Setari Cookie-uri

Un banc bun?

super tare. bravo:))
kudika011061
Postat pe 11 Octombrie 2010 10:34
sper sa va placa - http://www.bagatare.ro/2010/07/23/inca-un-banc-rupere-de-bun/
webber
Postat pe 11 Octombrie 2010 10:57
De la: Natasa79, la data 2010-10-10 18:24:58
Sf. Petru statea lungit si
se odihnea. La un moment dat, aude batai in poarta. Se ridica greoi, deschide
portile cele grele si vede pe unul care se departa in fuga. Le inchide la
loc si se intinde la loc. Dupa citva timp, aude aceleasi batai. Se ridica
iar greoi, deschide iar portile cele grele si-l vede iar pe ala departindu-se
in fuga. Nervos, trinteste portile si se culca la loc. Dupa 5 minute,
iar bataile. Se ridica iute, deschide portile cele grele dintr-o miscare si-l
vede iar p-ala departindu-se in fuga. Tipa la el: - Ba, ce pola mea,
tu ai chef de joaca? - Ce sa fac bre, Sfinte Petre, daca ma tot resusciteaza
astia...

lollllll
Histria
Postat pe 11 Octombrie 2010 12:46
De la: Natasa79, la data 2010-10-10 18:26:47
Un barbat mergea prin centru si vede la un moment dat un cersetor,
nespalat, nebarbierit, nepieptanat, etc. Merge la el si il intreaba:
- Ma omule tu bei? Cersetoru zice: - Cum sa beu vai de mine, ca abia imi
ajung banii cersiti sa-mi cumpar o paine. Asta il intreaba iara: - Da fumezi?
- Nu fumez, ca abia imi ajung banii sa-mi iau o paine Asta il intreaba iara:
- Da la femei umbli? Cersetoru socat:- Cum sa umblu la femei,
ca acolo tre sa ai bani, iar io abia am bani sa-mi iau o paine !
La care barbatu zice: - Iti dau 500.000 daca vii cu mine sa-i arat si
io la nevasta-mea cum arata un barbat care nu umbla la femei, nu bea si
nu fumeaza !!!

lollll ce draq de unde le scoti
Histria
Postat pe 11 Octombrie 2010 12:49
De la: goddessafrodita, la data 2010-10-10 20:39:50

O rata intra intr-un bar...
Rata: Aveti paine?
Barman: Nu, imi pare rau.
Barman: Nu.
Barman: Doar ti-am spus! Nu!
Barman: Nuuu!
Barman: Nu, Nu, Nu, Nu, Nu, Nu, Nu, Nu, Nu, Nu!!!!!!
Barman: Daca indraznesti sa ma mai intrebi inca odata, iti bat ciocu-n cuie de bar!!
Rata: Aveti cuie?
Barman: Nu.

rata e noua mea idola
Histria
Postat pe 11 Octombrie 2010 13:04
Nu am avut timp sa le citesc pe toate sa vad daca ce o sa scriu eu a mai scris cineva...daca da...considerati ca sunt balbaita
"Barbatul se tezeste cu o tigaie in cap in timp ce se uita la televizor
-Asta pentru ce este,draga?isi intreaba sotia.
-Ce este cu numele Laura Johnson la tine in telefon?
-E un nume de cal pe care am pariat la curse,deci... e un cal!
Femeie se linisteste.A doua zi,barbatul se trezeste cu o tigaie si mai zdravana in cap.
-Asta pentru ce mai este ,draga?
-Te-a sunat calu'!!!!"
oxo_White_Rose_oxo
Postat pe 11 Octombrie 2010 13:25
De la: goddessafrodita, la data 2010-10-10 13:39:13
Se duce Becali la pescuit .. Coboara din masina. Scoate mulineta de aur cu fir de matase si ac de diamant si da la peste. Cand, ia sa vezi minunatie: Prinde pestisoru de aur. Ptiuuuuu....! La care:
Pestisoru`:- Stii .. eu sunt pestisoru` ala de aur cu alea 3 dorintze...
Becali : - hmm...bine ba hahalera, spune ce vrei...

