Setari Cookie-uri

Credeti ca el vrea sa faca sex cu mine sau e indragostit de mine ??

hei,kudikonumarnumarnumar,nu te mai agita asa ca acum lucra la scenariu
mitura
Postat pe 2 Octombrie 2010 13:39
ochii mici? ink sunt mica..ia explica si mie
yupz_
Postat pe 2 Octombrie 2010 16:29
Sincer? Nici una nici alta. Indragostit sigur nu, caci daca era facea ceva, nu numai se uita de 2 ori pe an :-) Iar sex, nu prea cred, sincer...poate eventual daca i te-ai oferi tu pe tava fara alte pretentii. de fapt cred ca asta se si astepta, probabil de aia era mirat ca te-ai gatit si de aia te-a si intrebat daca esti fericita.

Stai linistita si nu mai visa, gaseste-ti unul mai de calibrul tau, caci mitul cenusaresei asta e, un mit....
DayC
Postat pe 2 Octombrie 2010 17:11
De la: yupz_, la data 2010-10-02 16:29:01 ochii mici? ink sunt mica..ia explica si mie

da trebuie sa faci ochii...mari...altfel de atita efort o sa te doara.
RUY_BLAS
Postat pe 2 Octombrie 2010 17:17
Satula de atatea scenarii, pareri si impresii total pe dinafara si pe langa ceea ce isi doreste aceasta femeie (adica un raspuns la intrebarea: S-a indragostit sau vrea sex?), ma decid sa dau un raspuns. Din punctul meu de vedere....naiba stie! Nici un barbat nu va intelege vreodata femeile si nici o femeie nu va stii cu certitudine ce are in cap un barbat.(ma refer la ganduri, planuri- asta pentru rautacioase: ) Ce ma intereseaza pe mine daca aceasta femeie vrea sa isi insele sotul sau nu, daca isi cauta unul mai bogat si mai frumos ca el? WHO CARES? Mai, unii dintre voi sunt atat de plictisiti de vietile voastre incat (din ceea ce vad) aveti cate 20 de postari la un singur subiect. Nu ma mira faptul ca unii in cateva luni au ajuns la 5000. (rad isteric)
Referitor la subiect: draga...parerea mea umila este ca vrea doar sex.Ma pot insela.Cine garanteaza 100% ca parerea lui este si cea corecta, sa ridice piciorul. So... daca esti dispusa sa ai o aventura cu acest tip si sa suporti consecintele....go ahead. Eu una nu mai cred de multa vreme in povesti cu Cenusarese si telenovele. Riscul ca el :un baiat de bani gata, stilat si cum mai vrei tu sa-l caracterizezi, sa se indragosteasca de ....o fata care ii pazeste casa de vacanta, e cam acelasi cu a ramane insarcinata in urma unui vis erotic. Nu neg ca esti stilata la randul tau si educata. Dar...ca sa fim realiste....neeeeeh.(insa ma pot insela!!!) Oricum bafta pe mai departe, si...vezi ce faci cu casnicia ta.
AnotherWay
Postat pe 2 Octombrie 2010 18:18
daca vrei sa ma asculti ...eu as spune xca el vrea sa faca doar sex cu tine ! din propria experienta iti spun asta ! esti frumoasa si doar te place ! nimic mai mult !sar putea ca relatia sa dureze ceva timp dar vei avea de suferit !...iar daca vrei sa te risti ...riscate dar ai grija...asa sa faci sa nu ai de pierdut nimic din ceea ce faci !
kudika187402
Postat pe 2 Octombrie 2010 20:57
kudika187402
Postat pe 2 Octombrie 2010 21:01
Indragostit de tine? De ce ar fii? Sunt sigura ca si-ar putea gasi nenumarate femei fara obligatii, de ce s-o faca cu tine si sub ochii sotului tau.Daca te crezi asa educata si stilata, l-ai privi pe acest om ca pe un oarecare, fara sa-ti pui intrebari daca vrea sa faca sex cu tine. Poate ca o vrea, o data si atat, ca doar esti noutate. Si dupa aceea, nu ti-e sila de tine?
Zici ca sotul te insala demult? Te insala tot cu femei ce au caracterul tau.Asa ca nu esti mai departe de ele. Apropo? De cate ori ti-ai inselat sotul pana acum? Nu cred ca esti o sfanta!
kudika322029
Postat pe 2 Octombrie 2010 21:03
Nu este roman( e belgian) ,n-e vedem rar 2,3 ori pe an ...stiu e foarte putin ,dar acest tip simt ca pune stapanire pe mine de cate ori vine inainteaza din ce in ce mai mult ,iar ultima oara a intrecut masura ...sa iti dau un ex : la nunta surorii lui ,in biserica am stat cat mai departe de el (zic sa nu faca asta ceva ...pentru ca se comporta ca si cum am fii impreuna ) ce crezi ca a facut ? a inceput sa strige in vazul la toti, ca trebuie sa stau cu el in masina la plecarea spre salon . Eu puteam sa merg cu oricare altcineva .Zic--- bine .
A luat , el , niste lucruri de ale miresei si am mers spre salon cand am ajuns acolo , A inceput sa clacxoneze !!!
Doamne ,toata lumea se uita la noi !!
Iti spun sincer ca nici nu il privesc in ochi ,datorita statutului meu si datorita fricii de a nu pierede inca o data ...eu sa iubesc si el sa nu m-a iubeasca .



