Setari Cookie-uri

nu cred ca daca ma casatoresc virgina este o rusine

ce am spus era legat numai de tine de nimeni altcineva,pt dl Mitica
MONYK_ADRIANA
Postat pe 2 Iunie 2009 15:06
De la: MONYK_ADRIANA, la data 2009-06-02 15:06:35ce am spus era legat numai de tine de nimeni altcineva,pt dl Mitica
:

sml-love0049: Era legat numai de mine ? vezi ca-ti creste nasucul ca la Pinochio ! "Sa vede ca sunteti amandoi niste tarani atunci care ganditi numai la ce o sa spuna altii despre voi"
Tycu
Postat pe 2 Iunie 2009 19:54
multumesc mitica ptr complimente dar nu era necesar...nu as vrea ca domnisoarele sa se supere pe mine!!nu-s doamna dar e cum zici tu..am o logica si fac cum cred eu ca e corect si fata de mine si fata de cei din jurul meu!!
primola
Postat pe 2 Iunie 2009 21:57
De la: mitica_mitaru, la data 2009-06-01 19:45:50
De la: alina_manuela, la data 2009-06-01 15:57:53
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-29 17:23:32
De la: primola, la data 2009-05-29 15:21:50 monik,cred ca ar fi tare interesant ce ar simti un barbat cand e violat...sa vada si ei ce pot simti o femeie cand e ranita intr-un mod atat de brutal!!!patat e el care o facut o asemenea fapta,nu noi care ne stim lungul nasului!!mai bine il ignoram pe miticuta si sa-si vada de ale lui si culmea pe unde vad ca scrie despre asa ceva apare si miticuta..ma cam streseaza!

Cum adica , baiat violat ? te referi la actul anal ? nu se simte ca la o femeie violata in sex normal !

violul este o demonstratie de forta si are legatura doar cu sentimentele de furie si frustrare ale violatorului fata de viata, societate,.....nu are legatura cu sexul

Alina, violul e sex, ai vrut sa spui ca nu are legatura cu dragostea, !

am vrut sa spun exact ce am spus, daca esti asa mare psiholog ar trebui sa stii asta
alina
Postat pe 3 Iunie 2009 08:36
De la: primola, la data 2009-06-02 21:57:48multumesc mitica ptr complimente dar nu era necesar...nu as vrea ca domnisoarele sa se supere pe mine!!nu-s doamna dar e cum zici tu..am o logica si fac cum cred eu ca e corect si fata de mine si fata de cei din jurul meu!!
:

sml-happy0065: Asa e primola, ai dreptate,ar fi bine ca fiecare doamna , domnisoara,sa se caracterizeze pe sine !
Tycu
Postat pe 3 Iunie 2009 09:21
De la: alina_manuela, la data 2009-06-03 08:36:20
De la: mitica_mitaru, la data 2009-06-01 19:45:50
De la: alina_manuela, la data 2009-06-01 15:57:53
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-29 17:23:32
De la: primola, la data 2009-05-29 15:21:50 monik,cred ca ar fi tare interesant ce ar simti un barbat cand e violat...sa vada si ei ce pot simti o femeie cand e ranita intr-un mod atat de brutal!!!patat e el care o facut o asemenea fapta,nu noi care ne stim lungul nasului!!mai bine il ignoram pe miticuta si sa-si vada de ale lui si culmea pe unde vad ca scrie despre asa ceva apare si miticuta..ma cam streseaza!

Cum adica , baiat violat ? te referi la actul anal ? nu se simte ca la o femeie violata in sex normal !

violul este o demonstratie de forta si are legatura doar cu sentimentele de furie si frustrare ale violatorului fata de viata, societate,.....nu are legatura cu sexul

Alina, violul e sex, ai vrut sa spui ca nu are legatura cu dragostea, !

am vrut sa spun exact ce am spus, daca esti asa mare psiholog ar trebui sa stii asta

