Setari Cookie-uri

NASI NECASATORITI???

Buna!

Stie cineva o biserica unde preotul este de acord sa faca
cununia si cu nasi necasatoriti???
Stiu ca se poate....se citeste o logodna inainte (dezlegare)
ceva de genul....si e ok
Problema e ca nush o biserica in Bucuresti unde preotul accepta.

PLS HELP!!
lulu2bad
Postat pe 16 Aprilie 2009 16:33
mergi si intreaba, cel mai bine, la biserica la care vrei

in mod normal, toti preotii ar trebui sa faca, nu conteaza biserica

vezi k mai era pe aici pe undeva, un toppic de genul

rochii superbeee

http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Funda_accesoriu_chic_pentru_rochia_de_mireasa.html
iulik_flore
Postat pe 22 Aprilie 2009 12:14
norma nu se face dar acum de 2-3 ani au inceput unele biserici sa faca.
Nu e bine. De ce nu iti cauti o pereche casatorita ? Daca perechea asta de nasi necasatoriti dupa u8n an se desparte ????? ce faci ????? nasi au rolul de parinte spiritual sa te ajute sa iti dea un sfat........ deci asa sa te gandesti. dupa nunta sa te vezi cu nasi nu sa uiti de ei . sa aveti o relatie apropiata nu doar la Craciun sa va sunati.
Gandestete bine.
mai cauta nu dispera la cine nu te astepti sa iti vina de nas ala iti vine
rricarda2003
Postat pe 25 Aprilie 2009 10:10
iulik-flore iarta-ma ca te contrazic dar "in mod normal" kiar NU toti preotii ar trebui sa faca asta....din cate stiu eu kiar sunt foarte putini preoti care se risca sa faca asta...si crede-ma ca stiu....acei preoti care oficiaza casatorii si cu nasi necasatoriti sunt acei preoti care accepta sa le dai bacsis gras...ce importanta are acel discurs de dezlegare?nu are valoare deloc....ideea de multi bani e cea care troneaza...in fine...eu asa cred.....nasii ar trebui sa fie casatoriti....e mai bine in fata lui Dumnezeu
Bluesky_grace
Postat pe 25 Aprilie 2009 10:22
Exista posibilitatea ca si nasii casatoriti sa se desparta la un moment dat, sa nu se mai caute nici macar la Craciun...asa ca asta nu trebuie sa fie singurul motiv.Poate ca ei se inteleg bine cu aceste persoane si de aceea i-au ales ca nasi....
angi_bz
Postat pe 25 Aprilie 2009 10:36
Cand va alegeti nasii trebuie sa fie si ei casatoriti in biserica ,voi cand intrati cu ei sa va cunune trebuie sa le urmati exemplul sa fiti ca ei o familie si ce familie o sa fiti voi daca ei nu sunt.
neki_fm
Postat pe 25 Aprilie 2009 11:12
Nu prea inteleg eu ideea de a fi casatoriti nasii...tu trebuie sa ai niste modele in nasi...Parerea mea este ca daca tu crezi ca acei oameni merita atunci cauta o biserica care oficiaza acea slujba.
O zi faina.
Oana
oana_deea
Postat pe 25 Aprilie 2009 11:37
eu am mers dupa traditie ...si nasa care la botezat pe sotul meu este casatorita si ne au cununat in biserica, dupa mine asa se face cred eu ca e cel mai bine sa intrebi nasul de botez al baiatului----

Postat pe 25 Aprilie 2009 11:41
PAREREA MEA ESTE CA NASII TREBUIE SA FIE CASATORITI ASA ESTE MAI BN IN FATA LUI DUMNEZEU.SI IN PLUS EI SUNT UN EXEMPLU PT VOI IN CAZUL IN CARE NU SUNT CASATORITI CE EXEMPLU VA POT DA EI.ASTA ESTE PAREREA MEA FIECARE ALEGE IN VIATA LUI.
aurora23
Postat pe 25 Aprilie 2009 12:22
De la: daneluzza2008, la data 2009-04-25 11:41:35eu am mers dupa traditie ...si nasa care la botezat pe sotul meu este casatorita si ne au cununat in biserica, dupa mine asa se face cred eu ca e cel mai bine sa intrebi nasul de botez al baiatului----

