Setari Cookie-uri

AM NEVOIE DE UN SFAT

cel mai bine ar fi sa te gandesti cum te ai simtii tu daca sotul tau ar mai vb la tel cu o fosta?
mikbebika
Postat pe 18 Octombrie 2011 23:24
Mergi pe drumul tau. Nu-i raspunde. Situatia se va complica. Eu trec printr-o poveste asemanatoare. Sotul meu mi-a sfaramat inima cand dupa multi, multi ani de la prima aventura si-a reintalnit din nou vechea amanta. Este f dureros. Fii pentru o clipa in locul sotiei lui. Vei avea numai de suferit si persoanele dragi tie vor fi ranite.
kudika456053
Postat pe 19 Octombrie 2011 09:19
nu este deloc indicat sa mai continui cu fostu ... intzelegi?gandeste-te la bebele tau ... (PS:sa-tzi traiasca) si lasa tampeniile deoparte ... riscul e prea mare ,parerea mea si conseciintzele vor fi suportate de mai multe persoane care iti sunt dragi tie ......... si nu in ultimul rand de tne!!! !!!!!! ai grija pwp
kudika434328
Postat pe 19 Octombrie 2011 17:52
Hai ma treminati o cu sfaturi inutile!Voi chiar credeti ce spune ea ca discua cu ex-ul despre cresterea bebelusilorsi i dadea sfaturi?Vrajeli de doi lei; ii face placere ca i bagata n seama de ala,dar ii este si frica sa nu afle sotul!Daca nu ar avea nimik de ascuns i ar povesti tot si s-ar linisti toata lumea!Cine stie ce ,,cadavre are in pivnita,,!
aidademetra
Postat pe 27 Octombrie 2011 08:54
nu e prea bn ce faci dar sa stii k e mai bn atunci cand esti casatorita sa vezi dc merita cu adevarat cel care iti e sot dc nu nu mooolt noroc si ai grija
ingersalbatik
Postat pe 30 Octombrie 2011 15:05
De la: ingersalbatik, la data 2011-10-30 15:05:34nu e prea bn ce faci dar sa stii k e mai bn atunci cand esti casatorita sa vezi dc merita cu adevarat cel care iti e sot dc nu nu mooolt noroc si ai grija

ierta-mi fie curiozitatea, dar v-a ascuns cineva literele de pe tastatura?
guru_ion
Postat pe 30 Octombrie 2011 15:08
De la: Barbie30, la data 2010-09-03 10:58:07
De la: kudika116751, la data 2010-09-02 19:33:38si eu am nevoie d un sfat....Am fost in Italia...O luna de zile minunata, nebuna din toate punctele de vedere...Acolo l-am cunoscut pe EL cea mai frumoasa intamplare...ne-am indragostit unul de celalalt, dar marea problema e distanta eu aici in Romania, el acolo in Italia, ce sa fac? Sa continui relatia cu el sau nu?Il iubesc atat de mult desi la inceput eram ca apa si uleiul...il iubesc asa cum e cu toate defectele lui...Ce sa fac???Sunt disperata...El e viata mea....

Crezi ca o sa reziste relatia la distanta? El ce parere are?

Draga mea,ai grija ca italienii sunt foarte smecheri,iti promit marea cu sarea si in final...nu-ti ofera nimic,ei vor numai sex si aventura...sunt foarte afemeiati...Iubirea la distanta nu va tine,el te va uita cu timpul pt ca tu esti in Romania,el in Italia...Ti-o spun din propria experienta!Uita-l si cauta-ti unul care intr-adevar te iubeste si-ti va sta alaturi ori de cite ori ai tu nevoie!Bafta si mult noroc!
kudika127031
Postat pe 3 Noiembrie 2011 15:37
In primul rand ii spui sotului pentru ca oricum va afla intr-un final dk lucrurile au luat o asemenea amploare si in al doilea rand iti shimbi numarul de telefon.Numai bine!
dadi11
Postat pe 3 Noiembrie 2011 15:43
daca esti sincera,vb sotului tau si veti rezolva totul,te va intelege.
kudika426535
Postat pe 4 Noiembrie 2011 17:06
Buna!te-ai gandit sa vb.cu sotul tau?recunoscand fapta,o sa te inteleaga si vei putea sa-ti schimbi si nr.de tel.pa,multa bafta!!!
dutaroses
Postat pe 4 Noiembrie 2011 19:00
ajutati-ma si pe mine cum sa trec de fiorii iubirii ce ii port fata de un coleg de serviciu.ne intalim facem sex si atat apoi fiecare la casa lui.dar totusi il iubesc si nu stiu ce masura sa mai folosec pt a pune punct relatiei.
kudika452384
Postat pe 6 Noiembrie 2011 11:37
e insurat? are prietena?
lasa-l pentru binele tau
iub_deea
Postat pe 6 Noiembrie 2011 11:41
De la: kudika452384, la data 2011-11-06 11:37:55ajutati-ma si pe mine cum sa trec de fiorii iubirii ce ii port fata de un coleg de serviciu.ne intalim facem sex si atat apoi fiecare la casa lui.dar totusi il iubesc si nu stiu ce masura sa mai folosec pt a pune punct relatiei.

