Mai multe
|
Apel telefonic la o agentie de fotomodele din capitala. O voce pitigaiata spune: - Alo! Agentia de fotomodele Superstar? - Da. - As vrea sa stiu. Cât platiti pentru o sedinta foto? - De platit, platim foarte bine, dar suntem si foarte exigenti. Primim doar fotomodelele care se încadreaza în masurile 90-60-90. - O, din punctual acesta de vedere va asigur ca nu vor fi niciun fel de probleme. La mine coincide întru totul: si înaltimea, si vârsa, si greutatea. |
||
|
Lucia38 Postat pe 17 Octombrie 2010 21:56 |
||
|---|---|---|
|
Q: Ce este iubirea? A: Lumina vietii. Q: Ce este casatoria? A: Factura la lumina. |
||
|
musulache Postat pe 18 Octombrie 2010 12:40 |
||
|
Se intalnesc doi viermi.Unul: -Ma unde e tac-tu? -A plecat la pescuit
|
||
|
|
||
|
butterfly84 Postat pe 18 Octombrie 2010 19:24 |
||
De la: Lucia38, la data 2010-10-17 21:56:41Apel telefonic la o agentie de fotomodele din capitala. O voce pitigaiata spune:
|
||
|
coldwind Postat pe 18 Octombrie 2010 19:28 |
||
|
-Cine la batut prima oara pe Mihai Viteazu? - Maica-sa!!!!
|
||
|
KNIGHT_31 Postat pe 18 Octombrie 2010 20:09 |
||
De la: KNIGHT_31, la data 2010-10-18 20:09:33-Cine la batut prima oara pe Mihai Viteazu? |
||
|
anastasia_m Postat pe 18 Octombrie 2010 20:10 |
||
|
La scoala, profa intreaba copiii: - Spuneti, copii, care e cel mai paros animal ce exista? - Ursul, spune un elev. - Vulpea, altul. - Iepurele, pisica, leul, etc. ceilalti. Bula ridica si el mana: - Doamna de muzica... - Pai cum, mai tampitule, ce ti-a venit?... De unde ai scos si prostia asta? - De la domnu' de desen, care a zis ca un an i-a trebuit pana a parlit-o... |
||
|
Nonaflowermay Postat pe 18 Octombrie 2010 21:18 |
||
Doi studenti de la ASE...tipo si tipa sunt inpreuna intr-o camera de hotel,erau in vacanta la munte,...Pe la miezu nopti,studentul zice....Actiunile sunt in crestere.Imi pare rau,dar BURSA este inchisa,raspunde ea.Dupa vreo cateva minute,iar..Actiunile cresc tot mai mult.Imi pare rau,BURSA este inchisa.Si iar.Actiunile au ajuns nivelul maxim. Imi pare rau,BURSA este inchisa.Dupa cateva minute,dupa ce se mai gandeste putin tipa zice.S-a deschis BURSA.Imi pare rau,am vandut actiunile pe sub mana..
|
||
|
kudika056560 Postat pe 18 Octombrie 2010 21:49 |
||
|
Iþic se duce la vecinul sãu, ªtrul, ºi-l întreabã: - Mãi ªtrul, îþi plac femeile care au burta mare cît un butoi? - Nu! vine rãspunsul prompt. - Îþi plac femeile care au dinþii stricaþi? - Nu! Ce dracu’, Iþic!? - Îþi plac, poate, cele care au fundul mare, gras ºi plin de celulitã? - Nu! Cum naiba sã-mi placã? spune ªtrul oripilat. - Dar cele cu varice? - Iþic, deja mã enervezi! - Atunci, spune-mi ºi mie de ce dracu’ te culci cu nevastã-mea?!?!? |
||
|
goddessafrodita Postat pe 18 Octombrie 2010 23:03 |
||
|
Doi prieteni mergeau pe strada, unul dintre ei gãseºte o oglindã, o ridicã si…. : - Bã, uite o pozã cu mine! - Ia dã-mi-o ºi mie! Ha, ha, ha, ce faþã de prost ai! |
||
|
goddessafrodita Postat pe 18 Octombrie 2010 23:10 |
||
|
Merge o babã cu bicicleta, un vecin o întreabã: - Unde mergi, babo? - La cimitir. - ªi bicicleta cine o aduce înapoi acasã? |
||
|
goddessafrodita Postat pe 18 Octombrie 2010 23:21 |
||
|
Un poliþist vine-ntr-o zi acasã cu un televizor ultimul rãcnet. - De unde ai televizoru’? întreabã soþia. - L-am cîºtigat la un concurs organizat de poliþie. - Ce fel de concurs? - De matematicã. - ªi ce v-au dat de fãcut? - “Cît fac 5×5?” Iar eu, cu 17, am ieºit pe locul trei.
