Mai multe
De la: simona, la data 2007-11-28 11:26:09A FI SAU A NU FI...VOI CE SPUNETI? daa |
||
|
Tycu Postat pe 24 August 2009 18:01 |
||
|---|---|---|
De la: AngelDust, la data 2007-11-28 14:53:12 Teoretic.... a fi ... practic ...mai greu :-o ... in ziua de azi ;)
|
||
|
Tycu Postat pe 24 August 2009 22:00 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-08-24 14:00:44De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-24 13:26:23 Se spune corect, din pacate in multe cazuri canta "gaina" ! In familie decizile importante se iau impreuna ,dar numai daca el cere asta , deoarece el este capul familiei, daca nu o cere,trebuie sa-i respecti hotararea . Si muncile in gospodarie sunt specifice fiecarui membru, Eexmplu: sa nu-i ceri sa faca bucataria ,nici spalatul vaselor daca el nu vrea, la copil grija hranei, si a curateniei femeii ii apartine,Curatenia zilnica , spalatul , calcatul rufelor e numai datoria femeii . Aici chiar daca cere sa te ajute la asa ceva sa nu-l lasi [asa recunoaste ca-i barbat si nu femeie .]sa nu exgerezi cu observatii daca sta cu prietenii la un restaurant ., sa nu te bagi daca nu cere sa-l ajuti la treburile de barbat , reparatii prin casa , e.t.c. Ele sunt mai multe reguli, ca sa mearga o casnicie, dar sa nu uiti ca barbatul e cocosul ,e capul !
|
||
|
|
||
|
Tycu Postat pe 24 August 2009 22:16 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-24 22:16:39 cred ca e mai bine sa revenim la virginitate, ca aici ma enrvezi mai rau, adik cum?eu muncesc ca si el si cand venim de la servici eu sa gatesc, calc, spal, hranesc copilu si el sa stea tolanit la TV, nu?S-o crezi tu Mitica; nu s-a nascut barbatu pt care sa fac eu asa ceva; ti se pare ca scrie sclava pe fruntea mea cumva?Trebuie sa participe la treburile casei la fel ca si mine; cat despre copil sa puna mana sa-l ingrijeasca, ca nu am venit cu el de la mama, l-am facut impreuna (asta atunci cand o sa avem copii) |
||
|
alina Postat pe 25 August 2009 08:46 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-08-24 14:00:44De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-24 13:26:23 La mine in casa e DUET ! Canta si cocosul, si gaina deopotriva, si tare frumos se mai aude !
|
||
|
wmarsew Postat pe 25 August 2009 08:49 |
||
| alina,ai dreptate..am zis acelasi lucru catre mitaru dar nu pricepe!!ori facem impreuna tot,ori nici unul!!si el sa aiba grija de copil,sa o ajute pe sotie la treburile casei..mai ales dak ea are prea multe de facut.uite,o buna prietena imparte tot cu sotul ei treburile casei..el da cu aspiratorul,ea sterge praful!el face curat in curte,ea uda florile1deci,nu-i e asa de frumos sa imparti toate celea??eu cred ca daaa..si in plus ei doi asteapta primul bebe si el n-o lasa sa faca mai nimik in casa...asta da barbat!! | ||
|
primola Postat pe 25 August 2009 12:14 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-24 22:16:39De la: alina_manuela, la data 2009-08-24 14:00:44De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-24 13:26:23 din fericire ar trebui sa spui ca "canta gaina"!!fara noi a-ti muri de foame barbatul nu e cocosu,vezi sa nu ....
|
||
|
primola Postat pe 25 August 2009 12:17 |
||
De la: simona, la data 2007-11-28 11:26:09A FI SAU A NU FI...VOI CE SPUNETI?
|
||
|
Tycu Postat pe 25 August 2009 16:34 |
||
De la: marsevintila, la data 2009-08-25 08:49:41De la: alina_manuela, la data 2009-08-24 14:00:44De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-24 13:26:23 Si cand vor mai aparea si puii , o sa fie ca la ferma.! E bine ca gaina sa-si vada de ouale ei si sa lase cocosul sa cante , asa e corect !
