Mai multe
|
Draga mea, Si eu am tinut aceasta dieta dupa nastere timp de 1 luna si o saptamana. Am slabit 15 kg, iar dupa ce m-am oprit si am revenit la vechea alimentatie am mai slabit 3 kg. Deci pot spune ca a avut efect nesperat. Iti urez bafta, Vera |
||
|
veraandrei Postat pe 11 Septembrie 2010 12:22 |
||
|---|---|---|
nu mah
|
||
|
kudika166427 Postat pe 11 Septembrie 2010 12:32 |
||
De la: thadoogback, la data 2010-09-11 12:14:46De la: kudika166427, la data 2010-09-11 12:13:43as vrea si eu dieta lui Nicoleta Luciu, cine ma ajuta plsvrei nr ei sa vb cu ea |
||
|
|
||
|
kudika166427 Postat pe 11 Septembrie 2010 12:33 |
||
De la: babyboomboom, la data 2010-09-11 12:19:26zatDe la: thadoogback, la data 2010-09-11 12:14:04bla bla bla ... lasa mai poate gasesti tu pe cineva cu chef de racaiala .... azi not meDe la: babyboomboom, la data 2010-09-11 12:13:01mai esti sclavuta sau nuDe la: thadoogback, la data 2010-09-11 12:10:23pai se puteaDe la: babyboomboom, la data 2010-09-11 12:01:07"Pentru a scapa de kilogramele in plus solutia ideala nu este data de un regim drastic sau de infometare ci de o dieta echilibrata care include cele trei mari tipuri de nutrienti: glucide, proteine si grasimi in alimentatia zilnica" si sport as mai adauga eubravo,,bum cand facii |
||
|
thadoogback Postat pe 11 Septembrie 2010 12:34 |
||
De la: kudika166427, la data 2010-09-11 12:32:24nu mahnu mah,,domnule mahar |
||
|
thadoogback Postat pe 11 Septembrie 2010 12:34 |
||
vreau si eu sa tin dieta momentan joc tenis de camp si nu prea stiu ce dieta sa tin :P ajutooooor
|
||
|
alexutza05 Postat pe 11 Septembrie 2010 12:42 |
||
|
eu as vrea sa te sustin si totodata sa tin si aceasta dieta.Insa nu o cunosc. Vrei sa mi-o scri? multumesc |
||
|
maria_doina Postat pe 11 Septembrie 2010 12:47 |
||
| Buna ,daca i-mi zici unde gasesc reteta aceasta si o citesc ,te voi sustine dar acum nu stiu despre ce este vorba .BAFTA | ||
|
ginutawww Postat pe 11 Septembrie 2010 13:02 |
||
| buna,,,dati`mi si mie dieta asta va rog,,,mersi | ||
|
cezy18 Postat pe 11 Septembrie 2010 13:08 |
||
| as vrea si eu sa ma alatur tie la aceasta dieta, dar nu o am.Ai putea sa o scri intr-un mesaj? | ||
|
kudika317387 Postat pe 11 Septembrie 2010 13:17 |
||
| Te-as sustine cu placere dar cred ca ar trebui sa stiu mai intai dieta.....Promit sa sufar odata cu tine | ||
|
kudika136834 Postat pe 11 Septembrie 2010 13:18 |
||
|
Vreau si eu sa tin aceasta dieta pt k vreau sa scap repede de kg in plus,imi spui si mie in ce consta dieta mai exact? |
||
|
tachecatalina Postat pe 11 Septembrie 2010 13:19 |
||
hello, cine a zis ca Nicoleta a tinut dieta dupa ce a nascut a fost f. destept. eu la a doua sarcina am ajuns la 95 kg la 1.65m, acum, la 1 an de la nastere am 62kg. reteta? alaptat, regim ptr. alaptat, adica multe lichide, compot, supe, etc, fara dulciuri, prajeli...rahaturi. si miscare.... ...fugit dupa copii...deci pentru cine vrea sa slabeasca...lasa dulciurile, sucurile, alcoolul si fainoasele, + miscare si-ai sa fii miss |
||
|
nlaslu Postat pe 11 Septembrie 2010 13:21 |
||
MAI SPUNE CA BINE MAI ZICI!..... UNELE PERSOANE CRED CA TOT CE ZBOARA SE SI MANANCA ..FELICITARI! |
||
|
cry_cristinuta Postat pe 11 Septembrie 2010 13:27 |
||
De la: kitty_krieger, la data 2010-08-11 19:35:21Auzi, da' Nicoleta n-a tinut dieta asta dupa ce a nascut, cand era lauza (sau cum se zice)? si nici macar nu e o dieta anume, numai asta putea sa manance fata ca alapta? Si cand alaptezi, nu se consuma energie, deci calorii, deci slabesti? Si nu are organsimul o cu totul alta dinamica imediat dupa nastere? Si aceasta dinamica nu este cumva diferita de la om la om? Mai spune ca bine le mai zici! felicitari! |
