Mai multe
De la: stefano, la data 2010-12-27 04:56:20De la: stefano, la data 2010-12-27 04:55:41de ce credeti voi ca daca va despartiti de cineva si apoi il ignorati,rezolvati ceva.parerea mea e ca ar trebui sa ramaneti prieteni sau macar sa va salutati cand va intalniti pe strada.daca treci pe langa acea persoana si va faceti ca nu o vedeti ce vei dovedi? |
||
|
stefano Postat pe 27 Decembrie 2010 04:56 |
||
|---|---|---|
| daca te-ai impacat cu el esti sigura ca altadata nu va face la fel?sau cand ii da alta papucii lui vine la tine? | ||
|
stefano Postat pe 27 Decembrie 2010 04:59 |
||
| sufera,compatimeste-te,mananca inghetata cu ciocolata si uita ..........daca el nu te mai vrea ai atata mandrie si uita-l.sunt atatia barbati pe pamant,doar tb sa-i vezi!!!!!!:))))))))?????// | ||
|
|
||
|
kudika342868 Postat pe 27 Decembrie 2010 12:42 |
||
De la: alexandra_alle, la data 2010-11-29 11:39:00Buna ziua numele meu este Alexandra,am 21 de ani si tocmai m-am despartit de prietenul meu cu care am stat 3 ani jumatate,la cateva zile dupa ce ne-am despartit el si-a facut o alta prietena care a dus-o acasa a prezentat-o parintilor lui si au petrecut cateva noptii impreuna.El spune ca nu s-a intamplat nimic intre ei doi doar au dormit impreuna si nimic mai mult ,dar eu nu cred.Eu i-am spus ca sunt dispusa sa ma impac cu el si sa ne mai dam o sansa dar el numai vrea,spune ca numai simte ceea ce a simtit o data pt mine.Mie imi este foarte greu si nu stiu ce sa fac sa trec peste tot,cum sa uit de el si cum sa fac sa numai sufar atat,nu e zi in care sa nu plang si sa nu ma gandesc la el :( e greu,dar daca te inchizi in casa nu ai cum sa uiti sau sa cunosti alte persoane.. arata-i ce a pierdut!!!!! aranjeaza-te iesi cu prietenii nu ii mai rasp la tel..tine-l departe de tine o sa ajunga el sa planga dupa tine o sa vezi!
|
||
|
Creata24 Postat pe 27 Decembrie 2010 15:18 |
||
De la: alexandra_alle, la data 2010-11-29 11:46:37pana acum 1 luna el era foarte gelos desi nu avea motive,nu inteleg schimbarea asta brusca de ce spune ca nu ma mai iubeste ? dar daca stie ca sunt plecata de acasa ma suna si ma intreaba ce fac si unde sunt incerca sa te faca pe tine sa pari vinovat de ceea ce va uram, de ceva timp nu mai vruia o relatie cu tine , dar nu gasea motive ca s-o incheie! Capul sus si mergi inainte , doare dar va trece! |
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 27 Decembrie 2010 16:34 |
||
| Draga mea, nu te merita!Sa-ti spun un secret: nu s-au terminat baietii pe lumea asta! Nu dispera, poate asta a fost un test ca sa afli ca nu e jumatatea ta ... | ||
|
lance_topi Postat pe 28 Decembrie 2010 13:44 |
||
De la: battleofwits, la data 2010-12-26 16:40:24De la: healthy017415__oliver, la data 2010-12-26 15:46:39Este greu pentru tine dar incearca sa-l ignori cu comportamentul tau FOARTE FRUMOS! cum gandesti asa traiesti.Ar trebui sa-ti dai cu tesa in CAP.Aici nu e vorba de dominaie ci de dragoste.Daca tu nu stii ce e dragostea, e problma ta.Dupa cum gandesti, no sa ai parte niciodata de acest senzatii si e bine pentru tine ca oricum tu nu intelegi nimic OLIVER |