|
||
|
Tycu Postat pe 25 August 2009 16:39 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-08-25 08:46:06:De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-24 22:16:39 sml-happy0009: Oaaaa!, te enerveaza ?? poate vreti sa faca barbatul totul, si femeia in pat cu cafeluta ,oja si revista cu moda !daca mai aveai si vaci si pamant de sapa , ce te faceai ? Alina , asta-i datoria femeii,doar n-o sa pui sotul sa toace ceapa in ciorba sau sa spele rufele sau sa schimbe scutecele,ar fi fost prea de tot !!Eheei, pai daca ai inceput de acum cu asa ceva , mai tarziu ce ai sa faci, sa mai ai si vreo 2copii? Nu stiu caracterul sotului, dar la mine ai fi fost spirtulet Alina, asta-i datoria sotiei ! |
||
|
Tycu Postat pe 25 August 2009 17:01 |
||
De la: primola, la data 2009-08-25 12:17:01De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-24 22:16:39De la: alina_manuela, la data 2009-08-24 14:00:44De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-24 13:26:23 Murim de foame ? Barbatul oriunde se descurca ! Femeia e un rau necesar la casa barbatului,nici sa nu planga ca nu-l are, nici sa se bucure cand il are ?
|
||
|
Tycu Postat pe 25 August 2009 17:07 |
||
De la: primola, la data 2009-08-25 12:14:19alina,ai dreptate..am zis acelasi lucru catre mitaru dar nu pricepe!!ori facem impreuna tot,ori nici unul!!si el sa aiba grija de copil,sa o ajute pe sotie la treburile casei..mai ales dak ea are prea multe de facut.uite,o buna prietena imparte tot cu sotul ei treburile casei..el da cu aspiratorul,ea sterge praful!el face curat in curte,ea uda florile1deci,nu-i e asa de frumos sa imparti toate celea??eu cred ca daaa..si in plus ei doi asteapta primul bebe si el n-o lasa sa faca mai nimik in casa...asta da barbat!! Primola,este adevarat ca sunt anumite ocupatii care trebuiesc impartite intre soti ,dar sunt treburi specifice femeiesti care numai sotia sa le faca .Si eu sunt de acord , ca si eu mai fac asta ,la datul cu aspiratorul,sau treburi prin curte,spart lemne ,dar eu ma refer ca locul sotului nu e la spalatul rufelor , la bucatarie,la scutecele copilului,!asa ca ...!
|
||
|
Tycu Postat pe 25 August 2009 18:00 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-25 17:01:04De la: alina_manuela, la data 2009-08-25 08:46:06:De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-24 22:16:39 VAAAAAI nici nu pot sa-ti spun cat am ras dar de ce sa nu toace ceapa barbatii le cad c****le?Si de ce sa nu schimbe copilul, ce e numai al femeii?sau nu se chinuie destul sa-l poarte 9 luni si sa-l nasca? Bai Mitica de aia sunt inca barbatii porci din cauza gandirii asteia obtuze. Sau si mai "pe placul tau", noi femeile ne-am afurisit de tot si nu mai vrem sa facem nimic fara participarea barbatilor. .In ce priveste vacile si pamantul sunt linistita ca nu am de gand sa traiesc la tara decat poate cand o sa am bani sa ma intretin si sa nu am nevoie de pamant sau de vaci. Iar in ce privrste caracterul sotului te asigur ca e pe placul meu, altfel nu stateam cu el; si nu se poate pune problema cum as fi fost la tine (sau unul ca tine) ca nu as fi stat cu un astfel de barbat si oricum eu sunt spirtulet - in a face programul.
