Mai multe
|
nu inteleg cum dracu poate sa aiba atata tupeo o persoana care a violat o femeie sa recunoasca cu atata seninatate...as da o lege in care violatorii sa fie lasa-ti fara organe...eu m-as inscrie prima pe lista sa fiu pe post de calau:)) mai are si nesimtirea sa vorbeasca cu atata nepasare ca si cand nu ar fi facut nimika:) |
||
|
micki23 Postat pe 29 Mai 2009 12:50 |
||
|---|---|---|
| cred ca ar fi mai interesant de vazut cum ii violeaza si pe ei cineva,nu credeti? | ||
|
MONYK_ADRIANA Postat pe 29 Mai 2009 15:11 |
||
monik,cred ca ar fi tare interesant ce ar simti un barbat cand e violat...sa vada si ei ce pot simti o femeie cand e ranita intr-un mod atat de brutal!!!patat e el care o facut o asemenea fapta,nu noi care ne stim lungul nasului!!mai bine il ignoram pe miticuta si sa-si vada de ale lui si culmea pe unde vad ca scrie despre asa ceva apare si miticuta..ma cam streseaza!
|
||
|
|
||
|
primola Postat pe 29 Mai 2009 15:21 |
||
De la: grace002230, la data 2009-05-28 17:21:23Dl Mitaru, in primul rand mi-ar place sa lamurim problema adresarii. Adresarea la pers. a II-a, singular implica o anumita apropiere intre partenerii conversatiei. Cu tot respectul, va amintesc ca sunteti, totusi, un violator, iar codul moral dupa care am fost educata nu-mi permite sa incurajez astfel de comportamente. In consecinta, nu doresc sa creez impresia de apropiere in comunicare cu dvs, care sunteti, in cele din urma violator. Domnita,buna simtire a mea ,ma face sa trec peste "sunteti, totusi, un violator, iar codul moral dupa care am fost educata nu-mi permite sa incurajez astfel de comportamente. In consecinta, nu doresc sa creez impresia de apropiere in comunicare cu dvs, care sunteti, in cele din urma violator." ce consider o jignire la adresa mea si pune la indoiala,codul moral care-l aveti !!!! eu am avut la politehnica legaturi cu cadre universitare, prieteni, azi ingineri, prieten medic, dar nu aveau nici unul codul moral .In legatura cu psihologia, e mult de tastat ca sa va explic , putem face postare separata, [ daca va permite codul]si postam rubrici intregi !Teoria lui Freud, medic psihiatru se bazeaza pe explorarea fenomenelor psihice in incostient .A explicat fenomenul anxietatii-adica in unele conditii de pericol cum se declanseaza apararea , unul din pericole ,fiind pierderea persoanei iubite ce actioneaza in subconstient fara sa sti ce faci [ cazul cu violul}. Alfred Aler, arata cum conceptul de inferioritate te duce la diferite consecinte, aici se asociaza explicatia cu ambitia sotului sa fie primul la sotie si nu inferior,[ideea] Maslow cu rolul sexualitati,al placerii in familie si ierarhia placerilor . E mult de discutat dar trebuie topic separat ,O sa incerc sa gasesc lucrarile recomandate, tot pe la biblioteci universitare cred ,dar eu iau multe exemple din ce se intampla in jurul nostru. !
|
||
|
Tycu Postat pe 29 Mai 2009 16:50 |
||
De la: MONYK_ADRIANA, la data 2009-05-28 17:41:49Spune-mi te rog cum a putut femeia pe care ai violato sa mai stea cu tine in casa,sincer cred ca amnadoi sunteti la fel.Oricum nu prea ai ce cauta in discutiile noastre ,sfaturile tale nu cred ca ajuta pe nimeni de aici: sml-tongue0023: Monyk, ca sa nu mai strangulezi pe bietul baiat din poza iti raspund .;-A stat cu mine ca ea a fost virgina si la ea in comuna, a fii virgina , era o mare cinste, si sa nu se faca de ras .! OK????
