Setari Cookie-uri

credeti ca un barbat si-ar lasa sotia pt amanta?

De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-08 11:52:26
De la: kudika_940065, la data 2013-12-08 11:48:23
De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-08 11:41:34
De la: Radu_Cristian_1, la data 2013-12-08 11:14:51
De la: flo_flory, la data 2013-12-07 21:11:36... Tatal ei a vrut sa divorteze de maica-sa cand ea avea 5 ani , ptr o alta femeie cu care facuse cu copil. Maica-sa nu a fost de acord si i-a sp ca daca vor divorta nu-si va mai vedea copilul pana la 18 ani.
Acesta nu a divortat si a ramas cu ea, in schimb cu amanta a rupt orice legatura. ....
..................................
Femeia acum e distrusa si regreta ceea ce a facut. A spus ca trebuia sa-i dea divortul sa fie fericit, si ea cand inca era tanara putea sa isi refaca viata.
Au trait atatia ani in minciuna si a distrus fericirea mai multor persoane, caci a vrut ea sa tina familia . Sa nu rada lumea de ea.
Acum e singura, si regreta ca l-a tinut pe barbatul ei cu forta langa ea desi stia ca nu o iubeste.

O poveste de viata trista si din pacate o parte din ea atat de des intalnita si in alte familii.

Cred ca daca oamenii nu ar fi atat de egoisti ar accepta cu mai multa usurinta despartirile.

Din pacate de cand a fost deschisa cutia Pandorei, noi oamenii, ne-am imbogatit cu cateva "calitati" care ne fac viata mai grea decat e ea in realitate.

Cred ca unii oameni, daca ar fi mai putin egoisti, nu s-ar deda unor tentatii de moment, care ar aduce, atat suferinta jumatatii oficiale, cat si celei neoficiale.

In ochii mei, nu da dovada de egoism o persoana care lupta pentru relatia sa si pentru omul pe care il iubeste, ci ala care inseala, desi stie ca esti iubit si primeste incredere totala din partea perechii sale oficiale.

Daca o persoana stie ca nu poate fi fidela unei singure persoane, nu ar trebui sa aiba o relatie oficiala cu cineva sau ar trebui sa avertizeze, din capul locului, potentiala iubita/sotie ca el nu poate fi fidel, asa consider ca-i corect, asa este mai putin egoist, dar nu te apuci sa castigi dragostea si increderea unui om, ca mai apoi sa-l inseli cu cine ti se scoala.

Ma uit cum o blamati pe sotie pentru ca nu vrea sa renunte la sotul ei si la casnicia ei, in schimb, nu-l blmati pe sotul acela egoist, care si-o trage cu oricine, n-o blameaza nimeni pe egoista de amanta, care il vrea pe amant doar pentru ea, si nu vrea sa-l imparta cu nevasta aluia, ca sa fiu cinica.

Macar daca tot va dati mari ca sunteti corecti si lipsiti de egoism, aveti curajul de a recunoaste lucrurile asa cum sunt, nu doar cum va convin voua.

Mesajul e pentru radu si flory.
poare sa fie si pentru basescu ca tot eu iti raspund daca inseli pe cineva vinovat esti si tu si cea cu care inseli daca stie ca esti cu cineva

De acord cu tine, dar nu despre asta am vorbit in mesajul meu, ci despre faptul ca atat radu, cat si flory, o considera egoista pe sotia acelui barbat, dar si pe alte sotii care aleg sa lupte pentru barbatul si relatia lor.
eee ei vorbesc prosti draga mea,,ce filme ai mai vazut?
kudika_940065
Postat pe 8 Decembrie 2013 12:07
[quote name='Viorica_Vio']
" Macar daca tot va dati mari ca sunteti corecti si lipsiti de egoism, aveti curajul de a recunoaste lucrurile asa cum sunt, nu doar cum va convin voua.
"
[/quote]

Cred este un comentariu gratuit si rautacios.
Presupun ca aici este vorba de un schimb de opinii nu de un concurs "Cine e cel mai destept?" sau "Cine detine adevarul absolut?".

Consider ca fiecare are libertatea sa aleaga ce doreste din opiniile expuse pe un forum.

Revenind la subiect.

