Setari Cookie-uri

Au disparut barbatii adevarati??

"Femeia mea"? Asta suna ca si cum ai spune "catelul meu"
Barbie30
Postat pe 5 Septembrie 2010 11:07
LA-I CITIT PE JOHN GRAY,PSIHOLOGUL ALA CARE NU MAI STIA CUM SA FACA CEVA EXTRA MONEY IO ZIC CA NI-S TOTI DA PA PLANETA ASTA,TREZITIVA SOMNOROASE PASARELE CA VREMEA CRUCIADELOR O TRECUT SI NICI UN PRINT CALARE PE UN CAL ALB NO SA VI SE ARATE!NO OFENSE!
kudika228362
Postat pe 5 Septembrie 2010 11:10
Citind acest topic am ramas surprins de faptul ca voi femeele nu intelegeti un lucru,,barbati adevarati sint aceea care stau si se uita la voi cum va depravati,nu le sta in caracter sa se bage in mocirla in care se tavalesc majoritatea femeelor,nu toate.Asteapta pe aceea care nu este fitoasa si depravata,eu va doresc la toate multa dragoste si iubire si inainte sa criticati pe cineva,,sa va uitati in oglinda,ok.
Maris_29_vs_Ivoriana
Postat pe 5 Septembrie 2010 11:12
nu mai exista...sunt niste lasi toti.....se gandesc ca balta are peste si cand dau peste lipitori se intorc ca un caine.....asa fac toti....mai bine independenta...viata e frumoasa
alique_u
Postat pe 5 Septembrie 2010 11:18
De la: Maris_29_vs_Ivoriana, la data 2010-09-05 11:12:14Citind acest topic am ramas surprins de faptul ca voi femeele nu intelegeti un lucru,,barbati adevarati sint aceea care stau si se uita la voi cum va depravati,nu le sta in caracter sa se bage in mocirla in care se tavalesc majoritatea femeelor,nu toate.Asteapta pe aceea care nu este fitoasa si depravata,eu va doresc la toate multa dragoste si iubire si inainte sa criticati pe cineva,,sa va uitati in oglinda,ok.
nu toate femeile se tavalesc in mocirle asa cum fac curvele asa ca pardon nu generalizati..exista multe femei serioase care isi vad de treaba lor nu se depraveaza...
kudika029282
Postat pe 5 Septembrie 2010 11:19
Topicul pleaca de la o premisa gresita.Se uita logica si realitatea. Barbatii la care cred ca face referire topicul, sunt cei între 22-35. Pãi nu trebuie uitat un aspect principal al omului. Ca sã faci poeme de dragoste, sau sã ai sentimente reale, nu instinctuale, ai nevoie de oarece culturã. Mã refer la cultura obþinutã prin lecturã, nu la cultura agricolã. Din 1990, lectura a fost trecutã la capitolul, "de asta nu e nevoie sã faci bani", de cãtre români, cu ajutorul neprecupeþit al guvernanþilor.Aºa cã trãim într-o epocã în care bãrbatul nu poate spune nimic altceva, decât, mergem la mine sau la tine?! Pentru cã sãracul nu poate spune nimic. Pentru cã în afarã de etichetele de pe sticle sau de un ziar de sport nu a citit nimic la viaþa lui. ªi cum femeile vor sã fie cucerite ºi mental nu numai fizic, au o stare de insatisfacþie, mai ales cele care urmãresc telenovele, ºi îl vãd pe Jose Armandos, spunând vorbe de iubire.Sau noile seriale turceºti. Gen 1001 de nopþi. Pe lângã lipsa culturii, existã ºi o mare lipsã totalã, la educaþia sexualã. Nu spune nimeni nicãieri, fetelor sau bãieþilor, cã atracþia care apare brusc între ei, este indisolubil legatã de instinctul de perpetuare a speciei, de nimic altceva. Atracþia care este provocatã de feromãnii emiºi de mascul ºi femelã, face ca douã fiinþe umane sã comunice prima datã.De obicei aceastã atracþie animalicã, dominã intelectul, care de obicei lipseºte cu desãvârºire, ºi cei doi devin o pereche. Dupã actul de perpetuare a speciei, instinctul fiind domolit, cei doi încep sã discute, de una de alta. ªi descoperã cã sunt douã fiinþe diametral opuse în idei, gusturi, obiceiuri, mentaliate, etc.Dacã relaþia nu este oficializatã, e simplu, se despart. Dacã relaþia este oficializatã, atunci ajung la tribunal la divorþ. ªi uite aºa niºte indivizi animalici, care atunci când se zic cã iubesc, ajung la tribunal, din ce în ce mai mulþi. Aºa cã trebuie posturi de judecãtori în plus, adicã buget mai mare, taxe la cetãþeni mai mari. Concluzia. Incultura ºi lipsa educaþiei sexuale, duce de râpã un popor, prin taxe ºi impozite. Cei 20 de milioane ai lui Brucan, nu vor pricepe niciodatã. ªi cum excepþia confirmã regula, dintr-un liceu cu 300 de adolescente, nu existã 10 care au ceva culturã prin lecturã, ca sã înþeleagã de ce Ionel o þine de mânã, ºi vorbeºte frumos, ºi nu îi pune ºi ei mâna pe þâþã ºi s-o pupe cu foc. Ca sã aibã ce povesti la celelalte maneliste din liceu.
addodas
Postat pe 5 Septembrie 2010 11:21
De la: andreeearedean, la data 2010-09-05 09:36:08Eu cred ca "barbatii adevarati" nu au disparut. Doar ca vremurile s-au schimbat. Voi fetelor sunteti asa cum erau fetele pe vremea "barbatilor adevarati"? Foarte putine mai tind sa fie asa, deci e normal ca si barbatii sa se schimbe, ca doar sunt oameni si ei. Cand femeia arata tot ce are, ei ce ar trebui sa faca, sa-i pupe mana? Daca ii lasi sa fie catusi de putini curiosi, nu o sa mai fie asa de mitocani. Totul tine de atitudine, daca ii provoci sa vorbeasca si sa se comporte urat o vor face... iar restul, tot ce tine de curajul lor, care ar cam trebui sa-i caracterizeze, intradevar, la majoritatea le cam lipseste de ceva vreme... Nu vreau sa par demodata, sunt doar realista! Sau cel putin asa vad eu "situatia"


