Mai multe
sigur trebuie sa imbraci rochia alba de mireasa.nici sa nu stai pe ganduri, mai ales ca n-ai fost niciodata mireasa
|
||
|
grace004344 Postat pe 11 August 2009 10:23 |
||
|---|---|---|
|
si eu am nunta anul viitor si teas sfatui din toata inima sa iti ei rochia dorita de tine chiar si alba cred ca fiecare femeie merita succes |
||
|
maryposa_grace Postat pe 11 August 2009 15:51 |
||
vai de voi ticaloaselor ce visati sa fiti mirese necinstite.iadul sa fie de voi
|
||
|
|
||
|
asdfgghjkl Postat pe 11 August 2009 20:48 |
||
| si de ce ma rog sa nu iti iei rochie alba?ia-ti cea mai alba rochie pe care o vei gasi pe gustul tau.vei fi printesa serii si meriti rochia pe care ti-o doresti,daca vrei sa fie alba,atunci alba sa fie.albul la urma urmei este culoarea puritatii,nu conteaza ca ai un copil deja,in fata sotului tau esti pura.eu am avut ghinionul unei sarcini extrauterine in urma cu un an si ceva pentru ca stiam ca ne vom casatori si nu conta momentul aparitiei unui copil in viata noastra,numai ca nu a fost sa fie.care ediferenta intre noi?tu ai dat nastere unui copil si ti-l cresti,eu am pierdut un copil,deci intentia a fost aceeasi.si la nunta mea am avut cea mai alba rochie facuta dupa dorinta mea si am simtit ca o merit pt ca in fata sotului meu eu sunt curata. | ||
|
oni_math Postat pe 14 August 2009 16:53 |
||
De la: edypre, la data 2009-08-11 20:48:43vai de voi ticaloaselor ce visati sa fiti mirese necinstite.iadul sa fie de voi Edypre: Esti dusa cu capul! Doar fata nu isi minte sotul cu nimic, toata lumea stie ca ea are un copil si gata. Adica ma rog de ce ar fi mireasa necinstita?! Mai du-te-n pustiu pocaito!!! |
||
|
LittleScorpio Postat pe 15 August 2009 18:31 |
||
| si eu sunt de acord, rochie alba! Clar! Cate femei se mai casatoresc "pure"? :P | ||
|
getfit_miki Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:33 |
||
| :)))) ce de nebuni!!! auzi...edypre asta,.e clar un barbat:)) | ||
|
getfit_miki Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:34 |
||
|
ia-ti ce rochie vrei tu, ce culoare vrei tu, important e ce ai in suflet si in gand nu culoarea rochiei. edypre: te stricasi? |
||
|
sunnydays_grace Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:25 |
||
|
Si eu am un baietel de 3 anisori,cu iubitul meu si nu suntem casatoriti,la anul avem si noi nunta,si aceasi probl o am cu rochita.dar am intrebat la biserica si a spus k poate sa fie alba doar sa aiba ceva pe ea prins o floricica ceva de alta culoare.si oricum in zilele de astazi nu se mai tine cont...asa k e la alegerea fiecarei miresici.casa de piatra |
||
|
julia_20 Postat pe 30 Noiembrie 2009 11:12 |
||
| daca nu ai fost miresa este foarte bine sa ai rochie de mireasa alba ,copilul nu are nici o legatura cu ochiea de miresa alba .casatorie fercita. | ||
|
kudika109194 Postat pe 4 Martie 2010 08:20 |
||
|
BUNA .NUMELE MEU E RODICA SI VROIAM SA-TI RASPUND IN LEGATURA CU INTREBAREA TA . DA POTI SA PORTI ROCHIE SI VOAL ATATA TIMP CAT ESTI CRESTINA SI CREDINCIOASA ,SI EU CAND AM FACUT NUNTA BAIETELU MEU AVEA 7 ANI SI AM AVUT ROCHIE SI VOAL IN ZIUA DE AZI TREBUIE SA FACI CE-TI DICTEAZA INIMA TA .SFATURILE MAI PUTIN CONTEAZA .SI APROPO DACA SOTUL TAU NU ARE NIMIC DE OBIECTAT ATUNCI E OK . CASA DE PIATRA SI SA FITI FERICITI . |
||
|
pacolina Postat pe 4 Martie 2010 11:45 |
||
Bineinteles ca o sa porti...e ziua ta si trebuie sa fi speciala Sora mea a facut nunta si botez si a avut rochie de mireasa alba si voal, a fost o printesa...tu de ce n-ai fi???