Nu o blamez pe sotie. Nu blamez pe nimeni pentru simplul fapt ca nu am acest drept. Las placerea asta altora care se simt mai buni judecatori.
Pur si simplu unele relatii nu dureaza si se transforma din miere in otrava. De ce este atat de greu de inteles acest lucru?
Din punctul meu de vedere dragostea cu sila este pierdere de vreme si multa suferinta.
Uneori nu este vorba doar de tentatii de moment. Se intampla pur si simplu pentru ca la un moment dat redevi disponibil sufleteste. Nu toti au norocul se evolueze de la dragostea cu fluturasi la o relatie de iubire bazata pe respect si prietenie.
Daca ma intrebi de ce se intampla asta pot spune ca asa ceva se intampla pentru ca ne alegem pe criterii gresite partenerii sau pentru ca suntem prea egoisti , orgoliosi si narcisisti. Este posibil sa ma insel, dar asta este parerea mea.
Se intampla ca persoanele care stiu si simt in strafundul sufletului lor ca pot fi fidele unei singure persoane intreaga viata sa nu inteleaga ca exista alte persoane care nu au sansa unei astfel de certitudini.
Multi cred la inceput ca persoana iubita este unica , "the only one" . Din pacate in multe cazuri Timpul schimba cursul povestii imaginate la inceputul unei relatii.
Unii aleg sa se sacrifice pe ei de dragul relatiei. Alti nu pot face asta.
Radu_Cristian_1
Postat pe 8 Decembrie 2013 12:43
De acord cu tine, dar nu despre asta am vorbit in mesajul meu, ci despre faptul ca atat radu, cat si flory, o considera egoista pe sotia acelui barbat, dar si pe alte sotii care aleg sa lupte pentru barbatul si relatia lor.

Cred ca nu am fost explicit.

Eu ii consider egoisti pe cei care nu accepta sa isi lase liber partenerul in momentul in care acesta afirma ca numai iubeste si vrea sa rupa relatia.

Sa il ti pe celalat legat de tine cu sila doar asa ca vrei tu nu cred ca e o dovada de iubire.

Apreciez femeile si barbatii care lupta pentru relatia lor dar pana la un punct.
In clipa in care esti umilit, nerespectat si transformat in pres de calcat in picioare nu vad rostul sa mai lupti.
Mie personal mi-se pare o prostie ca in astfel de situatii sa te ambitionezi sa lupti pana cand te imbolnavesti sau dai ortul popii.

Uneori este mai sanatos sa cedezi.
Radu_Cristian_1
Postat pe 8 Decembrie 2013 12:53
De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-08 11:25:59Pe mine ma amuza cum amantele, care reusesc sa-si determine amantul sa-si paraseasca sotia, ajung ele insele in postura de sotie inselata, si, vai draga, ce socate sunt, ca au fost inselate, de parca nu stiau ce crai au la usa...

Just!

Riscurile meseriei in cazul in care nu casti bine ochii, urechile si in anumite situatii picioarele.

;)
Radu_Cristian_1
Postat pe 8 Decembrie 2013 12:58
De la: Radu_Cristian_1, la data 2013-12-08 12:43:40[quote name='Viorica_Vio']
" Macar daca tot va dati mari ca sunteti corecti si lipsiti de egoism, aveti curajul de a recunoaste lucrurile asa cum sunt, nu doar cum va convin voua.
"

Cred este un comentariu gratuit si rautacios.
Presupun ca aici este vorba de un schimb de opinii nu de un concurs "Cine e cel mai destept?" sau "Cine detine adevarul absolut?".

Consider ca fiecare are libertatea sa aleaga ce doreste din opiniile expuse pe un forum.

Revenind la subiect.

Nu o blamez pe sotie. Nu blamez pe nimeni pentru simplul fapt ca nu am acest drept. Las placerea asta altora care se simt mai buni judecatori.
Pur si simplu unele relatii nu dureaza si se transforma din miere in otrava. De ce este atat de greu de inteles acest lucru?
Din punctul meu de vedere dragostea cu sila este pierdere de vreme si multa suferinta.
Uneori nu este vorba doar de tentatii de moment. Se intampla pur si simplu pentru ca la un moment dat redevi disponibil sufleteste. Nu toti au norocul se evolueze de la dragostea cu fluturasi la o relatie de iubire bazata pe respect si prietenie.
Daca ma intrebi de ce se intampla asta pot spune ca asa ceva se intampla pentru ca ne alegem pe criterii gresite partenerii sau pentru ca suntem prea egoisti , orgoliosi si narcisisti. Este posibil sa ma insel, dar asta este parerea mea.
Se intampla ca persoanele care stiu si simt in strafundul sufletului lor ca pot fi fidele unei singure persoane intreaga viata sa nu inteleaga ca exista alte persoane care nu au sansa unei astfel de certitudini.
Multi cred la inceput ca persoana iubita este unica , "the only one" . Din pacate in multe cazuri Timpul schimba cursul povestii imaginate la inceputul unei relatii.
Unii aleg sa se sacrifice pe ei de dragul relatiei. Alti nu pot face asta.[/quote]vorbesti din nou tampenii pentru ca tu ti ai format parerea dupa ce ti zice amanta nu sotia a carui parere si conteaza,,deci ce zici tu nu are nici un suport
kudika_940065
Postat pe 8 Decembrie 2013 14:29
De la: Radu_Cristian_1, la data 2013-12-08 12:53:47

Cred ca nu am fost explicit.

