Mai multe
De la: miss_darine, la data 2011-01-11 13:06:37De la: kudika335366, la data 2011-01-11 12:55:00 pitic........nimic........alambic!
|
||
|
vitamina_c Postat pe 11 Ianuarie 2011 13:09 |
||
|---|---|---|
De la: rashela, la data 2011-01-11 12:51:34De la: lempika, la data 2011-01-11 12:47:18De la: rashela, la data 2011-01-11 09:51:41Hai, Tigruto, sa nu exageram cu moralitatea. Este exact cum ai spus tu. Dar NU-i prostitutie. Si nu e obligatoriu ca fetele de acolo sa fi fost sau sa ajunga vreodata prostituate. nu trebuie sa conving pe nimeni dar nu inteleg ,ce e asa greu de crezut ca se castiga bine, tipa isi intretine toata familia , m rog ce probleme are in familie de a fost nevoita sa faca asta nu conteaza, ajungi la cateva mii de euro lejer si da.... am avut ocazia sa vad cand isi scoatea banii ....si crede ma ca sunt o groaza de bolnavi , obsedati , plini de bani care stau cateva ore bune in fatza pc ului si platesc dar ...sunt si aici niste reguli, cerinte si in functie de astea ajungi la sume din ce in ce mai mari.... |
||
|
bella28 Postat pe 11 Ianuarie 2011 13:13 |
||
De la: vitamina_c, la data 2011-01-11 13:09:35De la: miss_darine, la data 2011-01-11 13:06:37De la: kudika335366, la data 2011-01-11 12:55:00 OMBILIC!
|
||
|
|
||
|
pickard Postat pe 11 Ianuarie 2011 13:27 |
||
De la: rashela, la data 2011-01-04 15:50:03Cand eram copil si apoi, in diferite etape, cand veneau prietenii parintilor mei in vizita, spuneam in gand: ia uite-i si pe astia cum fac, ce zic, cum se imbraca... La 15 ani mi se parea ca a iesi cu un tip de 20 de ani e nefiresc, contra naturii. Era "batran". La 20 de ani, un tip de 30 mi se parea "wow, ce mos, cum sa iubesti asa ceva?!" |
||
|
MOTOCROS Postat pe 11 Ianuarie 2011 13:51 |
||
De la: MOTOCROS, la data 2011-01-11 13:51:17De la: rashela, la data 2011-01-04 15:50:03Cand eram copil si apoi, in diferite etape, cand veneau prietenii parintilor mei in vizita, spuneam in gand: ia uite-i si pe astia cum fac, ce zic, cum se imbraca... La 15 ani mi se parea ca a iesi cu un tip de 20 de ani e nefiresc, contra naturii. Era "batran". La 20 de ani, un tip de 30 mi se parea "wow, ce mos, cum sa iubesti asa ceva?!" |
||
|
MOTOCROS Postat pe 11 Ianuarie 2011 13:52 |
||
|
Ma intreb de ce Honore De Balzac a ales sa scrie Cartea: Femeia la 30 de ani? Raspunsul il da chiar el, cine a citit-o l-a gasit, cine o va citi il va gasi. O femeie si peste 40 de ani, daca nu chiar atat de frumoasa(uneori timpul mai fura), poate fi totusi placuta, admirata si inca dorita. Indiferent de varsta(cu conditia sa fie si intelepciune) imbracati-va oricum, dar cu gust, fara epatare, aratati tot ce aveti frumos si slava domnului, aveti. Infrumisetati doar acolo unde e necesar, fara stridenta, nu abuzati, natura se razbuna, plus riscul ridicolului. Adaugand la toate astea gingasie, tandrete in gesturi si priviri puteti fi irezistibile. |
||
|
condo000496 Postat pe 11 Ianuarie 2011 18:02 |
||
De la: rashela, la data 2011-01-11 09:51:41Hai, Tigruto, sa nu exageram cu moralitatea. Este exact cum ai spus tu. Dar NU-i prostitutie. Si nu e obligatoriu ca fetele de acolo sa fi fost sau sa ajunga vreodata prostituate. ...exact cum acceptati ca exista "iubirea" virtuala...tot asa ar trebui sa acceptati si "prostitutia" virtuala. |
||
|
kudika195501 Postat pe 11 Ianuarie 2011 18:31 |
||
De la: lempika, la data 2011-01-11 13:13:01Si cam ce reguli si cerinte sunt?De la: rashela, la data 2011-01-11 12:51:34De la: lempika, la data 2011-01-11 12:47:18De la: rashela, la data 2011-01-11 09:51:41Hai, Tigruto, sa nu exageram cu moralitatea. Este exact cum ai spus tu. Dar NU-i prostitutie. Si nu e obligatoriu ca fetele de acolo sa fi fost sau sa ajunga vreodata prostituate.
|
||
|
Valy90 Postat pe 11 Ianuarie 2011 18:33 |
||
|
pentru cine sustine sus si tare ca se scot bani frumosi din prostitutia viruala...da se scot dar nu de catre cei /cea care o practica...ci de catre cei care sunt in spatele afacerii. lempika...banii pe care i-ai vazut tu ca ii scoate acea fata ...nu erau doar din video chat...erau tot de la acea "firma"...dar din alte activitati colaterale...care de fapt sunt cele mai bine platite.