lolllllllll
Histria
Postat pe 11 Octombrie 2010 13:38
De la: goddessafrodita, la data 2010-10-10 12:43:38Examen la Facultatea de Drept...
Profesorul: - Sunt multumit de raspunsurile primite, dar acum o intrebare pentru nota 10 : Cum s-ar chema faptul..... daca eu as indrazni sa bag mana pe sub rochita dumneavoastra ?
Studenta: - Hartuire sexuala.
Profesoru: - Foarte bine..., dar daca dumneavoastra ati baga mana la mine in pantaloni?
Studenta: - Profanare de morminte....

Histria
Postat pe 11 Octombrie 2010 13:42
Iepurasu fericit alearga prin padure cand o zareste pe vulpe fumand, se apropie si o intreaba:
- ce faci aici vulpito?
- fumez, nu se vede/
- in mijlocul padurii, in asa aer curat hai mai bine cu mine sa alergam prin padure. Vulpea arunga tigarea si incepe sa alerge cu iepurasul, alergand ei in intalneste pe urs, acesta cu o siringa in brat:
- ursule, te droghezi in mijlocul naturii, hai mai bine cu noi sa alergi. ursu arunca siringa si incepe a alerga cu iepurele si vulpea, si alergan ei fericiti in vad pe leu tragand pe nas:
-leul, tu tragi pe nas in mijlocul padurii, in aerul asta curat , hai mai bine cu noi sa alergam. La care leul:
- ba, dar voi asa prosti sunteti de fiecare daca cand iepurasul ia o pastila de extezi va alearga in toata padurea.
lorylika
Postat pe 11 Octombrie 2010 13:46
Un copil in masina cu tatal, vede niste prostituate care fac trotuarul.
Copilul: “tati, tati cine sunt doamnele alea?”
Tata(jenat): nimic, nimic, uite pe partea cealalta ce magazine de jucarii
Copilul: da, l-am vazut, dar cine sunt doamnele alea?
Tata: aa, sunt vanzatoare ambulante
Copilul: daa? Si ce vand?
Tata: vand…aaaa…, un pic de fericire
Copilul incepe sa se gandeasca la asta si abia ajuns acasa sparge pusculita, ia 50.000 cu gandul sa mearga sa-si cumpere niste fericire.
Merge la una din prostituate si-i spune: “ doamna, va rog frumos, imi puteti vinde niste fericire de 50.000 ?” femeia ramane blocata, dar fiind perioada de criza, se decide sa nu piarda 50.000.
Il duce pe baietel la ea acasa si-i prepara trei felii de paine cu nutela.
Seara, copilul vine acasa si-i gaseste pe parinti preocupati.
Tatal: “unde ai fost? Ne-am facut probleme”
Copilul: “ am fost la doamnele alea sa cumpar niste fericire”
Tata (alb ca varu): ahaaa…si cum a fost?”
Copilul: “ pai pe primele doua le-am rezolvat, pe a treia doar am lins-o si gata”
bombonik_babardik
Postat pe 11 Octombrie 2010 13:52
Invataroare le propune copiilor un joc inedit:sa vorbeasca numai pe muzica.Tot ce se va rosti sa sune a cantec.Se isca un concert spontan pe oate temele posibile.Pe la jumatatea orei apare si Bula.dar cand sa zica si el ceva,toata clasa intoneaza in cor:
-Astaaazi voooommm vorrrbi nuummai pe muuuzicaaa!
Bula da din nou sa deschida gura,dar clasa repeta in frunte cu invatatoarea.
-Astaaazi vooom voooorbi nuummmai pe muuuziicaaa!
Apoi invatatoarea singura
-Ieeesssi siii reeviinooo doaaar pe muuuziiiccaaa!
Bula iese si se intoarce dupa trei minute.Da sa zica din nou ceva,dar copii canta in cor.
-Astaazi voom vooobri nuuumai pe muuuuziccaaa!
-Iessssi sii revinooo dooaaar pe muzziiccaaaa!completeaza invatatoarea.
Bula iese si revine abia peste 10 minute.Intra in clasa,isi drece vocea apoi mimeaza vocal niste acorduri puternice de chitara:
-Zdreauuun,zdreaauuunn.
Copii izbucnesc in aplauze.Invatatoare e uimita de spontaneitatea lui Bula,care continua sa cate un folk profund.
-Dooaaamnaaa invaataaatooaree,zdreauun,vaa ardeee caaassa,zdreeaauun,vaaa ardee casssaaa,zdreaauun,zreauunn!
oxo_White_Rose_oxo
Postat pe 11 Octombrie 2010 14:01
Dilemele sotului prins la amanta
Un barbat surprins la amanta de catre sotie, sare de la etajul 5. In cadere se gandeste: Nu puteam sa stau acasa cu nevasta....sa mananc un gratar...sa beau un sprit....si ..cine stie...poate sa fac si sex?!?.
Cade cu noroc pe o capita de iarba proaspat cosita din spatiul verde al blocului si cugeta: Doamne, cum e omul....numai doua secunde am fost disperat si cate prostii mi-au trecut prin cap....
lexu90
Postat pe 11 Octombrie 2010 14:05
Bula mergea pe cal si deodata a cazut...