Nu e obligatoriu sa mergi dupa traditie, daca asta a fost alegerea ta, f. bine. Si soacra-mea ne spusese la un moment dat ca trebuie sa ii intrebam pe nasii lui de botez mai intai, insa amandoi am refuzat datorita faptului ca sunt f. in varsta, iar noi aveam deja nasi. In principiu e alegerea fiecaruia ce nasi isi alege, nu trebuie sa mergem dupa o traditie sau obligatie !
nikkol
Postat pe 25 Aprilie 2009 13:54
Incearca la o biserica greco-catolica sau romano-catolica. S-ar putea sa gasesti si biserica ortodoxa in care preotul sa fie mai "luminat"...mai greeeeu, dar nu imposibil. La catolici se obisnuieste, cel putin in Cluj chiar stiu pe cineva in aceeasi situatie...urmeaza sa aiba nunta in vara, asa ca se poate, nu abandona ideea.
Succes si sa fiti fericiti multi, multi ani !!!!!!
grace000669
Postat pe 25 Aprilie 2009 20:11
Grecia este din cate stiu eu,o tara ortodoxa.Si pot sa-ti aduc la cunostinta ca am fost la destule nunti unde nasul-nasa era o persoana necasatorita.Si mai mult decat atat,nici nu avea nevoie de partenera-partener ca sa fie"cumbaros",asa cum se numeste nasul.
cocutza11
Postat pe 25 Aprilie 2009 21:30
Mda...se pare ca toata lumea are ceva cu...DUMNEZEU. Daca faci aia, este bine ca o aproba DUMNEZEU, daca faci altceva....care este in contradictie cu DUMNEZEU, esti blamat.

Sorry, dar....mi se pare de-a dreptul stupida si idioata chestia asta. De ce nasii trebuie sa fie casatoriti in fata lui DUMNEZEU??? De cate ori s-a intamplat ca nasii sa se desparta dupa ce au nasit??? DE ffff. multe ori.

Eu am fost casatorita de nasi care nu erau casatoriti si nici nu li s-a citit ceva la biserica. Asa am vrut, asa am facut. A facut preotul spume. Si??? Pana la urma am facut nunta, DAR, ce m-a enervat cel mai tare a fost faptul ca NU preotul respectiv a oficiat nunta, ci ceilalti. De ce a facut asa mare tam-tam??? De idiot si cica a vrut sa-si impuna punctul de vedere. Daca EU asa vreau, el de ce se opune??? Nicaieri nu spune ca NU are voie sa oficieze nunta, ca nasii nu sunt casatoriti. In fata lui DUMNEZEU, ca tot va place asta, TOTI suntem egali.

Toti suntem egali si toti avem aceleasi drepturi si avem si noi parerile noastre proprii. Si care ar trebui sa fie respectate. Daca vreau ceva, atunci sa am acel ceva, sa obtin acel ceva. Sa-mi fie si mie respectata parerea.

Parerea mea sa faci nunta cu nasi necasatoriti. Sa faci cum vrei sau cum vreti VOI.

NOI am facut cum am vrut nunta si a iesit ceva fff. frumos.

Nu am intrebat nici care sunt traditiile, nici cum este mai bine. NIMIC. Am facut totul cum am vrut NOI. NU am tinut cont nici de traditii, nici de preot, nici de nasi, de NIMIC. Si toata lumea a venit la nunta si a fost extraordinar de frumos.

Sunt casatorita de 10 ani si sunt fericita in continuare.

CASA DE PIATRA SI SA FITI FERICITI TOATA VIATA!!!!

Chiar daca am fost cam acida.....asa sunt eu.

Sigur ca VOI, fetelor, faceti tot cum vreti voi. :)