kudika161928
Postat pe 2 Octombrie 2010 21:13
De la: kudika161928, la data 2010-09-30 20:40:03 o sa fac sex cu el gata , iar pe barbate-miu il scot l-a licitatie ..il vrea cineva ???
Pornirea e de la o mie de eur


cam scump pt jebu` nostru...dar vad ca u aspiri la mai mult...de aia`i mai rentabil belgianu!dupa belgian iti recomand un seic!Cu ala chiar dai lovitura!
AdrianaR
Postat pe 2 Octombrie 2010 21:17
De la: kudika161928, la data 2010-09-27 22:38:34Ti se pare ca 33 de ani e mult ??!! Femeia la aceasta varstra e in plina tinerete . Din pacate in viata mea iubirea a venit foarte rar ..doar o singura data ...si aceasta nu a fost a mea .
Viata iti pregateste multe surprize ...asteapta si ai sa vezi !!
Daca era vorba despre sex nu ma mai sfatuiam cu voi ....vreau sfaturi sincere ca sa nu mai gresesc .
Ai putea sa iti dai singura raspunsul, daca tei pune in situatia unei femei bogate si ai vea in curtea ta un gradinar frumos dar sarac ce ai face, la-i lua de barbat sau ai cauta unul care ar avea cel putin o avere macar ca tine, nu incerca sa te amagesti sa iti faci vise, caci in final vei lua o mare teapa, fi cuminte si veziti de treaba ta fara sa ii mai dai motive caci pina la urma tio pune si te mai da si afara ca sa scape de tine fi isteata.
kudika171801
Postat pe 2 Octombrie 2010 21:27
incercarea moarte nu are de ce nu poate ca tipul chiar te place ,nu poti sti pina n incerci si daca vrea doar sex ce ...o experienta placuta e clar ca nu esti fericita cu sotul tau bafta.
kudika320094
Postat pe 2 Octombrie 2010 22:30
buna draga eu am tot 33 de ani ca tine si nu gindesc asa ..parerea mea e sati vezi de viata si familia ta ca daca sotul tau te insela nu stateai cu el dar acum ai pretext,,,te inseala,,,saracul de el[sotul] lai prins cu vreuna in fapt? lai iubit vreodata??? nu cred ,pt ca daca lai fi iubit intradevar nu tie ra gindul la X lasal in pace ca nu vei fi cu X. O dragoste adevarata nu moare niciodata...............Iti urez nu mai bine si stai linistita
kudika139586
Postat pe 2 Octombrie 2010 22:46

