Setari Cookie-uri

Amanta sau prietena? Mare dilema!!!

Daa ,cred ca iubesti persoana care nu trebuie ,cea pe care'' nu ai dreptul sa o iubesti '', eii !! si dragostea se hraneste cu obstacole. Nimic nu e mai usor decat sa te indragostesti de cineva care este deja indragostit sau sa iubesti sotia prietenului tau .Nu stiu de ce te complici ?Ti-a dat de inteles ca ar divorta,chiar nu cred asta ?!este parerea mea,nu te supara.
ella_mysterious
Postat pe 19 Septembrie 2010 22:00
Simti asa, pt ca e o iubire interzisa. In general, ceea ce e interzis, e mai "interesant". Trecand insa la planul concret, esti convins ca poti sa-ti asumi responsabilitatea de a creste niste copii care nu sunt ai tai? Esti convins ca vei putea sa-l infrunti deschis pe sotul ei, cand va afla de voi doi? Sigur, e foarte romantic ce spui tu...dar...hai sa coboram putin din nori si sa privim realitatea, asa cum e. Ea se simte neglijata in casnicie si de asta a apelat la tine...in loc sa incerce sa comunice deschis cu barbatul ei, cum ar fi fost normal. Nu a procedat bine, parerea mea... Trebuia sa incerce sa salveze casnicia, nu sa se arunce in bratele unui alt barbat! Stii ce se va intampla? Sa zicem ca ea va divorta si va veti casatori... Daca te trezesti ca lucrurile nu mai sunt ca la inceput si ca totul a fost un foc de paie? Una e sa vezi pe cineva de cateva ori pe saptamana, si alta e sa locuiesti cu persoana respectiva in aceeasi casa... Cat despre copii... Exista marea posibilitate sa nu te accepte drept tata si sa-ti faca viata un chin, ca sa se "razbune" pe tine. Treaba ta...dar eu spun ca nu e o idee buna sa te mai implici emotional... E pacat de tine, pari un om sufletist. Gaseste o femeie singura, fara obligatii, care sa te iubeasca sincer.
Micael
Postat pe 20 Septembrie 2010 22:24
Si inca ceva... Toti de pe forum, ti-au dat acelasi raspuns: relatia asta nu are niciun viitor. Ar trebui sa te puna pe ganduri lucrul asta... Daca atatia oameni gandesc asa, inseamna...ca asta e realitatea...din pacate.
Micael
Postat pe 20 Septembrie 2010 22:32
Buna ingeras.
Gandeste-te putin la urmatoarele intrebari si posibile raspunsuri.

Desi esti de mai mult timp in preajma ei, tu fiind prieten al sotului, abia de ceva timp a simtit ca esti persoana speciala din viata ei. De ce abia acum?
Un raspuns posibil este: esti singurul mascul din zona la care are acces usor, sotul nu mai poate fi luat in calcul.

Ai spus ca ea vrea sa faceti dragoste, dar tu nu vrei. Ai spus ca inca din prima saptamana puteai sa o ai. De ce?
Posibil ca isi doreste doar o relatie fizica. Cum tu nu ii oferi asta, a inceput sa creada ca te iubeste. Din acelasi motiv si tu crezi ca o iubesti pentru ca, iata, platonici fiind, tot vreti sa fiti impreuna. Ceea ce este fals, de fapt. Nu va iubiti. Sunteti emotional prinsi intr-un joc excitant si atat. Daca tot nu faceti sex, atunci faceti planuri si de la asta pana la divort (teoretic) nu mai e decat un pas.

Ai spus ca mai este si geloasa. De ce? In fond ea este cea care inseala, de fapt, si atunci de unde gelozia?
Ar putea sa fie mai degraba o femeie depresiva, nevrotica mai degraba. Gandeste-te, cand e vorba de doi copii la mijloc, nu te arunci in bratele prietenului sotului ca apoi sa ii mai faci si crize de gelozie; din contra, se presupune ca esti mai rezonabila si mai responsabila cand e vorba de viata altora in joc. Doar daca nu conteaza viata celorlati.