|
||
|
Tycu Postat pe 29 Mai 2009 16:57 |
||
De la: klarra, la data 2009-05-28 22:51:50De la: klarra, la data 2009-03-26 21:15:45De la: klarra, la data 2009-03-15 23:20:40De la: klarra, la data 2009-02-22 11:02:04Buna ziua,frumoasele mele doamne,dezghetate la minte si fericite alaturi de prietenii/sotii vostri iubitori,nu va mai stricati ziua bagand in seama un labil-MITICA(va dati seama cat de nefericit este acest omulet meschin). Oooooo, mii si milioane de sarutari de mana, pentru Klarrita, de la Mitica Psico. pe unde ai fost ? cazusem intr-o melancolie, ca numai e nimeni din cei vechi pe forum: Alina , Kaurea, cypcip , Hahue,pe unde mai sunt ? Klarita, explica-le tu , te rog, ca povestea cu violul e de anul trecut pe forum, au fost discutii, dar s-a uitat. !alte subiecte nu sunt ? BINE AI REVENIT !
|
||
|
Tycu Postat pe 29 Mai 2009 17:10 |
||
De la: paullyss, la data 2009-05-28 23:57:05De la: klarra, la data 2009-05-28 22:51:50De la: klarra, la data 2009-03-26 21:15:45De la: klarra, la data 2009-03-15 23:20:40De la: klarra, la data 2009-02-22 11:02:04Buna ziua,frumoasele mele doamne,dezghetate la minte si fericite alaturi de prietenii/sotii vostri iubitori,nu va mai stricati ziua bagand in seama un labil-MITICA(va dati seama cat de nefericit este acest omulet meschin). Pai bine paullyss, tot eu sa am idei ?eu astept de la voi idei sa le comentam ,ca pana acum la ce postam eu , voi comentati .! mai ales ca ne stim mai demult, esti din cei cu vechime .! : sml-sad0116:
|
||
|
Tycu Postat pe 29 Mai 2009 17:19 |
||
De la: primola, la data 2009-05-29 15:21:50 Cum adica , baiat violat ? te referi la actul anal ? nu se simte ca la o femeie violata in sex normal !
|
||
|
Tycu Postat pe 29 Mai 2009 17:23 |
||
De la: micki23, la data 2009-05-29 12:50:55nu inteleg cum dracu poate sa aiba atata tupeo o persoana care a violat o femeie sa recunoasca cu atata seninatate...as da o lege in care violatorii sa fie lasa-ti fara organe...eu m-as inscrie prima pe lista sa fiu pe post de calau:)): sml-love0049: Si eu as da o lege , in care toate femeile care-si bat joc de barbati, de sentimentele lor si se folosesc de ei,sa fie lasate fara vagin,si apoi sa-i punem pe toti condamnatii aliniati si sa-i numaram.unde crezi ca-i numarul mai mare ?
|
||
|
Tycu Postat pe 29 Mai 2009 17:33 |
||
|
Domnule Mitaru, regret ca va simtiti lezat de termenul de violator dar...e doar o consecinta a faptelor dvs. Nu doresc nici sa va jignesc si nici sa va denigrez. Pur si simplu, odata ce ati facut acest lucru (nu doresc sa-mi exprim parerea despre el) ati dobandit statutul de violator. Este la fel ca si cu femeile care au facut sex inainte de casatorie, iar acum dvs le catalogati ca fiind "patate".E destul de neplacut sa fiti etichetat, nu-i asa? Poate ca ar fi mai bine sa renuntai sa mai etichetati, in ideea ca veti fi tratat la fel. Despre codul moral si profesorii universitari...din nefericre (si sunt sigura ca veti fi de acord cu mine) nu diploma sau titlul ne face sa fim oameni cu calitatile noastre morale si sociale. Sunt sigura ca si dvs cunoasteti cazuri de medici nepasatori, profesori corupti, preoti perversi, etc. Referitor la discutia despre psihologie va dau dreptate, e necesar un topic separat deoarece nu e de dorit sa umplem acest topic de date stiintifice. As dori, totusi sa va intreb un singur lucru: sunteti sigur ca informatiile pe care le postati pe acest topic nu sunt doar pure interpretari ale dvs? Despre Adler, intr-adevar vorbeste despre sentimentul de amenintare, si despre agresivitate. Este foarte simplu domnule Mitaru, Frued punea accent pe pulsiunea sexuala, in timp ce Adler pune accent pe pulsiunea agresiva. E mult prea mult de discutat. Raman totusi la parerea ca intr-adevar ati citit psihologie dar ati intepretat gresit multe dintre informatii. O zi buna! |
||
|
Irinaenache Postat pe 29 Mai 2009 19:49 |
||
| Later edit: referitor la faptul ca "nu au avut nici unul cod moral"...am senzatia ca ori nu cunoasteti termenul, ori nu ati auzit pana acum de el. Exista, domnule Mitaru si un cod moral pe care il dobandim din familie. | ||