|
||
|
alina Postat pe 25 August 2009 23:17 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-25 18:00:59De la: primola, la data 2009-08-25 12:14:19alina,ai dreptate..am zis acelasi lucru catre mitaru dar nu pricepe!!ori facem impreuna tot,ori nici unul!!si el sa aiba grija de copil,sa o ajute pe sotie la treburile casei..mai ales dak ea are prea multe de facut.uite,o buna prietena imparte tot cu sotul ei treburile casei..el da cu aspiratorul,ea sterge praful!el face curat in curte,ea uda florile1deci,nu-i e asa de frumos sa imparti toate celea??eu cred ca daaa..si in plus ei doi asteapta primul bebe si el n-o lasa sa faca mai nimik in casa...asta da barbat!! Mitica imi pare sincer rau pt tine, nu stiu cum suporti sa vezi atatea si sa mai poti trai pe lumea asta.Nu trebuia sa te nasti in secolul 20, s-a facut o greseala. |
||
|
alina Postat pe 25 August 2009 23:23 |
||
|
Mitica, la subiectul asta ai o conceptie de RAHAT !!! Intr-o casnicie, cei doi sunt egali din toate punctele de vedere. Casa apartine amandurora, nu doar unuia, si amandoi trebuie sa se ocupe de treburile specifice.Daca gatesti, daca pui niste rufe in masina de spalat, daca iti ajuti sotia, asta nu te face mai putin barbat, ci din contra ! Si inca ceva, ce m-a enervat taare rau - ce are dom'le daca sotul schimba si el scutecele copilului??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? CE E RAU IN ASTA???? NU E SI EL TATAL LUI??? Copilul ala nu e bucatica rupta si din el ????? E facut numai de ma-sa? Nu-l iubesti cand il vezi un bot mic cu doi ochi? Nu-ti vine sa faci orice pentru el? Nu simti ca e viata ta? Nu simti ce importanta e sotia ta ca ti-a daruit, din dragostea voastra, o minune??? Ce e asa josnic si lipsit de barbatie sa-i schimbi scutecele propriului tau copil??? Ce treaba are faptul ca esti barbat cu asta??? Crezi ca daca-ti pui numai femeia la treaba si tu stai ca un porc pe canapea cu berea in mana, esti mai barbaat??? Mitica, nu ai nici o treaba cu ce inseamna a fi barbat. Ti-am mai zis-o si iti repet- tu esti o caricatura, nu un barbat! Mie mi-ar fi rusine sa am un sot ca tine, si mi-ar fi si mai rusine daca as avea un tata sau frate ca tine ! Le compatimesc pe sotia ta si fiica ta( daca ai) .... |
||
|
wmarsew Postat pe 26 August 2009 09:00 |
||
De la: simona, la data 2007-11-28 11:26:09A FI SAU A NU FI...VOI CE SPUNETI?
|
||
|
Tycu Postat pe 26 August 2009 11:16 |
||
Alina , eu tot ce spun aici spun cum este corect, si mai bine invata din ce spun eu.!Esti noua in casatorie, nu ai de unde sa cunosti, cu timpul ai sa inveti . Eu am facut bine ca m-am nascut in secolul asta ; Alina, intr-o familie, nu conteaza ce-i cade barbatului, ci conteaza ca e barbat si el are misiunea lui in familie. Nu stiu cum este sotul tau , poate am ocazia intr-o zi sa-i explic ce misiune are el in familie . .! Sotul in bucatarie intra numai la masa ,nu e datoria lui sa-ti spele vasele sau sa prajeasca ceapa si in legatura cu copilul el are alta misiune, educarea lui,contributia baneasca si nu sa spele el scutecele de kk sau sa infasoare copilul in ele.Daca vine in vizita la voi o alta familie si-l vede pe sot cu sortul in fata mastecand in tigaie sau infasurad copilul, nu-ti dai seama ca-i strici prestigiu de cap de familie ?Alina, baga bine la capusorul ala frumos, ca sotul in familie are alta misiune nu muiereasca . !-nu mai veni cu cotra argumente care nu au logica !- Nu e asa cum spui tu !
|
||
|
Tycu Postat pe 26 August 2009 11:35 |
||
Marsevintila , nu ai ce compatimi la mine, ca merge bine, mai ales ca la mine , femeia mai da si cu sapa, de care Alina nici nu a auzit. Sotul ca sa spele rufe,sau sa stearga copilul la fundulet , sau sa faca ciorba, se face numai in cazuri speciale; bolnava,lauza , in spital ..!Ce daca e si copilul lui, el are alta misiune cu acel copil, nu sa-l stearga sau sa-l infasoare in scutece.Cum am spus si Alinei daca intra cineva la voi si-l vede facand treburi femeiesti , ii scade prestigiul de cap de familie. Sotul trebuie respectat ca barbat [cap de familie ]! esti tanara , cand ai sa fi maritata pe la 30 ani, altfel o sa gandesti !