Alina, am inteles ce ai vrut sa spui, dar de multe ori violul se face numai pentru sex,nefiind alte motive,neavand legatura cu dragostea . !
Tycu
Postat pe 3 Iunie 2009 09:26
Cred ca nici lamaile nu ma mai ajuta sa citesc anumite comentarii fara sa mi se faca greata.
fantome
Postat pe 3 Iunie 2009 13:10
De la: fantome, la data 2009-06-03 13:10:46Cred ca nici lamaile nu ma mai ajuta sa citesc anumite comentarii fara sa mi se faca greata.
:

sml-confused0006: Auzi mamicule ? de ce nu treci pe alt topic ? e unul cu furatul tacamurilor din restaurant , de exemplu .! ca nu vreau sa vomiti pe aici !
Tycu
Postat pe 3 Iunie 2009 14:50
era vorba de tine si sotia ta
daca este sotia ta
MONYK_ADRIANA
Postat pe 3 Iunie 2009 15:33
klarra
Postat pe 3 Iunie 2009 18:59
De la: MONYK_ADRIANA, la data 2009-06-03 15:33:22era vorba de tine si sotia ta
daca este sotia ta

Ai dreptate,cum de nu am observat !!! de fapt eu cu sotia mea vorbeam pe topic,noi suntem taranii, nu cu primola, sau poate primola o fi sotia mea !!??
Tycu
Postat pe 3 Iunie 2009 20:14
De la: klarra, la data 2009-06-03 18:59:32

Tycu
Postat pe 3 Iunie 2009 20:17
un moment!!!!!nu am nici o legatura cu mitica...
de unde pana unde la ideea asta???
primola
Postat pe 4 Iunie 2009 21:23
De la: primola, la data 2009-06-04 21:23:40 un moment!!!!!nu am nici o legatura cu mitica...
de unde pana unde la ideea asta???

Nuu, normal ca nu avem nici o legatura Primola, dar din postarea lui Monyk, asa reiese .!
Tycu
Postat pe 5 Iunie 2009 08:28
Domnule Mitaru, va intrebati daca exista cauza pentru femeile care trec prin diverse paturi. Realitatea este crunta, femeile care fac asta de placere sunt foarte rare, si se incadreaza ca nimfomane (deci, o problema incadrata in DSM ca fiind patologica).Celelalte, cele care trec prin mai multe paturi o fac din nevoie de atentie, afectiune, iubire. Am sa va rog sa cititi cu atentie ceea ce urmeaza sa scriu. In cele mai multe relatii, dupa cum bine stiti si dvs, la un moment dat lucrurile se racesc. Prima iubire, primul barbat din viata unei femei, este si acela pe care ea si-l doreste de sot. Lucrul asta se intampla in multe cazuri, adica mai toate visam sa ne casatorim cu primul, pe care il iubim, motiv pentru care ne daruim lui. Tot in cele mai multe cazuri, femeia va fi dezamagita (barbatul devine infidel, insesnsibil la nevoile ei, etc) iar relatia se receste, apoi se termina. este un punct foarte dureros pentru tanara femeie, aflata la prima experienta de iubire. Trece un timp, ea isi vindeca ranile si spera din nou la acea iubire. Intalneste pe cineva, el se poarta foarte frumos o perioada mai lunga sau mai scurta de timp. Dupa o perioada destul de lunga, partenerul se raceste. ( veti fi de acord cu mine ca la inceputul oricarei relatii babatul este foarte atent, galant si curtenitor cu femeia de langa el). Dupa doua, trei experiente de genul asta, femeia se abrutizeaza, renunta la ideea de iubire, si devine..."patata". Deci, exista o explicatie si penru femeile de acest gen.
Sunt de acord cu dvs, nu este normal, moral si demn pentru o femeie sa schimbe 30 de parteneri intr-o viata. Totusi, pentru absolut orice lucru din lumea asta exista o cauza si, implicit, un efect.
Hotul de buzunare din parc face asta dintr-un motiv. Poate ca undeva in copilarie a suferit o trauma, poate ca sufera de cleptomanie, sau poate pur si simplu ii este foame si nu a reusit sa se angajeze undeva ca a aiba bani de mancare. Toti avem o scuza pentru faptele noastre...ideal este, insa, sa ni le asumam, si sa acceptam si eventualele efecte nefaste pe care le-ar putea avea asupra noastra. Va urez o zi superba!
Irinaenache
Postat pe 5 Iunie 2009 15:18
De la: mitica_mitaru, la data 2009-06-03 14:50:37
De la: fantome, la data 2009-06-03 13:10:46Cred ca nici lamaile nu ma mai ajuta sa citesc anumite comentarii fara sa mi se faca greata.
:

sml-confused0006: Auzi mamicule ? de ce nu treci pe alt topic ? e unul cu furatul tacamurilor din restaurant , de exemplu .! ca nu vreau sa vomiti pe aici !