||
|
healthy017415__oliver Postat pe 29 Decembrie 2010 07:42 |
||
De la: healthy017415__oliver, la data 2010-12-29 07:42:31De la: battleofwits, la data 2010-12-26 16:40:24De la: healthy017415__oliver, la data 2010-12-26 15:46:39Este greu pentru tine dar incearca sa-l ignori cu comportamentul tau |
||
|
healthy017415__oliver Postat pe 29 Decembrie 2010 07:45 |
||
drag alexadra daca a zis nu este un motiva clar ma exist baetii nu ma plange ai o vetii trestii
|
||
|
deea6564 Postat pe 29 Decembrie 2010 16:15 |
||
De la: healthy017415__oliver, la data 2010-12-29 07:42:31De la: battleofwits, la data 2010-12-26 16:40:24De la: healthy017415__oliver, la data 2010-12-26 15:46:39Este greu pentru tine dar incearca sa-l ignori cu comportamentul tau ce e dragostea? pai din sfaturile tale bag de seama ca e "arta" de a injecta frica in partener - nu ma mira modul asta de gandire, chiar mi se pare normal in cazul tau (stai linistit ca nu esti singurul care gandeste asa, de fapt reprezinti majoritatea)
|
||
|
battleofwits Postat pe 29 Decembrie 2010 16:25 |
||
De la: kudika344045, la data 2010-12-29 16:15:08 ai o vetii trestii o traducere se poate?
|
||
|
miss_darine Postat pe 29 Decembrie 2010 16:28 |
||
De la: kudika344045, la data 2010-12-29 16:15:08drag alexadra daca a zis nu este un motiva clar ma exist baetii nu ma plange Ce ai vrut tu sa zici?????? |
||
|
ad__83 Postat pe 29 Decembrie 2010 16:29 |
||
nu trebuie sa pui la suflet toate rautatile ce se spun. chiar dk nu am trecut prin asta te inteleg. acel baiat nu te-a meritat,tu meriti ceva mai bun,un baiat care sa te respecte si sa te iubeasca. stiu,,e greu,dar viata merge inainte,fara el in viata ta. tu nu ai pierdut nimic,el e singurul care a pierdut ceva...te-a pierdut pe tine,o fata care l-a iubit. lui o sa-i para mai tarziu rau,knd o sa-si dea seama ce a lasat. deci curaj. viata e frumoasa si trebuie traita ca atare!!!
|
||
|
kudika329894 Postat pe 29 Decembrie 2010 16:37 |
||
m-am gandit ca asa se va intampla. parerea mea e ca nu mai are rost. oricand,in orice loc poate aparea cineva care sa te merite. nu-ti irosi tineretea pt o iubire pierduta. el a ales sa fie asa,acum sa sufere si el. eu iti doresc sa fi cat mai fericita
|
||
|
kudika329894 Postat pe 29 Decembrie 2010 16:48 |
||
| niciodata, il iubesc si ma pregatesc sa fiu cea mai frumoasa pentru el | ||
|
kudika183384 Postat pe 29 Decembrie 2010 19:42 |
||
|
se pare ca toate femeile trec prin asa ceva... dar important e sa ai ambitie si demnitate sa mergi mai departe... fostul meu prieten s-a despartit de mine pe messenger cu 2 zile inainte de Craciun. cadoul perfect, as putea spunea. partea proasta e ca lucram impreuna. probabil aici am gresit eu, nu trebuia sa am o relatie cu un coleg de serviciu, dar m-am indragostit de el! inimii nu-i poti poruncii. o perioada a fost tot ce mi-am dorit: tandru,iubitor... pana