|
||
|
goddessafrodita Postat pe 18 Octombrie 2010 23:36 |
||
|
Intr-o dimineata, pentru ca sa faca ceva diferit, sotia ia barca de pescuit a sotului si iese pe lac sa citeasca o carte. Pe cand citea ea mai bine apare o santinela: -Buna ziua doamna, imi puteti spune ce faceti aici? intreaba patrula. -Buna, raspunde ea, citesc o carte. -Va aflati intr-o zona in care pescuitul este interzis, o informeaza barbatul. -Bine domnule, dar eu nu pescuiesc, eu citesc. -Da, dar aveti toate sculele necesare si puteti incepe oricand. Va trebui sa amendez, sa va confisc sculele de pescuit si sa va duc la sectie. -Bine, dar sa stiti ca va voi acuza de hartuire sexuala, spune femeia. -Dar nici nu m-am atins de dumneavoastra, raspunde mirat barbatul. -Da, dar aveti toate sculele necesare si puteti incepe oricand...
|
||
|
KNIGHT_31 Postat pe 19 Octombrie 2010 20:18 |
||
De la: mitura, la data 2010-09-27 22:16:17Un om avea un cal si calul n-avea nimic impotriva ca un om avea un cal dar calul n-avea nimic impotrica ca un om avea un cal...... |
||
|
dyadya Postat pe 19 Octombrie 2010 21:17 |
||
De la: dyadya, la data 2010-10-19 21:17:22De la: mitura, la data 2010-09-27 22:16:17Un om avea un cal si calul n-avea nimic impotriva broblem? |
||
|
mitura Postat pe 19 Octombrie 2010 21:22 |
||
De la: KNIGHT_31, la data 2010-10-19 20:18:24Intr-o dimineata, pentru ca sa faca ceva diferit, sotia ia barca de pescuit a sotului si iese pe lac sa citeasca o carte. Pe cand citea ea mai bine apare o santinela:
|
||
|
angelalb Postat pe 20 Octombrie 2010 16:43 |
||
|
Un tip sta la coada la casa cand deodata observa ca o blondina super sexy, si ea la coada, ceva mai in spate, il saluta cu un fluturat de mana si-i zambeste prietenos... Tipului nu-i vine sa creada ca o tipa atat de bine il cunoaste, asa ca o intreaba: -Scuzati, ne cunoastem cumva? -Nu sunt chiar sigura, dar cred ca sunteti tatal unuia dintre copiii mei, raspunde frumusetea. Tipul isi aduce aminte de singura data cand si-a inselat sotia. -Dumnezeule, deci esti dansatoarea de striptease cu care am petrecut in seara dinaintea nuntii pe masa de ping-pong, de fata cu toti baietii... in timp ce colega ta ma biciuia cu telina uda si-mi baga un castravete in fund? -Nu, raspunde tipa rece, sunt profesoara de romana a fiului dumneavoastra! |
||
|
visan_georgiana Postat pe 20 Octombrie 2010 17:27 |
||
De la: anastasia_m, la data 2010-10-18 20:10:21De la: KNIGHT_31, la data 2010-10-18 20:09:33-Cine la batut prima oara pe Mihai Viteazu?