Sa fiti fericite si iubite. Pana la urma urmei, DOAR asta conteaza.
cecs
Postat pe 25 Aprilie 2009 21:55
Buna! parerea mea este ca nasii ar trebui sa va fie , in primul rand , unii dintre cei mai buni prieteni... daca vreti sa va petreceti mai mult decat un Craciun cu ei , iar daca vreti pentru bani ... nu mai conteaza . Succes in cautarea raspunsului
smartgirl
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:56
Buna fetelor! Eu astazi am fost la biserica sa vorbesc pentru nunta! Si aceeasi problema o aveam si eu( nasii mei nu sunt cununati religios). I-am spus preotului si a spus ca nu are nici o importanta, doar ca langa ei sa stea cineva care au cununia facuta(parintii lor sau nasii sau orcine altcineva).
A fost prima biserica la care am fost si nu am fost refuzata!
ana_ghita
Postat pe 26 Aprilie 2009 13:18
Parinti mei au avut nanasi necasatoriti.Dupa nici 1 an nanasii s-au despartit,fiecare casatorindu-se cu altcineva.Nu s-au mai intalnit niciodata dar cu finii lor(parintii mei) s-au intalnit.Nanasul "necasatorit" a murit la varsta de 42 de ani.Ai mei sunt impreuna de 27 de ani si sunt fericiti.Se zice ca in fata altarului cu barbatul tau mergi o singura data.Dar fiecare este liber sa aleaga.
yo5pek
Postat pe 26 Aprilie 2009 14:24
Biserica spune ca nasii trebuie sa fie un cuplu castorit,doarece ei va da binecunvantarea in biserica,iar daca ei nu au primit-o atunci cum poate sa o dea la altcineva (asta spune biserica),eu de ex am fost anul trecut nasa cu prietenul meu,insa preotul ne-a cerut sa mergem inainte cu o saptamana de cununie la biserica sa ne spovedim impreuna cu mirii.Dar am fost 2 perechi de nasi,ceilalti erau casatoriti si deaceea a fost de acord preotul sa le fim si noi nasi.Ne intelegem bine,si ne vedem ff des,suntem f apropiati.
Loredana_Coita
Postat pe 26 Aprilie 2009 19:16
Biserica spune ca trebuie sa fie botezati in aceeasi religie, eu am cununat iar partenerul de nasit a fost fratele mirelui, si n-am dat bacsis gras, voi nu ati mai intalnit cupluri de nasi care au divortat? Mai bine necasatoriti decat sa divorteze dupa si sa te chinui sa-i impaci pe amandoi de sarbatori, pt ca daca merg la nasa se supara nasu' si invers. Eu am intrebat la biserica si preotul mi-a spus ca se poate asa ca ....., am cununat la Biserica sf Vasile, este vis-a-vis de MCdonalds Muncii
carrie32_grace
Postat pe 27 Aprilie 2009 08:18
Eu sunt casatorita de un an jumate, dar am fost nasi inainte de casatorie, acum doi ani jumate si singura conditie a preotului a fost atunci, sa mai aiba finii inca o pereche de nasi care sa fie casatoriti. Incearca si varianta asta! Bafta
rallu22
Postat pe 27 Aprilie 2009 10:11
De la: rricarda2003, la data 2009-04-25 10:10:59norma nu se face dar acum de 2-3 ani au inceput unele biserici sa faca.
Nu e bine. De ce nu iti cauti o pereche casatorita ? Daca perechea asta de nasi necasatoriti dupa u8n an se desparte ????? ce faci ????? nasi au rolul de parinte spiritual sa te ajute sa iti dea un sfat........ deci asa sa te gandesti. dupa nunta sa te vezi cu nasi nu sa uiti de ei . sa aveti o relatie apropiata nu doar la Craciun sa va sunati.
Gandestete bine.
ancutzicabenciuciuca
Postat pe 27 Aprilie 2009 10:53
De la: rricarda2003, la data 2009-04-25 10:10:59norma nu se face dar acum de 2-3 ani au inceput unele biserici sa faca.
Gandestete bine.

eu cred ca gresesti aici......daca perechea de nasi care e necasatorita se casatoreste pana la urma si cea casatorita divorteaza? nu e acelasi lucru?????......la faza cu "doar la craciun sa va sunati iarasi e o prostie" , banuiesc ca tu iti vei alege nasii dintre prietenii tai apropiati ca orice cuplu, nu se pune problema sa va cautati doar la CRACIUN......draga mea alegeti nasii cum vrei si care ii vrei...nu te lua dupa superstitii...astea ne distrug pe noi superstitiile......eu am fost nasa anul trecut si nu sunt casatorita si e totul foarte bine si acum, nici eu cu prietenul meu nu avem probleme si nici finii nostri nu au, suntem foarte fericiti toti si ne intelegem la fel de bine ca inainte de nunta....casa de piatra!!
ancutzicabenciuciuca
Postat pe 27 Aprilie 2009 10:59
va multumesc mult pentru mesaje...
sper sa gasim un preot care sa fie ok cu faptul ca nasii nu sunt casatoriti si religios...
lulu2bad
Postat pe 27 Aprilie 2009 13:31
Nu mi se pare corect ca un preot sa accepte asa ceva. Nasii trebuie sa fie casatoriti , ei vor fi parintii vostri spirituali...
anaydamaria
Postat pe 27 Aprilie 2009 14:15
ok..tu ce preferi...
sa ai ca nasi niste oameni care ti-au fost mereu aproape??
sau niste necunoscuti????....
doar ca aia sunt casatoriti??
sincer prefer sa am niste parinti spirituali care
au fost pana acum alaturi de noi...
nu niste oameni pe care abia ii cunoastem...
lulu2bad
Postat pe 27 Aprilie 2009 15:17
Filmari si fotografii profesionale

Doriti sa retraiti magia din ziua nuntii voastre? Si toate acestea fara stres? Invitaþi-ne la nunta, iar noi va vom asigura cã puteti retrai aceasta zi speciala doar la atingerea unui buton. Nunta este cea mai importanta zi din viata ta. In timp, fotografiile si filmarea sunt singurele care va vor aminti de aceasta zi speciala. Pentru asta suntem noi, echipa cu peste 10 ani experienta in mass-media si in domeniul filmari si fotografii. Fie ca este o reclama TV, un videoclip sau o nunta, ImagineaNuntiiTale vine la toate evenimentele importante pentru tine! Oferim servicii de filmare si fotografiere la cea mai inalta calitate!

