Mai multe
De la: ru_xenia, la data 2009-12-28 11:00:48Pacat ca n-ai facut puscarie. Si moralitatea ta, pe care presupun ca ti-o enumeri singur la calitati, ce parere are despre ce ai facut si despre faptu ca ai ramas nepedepsit? Si victima? Era vreo virgina de-asta de-ti plac tie? :sml-confused0067 Da, moralitatea mea e o calitate pe care o am ,in legatura cu violul,da a fost virgina, dar daca nu sti motivul nu te baga ! inca a fost prea usoara pedeapsa pe care o merita , se pare ca faci parte din grupul de persoane care vede numai la barbat partea rea ,si femeia e o "sfanta " , cutrismul femeii nu-l vede !!!
|
||
|
Tycu Postat pe 28 Decembrie 2009 15:52 |
||
|---|---|---|
Da, cand nu stiu situatia nu am cum sa judec obiectiv. Nu sunt feminista si sunt impartiala cand am toate datele problemei. Dar sa spui despre o virgina pe care ai violat-o ca "inca a fost prea usoara pedeapsa pe care o pe merita"... Nu-mi schimb parerea cu nimic despre tine orice ar fi facut aia. Ai probleme maricele. O sti si tu asta. Cum vrei si tu sa le indrumi si sa ale ajuti pe bietele tinere ratacite in pericolul sexualitatii premaritale asa vreau si eu sa te ajut pe tine si sa-ti deschid ochii spunandu-ti ca ai nevoie de psihoterapie. Multa. Vezi, numai intentii nobile pe forumul asta.
|
||
|
ru_xenia Postat pe 28 Decembrie 2009 17:52 |
||
De la: ru_xenia, la data 2009-12-28 17:52:42Da, cand nu stiu situatia nu am cum sa judec obiectiv. Nu sunt feminista si sunt impartiala cand am toate datele problemei. Dar sa spui despre o virgina pe care ai violat-o ca "inca a fost prea usoara pedeapsa pe care o pe merita"... Nu-mi schimb parerea cu nimic despre tine orice ar fi facut aia. Ai probleme maricele. O sti si tu asta. Cum vrei si tu sa le indrumi si sa ale ajuti pe bietele tinere ratacite in pericolul sexualitatii premaritale asa vreau si eu sa te ajut pe tine si sa-ti deschid ochii spunandu-ti ca ai nevoie de psihoterapie. Multa. Nu asa se pune problema, sa stii ca in multe cazui de viol si fata e de vina , la mine e vorba de ambitia mea de om , barbateasca, care a fost calcata in picioare .O fata virgina care imi declara iubire pe viata care parea indragostita de mine mai ceva ca Julieta de Romeo , cu care ne faceam planuri pentru viitor , care voia sa fie virgina pentru mine ca sa -mi ofere acest "cadou " in noaptea nuntii si alte cuvinte de dragoste ,ca sa aflu ca de fapt toate aceste sentimente erau pentru colegul meu de camera de la camin si asa se purta cu mine ca sa-l faca gelos , ca eu in fata ei am fost o carpa de care s-a folosit !Ce merita fata aia ? Ce ai face sa observi ca iubitul tau iti declara ca defapt te-a folosit sa ajunga la altcineva ? Fiecare om are o ambitie si daca il atingi in punctul ala poi sa fii atacat si e normal !!!
|
||
|
|
||
|
Tycu Postat pe 28 Decembrie 2009 21:23 |
||
De la: ru_xenia, la data 2009-12-28 11:00:48Pacat ca n-ai facut puscarie. Si moralitatea ta, pe care presupun ca ti-o enumeri singur la calitati, ce parere are despre ce ai facut si despre faptu ca ai ramas nepedepsit? Si victima? Era vreo virgina de-asta de-ti plac tie?