Ai spus ca fericirea copiiilor ei este pentru tine la fel de importanta ca si fericirea ei. De ce te minti?
Un copil va fi intotdeauna fericit daca ii are pe amandoi parintii langa el, fie ei cat de rai. Bine, nu vorbesc de situatii extreme ceea ce evident ca nu e cazul prietenului tau.

Gandeste-te: poate ca el nu e un sot bun petru sotia lui, dar esti sigur ca nu e un tata bun pentru copiii lui?
Cu ce drept, in numele carei fericiri personale vrei sa indepartezi un tata de copiii lui?!
Iar daca mama lor e dispusa sa sacrifice fericirea propriilor copii, macar tu da dovada de maturitate si intelege ca nimic nu il poate inclocui pe acel tata in inimile lor.

Vorbesti de intalniri in 3; poate ca e timpul sa organizati intalniri in 5; in felul asta vei avea in fata ta tot timpul imaginea unei familii care traverseaza o criza, dar care este o familie.

In locul tau as incerca sa salvez aceasta familie de la dezintegrare din cauza toanelor unei femei obosite de rolul ei. Poate ar trebui sa stai de vorba cu ea, sa afli ce o deranjeaza la sotul ei, sa o ajuti sa il vada altfel; poate ar trebui sa stai de vorba si cu prietenul tau pentru a afla ce simte el, sa ii atragi atentia ca poate nu se poarta tocmai bine cu sotia... Cred ca rolul de "psihoterapeut" al acestui cuplu ti-ar prinde bine si tie. E mai realist sa incerci sa ii ajuti.
funnymoon73
Postat pe 30 Septembrie 2010 23:18
Atunci când relația va fi publica , presimt ca cineva va ieși ciufulit.

Sa te încurci cu femeia celui mai bun prieten e într-adevãr mârlãnesc. Si copii ce vor zice? sunt sigur ca vor fi foarte confuzi și oricât le-ai explica ei nu vor putea înțelege (cel puțin pentru moment).

Oricum , povestea ta pare desprinsa din revistele "Povestea mea" , destul de delicata.

Curaj
lucian_tristan
Postat pe 1 Octombrie 2010 00:21
Cu sotul ei nu sunt prieten foarte bun. Suntem prieteni pur si simplu. Iar pe ea am vazuto prima data cu cateva saptamani inainte de a ne indragosti unul de altul. NU este nici pe departe o relatie platonica! Am avut intalniri si in 5 si au decurs foarte bine. E o relatie delicata, foarte placuta, iar in viata te lovesti de surprize de tot felul.
Oricum, multumesc de sfaturile si parerile voastre, ale tuturor!
ingerash_trist
Postat pe 1 Octombrie 2010 09:49
Daca te iubeste pe tine de ce sta cu sotul ei?
I_m_nuts2011
Postat pe 1 Octombrie 2010 11:05
ingerash_trist , TEMBELULE baga-ti mintile in cap !!!E femeie maritata si barbasu e si "bun prieten" de-al tau.Daca asa te porti tu cu prietenii mai bine sa-ti fie omul dusman decat prieten mah!!!
The_Exile
Postat pe 15 Octombrie 2010 01:08
Eu zic ca ar trebui sa lupti pt ea. Cand iubesti si simti ca esti iubit, capeti puteri nemarginite. Luptati impreuna si ve-ti reusi. Mult noroc!
alina_tm
Postat pe 20 Octombrie 2010 10:43
De la: kudika325686, la data 2010-10-20 10:43:06Eu zic ca ar trebui sa lupti pt ea. Cand iubesti si simti ca esti iubit, capeti puteri nemarginite. Luptati impreuna si ve-ti reusi. Mult noroc!

cata intelepciune!
vitamina_c
Postat pe 20 Octombrie 2010 10:45
De la: ingerash_trist, la data 2010-10-01 09:49:01Cu sotul ei nu sunt prieten foarte bun. Suntem prieteni pur si simplu. Iar pe ea am vazuto prima data cu cateva saptamani inainte de a ne indragosti unul de altul. NU este nici pe departe o relatie platonica! Am avut intalniri si in 5 si au decurs foarte bine. E o relatie delicata, foarte placuta, iar in viata te lovesti de surprize de tot felul.