||
|
cry_cristinuta Postat pe 11 Septembrie 2010 13:28 |
||
|
trimite-mi si mie dieta si poate o s-o tin si eu, sau mai simplu unde o gasesc? |
||
|
bubsulica Postat pe 11 Septembrie 2010 13:48 |
||
| Salut Vesenia. Eu as dori sa ma alatur tie, doar ca eu nu pot papa carne in fecare zi , ca nu-mi permit, dar poate inlocuiesc cu altceva, ce zici? Ca in rest e ok. Tu de cind te-ai apucat eu as vrea de luni sa incep. | ||
|
usturoi_Valentina Postat pe 11 Septembrie 2010 14:01 |
||
|
te rog daca vrei scrie-mi si mie dieta ta abytoncean@yahoo.com |
||
|
abytoncean_yahoo_com Postat pe 11 Septembrie 2010 14:11 |
||
sall dami te rog frumos si mie dieta daca vr ms mult ema
|
||
|
kudika276179 Postat pe 11 Septembrie 2010 14:21 |
||
| Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail mszhapa@gmail.com .Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul "LUCRU" sau “Vrei sa castigi un salariu minim in cateva zile? Aceasta este sansa ta. Iti ofer sansa sa castigi sume substantiale de bani din confortul casei tale. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti mail-uri petrecandu-ti 2 -3 ore pe zi in fata calculatorului. cu cat muncesti mai mult cu atat castigul va fi mai mare. 100-300$/ SAPTAMANA. pt detalii trimite un e-mail cu textul job la adresa mszhapa@gmail.com | ||
|
MsZhapa Postat pe 11 Septembrie 2010 14:22 |
||
|
Compot: in 2 litri de apa pui 7 mere taiate cubulete sau felii si le fierbi compozitia pana cand se inmoaie putin merele. Aceasta cantitate o bei pe tot parcursul zilei. Supa de pui trebuie facuta cu mai multe feluri de legume: telina, ardei, gogosar, morcovi, dar niciodata cartofi, orez sau fidea. Supa e buna si rece si calda. E de preferat sa mananci supa facuta de tine acasa si nu una de la restaurant, unde o mai prepara cateodata si din cele la plic, care contin zahar. Aceea, evident ingrasa. Dimineata – o cana mare de compot. Dupa doua ore, daca iti este iar foame, bea 300 ml de compot de mere. La pranz si toata dupa-amiaza – cate o portie de supa de pui in care sa fie si o bucata de carne, ciocanele sau pulpe superioare, de pe care este important sa scoti pielitele. Nu conteaza la ce ora e ultima masa. Daca nu esti acasa, poti apela la batoanele fibrobar, maximum doua pe zi. Nu ai voie pâine si nici dulciuri, oricum fibrobarul iti taie pofta de dulce. am postat dieta lui Nicoleta Luciu:) p.s de ce nu incercati sa mancati sanatos?si sa faceti sport?:-? in loc sa tineti retete dinastea?care pot da efectu yoyo? poate nu dupa juma de an...dar mai tarziu?:-? |
||
|
LuciaEly Postat pe 11 Septembrie 2010 14:28 |
||
| Si eu as dori, dar din pacate nu cunosc dieta. Daca ai putea sa-mi spui despre ce este vorba.... | ||
|
kudika148503 Postat pe 11 Septembrie 2010 14:46 |
||
De la: kudika148503, la data 2010-09-11 14:46:49Si eu as dori, dar din pacate nu cunosc dieta. Daca ai putea sa-mi spui despre ce este vorba.... buna:) ce dieta nu cunosti?:) cate kg ai vrea sa slabesti? |
||
|
LuciaEly Postat pe 11 Septembrie 2010 14:50 |
||
|
care este dieta asta? si eu vreau sa scap de niste kg daca imi spui in ce consta , mergem impreuna !!! |
||
|
sanda1117 Postat pe 11 Septembrie 2010 14:59 |
||
|
