Mai multe
De la: alexandra_alle, la data 2010-11-29 11:46:37pana acum 1 luna el era foarte gelos desi nu avea motive,nu inteleg schimbarea asta brusca de ce spune ca nu ma mai iubeste ? dar daca stie ca sunt plecata de acasa ma suna si ma intreaba ce fac si unde sunt motive?el deja se gandea la cealalta.nu e vina ta!daca te mai suna cand esti plecata,inca nu e sigur pe cealalta sau crede ca esti proprietetea lui.fa un efort si uita-l!NU TE MERITA! |
||
|
vyvyana Postat pe 18 Decembrie 2010 18:48 |
||
|---|---|---|
De la: vyvyana, la data 2010-12-18 18:48:14 ai uitat incheierea....eeeeeeeeeeeeeee... pe'un ton suparat
|
||
|
miss_darine Postat pe 18 Decembrie 2010 19:07 |
||
| asta este singurul raspuns mai calumea din tot topicul....fata sufera si vroia si ea o mangaiere, o vorba buna care sa ii dea curaj si sa poata merge mai departe.... deci cu totii/ toatele am trecut prin din astea mai devreme sau mai tarziu.... o sa treaca, greu, dar o sa treaca...din partea mea mult curaj si tarie de caracter... | ||
|
|
||
|
depika Postat pe 18 Decembrie 2010 19:44 |
||
Alexandra...mergi mai departe ,fara el , nu merita suferinta ta , esti o fata foarte draguta, vei uita ai sa vezi !
|
||
|
ianacarmen Postat pe 18 Decembrie 2010 22:04 |
||
| Toate am trecut prin astfel de suferinte , dar Life go one ! | ||
|
ianacarmen Postat pe 18 Decembrie 2010 22:06 |
||
De la: kudika068519, la data 2010-12-18 19:44:54..din partea mea mult curaj si tarie de caracter... suntem in razboi deja?
|
||
|
miss_darine Postat pe 18 Decembrie 2010 22:13 |
||
| Buna ! Numele meu este Claudia sunt casatorita de 13 ani am o fetita deosebita de10 ani si pur si simplu am crezut caam si o fam fericita. Am descoperit de curindca nu easa sotul are o relatie cu o femeie singura nu are copii nu are nimic decit bani si el e tare indragostit de ea .Nu ma mai deranjeaza vreau ca fetita measa fie ok cel putin cit semai poate asacatu chiar ca nu ai de ce te plinge sincer nu inteleg o fata tinara si fara obligatii de ce se plinge sigur nu se merita noi cele trecute de prima virsta cu copii si care am si facut o casa o masina in preuna ce putem face ? te resemnezi sau te retragi frumos fara sa te plingi in viata totul se plateste fi sigura de asta. | ||
|
kudika033937 Postat pe 19 Decembrie 2010 07:43 |
||
| viata merge inainte, trebuie sa gasesti pe cineva care sa te merite, sa dea valoare calitatilor tale,si apoi esti inca tanara, pecetea unei casnicii inseamna si maturitate cerebrala.................. | ||
|
Violinus Postat pe 19 Decembrie 2010 08:22 |
||
| e frumoasa dragostea asta,dar cand numai unul iubeste,din frumusete nu mai ramne nimic | ||
|
mio009 Postat pe 19 Decembrie 2010 13:41 |
||
De la: mio009, la data 2010-12-19 13:41:16e frumoasa dragostea asta,dar cand numai unul iubeste,din frumusete nu mai ramne nimic si se ofileste trandafiru' ala
|
||
|
miss_darine Postat pe 19 Decembrie 2010 13:43 |
||
|
