Setari Cookie-uri

femeile penibile si disperate de 30 ani

eu am 37 de ani si pot spune k arat mai bine decit multe de 20 care par de 40 si nu stiu sa se ingrijeasca si nu au nimic feminin, penibila ,dizgratioasa si disperata poti fi si la 18 daca atit te duce capul
niko7
Postat pe 9 Ianuarie 2011 17:35
De la: Dor_a, la data 2011-01-09 14:40:22
De la: kudika195501, la data 2011-01-09 14:22:20
...si ce reiese din descrierea acesta numesti tu femeie? ...asta numesti tu frumusete? ...papusico de ceara, ai grija sa nu dea caldura, sa nu cumva sa te topesti(pe a'stia de se tin tari din toale, pe vremuri ii numeam oameni de zapada, cum venea vara, cum deveneau "invizibili )....oricum in timp ce aveai acesta visare frumoasa, ai atins peretele rece(cu ___) si te-ai trezit...apoi ai inceput descrierea visarii

Iti inteleg indoiala, Kudicule al nu shtu' catalea. La tine femeile tre' sa aiba calcaie in coaja de cascaval, latze (sau cozi impletite, cand nu ies la secera) urdori si par peste tot, ca doar asa le-a lasat Dumnezeu. Ca doar asa ai pomenit tu la tine acasa si asa sunt toate femeile cu care ai tu de-a face... Celelalte, cele care au intrat intr-o univesitate nu cu intentia de a folosi toaleta (sau a face curatenie acolo, dupa caz), au auzit de Max Factor, si deci isi pot permite sa intre intr-un restaurant (iarasi - nu pentru a folosi toaleta!) - alea-s "de ceara" si or sa li se topeasca diplomele si parul la vara.
Ia mai poveste-ne cum e in lumea ta, ca tare mai esti haios...

...lumea mea e diversa, dar imi place mai mult un scatiu decat o cotofana
kudika195501
Postat pe 9 Ianuarie 2011 20:52
citind ce s-a scris aici, ajung la concluzia ca sunt fericita.
am trecut de pragul celor 30...
Lucia38
Postat pe 9 Ianuarie 2011 20:54
De la: kudika074007, la data 2011-01-09 15:18:01Foarte corect , dar nu numai ca sunt penibile si complexate ca nu au familie , copii ..etc.. dar si foarte periculoase . Trec peste cadavre ca sa-si atinga scopurile ( in special materiale ) prind cate un barbat fraier la varsta de criza si nenorocesc copii care ajung pe drumuri , distrug o viata de munca si sacrificii ale unei femei care si-a vazut de drumul drept in viata . Le-as smulge parul din anumite zone cu penseta , le-as picura cu ceara !
...da' ce te face sa crezi ca au par in anumite zone
kudika195501
Postat pe 9 Ianuarie 2011 20:55
De la: Dor_a, la data 2011-01-09 14:40:22
De la: kudika195501, la data 2011-01-09 14:22:20
...si ce reiese din descrierea acesta numesti tu femeie? ...asta numesti tu frumusete? ...papusico de ceara, ai grija sa nu dea caldura, sa nu cumva sa te topesti(pe a'stia de se tin tari din toale, pe vremuri ii numeam oameni de zapada, cum venea vara, cum deveneau "invizibili )....oricum in timp ce aveai acesta visare frumoasa, ai atins peretele rece(cu ___) si te-ai trezit...apoi ai inceput descrierea visarii

Iti inteleg indoiala, Kudicule al nu shtu' catalea. La tine femeile tre' sa aiba calcaie in coaja de cascaval, latze (sau cozi impletite, cand nu ies la secera) urdori si par peste tot, ca doar asa le-a lasat Dumnezeu. Ca doar asa ai pomenit tu la tine acasa si asa sunt toate femeile cu care ai tu de-a face... Celelalte, cele care au intrat intr-o univesitate nu cu intentia de a folosi toaleta (sau a face curatenie acolo, dupa caz), au auzit de Max Factor, si deci isi pot permite sa intre intr-un restaurant (iarasi - nu pentru a folosi toaleta!) - alea-s "de ceara" si or sa li se topeasca diplomele si parul la vara.
Ia mai poveste-ne cum e in lumea ta, ca tare mai esti haios...