Andreea...la faza asta cred ca asa e....dar sa stii ca asta gandim noi acum, la varsta asta..cand pentru noi ei sunt inca baieti...asa ii privim...insa majoritatea de pe forum sunt femei in toata puterea cuvantului, care si-au luat viata in maini...si in lumea lor sunt alte cerinte...ce spui tu tine mai mult de decenta...
matic888
Postat pe 5 Septembrie 2010 11:28
BARBATII BUNI SANT PE CALE DE SISPARITIE.CEI CARE AU RAMAS SANT LUATE DE SMECHERE,PENTRU CA SANT VERSATE SI STIE SAI VRAJEASCA.IAR CELE BUNE RAMAN CU RESTURI.
healthy016516
Postat pe 5 Septembrie 2010 11:34
De la: turcbazat, la data 2010-09-05 04:41:07Dragutza mea,aceasi intrebare o am si eu despre femei! Cu siguranta exista ,dar poate esti o persoana cu un nivel de constiinta al iubirii mai inalt decat la celelalte persoane,si tocmai deaia gasesti destul de greu ceea ce cauti. Oamenii din ziua de azi ,majoritatea ,sunt pe nivele de constiinta mult mai joase ceea ce-i face sa se rezume doar la sex,sau relatii bazate pe interes. Noi ,ceilalti ,considerati si de moda veche, cautam relatii sincere bazate pe iubire neconditionata. Gandeste-te ca cerem prea mult persoanelor mai sus amintite,din cauza ca nu au atins acest nivel de constiinta,nefiind pe aceasta frecventa, au impresia ca suntem nebuni, ca le cerem prea mult si ca ii sufocam. Deci....spor la cautari...eu sincer, n-am gasit!!!