Eu zic sa ti faci putere si sa lupti, daca o iubesti cu adevarat chiar merita si nu conteaza ce spunea lumea din jur, daca si copii te plac este minunat. Insa gandeste te foarte bine inainte, ar fi pacat daca ai lua o decizie proasta pentru ca nu vei mai putea da inapoi chiar daca ai vrea. Ea cu cati ani este mai mare decat tine ?
lover_woman
Postat pe 20 Octombrie 2010 16:42
De la: ingerash_trist, la data 2010-09-19 16:35:50De cele mai multe ori, NU! Oricum cu relatia asta mi-am incalcat foarte multe principii. Nu-mi pare rau decat de un lucru: k ne iubim foarte mult... si iubirea reciproca in viata este extrem de rara. Altfel, as fi terminato de mult... de fapt nu as fi acceptat relatia... pentru ca ea a inceput! Se simtea foarte singura, barbatul ei nu-i da atentia cuvenita cu toate ca merita, face de toate in casa si are numai reprosuri de la el...
sczuza-ma ca te intreb..esti sigur ca te iubeste pe tine? de multe ori apar confuzii...nu stii pe cine iubesti cu adevarat..
dianatl
Postat pe 20 Octombrie 2010 20:56
tare mias dori sa fie doar o gluma (ingerasy) dar dupa cum te arunci asa cu capul inainte se pare ca nu prea sti cum se intretine o familie, sfatul meu de vrei sa il asculti ar fi sa te retragi, in rest tu faci ce crezi
kudika171801
Postat pe 20 Octombrie 2010 21:56
De la: ingerash_trist, la data 2010-10-01 09:49:01Cu sotul ei nu sunt prieten foarte bun. Suntem prieteni pur si simplu. Iar pe ea am vazuto prima data cu cateva saptamani inainte de a ne indragosti unul de altul. NU este nici pe departe o relatie platonica! Am avut intalniri si in 5 si au decurs foarte bine. E o relatie delicata, foarte placuta, iar in viata te lovesti de surprize de tot felul.

Deci esti prieten, nu esti prieten.......va si intalniti in 5.
D'le, tu esti trilili la cap, scuza-ma......te minti singur.
Aici in N pagini iti zic tot atat de multi oameni ca NU faci bine ceea ce faci, si tu o ti-i pe a ta.
Tu de fapt ce astepti de la noi toti?!
Se pare ca nu stii proverbul: " cand 2 oameni iti zic ca esti beat, e timpul sa mergi la somn".
Eu am citit absolut tot topicul, inca de cand l-ai deschis, am vazut ca toti incearca sa te puna pe brazda sa zic asa, si tu chiar si acum, de peste o luna, esti tot pe aratura.
Poate ti-as fi dat si eu un sfat mai dulce, insa la fel ca ceilalti, ca nu-i bine, dar vad ca si asa te doare fix in paispe' ca prin tampenia ta, ai distruge 3 oameni ( 2 copii si sotul, ca ea biata e depresiva, viseaza giugiuleli si cai verzi pe pereti)
Oricum, ce s-o mai lungim, ia-o la tine, cu copii cu tot si o sa vezi ca o sa-ti plangi de mila, iar Dumnezeu nu o sa te ierte, fii pe pace!
Succes si minte multa, ca scuza-ma, mintea-ti cam lipseste.
stem_29
Postat pe 20 Octombrie 2010 22:38
De la: kudika171801, la data 2010-10-20 21:56:09tare mias dori sa fie doar o gluma (ingerasy) dar dupa cum te arunci asa cu capul inainte se pare ca nu prea sti cum se intretine o familie, sfatul meu de vrei sa il asculti ar fi sa te retragi, in rest tu faci ce crezi

sigur ca face ce vrea daca e barbat dar treaba cu prietenul nu e prea onorabila
pickard
Postat pe 20 Octombrie 2010 22:43
De la: pickard, la data 2010-10-20 22:43:47
De la: kudika171801, la data 2010-10-20 21:56:09tare mias dori sa fie doar o gluma (ingerasy) dar dupa cum te arunci asa cu capul inainte se pare ca nu prea sti cum se intretine o familie, sfatul meu de vrei sa il asculti ar fi sa te retragi, in rest tu faci ce crezi

Poate ingerash nu este un las ca restul barbatilor sa fuga chiar daca lasa in urma iubirea vietii, de ce nu vedeti problema si din alt unghi decat al renuntarii, ca ce, ca e greu ca are copii?? si ce daca ? cand iubesti cu adevarat nimic nu te opreste.
lover_woman
Postat pe 20 Octombrie 2010 22:56
De la: lover_woman, la data 2010-10-20 22:56:18

Poate ingerash nu este un las ca restul barbatilor sa fuga chiar daca lasa in urma iubirea vietii, de ce nu vedeti problema si din alt unghi decat al renuntarii, ca ce, ca e greu ca are copii?? si ce daca ? cand iubesti cu adevarat nimic nu te opreste.