|
Irinaenache Postat pe 29 Mai 2009 19:51 |
||
De la: grace002230, la data 2009-05-29 19:49:23Domnule Mitaru, regret ca va simtiti lezat de termenul de violator dar...e doar o consecinta a faptelor dvs. Nu doresc nici sa va jignesc si nici sa va denigrez. Pur si simplu, odata ce ati facut acest lucru (nu doresc sa-mi exprim parerea despre el) ati dobandit statutul de violator. Este la fel ca si cu femeile care au facut sex inainte de casatorie, iar acum dvs le catalogati ca fiind "patate".E destul de neplacut sa fiti etichetat, nu-i asa? Poate ca ar fi mai bine sa renuntai sa mai etichetati, in ideea ca veti fi tratat la fel. Despre codul moral si profesorii universitari...din nefericre (si sunt sigura ca veti fi de acord cu mine) nu diploma sau titlul ne face sa fim oameni cu calitatile noastre morale si sociale. Sunt sigura ca si dvs cunoasteti cazuri de medici nepasatori, profesori corupti, preoti perversi, etc. Domnita Grace,nu ma simt lezat la termenul de violator.,ca de anul trecut il tot aud, putin sa zic, m-a deranjat :"In consecinta, nu doresc sa creez impresia de apropiere in comunicare cu dvs, care sunteti, in cele din urma violator"cum ar fi,daca un cersetor va intreaba cat e ceasul, dvs va intoarceti cu spatele la el ca "e un amarat nu ca mine din inalta societate " Domnita eu am facut armata la paza si excorta detinutilor,la penitenciarul Slatina, sunt biserici in curtea inchisorii, unde intra in ea criminali, violatori, talhari si se inchin,sunt vizitati de oameni importanti, care nu tin cont de codul moral.Domnita , codul moral se refera la felul cum respecti omul , societatea si purtarile tale in societate, nu sa desconsideri un om dupa niste fapte .!Cu psihologia la care va referiti , sigur am citit, dar de acolo am luat orientativ ideile, dar realitatea am luato din jurul meu, adica din ce vad si aud ,ce patesc sau ce fac alti tineri in relatia lor de cuplu . acum nu prea mai am timp. ca mai am si familia, treburi pe langa casa [ nu stau la bloc ] si la casa se cer mai multe.In legatura cu "PATATELE" am precizat care nevirgine intra in categoria asta , bineinteles ca nu toate .!
|
||
|
Tycu Postat pe 29 Mai 2009 21:24 |
||
|
Domnita Grace,nu ma simt lezat la termenul de violator.,ca de anul trecut il tot aud, putin sa zic, m-a deranjat :"In consecinta, nu doresc sa creez impresia de apropiere in comunicare cu dvs, care sunteti, in cele din urma violator"cum ar fi,daca un cersetor va intreaba cat e ceasul, dvs va intoarceti cu spatele la el ca "e un amarat nu ca mine din inalta societate " Domnita eu am facut armata la paza si excorta detinutilor,la penitenciarul Slatina, sunt biserici in curtea inchisorii, unde intra in ea criminali, violatori, talhari si se inchin,sunt vizitati de oameni importanti, care nu tin cont de codul moral.Domnita , codul moral se refera la felul cum respecti omul , societatea si purtarile tale in societate, nu sa desconsideri un om dupa niste fapte .!Cu psihologia la care va referiti , sigur am citit, dar de acolo am luat orientativ ideile, dar realitatea am luato din jurul meu, adica din ce vad si aud ,ce patesc sau ce fac alti tineri in relatia lor de cuplu . acum nu prea mai am timp. ca mai am si familia, treburi pe langa casa [ nu stau la bloc ] si la casa se cer mai multe.In legatura cu "PATATELE" am precizat care nevirgine intra in categoria asta , bineinteles ca nu toate .! imi pare bine k am ajuns sa folosim in discutii o tonalitate ceva mai moderata ... personal ma simt magulita de acest ultim raspuns ... recunosc o urma de regret ? nu o sa incerc sa-mi scuz atitudinea ... singurul vinovat pentru situatia creata esti tu ... ai ales sa-ti dezvalui poate cel mai ascuns secret ... trebuia sa te astepti la asemenea reactii ... pe langa faptul k suntem umane/i , suntem femei ... realitatea "ta" nu inseamna si realitatea "noastra" ? faptul k vedem in aceleasi culori , dar totusi distingem alte nuante nu inseamna