Pentru detalii complete despre serviciile noastre, va rugam vizitati site-ul: www.imagineanuntiitale.ro

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati:
Telefon: 0724 568 370; 0764 388 860
E-mail: ataimagine@gmail.com; imagineanuntiitale@yahoo.com

imagineanuntiitale
Postat pe 27 Aprilie 2009 19:43
noi ne-am ales nasi tineri. suntem prieteni f buni si cred ca asta conteaza cel mai mult. ei s-au cununat la starea civila in 2008 si cununia religioasa o fac inainte cu o luna de nunta noastra...ne-am decis sa procedam asa, pt ca si ei isi doreau ca inainte sa cunune sa primeasca binecuvantare de la D-zeu si noi vroiam neaparat nasi casatoriti. am gasit o cale de mijloc.
noi le-am propus sa ne naseasca de acum 2 ani cand n-aveam planuri f clare nici unii nici altii. cert e ca D-zeu le-a potrivit pe toate si suntem fericiti.
mult succes in alegerea nasilor!
raly_uca
Postat pe 28 Aprilie 2009 10:15
De la: lulu2bad, la data 2009-04-27 15:17:19ok..tu ce preferi...
sa ai ca nasi niste oameni care ti-au fost mereu aproape??
sau niste necunoscuti????....
doar ca aia sunt casatoriti??
sincer prefer sa am niste parinti spirituali care
au fost pana acum alaturi de noi...
nu niste oameni pe care abia ii cunoastem...

bravooooooo......nota 10 din partea mea :))........cand am fost eu nasa cu prietenul meu anul trecut si finii i-au zis la preot ca nu suntem casatoriti nu a avut nimic impotriva le-a zis ca e alegerea lor pe cine isi pun nasi..pupici
ancutzicabenciuciuca
Postat pe 28 Aprilie 2009 10:46
PACAT! EU NU STIU DE CE INSISTI SA TE CUNUNI, ATAT TIMP CAT TU NU DAI IMPORTANTA ACESTUI LUCRU. SI DACA TOT AI CERUT SFATURI CU "CE PREOT NE VA CUNUNA?", ITI SPUN CA SIGUR UNUL CARE NU ARE CE CAUTA IN BISERICA, SI CARE IA NUMELE DOMNULUI DUMNEZEULUI NOSTRU IN DESERT. STATI FETELOR NECUNUNATE, DACA NU CREDETI IN ACEST LUCRU. IA SPUNE-MI, DACA MAMA TA NU TE-AR FI FACUT PE TINE, ATUNCI TU AI PUTEA FACE UN COPIL? NU TI SE PARE CA LUCRURILE NU SUNT INTAMPLATOARE, CI ORANDUITE? DACA VEI GASI UN PREOT CARE TE VA CUNUNA, SIGUR NU SE VA FACE IN VOIA DOMUNULUI. DACA NASII CEI CARE ITI TIN LUMANARILE SI ITI PUN CUNUNIILE PE CAP NU AU FACUT ACESTE LUCRURI ATUNCI LA CE SE NUMESC NASI? PENTRU CE FACETI NUNTA PENTRU BANI? SAU SA TRAITI LEGATI IN NUMELE DOMNULUI? CE ZICI? MAI GANDESTE-TE.

P.S. - EU AM NUNTA ANUL ACESTA PE 26 IULIE 2009, IAR SAMBATA 9 MAI AU NASII NOSTRI. AI TAI NU AU TIMP?
Lowiny_grace
Postat pe 5 Mai 2009 13:34
IAR DACA NASII SE DESPART, CE CREZI TU NESTIUTOARE-O CA LE DESFACE DUMNEZEU CUNUNIA? EI SE DESPART LEGAL, SI ATAT. NU CUNOSC SA SE DESFACA CUNUNIA!
Lowiny_grace
Postat pe 5 Mai 2009 13:39
PENTRU CEI CARE NU STIU EXISTA SI SLUJBA DE DEZLEGARE A CUNUNIEI FACUTA DE PREOT.
carrie32_grace
Postat pe 5 Mai 2009 15:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ai mei sunt divortati - mama nu vrea sa o invit pe iubita tatalui la nunta 54 De la: nattysor 8 Ianuarie 2010 17:55
Lumanari rupte 16 De la: Eva33 2 August 2012 17:07
nasii nu s-au daruit la nunta :( 15 De la: nikol05 22 Aprilie 2013 10:53
Buchetele de flori la mana domnisoarelor de onoare? 17 De la: flowerpower 28 Februarie 2010 18:19
pungi personalizate pt ce le dam sa ia acasa 18 De la: cristinn 12 Februarie 2010 13:06