|
||
|
Tycu Postat pe 26 August 2009 11:50 |
||
|
Marsevintila , nu ai ce compatimi la mine, ca merge bine, mai ales ca la mine , femeia mai da si cu sapa, de care Alina nici nu a auzit. Sotul ca sa spele rufe,sau sa stearga copilul la fundulet , sau sa faca ciorba, se face numai in cazuri speciale; bolnava,lauza , in spital ..!Ce daca e si copilul lui, el are alta misiune cu acel copil, nu sa-l stearga sau sa-l infasoare in scutece.Cum am spus si Alinei daca intra cineva la voi si-l vede facand treburi femeiesti , ii scade prestigiul de cap de familie. Sotul trebuie respectat ca barbat [cap de familie ]! esti tanara , cand ai sa fi maritata pe la 30 ani, altfel o sa gandesti ! DOOOAMNE DA' CE DUS CU CAPU' MAI ESTI!!! Unde te crezi? Pe vremea lui Stefan cel Mare cand barbatii se duceau in lupte cu turcii si femeile stateau acasa si se ocupau de copii si gospodariee??? Tu nu ti-ai schimbat niciodata copilul de scutece ca-ti scadea barbatia( pe care oricum n-ai avut-o niciodata se pare) ??? Crezi ca te poti numi TATA? Vaaai di'capu' tau si de ideile tale ! ESTI VAAARZAAA !!! N-AI NICI O TREABA CU NIMIIC !Esti total pe laanga....cum a zis si Alina....tu n-ai ce cauta in secolul 20.... stii ce mitica? Omenirea in general progreseaza, dar vad ca tu regresezi....Si asculta aici la mine, daca vrei sa stii, unui barbat care imparte treburile casnice( si nu numai) cu sotia lui, este un BARBAT ADEVARAT ! Nu un PORC cu niste conceptii idioate, ca femeia trebuie sa munceasca si barbatul sa stea cu p**a in sus, ca deh! e barbat !!! |
||
|
wmarsew Postat pe 26 August 2009 12:12 |
||
|
Alina , eu tot ce spun aici spun cum este corect, si mai bine invata din ce spun eu.!Esti noua in casatorie, nu ai de unde sa cunosti, cu timpul ai sa inveti . Eu am facut bine ca m-am nascut in secolul asta ; Alina, intr-o familie, nu conteaza ce-i cade barbatului, ci conteaza ca e barbat si el are misiunea lui in familie. Nu stiu cum este sotul tau , poate am ocazia intr-o zi sa-i explic ce misiune are el in familie . .! Sotul in bucatarie intra numai la masa ,nu e datoria lui sa-ti spele vasele sau sa prajeasca ceapa si in legatura cu copilul el are alta misiune, educarea lui,contributia baneasca si nu sa spele el scutecele de kk sau sa infasoare copilul in ele.Daca vine in vizita la voi o alta familie si-l vede pe sot cu sortul in fata mastecand in tigaie sau infasurad copilul, nu-ti dai seama ca-i strici prestigiu de cap de familie ?Alina, baga bine la capusorul ala frumos, ca sotul in familie are alta misiune nu muiereasca . !-nu mai veni cu cotra argumente care nu au logica !- Nu e asa cum spui tu ! Mitica, am si eu o intrebare. Sotia ta are vreun handicap? Altfel nu inteleg cum poate sa traiasca alturi de tine. Incep sa cred ca nici nu esti casatorit, cu atat mai putin ca ai un copil. Nu cred ca exista femeie care sa accepte cea ce spui tu. Alina are perfecta dreptate: ai gresit secolul. Am dori si noi sa vedem niste poze de familie. |
||
|
fantome Postat pe 26 August 2009 14:49 |
||
| Prin raspunsul dat Alinei ti-ai turnat cenusa in cap. Asta ai invatat tu din cartile pe care te-ai laudat ca le-ai citit? Nu cred ca ai deschis o carte in viata ta. | ||
|
fantome Postat pe 26 August 2009 14:51 |
||
Domnita marsevintila, am spus eu ca nu intelegi ? problema asta ,ca si conceptia de virginitate , nu sunt dupa nici un timp , ele sunt de cand a aparut familia in lume .Nici macar nu cunosti care sunt treburi femeiesti in familie, nu eu nu am infasurat copil in scutece, ca nu stiu sa o fac, asta este treaba mamicii, Nu , nu sunt absurd, nu am spus ca barbatul sa stea cu ceva in sus,sau sa-i ceara ei absurdul, sunt munci in familie unde intradevar se cere si interventia sotului impreuna cu sotia, sau chiar numai a lui,dar cum poti sa spui ca el sa-i spele lenjeria sotiei si ea sa stea cu cafeluta, sau el sa -i mestece in tigaie sau sa-i curete cartofi sau sa stearga copilul de kk si ea sa -si faca unghile cu oja. Sunt cazuri cand le face si pe astea cand situatia expresa o cere . Trebuie tinut cont de rolul fiecaruia in familie,!
|
||
|
Tycu Postat pe 26 August 2009 16:29 |
||
Nu fantome, sotia mea nu are nici un handicap,mai ales ca lucreaza in domeniul medicinii, si mai da si cu sapa, iar cum sta langa mine ? asta se intreaba si ea,!!!