..si cum sa uit? Este clar,ca nu poti pe moment sa-ti stergi memoria;dar banuiesc ca ai prieteni,du-te la mall-uri,plimbate,uita-te in jurul tau si o sa-ti dai seama ca ai viitorul in fata,si ca ai trecut prin ce ai trecut..,asta e,se uita cu timpul,nu ai mai multe vieti sa stai sa pierzi timpul,si sa realizezi ca nu esti singura niciodata,ci numai daca vrei..indiferent de orice s-ar intampla...;fi tare..mergi inainte... |
||
|
mio009 Postat pe 19 Decembrie 2010 13:45 |
||
si am avut aceasi problema ....tot asa dar eu mam impacat cu el dupa vre'o 2 luni mai asteapta si tu k speranta moare ultima si ai sa vezi k o sa fie bn k si eu am tot 3 ani si jumate cu el dar mam impacat ....sper k si la tine sa die la fel k stiu cat de greu este mult noroc
|
||
|
kudika332074 Postat pe 19 Decembrie 2010 16:23 |
||
Da..se pare ca sant foarte multe persoane care se plictisesc si intra pe forum doar sa faca misto...parerea mea este ca ar trebui sa arunci toate lucrurile care i ti amintesc de el ,sa ti faci cateva prietene(in caz ca nu ai)si sa iesi din cand in cand la cate odistractie poate vei intalni pe cineva care te va face sa l uiti pe ex SI TINE MINTE CACI FIECARE PICIOR IN FUND E UN PAS INAINTE!
|
||
|
km3lia1981 Postat pe 19 Decembrie 2010 16:37 |
||
| nu te lua dupa ce spune aici ti'am spus si eu am patit la fel ca tine in primavara asta dar am iesit cu fetele am incercat sa caut alt baiat dar nici unu nu era ca el si am asteptat pana knd ma cautat el pe mn oricum k poate spune k nu te mai iubeste dar nu se uita asa repede 3 ani jumate k nus 3 luni ti'am mai spus ast k va veni singur la tine dar tu pana atunci aratai ca esti indiferenta iesi la plimbare ptr k indiferenta doare si asta o sa'l faca sa se intoarca la tine ...iti spun din propia exp k asa am facut si eu .....mult noroc si nu asculta pe nimeni fa doar ce simti si ce iti spune inima k daca faci ceva poate o sa iti para rau mai tarziu asa gandestete bine ce vrei sa faci asta e pararea mea tu crezi k pe aia o iubeste ...si daca ti'am spus k nu te mai iubeste ptr k ati stat zi de zi impreuna acum daca e sa va impacati nu mai stai cu el mereu adik va gasit zilnik dar 3 ore pe zii e cel ami bn asa k baietilor nu le pac sa fie sufocati vor sa fie mai liberi incearca sa ai o discutie cu el normal si ai sa vezi k o sa fie bine sper sa iti fie de folos sfatu meu mult noroc in viata multi pupici:*:*: | ||
|
kudika332074 Postat pe 19 Decembrie 2010 16:47 |
||
De la: kudika332074, la data 2010-12-19 16:47:32nu te lua dupa ce spune aici ti'am spus si eu am patit la fel ca tine in primavara asta dar am iesit cu fetele am incercat sa caut alt baiat dar nici unu nu era ca el si am asteptat pana knd ma cautat el pe mn oricum k poate spune k nu te mai iubeste dar nu se uita asa repede 3 ani jumate k nus 3 luni ti'am mai spus ast k va veni singur la tine dar tu pana atunci aratai ca esti indiferenta iesi la plimbare ptr k indiferenta doare si asta o sa'l faca sa se intoarca la tine ...iti spun din propia exp k asa am facut si eu .....mult noroc si nu asculta pe nimeni fa doar ce simti si ce iti spune inima k daca faci ceva poate o sa iti para rau mai tarziu asa gandestete bine ce vrei sa faci asta e pararea mea tu crezi k pe aia o iubeste ...si daca ti'am spus k nu te mai iubeste ptr k ati stat zi de zi impreuna acum daca e sa va impacati nu mai stai cu el mereu adik va gasit zilnik dar 3 ore pe zii e cel ami bn asa k baietilor nu le pac sa fie sufocati vor sa fie mai liberi incearca sa ai o discutie cu el normal si ai sa vezi k o sa fie bine sper sa iti fie de folos sfatu meu mult noroc in viata multi pupici:*:*: sa-mi bag picioarele'n apa rece daca am inteles ceva