|
||
|
KNIGHT_31 Postat pe 20 Octombrie 2010 18:30 |
||
|
In fata portii Raiului ajung trei barbati. Cand iese Sf. Petru le spune: - Imi pare rau fiilor dar in Rai nu mai este loc decat pentru o singura persoana. Ceilalti doi se vor duce in Iad si vor suferi torturi interminabile. Unul dintre cei trei intreaba cum se va decide cine merge in Rai, iar Sf. Petru le spune: - Pai cine imi va spune cea mai interesanta istorie despre cum a murit, va merge in Rai! Acestea fiind spuse, il cheama pe primul barbat in biroul lui. Acesta ii povesteste: - Se facea ca imi dadusem seama ca nevasta ma insela. Asa ca intr-o zi plec de la servici mai devreme ca sa o surprind. Sparg usa si o gasesc goala in mijlocul camerei. Caut in toata casa si nu gasesc nimic, iar in momentul in care eram pe punctul de a-mi cere scuze de la doamna mea, il zaresc pe amant atarnand de o fereastra si fara sa ma mai gandesc il lovesc cu toata puterea cu o bata de baseball, tipul cade dar se prinde 2 etaje mai jos de o alta fereastra, atunci iau frigiderul intr-un atac de furie si-l arunc pe fereastra cu motiv de a-l distruge complet. Faza este ca mi se prinde haina in usa frigiderului si cad cu el cu tot si mor, dar macar ma consolez ca amantul a murit si el. Sf. Petru il cheama pe al doilea om la el in birou. Acesta ii spune povestea lui: - Eu eram curatator de ferestre si cum lucram le etajul 20, cad de pe platforma, dar prin miracol ma prind 5 etaje mai jos de o fereastra. Faza este ca iese un descreierat cu o bata de baseball si ma pocneste pana cad. Prin alt miracol ma prind de o fereastra mai jos. Fericit incep sa ma catar ca sa intru in camera, dar acelasi descreierat imi arunca un frigider in cap si cad pana ce mor. Sf. Petru cheama pe al treilea om la el in birou. Acesta ii spune povestea lui: - Pai sa vezi, eu eram gol intr-un frigider.... . |
||
|
goddessafrodita Postat pe 20 Octombrie 2010 19:33 |
||
|
Ce zice cocosul cand alearga dupa gaina?...Daca o prind ii arat eu...daca nu fac sport! Dar gaina alergata de cocos?...Daca stau zice ca-s kurva ,daca fug zice ca-s lasha ; mai bine ma fac ca ma impiedic... |
||
|
The_Exile Postat pe 20 Octombrie 2010 20:35 |
||
|
Stau la bar in localul meu preferat... Deodata intra pe usa cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata.... Ma gandesc cum sa intru cu ea in vorba si comand o sticla de sampanie.Trimit chelnerul la masa ei, cu sticla si un biletel daca doreste sa bem impreuna. Ea citeste biletelul si imi zambeste (ce frumoasa e !) scrie ceva si imi trimite mesajul ei prin chelner. Pe bilet sta scris: "Onorate Domn, daca as bea cu dvs. din aceasta sticla, ar trebui ca in garajul dvs. sa existe cel putin un Mercedes, pe contul dvs. cel putin un milion, in pantalonii dvs. ar trebui sa fie 17 cm , iar o vila in Insulele Canare ar fi deasemenea de dorit." Citesc...hmm ! OK, si, ca un om educat si de caracter, ii scriu inapoi putin suparat: "Stimata Doamna, in garajul meu se afla un Ferrari, un Porsche si un Mercedes, pe fiecare din cele 8 conturi ale mele se gasesc cate doua milioane de dolari , am case de vacanta in Bali , Florida si Elvetia...insa niciodata, nici pentru cea mai frumoasa femeie din lume nu mi-as taia 4 cm !!!!!! Va rog, deci, sa-mi returnati sticla ! " |
||
|
Nonaflowermay Postat pe 21 Octombrie 2010 20:30 |
||
|
