Setari Cookie-uri

heeeeeelllllp!!!!

De la: Lisssa, la data 2010-09-29 07:56:29
La 16 an, cred ca ar trebui sa te preocupi mai mult de lucrurile mai importante pt tine, pt viitorul tau. Si las-o mai usor cu despartitul si cu impacatul, mai tarziu vei avea timp sa te plictisesti de asa ceva. Ce n-as da sa mai am si eu varsta ta!

Subscriu...la 16 ani visam sa fac o facultate in alt oras mai mare si invatam pe rupte sa reusesc
_Cryssa_
Postat pe 29 Septembrie 2010 08:36
playboy
Postat pe 1 Octombrie 2010 10:01
eu zic ca cel mai bine ar fii sa-i spui ca tu nu esti pt el doar atunci cand vrea si are chef....sa te lase in pace ca vrei o relatie serioasa,iar daca el nu poate sa-ti ofere asa ceva mai bn sa te lase sa-ti refaci viata....iar atunci sigur iti va arata daca tine la tine sau nu...daca tine la tine va vrea sa aveti o relatie...inceraca sa fii cat mai sigura de ceea ce spui si de ceea ce vrei...dupa ce veti purta aceasta discutie in functie de raspunsul lui ia o decizie...faptul ca te tine de mana atunci cand sunteti alaturi de alte 2 cupluri nu insemna ca tine la tine!!!inseamna ca vrea sa isi petreaca o seara alaturi de tine pur si simplu...barbatii nu sunt asa cum par...si nu te mai lua dupa ce spun cei din jur...daca iti va spune ca tine la tine daaaaar...ca intotdeauna exista si un "dar" inseamna ca nu tine la u si te suna pt ca stie ca acolo undeva e cineva care intotdeauna va fi alturi de el...pt ca asta i-ai aratat bafta multa in continuare!!!
kudika080660
Postat pe 2 Octombrie 2010 14:44
PRIMESTI CE AI SEMANAT...AVEA PRIETENA?
deea_geo72
Postat pe 4 Octombrie 2010 15:37
asta-i mica,habar nu are ce vrea de la viata....in loc sa se ocupe de scoala pe ea o preocupa .........
playboy
Postat pe 4 Octombrie 2010 17:28
Da` intreaba`l ...ce are de gand cu tine !?
Pana nu`ti raspunde ..nu`l mai cauta, nu te mai intalni cu el si gata.
kudika042667
Postat pe 8 Octombrie 2010 15:09
De la: crysa_tm, la data 2010-09-29 08:36:28
De la: Lisssa, la data 2010-09-29 07:56:29
La 16 an, cred ca ar trebui sa te preocupi mai mult de lucrurile mai importante pt tine, pt viitorul tau. Si las-o mai usor cu despartitul si cu impacatul, mai tarziu vei avea timp sa te plictisesti de asa ceva. Ce n-as da sa mai am si eu varsta ta!

Subscriu...la 16 ani visam sa fac o facultate in alt oras mai mare si invatam pe rupte sa reusesc

ei si cu ce te-ai ales de pe urma facultatii?...tot cuuu...rezolvi in ziua de azi...
BEL_AMY1
Postat pe 8 Octombrie 2010 15:17
hey :D ti am citit mesajul tau si nu vreau sa te critic..mai ales ca nu am fost si nu sunt in situatia ta. Ca un sfat de la mine, daca vrei sa l primesti este ca chiar daca iti place foarte mult de el, nu l lasa sa vada ca esti atata de inebunita dupa el. De obicei baietii cauta fete din acestea doar pentru alte lucruri, nu pentru o relatie calumea. Tinandu-te dupa el, il vei plictisii si chiar va ajunge sa nu te mai bage in seama deloc.
Tu trebuie doar sa fii indiferenta, sa vezi daca el te mai place, si daca te place lasa-l sa faca el primul pas pentru ca prin asta vei putea vedea daca vrea o relatie serioasa, sau doar pentru '' o noapte''.
Asa ca eu zic sa fii putin mai rece, si oricum nu uita! Baietii mai sunt foarte multi, important este ca baiatul sa te respecte ca persoana, nu sa stea cu tine doar pentru ca te vede asa''disperata''.Sper ca te am ajutat cu ceva:XP
macrinutza
Postat pe 8 Octombrie 2010 23:01
De la: macrinutza, la data 2010-10-08 23:01:46hey :D ti am citit mesajul tau si nu vreau sa te critic..mai ales ca nu am fost si nu sunt in situatia ta. Ca un sfat de la mine, daca vrei sa l primesti este ca chiar daca iti place foarte mult de el, nu l lasa sa vada ca esti atata de inebunita dupa el. De obicei baietii cauta fete din acestea doar pentru alte lucruri, nu pentru o relatie calumea. Tinandu-te dupa el, il vei plictisii si chiar va ajunge sa nu te mai bage in seama deloc.
Tu trebuie doar sa fii indiferenta, sa vezi daca el te mai place, si daca te place lasa-l sa faca el primul pas pentru ca prin asta vei putea vedea daca vrea o relatie serioasa, sau doar pentru '' o noapte''.
Asa ca eu zic sa fii putin mai rece, si oricum nu uita! Baietii mai sunt foarte multi, important este ca baiatul sa te respecte ca persoana, nu sa stea cu tine doar pentru ca te vede asa''disperata''.Sper ca te am ajutat cu ceva:XP