Aha, intelept esti tu:))
Da, asa e cum zici tu cand niciunul din 2 nu au obligatii
Insa vezi tu, cand doamna aceasta are dupa ea 2 copii, acestia pot ajunge depresivi si poate chiar la psiholog, pt. ca un OM matur nu stie cum sa-si dozeze sentimentele...
Dragule, atata timp cat esti OM cu obligatii ( ceea ce nu-i cazul acestui domn cu topicul) pui altfel problema, ca de ex.: oare peste cate capete nevinovate calc?! oare cati oameni trimit la medic, oare copiii mei nu o sa ajunga sa umble nebuni pe strada, nestiind ce sa aleaga, intre mama sau tata?!
Cam asta-i o particica din amploarea acestei asa zise iubiri.........care de fapt e un mare fasssss.......doamna e plictisita de sot, el e vreun tomnatec( domnul cu topicul)......si se baga in familia omului care probabil munceste pana pica in nas sa intretina o familie, cu doi copii.......
Domnul cu topicul crede ca a intretine o familie e doar sa te joci cu copiii.
Probabil acest sot, al doamnei o tine acasa, tocmai ca el sa poata sa-i intretina, si ea uite cu ce-si umple timpul:)
Nu-i probabil, e sigur........ca altfel cu siguranta nu ar avea timp de altceva...dupa 8-10 ore de servici si 2 copii, cu siguranta nu ai timp de harjoneli cu " vecinul" care-i prieten cu sotul ....astea-s texte de femeie fara ocupatie.
Se trezesc ei de-i prinde " omul muncitor" la realitate:) probabil le ia si copiii si ii lasa in plata lor.
Asa ca stimate domn/ doamna......cand deja un om, respectiv o femeie are copii, sot si casa...pana-s maricei, atentia ei sunt copilasii, nicidecum vecinul:)......mai ales daca sotul ei e om muncitor si-si bate capul cum sa-si intretina familia.....probabil uneori neglijand joaca cu copiii, lasand-o in seama mamei pe care tot el o tine acasa, " suplinind" lipsa lui........care-i in " lupta" dupa banii necesari......zi de zi.
stem_29
Postat pe 20 Octombrie 2010 23:22
De la: ingerash_trist, la data 2010-09-19 16:24:08Sunt implicat intro relatie foarte frumoasa, speciala, dar in acelasi timp periculoasa si grea din punct de vedere sufleteste. Ea este casatorita, eu nu. Are doi copii la scoala, eu nu. Sotul este unul dintre prietenii mei. Problema mare este ca ma iubeste foarte mult, este delicata, tandra, geloasa... desi nu are motive pentru ca eu nu mai am pe altcineva in viata. Si o iubesc si eu enorm de mult, foarte mult. Ma face foarte fericit! Mi-am asumat cu greu statutul de amant (desi este impropriu spus pentru ca nu am facut niciodata dragoste in 7 luni de cand suntem impreuna! - nu prea vreau eu, cu toate ca ea vrea!)... Petrecem destul de mult timp toti trei, mult mai putin timp doar noi doi. Imi este greu si nu stiu incotro sa o apuc!!!

ar fi frumos din partea ta sa pui punct acestei asa zise relatii,gandestete la copii si la prietenul tau.. si la tine ,crezi ca daca vei ramane cu ea va fi pt totdeauna??ia gandestete! eu zic ca o sa faca la fel si cu tine..
Creata24
Postat pe 21 Octombrie 2010 02:13
De la: ingerash_trist, la data 2010-09-19 20:26:27Multumesc. E dreptul fiecaruia de a fii fericit! Si cu cat fericirea se obtine mai greu, cu atat e mai frumoasa. Cel putin asa gandesc eu pentru ea, pentru copii... si apoi pt mine. Fericirea lor in viata mea e pe primul loc.