De dragul tau...
fantome
Postat pe 5 Iunie 2009 15:59
De la: grace002230, la data 2009-06-05 15:18:02Domnule Mitaru, va intrebati daca exista cauza pentru femeile care trec prin diverse paturi. Realitatea este crunta, femeile care fac asta de placere sunt foarte rare, si se incadreaza ca nimfomane (deci, o problema incadrata in DSM ca fiind patologica).Celelalte, cele care trec prin mai multe paturi o fac din nevoie de atentie, afectiune, iubire. Am sa va rog sa cititi cu atentie ceea ce urmeaza sa scriu. In cele mai multe relatii, dupa cum bine stiti si dvs, la un moment dat lucrurile se racesc. Prima iubire, primul barbat din viata unei femei, este si acela pe care ea si-l doreste de sot. Lucrul asta se intampla in multe cazuri, adica mai toate visam sa ne casatorim cu primul, pe care il iubim, motiv pentru care ne daruim lui. Tot in cele mai multe cazuri, femeia va fi dezamagita (barbatul devine infidel, insesnsibil la nevoile ei, etc) iar relatia se receste, apoi se termina. este un punct foarte dureros pentru tanara femeie, aflata la prima experienta de iubire. Trece un timp, ea isi vindeca ranile si spera din nou la acea iubire. Intalneste pe cineva, el se poarta foarte frumos o perioada mai lunga sau mai scurta de timp. Dupa o perioada destul de lunga, partenerul se raceste. ( veti fi de acord cu mine ca la inceputul oricarei relatii babatul este foarte atent, galant si curtenitor cu femeia de langa el). Dupa doua, trei experiente de genul asta, femeia se abrutizeaza, renunta la ideea de iubire, si devine..."patata". Deci, exista o explicatie si penru femeile de acest gen.
Sunt de acord cu dvs, nu este normal, moral si demn pentru o femeie sa schimbe 30 de parteneri intr-o viata. Totusi, pentru absolut orice lucru din lumea asta exista o cauza si, implicit, un efect.
Hotul de buzunare din parc face asta dintr-un motiv. Poate ca undeva in copilarie a suferit o trauma, poate ca sufera de cleptomanie, sau poate pur si simplu ii este foame si nu a reusit sa se angajeze undeva ca a aiba bani de mancare. Toti avem o scuza pentru faptele noastre...ideal este, insa, sa ni le asumam, si sa acceptam si eventualele efecte nefaste pe care le-ar putea avea asupra noastra. Va urez o zi superba!