|
||
|
marrya_grace Postat pe 4 Martie 2010 12:47 |
||
|
Mirona....a venit vremea sa porti rochia alba de mireasa,akum este momentul tau.Nu privi inapoi si mergi cu multa incredere inainte... Sa fiti o familie fericita si sa va invidieze toata lumea....multa sanatate si fericire in viata! |
||
|
Marry_grace Postat pe 4 Martie 2010 13:10 |
||
|
PENTRU MOMENTE UNICE… VREI SA AI O NUNTA FRUMOASA SAU UN EVENIMENT CU TOTUL SPECIAL? NE OCUPAM NOI DE TOT CE AI NEVOIE PENTRU A FII MULTUMIT.VREI CA MOMENTELE SA FIE DE NEUITAT FARA SA AI PARTE DE GRIJI? POTI CONTA PE NOI,PENTRU CA PUTEM FACE VISUL UNUI EVENIMENT DE POVESTE SA DEVINA REALITATE! DECORATII DIFERITE EVENIMENTE! E-mail:mclapugean@gmail.com TEL:0721465264 ACTIVAM IN TIMISOARA DAR SI-N TOATA TARA! preturi minime!!!!!!!! |
||
|
Marry_grace Postat pe 4 Martie 2010 13:12 |
||
|
Si adica de ce sa nu porti rochie alba la nunta? Si eu am un copil de 7 luni si la anul vrem sa facem si cununia religioasa.. si tot in rochie alba am sa ma imbrac.. De ce sa tin cont de "gura lumii" si de toate babele tzicnite? ..Ca apoi sa regret toata viata ca nu am purtat rochie alba? Pfff... Fa cum simti tu ca ti-e bine si nu te lua dupa altii.. daca vrei alb, alb sa fie!;) Casa de piatra!!! Pupici edypre.. du-te in munti, draga.. Dupa tine toate femeile cu copii cred ca ar trebui sa poarte saci la nunta, eventual basmale pe cap.. |
||
|
Adda_11 Postat pe 4 Martie 2010 14:20 |
||
| albaaaa,casa de piatra | ||
|
MONYK_ADRIANA Postat pe 4 Martie 2010 15:12 |
||
|
Buna ! E frumos cum stim sa ne sustinem cauza, atunci cand vrem.... E frumos gandul tau si intrebarile pe care ti le pui, legat de rochia de mireasa, cand ai un copil... Am citi mesajele de incurajare,ce sa zic, ma repet e frumos... si atat. Daca tu, insa ti-ai pus intrebarea daca e bine sau nu, sa imbraci o rochie alba, avand un copil...atunci,inseamna, ca nu-ti doresti acest lucru. Asculta-ti sufletul...el te va indruma cel mai bine cand vrei sa-ti alegi rochia de mireasa... Esti crestina...spunea cineva...comentariul nu mai conteaza,dar , priveste mai intai toate posibilitatile.... Sunt rochii elegante, si pretentioase, exact ca ale unei printese, si totusi nu sunt albe... Priveste in timp, in viitor, daca te vei simti mai confortabil alegand roachia alba, sau o alta nuanta,ori culoare ... Cred ca esti singura care poti hotara ce sa porti. Evident, ca trebuie sa discuti cu viitorul tau sot... Luati hotararea impreuna...Iar daca , vei alege albul, inseamna ca asa ti-ai dorit intradevar. Nunta este seara ta de vis...in care te vei simti la fel de minunat si daca rochia ta nu va fi chiar cea alba. Ai renuntat la voal. Perfect ! Inseamna ca mai sunt suflete care meg totusi pe urma dragostei si respectului adevarat pentru Dumnezeu, credinta, pentru sine . Poti inlocui voalul, cu alte podoabe simple, elegante si frumoase. Te vei simti minunat , iti garantez. Sfaturile sunt bune sa le asculti, dar sa iei din ele DOAR CEEA CE TI SE POTRIVESTE. Te asigur ca respectul fata de sinele tau, va fi vizibil mai mare. NU UITA, DRAGOSTEA, BUCURIA ACELEI ZILE, AMINTIREA DE NEUITAT A SERII DE VIS DE LA NUNTA VOASTRA, NU STAU IN CULOAREA ROCHIEI, SI.... HOTARAREA ITI APARTINE DOAR TIE, SI POATE SOTULUI TAU, DACA VREA SA AIBA UN CUVANT DE SPUS.... FERICIRE, VIATA LUNGA, SI SA VA UMPLETI CASA DE COPII FRUMOSI,SANATOSI, DESTEPTI DE CARE SA VA BUCURATI PANA LA ADANCI BATRANETI. |
||
|
dorynna_grace Postat pe 4 Martie 2010 16:17 |
||
| esti superba, la fel si micuta.. rochita alba, nu sta pe ganduri.. :) | ||
|
KALI03 Postat pe 5 Martie 2010 00:59 |
||
| acceptarea unui copil este un lucru mare, iar nunta si mai mare, alungat-i momentele grele din trecut si mergi inainte cu sufletul deschis spre noi icceputuri, iar acest alb este o posibilitate! succestie si micutei! | ||
|
grace003710 Postat pe 5 Martie 2010 09:36 |
||
|
buna eu zic ca poti purta rochie alba,conteaza ce e in sufletul tau nu aspectu fizic sau culoarea.daca nai mai fost casatorita religios se poate.eu stiu ca doar dc ai fost divortata nu poti pune rochie alba dar asta face fiecare cum vrea nu exista lege pt asa ceva.sau dc vrei sa fi sigura si sa te simti bine in rochia ta dute si intreaba preotul.sati traiasca fetita si sa fiti fericiti! |
||
|
ankaLoredana Postat pe 5 Martie 2010 11:42 |
||
De la: grace005197, la data 2009-11-19 15:33:51si eu sunt de acord, rochie alba! Clar! Cate femei se mai casatoresc "pure"? :P
|
||
|
iulik_flore Postat pe 5 Martie 2010 21:33 |
||
| buna,sunt noua pe aici si mi-a atras atentia mesajul tau si anume ca vei face nunta si botezul in aceasi zi ...eu sunt in aceasi si mi-ar placea sa imi dai si mie mai multe amanunte ....cum ai facut? ,ce tema ai ales pt nunta?v-ati incadrat in timp ..... | ||
|
kudika310909 Postat pe 31 Iulie 2010 21:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vand rochie de mireasa Mirandi ivoire nr. 44, voal, bolero, crinolina, saculet -1000 lei | 6 | De la: kudika486335 24 Aprilie 2012 23:33 |
| Formatie pentru orice eveniment | 2 | De la: kyru 4 August 2010 09:52 |
| Vand rochie Fara Sposa | 1 | De la: havana_loca86 14 August 2011 12:54 |
|
|
||
| Fotografie de nunta | 1 | De la: dinu_marius 30 Octombrie 2012 11:41 |
| la ce momente speciale v-ati gandit pt seara nuntii? | 77 | De la: redroxace 4 Noiembrie 2009 00:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.