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 11 Ianuarie 2011 18:41 |
||
femeile penibile si disperate de 30 ani......ok fetelor si nu am mai ajuns la faza cu prostitutia fiindca nu am mai avut timp sa citesc dar ce discuti voi ?
|
||
|
roxi25 Postat pe 11 Ianuarie 2011 22:12 |
||
|
entru cine sustine sus si tare ca se scot bani frumosi din prostitutia viruala...da se scot dar nu de catre cei /cea care o practica...ci de catre cei care sunt in spatele afacerii. lempika...banii pe care i-ai vazut tu ca ii scoate acea fata ...nu erau doar din video chat...erau tot de la acea "firma"...dar din alte activitati colaterale...care de fapt sunt cele mai bine platite. video-chat bun pai sincer eu una sunt de acord cu ele bravo lor ei doar asta vor sa vada si bravo ei fiindca castiga de o mie de ori mai bine decat la un job de 8 ore pe zi
|
||
|
roxi25 Postat pe 11 Ianuarie 2011 22:15 |
||
De la: roxi25, la data 2011-01-11 22:15:22entru cine sustine sus si tare ca se scot bani frumosi din prostitutia viruala...da se scot dar nu de catre cei /cea care o practica...ci de catre cei care sunt in spatele afacerii. ... ... bravo lor ... daca rezista la avansurile perversilor de acolo si nu incepe sa se prostitueaze ... dupa o perioada se usuca interior ca ajunge o persoana care vede perversi si la un copil nou nascuti ... nu e usor sa te balacesti in noroi si sa ai pretentia ca nu te afecteaza ... |
||
|
marco918 Postat pe 11 Ianuarie 2011 22:32 |
||
|
Eu is penibila si nerealizata pentru ca am 23. Si nici nu am de spus nimic, chiar daca am "o cariera" de 3 ani pe langa licenta pe care o voi lua anul acesta. In fiecare dimineata cand merg la munca imi pun in jurul gatului o perna pentru ceafa semicirculara cu 2 ursuleti in capete de parca as fi balur cu 3 capete si cand ma asez in autobuz imi setez telefonul sa ma trezeasca peste 15 minute. Si dorm in autobuz 15 minute, nu ma intereseaza daca in fata mea cineva isi da ghionturi cu privire la ursuletii mei. Imi vine o imagine in minte, despre un fizician trecut de mult de 30 de ani care scotea limba in public si s-a lasat fotografiat asa. Asta da maimutareala. Prefer sa raman asa decat la peste 30 de ani sa devin EMO sa ma imbrac numa' in negru si sa ii plictisesc pe cei din jur cu prezenta mea. Daca la 50 de ani o sa imi vina sa ma imbrac in craciunita si sa dansez prin mall apoi am sa o fac fara regrete, frustrari, bucurandu-ma din plin de penibilul meu personal. Pentru ca e al meu si ma pot mandri cu el. Draga mea, poti vorbi de penibil, dar nu ii da varste si clisee, tine minte, TOTUL ESTE RELATIV si in continua transformare. Depaseste limitarile si traieste-ti viata la max.