|
||
|
miss_darine Postat pe 19 Decembrie 2010 19:22 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-12-19 19:22:10De la: kudika332074, la data 2010-12-19 16:47:32nu te lua dupa ce spune aici ti'am spus si eu am patit la fel ca tine in primavara asta dar am iesit cu fetele am incercat sa caut alt baiat dar nici unu nu era ca el si am asteptat pana knd ma cautat el pe mn oricum k poate spune k nu te mai iubeste dar nu se uita asa repede 3 ani jumate k nus 3 luni ti'am mai spus ast k va veni singur la tine dar tu pana atunci aratai ca esti indiferenta iesi la plimbare ptr k indiferenta doare si asta o sa'l faca sa se intoarca la tine ...iti spun din propia exp k asa am facut si eu .....mult noroc si nu asculta pe nimeni fa doar ce simti si ce iti spune inima k daca faci ceva poate o sa iti para rau mai tarziu asa gandestete bine ce vrei sa faci asta e pararea mea tu crezi k pe aia o iubeste ...si daca ti'am spus k nu te mai iubeste ptr k ati stat zi de zi impreuna acum daca e sa va impacati nu mai stai cu el mereu adik va gasit zilnik dar 3 ore pe zii e cel ami bn asa k baietilor nu le pac sa fie sufocati vor sa fie mai liberi incearca sa ai o discutie cu el normal si ai sa vezi k o sa fie bine sper sa iti fie de folos sfatu meu mult noroc in viata multi pupici:*:*: e scris DUPE telefon! |
||
|
pickard Postat pe 19 Decembrie 2010 19:27 |
||
| toti de aici te acuza... "il lasi sa te calce in picioare,nu ai demnitate etc" ...am fost in situatia ta,si cred ca nicio fata de aici care te insulta pe tine...nu a iubit cu adevarat:).. daca iubesti cu adevarat,uiti foarte greu,sunt momente in care nu mai suporti,oricat de tare incerci sa fi. sfatul meu (din propria experienta) e sa iesi cat mai mult,sa incerci sa stergi tot ce e legat de el(Poze,mesaje,nr de tel) si incetul cu incetul,sa incepi sa vorbesti cu un alt baiat,atunci o sa te convingi ca "nu e dracul asa de rau precum pare".o sa uiti,o sa treaca mult timp,dar o sa reusesti.multa bafta,si multa multa rabdare.te pup | ||
|
kudika338133 Postat pe 19 Decembrie 2010 20:43 |
||
| mergi la sala, pune-te in valoare fizic si comportamental...pun pariu k ai potential si asa vei descoperi ca mai sunt si altii si inca fff multi baieti liberi si draguti carora le poti atrage atentia. cat despre acesta dupa care suferi , ai sa razi, dar o sa uiti mai rpd decat iti imaginezi. nu ai incredere in tine si te crezi doar pierduta intr-o lume ''fara altul k el''. ai grija si nu te mai indragosti de toti plescarii, autoeduca-te si atunci vei intalni unul de calitate. | ||
|
kudika118451 Postat pe 20 Decembrie 2010 01:00 |
||
sincer voi cititi tot sau doar la inceput apoi va dati cu parerea ?