|
||
|
paullyss Postat pe 28 Decembrie 2009 22:32 |
||
De la: ru_xenia, la data 2009-12-28 11:00:48Pacat ca n-ai facut puscarie. Si moralitatea ta, pe care presupun ca ti-o enumeri singur la calitati, ce parere are despre ce ai facut si despre faptu ca ai ramas nepedepsit? Si victima? Era vreo virgina de-asta de-ti plac tie? ce bine ai spus, suna foarte bine
|
||
|
alina Postat pe 29 Decembrie 2009 10:53 |
||
Mitica, imi provoci greata. |
||
|
fantome Postat pe 29 Decembrie 2009 12:20 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-12-29 10:53:00De la: ru_xenia, la data 2009-12-28 11:00:48Pacat ca n-ai facut puscarie. Si moralitatea ta, pe care presupun ca ti-o enumeri singur la calitati, ce parere are despre ce ai facut si despre faptu ca ai ramas nepedepsit? Si victima? Era vreo virgina de-asta de-ti plac tie? E greu sa fiu inteles pentru uni !!
|
||
|
Tycu Postat pe 29 Decembrie 2009 15:28 |
||
De la: fantome, la data 2009-12-29 12:20:50 Iti recomand sa fii singura intr-o camera , in fata oglinzii, si sa intrebi imaginea din oglinda, daca gandesti bine sau nu, si cine are dreptate dintre noi !!
|
||
|
Tycu Postat pe 29 Decembrie 2009 15:31 |
||
Salutareeeeeeeeeee ! Hey...ce mai faceti? Inca se mai dezbate subiectul "Mitica" ? pfff....eu am trecut de mult peste... Fetelor, eu zic sa o lasati asa cum e, ca nu poate nimeni sa-i schimbe mentalitatea - e prinsa in holsuruburi, nu in cuie Alina...ce mai faci? te pup >:D< Mitica....salutari !
|
||
|
wmarsew Postat pe 29 Decembrie 2009 17:31 |
||
De la: marsevintila, la data 2009-12-29 17:31:59Salutareeeeeeeeeee ! Hey...ce mai faceti? Te pup marse, ce sa fac uite cu Mitica pe aici ce ne-am face noi fara el, oare? ma bucur ca ai revenit ti s-a simtit lipsa
|
||
|
alina Postat pe 30 Decembrie 2009 09:33 |
||
| si totusi fata aceea nu merita sa fie violata. ninemi nu merita sa fie violat. mi-e scarba... | ||
|
andrac81 Postat pe 30 Decembrie 2009 09:55 |
||
|
Ai o mentalitate puternic formata pe anumite principii. Acum depinde de religie, cu toate ca Biblia e aceeasi si pt ortodocsi, si pt catolici, si pt protestanti. Biblia spune ca cei doi trebuie sa fie curati in momentul casatoriei. Daca nu o cere lumea, o cere Biblia, o cere Dumnezeu. Acum ca tot a fost Craciunul, poate ai trecut pe la Biserica si ti s-au citit pasaje despre Iosif si Maria. Ce scrie acolo? ca doar Maria era curata? NU! si Iosif era NEPRIHANIT. Ca Pruncul nu se putea naste intr-o familie murdara. Ai dreptate: e alegerea fiecaruia cum sa traiasca, cum sa fie pana la casatorie si dupa. Ecleziastul 11:9 Bucurã-te, tinere, în tinereþea ta, fii cu inima veselã cât eºti tânãr, umblã pe cãile alese de inima ta ºi plãcute ochilor tãi; dar sã ºtii cã pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecatã. |
||
|
alexa_alyna Postat pe 30 Decembrie 2009 12:18 |
||
| PT D-L TYCU E MESAJUL DE MAI SUS... | ||
|
alexa_alyna Postat pe 30 Decembrie 2009 12:21 |
||
De la: Tycu, la data 2009-12-28 21:23:47De la: ru_xenia, la data 2009-12-28 17:52:42Da, cand nu stiu situatia nu am cum sa judec obiectiv. Nu sunt feminista si sunt impartiala cand am toate datele problemei. Dar sa spui despre o virgina pe care ai violat-o ca "inca a fost prea usoara pedeapsa pe care o pe merita"... Nu-mi schimb parerea cu nimic despre tine orice ar fi facut aia. Ai probleme maricele. O sti si tu asta. Cum vrei si tu sa le indrumi si sa ale ajuti pe bietele tinere ratacite in pericolul sexualitatii premaritale asa vreau si eu sa te ajut pe tine si sa-ti deschid ochii spunandu-ti ca ai nevoie de psihoterapie. Multa. NU E NORMAL DELOC CE ZICI TU ACOLO ESTY CU CAPUL,EU AM PATIT ACEST LUCRU SI MI-A DECLARAT