Din punctul meu de vedere, cam asa e. Numai ca nu e usor sa mergi pe drumul asta. Iar pe altul nu-mi iese, fac bataturi in talpa. Eu imi doresc succes!:)
zooey
Postat pe 5 Septembrie 2010 11:35
De la: Ivaal, la data 2010-09-05 09:54:15ca sa poti gasi un barbat adevarat, in opinia mea, trebuie sa faci o lista cu prioritati in ceea ce priveste calitatile pe care le astepti. daca nu cauti sincer, atent, manierat, tandru...etc. la pachet cu o situatie financiara extraordinara sau cu pretentia ca, avand acesti bani, sa si arate iubirea cheluindu i pentru a ti face toate poftele...etc. e doar un exemplu. poti gasi barbati "adevarati". acum depinde ce intelegi prin acesta sintagma ca si prin cea cu "iubire sincera". :). eu pot spune ca in fiecare dintre cele cinci relatii serioase (nu lungi, dar intense) pe care le am avut, am avut parte numai de tipi care pot intra la categoria pe care o cauti tu...dar vezi tu...chiar daca ii gasesti...pe langa ei, se mai gasesc si destule alte lucruri care sa te desparta de el...asa ca in loc sa cauti barbatul adevarat...de ce nu mai bine te ai orienta spre a gasi barbatul potrivit tie?. personalitatii si asteptarilor tale?. mult succes!.


Inca o problema cu acesti" barbati adevarati" este..defapt suntem chiar noi..adica asa ca tine toate vrem acelasi lucru si s-ar putea ca el sa mai fie dorit si de alta si fara sa vrei te vezi intrata intr-o joaca de-a soarecele si pisica..parerea mea!
matic888
Postat pe 5 Septembrie 2010 11:36
Daca s ar discuta mai mult lucrurile, sentimentele si alte chestii tabu ...
Barbatii stiu sa asculte chiar daca nu o arata, femeile sunt incapatnate si timide, foarte rar o femeie isi deschide sufletul in fata unui barbat, si ala trebuie sa fie cel mai bun prieten, iar cand cel mai bun prieten o intelege problema e rezolvata pe jumatate de aiki va las sa va dati seama singuri ce se intampla.



Pufffff se strica tot pt ca e cel mai bun prieten ... uitativa in urma sa vedeti daca am dreptate
cristian_medeleanu
Postat pe 5 Septembrie 2010 11:38
Este pacat ca nu mai sunt multi barbati care sa ofere cum ai spus tu protectie,siguranta,dragoste,intelegere..am ajuns intr-un secol in care au ajuns barbatii sa fie materialisti sa cucereasca fata dupa fata doar pentru a avea satisfactia ca au mai trecut un nume pe lista...Eu am norocul sa fiu intr-o relatie in care ma simt iubita,protejatam,rasfatata si tot ceea ce imi doresc dintr-o relatie...binenteles nici el nu e perfect,dar cine este?barbatii adevarati se gasesc acolo unde nici nu te gandesti sa cauti,barbatii adevarati deseori se nimeresc a fi acei barbati la care nici nu te gandesti sa te uiti sau sa schimbi o vorba..ma bucur ca iubitul meu s-a uitat la mine si ma bucur ca a insistat sa ma int cu el..succes la cautat :)
HonneyBunny
Postat pe 5 Septembrie 2010 11:38
DIspar ca dinozaurii
cristian_medeleanu
Postat pe 5 Septembrie 2010 11:39
nush cati ani ai ca parca nu scrie dar ce e suparator ca abia acum teai prins ca barbatii adevarati au disparut sau sant luati dar luati de dracu........asa este nu mai exista barbati sa isi asume putina resp0onsabilitate sant egoisti profitori fara inima si cu pretentii pana la urma........si eu am noroc numai de rapandule inhibate si crispate care se ascund nush pe ce saituri in speranta ca una le va cade in plasa pana la urma
kudika295498
Postat pe 5 Septembrie 2010 11:40
barbati adevarati sunt multi.....dar nu stim noi sa ii cautam...sau mai bine zis nu ii gasim atat de usor....ar fi prea roz viata asta daca toate femeile ar avea langa ele genul de barbat pe care si-l doresc....aia buni sunt luati fetelor...
chiucea
Postat pe 5 Septembrie 2010 11:47
De la: kudika295498, la data 2010-09-05 11:40:26nush cati ani ai ca parca nu scrie dar ce e suparator ca abia acum teai prins ca barbatii adevarati au disparut sau sant luati dar luati de dracu........asa este nu mai exista barbati sa isi asume putina resp0onsabilitate sant egoisti profitori fara inima si cu pretentii pana la urma........si eu am noroc numai de rapandule inhibate si crispate care se ascund nush pe ce saituri in speranta ca una le va cade in plasa pana la urma