Eu una zic sa te gandesti bn la ce vrei sa faci , dak sotul tau te inseala , divorteaza d el , fara sa mai stai pe ganduri ,o viata ai si nu tr sa stai langa un om care nu te respecta .
O data ce ai luat acest pas te poti gandi si la acel baiat - fie ca ai u chef d o aventura , fie o relatie serioasa ... asta o decizi doar TU .
Din punctul meu d vedere , mai toti barbatii cauta sex ... rar care sa gandeasca si cu alt cap ;))):D . Dar sunt sigura ca dak ai analiza mai bine sit, tzi ai da singura seama ce anume vrea d la tn ( in mod sigur nici una dintre noi nu o sa te poata sfatui mai bn decat propriile tale simturi ) :P
:) sper k tzi am putut fii d ajutor .
pupicei si viata frumoasa
healthy006322
Postat pe 3 Octombrie 2010 05:32
Parerea mea este sa te gandesti bine inainte sa crezi ca este indragostit de tine...ai 33de ani si trebuie sa gandesti rational...barbat 33de ani,stare materiala foarte buna,e logic ca isi doreste un pic de aventura...mai ales ca v-ati plimbat un pic cu masina si tu aratai foarte bine,fiind aranjata pentru nunta...barbatul e dator sa incerce... Dupa ce ai locuit 5ani de zile impreuna cu sotul tau in casa parintilor lui,ce parere crezi ca si-a format despre tine?daca tu ti-ai lasa sotul pentru el,atunci nu dupa mult timp va gandi ca asa o sa il lasi si pe el pentru urmatorul...Nu te judec,dar vad ca pui foarte mult accent pe situatia materiala,daca are multi bani asta nu inseamna ca vrea neaparat numai aventura...dar in situatia ta ma gandesc ca e vorba numai de atractie fizica,poate gresesc...si eu sunt o visatoare,dar deschide bine ochii...cum spunea o domnisoara mai sus "Cenusareasa"...e doar o poveste. Tu nu asculta pe nimeni,fa ce crezi ca e mai bine pentru tine,fa ceea ce crezi ca te va face fericita,dar nu da "cioara din mana pe cea de pe gard"...
Melek88_88
Postat pe 3 Octombrie 2010 05:57
Daca te durea ca te-a inselat sotul il lasa-i de mult, dar vad ca nu ai luat nici-o atitudine. Ca te visezi in inalta societate, e alta. Dar nu poti ajunge acolo facand sex cu cineva din lumea lor.Ti se va aminti care e rolul tau in acea casa. Iar daca se va intampla asta ,eu cred ca va face parte din angajamentele contractuale si ori de cate ori va vrea tu trebuie sa fii disponibila, altfel nu ti-ai indeplinit angajamentele.deci? Nu mai esti utila si va aduce pe altcineva. Gandeste cu capul nu cu inima. Sfatul meu ar fii sa-ti vazi de patratelul tau (ca nu toate sunt norocoase ca Monica Gabor)dar tu faci ce vrei la 33 de ani.
LumiTaf
Postat pe 3 Octombrie 2010 11:52
Cine ti-a spus tie ca sunt o cenusereasa ??!! de unde ai dedus asta ??!!!
Stii macar sa citesti ? concluzia asta ai tras-o.. de unde ??
Eu la 33 am doua case si o facultate ...tu ce ai ?
Citeste cu atentie si mai vorbim .

kudika161928
Postat pe 4 Octombrie 2010 23:22
Ce inseamna pentru dv. a fii bogat ?? De unde si pana unde credeti ca eu am nivelul unui gradinar ??!!
kudika161928
Postat pe 4 Octombrie 2010 23:26
De la: kudika161928, la data 2010-10-04 23:26:07Ce inseamna pentru dv. a fii bogat ?? De unde si pana unde credeti ca eu am nivelul unui gradinar ??!!


Cred ca fetele nu au vrut sa te numeasca paznic, cum ai scris tu intr-un alt post.....
Parca asa ziceai, ca-i pazesti casa, nu?
Pai ele ce sa inteleaga.
Adica tu ai doua case si stai in casa altora sa le-o pazesti?
Apropo.....stii de ce cred eu ca te-a intrebat " bogatasul" daca te intelegi cu sotul tau?:)
Pt. ca daca el se " incurca" cu tine pt. cateva seri, sau pt. un timp ( nicidecum casatorie).....sa nu fie el cel care va desparte..el vrea sa stie cam cum e relatia voastra.
Daca tu i-ai zice ca ai o relatie solida, cu siguranta el nu s-ar baga.
Cand o sa va descopera sotul tau.....el o sa bata in retragere, sa zic asa...si o sa zica...pai si asa relatia voastra era varza, nu eu v-am scricat-o.
stem_29
Postat pe 4 Octombrie 2010 23:35
De la: kudika161928, la data 2010-09-27 20:59:57 Simt ca este indragostit de mine ...voi ce spuneti ???