Eu ii consider egoisti pe cei care nu accepta sa isi lase liber partenerul in momentul in care acesta afirma ca numai iubeste si vrea sa rupa relatia.

Sa il ti pe celalat legat de tine cu sila doar asa ca vrei tu nu cred ca e o dovada de iubire.

Apreciez femeile si barbatii care lupta pentru relatia lor dar pana la un punct.
In clipa in care esti umilit, nerespectat si transformat in pres de calcat in picioare nu vad rostul sa mai lupti.
Mie personal mi-se pare o prostie ca in astfel de situatii sa te ambitionezi sa lupti pana cand te imbolnavesti sau dai ortul popii.

Uneori este mai sanatos sa cedezi.
innainte sa zici ca partenerul este egoist ar trebui sa vezi ce a provocat ruptura iar daca ruptura a provocato o buburuza lipsita de scrupule impreuna cu barbasu care ia cazut minte a n pantaloni atunci ea are tot dreptul sa nu renunte daca are vreun avantaj material pentru copii ei sau pentru ea,,caci vina nu o poarta ea,,,ca intre cei 2 apar neintelegeri in cadrul lor familial neprovocate din afara e cu totul altceva,,deci,,important e sa incerci sa fi obiectiv ca de judecat nu judeca nimeni
kudika_940065
Postat pe 8 Decembrie 2013 14:35
Dragilor multi dintre voi au impresia ca fac un mare rau si sunt egoista. Sa fiu pe deplin sincera, nu pot crede ca eu sunt motivul despartirii lor. Imicer scuze, nu sunt numai eu motivul. Cum am afirmat atunci cand te angajezi intr-o relatie, mau exact intr-o casatorie o faci dupa anumite criterii. Cel mai important este iubirea, insa nu vine la pachet cu garantiea ca va dura toata viata. Oamenii se schimba, sentimentele se pot diminuain timp , si trebuie sa fie demn sa renunti fara a impovara lumea cu necazul tau. Nu pot crede ca dupa 20 de ani de casnicie unde a existatin permanenta iubirea , am aparut eu de nicaierisi in mai putin de un an a disparut iubirea. Sunt sigura ca relatia lor ajunsese pe terminate, iar eu am aparut in acel moment.omului nu i se da un nr fix de iubiri. Si nu am blamato niciodata pe sotie, nu am urato . E vorba de invidie. Nici el nu este devina ptr cele intamplate . Atunci cand iubirea se instaleaza nu te intreaba daca e bine, daca vrei, daca esti pregatit. Nu incerc sa ma victimizez, nu am avut acest scop caci nu am ce castiga, dar nu accept sa fiu catalogata drept un om fara scrupule. Un on fara scrupule e cel care recurge la orice mijloc pentru a forta un om sa ramana langa el. Un om sincer, bun si frumos va sti intodeauna sa piarda chiar si cea mai importanta batalie cu demnitate si fara a impovara lumea. Nu sunt in masura de a da lectie de viata dar nici sa primesc nu doresc. Exista un singur tip de succes. Acela de a face din propria viata ce vrei.
flo_flory
Postat pe 8 Decembrie 2013 14:36
Un citat pentru mintile inteligente "Iubirea nu este un obiectiv pe care il atingi si gata. Iubirea trebuie intretinuta caci se poate pierde oricand. Daca o dobandesti la un moment dat , asta nu inseamna ca o pastrezi definitiv si oricum" . Spune multe....
flo_flory
Postat pe 8 Decembrie 2013 14:43
De la: flo_flory, la data 2013-12-08 14:43:00Un citat pentru mintile inteligente "Iubirea nu este un obiectiv pe care il atingi si gata. Iubirea trebuie intretinuta caci se poate pierde oricand. Daca o dobandesti la un moment dat , asta nu inseamna ca o pastrezi definitiv si oricum" . Spune multe....
asta nu inseamna sa ti aduci si tu aportul la neintretinerea iubiri altora
kudika_940065
Postat pe 8 Decembrie 2013 14:45
De la: flo_flory, la data 2013-12-08 14:36:38Dragilor multi dintre voi au impresia ca fac un mare rau si sunt egoista. Sa fiu pe deplin sincera, nu pot crede ca eu sunt motivul despartirii lor. Imicer scuze, nu sunt numai eu motivul. Cum am afirmat atunci cand te angajezi intr-o relatie, mau exact intr-o casatorie o faci dupa anumite criterii. Cel mai important este iubirea, insa nu vine la pachet cu garantiea ca va dura toata viata. Oamenii se schimba, sentimentele se pot diminuain timp , si trebuie sa fie demn sa renunti fara a impovara lumea cu necazul tau. Nu pot crede ca dupa 20 de ani de casnicie unde a existatin permanenta iubirea , am aparut eu de nicaierisi in mai putin de un an a disparut iubirea. Sunt sigura ca relatia lor ajunsese pe terminate, iar eu am aparut in acel moment.omului nu i se da un nr fix de iubiri. Si nu am blamato niciodata pe sotie, nu am urato . E vorba de invidie. Nici el nu este devina ptr cele intamplate . Atunci cand iubirea se instaleaza nu te intreaba daca e bine, daca vrei, daca esti pregatit. Nu incerc sa ma victimizez, nu am avut acest scop caci nu am ce castiga, dar nu accept sa fiu catalogata drept un om fara scrupule. Un on fara scrupule e cel care recurge la orice mijloc pentru a forta un om sa ramana langa el. Un om sincer, bun si frumos va sti intodeauna sa piarda chiar si cea mai importanta batalie cu demnitate si fara a impovara lumea. Nu sunt in masura de a da lectie de viata dar nici sa primesc nu doresc. Exista un singur tip de succes. Acela de a face din propria viata ce vrei.
ala nu inseamna nici decum succes ca sa ti indepplinesc scopul prin orice mijloace ci insucces ca viata asta e doar o incercare,,,zici ca nu esti sigura ca ai contribuit tu la ruptura lor,,pai intreabo pe nevastasa si vezi ce zice asa cum ti am zis inceteaza cu prostiile
kudika_940065
Postat pe 8 Decembrie 2013 14:49
De la: flo_flory, la data 2013-12-08 14:43:00Un citat pentru mintile inteligente "Iubirea nu este un obiectiv pe care il atingi si gata. Iubirea trebuie intretinuta caci se poate pierde oricand. Daca o dobandesti la un moment dat , asta nu inseamna ca o pastrezi definitiv si oricum" . Spune multe....