Ok. Voi ziceti ca nu mai sunt barbati adevarati (cu toate ca mai sunt), Dar mai este o intrebare: unde sunt si femeile adevarate?!! La asta v-ati pus intrebarea....?! De ce va luati numai de barbati? Pana la urma, toti suntem, ca femei , ca barbati...o apa si-un pamant.
misule2000
Postat pe 5 Septembrie 2010 11:49
2000,exista si una si alta doar ca sunt pe cale de disparitie.
Barbie30
Postat pe 5 Septembrie 2010 11:55
In opinia mea, sau din propria experienta, cea mai benefica experienta pentru o fata (si pentru un baiat) este acea cand cresti cu cineva, cand iti cunosti partenerul la o varsta frageda(ex 16 ani) si va maturizati impreuna, va educati unul pe altul...si ajungeti mari, trecuti prin mai multe experiente impreuna.Fiecare sunteti jurnalul viu al celuilalt, care inglobeaza cele mai frumoase amintiri, cele mai interesante experiente.. Atunci cand umbli din floare in floare, nu ramai decat cu un mare gol in suflet si poate regrete,si nu faci decat sa-ti pierzi increderea in tine, sa crezi ca toti sunt la fel ....dar din pacate nu toate pot avea norocul pe care l-am avut eu :((
matic888
Postat pe 5 Septembrie 2010 11:59
De la: Barbie30, la data 2010-09-05 11:55:452000,exista si una si alta doar ca sunt pe cale de disparitie.


Foarte ADEVARAT! Si eu imi pun intrebarea asta (dar cu sexul opus :D) de multe ori, pentru ca m-am saturat de femei false...care au o singura chestie in cap : IMAGINE! Asta e tot ce le trebuie vad ca. Unde mai sunt acele femei care se indragostesc, fara sa-i pese de cat de gros e portofelul, daca are casa, masina s.a.m.d., cu care poti sa-ti faci o viata fara sa-ti pui intrebari si sa exista acea SIGURANTA?!
misule2000
Postat pe 5 Septembrie 2010 12:01
- Eu am comvingerea ca nici nu ai cum sa gasesti altceva dupa modul in care gandesti. Daca tu gandesti ca nu sunt altfel de barbati, chiar daca ar fi langa tine, tu tot nu i-ai vedea. Pentru ca noi, cu totii atragem ceea ce gandim... si ceea ce credem. Nu contest ca iti doresti sa gasesti ceva diferit decat ceea ce ai gasit pana acum, doar ca pornesti de la gandul ca ceea ce cauti nu exista... si stii ce?... chiar nu exista!... PENTRU TINE! Asa ca, recomandarea este sa iti schimbi gandurile.
Nu ma refer aici sa zici doar ca exista si pentru tine sau doar sa zici ca tu crezi ca exista... ma refer CHIAR sa CREZI ca ceea ce cauti vei gasi, pentru ca intre a dori si a CREDE este ceva diferenta. Iar diferenta este rezultatul... este exact ceea ce obtii.
Sigur ca as putea da un raspuns mult mai complet si as putea detalia... insa cati m-ar putea intelege?...
supermiki
Postat pe 5 Septembrie 2010 12:01
De la: misule2000, la data 2010-09-05 12:01:23
De la: Barbie30, la data 2010-09-05 11:55:452000,exista si una si alta doar ca sunt pe cale de disparitie.


Foarte ADEVARAT! Si eu imi pun intrebarea asta (dar cu sexul opus :D) de multe ori, pentru ca m-am saturat de femei false...care au o singura chestie in cap : IMAGINE! Asta e tot ce le trebuie vad ca. Unde mai sunt acele femei care se indragostesc, fara sa-i pese de cat de gros e portofelul, daca are casa, masina s.a.m.d., cu care poti sa-ti faci o viata fara sa-ti pui intrebari si sa exista acea SIGURANTA?!