CA SA FOLOSIT DE MINE DAR NU L-AM VIOLAT,CI I-AM RASPUNS CU ACEEASI MONEDA CU TOATE CA NE ERA ADEVARAT ,DAR TU UN VIOL AIA NU E SCUZA ,TU NU AI PRINCIPII ,NU AI BARBATIE ,NU TE RESPECTI IN PRIMUL RAND PE TINE.TU NU ESTI IN PUTNTA SA DAI SFATURI.TU URASTI FEMEIA ,PT CA TI-A CALACT PESTE BARBATIE,TU NU RESPECTI FEMEIA,SI ZICI CA A RAMAS IN CONCUBINAJ CU TINE ACEEA FATA,MA INTREB OARE TOT FORTATA CA SA NU FACA VREO PLANGERE LA POLITIE...VAI DE TINE ,CRED CA ACUMA PLATESTI CU VARF SI INDESAT PT CA TOTI PLATIM PENTRU FAPTELE NOASTRE ,PE PAMANT SAU IN LUMEA DE DINCOLO MAI BINE AI FACE UN FORUM IN CARE AI PUNE TU INTREBRI SI NOI SA RASPUNDEM CA SA INTELEGI SI YU FEMEIA,SI ROSTUL EI PE ACEST PAMANT CARE NU SE REZUMA NUMAI LA VIRGINITATE EU IN LOCUL TAU AS INTREBA "FETELOR VOI CUM V-ATI SIMTI ,SAU CE ATI FACE DACA ATI FI SAUA TI FOST VIOLATE"?CA SA ITI DAI SEAMA CE AI FACUT DACA COPILUL TAU AR PATI LA FEL CE AI FACE TU CA TATA? |
||
|
brunettalore_yahoo_com Postat pe 30 Decembrie 2009 12:50 |
||
De la: smarandell, la data 2009-12-26 11:59:00Domnile Tycu ,aveti mai bine de un an ,pe care l-at petrecut ca un obsedat sexual ,pe un site ce se vrea a fi un weeding guide ,in care femeile au si ele in sfarsit un cerc al lor,este foarte adevarat ca la aceste discutii poate lua parte oricine,dar va rog sa ma lasati sa ma indoiesc ,de sanatatea mintala a barbatilor ,care in timpul liber ,in loc sa fie stalpii familiei isi petrec ore in fata calculatorului ,vorbind pe un forum facut la origine pentru femei.Daca ar fi fost un forum oarecare si ar fi avut loc aceasta discutie,ar fi fost ok,dar tu ca barbat (si mai ales ca barbat adevarat si rational cum iti doresti sa te caracterizezi)sa intri pe un site cu mov si roz ,cu fluturasi ,cu reclame la chilotei ,si parfumele, si alte dulcegarii femeiesti si care in plus se mai numeste si "GRACE" ,cred clar ca ai o probelema psihiatrica si ar trebui ca cineva dintre cei care administreaza acest forum sa-ti interzica accesul,pentru ca te consider un pericol si cred clar ca in spatele lectiiei de moralitate se ascund niste frustrai bolnave.De fapt de ce ai intrat aici?iti spun eu:te excita idea de casatorie,de femeie tanara,virgina,firava,necunoscatoare,tematoare imbracata in rochie alba de mireasa,iti imaginezi ca te mai casatoresti odata,ca se va termina slujba la biserica si o petrecere scurta si apoi va fi a ta si tu vei face ce vei sti tu mai bine ,iar ea tematoare nu se va opune si iti va darui toata puritatea ei.Asta ai cautat domnule Tycu,de asta ai intrat dumneata pe un weeding guide ,unde e locul cel mai propice pentru a gasi femei prostute ,tinere si pure si sa-ti traiesti fanteziile bolnave,de fapt asta se ascunde in spatele lectiei de puritate pe care vrei sa o dai.De mai bine de un an scrii la acest forum,raspunzi cu inversunare la fiecare mesaj,in fiecare zi verifici,a devenit parte din viata ta....Cum e posibil ca un om care se apropie de varsta a 3-a sa aiba asa ocupatii in loc sa aiba grija de nepoti....dar ce ati spune voi fetelor,sa va gasiti tatal ,sau bunicul, pe un wdding guide ,discutand cu pustoaice despre virginitate....nici nu cred ca esti casatorit,cred ca toate sunt fanteziile tale...Ii rog din suflet pe administratorii acestui forum sa blocheze accesul unor astfel de utilizatori,sa-i verifice mai bine inainte de a le permite accesul,ne dau senzatia ca nu mai suntem in siguranta nici in propriile noastre case,ca suntem hartuite si urmarite in tot ceea ce facem si in cele mai intime ipostaze,luati in calcul faptul ca individul a si recunoscut ca in tinerete a savarsit un viol,chiar daca apoi a incercat sa se justifice si sa-i nuanteze sensul.