De ce?

S-a terminat calul!

Culmea zgomotului: 2 schele facand dragoste pe un acoperis de tabla
Culmea sarutului: Sa saruti saruti o gura de canal
Culmea yoga: sa iti tragi singur un cap in gura
Culmea fotbalului: sa inceapa meciul iar pe gazon sa scrie "Nu calcati iarba"
Sa dai gol in direct si sa ratezi in reluare
Culmea nesimtirii: sa te caci la usa vecinului, dupa care sa suni la usa si sa ceri hartie.
sa impingi pe cineva pe scari si sa intrebi unde se grabeste.
Culmea cugetarii: sa cazi pe ganduri si sa iti rupi mana
Culmea geografiei: sa descui portile de fier cu cheile bicazului
sa bagi varful omu in pestera muierii
Culmea matematicii: sa te culci intre 2 necunoscute si sa nu rezolvi niciuna
Culmea parasutismului: sa sari cu parasuta si sa iti dai seama ca e plecata in turcia

Un ziarist merge sa itervieveze unul dintre patronii care inregistrasera cel mai mare profit in anul anterior. Dupa interviu acesta se ofera sa ii faca si un tur al fabricii. Aceasta era impartita in 2: in prima hala se produceau biberoane si patronul explica pe scurt procesul, iar in a doua parte se produceau prezervative. Aici ziaristul observa ca fiecare al cincilea prezervativ este gaurit de catre o masina de pe banda si il intreaba pe patron care este motivul pentru asta. Acesta raspunde simplu:
Face bine la afacerea cu biberoane
kudika321739
Postat pe 11 Octombrie 2010 15:07
ªtefan cel Mare dormea liniºtit. Deodatã uºa se dã de perete ºi intrã un oºtean speriat.
- Mãria Ta, vin oºteni cãtre noi. Sunt mulþi de tot!
- Sunt prieteni sau duºmani? întreabã ªtefan somnoros.
- Cred cã-s prieteni, cã vin împreunã.
bombonik_babardik
Postat pe 11 Octombrie 2010 15:29
Toate bancurile st super,
Acnaizary
Postat pe 11 Octombrie 2010 16:13
iulianatorino
Postat pe 11 Octombrie 2010 16:18
TARE
iulianatorino
Postat pe 11 Octombrie 2010 16:23
De la: Natasa79, la data 2010-10-09 16:07:08Mamico,ce faci goala pe taticu’? - sar pe el ca sa-i dezumflu burta... - te obosesti de pomana, fiindca in fiecare dimineata, matusa ingenuncheaza si i-o umfla la loc.
,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Un italian in bucuresti, agata o pitipoanca, o duce la el in apartament. inaninte sa si-o puna, o vede pe tipa ca se dadea cu o crema prin zona intima, mirat o intreaba: - ma per che? tipa: - per alunecare. La care italianu' isi da jos lantul de la git si si-l infasoara pe zona lui intima. Tipa, mirata: - ma per che? italianu': - per non derapare
iulianatorino
Postat pe 11 Octombrie 2010 16:30
De la: iulianatorino, la data 2010-10-11 16:30:10
De la: Natasa79, la data 2010-10-09 16:07:08Mamico,ce faci goala pe taticu’? - sar pe el ca sa-i dezumflu burta... - te obosesti de pomana, fiindca in fiecare dimineata, matusa ingenuncheaza si i-o umfla la loc.
,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Un italian in bucuresti, agata o pitipoanca, o duce la el in apartament. inaninte sa si-o puna, o vede pe tipa ca se dadea cu o crema prin zona intima, mirat o intreaba: - ma per che? tipa: - per alunecare. La care italianu' isi da jos lantul de la git si si-l infasoara pe zona lui intima. Tipa, mirata: - ma per che? italianu': - per non derapare