mesajul cui?
AdrianaR
Postat pe 8 Octombrie 2010 23:02
Eu zic fata draga sa dai pe la scoala mai intai, sa mai inveti putina gramatica, si apoi sa-ti curga mucii dupa baieti. Daca nu inveti acum sa scri si sa vorbesti cand crezi ca o sa inveti? Sexul, ai totata viata inainte sa-l practici!
justme1985
Postat pe 11 Octombrie 2010 11:50
De la: justme1985, la data 2010-10-11 11:50:52Eu zic fata draga sa dai pe la scoala mai intai, sa mai inveti putina gramatica, si apoi sa-ti curga mucii dupa baieti. Daca nu inveti acum sa scri si sa vorbesti cand crezi ca o sa inveti? Sexul, ai totata viata inainte sa-l practici!
playboy
Postat pe 12 Octombrie 2010 00:19

Guys Sunteti rautaciosi dar comici:D

Pai,eu nu am fost intr-o situatie ca asta,dar nu cred ca procedezi corect..Stiu ca nu vrei critici dar trebuie sa-ti spun ca este important sa te respecti pe tine mai intai si sa nu fi atat de "disperata "dupa el..Clar,el nu te merita..!
Insa stiu ca atunci cand esti indragostita chiar te doare rau inima;)..Asa ca intreaba-l sincer 'Vreai sa fim impreuna sau nu?'
Nu astepta sa va impacati iar,sa va despartiti,impacati...Incearca sa fi sincera cu tine,si cu el..
Nu cred ca iti doresti ca situatia actuala sa continue.
Daca el raspunde sovaind sau "nu stiu mai lasa-mi timp,,vreau sa continuam tot asa"
Lasa-l balta ca asta nu-i pentru tine!!!
And btw mai sunt multi pesti de prins..Si nu uita cel mai important este viitorul tau!!
Si ca sa revenim la subiect,,te-ai gandit ca el te vede doar ca o inlocuitoare,poate iubeste pe altcineva si aceea cineva nu-i raspunde sentimentelor,iar el doreste sa fie impreuna cu cineva dar nu legat de acel cineva poate doar vrea sa fie consolat si sa aiba pe cine tine in brate,saruta,etc.?