k suntem duse cu pluta , sau nerealiste , sau copile de 6 ani sau mai stiu eu cum ... fiecare dintre noi este diferit ... logic ... cum structura celulara , respectiv ADN -ul este diferit ... asta ne deosebeste de animale , de unde si "spiritul de turma" ... desi poate gandim la fel alegem sa ne exprimam diferit , chiar dc tinta este comuna sau mai bine zis intelesul este acelasi ... intelegi ? stii ... ?! trebuie sa recunosc k am avut aceleasi probleme de comunicare pe care le sesizez la tine ... ... dar am invatat sa citesc printre randuri ... ma ajuta sa valorific calitatea omului ... faptul k ai citit lucrari importante din psihologie nu te ajuta sa devii altcineva ... te poate influenta - cred k este mai corect - in functie de cum interpretezi cele scrise ... zicea cineva k suntem ceea ce vrem sa fim , auzim si vedem ceea ce vrem ... totul tine de interpretare si de nevoile noastre referitor la subiect ... psihologia umana este atat de complexa incat oricate lucrari si experimente s-ar relata nu vor atinge nicicand nivelul de saturatie maxima ... si asta pt k noi - oamenii - suntem fiinte complexe ... suntem asemanatori si totusi atat de diferiti ... in functie de caracter , personalitate , capacitati mintale sau reale putem reactiona diferit la acelasi stimul ... concluzie : ce-i bun pt tine POATE nu e bun si pt mine ... !!! all of you!!!
|
||
|
paullyss Postat pe 29 Mai 2009 23:17 |
||
Paullyss, am postarea ta mi-a facut ziua mai frumoasa. D-le Mitaru, faptul ca acei detinuti sunt vizitati de diferite persoane nu implica si ideea de prietenie intre detinut si preot, demnitar, etc. Cu cersetorii e cu totul altceva, majoritatea dintre ei au ajuns in acea situatie din motive intemeiate, si sunt sigura ca nu ei au ales sa ajunga in strada. Un violator dobandeste acest statut pentru ca asta a ales, a ales sa violeze/agreseze pe cineva. Exista o diferenta de nunata, ca sa o citez pe paullyss. Referitor la codul moral si respectul...as vrea sa vad unde reiese, din limbajul meu, o atitudine nerespectuoasa fata de dvs. Impresia mea este ca v-am vorbit politicos, iar daca totusi, am lasat impresia de infatuare, imi cer scuze, nu a fost intentia mea. referitor la "patate"...regret nespus, dar va contraziceti din nou. Pe de o parte imi spuneti ca nu e normal sa etichetez, indiferent de fapte, dupa care, la 2 randuri mai jos, tot dumneavoastra puneti o eticheta: "In legatura cu "PATATELE" am precizat care nevirgine intra in categoria asta , bineinteles ca nu toate .!" Deci, Domnule Mitaru, judecam sau nu dupa fapte? Dumneavostra tocmai ce ati facut-o... Suntem tentati, noi toti, sa ne cautam scuze noua insine si sa fim neinduratori cu ceilalti. Totusi, poate ca acea "patata" a avut motivele ei, traumele ei, poate ca regtreta trecutul sau poate ca nu. Asa si dvs. domnule Mitaru, spuneti ca ati avut motivele dvs. si de aceea nu regretati fapta comisa. Deci, daca dvs cereti sa se ia in considerare ambele puncte de vedere...de ce nu faceti acelasi lucru? Pentru a intelege mai bine ce incerc sa spun, va recomand Paolo Coelho - 11 minute. Este o carte care descrie viata unei prostituate, traumele ei motivele si traierile ei. E bine sa privim ambele laturi, nu-i asa? O zi buna! |
||
|
Irinaenache Postat pe 30 Mai 2009 12:13 |
||
De la: paullyss, la data 2009-05-29 23:17:02Domnita Grace,nu ma simt lezat la termenul de violator.,ca de anul trecut il tot aud, putin sa zic, m-a deranjat :"In consecinta, nu doresc sa creez impresia de apropiere in comunicare cu dvs, care sunteti, in cele din urma violator"cum ar fi,daca un cersetor va intreaba cat e ceasul, dvs va intoarceti cu spatele la el ca "e un amarat nu ca mine din inalta societate " Domnita eu am facut armata la paza si excorta detinutilor,la penitenciarul Slatina, sunt biserici in curtea inchisorii, unde intra in ea criminali, violatori, talhari si se inchin,sunt vizitati de oameni importanti, care nu tin cont de codul moral.Domnita , codul moral se refera la felul cum respecti omul , societatea si