|
||
|
alexandra_alle Postat pe 20 Decembrie 2010 16:28 |
||
|
Draga mea , viata merge inainte si trebuie sa te debarasezi de tot ce iti face rau.Sfarsitul unei relatii nu inseamna ''the end of life''....te doare sufletul, e normal ,ai o varsta frageda si iti este greu dar vezi tu ,daca nu o iei ca pe o experienta de viata si treci mai departe nu o sa faci nimic.Vindeca-ti sufletul si nu-i mai acorda nici o sansa,incearca sa uiti si sa nu mai stii nimic de el.Departeaza-te de prieteni comuni care iti fac rau si iti vorbesc de el,iesi cu prietene si fii sigura pe viata ta...Pe barbati nu ii intereseaza atunci cand dau papucii...si oriucm sunt prea orgoliosi sa se intoarca! Tine minte, ai 21 de ani,ai multe de invatat pana sa stii ce iti doresti cu adevarat ce vrei ,ce compromisuri vrei sa faci....nu te impiedica acum de nimic...Capul sus ...cu siguranta vei reusi,timpul le rezolva pe toate ! Si ca fapt divers.... :''roata e rotunda''. Debaraseaza-te de tot ce ti-ar putea face rau!! O zi frumoasa! |
||
|
sdv Postat pe 24 Decembrie 2010 12:09 |
||
| nu pot uita niciobata ,il iubesc | ||
|
kudika183384 Postat pe 26 Decembrie 2010 04:59 |
||
De la: kudika330764, la data 2010-11-29 11:41:50De la: kudika333658, la data 2010-11-29 11:39:00Buna ziua numele meu este Alexandra,am 21 de ani si tocmai m-am despartit de prietenul meu cu care am stat 3 ani jumatate,la cateva zile dupa ce ne-am despartit el si-a facut o alta prietena care a dus-o acasa a prezentat-o parintilor lui si au petrecut cateva noptii impreuna.El spune ca nu s-a intamplat nimic intre ei doi doar au dormit impreuna si nimic mai mult ,dar eu nu cred.Eu i-am spus ca sunt dispusa sa ma impac cu el si sa ne mai dam o sansa dar el numai vrea,spune ca numai simte ceea ce a simtit o data pt mine.Mie imi este foarte greu si nu stiu ce sa fac sa trec peste tot,cum sa uit de el si cum sa fac sa numai sufar atat,nu e zi in care sa nu plang si sa nu ma gandesc la el :(alexandra draga........sa plıctısıt de tıne.....NU TE MAI VREA.......nu l maı suna sı lasa l sa sı vada de o vıata......ıncearca sı tu e maı sanatos...... Draga mea! Din pacate, toata lumea trece prin asa ceva.Unii suporta mai usor,dar cei mai multi suporta sau accepta situatia foarte greu desi nu recunosc.Cei care dau tot felul de sfaturi la misto sa zic asa ,sau raspund cu ironie la o intrebare pusa de cineva indiferent de ce natura , nu pot spune decat ca sunt foarte needucati , necivilizati si habar nu au de realitatea vietii. Este greu pentru tine dar incearca sa-l ignori cu comportamentul tau si o sa vezi ca el va veni la tine si te va cauta si daca se va intimpla acest lucru, tu sa fii aceea care spune ca nu mai vrea aceasta relatie.Te va dori toata viata lui daca vede ca nu l mai vrei. Fii tare. OLIVER |
||
|
healthy017415__oliver Postat pe 26 Decembrie 2010 15:46 |
||
De la: healthy017415__oliver, la data 2010-12-26 15:46:39Este greu pentru tine dar incearca sa-l ignori cu comportamentul tau cand aud sfatul asta imi vine sa-mi dau cu tesla in coooaie ce draku, am ajuns o natie de robotei care vor relatii pe bazate de putere (care pe care sa domine) ... bai nene, cand iubesti nu domini, ca nu ai cum sa domini, e imposibil |
||
|
battleofwits Postat pe 26 Decembrie 2010 16:40 |
||
De la: battleofwits, la data 2010-12-26 16:40:24 io' s cleopatra si al meu este antoniu
|
||
|
miss_darine Postat pe 26 Decembrie 2010 16:46 |
||
