Mai multe
|
Btw, daca fata asta nu dispare de aici pana in vara 2011 ca sa spuna ce a mai facut, eu deschid casa de pariuri cu se marita, nu se marita. Eu pun tot banul pe: SE MARITA! |
||
|
rashela Postat pe 18 Noiembrie 2010 12:23 |
||
|---|---|---|
|
Casatoria e o poveste pe termen lung si cred ( ca o femeie cu experienta ce sunt sicare am trecut prin casatorie, divort, recasatorire) ca putina lume e de fapt pregatita asa cum trebuie sa faca pasul. Si eu m-am maritat pentru ca-l iubeam pe primul meu sot si credeam ca asta e suficient. Eram de fapt doar atrasi sexual unul de altul si eram la varsta la care toti faceau pasul asa ca l-am facut si noi. Am tras ani de zile de o relatie imposibila pentru ca aparusera si copiii intre timp - dar nici unul , nici altul nu reuseam sa fim fericiti. Dragostea a murit ( odata cu atractia sexuala) datorita multelor probleme cu care ne-am confruntat si pe care am descoperit ca nu stim sa le trecem impreuna. Una peste alta a fost pacat de anii irositi cand poate inca 1 an doi de analiza ar fi putut evita irosirea a 10-15 ani din viata intr-o relatie nereusita. Si culmea e ca mi-am dat seama putin inainte de nunta ca relatia s-ar putea sa nu mearga dar pentru ca arvunisem sala si anuntasem pe toata lumea n-am mai dat inapoi. Asa ca - gandeste-te bine ce faci. |
||
|
I_m_nuts2011 Postat pe 19 Noiembrie 2010 10:37 |
||
| O sa se marite, ce crezi ca o sa faca? | ||
|
|
||
|
kudika311399_silvia Postat pe 19 Noiembrie 2010 10:45 |
||
|
cum a revenit iubirea? L-ai vazut si �poc� ai realizat ca inca il iubesti? esti sigura ca nu e vrb de orgoliul tau ranit care a fost mangaiat odata ce el ti-a recunoscut ca inca te mai iubeste? si de ce ai acceptat cererea in casatorie? Ca sa fii in randul lumii sau de ce? Uite cum sta treaba...eu cred ca daca rupi logodna cu actualul si te intorci la celalalt nu faci nici o treaba. Pt ca domnu te va parasi. In primul rand pt ca nu prezinti incredere. Ce barbat si-ar lua o nevasta care a lasat pe altu inainte de nunta. In al doilea rand cred ca omu te vrea tocmai pt ca nu te poate avea. Iar in ceea ce priveste actualul. Gandeste-te bine de ce te mariti!!!! E un angajament pt toata viata. Nu o faci ca sa o bifezi in agenda ta la �things to do in this life�. Ma rog..oricum situatia e aiurea... Uite de aia sunt atatea divorturi.. Daca as fi in locul tau si as putea alege doar cu capu as ramane singura si mi-as lua o pauza de la relatii de 1an 2 sa ma gandesc ce imi doresc cu adevarat de la viata. Ziceai ceva de uncampus. Daca e vrb de un campus studentesc inseamna ca inca esti tanara si ai tot timpul. |
||
|
ploidevise Postat pe 19 Noiembrie 2010 14:53 |
||
|
deci viata ta va decurge astfel: te mariti cu multe semne de intrebare si fara sentimente, sperand ca intr-o zi il vei uita pe M si poate sperand ca te vei indragosti si il vei iubi pe sot. mare greseala!!! nu se va intampla. te vei complace in situatia de sotie cand tu de fapt nu iti doreai asta sau cel putin nu cu el, nimic si nimeni nu iti va intra in gratii, nimic nu o sa-ti mai convina, totul o sa te irite. poate o sa te hotarasti sa faci un copil sperand ca macar el va salva situatia, ca vei avea cui oferi dragostea ta...dar garantat asta te va afunda si mai tare...nici pe departe nu te va salva. ai vrut o persoana intr-o situatie asemanatoare: iata-ma. asa am crezut si eu, ca voi putea trece peste, ca voi putea iubi, ca voi putea orice...pe draq, nu poti...noroc ca m-am trezit la timp (nu se ajunsese chiar la restaurant, etc dar existau planuri), slava Domnului ca m-am desteptat....te asigur ca nu vei putea sa faci asta...dar tu poti sa incerci. nu trebuie sa anulezi nunta pentru M, ci pentru tine, sufletul tau si fericirea ta. atat. poate va fi M, poate va fi altcineva, ideea este sa faci ce vrei tu, cum vrei tu si cand, atata timp cat vei fi fericita. si nu conteaza rude, familie, prieteni, daca te iubesc si o sa le explici cu siguranta vor intelege.bafta multa, gandeste cu inima... |
||
|
pinguina Postat pe 21 Noiembrie 2010 22:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| are dreptul asta ???? | 276 | De la: _iluzie_ 25 Iunie 2009 16:21 |
| ..Sunt complicat emotional :) | 6 | De la: kudika_10951 29 Iulie 2012 14:20 |
| il vreau inapoi..... | 17 | De la: kudika151469 4 Octombrie 2010 12:53 |
|
|
||
| fostul meu iubit ma vrea ca si amanta! ajutooooooor!!!!!!!! | 45 | De la: kudika029282 8 Septembrie 2010 21:02 |
| te`ai mai intoarce la fostul daca ti`zr cere?:| | 155 | De la: kudika029282 20 Februarie 2010 18:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.