Domnita grace, frumoasa logica aveti, numai ca aici este teoretic.Ca sa intelegeti mai bine , am sa pun in ghilimele fraza dvs. si sub ea , explicatii.Domnita, mai inainte trebuie facuta o precizare, pe care trebuie sa o stie toata lumea, e studiata de marii psihologi ai lumii prin ani de studii si eu cred in ea ! ;- in fiecare tip de relatie,[ parinti, frati, prieteni, colegi ] o persoana poate iubii o singura data in viata o singura persoana , [ indiferent ca, daca si cat au stat despartiti] si numai una, sau nici o data ;-. este gresita, falsa ideea ca poti iubi mai multe persoane, sau ca pana ieri am iubit pe cineva si de azi pe alt cineva;-gresit .-Pana la ..patologica , aveti dreptate."Celelalte, cele care trec prin mai multe paturi o fac din nevoie de atentie, afectiune, iubire." adica sa-si bata joc de propriul corp ca nu-s iubite ?- alea sut ori cu-r-ve, ori probleme cu capul, ori nimfomane. "la un moment dat lucrurile se racesc"-daca e casatorie din dragoste adevarata la ambii, nicio data nu se va racii, poate devin firesti,numai la relatiile din interes se racesc! "Prima iubire, primul barbat din viata unei femei, este si acela pe care ea si-l doreste de sot." Aici este de multe ori greseala unei fete, adica fara sa cerceteze,daca primul este sau nu adevarata iubire si vede ceva mai aparte la baiat,sau viseaza sa fie primul ,se arunca orbite spre relatie, si de multe ori apare dezamagirea .Numai in asemenea cazuri apare infidelitatea ,insensibilitatea .-"Trece un timp, ea isi vindeca ranile si spera din nou la acea iubire. Intalneste pe cineva, el se poarta foarte frumos o perioada mai lunga sau mai scurta de timp"- in dragoste ranile nu se vindeca nicio data , raman mocnite in suflet, dar nevindecate .,,, si daca al doilea se nimere sa fie adevarata dragoste ?- daca nu, si el se raceste ! In rest, cu ce ati postat , sunt de acord...La fel, sa aveti o zi superba . !
Tycu
Postat pe 5 Iunie 2009 16:19
nu mitica,are dreptate domnisoara..dar sa stii ca ranile se vindeca,poate tu nu crezi dar eu cred!!!deco foarte greu dar s-a vindecat...si iubirea poate fi doar o data dar si a doua oara poti iubi.ai dreptu si la a doua sansa si a treia..depinde de caz!
primola
Postat pe 5 Iunie 2009 22:51
Nu este o rusine ,dar problema este ca el este barbat ,oare el are rabdare sa te astepte,te-ai intrebat vreodata,barbatii nu asteapta incearca mai departe,nu stiu poate tu esti un caz fericit ,dar daca nu va potriviti dupa seara nuntii?aceasta problema este destul de dificila,nu stiu ce sa zic.Scuze pentru mesaj,poate nu a fost pe placul tau.
kudika084473
Postat pe 6 Iunie 2009 08:36
primola sa sti ca tot ce am scris se refera la b... de d.. mitica nicdecum la tine apropo bine ai facut ca te-ai razbunat ca asta mi se pare ca am citit asta merita toti cei care abuzeaza de cineva,oricum mitica asta este unul care nu prea are ce cauta aici unde noi ne spunem problemele care de cele mai multe ori ne afecteaza mai tare decat credem,daca tot este atata de destept ar trebui sa faca ce fac barbatii adica sa se uite la tv ,la fotbal nu sa vb cu noi.si din cate stiu eu nu prea am probleme asa ca nu pot sa deschid o tema de discutii asta era pt mitica care ma acuzat o data ca ar trebui sa deschid o alta tema de discutii.
MONYK_ADRIANA
Postat pe 6 Iunie 2009 11:28
De la: primola, la data 2009-06-05 22:51:57nu mitica,are dreptate domnisoara..dar sa stii ca ranile se vindeca,poate tu nu crezi dar eu cred!!!deco foarte greu dar s-a vindecat...si iubirea poate fi doar o data dar si a doua oara poti iubi.ai dreptu si la a doua sansa si a treia..depinde de caz!

Primola, inca esti tanara , te inteleg ca vezi asa lucrurile . Nu confunda iubirea fata de o persoana cu tinerea fata de aceeasi persoana .;Una e sa ti la o persoana, si alta e sa iubesti acea persoana .! Ranile in dragoste, sentimentele ranite, nu au vindecare,ele raman acolo cuibarite in sufletul omului, chiar daca ne prefacem ca le uitam dar ele sunt vi acolo.Primola, daca , exemplu: omul a avut 100 de iubiri, 99 sunt false si numai una e adevarata , indiferent ca e prima sau a cata o fi .!
Tycu
Postat pe 6 Iunie 2009 12:56
De la: grace001917, la data 2009-06-06 08:36:10Nu este o rusine ,dar problema este ca el este barbat ,oare el are rabdare sa te astepte,te-ai intrebat vreodata,barbatii nu asteapta incearca mai departe,nu stiu poate tu esti un caz fericit ,dar daca nu va potriviti dupa seara nuntii?aceasta problema este destul de dificila,nu stiu ce sa zic.Scuze pentru mesaj,poate nu a fost pe placul tau.