...ce are Universitatea de care pomenesti? ...eu cred ca vorbesti in "halul " acesta tocmai pentru ca tu ai "descoperit" "luxul' vietii care ti-l ofera orasul(eu iti zic ca m-am nascut si am crescut intr-unul, iar pe vremea cand tu te spalai pe cap cu detergent, eu nici macar nu banuiam ca se foloseste la asa ceva, iar sapunul era doar pentru corp, pentru ca-mi facea parul "tare"...am uramat o facultate in cadrul unei Universitati(mai tarziu decat era cazul e drept, dar cel putin am un termen de comparatie)...dar pe langa liceele ce le-am urmat, ca sa fac o comparatie era mic copil...si nu-mi "povesti "mie de toalete si restaurante, pentru ca nici macar nu stii cu cine vorbesti, dar daca vrei afla ca am umblat in restaurante la care tu doar visai, dar am umblat si in locuri care le vezi doar in filmele de groaza...asa ca nu ma lua pe mine cu d'astea Michel feminin, care sa nascut , unde sa nascut...si nu mai stie ce sa faca sa-si ascunda originile si complexele de inferioritate din cauza originilor(punct)
kudika195501
Postat pe 9 Ianuarie 2011 21:12
da,unele sunt disperate si se leaga de barbatii altora.....de 40 si ceva de ani.....ca pana la 30 au si cate un divort la activ......de frustrate ce sunt fac pe pisicile si le fura mintea astora
daniela71
Postat pe 9 Ianuarie 2011 22:28
De la: kudika004836, la data 2010-12-31 14:53:37sunt penibile si disperate femeile de 30 de ani care se maimutaresc si pisicesc ca alea de 20 de ani ,se imbraca ca ele si zici ca au ramas cu mintea inapoi ,femeile de 30 care au ceva de spus adica o familie ,o cariera sunt inteligente si de admirat nu cele care nu s in stare de altceva decat sa traiasca ca o capusa lipitoare ,caraghioase

sa te puna dreacu sa te mai iei de FETELE de 30 de ani.....sunt si au fost mereu slabiciunea mea
de cand aveam eu 17 ani..... . o femeie,daca nu stie sa zambeasca,sa rada,sa fie pisicoasa,dulce,jucausa,nu are pic de ..."vino n'coace:P. cand nu mai stie sa fie asa,atunci devine o trista. tristele,ciufutele,nesuferitele...cele ce nu urad niciodata,cele cu botu adanc inradacinat in munca,cariera si alte chestii serioase (nu judec), sunt cu adevarat paguboase. rasul unei femei,zambetul ei,sunt mereu o binecuvantare pentru cei din jur,pentru cei care stiu sa aprecieze .....fara rasul unei femei,fara pisiciala ei,viata pe pamant ar fi de o tristete iesita din comun,,soarele nu ar mai fi pe cer fara acea pisiceala asa ca....sa nu te puna dreacu sa te mai iei de FETELE de 30 de ani
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 10 Ianuarie 2011 01:25
De la: niko7, la data 2011-01-09 17:35:26eu am 37 de ani si pot spune k arat mai bine decit multe de 20 care par de 40 si nu stiu sa se ingrijeasca si nu au nimic feminin, penibila ,dizgratioasa si disperata poti fi si la 18 daca atit te duce capul

eu nu dau o femeie de 37 ,nici pe 100 de tute de 20
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 10 Ianuarie 2011 01:26
De la: kudika074007, la data 2011-01-09 15:18:01Foarte corect , dar nu numai ca sunt penibile si complexate ca nu au familie , copii ..etc.. dar si foarte periculoase . Trec peste cadavre ca sa-si atinga scopurile ( in special materiale ) prind cate un barbat fraier la varsta de criza si nenorocesc copii care ajung pe drumuri , distrug o viata de munca si sacrificii ale unei femei care si-a vazut de drumul drept in viata . Le-as smulge parul din anumite zone cu penseta , le-as picura cu ceara !