Studenta blonda sustine examenul la Economie. Subiectul : teoria economica a lui Adam Smith. Profesorul, in varsta, observa ca studenta nu are idee despre teoria economica si dorind, totusi, s-o promoveze o intreba: - Dar care este prenumele lui Smith? Fata se uita in sala – poate vre-un coleg ii va sopti, dar in zadar. - Hai amintiti-va, este atat de simplu! Fara rezultat. Profului i se face mila de studenta si parinteste o intreaba: - Atunci, spune-mi: cum il chema pe primul barbat? Fata rosind si evident rusinata raspunde: - Petrica …
|
||
|
Nonaflowermay Postat pe 21 Octombrie 2010 20:40 |
||
|
Studenta blonda sustine examenul la Economie. Subiectul : teoria economica a lui Adam Smith. Profesorul, in varsta, observa ca studenta nu are idee despre teoria economica si dorind, totusi, s-o promoveze o intreba: - Dar care este prenumele lui Smith? Fata se uita in sala – poate vre-un coleg ii va sopti, dar in zadar. - Hai amintiti-va, este atat de simplu! Fara rezultat. Profului i se face mila de studenta si parinteste o intreaba: - Atunci, spune-mi: cum il chema pe primul barbat? Fata rosind si evident rusinata raspunde: - Petrica …
|
||
|
Nonaflowermay Postat pe 21 Octombrie 2010 20:40 |
||
|
Un tip intra in farmacie si cere un pachet de prezervative. - Ce numar doriti? Intreaba farmacista. - Nu stiu. - Luati tabla asta cu gauri de diferite marimi si mergeti la toaleta sa vedeti. Dupa minute bune tipul revine. - Ei ce numar sa fie? Intreaba farmacista. - Da-le dracului de prezervative, cat face tabla? |
||
|
Nonaflowermay Postat pe 21 Octombrie 2010 20:43 |
||
|
Blonda completeaza un formular pentru o slujba. Cu mari eforturi reuseste sa treaca de rubricile nume; varsta; adresa;…etc. Ajunge la ultima rubrica: Salariu dorit. Dupa cateva minute de gandire scrie : DA. |
||
|
Nonaflowermay Postat pe 21 Octombrie 2010 20:45 |
||
|
Suna soneria. Sotia disperata se roaga: - Doamne fa sa dispara amantul, iar sotul sa nu stie nimic. La care un glas din inalturile cerului spune: - Bine, fie...te scap... dar cand o sa mori o sa ti se traga de la apa. Sotia a fost bucuroasa ca a scapat de amant, gandindu-se ca in ceea ce priveste apa...va avea grija si se va feri. Peste un timp apare o oferta de nerefuzat pentru o croaziera pe mare, impreuna cu toate prietenele ei. Se duce femeia in excursie, cand deodata incepe o furtuna. Femeia iar se roaga: - Doamne, stiu ca mi-ai spus ca o sa mor din cauza apei...dar acum, gandeste-te...sunt atatia oameni nevinovati...pentru mine o sa omori toti oamenii de pe acest vas? La care glasul raspunde: - De-ai sti de cati ani ma chinui sa va adun pe toate la un loc... |
||
|
Nonaflowermay Postat pe 21 Octombrie 2010 20:47 |
||
|
Jack si prietenii lui s-au dus sa joace golf intr-o sambata... Cand erau pregatiti sa joace un tip necunoscut a venit la ei si i-a intrebat daca poate sa li se alature... Dupa cateva lovituri unul din prietenii lui Jack era curios sa stie ce meserie are tipu' asa ca l-au intrebat... Tipu' a spus ca este un assasin platit, iar ei au inceput sa rada. Tipu' a spus ca nu glumeste, are pusca in geanta de golf si ca pot sa se uite sa se convinga. Asa ca Jack a hotarat sa verifice geanta tipului... si spre surprinderea lui... in geanta era intradevar o pusca cu o luneta mare... Jack l-a intrebat pe tip daca poate sa se uite sa-si vada casa prin luneta... Cand Jack s-a uitat, si-a vazut casa si fereastra de la dormitor, a vazut-o si pe sotia lui, era dezbracata... si pe vecinul lui...si el era dezbracat... Nervos l-a intrebat pe assasin cat il costa sa-i omoare... Tipu' a spus ca 1.000$ pt. fiecare foc nimerit... Jack: "1..000$! Bine... vreau 2 focuri... Vreau sa o impusti pe sotie in gura pt. ca m-am saturat sa o tot aud zi de zi, si pe vecinul meu in sula pt. ca a indraznit sa se culce cu sotia mea"... Assasinul a spus ca este de acord, s-a pregatit si a inceput sa se uite prin luneta... Dupa vreo 5 min.... Jack plin de nerabdare, l-a intrebat de ce ii trebuie atat de mult... Asasinul: "Stai calm! Incerc sa-ti economisesc 1000$..." |