eu va zic sa lasati tampeniile astea de diete pe care le tin vedetele,unele dintre ele!E o porcarie!nu te-ai gandit la sanatatea ta! nu,nu iti zic sa nu slabesti sau s anu tii dieta,dar una sanatoasa,defapt ai putea chiar sa iti schimbi stilul de viata pt tottdeauna intr`unul snataos!P inceput iti recomand sa manaci un timp ff sanatos??(fructe si legume) ca tot e sezonul si ai sa vezi ca vei slabi frumos si vei castiga energie si sanatate maxima! defapt mai bine cauta pe net cel mai minunat stil de viata cauta mai multe despre hrana vie si dieta cruda(raw)!ai s avezi ac vei ramane uimita!eu intentionez sa urmez acest stil de viata!Trebuie doar sa ai destula vointa la inceput,iar apoi cand vei vedea efectele nu vei mai vrea s arevii din nou la vita a plina de jeguri dinainte! gandeste-te ca cu dieta asta a lu' luciu nu ai nicio vitamina niciun nutrient nu aduci corpului mai nimic bun,toate sunt fierte! si nu cred ca vrei doar sa slabesti si dupa ceva luni sa te vedem ca plangi iar pe aici ca iar ai kg in plus!eu te pot ajuta cu mai multe sfaturi,dar le gasesti si pe net!exista chiar si un forum pe care as fi bucuroasa daca l-ati accesa pt sanatatea voastra: http://www.romaniaraw.ro/ ENJOY LIFE!
|
||
|
Alexaonewish Postat pe 11 Septembrie 2010 15:02 |
||
buna! eu vreau sa incep dieta cu tine...dar nu stiu care este,ma poti ajuta? am inaltimea 1.58m si 65kg S a ai multa bafta si un weekend placut! ana.
|
||
|
kudika015298 Postat pe 11 Septembrie 2010 15:06 |
||
buna.as vrea sa tin si eu acesta cura e ea.ma alatur tie.e o stiu si eu.tu ce stii depsrde slabire.dar nu stigur daca este cea pe car
|
||
|
layly Postat pe 11 Septembrie 2010 15:07 |
||
|
Buna!! Si eu am inceput cura aia dar nu mi-a placut!! Dupa cura asta imi era sila sa mai mananc ceva :-S Asta nu e viata sa mananci acelasi lucru in fiecare zi.. te saturi.. probabil asta e si idea, sa te faca sa iti fie sila sa mananci. |
||
|
kudika165379 Postat pe 11 Septembrie 2010 15:09 |
||
| buna,sunt adriana din baia mare.in aceasi situatie sunt si eu,in ultimul timp in aproape o luna m-am ingrasat 6 kg si chiar se vede mai ales pe burta,nu mai suport sa vad ca nu imi sunt bune hainele sau ca prietenele imi spun sa fac ceva ca ma ingras pe zi ce trece,recunosc sunt fff gurmanta,mereu as tot manca adica rontai,am pofta de dulce,parca nu pot trai fara mancare dar si cand imi propun sa incep o cura o tin drastic,sunt la extreme,ori mananc mult ori nu mananc sunt la regim si ma tin de el.te rog din suflet da-mi cura nicoletei luciu sa o incep si eu,putin imi este frica ca o sa slabim mult si rapid o sa punem inapoi km sau dupa cura mancam echilibrat? ;) astept mesaj de la tine,iti dau id-ul meu de mess si pove pe mess daca poti lasa-mi acolo cura nicoletei luciu id: adrianaboth86@yahoo.com ms ms.mai pove.te pup | ||
|
kudika005423 Postat pe 11 Septembrie 2010 15:30 |
||
| Parerea mea e ca dieta nicoletei luciu este una drastica.Eu fac taeqondo de aproximativ un an si in 2 ore de antrenament dau jos 2 kg usor De ce mi-ar trebui o dieta ca a nicoletei luciu? Sfatul meu este sa manaci la ore fixe si sa ai 2 gustari intre mese. | ||
|
kudika062591 Postat pe 11 Septembrie 2010 15:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Unde pot gasi produse Bio in Bucuresti? | 21 | De la: Mcherry 31 Iulie 2015 15:30 |
| Caut fata sa merg la sala in galati | 8 | De la: Alutza86 18 Februarie 2011 15:14 |
| Recomandarile unui cunoscut antrenor de fitness | 2 | De la: office_salinasusesi_ro 21 Iunie 2010 13:06 |
|
|
||
| starea de bine! | 177 | De la: clar_de_luna 23 Noiembrie 2010 02:39 |
| Curatenia de Paste | 12 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Aprilie 2010 09:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.