Sa nu uiti niciodata acest citat.

Radu_Cristian_1
Postat pe 8 Decembrie 2013 15:46
un barbat isi cauta amanta sau accepta sa iasa cu o alta femeie in momentul in care tu ca sotie nu sti sa-i oferi sau sa-i mai oferi ceea ce el isi doreste...o casatorie nu inseamna doar mancare, curat si calcat mai trebuie sa sti ce sa-i oferi si in pat nu sa stai ca o vaca si el sa-si faca treaba...barbati care au astfel de sotii merita sa aiba o amanta....
anrya
Postat pe 8 Decembrie 2013 15:47
De la: anrya, la data 2013-12-08 15:47:47un barbat isi cauta amanta sau accepta sa iasa cu o alta femeie in momentul in care tu ca sotie nu sti sa-i oferi sau sa-i mai oferi ceea ce el isi doreste...o casatorie nu inseamna doar mancare, curat si calcat mai trebuie sa sti ce sa-i oferi si in pat nu sa stai ca o vaca si el sa-si faca treaba...barbati care au astfel de sotii merita sa aiba o amanta....

E si acesta un punct de vedere, in principal venit de la o femeie|
Darius_
Postat pe 8 Decembrie 2013 15:50
De la: anrya, la data 2013-12-08 15:47:47un barbat isi cauta amanta sau accepta sa iasa cu o alta femeie in momentul in care tu ca sotie nu sti sa-i oferi sau sa-i mai oferi ceea ce el isi doreste...o casatorie nu inseamna doar mancare, curat si calcat mai trebuie sa sti ce sa-i oferi si in pat nu sa stai ca o vaca si el sa-si faca treaba...barbati care au astfel de sotii merita sa aiba o amanta....

Mai ales daca sunt barbati de treaba si de casa.

Radu_Cristian_1
Postat pe 8 Decembrie 2013 15:57
Dragul meu nu e nevoie de aprobarea ei pentru a fi sigura. Te sfatuiesc sa gandesti umpic ...tu daca ai fi insurat si ti-ai fi iubit nevasta, ai fi putut sa o lasi ptr mine? Nu cred. Daca gandim logic, o relatie e compusa din mai multe aspecte. Nu i-a lipsit bani, mancare . Nevasta isi facea rolul de femeie maritata , avea iubire. Tin sa mentionez ca ea nu este o femeie neingrijita. Si totusi ce a cautat la mn? Ce nu i-a dat ea? Nu poti spune ca a vrut una mai proaspata sau mai nu stiu cum. Daca era asa , o face intr-un mod in care sa nu stie nimic nevasta, si se ferea de ochii lumii. Deci ceva lipsea din casnicia lot...stiu imi vei spune ca EU lipseam. Dar nu, altceva ...atentie, iubire , afectiune, o vorba ...nu stiu. Dar orice barbat inseala, dar daca e vorba doar de a-si satisface pofrele, o face ferit. Din moment ce renunta la ea, nu cred ca e datorita mie ca am aparut. Nu pot nici eu, nici 10 ca mine sa diatruga o iubire, o casnicie, poate distruge o casnicie doar atunci cand iubirea lipseste.
flo_flory
Postat pe 8 Decembrie 2013 16:01