Uscaturi sunt printre femei la toate varstele, cu ce te indreptateste pe tine asta sa le judeci ? Printre tinerelele carora nu li s-a uscat casul la gura nu intalnim cumva din ce in ce mai des deja experte in sex , amante ale indivizilor cu bani dar si cu familii , mame inconstiente la 14-15 ani care isi arunca bietii copii facuti doar ca le mananca din leagan intre degetele mari de la picioare ?

Postat pe 10 Ianuarie 2011 07:07
De la: kudika005972, la data 2011-01-09 22:28:36da,unele sunt disperate si se leaga de barbatii altora.....de 40 si ceva de ani.....ca pana la 30 au si cate un divort la activ......de frustrate ce sunt fac pe pisicile si le fura mintea astora

Asta era nenorocirea ca va sufla amurezii ? Draguta , daca esti femeie , esti la toate varstele , daca nu fusesi in stare sa-ti tii masculul si ti la suflat una mai matura si mai experimentata , este doar vina ta .

Postat pe 10 Ianuarie 2011 07:13
De la: scorpio67, la data 2011-01-10 07:07:47

Uscaturi sunt printre femei la toate varstele, cu ce te indreptateste pe tine asta sa le judeci ? Printre tinerelele carora nu li s-a uscat casul la gura nu intalnim cumva din ce in ce mai des deja experte in sex , amante ale indivizilor cu bani dar si cu familii , mame inconstiente la 14-15 ani care isi arunca bietii copii facuti doar ca le mananca din leagan intre degetele mari de la picioare ?

+
sunt nevoit sa fiu de acord si aici cu tine cu mentiunea ca o femeie proasta la 15 ani va fi priosta si la 60 si asta e valabil si in cazul barbatilor.
deci si cei destepti pot fi vazuti de mici
pickard
Postat pe 10 Ianuarie 2011 08:32
Eu cred ca atitudinea unei femei conteaza cel mai mult. O femeie poate arata bine la 20 de ani, la 30 si chiar si la 50. Sunt si femei care la 60 - 70 de ani arata bine pentru varsta lor. Un exemplu excelent este o colega de servici de-a mea care are 73 de ani si mai mult de 50 nu ii dai.
Intr-adevar sunt femei care nu vor sa-si arate varsta sau si-o neaga sau pur si simplu nu pot sa accepte ideea ca au imbatranit insa la 30 de ani inca poti purta o fusta scurta, inca poti adopta un machiaj mai strident sau o coafura mai trendy.
_Cryssa_
Postat pe 10 Ianuarie 2011 09:01
De la: _Cryssa_, la data 2011-01-10 09:01:55Eu cred ca atitudinea unei femei conteaza cel mai mult. O femeie poate arata bine la 20 de ani, la 30 si chiar si la 50. Sunt si femei care la 60 - 70 de ani arata bine pentru varsta lor. Un exemplu excelent este o colega de servici de-a mea care are 73 de ani si mai mult de 50 nu ii dai.
Intr-adevar sunt femei care nu vor sa-si arate varsta sau si-o neaga sau pur si simplu nu pot sa accepte ideea ca au imbatranit insa la 30 de ani inca poti purta o fusta scurta, inca poti adopta un machiaj mai strident sau o coafura mai trendy.

