Setari Cookie-uri

Mai avem cateva luni pana la nunta si imi spune ca nu mai vrea

Parerea mea este ca nu este pregatita pentru o nunta.. stai in aceasta relatie, dar lasa relatia asa cum este si viitorul iti va spune ce va fi..nu grabi lucrurile..divorturile sunt dureroase..crede-ma!
adina_gh
Postat pe 11 Ianuarie 2011 08:42
De la: maya1221indi, la data 2011-01-11 01:34:12...dc existe nepotriviriri de caracter RENUNTA! La fel am facut shi eu dupa apoape 7 ani...

ti-a luat 7 ani sa-ti dai seama ca aveti nepotriviri de caracter?
battleofwits
Postat pe 11 Ianuarie 2011 11:37
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-07 21:28:43
De la: miss_darine, la data 2011-01-07 21:13:38 mai oameni buni...pe undeva va inteleg...pt ca si eu am avut parte de suturile mele..dar pe de alta parte, am refuzat sa ma schimb si sa devin ceea ce nu sunt...concluzia...alex ar fi pacat sa intri intr-un cerc vicios din care nici sa vrei, numai poti iesi...eu am mers pe premiza ca razbunarea aduce razbunare,rautatea rautate...etc...mai bine stai cuminte in banca ta, deschide ochii bine si spune nu rebuturilor

Sa spun nu rebuturilor ... hmmmmmmmm ce bine suna , problema e ca nu mai gasesti altceva ... decat rebuturi sau marfa avariata de altii si care se descarca pe urmatorul candidat ... Daca stiti voi unde mai gasesc fete/femei care nu sunt rebuturi anuntati-ma ...

deschide ochii bine, e mai aproape decat crezi.... eu am fost cea mai buna prietena a actualului meu iubit timp de 8 ani. ne spuneam tot, ne plangeam pe umar unul altuia si ...ce sa vezi...intro buna zi am "stricat prietenia". acum ne pregatim de nunta si radem pe seama celor 8 ani in care nu am vazut decat prietenia (amicitia) care ne lega.
kudika035038
Postat pe 11 Ianuarie 2011 13:13
poate ca este o perioada mai proasta din relatia voastra,dar cu vointa se trece peste toate...nu trebuie sa ne alarmam intotdeauna,trebuie sa trecem cu capul sus peste orice...good luck
danut_za
Postat pe 11 Ianuarie 2011 17:29
De la: gigi_oprea, la data 2011-01-11 00:12:15
De la: C_C_A, la data 2010-12-19 08:33:37Buna la toti , am o relatie de aproximativ 5 ani cu o fata, a fost dragoste adevarata eu inca mai cred ca este, dar scartie....cu cateva luni inainte de nunta, eu am tot simtit-o ca nu se implica...asa cum ar fi trebuit...adica eu eram cel care se uita dupa localuri, invitatii samd si am discutat intr-o seara pe tema asta, plangand mi-a spus ca nu mai vrea sa facem nunta, asta dupa ce am dat avansul la restaurant, am stabilit nasii si ne-am anuntat toti prietenii. Ea de cateva luni a inceput sa lucreze stiam ca va fi diferit, ca o sa trebuiasca sa se obisnuiasca, dar in cele cateva luni...nu s-a schimbat in bine, a fost tot mai entuziasmata de locul ei de munca, discutiile noastre din fiecare seara se rezuma...la ce a facut ea la munca. Ma gandesc ca si asta ar putea fi un motiv, ea are un job mai bine platit, poate si asta o face sa gandeasca diferit...nu stiu ...am mai vorbit cu prieteni, toti se feresc sa-ti dea un sfat....adica...mai are rost sa mai stau in relatia asta ?...o iubesc foarte mult, dar ...daca acum mi-a spus ca nu vrea, dupa ce am cerut-o frumos pe o scena la un concert....credeti ca peste eu stiu...un an ....va fi altfel ?...adica peste un an...cum va fi...hai sa facem nunta acum?...si anuntam iarasi toata lumea...
va multumesc

Salut!
In primul rand, mult respect pentru tine. Esti un om cu suflet curat care, din pacate nu si-a gasit jumatatea.
Trei lucruri sunt clare in ceea ce o priveste cea care ai vrut sa iti fie sotie:
1. I-au zburat ochii dupa altcineva - probabil ca s-a si inragostit de altul dar nu stie cum sa iti spuna si cum sa dea inapoi, deci NU TE MERITA !
2. Entuziasmul pentru noul loc de munca ascunde SIGUR disimularea sub care iti povesteste indirect de actualul ei iubit deci, LAS-O !
3. I-a crescut prea mult pentru relatia voastra increderea in sine si tu nu mai contezi pentru ea in aceasta ecuatie deci, UIT-O !
Stiu ca iti e greu, inteleg foarte bine ce e in sufletul tau dar, FII BARBAT si nu fa un pas gresit. E greu acum sa anulezi tot dar, plange atunci cand nu te vede nimeni si tine fruntea sus in fata tuturor, pastreaza-ti demnitatea si NU TE CASATORI CU EA ! Mai bine sa suferi acum decat toata viata.
Crede-ma ca am o varsta si o experienta de viata in spate si ca tot ce ti-am scris, este corect si este scris cu multa intelegere, compasiune si respect pentru tine. vei vedea ca familia, prietenii adevarati si toti cei apropiati te vor intelege si iti vor fii alaturi. Vei trece peste acest moment, te vei vindeca si cea care te merita cu adevarat, va veni sa iti immbratiseze sufletul tau curat la momentul potrivit. Cea mai mare fericire pentru un barbat este femeia potrivita. O vei intalni.
Iti doresc multa putere ca sa poti trece de acest hop, incredere in Dumnezeu si multa speranta. Toate gandurile bune!
Cu mult respect, Gigi Oprea