Probabil nu o cauti unde trebuie! Stii ce raspuns a primit o prietena care nu era interesata de partea materiala? "inca nu sunt pregatit pentru o relatie pentru ca nu am ce sa-ti ofer",tipul e hotarat sa faca avere si dupa sa isi faca o relatie.
Barbie30
Postat pe 5 Septembrie 2010 12:06
cred ca fata se referea defapt la barbatii aia care nu iti pun la prima intalnire intrebari de genul "si.. iti place sa faci sex?" ... asta din cauza ca nu ai facut glumite pe tema asta pana in momentul respectiv si au senzatia ca esti vreo inhibata. Se refera la barbatii care pot sa poarte o conversatie decenta pe teme diverse, care nu se uita la sanii tai in timp ce vb cu tine, care nu vor sa le sari in pat in prima zi si sa o caute din reflex pe urmatoarea imediat ce s`a consumat actul sexual. Si cred ca se refera la barbatii care nu cauta aventuri pe site`uri de profil in timp ce iti jura iubire vesnica. Si exemplele pot continua.
Draguta mea... barbatii adevarati au disparut... cel putin cei de varsta noastra nu mai sunt adevarati. Nu sunt capabili sa fie sinceri sau sa aiba sentimente de iubire sincera. Chiar si aia frustrati care isi doresc o astfel de iubire, is mai disperati sa faca sex decat sa isi etaleze sentimentele. M`am ingrozit si eu de ce barbati sunt in jurul meu, chiar si intr`un mediu profesional care presupune o inteligenta a personalului peste medie.
Dar... speranta moare ultima.
mainedimineata
Postat pe 5 Septembrie 2010 12:08
De la: Barbie30, la data 2010-09-05 11:07:10"Femeia mea"? Asta suna ca si cum ai spune "catelul meu"


Nu Barbie, nu suntem, dar vezi tu, sunt foarte multe femei care accepta sa fie umilite asa, care nu vad nimic gresit in acest apelativ si se conformeaza...eu pot deduce din acest apelativ clar rolul pe care il are femeia pt aceasta categorie de barbati:(. Majoritatea barbatilor, in special cei proveniti din mediul rural, cu radacini adanc infipte acolo (si nu numai) au o gandire de suveran asupra femeii...Acum, multi imi spun ca eu cu gandirea asta a mea de feminista convinsa, cu visele astea ale mele marete si asteptarile astea exagerate de la viata, cu tendintele mele de a fi "femeie independenta" n-o sa ajung nicaieri. E drept ca sunt inca tanara cu fluturi pe unde nu trebuie, plutind undeva in lumea imaginara pe care o gasesc in romanele citite, insa imi vine sa plang cand privesc in jurul meu, cand vad femei agresate dar care a 2-a zi se intorc langa barbatii care le-au facut asta satisfacandu-le poftele animalice...si nu e drept. Mi-am zis intotdeauna ca mai bn il omor decat sa se atinga de un singur fir de par, mai bine traiesc singura...De ce sa-mi spuna cineva ca am asteptari prea mari, daca eu cred ca pot ajunge unde vreau?
matic888
Postat pe 5 Septembrie 2010 12:11
De la: x_diana, la data 2010-08-17 15:56:43Barbatii buni sunt luati. De scorpii..lol.

dupa o perioada lunga imi dau seama ca ai dreptate :))
gothicro
Postat pe 5 Septembrie 2010 12:14
De la: Barbie30, la data 2010-09-05 12:06:32
De la: misule2000, la data 2010-09-05 12:01:23
De la: Barbie30, la data 2010-09-05 11:55:452000,exista si una si alta doar ca sunt pe cale de disparitie.


Foarte ADEVARAT! Si eu imi pun intrebarea asta (dar cu sexul opus :D) de multe ori, pentru ca m-am saturat de femei false...care au o singura chestie in cap : IMAGINE! Asta e tot ce le trebuie vad ca. Unde mai sunt acele femei care se indragostesc, fara sa-i pese de cat de gros e portofelul, daca are casa, masina s.a.m.d., cu care poti sa-ti faci o viata fara sa-ti pui intrebari si sa exista acea SIGURANTA?!


Probabil nu o cauti unde trebuie! Stii ce raspuns a primit o prietena care nu era interesata de partea materiala? "inca nu sunt pregatit pentru o relatie pentru ca nu am ce sa-ti ofer",tipul e hotarat sa faca avere si dupa sa isi faca o relatie.