hai eva, musca. dar la anul cand o sa schimbe prietena sa nu vii sa te plangi
Histria
Postat pe 5 Octombrie 2010 10:15
De la: kudika161928, la data 2010-10-04 23:26:07Ce inseamna pentru dv. a fii bogat ?? De unde si pana unde credeti ca eu am nivelul unui gradinar ??!!
Scuzama draga fata ,dar nu ai inteles nimica pina acuma din viata ,teai suparat cind ai citit cuvintul gradinar, dar in povestioara ta in care cereai un sfat era vorba despre iubire, iar grdinarul este cel ce ingrijeste florile din gradina cu flori pentru a fi gradinar trebuie sa ai suflet bun si sa fi inteligent sa ai rabdare si sa gidesti ,ori tu fata teai pronuntat cam asa (De unde si pina unde credeti ca eu am nivelul unui gradinar??) noi ce sa intelegem ca nu iti place frumosul ori din cauza studilor pe care le ai si a caselor despre care vorbesti tia luat dumnezeu mintile. Oricum sfatul meu este sa gidesti de doua ori inainte de aface ceva in viata si atuncea sa nu te las prada nervilor sau sa faci ceva din ambitie rautacioasa. Daca am gresit cu ceva imi cer scuze
kudika171801
Postat pe 5 Octombrie 2010 17:43
De la: AdrianaR, la data 2010-10-02 21:17:28
De la: kudika161928, la data 2010-09-30 20:40:03 o sa fac sex cu el gata , iar pe barbate-miu il scot l-a licitatie ..il vrea cineva ???
ce faci maaa ...pai faci bisnita cu marfa expirata?...vezi ca o patesti...
RUY_BLAS
Postat pe 5 Octombrie 2010 17:58
Multumesc mult ca esti sincera si directa . Vorba romaneasca are multe intelesuri ...
Si de casatorie eu nu am spus nimic ...Voi ati facut niste scenarii de nici nu imi vine sa cred .
In orice caz o sa am grija ...
kudika161928
Postat pe 5 Octombrie 2010 18:09
De la: kudika161928, la data 2010-10-05 18:09:56Multumesc mult ca esti sincera si directa . Vorba romaneasca are multe intelesuri ...
Si de casatorie eu nu am spus nimic ...Voi ati facut niste scenarii de nici nu imi vine sa cred .
In orice caz o sa am grija ...
Ti-ai puso cu bogatasu pana la urma?
Valy90
Postat pe 5 Octombrie 2010 18:13
De la: kudika161928, la data 2010-10-05 18:09:56Multumesc mult ca esti sincera si directa . Vorba romaneasca are multe intelesuri ...
Si de casatorie eu nu am spus nimic ...Voi ati facut niste scenarii de nici nu imi vine sa cred .
In orice caz o sa am grija ...

mai uitate odata io sunt o...el...si m-am luat dupa ce ai postat...
RUY_BLAS
Postat pe 5 Octombrie 2010 18:14
Parerea mea e ca pe tine te mananca sub coada ... iar el tare ar vrea sa te scarpine.
Te iubeste??? Nu fii naiva . Vrea acelasi lucru ca tine....
The_Exile
Postat pe 15 Octombrie 2010 12:36
Esti o halta in drumul lui....El te priveste cu alti ochi pentru ca e singur....tu iti faci iluzii ,si vise desarte...pentru ca asa esti tu.....Daca vrei o aventura care nu se va termina fericit fa-o... ce mai stai si analizezi problema...El vulpe si tu ce?....
kudika227120
Postat pe 15 Octombrie 2010 20:09
Ai vazut tu un barbat care intai sa se indragosteasca?asta se intampla acum multi ani cand si fetele cedau mai greu.
viogen26
Postat pe 16 Octombrie 2010 10:04
Ce credeti despre un barbat care ii zice unei tipe dupa 2 luni ca ea e tot ceea ce a cautat el? E indragostit sau nu?
teutza2007
Postat pe 16 Octombrie 2010 11:43
De la: teutza2007, la data 2010-10-16 11:43:28Ce credeti despre un barbat care ii zice unei tipe dupa 2 luni ca ea e tot ceea ce a cautat el? E indragostit sau nu?

categoric DA!!!
Lucia38
Postat pe 16 Octombrie 2010 11:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sa-ti vindeci barbatul de pesimism ?!! 48 De la: diana1981 11 Aprilie 2009 17:49
merita o a doua sansa? 5 De la: lion_heart 19 Martie 2011 16:39
dragoste sau nu? 27 De la: lourdess 17 Aprilie 2009 09:19
Iubitul Meu versus Parintii Mei 19 De la: dragon_fly88 9 Iulie 2010 16:44
Am si eu mare nevoie de ajutor:( 0 De la: 9 Iulie 2009 14:11