|
||
|
brunettalore_yahoo_com Postat pe 30 Decembrie 2009 12:51 |
||
De la: marsevintila, la data 2009-12-29 17:31:59Salutareeeeeeeeeee ! Hey...ce mai faceti? Ooooooooooooooooo!! lume noua in forum vechi, bine ai revenit domnita ,ai dreptate , din pacate inca se mai dezbate subiectul asta ca mai sunt uni care inca nu au inteles cum a fost cu violul ,poate ii convingi talica sa renunte la asta si sa treaca la tema topicului ! sa mai vi pe topic, sa fii fericita in noul an , sa te bucuri de tot ce vrei alaturi de persoanele pe care le iubesti !si mai vino cu pareri inteligente cum faceai de obicei,!
|
||
|
Tycu Postat pe 30 Decembrie 2009 13:32 |
||
De la: andrac81, la data 2009-12-30 09:55:11si totusi fata aceea nu merita sa fie violata. ninemi nu merita sa fie violat. mi-e scarba... Nu merita violata????????Pentru cum "a lovit " in mine,merita de mai multe ori !!!!
|
||
|
Tycu Postat pe 30 Decembrie 2009 13:37 |
||
De la: alexa_alyna, la data 2009-12-30 12:18:35Ai o mentalitate puternic formata pe anumite principii. Acum depinde de religie, cu toate ca Biblia e aceeasi si pt ortodocsi, si pt catolici, si pt protestanti. Biblia spune ca cei doi trebuie sa fie curati in momentul casatoriei. Daca nu o cere lumea, o cere Biblia, o cere Dumnezeu. Acum ca tot a fost Craciunul, poate ai trecut pe la Biserica si ti s-au citit pasaje despre Iosif si Maria. Ce scrie acolo? ca doar Maria era curata? NU! si Iosif era NEPRIHANIT. Ca Pruncul nu se putea naste intr-o familie murdara. Ai dreptate: e alegerea fiecaruia cum sa traiasca, cum sa fie pana la casatorie si dupa. Nu inteleg cu ce difera mentalitatea mea fata de a lu'matale bre, mai ales ca si eu sunt de acord cu asta ,cu ce cere Biblia , Dumnezeu de la femei !!!Da merg la biserica,cunosc Biblia, acolo nu precizeaza ca Iosif era neprihanit , putea sa fi fost de 10 ori divortat, ei se refera ca "neprihanit" adica nu s-a "atins " de Maria, ce a facut Iosif cu alte femei nu conteaza , ca Isus este fiul lui Dumnezeu nu a lui Iosif, El nu are legatura cu Iosif , in rest de acord cu ce ai postat aici !!!!