pentru un barbat conteaza mult si aspectul interior nu numai tencuiala de la suprafata
cel putin pentru mine nu conteaza decat 50% aspectul fizic
inteligenta emotionala si compatibilitatea au un rol foarte important
pickard
Postat pe 10 Ianuarie 2011 09:12

si care e problema ca mi/am pus ooza in chiloti?...am lucrat la un video/chat...si de acolo e poza....a trebuit sa ma maimutaresc prin natura...serviciului...aasta e adevarul...apropos de maimutareala...si las ca o poza cum zici tu...in chiloti nu e asha de deocheata in comparatie cu toate fetele topless de la Marea Neagra din fiecare vara...pe plaja poate fi oricine inclusiv un copil ...dar pe site/ul asta nu![/quote]

tu ai facut video chat, adica un fel de prostitutie virtuala, si acum vi si iti dai cu parerea legat de alte persoane de pe aici si te dai mare doamna. Rusinicaaa, mai discutam cand vei avea un job adevarat.
visan_georgiana
Postat pe 10 Ianuarie 2011 09:14
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2011-01-10 01:25:06 o femeie,daca nu stie sa zambeasca,sa rada,sa fie pisicoasa,dulce,jucausa,nu are pic de ..."vino n'coace:P. cand nu mai stie sa fie asa,atunci devine o trista. tristele,ciufutele,nesuferitele...cele ce nu urad niciodata,cele cu botu adanc inradacinat in munca,cariera si alte chestii serioase (nu judec), sunt cu adevarat paguboase. rasul unei femei,zambetul ei,sunt mereu o binecuvantare pentru cei din jur,pentru cei care stiu sa aprecieze .....fara rasul unei femei,fara pisiciala ei,viata pe pamant ar fi de o tristete iesita din comun,,soarele nu ar mai fi pe cer fara acea pisiceala asa ca....sa nu te puna dreacu sa te mai iei de FETELE de 30 de ani

angelo nu te dezici tzuc dulce pe anul asta si tot ce-ti doresti sa se implineasca
miss_darine
Postat pe 10 Ianuarie 2011 09:18
De la: pickard, la data 2011-01-10 09:12:12
De la: _Cryssa_, la data 2011-01-10 09:01:55Eu cred ca atitudinea unei femei conteaza cel mai mult. O femeie poate arata bine la 20 de ani, la 30 si chiar si la 50. Sunt si femei care la 60 - 70 de ani arata bine pentru varsta lor. Un exemplu excelent este o colega de servici de-a mea care are 73 de ani si mai mult de 50 nu ii dai.

pentru un barbat conteaza mult si aspectul interior nu numai tencuiala de la suprafata

ehh lasa-ma pickard ca nu te cred
_Cryssa_
Postat pe 10 Ianuarie 2011 09:23
De la: kudika195501, la data 2011-01-09 21:12:34
...ce are Universitatea de care pomenesti? ...

Are, ca o femeie odata cu educatia, n-o sa mai creada in basmul cu "fata tre' sa fie naturala - cu par unde i-a dat Dumnezeu, sa nu puna smacuri (deci si cremele's prohibite ca fiind arsenalul stricatelor) si care la - daca la 20 de ani are prospetimea varstei, la 30 deja arata ca o bivolitza...
Pe de alta parte aia care n-a stat la 4 clase primare ci a avut curiozitatea sa vada cum arata o diploma - a avut multiple sanse afla de binefacerile cremei cu acid hialuronic si ale jogging-ului si e foarte putin probabil ca la 30 sa aiba nevoie de garderoba speciala, care i se potriveste uneia de 20, dar nu ei, la 30.

eu cred

Exact, tu CREZI... si restul nu mai conteaza, desi's haioase invectivele...

ca vorbesti in "halul " acesta tocmai pentru ca tu ai "descoperit" "luxul' vietii care ti-l ofera orasul(eu iti zic ca m-am nascut si am crescut intr-unul, iar pe vremea cand tu te spalai pe cap cu detergent, eu nici macar nu banuiam ca se foloseste la asa ceva, iar sapunul era doar pentru corp, pentru ca-mi facea parul "tare"...am uramat o facultate in cadrul unei Universitati(mai tarziu decat era cazul e drept, dar cel putin am un termen de comparatie)...dar pe langa liceele ce le-am urmat, ca sa fac o comparatie era mic copil...si nu-mi "povesti "mie de toalete si restaurante, pentru ca nici macar nu stii cu cine vorbesti, dar daca vrei afla ca am umblat in restaurante la care tu doar visai, dar am umblat si in locuri care le vezi doar in filmele de groaza...asa ca nu ma lua pe mine cu d'astea Michel feminin, care sa nascut , unde sa nascut...si nu mai stie ce sa faca sa-si ascunda originile si complexele de inferioritate din cauza originilor(punct)