Barbatii aia care nu asteapta si incearca mai departe, ar trebui sa fie ignorati de fete, pentru ca ,ei nu-i intereseaza dragostea, ci alt interes . !daca barbatul iubeste cu adevarat trebuie sa astepte .! Daca nu e potriveala dupa seara nuntii, sunt si alte cai de rezolvare,chiar divortul [ ca e gratuit ], dar nu inseamna sa-ti bati joc de propriul corp prin alte paturi, pana gasesti unul bun !
Tycu
Postat pe 6 Iunie 2009 13:05
De la: MONYK_ADRIANA, la data 2009-06-06 11:28:53primola sa sti ca tot ce am scris se refera la b... de d.. mitica nicdecum la tine apropo bine ai facut ca te-ai razbunat ca asta mi se pare ca am citit asta merita toti cei care abuzeaza de cineva,oricum mitica asta este unul care nu prea are ce cauta aici unde noi ne spunem problemele care de cele mai multe ori ne afecteaza mai tare decat credem,daca tot este atata de destept ar trebui sa faca ce fac barbatii adica sa se uite la tv ,la fotbal nu sa vb cu noi.si din cate stiu eu nu prea am probleme asa ca nu pot sa deschid o tema de discutii asta era pt mitica care ma acuzat o data ca ar trebui sa deschid o alta tema de discutii.

Monyk, lasa teoria asta cu intorsul trenului la Ploiesti, fii sigura ca Primola a inteles cine era vizat, dar e prea delicata si prea respectoa sa-ti spuna in fata , asa ca termina cu asta ,fii mai decenta in postari pe acest topic . !
Tycu
Postat pe 6 Iunie 2009 13:15
O singura intrebare D-le Mitaru (regret ca aduc din nou in discutie subiectul dar e primul exemplu care imi vine in minte): spuneti ca ati violat acea fata din dorinta de razbunare. Ati simtit ca a spalat cu sufletul dvs. pe joc, ca si-a batut joc de iubirea, sperantele, etc pe care le-ati investit in persoana ei. Cand ati aflat ca de fapt va folosea reactia a fost una de ura, dorin sa o raniti unde o doare mai tare cum si ea a facut cu dvs.
V-ati casatorit din iubire cu sotia.
Acum, intrebarea mea este: daca dvs. nu aveati sentimente pentru acea fata, pentru ce ati simtit nevoia atroce de a o rani, in momentul in care ati aflat ca nu sunteti iubit de ea?
In conditiile in care nu ati fi iubit-o deloc, reactia dvs. ar fi fost sa ii spuneti vreo doua, eventual o palma, sau cine stie, si cam atat.
Dragostea este definita foarte simplu ca : relatie afectiva profunda, in general cu caracter heterosexual, avand cote inalte de implicare emotionala si existentiala si avand, de regula, conotatii erotice explicite sau implicite. La limita ea imbraca forma pasiunii, cu o focalizare motivationala extrema si consum emotional considerabil, avand componenta sexuala nemijlocita si intensitate deseori devastatoare.
Regasiti undeva in aceasta definitie sentimentele pe care le-ati avut pentru acea fata?
Irinaenache
Postat pe 6 Iunie 2009 20:56
De la: grace002230, la data 2009-06-06 20:56:30O singura intrebare D-le Mitaru (regret ca aduc din nou in discutie subiectul dar e primul exemplu care imi vine in minte): spuneti ca ati violat acea fata din dorinta de razbunare. Ati simtit ca a spalat cu sufletul dvs. pe joc, ca si-a batut joc de iubirea, sperantele, etc pe care le-ati investit in persoana ei. Cand ati aflat ca de fapt va folosea reactia a fost una de ura, dorin sa o raniti unde o doare mai tare cum si ea a facut cu dvs.
V-ati casatorit din iubire cu sotia.
Acum, intrebarea mea este: daca dvs. nu aveati sentimente pentru acea fata, pentru ce ati simtit nevoia atroce de a o rani, in momentul in care ati aflat ca nu sunteti iubit de ea?
In conditiile in care nu ati fi iubit-o deloc, reactia dvs. ar fi fost sa ii spuneti vreo doua, eventual o palma, sau cine stie, si cam atat.
Dragostea este definita foarte simplu ca : relatie afectiva profunda, in general cu caracter heterosexual, avand cote inalte de implicare emotionala si existentiala si avand, de regula, conotatii erotice explicite sau implicite. La limita ea imbraca forma pasiunii, cu o focalizare motivationala extrema si consum emotional considerabil, avand componenta sexuala nemijlocita si intensitate deseori devastatoare.
Regasiti undeva in aceasta definitie sentimentele pe care le-ati avut pentru acea fata?
:

sml-confused0067: Multumesc pentru intrebare, o consider bine venita, cu o logica foarte buna .! Ar fi mult de vorbit, asa ca luam numai esentialul. !; trebuie sa ma explic ,de ce pasiunea mea pentru asa subiecte,!si nu altele.;- Violul s-a intamplat marti, inainte ultima duminica, am fost la o nunta, ; mireasa ,inainte de casatorie , a avut un iubit, si la doua zile dupa cununia civila ,in loc sa stea cu sotul ales , s-a dus cu "fostul" iubit la o camera facand dragoste, inchipuie-ti, si dupa o saptamana sa fie mireasa .[ in timpul nuntii parea cea mai indragostita de sotul ei ] cand am intrebat de ce a facut asa ceva , a raspuns ca adevarata dragoste pe viata a ei e si va ramane"fostul" iubit .! marti a urmat violul . Aceste doua cazui, mi-au schimbat totalmente viziunea mea despre virginitate, iubire, relatie cuplu,si de atunci am inceput sa incerc sa ma lamuresc citind multe lucrari psihologice despre relatii , gasind lucrari prin biblioteca universitara .!.Pana atunci credeam ca dragostea se poate impune,ca poti sa schimbi iubitii,confundam dragostea cu interesul; dupa aceea am vazut ca nu e asa, ca dragoste cu forta nu merge , si iubirea pentru o persoana ,e una singura pe viata. Da ,cand an cunoscuto pe sotie, am inteles ca persoana aceea,de fapt nu a insemnat nimic pentru mine, ca trebuia sa o pedepsesc altfel [m-a lovit in demnitate ] dar nu sa-i impui dragoste cu forta.! Asa vedeam atunci si timpul inapoi nu se mai poate da si de aia se spune ca experienta se invata cu timpul din ce se intampla in jurul nostru .; cu definitia dragostei asa este .!
Tycu
Postat pe 7 Iunie 2009 09:24
http://www.grace.ro/comunitate/mitica_mitaru/poze/show/1/4054/poze-mitica-mitaru.html
Tycu
Postat pe 8 Iunie 2009 09:00
ba nesimtitule nici macar nu am vazut ce a patit primola cand ti-am scris aia,oricum esti un mare tampit si oricum nu mai am nimic de discutat cu tine.
MONYK_ADRIANA
Postat pe 8 Iunie 2009 15:26
De la: MONYK_ADRIANA, la data 2009-06-08 15:26:44ba nesimtitule nici macar nu am vazut ce a patit primola cand ti-am scris aia,oricum esti un mare tampit si oricum nu mai am nimic de discutat cu tine.