purtarile tale in societate, nu sa desconsideri un om dupa niste fapte .!Cu psihologia la care va referiti , sigur am citit, dar de acolo am luat orientativ ideile, dar realitatea am luato din jurul meu, adica din ce vad si aud ,ce patesc sau ce fac alti tineri in relatia lor de cuplu . acum nu prea mai am timp. ca mai am si familia, treburi pe langa casa [ nu stau la bloc ] si la casa se cer mai multe.In legatura cu "PATATELE" am precizat care nevirgine intra in categoria asta , bineinteles ca nu toate .! Eu ma bucur ca , a dat Domnul ,pot sa discut cu o persoana inteligenta la modul normal pe acest forum .[Cand vrea paullyss, se poate . ]!!Regrete ?"Normal ca sunt regrete cand ma uit in urma , e firesc sa fie asa, cred ca fiecare om cu constinta , regreta din faptele sale. Adevarul este ca pedepsita trebuia,dar cred ca cu violul s-a cam exagerat,de multe ori, m-am gandit ca cu o batuta buna si un sut in fund in fata colegilor de camin, rezolvam .!;- pedepsita trebuia.Violul a fost ca o ura,;- dece ura ?- si la tine daca ti-ar venii partenerul tau cu prietena ta de gat,si-ti spune sa pleci ca s-a folosit de tine sa ajunga la ea,ca tu nu insemni nimic ,sigur ai reactiona cu o ura specifica tie . Citind mai tarziu,niste scrieri de unii psihologi , am inteles cauza . Cu fenomenul asta s-a ocupat exem.Freud care a asociat aceste fenomene cu fenomene psihice ce actioneaza in subconstientul nostru,fenomenul de anxietate , cum in unele conditii , omul in subconstientul lui,sesizeaza pericolul; pericol poate fi si pierderea persoanei iubite [ cazul meu] si poate actiona violent .Fapta asta nu e secreta, e cunoscuta de multe persoane, a fost postata intentionat, Anul trecut,am cunoscut o domnita pe Hi5 ,i-am povestit si s-a inscris pe Grace[acum s-a retras] si a postat cazul asta ca sa vedem reactia celor inscrisi .-reactii au aparut, dar multe indecente,si ma socheaza faptul ca acest caz nu are legatura cu tema topicului .!; daca nu era cazul asta, ce s-ar fi discutat ?Acum pot sa zic ca mi-ar placea sa discutam mult , iar cu "necumintii" a fost o gluma,ia-o ca atare .!
|
||
|
Tycu Postat pe 30 Mai 2009 15:32 |
||
De la: grace002230, la data 2009-05-30 12:13:13Paullyss, am postarea ta mi-a facut ziua mai frumoasa. Domnita , sa nu exageram .Si de ce nu poate sa implice prietenie intre detinut si demnitar,? aici vreau sa ating,de ce nu ?de ce sa fie desconsideat un condamnat pentru o fapta de-a lui? ca nu-i da voie codul moral ?Nu ,nu a-ti inteles ,nu a-ti fost nepoliticoasa, mi-ati vorbit frumos,altceva am vrut sa spun,de asta am dat si exemplu cu cersetorul,m-am referit la faptul ca desconsiderati un om pentru o fapta de a sa,adica nu merita nimic, e ultimul om , nici macar o bagare in seama, tinut la distanta .-"In consecinta, nu doresc sa creez impresia de apropiere in comunicare cu dvs, care sunteti, in cele din urma violator" -! chiar asa , contam in ochii dvs ? Din ce cauza se mai intampla violul i-am explicat lui paullyss.!Sa lasam asta, sa nu ne mai invartim in jurul acestui lucru.!Fapta asta ,nu are legatura cu "patatele", nu sunt motive plauzibile, intelese, iertatoare, la o femeie,care trece cu voia ei,doar de placere prin mai multe paturi !in cazul prostituatelor sunt rezervat, nu vad motiv serios sa ajunga asa .!- am sa caut sa citesc si Paolo Coelho !
|
||
|
Tycu Postat pe 30 Mai 2009 16:30 |
||
|
mitica,eu cred ca nr cel mai mare ar fi la:barbati!!!femei sunt putine1eu cred ca femeia are dreptu sa faca ceva mai ales dak are si motive..eu dak am motive imediat discut si dak situatia nu-i favorabila...ii dau papucii!!asta a fost demult ceea ce am facut si nici macar nu s-a ajuns la o situatie atat de nasoala,chiar ne mai intalnim,mai povestim..indiferent cu cine am fost si ce am facut nu mi s-o facut ceea ce ai facut tu!!!da sa stii ca chiar s-o schimbat tema topicului,prea mult vb de tine si de cazul tau!!!! ar fi cazul sa mai schimbam vb.da,nu toate sunt "patate" ci doar cele care o fac pe bani!! paullyss,chiar mi-a placut ce-ai zis.