||
|
Nonaflowermay Postat pe 21 Octombrie 2010 20:48 |
||
|
Jack si prietenii lui s-au dus sa joace golf intr-o sambata... Cand erau pregatiti sa joace un tip necunoscut a venit la ei si i-a intrebat daca poate sa li se alature... Dupa cateva lovituri unul din prietenii lui Jack era curios sa stie ce meserie are tipu' asa ca l-au intrebat... Tipu' a spus ca este un assasin platit, iar ei au inceput sa rada. Tipu' a spus ca nu glumeste, are pusca in geanta de golf si ca pot sa se uite sa se convinga. Asa ca Jack a hotarat sa verifice geanta tipului... si spre surprinderea lui... in geanta era intradevar o pusca cu o luneta mare... Jack l-a intrebat pe tip daca poate sa se uite sa-si vada casa prin luneta... Cand Jack s-a uitat, si-a vazut casa si fereastra de la dormitor, a vazut-o si pe sotia lui, era dezbracata... si pe vecinul lui...si el era dezbracat... Nervos l-a intrebat pe assasin cat il costa sa-i omoare... Tipu' a spus ca 1.000$ pt. fiecare foc nimerit... Jack: "1..000$! Bine... vreau 2 focuri... Vreau sa o impusti pe sotie in gura pt. ca m-am saturat sa o tot aud zi de zi, si pe vecinul meu in sula pt. ca a indraznit sa se culce cu sotia mea"... Assasinul a spus ca este de acord, s-a pregatit si a inceput sa se uite prin luneta... Dupa vreo 5 min.... Jack plin de nerabdare, l-a intrebat de ce ii trebuie atat de mult... Asasinul: "Stai calm! Incerc sa-ti economisesc 1000$..." |
||
|
Nonaflowermay Postat pe 21 Octombrie 2010 20:49 |
||
|
Atunci cand penisul lui Bob a inceput sa creasca si sa se mentina mai mult timp in stare de erectie, Bob a fost incantat, la fel si nevasta-sa. Dar dupa cateva saptamani organul cu pricina a ajuns la 50 de centrimetri. Bob a inceput sa fie ingrijorat. Avea probleme sa se imbrace, ba chiar sa mearga normal pe strada. Asa ca, impreuna cu nevasta, s-a dus sa consulte un doctor urolog. Acesta, dupa examinare, le-a spus ca, desi conditia lui este rara (tradus din latineste - sula de magar), dar poate fi corectata printr-o interventie chirurgicala destul de simpla. "Si cat timp va trebui sa mearga Bob in carje?" l-a intrebat, speriata, femeia. "Carje? Ce nevoie are el de carje?" o intreaba, surprins, doctorul. "Ei bine", zice cu raceala nevasta, "inteleg ca o sa-i lungiti picioarele, nu-i asa?" |
||
|
Nonaflowermay Postat pe 21 Octombrie 2010 20:58 |
||
De la: matic888, la data 2010-09-25 18:38:01 |
||
|
kudika101780 Postat pe 21 Octombrie 2010 23:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce surprize si cadouri prefera barbatii | 36 | De la: kudika111928 27 Ianuarie 2010 19:48 |
| Ce pareri aveti? | 29 | De la: miss_darine 7 Iulie 2011 21:47 |
| Un barbat la sala de sport | 25 | De la: just_maria 13 Martie 2009 12:31 |
|
|
||
| de ce unii barbati se comporta ciudat? | 22 | De la: valita76 23 August 2009 10:24 |
| ibitul a plecat acasa in tara si nu ma contacteaza.. ce sa fac??? va rog ajutati ma | 63 | De la: paradoxion-secund 26 Septembrie 2013 14:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.