Sincer, cred ca Gigi Oprea are dreptate. Daca stau bine si ma gandesc, nici eu nu as avea puterea sa-i spun logodnicului meu ca ma atrage altcineva. Asta nu inseamna ca sunt un om rau, nici ca logodnica ta este o femeie rea. Daca as proceda intr-adevar asa, as face-o ca sa nu-l ranesc. A-ti spune ca locul meu de munca este cel mai incitant aspect din viata mea la un moment dat, in mod sigur nu echivaleaza cu durerea pe care ti-as provoca-o daca ti-as spune ca am intalnit pe altcineva. O sa spui probabil ca preferi adevarul, dar chiar nu cred ca este asa.
kudika347678
Postat pe 12 Ianuarie 2011 18:40
i-a zis plangand ca nu vrea sa faca nunta !!! si daca ar vrea, domnisoara nu vrea !!! ESTE EVIDENTA TREABA !!!
csillicsiucsi
Postat pe 12 Ianuarie 2011 19:09
De la: marco918, la data 2010-12-22 23:16:46
De la: C_C_A, la data 2010-12-19 08:33:37Buna la toti , am o relatie de aproximativ 5 ani cu o fata, a fost dragoste adevarata eu inca mai cred ca este, dar scartie....cu cateva luni inainte de nunta, eu am tot simtit-o ca nu se implica...asa cum ar fi trebuit...adica eu eram cel care se uita dupa localuri, invitatii samd si am discutat intr-o seara pe tema asta, plangand mi-a spus ca nu mai vrea sa facem nunta, asta dupa ce am dat avansul la restaurant, am stabilit nasii si ne-am anuntat toti prietenii. Ea de cateva luni a inceput sa lucreze stiam ca va fi diferit, ca o sa trebuiasca sa se obisnuiasca, dar in cele cateva luni...nu s-a schimbat in bine, a fost tot mai entuziasmata de locul ei de munca, discutiile noastre din fiecare seara se rezuma...la ce a facut ea la munca. Ma gandesc ca si asta ar putea fi un motiv, ea are un job mai bine platit, poate si asta o face sa gandeasca diferit...nu stiu ...am mai vorbit cu prieteni, toti se feresc sa-ti dea un sfat....adica...mai are rost sa mai stau in relatia asta ?...o iubesc foarte mult, dar ...daca acum mi-a spus ca nu vrea, dupa ce am cerut-o frumos pe o scena la un concert....credeti ca peste eu stiu...un an ....va fi altfel ?...adica peste un an...cum va fi...hai sa facem nunta acum?...si anuntam iarasi toata lumea...
va multumesc

... gogule ... ai dat de naiba ... cine te-a pus sa o tamiiezi 5 ani de zile ... daca ceva prosteste mai mult o femeie atunci acel lucru este ''munca'' ... acolo pot sa se ''remarce'', au posibilitatea sa ''concureze'' cu alt femei, au de ce sa se imbrace, devin ''emancipate'' si ... independente ... li se pare ca li se deschide cutia cu bomboane (barbati) in jur ... basca scapa de ''cosmarul'' cliseului romanesc al femeii de la cratitza ... dar nici dupa ce se cocoseaza de munca, birfa si vise nu realizeaza ca au uitat cine sint ... asa ca ... ai o mare problema ... nu cred ca se rezolva ... parerea mea ...

...cliseu romanesc al femeii de la cratita??...pardon? eu zic ca nu locul de munca e de vina..ci ea...e o ipocrita..dupa 5 ani sa iti dai seama ca nu e tocmai cel potrivit.... pe ea a incantat`o foarte mult faptul ca avea pe deget inel de logodna...si in plus o intalnire cu fetele pt a se lauda...

ea de fapt nu a tinut la tine...ea doar era incantata de gandul acela de a fii logodita...

mirela_roxana
Postat pe 16 Ianuarie 2011 19:53
Prea multe parereti pe aici de la muuuuuult persoane
kudika_17683
Postat pe 19 August 2013 22:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sa ne laudam! 8 De la: kyty_katy 29 August 2009 19:08
Vand Rochie de Mireasa de firma (White Pearl Bridal)!! Merita vazuta!!!! 1 De la: rodicaa14 3 Ianuarie 2013 11:05
invitatie nunta 6 De la: Natasha 24 August 2009 17:40
Vand rochie mireasa 1 De la: MihaelaMoldovan 15 Decembrie 2009 13:07
Nunta in aer liber la cort 2 De la: ioana_jinga 10 Mai 2011 13:26