|
||
|
mikystix Postat pe 12 Ianuarie 2011 10:58 |
||
|
nu toate femeile de 30 de ani sau sie trecutze sunt penibile , disperate, sau penibile. Eu am 40 si. CHIiAR nu sunt asa cum crezi tu |
||
|
merivalia Postat pe 12 Ianuarie 2011 14:53 |
||
|
video-chat bun pai sincer eu una sunt de acord cu ele bravo lor ei doar asta vor sa vada si bravo ei fiindca castiga de o mie de ori mai bine decat la un job de 8 ore pe zi [/quote]castiga mai bine acum , ca peste cativa ani cand corpul lor nu va mai arata lafel, ca deh timpul isi lasa amprenta si mai exista si o lege a gravitatiei, ce o sa faca? ?????????, pt ca nu pe toate le duce capul sa faca afaceri prospere din care sa traiasca tot restul vietii. Sa incercam sa ne gandim si la viitor, nu numai la prezent, asta lasand la o parte faptul ca ajung sa le arate lumea cu degetul pe strada, si sa isi bata joc de corpul lor in fata tuturor scarbosilor. Nu cred ca toate cele care practica video-chat o fac ca sa isi intretina familia, sau ca sa infrunte situatii extreme, astfel avand nevoie de bani multi castigati repede si fara efort, sunt multe care nu sunt capabile sa isi gaseasca un job stabil si de viitor, sau care nu vor asta, pai de ce sa iti storci creierii la birou, cand poti sa o fluturi pe "dansa" prin fata monitorului si sa faci bani. |
||
|
visan_georgiana Postat pe 12 Ianuarie 2011 15:18 |
||
|
eu am 30 de ani si ma simt foarte bine in pielea mea....sunt copilaroasa atunci cand simt nevoia, sunt serioasa atunci cand trebuie si nu cred ca este nimic anormal...si la 30 esti tot om cu sentimente, nu trebuie sa te transformi intr-o mumie acra ci trb sa traiesti fiecare clipa a vieti ca si cum ar fi ultima , dar sa nu pici in ridicol atat tot.....va poop si va dau un sfat ...traitiva viata asa cum simtiti si nu dupa reguli |
||
|
kudika135102 Postat pe 12 Ianuarie 2011 19:56 |
||
| Iti imparasesc opinia........eu am trecut de 45 dar ma simt la fel de tanara k la 20 si oricum sunt mai frumoasa k la 25.Fiecare femeie este frumosa in felul ei.Depinde cine si cum o priveste. | ||
|
ica662000 Postat pe 15 Ianuarie 2011 13:42 |
||
De la: kudika004836, la data 2010-12-31 14:53:37sunt penibile si disperate femeile de 30 de ani care se maimutaresc si pisicesc ca alea de 20 de ani ,se imbraca ca ele si zici ca au ramas cu mintea inapoi ,femeile de 30 care au ceva de spus adica o familie ,o cariera sunt inteligente si de admirat nu cele care nu s in stare de altceva decat sa traiasca ca o capusa lipitoare ,caraghioase Pai da ma, la 30 de ani femeile tre sa fie sobre, mereu serioase, sa nu schiteze nici macar un zambet, sa nu cunoasca decat munca-acasa-copil-sot.... Totusi, ma gandesc la femeile (pardon, fetitele) alea penibile de 20 de ani, care cred ca lumea s-a oprit la ele
|
||
|
kudika_pudika Postat pe 15 Ianuarie 2011 13:51 |
||
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-04 18:53:54Si la fel nu doar cele cu sanii ca de piatra ar trebui sa se imbrace provocator , mi se pare ca ar fi un fel de rasism sa zic asa , femeile care nu mai au forme provocatoare au si ele frumusetea lor , si cu hainele potrivite acea frumusete poate fi scoasa in evidenta , plus sa nu uitam canu ne plac tuturor acelas tip de femei si inca un "plus" unora ne place sa privim femeia in ochi cand vorbim cu ea nu doar in decolteu .BINE GINDIT SI MAI ALES DIN PARTEA UNUI BARBAT!
|
||
|
kudika139586 Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:44 |
||
De la: kudika135102, la data 2011-01-12 19:56:03eu am 30 de ani si ma simt foarte bine in pielea mea....sunt copilaroasa atunci cand simt nevoia, sunt serioasa atunci cand trebuie si nu cred ca este nimic anormal...si la 30 esti tot om cu sentimente, nu trebuie sa te transformi intr-o mumie acra ci trb sa traiesti fiecare clipa a vieti ca si cum ar fi ultima , dar sa nu pici in ridicol atat tot.....va poop si va dau un sfat ...traitiva viata asa cum simtiti si nu dupa reguli Unele reguli sunt necesare , unele reguli de moralitate sau depinde de locatia in care te afli , imi plac femeile imbracate elegant pe strada insa in locuri gen tribunal , biserica etc astept de la ele o tinuta mai sobra , la fel intr-o excursie sau pe strand o imbracaminte degajata plina de culori si amuzanta ... . Dar acum avem reguli mai lejere nu ca pe vremea inchizitiei cand ptre o imbracaminte mai ciudata deja te puteau arde pe rug . Totusi |
||
|
Alex_Bodea Postat pe 16 Ianuarie 2011 19:25 |
||
| Vroiam sa mai adaug ca totusi putin trebuie sa tinem cont si de ceea ce ii poate deranja pe unii , in locurile publice ar trebui sa fim putin mai retinuti , deoarece e si spatiul lor si eu au drepturi de a fi acolo si nu le putem impune sa nu priveasca in jur ptr ca noi nu vrem sa facem compromisuri ptr o parte din societate care are alte pareri fata de noi . | ||
|
Alex_Bodea Postat pe 16 Ianuarie 2011 19:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Dezamagire | 13 | De la: kudika_35255 3 Iunie 2013 10:17 |
| Sunt casatorita si totusi singura!! | 53 | De la: kudika445445 25 Decembrie 2011 11:34 |
| ne-am despartit!!!! | 17 | De la: andreea_scorpion 16 Mai 2012 19:54 |
|
|
||
| viazta mea..o adevarata telenovela | 48 | De la: dia36 2 Octombrie 2009 23:59 |
| Cum imi pot recuceri ex-ul? | 140 | De la: C_Florentina 22 Mai 2013 14:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.