BEL_AMY1
Postat pe 11 Octombrie 2010 16:35
foarte tare
kudika199271_isa
Postat pe 11 Octombrie 2010 18:16
ffffffffffffffffffffffff tare am ras cu lacrimi
kudika199271_isa
Postat pe 11 Octombrie 2010 18:19
Un tip intra intr-un bar cu o maimuta.Se aseaza la bar si comanda o bere.Intre timp maimuta incepe sa manace tot ce ii iese in cale.In final se duce la masa de biliard si inghite bila dupa care pleaca cu stapanul.Dupa doua saptamani acelasi tip cu aceiasi maimuta.se aseaza la bar si comanda iar o bere.Barmanul amabil il serveste dupa care ii da o maslina maimutei.Aceasta o pune la fund pret de cateva secunde dupa care o baga in gura.Barmanul scarbit il intreaba pe stapan:
-Ce face maimuta asta?
La care omul raspunde:
-De cand a inghitit bila masoara tot ce baga in gura!
luminita_colipca
Postat pe 11 Octombrie 2010 18:21
Se duce iepurasul in padure la bordel.Merge la ursoaica,matroana bordelului si ii spune ca vrea sa isi aleaga o *dama*.Plateste dupa care isi alege o rata si se duce cu ea in padure.La un moment dat se aud niste zgomote ciudate,tipete,etc si ursoica fuge in tufisuri sa vada ce se intampla.Iese nervos iepurasul si ii spune:
-Stii ceva ,daca tot am platit vreau sa o vad si dezbracata.
luminita_colipca
Postat pe 11 Octombrie 2010 18:27
Intra unul intr-un bar ,vrea sa bea o bere dar nu are nici un ban.Sta se gandeste dupa care ii spune barmanului:
-Auzi ,daca ridic sticla aia din bar cu ajutorul privirii imi dai o lada de bere sa beau?iar cand vrei sa coboare tot ce trebuie sa faci este sa fluieri.
Se gandeste barmanul si ii spune:
-Bine,fie!
Se concentreaza omul nostru,se concentreaza si reuseste sa ridice sticla.Barmanul uimit incepe sa fluiere si sticla coboara la locul ei .II da omului lada promisadupa care il da afara.Dupa 2 saptamani aceiasi poveste .Vine omul ,ridica un scaun cu ajutorul privirii,barmanul fluiera,coboara scaunul,dupa care isi ia lada de bere si pleaca.La o luna vine iarasi tipul,intra in bar se uita de jur imprejur si ii spune barmanului:
-Daca reusesc sa ii scol maciuca mosului de 90 de ani din coltul barului imi dai jumatate din profitul magazinului?
Sta barmanul se gandeste,se gandeste si accepta.Se concentreaza individul,se concentreaza si reusteste sa ii ridice scula mosului.La care mosul scotand repede pistoalele zice:
-Care fluiera il impusc!
luminita_colipca
Postat pe 11 Octombrie 2010 18:37
Ion cu Maria cu 2 saptamani inainte de nunta in fata portii:
-Tu Marie hai sa o facem ca si asa suntem ca si casatoriti!
Maria:Nu se poate Ioane tre sa asteptam pana in seara nuntii!
Ion:Tu Marie dar numai un pic lasa-ma!
Maria:Ioane nu si nu tre sa steptam pana in seara nuntii!