daca esti cu ea de mai mult de 4 ani poti sa spui asta, daca nu, din cat am citit eu ce ai scris, este o atractie sexuala intre voi, ce e drept infranata pe undeva de vina pe care ti-o simti fata de familia ei si fata de prietenul tau. e greu intr-adevar sa dai inapoi acum pentru ca ai facut niste legaturi. insa nu ai onoare. noi barbatii suntem logici pentru a putea sa decidem binele si rau atat pentru familia noastra cat si pentru prieteni. cand suntem compromisi emotional suntem femei. eu zic ca onorabil este sa nu intri peste prietenul tau. exista foarte multe femei in lumea asta, ce te face sa crezi ca doar una din ele e deosebita. cate femei ai cunoscut in ultimul timp de crezi asta? nu stiu, dar oricat as tine la o femeie nu m-as baga peste prieteni nici macar pentru o aventura, dar sa ii iau sotia.
sa speram ca nu o sa am niciodata prieteni ca tine.
leo_
Postat pe 21 Octombrie 2010 02:49
care`i amanta si care`i prietena ?si..de fapt ..care`i dilema ?? ca pt mine intradevar e mare ...nu pricep !!!
blaa
Postat pe 21 Octombrie 2010 02:50

problema este nu cand, ci cat iubesti cu adevarat? problema este, ai resurse sa faci ce trebuie? poti intretine copii (scoala, haine, placeri minore alea alea). poti sa ai grija de o persoana care deja este neglijata de cineva si va cere mult timp afectiune si resurse pana va oferi ceva? exista un barometru al dragostei care spune ca vei face toate astea? de ce nu face el o simulare de genul: iubito spune-mi toate cheltuielile de luna asta ale tale si ale copiilor si eu iti dau banii pentru ele. mai spune-mi si ce alte nevoi am si sa ti le rezolv (ma refer la plata de facturi, facut piata etc). si dupa poti sa iti aproximezi cat costa dragostea. daca rezista macar un an asa atunci o iubeste
leo_
Postat pe 21 Octombrie 2010 02:57
De la: leo_, la data 2010-10-21 02:57:05

problema este nu cand, ci cat iubesti cu adevarat? problema este, ai resurse sa faci ce trebuie? poti intretine copii (scoala, haine, placeri minore alea alea). poti sa ai grija de o persoana care deja este neglijata de cineva si va cere mult timp afectiune si resurse pana va oferi ceva? exista un barometru al dragostei care spune ca vei face toate astea? de ce nu face el o simulare de genul: iubito spune-mi toate cheltuielile de luna asta ale tale si ale copiilor si eu iti dau banii pentru ele. mai spune-mi si ce alte nevoi am si sa ti le rezolv (ma refer la plata de facturi, facut piata etc). si dupa poti sa iti aproximezi cat costa dragostea. daca rezista macar un an asa atunci o iubeste

Draga Leo, confunzi dragostea cu bunurile materiale, un barbat puternic si care iubeste sincer lupta pt acea femeie si ai vazut ca ingeras_trist ar putea intretine si cei doi copii si a spus ca fericirea copiilor este pe primul loc, mai clar de atat nu si poate exprima dragostea pe care o simte, cred ca ar face orice de dragul ei, eu nu l condamn.
lover_woman
Postat pe 21 Octombrie 2010 18:11
Las-o ,uit-o! Daca tii la ea, si la familia ei,si la copiii ei LAS-O!!!!!Nu e pentru tine,aparent ... pentru ea tu esti mai special,pentru ca intre ea si sotul ei sunt sentimente de atasament,ii leaga foarte tare copiii,poate uneori tu esti mai tandru,mai afectuos cu ea...dar atit!!!! UIT-O!!!!Nu te mai duce la ei in casa,e cel mai bine pentru toti....iti spun ca o astfel de experienta nu se termina decit cu multa ,multa suferinta....
kudika227120
Postat pe 21 Octombrie 2010 20:34
De la: lover_woman, la data 2010-10-21 18:11:16