... nesimtitul ... nici bani de tramvai nu iti da !!! ... ce escroc ...
marco918
Postat pe 6 Noiembrie 2011 11:44
buna
ar fi bine sa fi sincera cu el si sa ii spui adevarul ca nu vrei sa contiunui aceasta ; relatie ; orcum tu vei avea de suferit , ptr ca il iubesti imi pare rau ptr tine dar noi femeile suferim tot timpul in orce relatie te inbratisez si fi tare doare o vreme problema cea mare este ca sunteti colegi si va vedeti des asta va ingreuna situatia ........... dureros ptr tine .
kudika311013
Postat pe 6 Noiembrie 2011 11:45
un om de nimic... tine cu tot dinadinsul sa iti stice viata.Fii mai ferma,cu el,inchide telefonul,sau spune sotului tau tot ,ca e un nebun care nu te lasa in pace.Asta intra la hartuire,si sint destule metode... Oricum,nu te speria fii calma.Succes.
dinno
Postat pe 6 Noiembrie 2011 21:28
Nu-i mai raspunde la telefon daca tii la tine si la familia ta! nu te lasa derutata! Ce a fost s-a dus!
Chiar nu intelegi!
kudika447883
Postat pe 7 Noiembrie 2011 12:53
eu zic sa nu il inseli pe sotul tau dak il iubesti asa mult
kudika468375
Postat pe 8 Noiembrie 2011 19:41
Va multumesc tuturor pt incurajari,m-ati facut mai indrazneata, o sa iau atitudine in curind. Sper sa reusesc ca vine la mine in birou de cel p[tin 6 ori pe zi cu probleme de serviciu, plus asa in vizita..... marco m-ai pus pe burta de ras,noi avem amandoi masina,intelegi?Dar ai dreptate macar de 1l de benzina!!!! Pupici la toti,Maria
kudika452384
Postat pe 8 Noiembrie 2011 20:28
eu zic asa daca u iti iubesti sotul si te iubeste pe tine si intre voi nu este ura si alte alea nu are rost sal injeli sau macar sai dai motiv de neincredere iar daca u crezi ca nu ai o viatza buna si fericita faua nu ai nik de pierdut asculta din propria experientza
madymadelin
Postat pe 10 Noiembrie 2011 20:15
Daca chiar nu vrei sa iti inseli sotul si sa nu mai nici o legatura cu el cea mai simpla metoda este sa iti schimbi numarul de telefon.
anrya
Postat pe 10 Noiembrie 2011 23:32
De la: kudika312910, la data 2010-08-09 23:20:20BUNA!SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI AM UN BEBE DE 2 ANI,IMI IUBESC SOTUL DESTUL DE MULT SI NU AS FACE NIMIC GRESIT SA-L PIERD,SA-MI PIERD FAMILIA.DE VREO 4 LUNI AM INCEPUT SA VB LA TEL CU UN FOST,CARE GASEA DIFERITE PRETEXTE PT A MA AUZI LA TEL.EL LA FEL CA SI MINE ESTE CASATORIT SI ARE UN BEBE CU MULT MAI MIC DECAT AL MEU.AVAND AMANDOI COPII VB DESTUL DE DES DESPRE EI SI TOT CE TIN DE EI SI FAMILIE IN GENERAL.NU AM DAT IMPORTANTA PREA MARE SI AM CONTINUAT SAI RASPUND DE CATE ORI AVEA NEVOIE DE UN SFAT SAU CEVA IN LEGATURA CU BEBE..................PANA CAND MI-A SP INTR-O ZI CA I-AR FACE PLACERE SA NE INTANLIM SI LA O CAFEA SA MAI STAM DE VB SA DEPANAM AMINTIRI SI POATE VA IESI CEVA FRUMOS INTRE NOI CAT S-O NUMIM O MICA EVADARE.
AM INCERCAT SA-I EXPLIC CA NU AM NEVOIE DE ASA CEVA,CA NU IAS FACE SOTULUI UNA CA ASTA SI NU VREAU SA AUD DE ASA CEVA.SPUNINDI TOATE ASTEA AM OBSERVAT CA NU AM FACUT DECAT SA-L INTARAT PT CA MA SUNA MAI DES SAU IMI TRIMITE MESAJE SI IMI SPUNE CA MA IUBIT MA IUBESTE,NU MA UITAT,PT CA NU POATE SI SI-AR MAI DORI MACAR UN SARUT DIN PARTEA MEA.AM INCETAT SAI MAI RASPUND SI IMI TIN TEL MAI MULT INCHIS,NU STIU CUM SA FAC SA-L FAC SA INTELEAGA CEEA CE IAM MAI SPUS DE N ORI