Ion :Tu Marie lasa-ma numai un pic sa o miros si dupa aia te las in pace!
Sta Maria se gandeste si ii zice:
-Bine ma Ioane dar numai un pic ca ne vad si vecinii!
Baga Ion capul sub fusta ,fericit nevoie mare,o miroase dar dupa cateva secunde scoate speriat capul afara si zice:
-Tu Marie io zic sa o facem acum ca asta nu mai tine 2 saptamani!
luminita_colipca
Postat pe 11 Octombrie 2010 18:42
daca sar putea si mai multe bancuri super faine
healthy012115
Postat pe 11 Octombrie 2010 18:44
Un arab intra in magazinul unui evreu si cere sutiene de culoare neagra.
Evreul, mirosind o afacere bunã, îi spune cã sutienele negre sunt rare, ca i-au ramas doar cateva si îi cere 40 euro pe bucata.
Arabul cumpãrã 6 bucãti, dar revine peste cateva zile si mai cere doua duzine. Evreul îi spune cã marfa este din ce în ce mai rara si i le vinde cu 50 euro bucata.
Dupa o luna, arabul revine si cumpara toate sutienele ramase, platindu-le de data asta cu 60 de euro bucata.
Evreul, ros de curiozitate, îl întreba ce face cu atatea sutiene negre, la care arabul îi raspunde :
- Le tai în douã si din jumatatile obtinute fac fesuri mici, negre, pe care le vand evreilor cu 100 euro bucata
euLaura
Postat pe 11 Octombrie 2010 19:31
O baba calatoreste in tren cu niste tineri care mestecau guma. ii intreaba ce mesteca iar acestia, ca sa-si bata joc de ea, ii spun ca e prezervativ si se cumpara de la farmacie. Baba, cum ajunge in oras, merge la prima farmacie si cere un prezervativ. Vanzatoarea o intreaba:
-Mai poti, maica, mai poti?
La care baba:
-Iaca, asa un picut, printre gingii...
bombonik_babardik
Postat pe 11 Octombrie 2010 19:35
de ce nu are cocosul maini???
Da ce...gaina are sani???
ony_onutza
Postat pe 11 Octombrie 2010 19:43
Mama are trei fiice si le marita pe rand. Apoi le scrie si le intreaba cum se inteleg cu sotul.

Prima zice: Bergenbier. Mama nu intelege la ce se referadar apoi vede reclama la TV: satisfactie pana la ultima picatura .Mama se linisteste, fiica e ok..

A doua fata raspunde tot codat: Kent. Mama nu intelege dar vede reclama cu "ultra long, ultra strong " si se linisteste

A treia fata scrie: British Airlines .Mama se uita la TV sa vada reclama... si cand o vede, lesina: 7 zile din 7, de trei ori pe zi, in toate directiile
Natasa79
Postat pe 11 Octombrie 2010 19:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
"TE IUBESC ALEX " 45 De la: dontworibehapi 16 Septembrie 2011 20:30
Hello my dear 34 De la: perce_neige 24 Noiembrie 2010 20:49
egalitate??? 44 De la: micabis 17 Mai 2009 21:49
Cum sa ma imprietenescu cu prietenii lui? 16 De la: oana84onutza 29 Ianuarie 2010 20:12
ii dai inimii ce vrea si...degeaba 11 De la: arhanghel 13 Decembrie 2009 18:22