|
||
|
Tycu Postat pe 30 Decembrie 2009 14:27 |
||
|
Aoleoooo...saracul de tine, d-l Tycu...nu stii ce vorbesti. NEPRIHANIT E NEPRIHANIT SI PUNCT. Maria, prin sfintenia ei, nu ar fi acceptat un barbat de 10 ori divortat, cum zici tu. interpretezi Biblia dupa cum vrei tu. Nu putea sa fie neprihanit daca se atingea de alte femei. Chiar te rog sa te consulti si cu preotul tau. Imi va da dreptate. Asa de ce nu zici: Maria era fecioara doar pt ca nu s-a culcat cu Iosif. Ce conteaza cu cati s-a culcat inainte? Daca n-ai pic de logica eu ce vrei sa-ti urez? Multa minte!!! E cam nasol sa ajungi la o anumita varsta si sa pui la indoiala faptul ca Iosif era NEPRIHANIT, ca nu s-a atins de nici o femeie. De ce Iosif s-a gandit s-o abandoneze pe ascuns? pt ca altfel atat Maria, cat si el ar fi fost omorati cu pietre. DECI NU DOAR MARIA!!! CI SI BARBATUL CU CARE GANDEA LUMEA CA A PACATUIT... |
||
|
alexa_alyna Postat pe 30 Decembrie 2009 14:57 |
||
De la: alexa_alyna, la data 2009-12-30 14:57:14Aoleoooo...saracul de tine, d-l Tycu...nu stii ce vorbesti. NEPRIHANIT E NEPRIHANIT SI PUNCT. Maria, prin sfintenia ei, nu ar fi acceptat un barbat de 10 ori divortat, cum zici tu. interpretezi Biblia dupa cum vrei tu. Nu putea sa fie neprihanit daca se atingea de alte femei. Chiar te rog sa te consulti si cu preotul tau. Imi va da dreptate. Asa de ce nu zici: Maria era fecioara doar pt ca nu s-a culcat cu Iosif. Ce conteaza cu cati s-a culcat inainte? Domnita , eu apreciez inteligenta lu' matale si respect miresele frumoase, dar nu te lua cu mine in religie ca te depasesc !Stiu si eu ce inseamna NEPRIHANIT , sa explic mai pe inteles ,am vrut sa spun ca Biblia nu da asa mare importanta acestui Iosif , in afara de faptul ca a fost sotul Mariei, putea sa fie ori care, nu Domnul i l-a ales[ pentru relige nu conta ca a fost "cuminte" sau nu } el era un simplu personaj, Isus nu era fiul lui, tata-l lui fiind Dumnezeu, si important ca Maria a fost "neatinsa" de Iosif pana la nasterea pruncului Sa-ti dau alt exemplu: Dupa nasterea lui Isus, Maria a mai avut copii cu Iosif, dar de ei foarte putin se specifica, pentru ca nu aveau importanta lui Isus !Si nu pentru frica pietrelor nu a abndonat o pe Maria ci pentru ca asa i-a cerut arhanghelul Gavril , si aici el si-a dat seama ca-i putere Dumnezeiasca , si Maria nu avea nicio vina !!asa ca...!!
|
||
|
Tycu Postat pe 30 Decembrie 2009 18:08 |
||
|
Crezi ca Dumnezeu il trimitea pe Fiul Lui sa se nasca intr-o familie cu parinti iresponsabili, cu tata divortat? Altfel ce educatie ar fi primit Isus? Deci dupa cele mai vechi legi, erau omorati cu pietre si femeile dar si barbatii care curveau (inainte de casatorie) sau care preacurveau(dupa casatorie).Si cu asta cred ca am demonstrat ce era de demonstrat. |
||
|
alexa_alyna Postat pe 30 Decembrie 2009 18:09 |
||
De la: Tycu, la data 2009-12-30 18:08:03De la: alexa_alyna, la data 2009-12-30 14:57:14Aoleoooo...saracul de tine, d-l Tycu...nu stii ce vorbesti. NEPRIHANIT E NEPRIHANIT SI PUNCT. Maria, prin sfintenia ei, nu ar fi acceptat un barbat de 10 ori divortat, cum zici tu. interpretezi Biblia dupa cum vrei tu. Nu putea sa fie neprihanit daca se atingea de alte femei. Chiar te rog sa te consulti si cu preotul tau. Imi va da dreptate. Asa de ce nu zici: Maria era fecioara doar pt ca nu s-a culcat cu Iosif. Ce conteaza cu cati s-a culcat inainte? deci a vrut s-o abandoneze pe Maria ca sa nu fie amandoi omorati cu pietre. Era o rusine, un pacat sarcina inainte de casatorie. Si ca sa-l lamureasca, i s-a aratat ingerul. Dar asta a fost motivul pt care a vrut s-o lase. Nu-i logic??? |
||
|
alexa_alyna Postat pe 30 Decembrie 2009 18:16 |
||
De la: alexa_alyna, la data 2009-12-30 18:16:47De la: Tycu, la data 2009-12-30 18:08:03De la: alexa_alyna, la data 2009-12-30 14:57:14Aoleoooo...saracul de tine, d-l Tycu...nu stii ce vorbesti. NEPRIHANIT E NEPRIHANIT SI PUNCT. Maria, prin sfintenia ei, nu ar fi acceptat un barbat de 10 ori divortat, cum zici tu. interpretezi Biblia dupa cum vrei tu. Nu putea sa fie neprihanit daca se atingea de alte femei. Chiar te rog sa te consulti si cu preotul tau. Imi va da dreptate. Asa de ce nu zici: Maria era fecioara doar pt ca nu s-a culcat cu Iosif. Ce conteaza cu cati s-a culcat inainte? Domnita,Iosif a crezut ca Maria l-a inselat cu altul si de asta a ramas insarcinata,acest fapt il facea de ras in fata comunitatii, [atunci era la mare pret virginitatea la femeie inaintea casatoriei}, [nu ca acum] si acel inger i-a explicat adevarul !