Spune multe,intr-adevar,dar depinde de cei implicati si de gradul de implicare al acelora!Teoria este perfecta,in schimb,exista multi repetenti la practica dovedita!
kudika_15804
Postat pe 8 Decembrie 2013 16:06
De la: kudika_15804, la data 2013-12-08 16:06:08

Spune multe,intr-adevar,dar depinde de cei implicati si de gradul de implicare al acelora!Teoria este perfecta,in schimb,exista multi repetenti la practica dovedita!
,,,exista multi repetenti la practica dovedita teoria e mai grea
-Iulya
Postat pe 8 Decembrie 2013 16:11
De la: flo_flory, la data 2013-12-08 16:01:22Dragul meu nu e nevoie de aprobarea ei pentru a fi sigura. Te sfatuiesc sa gandesti umpic ...tu daca ai fi insurat si ti-ai fi iubit nevasta, ai fi putut sa o lasi ptr mine? Nu cred. Daca gandim logic, o relatie e compusa din mai multe aspecte. Nu i-a lipsit bani, mancare . Nevasta isi facea rolul de femeie maritata , avea iubire. Tin sa mentionez ca ea nu este o femeie neingrijita. Si totusi ce a cautat la mn? Ce nu i-a dat ea? Nu poti spune ca a vrut una mai proaspata sau mai nu stiu cum. Daca era asa , o face intr-un mod in care sa nu stie nimic nevasta, si se ferea de ochii lumii. Deci ceva lipsea din casnicia lot...stiu imi vei spune ca EU lipseam. Dar nu, altceva ...atentie, iubire , afectiune, o vorba ...nu stiu. Dar orice barbat inseala, dar daca e vorba doar de a-si satisface pofrele, o face ferit. Din moment ce renunta la ea, nu cred ca e datorita mie ca am aparut. Nu pot nici eu, nici 10 ca mine sa diatruga o iubire, o casnicie, poate distruge o casnicie doar atunci cand iubirea lipseste.

"Nu i-a lipsit bani, mancare .".....Sa o luam pe rand........o femeie nu are nevoie de bani si mancare, cum si viceversa este valabila. Daca nu exista iubire, respect, intelegere, comunicare orice relatie se rupe.

Ai zis ca nu tu ai fost factorul care a dus la ruptura lor, dar ieri ai venit si te-ai batut cu pumnii in piept ca i-ai pus sula in coaste si l-ai pus sa aleaga intre tine si sotie, ca tie nu iti mai convenea situatia jalnica in care erai. Si tot tu completezi, ca el a ales, ca a fost alegerea lui. Pai daca a fost constrans de imprejurari, a ales sa stea cu tine..............pentru cat timp? Pana va aparea o noua amanta sau se trezeste si se intoarec la sotie. Si el va inventa culmea infidelitatii : Sa iti inseli amanta cu fosta nevasta!"

Nu iti dau mai mult de un an. Garantat, omul ala peste cateva luni, dupa ce veti trai impreuna, in aceeasi casa, va incepe sa afca diferente, in tot, manacare, casa, samd, va regreta alegerea facuta si se va intoarce la sotie, iar nevasta-sa s-ar putea sa il accepte, pentru ca nu poate lasa in urma 20 de ani de casnicie si tot ce au cladit ei impreuna, plus ca se gandeste la copii. Pun pariu ca asa se va intampla, iar tu draga mea, sunt convinsa ca il iubesti, dar el nu te iubeste cu aceeasi intensitate si te vei lovi de vorbele mele, la anul pe timpul asta.