intr-o zi, cand totul s-a schimbat. recunosc ca si eu am gresit in relatia asta, dar sa ajunga sa nu-i pese de mine sau sa-mi spuna ca vrea pe altcineva, la cateva zile dupa ce imi spusese ca sunt iubirea vietii lui... asta m-a bulversat total. am incercat sa am o discutie cu el dar fuge de mine. asa ca... trebuie sa-l vad in fiecare zi la serviciu, e vesel, vorbeste cu toata lumea. la inceput m-am gandit sa-mi dau demisia, dar ar fi o greseala. imi caut un alt job oricum. stiu k un rol important in despartirea noastra l-a avut si mama lui. pt el, e cea mai importanta. nu i-am cerut in niciun moment sa nu mai fie asa, ci doar sa inteleaga ca sunt lucruri total diferite. se pare ca nu s-a putut. mi-as fi dorit macar sa nu fi facut atatea promisiuni, pe care eu bineinteles le-am crezut... si eu m-am umilit la inceput, i-am spus ca il vreau inapoi, i-am aratat asta... insa mi-am dat seama ca e nu corect. eu sunt singura si plang dupa el, iar el isi vede de viata lui. asa ca, am decis sa pun punct. o sa-l ignor oricat de tare m-ar durea. stiu ca o sa mai plang, dar asta e, cand iubesti si esti dezamagita... capul sus! nu mai suferiti ca nu se merita! |
||
|
Alyssa24 Postat pe 30 Decembrie 2010 11:45 |
||
De la: kudika183384, la data 2010-12-29 19:42:06niciodata, il iubesc si ma pregatesc sa fiu cea mai frumoasa pentru el adik??? |
||
|
__XXX__ Postat pe 30 Decembrie 2010 15:55 |
||
De la: kudika183384, la data 2010-12-29 19:42:06niciodata, il iubesc si ma pregatesc sa fiu cea mai frumoasa pentru el nu am zis eu asta.......eu l-am uitat ,ma simt f bine,mi-am gasit pe altcineva... |
||
|
alexandra_alle Postat pe 31 Decembrie 2010 16:53 |
||
| Nu ar trebui sa va mai luati de ea asa. E vina ei ca l-a iubit si ca nu si-a dat seama din timp ce fel de persoana e? Odata ce nu stiti cum a fost relatia ei nu vad niciun motiv sa comentati. Daca nu aveti un sfat pentru ea mai bine taceti din gura ca vad ca toti va credeti niste experti, dar se pare ca nu ati trecut niciodata prin asa ceva ca sa stiti cat de greu ii este. De unde puteti sa stiti ca, la inceput, respectivul nu s-a comportat frumos? Draga mea Alexandra, daca imediat si-a facut o alta prietena inseamna ca se plictisise de tine, a cunoscut-o pe ea si asta a fost. Poate a mai incercat sa-ti mai dea o sansa, sa reinvie sentimentele, dar probabil ca nu s-a mai putut. Poate nu era genul sa reziste atata intr-o relatie. Totusi, ar trebui sa fii recunoscatoare ca s-a despartit si nu a continuat sa te minta. Asta inseamna ca inca te respecta si inca tine la tine cat de cat incat sa nu vrea sa te raneasca chiar asa rau. Macar a vrut sa fie sincer cu tine... Ar trebui sa apreciezi asta:P Cel mai bine ar fi, bineinteles, sa-l uiti si stiu cat de greu iti poate fii, dar asta e cea mai buna solutie. Mai ales daca tii la demnitatea ta nu-l mai implora sa va impacati pentru ca vei reusi doar sa-l indepartezi mai mult. Poate acum ti se pare imposibil sa faci ce ti-am spus, dar tine minte sfatul meu