De ce uiti de tine?Gandeste-te la cat suferi!!Daca te-ar iubi nu ar face asa ceva!!Si nu uita si eu pot spune"Te iubesc"dar sa nu simt nimic...Incearca sa vorbesti deschis cu el si sa-i spui ce nu-ti place,ce nu te multumeste etc.
Sper ca te-am ajutat..ehh nu conteaza...
Pa Pa Ma duc sa scriu la chimie:)
emmaswt
Postat pe 14 Octombrie 2010 22:58
aici gasim 2 copile naive,una cauta atentie si dragoste, la cealalta ii place maciuca da nu e informata cu ce se mananca sexul.baaaa mai citeste dak iti place cucu,ma gandesc k de scoala nu te intereseaza asa mult.nu mai veni aici si intreba prostii.
oana_gabi
Postat pe 15 Octombrie 2010 16:22
Cand o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. (Enriyeu Castaldo) Feminismul exista doar pentru a integra femeile urite in societate. (Bukowski) Prin a renunta, femeile inteleg o scurta pauza intre doua dorinte. (MarioAdorf) Cind femeile nu mai stiu ce sa faca, se dezbraca..!!!:)
kudika325905
Postat pe 17 Octombrie 2010 04:55
cine stie stie..!!!
kudika325905
Postat pe 17 Octombrie 2010 04:57
De la: miss_darine, la data 2010-09-12 22:59:05breeeeeee nea SALINA...gataaaaaaa io inteleg reclama...da' ne-o mai bagi mult pe gat?
kudika325905
Postat pe 17 Octombrie 2010 04:59
TRUE...100%
kudika325905
Postat pe 17 Octombrie 2010 05:02
fata draga..nu mai crede ca tot ce zboara se mananca....nu ai fost tu prima fata careia i-a spus ca o iubeste... si lasa-te de sportul asta deocamdata...daca nu te pricepi...baiatu nu te iubeste...baiatu vrea sa ti-o traga si atat....
danutza88
Postat pe 19 Octombrie 2010 08:23
De la: danutza88, la data 2010-10-19 08:23:46fata draga..nu mai crede ca tot ce zboara se mananca....nu ai fost tu prima fata careia i-a spus ca o iubeste... si lasa-te de sportul asta deocamdata...daca nu te pricepi...baiatu nu te iubeste...baiatu vrea sa ti-o traga si atat....
De acord cu tine,vine ,pleaca ,va impacati ,va despartiti ,da ce esti "bulevard",nu ai si tu putina mamdrie in tine, ori de cate ori pocneste din degete tu trebuie sa-i faci pe plac Balta are peste destul,concentreazate pe altceva.Sper ca ti-am fost de ajutor
kudika143709
Postat pe 19 Octombrie 2010 10:39
De la: kudika143709, la data 2010-10-19 10:39:42
De la: danutza88, la data 2010-10-19 08:23:46fata draga..nu mai crede ca tot ce zboara se mananca....nu ai fost tu prima fata careia i-a spus ca o iubeste... si lasa-te de sportul asta deocamdata...daca nu te pricepi...baiatu nu te iubeste...baiatu vrea sa ti-o traga si atat....
De acord cu tine,vine ,pleaca ,va impacati ,va despartiti ,da ce esti "bulevard",nu ai si tu putina mamdrie in tine, ori de cate ori pocneste din degete tu trebuie sa-i faci pe plac Balta are peste destul,concentreazate pe altceva.Sper ca ti-am fost de ajutor
mandrie. scuze
kudika143709
Postat pe 19 Octombrie 2010 10:40
crede-ma ca un pic de experienta am...si sa il sufoci,sa te tii dupa el nu este ideea cea mai potrivita...nu stiu daca toti baietii sunt la fel,dar cei pe care i-am cunoscut eu si sunt vreo 3 cu care am avut relatii cat de cat serioase nu suportau genul asta de fete 'usoare',cred k le plac cele care se lasa mai greu...sfatul meu,fii indiferenta,inabordabila...si sigur o sa se schimbe ceva...lasa-l pe el sa te caute ,sa-ti simta lipsa
asa am patit si eu cu unul...ma tineam mai mult eu dupa el,e cam lunga povestea,knd stateam impreuna,knd nu...apoi dupa ce l-am lasat in pace..dar nu pt k nu imi mai placea,dupa cateva lui m-a cautat el...nu am fost mult timp impreuna pt k am decis k nu era ceea ce cautam...pupici...ai grija de you
golden_lady
Postat pe 21 Octombrie 2010 17:07
in primu rand cati ani ai?
si trezeste-te k el nu te iubeste daca te iubea asa cum zici nu va desparteati fara motiv.te-ai culcat k el?
daca da numai asta vrea de la tine .mai vb poop
roberta2010
Postat pe 23 Octombrie 2010 16:41
un om care te iubeste nu dispare din viata ta faea nici un motiv.....
biencutza_byencutza
Postat pe 28 Octombrie 2010 05:03
Trist dar adevarat!!!
kudika313344
Postat pe 2 Noiembrie 2010 15:18
Buna ziua,

La tot ce am vazut scris in comentariile de mai sus....nu pot decat sa recomand sa mergi la magazinul descris mai jos,iti iei un lichior de cirese sau de portocale,de zmeura,ciocolata etc si il uiti pe acest Fat-Frumos...