Mda...chestia stii care e...ca nu mai caut de mult :P Normal, imi doresc pe cineva, dar o sa vina la momentul potrivit.
Si cu raspunsul tipului pt prietena ta mi se parea aiurea. Bun, iti faci avere, trec anii, dupa care o sa ai o varsta (acum depinde ce varsta are)...dupa care ce faci...poate dai de cine nu trebuie...cu tot cu avere.
Deci, nu e mai simplu sa gasesti pe cineva CU CARE SA FACI AVERE impreuna..?! Si multe altele intre timp. Ca doar deh...viata e asa scurta.
misule2000
Postat pe 5 Septembrie 2010 12:15
De la: matic888, la data 2010-09-05 12:11:38
De la: Barbie30, la data 2010-09-05 11:07:10"Femeia mea"? Asta suna ca si cum ai spune "catelul meu"


Nu Barbie, nu suntem, dar vezi tu, sunt foarte multe femei care accepta sa fie umilite asa, care nu vad nimic gresit in acest apelativ si se conformeaza...eu pot deduce din acest apelativ clar rolul pe care il are femeia pt aceasta categorie de barbati:(. Majoritatea barbatilor, in special cei proveniti din mediul rural, cu radacini adanc infipte acolo (si nu numai) au o gandire de suveran asupra femeii...Acum, multi imi spun ca eu cu gandirea asta a mea de feminista convinsa, cu visele astea ale mele marete si asteptarile astea exagerate de la viata, cu tendintele mele de a fi "femeie independenta" n-o sa ajung nicaieri. E drept ca sunt inca tanara cu fluturi pe unde nu trebuie, plutind undeva in lumea imaginara pe care o gasesc in romanele citite, insa imi vine sa plang cand privesc in jurul meu, cand vad femei agresate dar care a 2-a zi se intorc langa barbatii care le-au facut asta satisfacandu-le poftele animalice...si nu e drept. Mi-am zis intotdeauna ca mai bn il omor decat sa se atinga de un singur fir de par, mai bine traiesc singura...De ce sa-mi spuna cineva ca am asteptari prea mari, daca eu cred ca pot ajunge unde vreau?