|
||
|
Tycu Postat pe 30 Decembrie 2009 21:41 |
||
De la: Tycu, la data 2009-12-30 21:41:46De la: alexa_alyna, la data 2009-12-30 18:16:47De la: Tycu, la data 2009-12-30 18:08:03De la: alexa_alyna, la data 2009-12-30 14:57:14Aoleoooo...saracul de tine, d-l Tycu...nu stii ce vorbesti. NEPRIHANIT E NEPRIHANIT SI PUNCT. Maria, prin sfintenia ei, nu ar fi acceptat un barbat de 10 ori divortat, cum zici tu. interpretezi Biblia dupa cum vrei tu. Nu putea sa fie neprihanit daca se atingea de alte femei. Chiar te rog sa te consulti si cu preotul tau. Imi va da dreptate. Asa de ce nu zici: Maria era fecioara doar pt ca nu s-a culcat cu Iosif. Ce conteaza cu cati s-a culcat inainte? Pana la urma nu conteaza ce a crezut Iosif. Conteaza doar ca logodnica lui era insarcinata. Si ce credea lumea? ca Iosif a lasat-o insarcinata. Logodna celor 2 ar fi fost cea mai buna dovada... Deci din start, fiind logodnicul Mariei, Iosif ar fi fost omorat cu pietre. |
||
|
alexa_alyna Postat pe 30 Decembrie 2009 22:14 |
||
De la: alexa_alyna, la data 2009-12-30 22:14:51De la: Tycu, la data 2009-12-30 21:41:46De la: alexa_alyna, la data 2009-12-30 18:16:47De la: Tycu, la data 2009-12-30 18:08:03De la: alexa_alyna, la data 2009-12-30 14:57:14Aoleoooo...saracul de tine, d-l Tycu...nu stii ce vorbesti. NEPRIHANIT E NEPRIHANIT SI PUNCT. Maria, prin sfintenia ei, nu ar fi acceptat un barbat de 10 ori divortat, cum zici tu. interpretezi Biblia dupa cum vrei tu. Nu putea sa fie neprihanit daca se atingea de alte femei. Chiar te rog sa te consulti si cu preotul tau. Imi va da dreptate. Asa de ce nu zici: Maria era fecioara doar pt ca nu s-a culcat cu Iosif. Ce conteaza cu cati s-a culcat inainte? Domnita , lumea credea ca Maria ar fi ramas cu Iosif insarcinata inaintea casatoriei,inaintea cununiei religioase ,s-ar fi facut de ras, aruncatul cu pietrele se practica numai in cazul infidelitatii si a prostitutiei , nu era in cazul lor !! !