si apoi o sa-mi dai dreptate. In orice caz, arata-i ca nu te-a afectat chiar atat de mult despartirea. Daca te-a iubit cu adevarat se va intoarce la tine, asta daca il vei primi si tu. Si daca va impacati, ceea ce-mi doresc daca el chiar merita, ai grija cum te porti. In ce sens? Adica sa nu fii la dispozitia lui 24 din 24. Arata-i ca-ti pasa bineinteles, dar nu ca esti dependenta la el. Si nu ma refer doar in relatia cu el, ci la toate relatiile pe care le vei avea. Arata-i cat de interesanta esti si pastreaza putin mister, chiar si dupa 3 ani sau cat ai zis. Acum nu ma refer sa-i ascunzi cu cine te duci in oras ca apoi poate devenii gelos si asa iti vei distruge relatia, dar mici chestii care poate nu ti se par importante dar ar alunga cat de cat monotonia, caci ea e cel mai aprig dusman al unei relatii. Poate e mai greu de suportat chiar decat gelozia. | ||
|
lavynyutzza Postat pe 31 Decembrie 2010 18:58 |
||
| Si am uitat sa-ti spun, dar bucura-te ca ai petrecut acesti ani in compania lui (pentru ca stiu ca a fost deosebit, chiar daca la sfarsit a clacat) si nu regreta nimic! O sa te simti mult mai bine:D | ||
|
lavynyutzza Postat pe 31 Decembrie 2010 19:02 |
||
De la: __XXX__, la data 2010-12-30 15:55:50De la: kudika183384, la data 2010-12-29 19:42:06niciodata, il iubesc si ma pregatesc sa fiu cea mai frumoasa pentru el In ziua de Craciun dupa ce m-am intalnit cu el am aflat ca sunt inselata. Mai frumos cadoul meu nu crezi?:P |
||
|
lavynyutzza Postat pe 31 Decembrie 2010 19:04 |
||
|
||
|
kudika187425 Postat pe 31 Decembrie 2010 21:20 |
||
Sa stii ca am trecut si eu prin asa ceva o relatie de 6 ani si pot sa spun ca au trecut deja 5 de cand ne/am despartit sau mai bine spus m/a lasat si stiu ca nu e prea usor.Toata lumea iti spune esti tanara uita/l,sau treci peste,ori punct si de la capat,dar nu e chiar asa iar tu mai mult te inchizi in tine si nu mai ai incredere in nimeni pt ca toata lumea ti/o reteaza lasa/l uita/l.NU gresit prietenii trebuie sa te asculte si sa te sprijine nu sa/ti taie macaroana asa cum se spune.revenind la cei 5 ani de absenta au fost foarte grei nu pot sa spun ca nu toti barbatii care/i intalneam nu/i comparam cu el.Ba da..........Niciunul nu era macar pe aproape.......Sfaturi sunt o gramada din exterior cei care nu sunt in pielea ta sau nu au fost judeca la rece.Eu sunt de parere ca timpul le rezolva pe toate iar daca tu mai vrei o sansa parerea mea E SA O CERI INDIFERENT DE METODA.Nu conteaza ca te milogesti sau injosesti,eu nu am facut/o si regret enorm ca si acum am indoiala in suflet daca o faceam poate eram impreuna acum-Nu trebuie sa stie nimeni sub ce metoda o ceri ideea be sa o obtii....Multa bafta... PS EU SI ACUM IL MAI IUBESC NU AM PUTUT TRECE PESTE........
|
||
|
kudika326103 Postat pe 2 Ianuarie 2011 21:39 |
||
| AM UITAT SA MA PREZINT DAR M/A LUAT CAPUL EU SUNT BRUNETZYKA | ||
|
kudika326103 Postat pe 2 Ianuarie 2011 21:41 |
||
Fruntea sus si da/ne vesti bune .Pupicuti de la brunetzyka.