Draga Leo, confunzi dragostea cu bunurile materiale, un barbat puternic si care iubeste sincer lupta pt acea femeie si ai vazut ca ingeras_trist ar putea intretine si cei doi copii si a spus ca fericirea copiilor este pe primul loc, mai clar de atat nu si poate exprima dragostea pe care o simte, cred ca ar face orice de dragul ei, eu nu l condamn.

ar putea din vorbe. esenta barbatului este transpunerea vorbelor in fapte. un barbat cand e indragostit si nu are problemele in fata promite multe. problema apare cand sunt problemele in fata lui ce face. fuge sau si le asuma. deocamdata este la stadiul de declaratii. sa nu crezi tot ce spune un barbat
leo_
Postat pe 22 Octombrie 2010 11:05
De la: leo_, la data 2010-10-22 11:05:51
De la: lover_woman, la data 2010-10-21 18:11:16

ar putea din vorbe. esenta barbatului este transpunerea vorbelor in fapte. un barbat cand e indragostit si nu are problemele in fata promite multe. problema apare cand sunt problemele in fata lui ce face. fuge sau si le asuma. deocamdata este la stadiul de declaratii. sa nu crezi tot ce spune un barbat

dap, vorba asta mi o spune mama mereu si tot nu ma invat minte
lover_woman
Postat pe 22 Octombrie 2010 11:47
vrei sa fi prietena mea? sau macar amanta!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 22 Octombrie 2010 11:48
Asta ca nu ati facut-o deloc o cred stii de ce? am fost in aceeasi situatie(pana la urma s-a intamplat dar mult mai tarziu) seamana mult el prieten cu actualul exsot si exsot din cauza lui asa. Situatia difera un pic in cazul meu si el este casatorit el a ramas casatorit eu nu.

Daca te iubeste va divorta, atunci cand o femeie iubeste un barbat cu adevarat faca tot ce ii sta in putere.

Nu uita asta, te rog.

Eu am divortat pentru el si m-am ales cu fix nimic sper sa nu fie si cazul ei.

