? pai asa e normal sa fie,asta-i rolul femeii,doar n-o sa-i spele barbatul sutienul nevestei ? sau farfuriile? La ce altceva e buna femeia in familie ? - la pat si gospodarie .!Nu compara cu barbatul,ca unde va e mai greu , tot la ei apelati !Nici o siguranta la tabloul electric nu stiti sa puneti fara ajutorul lor !!! Ce daca are salaiul mai mare ? De ce crezi ca se spune la femei sexul slab!?...Vezi ca nu cunosti rolul femeii in familie !Avantajul vostru este ca stiti sa manevrati [ jucati ] un barbat cum vreti,! femeia cica are o coasta de asa-i ? [/quote]

Uite d-aia biata mama,atunci cand tata a plecat la alta, a schimbat sigurante si prize.Ca nu stia sa se descurce fara barbat.Si uite-ma ce mare-s si cu respect atat pentru barbat cat si pentru femeie.
elleea_grace
Postat pe 11 August 2009 15:08
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-11 15:01:33
D.Elleea , nu cunosti cum e intr-o familie si rolul fiecaruia ?ce tot spui de chinurile facerii si cu grija fata de copil si de barbat ? pai asa e normal sa fie,asta-i rolul femeii,doar n-o sa-i spele barbatul sutienul nevestei ? sau farfuriile? La ce altceva e buna femeia in familie ? - la pat si gospodarie .!Nu compara cu barbatul,ca unde va e mai greu , tot la ei apelati !Nici o siguranta la tabloul electric nu stiti sa puneti fara ajutorul lor !!! Ce daca are salaiul mai mare ? De ce crezi ca se spune la femei sexul slab!?...Vezi ca nu cunosti rolul femeii in familie !Avantajul vostru este ca stiti sa manevrati [ jucati ] un barbat cum vreti,! femeia cica are o coasta de asa-i ?

Mitica daca tu cunosti lumea doar din COMUNELE tale, eu zic ca e cazu sa te abtii de la comentarii, ca majoritatea oamenilor care traiesc acolo lasa de dorit din multe pcte de vedere.
Dar cand capul familiei e femeia, cum mai e cu rolul ei, cand ea aduce cei mai multi bani in casa?Ia zii!
Sau crezi ca asa ceva nu se poate?
FEMEIA DE AZI isi rezolva singura tot ceare nevoie fara ajutorul barbatului, asta daca e femeie si nu un parazit care manevreaza barbatul cum vrea.
alina
Postat pe 11 August 2009 15:19
De la: marsevintila, la data 2009-08-11 14:36:51Ei, mai nea mitica, hai sa nu exageram....eu iti dau degetul mic si tu-mi iei toata mana??? Da e frumos asa?

Ce sa invatam noi de la tine? Conceptii prafuite, eronate si misogine, scoase din dulapul stra-stra bunicului?

Crezi ca meriti un premiu? hm.. Imi amintesc ca atunci cand eram mai mica, pe la vreo 4-5 ani si ne jucam toti copiii in fata blocului, aveam o lozinca pt "castigatorii" ca tine :

Deci, nea Mitica,pt ca ai avut intodeauna dreptate si pt ca ai castigat toate polemicile de pe acest forum, noi, "elevele" tale, iti dedicam urmatoarele vorbe :

MA ALATUR !!!
paullyss
Postat pe 11 August 2009 16:05
De la: alina_manuela, la data 2009-08-11 15:02:21
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-11 14:38:44
Stiu, sunt convins ca esti oraseanca, si eu sunt orasean,de la nastere pana acum ! Nu stiu cum se sacrificau "virdine" [si aici trebuie sa vezi logica, de ce virgine si nu deflorate ] dar stiu ca normal este ca placerea sexuala a femeii sa fie rezervata unui singur barbat.

Si de unde stii ma rog?De la altii ca tine presupun
de asta femeile care isi traiesc viata sunt blamate de acea parte din societate din care faci si tu parte.
Aceste "reguli" pe care le trambitezi au fost facute de barbati dupa cum le-a convenit lor; asa cum si tu te dai dupa cum bate vantul
CUM VREI SA-TI RESPECT OPINIILE, DACA DE FAPT NU AI OPINII.
Te razgandesti tot timpul si o intorci cum iti convine tie, ramai la o parere si tine-te de ea daca vrei sa-ti respectam parerile in loc sa radem de ele.
Dar tu nu de asta te afli aici, ca nu ce invata pe nimeni, te afli aici ca sa simti ca ti-ai recapatat tineretea pieduta vorbind cu tinerele.

N-ai inteles,eu nu fac reguli cum imi convin, eu spun cum ar fi fost bine sa fie. Ce opinii sa am ? Sa fiu de acord cu femeile deflorate cine stie prin ce paturi si boscheti, si gasesc un fraier care sa-i pastreze onoarea, luand-o de sotie ??Nuu, asta nu e opinia mea !Opinia mea este ca femeia sa incerce sa-si pastreze demnitatea si onoarea , sa nu-si bata joc de propriul corp , tavalindu-se pe unde apuca , sa se prezinte in fata viitorului sot cat de cat cu onoarea nepatata!daca vrea sa aiba o relatie bazata pe dragoste si respect !E rau in asa ceva domnita cu IQ-ul ridicat ??Da cu tineretea ai dreptate, 8 ani e ceva !
Tycu
Postat pe 11 August 2009 17:24
De la: paullyss, la data 2009-08-11 16:05:16
De la: marsevintila, la data 2009-08-11 14:36:51Ei, mai nea mitica, hai sa nu exageram....eu iti dau degetul mic si tu-mi iei toata mana??? Da e frumos asa?

multe, multe aveti de invatat, dulapul e plin !

MA ALATUR !!!
Tycu
Postat pe 11 August 2009 17:28
De la: paullyss, la data 2009-08-11 16:05:16

MA ALATUR !!!
:

sml-confused0067: La ce te alaturi, la cupa s-o impartim ?
Tycu
Postat pe 11 August 2009 17:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
casa in Bucovina 4 De la: Titanika 18 Februarie 2012 10:29
Video,foto,evenimente-amintiri sublime 1 De la: eunescu09 24 August 2009 08:06
nasi in constanta 1 De la: Dementa 10 Iunie 2010 21:33
MACHIAJ PROFESIONAL 1 De la: grace003457 16 Iunie 2009 12:51
hairstylist 1 De la: kudika334634 12 Ianuarie 2011 13:45