De la: alexandra_alle, la data 2010-12-20 16:28:00sincer voi cititi tot sau doar la inceput apoi va dati cu parerea ? eu imi dau cu parerea fara sa citesc nimic! |
||
|
pickard Postat pe 26 Decembrie 2010 16:48 |
||
| Draga Alexandra, nu lua in seama rautatile. Probabil ca cele care vorbesc asa sunt fie singure sau se considera prea feministe dar adevarul este ca unei femei ii trebuie un barbat alaturi si unui barbat, o femeie! Incearca sa treci peste despartire, e singura cale catre eliberare. Plangi, manifestata-te, vorbeste cu cei apropiati si o sa treaca.Si nu in ultimul rand, roaga-te. Invata din asta dar nu fugi de o noua relatie.Nici un barbat nu e la fel. Ia o pauza, de un an, doi, ocupa-te de tine, investeste in tine! Poate Dumnezeu te va ajuta , ceva mai tarziu, sa intalnesti pe cineva potivit tie. Mult noroc si multa tarie ! | ||
|
Brielle Postat pe 26 Decembrie 2010 17:06 |
||
|
Draga Alexandra, stiu ce inseamna sa suferi, dar esti tanara ai toata viata inainte si o data cu tecerea timpului uitarea va veni. Este greu acum pentru ca este prea recent dar o sa imi dai dreptate peste cativa ani cand vei rade de acest capitol din viata ta El nu merita sa plangi daca te-ar fi iubit nu ar fi procedat asa, APROPO pe tine te-a prezentat parintilor lui?. Cum sa uiti?- buna intrebare nu se poate asa usor, dar incearca sa cunosti si alti oameni si ai sa vezi ca iti va fi mai bine, si cu timpul uitarea va veni. Sper ca ti-au fost de folos sfaturile mele, multi vor fi rautaciosi pe acest forum dar iti dau un sfat asculta decat sfaturile bune si vei trece cu bine peste toate. Fii inteleapta si fa-l sa regrete ca te-a parasit fara sa il cauti tu, nu te milogi caci ii vei oferi satisfactie! Numai bine! |
||
|
valentina_dulcic Postat pe 26 Decembrie 2010 20:08 |
||
| draga alexandra,totul depinde de tine sa vrei sa treci peste aceasta despartire,cei si cele care te critica considera ca e usor sa treci peste o despartire de cativa ani,ei probabil au avut relatii de cateva saptamani sau cateva zile si nu stiu ce inseamna sa fii cu cineva tot timpul si sa iti faci planuri,dar vei trece.din aceasta despartire cel mai dureros e ca ai foarte multe amintiri si momente peste care nu poti trece,dar ele au facut si vor face parte din viata ta din ce ai simtit in momentul respectiv.sa stii ca nu toti baietii sunt la fel.in viata totul se plateste. | ||
|
stefano Postat pe 27 Decembrie 2010 04:50 |
||
| de ce credeti voi ca daca va despartiti de cineva si apoi il ignorati,rezolvati ceva.parerea mea e ca ar trebui sa ramaneti prieteni sau macar sa va salutati cand va intalniti pe strada.daca treci pe langa acea persoana si va faceti ca nu o vedeti ce veti dovedi? | ||
|
stefano Postat pe 27 Decembrie 2010 04:55 |
||
De la: stefano, la data 2010-12-27 04:55:41de ce credeti voi ca daca va despartiti de cineva si apoi il ignorati,rezolvati ceva.parerea mea e ca ar trebui sa ramaneti prieteni sau macar sa va salutati cand va intalniti pe strada.daca treci pe langa acea persoana si va faceti ca nu o vedeti ce ve-ti dovedi? |
||
|
stefano Postat pe 27 Decembrie 2010 04:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Eu Scorpion, El Rac! | 5 | De la: kudika404306 24 Mai 2011 11:59 |
| Buna ziua | 10 | De la: denis_roxana 3 Februarie 2011 16:53 |
| berbec -taur? | 15 | De la: kudika076018 21 Octombrie 2009 09:45 |
|
|
||
| Cum esti in pat in functie de zodie | 318 | De la: edv 9 Octombrie 2009 14:42 |
| buna | 2 | De la: kudika036906 24 August 2010 08:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.