E greu, stiu.
In relatiile de acest gen, in general , nu se termina totul roz este foarte important sa stiti ce vreti.
In cazul meu el a ales sa se scalde intr-o casnicie ratata. Ea iubeste pe altul mi-a spus ea am fost prietene, dar sta cu el de gura lumii si pentru copil.
Decat asa mai bine singur/a.
alexia30
Postat pe 22 Octombrie 2010 12:23
copii oricat de mult ti-ar place tot nu o sa te iubesca ca pe tatal lor...si poate la un moment dar o sa te considere pe tine vinovat de toata situatia creata!
roz5blue6lila7
Postat pe 22 Octombrie 2010 12:31
Deocamdata e mai greu, dar ea este mult mai convinsa decat mine ca lucrurile se vor aseza in favoarea noastra. Noi amandoi suntem gata sa ne asumam noua viata! Nu au fost toate pe roze pana acuma in relatia noastra, ne-a fost greu, ne-a fost si bine, a avut niste probleme de sanatate si am ajutato cat de mult am putut. E o relatie interzisa doar din prisma celor inapoiati si care habar nu au ce este viata si ce inseamna sa iubesti si sa fii iubit cu adevarat. Nu sunt ca alti barbati... si cand va divorta o voi lua 100% de nevasta si cu bune, si cu rele. Vorbea cineva de resursele financiare: nu este nicio problema - avem destul si eu, si ea, si copiii incat sa traim din acest punct de vedere foarte linistiti toata viata.
Ce e pacat e ca exista inca mentalitatea asta tampita a multora, chiar comunista, ca daca te-ai casatorit trebuie sa ramai casatorit pana la moarte. De ce? De placerea artei? Din obisnuinta? Sa nu sufere altii? Baliverne!!! Un om cu capul pe umeri intotdeauna stie cum sa faca (din punct de vedere social, financiar, fizic, psihic, moral) sa fie bine unei familii. Nu s-a inventat divortul acuma si nici despartirile! Ce rost sa stai langa cineva doar din obisnuinta? De ce? Pentru ce? Daca intre cei doi nu mai exista nimic din nici un punct de vedere, ce rost are sa se chinuie? Iata adevaratele intrebari la care ar trebuie sa-si raspunda cativa din cei care nu ma aproba si ma condamna (nu toti dintre ei, cativa mai cu capul in urma!).
Zicea cineva cat costa dragostea? Dragostea nu are valoare mai retardatule!Banii se fac daca te duce capul. Daca nu ramai tot prost si fara bani!
EU VA MULTUMESC SINCER TUTUROR DE AICI (si celor care ma condamna, si celor care ma inteleg)! MULTUMESC SINCER. Sunt sfaturi interesante si uneori e foarte importanta si parerea altora. Dar, intotdeauna trebuie sa stim sa avem puterea de a vedea realitatea si de a multumi asa cum se cuvine! Multumesc.
ingerash_trist
Postat pe 23 Octombrie 2010 17:56
De la: ingerash_trist, la data 2010-10-23 17:56:04Deocamdata e mai greu, dar ea este mult mai convinsa decat mine ca lucrurile se vor aseza in favoarea noastra. Noi amandoi suntem gata sa ne asumam noua viata! Nu au fost toate pe roze pana acuma in relatia noastra, ne-a fost greu, ne-a fost si bine, a avut niste probleme de sanatate si am ajutato cat de mult am putut. E o relatie interzisa doar din prisma celor inapoiati si care habar nu au ce este viata si ce inseamna sa iubesti si sa fii iubit cu adevarat. Nu sunt ca alti barbati... si cand va divorta o voi lua 100% de nevasta si cu bune, si cu rele. Vorbea cineva de resursele financiare: nu este nicio problema - avem destul si eu, si ea, si copiii incat sa traim din acest punct de vedere foarte linistiti toata viata.
Ce e pacat e ca exista inca mentalitatea asta tampita a multora, chiar comunista, ca daca te-ai casatorit trebuie sa ramai casatorit pana la moarte. De ce? De placerea artei? Din obisnuinta? Sa nu sufere altii? Baliverne!!! Un om cu capul pe umeri intotdeauna stie cum sa faca (din punct de vedere social, financiar, fizic, psihic, moral) sa fie bine unei familii. Nu s-a inventat divortul acuma si nici despartirile! Ce rost sa stai langa cineva doar din obisnuinta? De ce? Pentru ce? Daca intre cei doi nu mai exista nimic din nici un punct de vedere, ce rost are sa se chinuie? Iata adevaratele intrebari la care ar trebuie sa-si raspunda cativa din cei care nu ma aproba si ma condamna (nu toti dintre ei, cativa mai cu capul in urma!).
Zicea cineva cat costa dragostea? Dragostea nu are valoare mai retardatule!Banii se fac daca te duce capul. Daca nu ramai tot prost si fara bani!
EU VA MULTUMESC SINCER TUTUROR DE AICI (si celor care ma condamna, si celor care ma inteleg)! MULTUMESC SINCER. Sunt sfaturi interesante si uneori e foarte importanta si parerea altora. Dar, intotdeauna trebuie sa stim sa avem puterea de a vedea realitatea si de a multumi asa cum se cuvine! Multumesc.

Cu riscul sa imi sara un intreg forum in cap spun foarte clar ca acest om are DREPTATE.
Am fost in aceeasi situatie ba mai mult am divortat pentru el dar din cauza acestei mentalitati a ramas sa se scalde intr-o casnicie demult ratata.
Eu mi-am vazut de viata mea si nu regret ca am divortat.
Parintii mei mi-au facut un intreg scandal ca ce spune lumea? nu m-a interesat i-am spus mamei mele clar NU traiesti tu viata mea ci eu, nu ai trait tu cu el ci Eu asa ca taci cu ideile voastre care sunt praf.
Bvo, daca toti ar gandi asa ar fi altceva.
alexia30
Postat pe 24 Octombrie 2010 20:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prietenie prea mare... 3 De la: kitty_krieger 29 Aprilie 2010 14:23
Unde am gresit?? 19 De la: anastasia_m 25 Aprilie 2010 11:16
iubire inposibila 2 De la: DiavolytaTa 25 Martie 2009 18:55
Iubiri imaginare... (??) 168 De la: kudika333981 5 Aprilie 2011 19:42
iubire imposibila 21 De la: MaraDonna 23 Septembrie 2009 23:17