|
||
|
kudika326103 Postat pe 2 Ianuarie 2011 22:02 |
||
|
Draga Alexandra, Uitarea vine de la sine cu trecerea timpului, de aceea se spune ca timpul e cel mai bun medic, mai ales in ceea ce priveste relatiile de iubire. Daca nu te cramponezi de el, nu cauti sa te hranesti din amintirea lui si sa te agati cu disperare de ce a fost intre voi, o sa il uiti. Cauta sa faci lucruri care iti fac placere: citeste, uitat-te la film, plimba-te cu prietenii, du-te la dans, traieste-ti viata. Du-te intr-un loc nou, care nu iti aminteste de el. Mie imi place modul asta din filmele americane de a trata o despartire: fata pune intr-o cutie tot ce ii aminteste de el si o arunca sau o da cuiva, asa scapa si de amintirea lui. Cauta noutatea, cauta sa te redescoperi si sa te bucuri de viata. Sunt atata tipi grozavi pe lumea asta, chiar nu merita sa plangi dupa unul care a ales pe alta. Un pic de demnitate si va fi bine. |
||
|
healthy016957 Postat pe 10 Ianuarie 2011 13:40 |
||
|
Incearca sa faci acelasi lucru. E greu dar nu imposibil. Nu trebuie sa ne umilim in fata barbatilor pt k nu castigam nimic, dekt mila sau dispret si nu asta ne dorim. Uita-l |
||
|
kudika051579 Postat pe 17 Ianuarie 2011 11:33 |
||
| Eu am fost cu cineva 7 ani zi de zi si ne-am despartit. Au trecut 2 ani de cand ne am despartit si tot nu am reusit sa l uit. Am incercat sa ne refacem relaita dar nimic nu mai e cum a fost si nu are rost sa cautam motive sau sa dam vina unu pe altu. Nu e usor, inteleg perfect dar viata merge mai departe si trebuie sa ne bucuram de ea cu bune si rele. El oricum isi vede de viata lui. Tu de ce sa nu faci la fel? Intr-o zi o sa intelegi ca a fost pierdere de timp sa plangi. | ||
|
kudika364959 Postat pe 8 Februarie 2011 16:38 |
||
| Din pacate din ce am citit suntem multe care am trecut prin ce treci tu.Tiparul este acelari multi ani de relatie(in general anii adolescente sau putin dupa), iar el ajunge la concluzia ca vrea altceva.Cu toate ca eu am rupt relatia si am plecat de la el tot eu am fost aceea care abia asteptam sa revina sa-mi ceara iertare si normal ca m-as fi intors fara doar si poate.Dar el si-a refacut repede viata.A schimbat prietenele in viecare saptamana, dar ma tinea in sah si pe mine.I-mi tot spunea ca mai are nevoie de timp sa se gandeasca sa vada ce va face si asa mai departe.Cred ca nu e cazul sa spun ca am plans, am blestemat, am urlat de durere, dar intodeauna am avut in minte vorba mamei mele: 'fiecare sut in fund e un pas in fata'.Si uite ca am cunoscut pe cineva dupa cateva luni si mi-a fost pluta de salvare din starea depresiva.Evident ca a aflat fostul si m-a cautat cu buchet de flori si rugaminti de impacare.Eu nu am mai vrut evident.De atunci au trecut cativa ani, sunt casatorita si sunt f fericita.Fostul(stiu pt ca parintii lui sunt vecini cu bunicii mei) e tot singur cuc pt ca sa-u saturat toate de el.Si sa stii ca daca l-as vedea acum i-as multumii pt ce a facut.Alaturi de el nu cred ca as fi avut nici pe departe viata pe care o am cu sotul meu.Asa ca fruntea sus si cauta repede o pluta de salvare | ||
|
kudika366204 Postat pe 11 Februarie 2011 17:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ajutor .... | 24 | De la: Full_Metal_Jacket 25 Decembrie 2009 22:25 |
| femeia pesti si barbatul taur..??? | 88 | De la: inna13 15 Octombrie 2011 12:07 |
| o parere ? :D | 21 | De la: Flowers 28 Martie 2011 10:59 |
|
|
||
| buna | 2 | De la: kudika036906 24 August 2010 08:48 |
| Ce te faci daca nu te atrage nimic? | 11 | De la: sycorax 24 Iulie 2009 12:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.