|
||
|
primola Postat pe 30 Mai 2009 20:01 |
||
De la: primola, la data 2009-05-30 20:01:08mitica,eu cred ca nr cel mai mare ar fi la:barbati!!!femei sunt putine1eu cred ca femeia are dreptu sa faca ceva mai ales dak are si motive..eu dak am motive imediat discut si dak situatia nu-i favorabila...ii dau papucii!!asta a fost demult ceea ce am facut si nici macar nu s-a ajuns la o situatie atat de nasoala,chiar ne mai intalnim,mai povestim..indiferent cu cine am fost si ce am facut nu mi s-o facut ceea ce ai facut tu!!!da sa stii ca chiar s-o schimbat tema topicului,prea mult vb de tine si de cazul tau!!!! ar fi cazul sa mai schimbam vb.da,nu toate sunt "patate" ci doar cele care o fac pe bani!!: sml-love0049: Primola, ma bucur ca ai ajuns la concluzia ca numai de cazul meu se vorbeste, un caz pe care si eu l-am uitat . Asa ca sa-ti spun un secret. da click pe poza mea intra in albumul meu, vei vedea o poza cu o tipa cu un celular la ureche pe un camp,in pantaloni scurti, uita-te bine la ea si spune-mi sincer, daca merita figura aia pedepsita . ? sunt si alte subiecte de discutat, multe aveti de invatat de la mine.Nu inteleg, cum adica nu ti s-a facut ceea ce am facut eu ? pai si tu ti-ai batut joc de un prieten si te-a iertat ?
|
||
|
Tycu Postat pe 31 Mai 2009 10:57 |
||
| pai cum sa-ti explic...el a fost primul care si-a batut joc de mine,mi-a fost greu sa depasesc momentul dar stii vb aia:"roata se va intoarce"??in cazul meu asa fost!!de cateva ori cu unu,iar al 2 o data!!veneau la mine cu regrete si tot felul,vroiam sa-i cred dar...le-am spus-o verde in fata asa cum au facut si ei cu mine!dak nu le-or convenit duca-se...dak au suferit,bravo lor!dar dupa aceea m-au inteles si dupa mult timp am ramas la statutul de amici,nici amici dar cat ptr un salut!lasa ca ma uit eu la poza alta data ca acum n-am timp! | ||
|
primola Postat pe 31 Mai 2009 19:30 |
||
| la ea in comuna este o mare cinste sa fi virgina,ma faci sa mor de ras.Sa vede ca sunteti amandoi niste tarani atunci care ganditi numai la ce o sa spuna alti despre voi.Eu m-am plictisit oricum de Dl Mitica asa ca vb pe alta tema de discutii ca asta sa ajuns in alta parte decat trebuia .Va pup pe toate | ||
|
MONYK_ADRIANA Postat pe 1 Iunie 2009 08:57 |
||
De la: primola, la data 2009-05-31 19:30:41pai cum sa-ti explic...el a fost primul care si-a batut joc de mine,mi-a fost greu sa depasesc momentul dar stii vb aia:"roata se va intoarce"??in cazul meu asa fost!!de cateva ori cu unu,iar al 2 o data!!veneau la mine cu regrete si tot felul,vroiam sa-i cred dar...le-am spus-o verde in fata asa cum au facut si ei cu mine!dak nu le-or convenit duca-se...dak au suferit,bravo lor!dar dupa aceea m-au inteles si dupa mult timp am ramas la statutul de amici,nici amici dar cat ptr un salut!lasa ca ma uit eu la poza alta data ca acum n-am timp!: sml-love0049: Primola,aici trebuie facute niste diferente,si precizari .Sa stii , viziunea de razbunator difera de la individ la individ, conteaza orgoliu individului,mai este diferenta barbat , femeie ; de obicei , barbatul e mai dur, mai razbunator,fata de femeie.S-au vazut cazuri cand barbatii au ucis din razbunare, la femei mai rar, multe asteapta [cazul tau ] sa se"intoarca roata " in cazul meu ce roata sa se intoarca,?apoi la tine au venit cu regrete sa-i ierti, la mine nu a venit nimeni cu regrete, Tu ai un alt comportament,ai fost mai indiferenta fata de ei, eu sunt mai dur, mai ales cand sunt lovit in demnitatea mea, in cazul asta sunt multe de explicat,asta am spus in general >
|
||
|
Tycu Postat pe 1 Iunie 2009 09:17 |
||
De la: MONYK_ADRIANA, la data 2009-06-01 08:57:36la ea in comuna este o mare cinste sa fi virgina,ma faci sa mor de ras.Sa vede ca sunteti amandoi niste tarani atunci care ganditi numai la ce o sa spuna alti despre voi.Eu m-am plictisit oricum de Dl Mitica asa ca vb pe alta tema de discutii ca asta sa ajuns in alta parte decat trebuia .Va pup pe toate: sml-tongue0023: Monyk, dupa cum a postat primola aici, am ajuns la concluzia ca te depaseste in toate,in felul cum posteaza , are logica sanatoasa, gandire inteligenta , la tine n-am prea vazut asta .!Esti sub nivelul lui primola . E bine sa vi cu alta tema de discutat, oricum la asta nu te pricepi .!