CORECT
misule2000
Postat pe 5 Septembrie 2010 12:17
Lady Manu eu ti as pune aceeasi intrebare.....chiar nu mai sunt femei adevarate in lumea asta??? eu ma pot numara printre barbatii aceea ''adevarati''sau cum le spui tu.....de ce?....pt ca stiu sa respect o femeie....stiu cum sa ma comport cu ea....sunt un romantic incurabil,capabil de a face muuuulte surprize romantice...stiu cum sa i vorbesc unei femei....si nu in ultimul rand sunt adeptul codului bunelor maniere.si lista poate continua.si de ce ti am pus aceeasi intrebare??? pt ca in ultimele 2 relatii am fost inselat...de ce?....si eu mi am pus intrebarea asta.cred ca de prea mult bine.....am observat ca voua femeilor din ziua de astazi va place foarte mult sa mai aveti si cate o aventura.nu vreau sa spun acum ca barbatii sunt niste sfinti...dar....atunci cand un barbat isi exprima sentimentele lui de dragoste....va dau un sfat....nu i dati cu piciorul!eu am ca exemplu parintii mei...carora le port cel mai mare respect...au 36 de ani de casatorie dar nu au pus niciodata problema de despartire.normal ca au avut si certuri....drept este ca nu vei gasi nici o familie care sa nu se certe....dar....mereu si au pastrat aceleasi sentimente unul fata de altul.eu acum va intreb doamnelor si domnisoarelor....chiar nu mai puteti face asa ceva in ziua de astazi??cand credeti ca un barbat nu va mai acorda aceeasi atentie sau nu va mai respecta la fel de mult...sau chiar nu va mai iubeste la fel de mult ca in prima zi..sau mai rau...va inselat....inseamna ca ceva nu este in regula cu voi.....si de ce spun asta???pt adevarata persoana cu vina sunteti chiar voi doamnelor.credeti ma ca si noi barbatii avem nevoie de afectiune nu doar voi femeile....si noi avem nevoie de atentie....dar trebuie sa stii cand sa oferi atentie unui barbat.asa ca....cum tu Lady Manu ai pus aceasta intrebare....asa pun si eu aceeasi intrebare voua...doamnelor si domnisoarelor.cu respect! un barbat adevarat :)
wawa_Azraelf
Postat pe 5 Septembrie 2010 12:21
Matic888,fiecare primeste ceea ce accepta.Nu le judec,nu sunt eu in masura sa fac asta,fiecare probabil ca are un motiv "intemeiat",dar asta nu inseamna ca eu am de gand sa accept genul asta de relatie.O relatie nu inseamna:jigniri,injosiri si batai.Decat asa mai bine fara!Daca barbatul le face pe cele 3 inseamna ca esti mai degraba o sclava decat o iubita.
Barbie30
Postat pe 5 Septembrie 2010 12:22
De la: wawa_Azraelf, la data 2010-09-05 12:21:35Lady Manu eu ti as pune aceeasi intrebare.....chiar nu mai sunt femei adevarate in lumea asta??? eu ma pot numara printre barbatii aceea ''adevarati''sau cum le spui tu.....de ce?....pt ca stiu sa respect o femeie....stiu cum sa ma comport cu ea....sunt un romantic incurabil,capabil de a face muuuulte surprize romantice...stiu cum sa i vorbesc unei femei....si nu in ultimul rand sunt adeptul codului bunelor maniere.si lista poate continua.si de ce ti am pus aceeasi intrebare??? pt ca in ultimele 2 relatii am fost inselat...de ce?....si eu mi am pus intrebarea asta.cred ca de prea mult bine.....am observat ca voua femeilor din ziua de astazi va place foarte mult sa mai aveti si cate o aventura.nu vreau sa spun acum ca barbatii sunt niste sfinti...dar....atunci cand un barbat isi exprima sentimentele lui de dragoste....va dau un sfat....nu i dati cu piciorul!eu am ca exemplu parintii mei...carora le port cel mai mare respect...au 36 de ani de casatorie dar nu au pus niciodata problema de despartire.normal ca au avut si certuri....drept este ca nu vei gasi nici o familie care sa nu se certe....dar....mereu si au pastrat aceleasi sentimente unul fata de altul.eu acum va intreb doamnelor si domnisoarelor....chiar nu mai puteti face asa ceva in ziua de astazi??cand credeti ca un barbat nu va mai acorda aceeasi atentie sau nu va mai respecta la fel de mult...sau chiar nu va mai iubeste la fel de mult ca in prima zi..sau mai rau...va inselat....inseamna ca ceva nu este in regula cu voi.....si de ce spun asta???pt adevarata persoana cu vina sunteti chiar voi doamnelor.credeti ma ca si noi barbatii avem nevoie de afectiune nu doar voi femeile....si noi avem nevoie de atentie....dar trebuie sa stii cand sa oferi atentie unui barbat.asa ca....cum tu Lady Manu ai pus aceasta intrebare....asa pun si eu aceeasi intrebare voua...doamnelor si domnisoarelor.cu respect! un barbat adevarat :)


Mie mi-era lene sa scriu un roman aici, ( bine ai facut) cam asta ar fi si intamplarea mea intr-o relatie. Si asa ma cred si eu, un adevarat, dar in ziua de azi nu mai tine numai de asta. Oricat de bun ai fi (in toate) mereu trebuie sa mai fie ceva ce le lipseste. Stiti cum e :ii dai luna de pe cer si-ti zice: "n-o mai vreau, m-am plictisit de ea, vreau soarele" Si-atunci..?!
misule2000
Postat pe 5 Septembrie 2010 12:28
Exista foarte multe tipuri de barbati, si cand zic foarte multe sunt foarte multe, e chestia ca voi nu intelegeti barbatii si deaia vorbiti atat de urat despre majoritatea dintre ei, majoritatea barbatilor adica 80% dintre ei sunt cum ii vorbiti voi, iar restul de 20% asteapta sa fie descoperiti.
kudika060454
Postat pe 5 Septembrie 2010 12:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce credeti despre...? 4 De la: ninushk 3 Februarie 2009 16:11
STIM DE CE NE IUBESC BARBATII , MA ROG PRESUPUNEM ... DAR NOI DE CE II IUBIM PE EI? DE CE IUBIM BARBATII? 5 De la: kudika059440 6 Octombrie 2009 18:55
banc... 3 De la: Barbie30 9 Octombrie 2010 13:15
logodnici straini 36 De la: ana_r_1979 11 Martie 2009 23:56
sufar ca o proasta 20 De la: Cristinakitty 5 Februarie 2010 16:46