DACA ESTI FERICITA, SPUNE-I "PAS!" FARA TELEFOANE, NU-I MAI RASPUNDE , S-AR PUTEA SA SE PRINDA SOTUL SI DIN CEVA NEVINOVAT SA-R PUTEA SA PIERZI TOT!!!!!!!!!!
bottic
Postat pe 12 Noiembrie 2011 01:19
Buna!!! Cel mai bine ar fi sa iti schimbi nr de tel ca sa nu te mai deranjeze. Numai asa iti poti tine familia langa tine. Incearca sa il tii deoparte pe fostul,da-i ignor...Fostul tau sot dupa cate am vazut din msj tau...este cam razbunator si nu ii place sa piarda si acum vrea sa iti faca rau tie cat si familiei tale. Dar nu ii fa pe plac! Daca iti iubesti familia...incearca sa vorbesti cu sotul tau si sa ii explici cum stau treburile cu fostul tau sot. Nu il lasa pe "razbunator" sa-i spun asa...sa ti-o ia el inainte!
IONELA16
Postat pe 13 Noiembrie 2011 18:05
Buna! Nu sunt in varsta ca sa iti dau un sfat, dar totusi gandeste-te daca este dragoste reciproca...Nu te lasa dusa de valul iubirii la "dragoste la prima vedere" sau la a doua...exista si asa ceva nu zic k nu...dar tu nu il cunosti in-deajuns de bine...nu stii cu ce se ocupa intr-adevar...nu stii mai nimic...In niciun caz nu iti recomand sa te duci dupa el acolo...Daca spui ca il iubesti atat de mult...incearca sa mai corespondezi cu el si at iti dai seama putin de sentimentele lui fata de tine...si poate asa il faci tu pe el...sa vina la tine...Si sa iti mai dau un sfat...orice s-ar intampla cu relatia voastra,oricat de mult l-ai iubi...NICIODATA SA NU SUFERI DUPA UN BARBAT...CA NU SE MERITA!!!
IONELA16
Postat pe 13 Noiembrie 2011 18:17
cel mai bine ar fi sa iti schimbi nr de telefob
any9able
Postat pe 14 Noiembrie 2011 16:16
DIN PARTEA MEA TIASII ZICE SAL IGNORII SII SCHIMBATII NR DE TELEFON CA IN TIMP O SA AJUNGI SA RAMAII SINGURA FARA SOT SI FARA EL
kudika027374
Postat pe 15 Noiembrie 2011 14:56
De la: guru_ion, la data 2011-10-30 15:08:10
De la: ingersalbatik, la data 2011-10-30 15:05:34nu e prea bn ce faci dar sa stii k e mai bn atunci cand esti casatorita sa vezi dc merita cu adevarat cel care iti e sot dc nu nu mooolt noroc si ai grija

ierta-mi fie curiozitatea, dar v-a ascuns cineva literele de pe tastatura?

ce esti rau...nu le cunoaste pe toate
_oktober_
Postat pe 15 Noiembrie 2011 16:22
Nu ai mentionat daca esti casatorita.....defapt daca sunteti casatoriti (tu si colegul tau) .....in cazul in care aveti vieti diferite cu alte persoane ...parerea mea este sa incercati sa nu va lasati dusi de val ...sa reveniti cu picioarele pe pamant......desigur sunt multe ipoteze......in cazul in care sunteti casatoriti....inseamna ca e de lucru la viata voastra de familie...... Dar daca nu aveti obligatii nici unul nici celalalt,cred ca ar fi pacat sa renunti la el daca-l iubesti si va simtiti bine aman2. mult noroc!
kudika197013
Postat pe 15 Noiembrie 2011 18:57
De la: kudika452384, la data 2011-11-06 11:37:55ajutati-ma si pe mine cum sa trec de fiorii iubirii ce ii port fata de un coleg de serviciu.ne intalim facem sex si atat apoi fiecare la casa lui.dar totusi il iubesc si nu stiu ce masura sa mai folosec pt a pune punct relatiei.

Io nu inteleg si basta: "il iubesc si nu stiu ce masura sa mai folosec pt a pune punct relatiei" , ma lamureste si pe mine cineva?
faith742011
Postat pe 17 Noiembrie 2011 16:48
Ignora-l - sau daca te intelegi bine cu sotul tau povesteste-i prin ce treci si te v-a intelege.
kudika_nikole
Postat pe 17 Noiembrie 2011 16:53
Pai o idee ar fi sa fi mai incapatanata ca el si sa ii da-i ignor ori de cate ori vrea sa te sune.....iar daca totusi ii raspunzi inseamna ca ai o vointa foarte slaba...deci intaresteti caracterul!
anytakanya
Postat pe 18 Noiembrie 2011 11:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa scapi de un sot infidel ?? 79 De la: kudika433452 7 Septembrie 2011 19:00
ce mai poate face o femeie cand ofera totul si primeste in schimb...nimic? 143 De la: STELLA_STAR 24 Iulie 2009 16:55
vrea o relatie adevarata?sau sunt de tablou 14 De la: bulish 15 Iunie 2013 19:45
TRADAT IN DRAGOSTE SAU BLESTEMAT-OARE CATA INFIDELITATE SI PERVERSITATE POATE EXISTA IN OAMENII 3 De la: heaven2007 13 Noiembrie 2009 06:51
Prietenul iubitului meu isi inseala sotia... ce sa fac? 12 De la: oana84onutza 8 Februarie 2010 17:50