De curand am fost la Baneasa Shoping City,si am luat pentru sotia mea niste produse extraordinare.Uleiuri care sa inlocuiasca anumite produse cosmetice si oteturi ca sa dea alt gust mancarii.De asemeni pentru mine mi-am luat niste rom care nu se compara cu ce se gaseste in tara noastra+sotiei lichior de tiramisu.

imi permit sa va trimit o scurta descriere a locatiei pe care am gasit-o si eu.Este foarte bine ca doamnele sa mearga acolo pentru a se relaxa.

Vom Fass este un magazin deosebit, unicul de acest gen din Romania! Acesta face parte dintr-un lant de magazine deschise in toata lumea, de catre firma Vom Fass, ce isi are originile in Elvetia.

Cum functioneaza: ideea magazinului este ca dupa ce degusti ce produs vrei si iti alegi unul sau mai multe, poti sa iti alegi si o sticla, de orice marime(100ml-1000ml) si forma iti doresti in care vei primi produsul (de la ulei, la otet, la balsam, whiskey, vin, cognac, lichior, etc).

Ideea este ca iti poti cumpara un produs direct de la sursa, fara E-uri, fara conservanti, fara nici un aditiv daunator. Mai mult, nu cumperi pina nu te convingi ce gust are! Apoi, daca vrei sa-l faci cadou se poate inscriptiona pe sticla orice mesaj iti doresti sa transmiti persoanei care o va primi.
Uleiurile de exemplu sint bune atit pentru gatit (salate in special), cit si pentru cosmetica!
Va asteptam la magazine! Ne gasiti in Baneasa Shopping City, la etajul 1 intre magazinele Vodafone Arsis si Picioru' Gras
www.vomfass.com in curand am inteles ca va fi si .ro
kudika125319
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:01
fara motiv din partea ta, dar sigur el avea un motiv. si nu uita de unde l-ai luat, poate si cand s-a combinat cu tine , s-a despartit "fara motiv" de prietena pe care o avea. parerea mea, lasa-l in pace si vezi-ti de viata
criss831
Postat pe 7 Noiembrie 2010 20:02
Miruna sa nu te superi dar ar fi mai bine pentru tine si viitorul tau...sa pui mana si sa studiezi profund LIMBA ROMANA. cat despre dragostea la 16 ani...e ca" ploaia de vara"..repede,tumultoasa...si trecatoare. lasa loc in inima ta pentru o viitoare "prima iubire" ... in viata vei iubi de N ori dar prima iubire nu se uita niciodata...asa ca incearca sa ai o iubire frumoasa ca si amintirile ,candva, sa fie frumoase.
vaiana
Postat pe 18 Noiembrie 2010 08:51
Miruna am citit ce ai scris,ceea ce zici tu e un fel de du-te vino, nimeni dupa acest site nu stie ce sfaturi sa iti dea, doar tu poti fi singura care poata sa vada realitatea cu adevarat si tot tu trebuie sa fii constienta de sentimentele tale fata de el, eu zic ca daca tine la tine ar trebuii sa fie cu tine, tu poate nu te tii dupa el, dar ideea e sa vorbesti cu el fata in fata.si sa ii zici ce nu iti place sau ce vrea el defapt de la tine.si cand o sa vorbesti cu el atunci o sa stii adevarul.cel mai bine e sa vb cu el.si o sa se rezolve problema.daca nu vrea nu vb cu tine nu ii pasa si nu iti da atentie ,deci ar trebuii sa terminati chestia du-te vino , ca asa nu e normal.
kudika328233
Postat pe 19 Noiembrie 2010 19:40
De la: kudika328233, la data 2010-11-19 19:40:38 ar trebuii sa terminati chestia du-te vino , ca asa nu e normal.

mesajul tau a fost un intreg du-te vino
miss_darine
Postat pe 19 Noiembrie 2010 19:47
nu s-a despartit de ea fara motiv.nu s-au despartit imediat;)
mimo_miru
Postat pe 23 Noiembrie 2010 09:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
inselata si cu banii luati ca sa zic asa 36 De la: ravenik_swwet 18 Mai 2009 16:52
PROVOCARE! 27 De la: yssa2010 12 Ianuarie 2012 19:53
negi genitali 2 De la: botez 4 Iulie 2010 13:01
buna tuturor 6 De la: scorpio67 11 Mai 2010 10:13
puterea de a merge mai departe 49 De la: ad_ad 28 Noiembrie 2010 06:35