Traieste doar clipa, bucara-te ca il ai acum aproape ca anul viitor de Craciun, nu il vei mai face cu el.
cristina_boeru_30
Postat pe 8 Decembrie 2013 16:19
si,,o cunosti tu pe nevastasa fata care sti sa faci de toate
kudika_940065
Postat pe 8 Decembrie 2013 17:30
De la: flo_flory, la data 2013-12-08 16:01:22Dragul meu nu e nevoie de aprobarea ei pentru a fi sigura. Te sfatuiesc sa gandesti umpic ...tu daca ai fi insurat si ti-ai fi iubit nevasta, ai fi putut sa o lasi ptr mine? Nu cred. Daca gandim logic, o relatie e compusa din mai multe aspecte. Nu i-a lipsit bani, mancare . Nevasta isi facea rolul de femeie maritata , avea iubire. Tin sa mentionez ca ea nu este o femeie neingrijita. Si totusi ce a cautat la mn? Ce nu i-a dat ea? Nu poti spune ca a vrut una mai proaspata sau mai nu stiu cum. Daca era asa , o face intr-un mod in care sa nu stie nimic nevasta, si se ferea de ochii lumii. Deci ceva lipsea din casnicia lot...stiu imi vei spune ca EU lipseam. Dar nu, altceva ...atentie, iubire , afectiune, o vorba ...nu stiu. Dar orice barbat inseala, dar daca e vorba doar de a-si satisface pofrele, o face ferit. Din moment ce renunta la ea, nu cred ca e datorita mie ca am aparut. Nu pot nici eu, nici 10 ca mine sa diatruga o iubire, o casnicie, poate distruge o casnicie doar atunci cand iubirea lipseste.
serios,,ia mai treci tu prin fata mai multor barbati facandule cu oichiu si cu fusta pana la urechi sa vz cum poti distruge casnicii,,inceteaza cu prostiile si vezi ti de treaba ta nu a alteia,,si nu mai vorbi in numele nevestei lui ca nu esti ea
kudika_940065
Postat pe 8 Decembrie 2013 17:36
Ptr moment sunt de acord cu tine " DACA NU EXISTA IUBIRE, RESPECT, COMUNICARE, INTELEGE...ORICE RELATIE SE RUPE" .pana aici iti dau departe. Mai departe, insa NU. La inceputul unei relatii totul e frumos, cu timpul de ce se schimba totul? Ajungi sa te concentrezi asupra lucrurilor, nu asupra sentimentelor, incerci sa faci lucrurile ca la carte. Sa nu i lipseasca mancare calda barbatului, sa nu i arzi rufelele, sa fie curata casa samd...si uiti un detaliu. Detaliu care v-a legat. Iar atunci cand afii ca ai fost inselata, devii ravasita si nu stii unde ai gresit. Ai facut atatea incercari sa i oferi barbatului tot, dar ceva ai omis!!! Da! Cu siguranta, ai uitat sa fii femeia de care el s-a indragostit. Si uite asa ajunge barbatul tau sa caute altceva. Si nu....nu numai eu am fost motivul despartirii...eu nu l-am fortat. L-am pus sa ia o alegere..,si nevestele si amantele sunt femei. Nimeni nu poate afirma ca nevasta iubeste mai mult decat amanta sau invers. In cazul in care cum ai spus tu Cristina la anu pe timpul asta voi fi singura...nu voi regreta...am iubit , am fost iubita..am pierdut. Sa pierzi face parte din luptele vietii. Nu are rost sa ramai intr-o relatie in care lipseste iubirea. in fine...eu acum sunt fericita, insa maine e o noua zi. Noptile sunt reci si intunecoase si nu sti ce pericole te pandesc.
flo_flory
Postat pe 8 Decembrie 2013 17:37
De la: flo_flory, la data 2013-12-08 17:37:10Ptr moment sunt de acord cu tine " DACA NU EXISTA IUBIRE, RESPECT, COMUNICARE, INTELEGE...ORICE RELATIE SE RUPE" .pana aici iti dau departe. Mai departe, insa NU. La inceputul unei relatii totul e frumos, cu timpul de ce se schimba totul? Ajungi sa te concentrezi asupra lucrurilor, nu asupra sentimentelor, incerci sa faci lucrurile ca la carte. Sa nu i lipseasca mancare calda barbatului, sa nu i arzi rufelele, sa fie curata casa samd...si uiti un detaliu. Detaliu care v-a legat. Iar atunci cand afii ca ai fost inselata, devii ravasita si nu stii unde ai gresit. Ai facut atatea incercari sa i oferi barbatului tot, dar ceva ai omis!!! Da! Cu siguranta, ai uitat sa fii femeia de care el s-a indragostit. Si uite asa ajunge barbatul tau sa caute altceva. Si nu....nu numai eu am fost motivul despartirii...eu nu l-am fortat. L-am pus sa ia o alegere..,si nevestele si amantele sunt femei. Nimeni nu poate afirma ca nevasta iubeste mai mult decat amanta sau invers. In cazul in care cum ai spus tu Cristina la anu pe timpul asta voi fi singura...nu voi regreta...am iubit , am fost iubita..am pierdut. Sa pierzi face parte din luptele vietii. Nu are rost sa ramai intr-o relatie in care lipseste iubirea. in fine...eu acum sunt fericita, insa maine e o noua zi. Noptile sunt reci si intunecoase si nu sti ce pericole te pandesc.