|
||
|
Tycu Postat pe 31 Decembrie 2009 00:27 |
||
| D-l Tycu, nu aveau voie sa aiba relatii intime inaintea casatoriei. Ei erau doar logoditi, nu casatoriti. Deci lumea i-ar fi omorat cu pietre. Citeste mai bine biblia. Dar nu doar pasajul Nasterii, ci si istoria primilor oameni, legile scrise si cele nescrise din vechime. | ||
|
alexa_alyna Postat pe 31 Decembrie 2009 21:25 |
||
De la: alexa_alyna, la data 2009-12-31 21:25:17D-l Tycu, nu aveau voie sa aiba relatii intime inaintea casatoriei. Ei erau doar logoditi, nu casatoriti. Deci lumea i-ar fi omorat cu pietre. Citeste mai bine biblia. Dar nu doar pasajul Nasterii, ci si istoria primilor oameni, legile scrise si cele nescrise din vechime. Domnita, cunosc istoria de la aparitia omului cu toate legile si obiceiurile lor !In urma cu 2000 de ani, in unele comunitati, hoti , tradatorii, criminalii sau cei infideli primeau pedepse corporale, printre care si lovirea cu pietre . ! Nu conta atunci ca perechea era logodita sau casatorita, sau daca s-a culcat femeia cu logodnicul sau sotul [CA NU-I URMAREA NIMENI NOAPTEA CE FAC } cu pietre se pedepsea infidelitatea !Si Maria Magdalena,a fost prostituata si au mai fost si altele si nu au fost pedepsite . Fecioarei Maria i s-ar fi aplicat acest " tratament " numai daca Iosif nu recunostea Copilul,o repudia !!
|
||
|
Tycu Postat pe 1 Ianuarie 2010 16:12 |
||
De la: Tycu, la data 2010-01-01 16:12:14De la: alexa_alyna, la data 2009-12-31 21:25:17D-l Tycu, nu aveau voie sa aiba relatii intime inaintea casatoriei. Ei erau doar logoditi, nu casatoriti. Deci lumea i-ar fi omorat cu pietre. Citeste mai bine biblia. Dar nu doar pasajul Nasterii, ci si istoria primilor oameni, legile scrise si cele nescrise din vechime. nu are rost sa ma cert cu tine pt niste lucruri evidente. Am spus ce am avut de spus.PA |
||
|
alexa_alyna Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:30 |
||
De la: Tycu, la data 2009-12-31 00:27:29 Ca de obicei te bagi si unde nu cunosti doar pentru a avea ultimul cuvant.ABEREZI ABEREZI ABEREZI Religia le cere celor doi sa fie neprihaniti (virgini, pt tine ca poate nu intelegi), nu numai femeii; dar logic unde nu-ti convine contrazici indiferent daca ai vreo baza sau nu. Nu mai interpreta biblia dupa bunul tau plac, sau mai bine recunoaste ca nu ai deschis-o niciodata. In ce priveste omoratul cu pietre evident te inseli, din nou; nici nu era nevoie sa citesti biblia pentru asta, daca vedeai un filmpe tema asta macar stiai, ca cei doi ar fi fost omorati cu pietre daca se descoperea ca au avut relatii intime inainte de casatorie. |
||
|
alina Postat pe 2 Ianuarie 2010 12:51 |
||
De la: alexa_alyna, la data 2010-01-01 20:30:10De la: Tycu, la data 2010-01-01 16:12:14De la: alexa_alyna, la data 2009-12-31 21:25:17D-l Tycu, nu aveau voie sa aiba relatii intime inaintea casatoriei. Ei erau doar logoditi, nu casatoriti. Deci lumea i-ar fi omorat cu pietre. Citeste mai bine biblia. Dar nu doar pasajul Nasterii, ci si istoria primilor oameni, legile scrise si cele nescrise din vechime. Buna idee ca oricum , am dreptate !!
|
||
|
Tycu Postat pe 2 Ianuarie 2010 17:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Singuratatea.......arma de distrugere a vietii de tanar | 5 | De la: Cassey 22 Aprilie 2010 15:05 |
| VAND ROCHIE DE MIREASA DEMETRIOS | 1 | De la: Derya 25 Septembrie 2009 23:40 |
| pungi personalizate pt ce le dam sa ia acasa | 18 | De la: cristinn 12 Februarie 2010 13:06 |
|
|
||
| cu cat timp inainte de nunta se depun actele la primarie? | 16 | De la: Cassey 12 Noiembrie 2009 04:35 |
| ASEZAREA INVITATIILOR LA CEREMONIA RELIGIOASA???? | 24 | De la: Jannine 3 Iulie 2010 18:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.