|
||
|
Tycu Postat pe 1 Iunie 2009 09:31 |
||
| ai noroc ca sunt o doamna in toate punctele de vedere. | ||
|
MONYK_ADRIANA Postat pe 1 Iunie 2009 10:22 |
||
De la: MONYK_ADRIANA, la data 2009-06-01 10:22:04ai noroc ca sunt o doamna in toate punctele de vedere. Daca esti doamna, da dovada .! nu ma intereseaza comportamentul personal , dar conteaza ce postezi, la adresa unor persoane pe care nu cred ca le-ai cunoscut in particular cum e Primola . !
|
||
|
Tycu Postat pe 1 Iunie 2009 12:22 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-30 15:32:43De la: paullyss, la data 2009-05-29 23:17:02Domnita Grace,nu ma simt lezat la termenul de violator.,ca de anul trecut il tot aud, putin sa zic, m-a deranjat :"In consecinta, nu doresc sa creez impresia de apropiere in comunicare cu dvs, care sunteti, in cele din urma violator"cum ar fi,daca un cersetor va intreaba cat e ceasul, dvs va intoarceti cu spatele la el ca "e un amarat nu ca mine din inalta societate " Domnita eu am facut armata la paza si excorta detinutilor,la penitenciarul Slatina, sunt biserici in curtea inchisorii, unde intra in ea criminali, violatori, talhari si se inchin,sunt vizitati de oameni importanti, care nu tin cont de codul moral.Domnita , codul moral se refera la felul cum respecti omul , societatea si purtarile tale in societate, nu sa desconsideri un om dupa niste fapte .!Cu psihologia la care va referiti , sigur am citit, dar de acolo am luat orientativ ideile, dar realitatea am luato din jurul meu, adica din ce vad si aud ,ce patesc sau ce fac alti tineri in relatia lor de cuplu . acum nu prea mai am timp. ca mai am si familia, treburi pe langa casa [ nu stau la bloc ] si la casa se cer mai multe.In legatura cu "PATATELE" am precizat care nevirgine intra in categoria asta , bineinteles ca nu toate .! agresivitatea mea a fost canalizata catre personajul mitica , care prin ceea ce posta ma lovea personal ... poate k mitica mitaru este intr-adevar o persoana a carui experienta si sfaturi ar fi de ajutor si bune de luat in seama ... insa reactiile interlocutorilor l-au obligat sa-si mineze terenul pt oricine incearca sa-l judece ... ma durea enorm nepasarea ta referitor la fapta comisa ... doar gandul k acea femeie a trecut printr-o experienta asemanatoare mie ma ingrozea - am mai discutat noi treaba asta ; nu am fost agresata ci doar molestata , insa experienta asta nefericita a lasat rani adanci in sufletul meu ... cu atat mai mult k s-a intamplat la o varsta frageda , pe la 7 ani cred ... cred k cel mai mult m-a durut faptul k nimeni nu m-a crezut ... imaginatie bogata ... l-am iertat , dar nu l-am uitat ... drept dovada relatarea mea ... imi este greu sa-mi deschid sufletul , este pt prima oara knd povestesc altcuiva decat mamei mele ... te-ai simtit urat , dispretuit si judecat prea aspru ? poate pt k ma viza direct ... retraiam experienta ... si nu una placuta ... |
||
|
paullyss Postat pe 1 Iunie 2009 14:12 |
||
|
cred k ai pedespsit-o prea dur ... se putea si altfel ... o "palma" data la momentul oportun ar fi durut-o mai mult ... si eu dc ma razbunam imi faceam mai multe pacate decat el ... pana la urma , toti platim pt faptele noastre ...