Draga mea, nu lua in seama toate comentariile, cele mai multe emana din frustrari si ipocrizie la superlativ
Tu ai grija de tine si iubeste pe cine iti spune inima!
Daca am inteles bine, personajul este grec?, este mai in varsta cu peste 25 ani?
Fiul sau este de aceeasi varsta cu tine?
kudika_34407
Postat pe 8 Decembrie 2013 17:56
De la: flo_flory, la data 2013-12-08 17:37:10Ptr moment sunt de acord cu tine " DACA NU EXISTA IUBIRE, RESPECT, COMUNICARE, INTELEGE...ORICE RELATIE SE RUPE" .pana aici iti dau departe. Mai departe, insa NU. La inceputul unei relatii totul e frumos, cu timpul de ce se schimba totul? Ajungi sa te concentrezi asupra lucrurilor, nu asupra sentimentelor, incerci sa faci lucrurile ca la carte. Sa nu i lipseasca mancare calda barbatului, sa nu i arzi rufelele, sa fie curata casa samd...si uiti un detaliu. Detaliu care v-a legat. Iar atunci cand afii ca ai fost inselata, devii ravasita si nu stii unde ai gresit. Ai facut atatea incercari sa i oferi barbatului tot, dar ceva ai omis!!! Da! Cu siguranta, ai uitat sa fii femeia de care el s-a indragostit. Si uite asa ajunge barbatul tau sa caute altceva. Si nu....nu numai eu am fost motivul despartirii...eu nu l-am fortat. L-am pus sa ia o alegere..,si nevestele si amantele sunt femei. Nimeni nu poate afirma ca nevasta iubeste mai mult decat amanta sau invers. In cazul in care cum ai spus tu Cristina la anu pe timpul asta voi fi singura...nu voi regreta...am iubit , am fost iubita..am pierdut. Sa pierzi face parte din luptele vietii. Nu are rost sa ramai intr-o relatie in care lipseste iubirea. in fine...eu acum sunt fericita, insa maine e o noua zi. Noptile sunt reci si intunecoase si nu sti ce pericole te pandesc.
vorbesti din nou in numele sotiei lui,,si vorbesti mult
kudika_940065
Postat pe 8 Decembrie 2013 18:00
De la: kudika_34407, la data 2013-12-08 17:56:22

Draga mea, nu lua in seama toate comentariile, cele mai multe emana din frustrari si ipocrizie la superlativ
Daca am inteles bine, personajul este grec?, este mai in varsta cu peste 25 ani?
frustrat oi fi tu ca de aia ai avatarul ala
kudika_940065
Postat pe 8 Decembrie 2013 18:01
De la: kudika_940065, la data 2013-12-08 18:01:49

Mai tembelule! eu nu m-am adresat persoanei tale! care de cele mai multe ori debiteaza cele mai mari gogomanii,
kudika_34407
Postat pe 8 Decembrie 2013 18:08
De la: kudika_34407, la data 2013-12-08 18:08:53
De la: kudika_940065, la data 2013-12-08 18:01:49

Mai tembelule! eu nu m-am adresat persoanei tale! care de cele mai multe ori debiteaza cele mai mari gogomanii,
n are nimic ,,ma adresez eu tie
kudika_940065
Postat pe 8 Decembrie 2013 18:24
Da este grec si este cu 20 de ani mai in varsta decat mine. Si am acceasi varsta cu a fiului sau. Si nu exista nici o problema ptr mn . De la el am ceea ce nu am avut parte timp de 19 ani. Si nu vorbesc despre lucruri materiale , ci despre iubirea tatalui, afectiune si toate celelalte. Cat in cazul tau kudika940065 cea ce spui , nici macar tu nu crezi... sincer nu stiu cum poti gandi asa. Incontinu crezi ca eu vorbesc in numele ei. Gresit!!! Vorbesc in numele meu. Ti-am mai spus orice barbat ineala...oricat de perfect si iubitor ar parea vine o zi in care sangele de mascul isi spune cuvantul...unui barbat daca.nu i lipseste nimic acasa , si isi iubeste sotia de ce se arunca in alta relatie, si e in stare sa renunte la ea. Clar! Este ceva ce numai gaseste acolo. Oricum imi place cum gandesti ptr un barbat. Pot sti ce varsta ai? peste ani dupa ce iti vei intampina o famile, poate se va gasi i gargarita ca mine sa iti strice familia....nu iti doresc...dar daca se va intampla aduti aminte ca niciodata nu trebuie sa renunti la ceva care nu trece ora fara sa te gandesti. As vrea sa stiu cum vei fi in postura sa nu iti dea nevasta divortul amenintandu-te cu cate vreun copil, su sati se sfasie inima ca nu poti fi cu femeia iubita. Atumci intra pe forum si scrie povestioara ta si de vor gasi destui inchipuiti care sa comenteze si sa judece fara drept de apel...si atunci aduti aminte ca ai fost si tu candva ca ei. Am mai spus...nu iti doresc asta , dar intortochiate sunt caile Domnuluil
flo_flory
Postat pe 8 Decembrie 2013 18:37