|
||
|
Tycu Postat pe 26 August 2009 16:33 |
||
mitaree atata iti zic!!!asa cum ti-au zis si celelalte domnisoare...esti dus cu pluta.n-ai decat sa te superi dar sa stii ca gresesti enorm.aaah,chiar si secoluuu l-ai gresit...ce,n-ai vazut barbat care s-o ajute pe sotia sau pe prietena lui la treburile casei??crezi ca-i un fatalau dak face din astea???vezi ca tu cam strici si reputatia barbatilor(pe langa a noastra)!!
|
||
|
primola Postat pe 26 August 2009 17:18 |
||
Nu primola, nu ai inteles , daca citeai cu doua topicuri mai sus adica ce i-am raspuns lui marsevintila , poate ai fi inteles ; poate !!!lasa ca nu ai experienta unei familii . !!
|
||
|
Tycu Postat pe 26 August 2009 19:18 |
||
Mitica....daca toti barbatii ar fi ca tine ...( SLAVA LUI DUMNEZEU CA NU-S !!!) toate femeile deveni lesbiene..... ![]() Sunt curioasa....ai dat vreodata in sotia ta? Chiar si o palma... Ai dat? Oare de ce sunt asa sigura ca da.... ? Esti genul ala tipic de "barbat" pe care nicio femeie nu-si doreste sa-l intalneasca vreodata... Scuza-ma pt ce o sa-ti zic, dar SINCER iti spun...ca eu barbati ca tine am mai vazut numai la tara, intr un colt uitat de lume, niste tarani imputiti care nu au nimic de oferit, dar cer virginitate si puritate, care nu au nimic bun, dar cer o multime de calitati, barbati care cred ca daca isi bat nevasta le creste barbatia, barbati care isi trateaza femeia ca pe o sluga... |
||
|
wmarsew Postat pe 27 August 2009 10:49 |
||
Ce daca devin lesbiene, eu respect orientarea asta. !Marsevintila , ai imaginatie fabuloasa, aici mai ai multe de invatat! Nu, nu am dat intr-o femeie niciodata si nici "obsedat" nu sunt ,e o prostie sa dai int-o femeie,eu cu vorba rezolv, dar am pretentia ca femeia sa-mi respecte demnitatea de barbat,si fii sigura ca pot sa stau si la tara la fel de bine ca la oras. !
|
||
|
Tycu Postat pe 27 August 2009 14:00 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-27 14:00:03 serios? respecti orientarea asta? adik lesbianismul? pff....eu sunt total impotriva poftim ! Si tu...care tii asa mult la traditie....si la barbatie in general...respecti lesbianismul.... CE "PERSONALITATE" CONTRADICTORIE AI !!! Sa mori tu ca n-ai dat niciodata intr-o femeie ! Si cand ai violat-o pe fata in cauza....numai ai bruscat-o putin nu? Si dupa aia i-ai zis sa se craceasca de buna voie....si ea asa a facut ! Nu a fost nevoie s-o trantesti...s-o fortezi, sa dai in ea.... noo- a stat de bunavoie si nesilita de nimeni !!! Mitica...... EU CRED CA SUFERI DE DUBLA PERSONALITATE !!! ( sau tripla....nu sunt sigura... )
|
||
|
wmarsew Postat pe 27 August 2009 15:11 |
||
Da respect orientarea homo. ca nu fac rau nimanui, se bazeaza pe sentimente si este dreptul fiecaruia pe cine iubeste ! Nu ,n-am dat nici in fata cu violul, am folosit doar forta, poate daca dadeam era mai bine ca ramanea cu asta si nu se mai intampla ce s-a intamplat ! You understand?
|
||
|
Tycu Postat pe 27 August 2009 16:09 |
||
ce tare am ras..sprijini lesbianismul???vai tu care tii la barbatia masculina si la virginitatea femeii...fii sigur ca nici alea care-s lesbiene nu-s virgine!!! zau ca n-ai dat in sotia ta vreodata?dar in fiica ta???
|
||
|
primola Postat pe 27 August 2009 18:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Nunta: petrecere de zi sau de noapte? | 13 | De la: deya2005 20 Octombrie 2010 09:47 |
| Foto Video Trash The Dress - poezia asezata in rama | 2 | De la: cj25har 16 Iunie 2010 15:51 |
| sfat | 15 | De la: cj25har 16 Iunie 2010 15:34 |
|
|
||
| ajutati-ma va rog....se merita? | 23 | De la: vaiana 4 Decembrie 2009 15:20 |
| Citirea logodnei inainte de cununia religioasa propriu-zisa | 19 | De la: alexandra22_grace 3 Februarie 2014 09:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.