|
||
|
paullyss Postat pe 1 Iunie 2009 14:22 |
||
De la: paullyss, la data 2009-06-01 14:12:04:De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-30 15:32:43De la: paullyss, la data 2009-05-29 23:17:02Domnita Grace,nu ma simt lezat la termenul de violator.,ca de anul trecut il tot aud, putin sa zic, m-a deranjat :"In consecinta, nu doresc sa creez impresia de apropiere in comunicare cu dvs, care sunteti, in cele din urma violator"cum ar fi,daca un cersetor va intreaba cat e ceasul, dvs va intoarceti cu spatele la el ca "e un amarat nu ca mine din inalta societate " Domnita eu am facut armata la paza si excorta detinutilor,la penitenciarul Slatina, sunt biserici in curtea inchisorii, unde intra in ea criminali, violatori, talhari si se inchin,sunt vizitati de oameni importanti, care nu tin cont de codul moral.Domnita , codul moral se refera la felul cum respecti omul , societatea si purtarile tale in societate, nu sa desconsideri un om dupa niste fapte .!Cu psihologia la care va referiti , sigur am citit, dar de acolo am luat orientativ ideile, dar realitatea am luato din jurul meu, adica din ce vad si aud ,ce patesc sau ce fac alti tineri in relatia lor de cuplu . acum nu prea mai am timp. ca mai am si familia, treburi pe langa casa [ nu stau la bloc ] si la casa se cer mai multe.In legatura cu "PATATELE" am precizat care nevirgine intra in categoria asta , bineinteles ca nu toate .! sml-confused0067: Pentru ambele topicuri; paullyss, sunt lucruri, intamplari, peste care nu putem trece asa simplu.!Am mai spus, conceptia despre razbunare, difera de la om la om . chiar la femeie, e intr-un fel, la barbat altfel, conteaza si demnitatea barbateasca, care mai greu este lovita, fata de cea femeiasca . Caracterul meu nu este sa "intorc obrazul daca primesc o palma," caracterul meu este sa-l fac sa plateasca pentru palma aia , atunci dorm linistit .Si nu compara cazul meu cu al tau . Tu aveai 7 ani, o varsta cand nu puteai sa calci in picioare demnitatea molestatorului, nu puteai face rau vreunui barbat si nu stiu cum poti sta linistita si acum, eu l-as fi facut sa plateasca,insa la mine e altceva, ea nu numai ca avea varsta,dar a si lovit in mine .! cum adica am fost prea dur ? poate nu cu violul rezolvam, dar corect pedepsita dur! merita . !
|
||
|
Tycu Postat pe 1 Iunie 2009 15:17 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-29 17:23:32De la: primola, la data 2009-05-29 15:21:50 violul este o demonstratie de forta si are legatura doar cu sentimentele de furie si frustrare ale violatorului fata de viata, societate,.....nu are legatura cu sexul |
||
|
alina Postat pe 1 Iunie 2009 15:57 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-06-01 15:57:53De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-29 17:23:32De la: primola, la data 2009-05-29 15:21:50 Ooooaaaaaaaaa! sarutmana doamna,ce mai faceti,bine ati revenit, am vazut in albumul tau pe cea mai frumoasa mireasa . Cine e ? Lasa-ma sa ma bucur de clipa reantalnirii !
|
||
|
Tycu Postat pe 1 Iunie 2009 18:42 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-06-01 15:57:53De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-29 17:23:32De la: primola, la data 2009-05-29 15:21:50 Alina, violul e sex, ai vrut sa spui ca nu are legatura cu dragostea, !
|
||
|
Tycu Postat pe 1 Iunie 2009 19:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce atitudine ia domnisoara de onoare? | 15 | De la: adeana 27 Noiembrie 2009 11:56 |
| DJ NUNTA,BOTEZ | 1 | De la: kudika_5526 20 Aprilie 2012 01:36 |
| MACHIAJ PROFESIONAL | 1 | De la: grace003457 16 Iunie 2009 12:51 |
|
|
||
| Am nevoie de un sfat | 8 | De la: cassey_tarot 11 Mai 2010 15:08 |
| ASEZAREA INVITATIILOR LA CEREMONIA RELIGIOASA???? | 24 | De la: Jannine 3 Iulie 2010 18:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.