Este o mare greseala!, un astfel de concept....."nu sti sa-i oferi ceea ce el isi doreste..." Oare??? chiar trebuie sa te umilesti? sa-i oferi tu? Dimpotriva! Cu cat oferi mai mult cu atat va cauta si in alta parte!
kudika_34407
Postat pe 8 Decembrie 2013 18:41
De la: flo_flory, la data 2013-12-08 18:37:09Da este grec si este cu 20 de ani mai in varsta decat mine. Si am acceasi varsta cu a fiului sau. Si nu exista nici o problema ptr mn . De la el am ceea ce nu am avut parte timp de 19 ani. Si nu vorbesc despre lucruri materiale , ci despre iubirea tatalui, afectiune si toate celelalte. Cat in cazul tau kudika940065 cea ce spui , nici macar tu nu crezi... sincer nu stiu cum poti gandi asa. Incontinu crezi ca eu vorbesc in numele ei. Gresit!!! Vorbesc in numele meu. Ti-am mai spus orice barbat ineala...oricat de perfect si iubitor ar parea vine o zi in care sangele de mascul isi spune cuvantul...unui barbat daca.nu i lipseste nimic acasa , si isi iubeste sotia de ce se arunca in alta relatie, si e in stare sa renunte la ea. Clar! Este ceva ce numai gaseste acolo. Oricum imi place cum gandesti ptr un barbat. Pot sti ce varsta ai? peste ani dupa ce iti vei intampina o famile, poate se va gasi i gargarita ca mine sa iti strice familia....nu iti doresc...dar daca se va intampla aduti aminte ca niciodata nu trebuie sa renunti la ceva care nu trece ora fara sa te gandesti. As vrea sa stiu cum vei fi in postura sa nu iti dea nevasta divortul amenintandu-te cu cate vreun copil, su sati se sfasie inima ca nu poti fi cu femeia iubita. Atumci intra pe forum si scrie povestioara ta si de vor gasi destui inchipuiti care sa comenteze si sa judece fara drept de apel...si atunci aduti aminte ca ai fost si tu candva ca ei. Am mai spus...nu iti doresc asta , dar intortochiate sunt caile Domnuluil
din nou vorbesti mult si fara rost,un om poate pierde iubirea pentru sotia lui luindui alta mintile,,daca cea care a facuto esti tu te numesti element disturbator
kudika_940065
Postat pe 8 Decembrie 2013 19:05
De la: flo_flory, la data 2013-12-08 18:37:09Da este grec si este cu 20 de ani mai in varsta decat mine. Si am acceasi varsta cu a fiului sau. Si nu exista nici o problema ptr mn . De la el am ceea ce nu am avut parte timp de 19 ani. Si nu vorbesc despre lucruri materiale , ci despre iubirea tatalui, afectiune si toate celelalte. Cat in cazul tau kudika940065 cea ce spui , nici macar tu nu crezi... sincer nu stiu cum poti gandi asa. Incontinu crezi ca eu vorbesc in numele ei. Gresit!!! Vorbesc in numele meu. Ti-am mai spus orice barbat ineala...oricat de perfect si iubitor ar parea vine o zi in care sangele de mascul isi spune cuvantul...unui barbat daca.nu i lipseste nimic acasa , si isi iubeste sotia de ce se arunca in alta relatie, si e in stare sa renunte la ea. Clar! Este ceva ce numai gaseste acolo. Oricum imi place cum gandesti ptr un barbat. Pot sti ce varsta ai? peste ani dupa ce iti vei intampina o famile, poate se va gasi i gargarita ca mine sa iti strice familia....nu iti doresc...dar daca se va intampla aduti aminte ca niciodata nu trebuie sa renunti la ceva care nu trece ora fara sa te gandesti. As vrea sa stiu cum vei fi in postura sa nu iti dea nevasta divortul amenintandu-te cu cate vreun copil, su sati se sfasie inima ca nu poti fi cu femeia iubita. Atumci intra pe forum si scrie povestioara ta si de vor gasi destui inchipuiti care sa comenteze si sa judece fara drept de apel...si atunci aduti aminte ca ai fost si tu candva ca ei. Am mai spus...nu iti doresc asta , dar intortochiate sunt caile Domnuluil

Banuiam! Deci, iti spun asa sa ai idee despre;
1 Pe tine te iubeste sincer, grecul, pentru ca esti foarte tanara, frageda, sa spun asa, trufanda
2 Babaciunea lui de acasa, inevitabil, e o stafida si a devenit neinteresanta!,deasemnenea inevitabil , asta nu inseamna ca o uraste!
3 Tu, ai foarte mare grija de tine!, nu arata ca esti materialista!, dar nici nu neglija, pe termen mediu, sa-ti construiesti un statut financiar, mediu, cel putin, pentru zile negre
kudika_34407
Postat pe 8 Decembrie 2013 19:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
BUCHET MIREASA - HELLLPPPP!!!! 9 De la: alfredodecurtofreco 8 Octombrie 2010 15:36
buna la toate fetele 2 De la: degetica86 21 Mai 2009 15:27
Aranjamente speciale 1 De la: simoneart 6 Mai 2011 09:03
M-a lasat balta a doua zi dupa nunta 69 De la: shteffa 17 Martie 2010 16:06
hy 4 De la: Cassey 20 August 2009 15:45