Ori esti uituca , ori incapatanata.! Pe cine crezi ca prostesti? Am spus ca ajunge, gata , dar daca nu vrei sa recunosti, iti memorez eu.- da , ai jignito pe primola ca si pe mine, frumos era sa-ti ceri iertare, [ daca te crezi orasanca .
-La o postare a primolei pe 31 mai , ai venit pe 1 iunie cu :- "la ea in comuna este o mare cinste sa fi virgina,ma faci sa mor de ras.Sa vede ca sunteti amandoi niste tarani atunci care ganditi numai la ce o sa spuna alti despre voi"! Ai uitat ? - Lasa ca , te-am iertat, si posteaza ceva serios !
Tycu
Postat pe 8 Iunie 2009 16:08
Ok, mireasa care a facut dragoste cu un altul inainte de nunta...trist...si oarecum greu de disculpat.
Referitor la fetele care au si alti parteneri inainte de casatorie...putem invinui si societatea. Intr-o lume in care cea mai promovata marfa este sexul, unde gasim pe toate drumurile materiale in care se incurajeaza perversiunile sexuale e greu pentru tanara adolescenta sa inteleaga ce e bine si ce nu. Este greu pentru ea sa-si formeze o imagine de sine corecta, prin simplul fapt ca "femeile" gen Eva Kent si Alina Plugaru sunt admirate mediatizate si foarte bine platite din...sex. Si atunci, pentru tanara fata imaginea vietii sexuale e grav distorsionata. vede sexul ca pe ceva extrem de simplu, ba mai mult ,fiind foarte tanara este incapabila sa inteleaga implicatiile emotionale ale acestuia, si chiar traumele care pot decurge dintr-o alegere nepotrivita a partenerului sau din inceperea precoce a vietii sexuale. De aici pana la promiscuitate mai este un singur pas, pe care cele mai multe il fac, din diverse motive: dorinta de a nu-l pierde pe acel barbat pe care cred ca-l iubesc, teama de a nu fi mai prejos decat celelalte, dorinta de a parea mature si experimentate, etc. Aceste fete se transforma in femei de moravuri usoare. Vina este atat a lor, a familiei cat si a societatii in care traim.
In schimb, o femeie matura, care are o relatie, doua, la activ nu este in opinia mea de condamnat. Traim totusi intr-o societate in care femeia trebuie sa faca si cariera, si bani, si familie. Toate astea necesita timp. Si nu vad, spre exemplu, intr-o logodna esuata un motiv de dramatizare a situatiei.
Irinaenache
Postat pe 8 Iunie 2009 19:53
De la: grace002230, la data 2009-06-08 19:53:42Ok, mireasa care a facut dragoste cu un altul inainte de nunta...trist...si oarecum greu de disculpat.
Referitor la fetele care au si alti parteneri inainte de casatorie...putem invinui si societatea. Intr-o lume in care cea mai promovata marfa este sexul, unde gasim pe toate drumurile materiale in care se incurajeaza perversiunile sexuale e greu pentru tanara adolescenta sa inteleaga ce e bine si ce nu. Este greu pentru ea sa-si formeze o imagine de sine corecta, prin simplul fapt ca "femeile" gen Eva Kent si Alina Plugaru sunt admirate mediatizate si foarte bine platite din...sex. Si atunci, pentru tanara fata imaginea vietii sexuale e grav distorsionata. vede sexul ca pe ceva extrem de simplu, ba mai mult ,fiind foarte tanara este incapabila sa inteleaga implicatiile emotionale ale acestuia, si chiar traumele care pot decurge dintr-o alegere nepotrivita a partenerului sau din inceperea precoce a vietii sexuale. De aici pana la promiscuitate mai este un singur pas, pe care cele mai multe il fac, din diverse motive: dorinta de a nu-l pierde pe acel barbat pe care cred ca-l iubesc, teama de a nu fi mai prejos decat celelalte, dorinta de a parea mature si experimentate, etc. Aceste fete se transforma in femei de moravuri usoare. Vina este atat a lor, a familiei cat si a societatii in care traim.
In schimb, o femeie matura, care are o relatie, doua, la activ nu este in opinia mea de condamnat. Traim totusi intr-o societate in care femeia trebuie sa faca si cariera, si bani, si familie. Toate astea necesita timp. Si nu vad, spre exemplu, intr-o logodna esuata un motiv de dramatizare a situatiei.

Da asa e, aveti dreptate, si eu sunt de acord cu postarea asta!
Tycu
Postat pe 9 Iunie 2009 08:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nas de nunta musulman? 54 De la: d3YUTZA 23 Martie 2010 09:18
Nunta intre veri 56 De la: KALI03 18 Ianuarie 2013 16:41
VAND ROCHIE DE MIREASA DEMETRIOS 1 De la: Derya 25 Septembrie 2009 23:40
cine ma ajuta cu un sfat? 22 De la: Cassey 22 Aprilie 2010 15:06
saloane de coafura ,cosmetica si manichiura in Bacau pentru ziua nuntii 4 De la: cj25har 16 Iunie 2010 15:35