M-ai convins!
Dor_a
Postat pe 10 Ianuarie 2011 10:03
Stau si ma uit la toata nebunia cu topicul asta si imi dau seama ca e reprezentarea clara a proverbului: "Un prost arunca piatra in apa..."
Fatuca care a deschis topicul e departe de a fi vreo inteligenta, a spus o tampenie cat casa da' uita-te la noi - cica suntem isteti - ce-am sarit sa "scoatem piatra"
Cand ceea ce ar fi fost de facut e s-o ignoram si s-o lasam pe biata fata sa se despoaie si sa se cracaneze linistita in fata camerei, sa-i farmece linistita pe bietii aia de se uita la ecran si... ma rog, nu intru in amanute...
Ce ne costa s-o lasam si sa creada ca acum, la 20 de ani ai ei, e mai data dracu' decat o sa fie in cativa ani, cand o sa devina o ruina... In fond, cu ce ne deranjeaza? Ea stie mai bine catre ce se indreapta...

Dor_a
Postat pe 10 Ianuarie 2011 10:25
De la: _Cryssa_, la data 2011-01-10 09:23:42

sunt eu mai ciudat si ma uit la ce nu te-ai astepta!
pickard
Postat pe 10 Ianuarie 2011 10:43
De la: pickard, la data 2011-01-10 10:43:06

Ca de exemplu?

Sa zicem ca esti intr-un club. Langa bar 2 gagici. Una este imbracata intr-o rochita super sexy, atragatoare si poate chiar putin provocatoare. Cealalta este imbracata intr-o pereche de jeansi si un maieut care nu desvaluie foarte tare formele. Amandoua par naturale, amandoua beau aceeasi bautura, amandoua danseaza nu foarte lasciv, doar putin provocator.
Pe care o observi?
_Cryssa_
Postat pe 10 Ianuarie 2011 11:03
De la: kudika005972, la data 2011-01-09 22:28:36da,unele sunt disperate si se leaga de barbatii altora.....de 40 si ceva de ani.....ca pana la 30 au si cate un divort la activ......de frustrate ce sunt fac pe pisicile si le fura mintea astora

Hai ca esti absurda! Un divort nu e o fericire pentru nimeni, egal ca esti femeie sau barbat. Si nu in toate cazurile se ajunge la divort din vina femeii. Ai prefera sa stai cu unul care te bate doar din ambitia de a nu fi ´´divortata´´?
mika76
Postat pe 10 Ianuarie 2011 11:23
cu siguranta ca esti o fetitza de 20 de ani care te simti amenintata de vreuna de 30 :D .Pisiceala si alintul nu au nimic de aface cu varsta si nici cu educatia. Am vazut femei de 30-40 de ani ,cu educatie si slujbe de top care se pisicesc si lipitori de 20 care traiesc precum capusele ( foarte frecventa aceasta categorie :D )Drept sa spun ultima categorie ma dezgusta,prima in schimb doar ma amuza :)
iasomya
Postat pe 10 Ianuarie 2011 13:49
...si inca ceva.... Poti fi extrem de penibila si disperata si la 20 de ani, nu este neaparat necesar sa astepti implinirea varstei de 30 -40
iasomya
Postat pe 10 Ianuarie 2011 13:53
De la: _Cryssa_, la data 2011-01-10 11:03:23

Ca de exemplu?

Sa zicem ca esti intr-un club. Langa bar 2 gagici. Una este imbracata intr-o rochita super sexy, atragatoare si poate chiar putin provocatoare. Cealalta este imbracata intr-o pereche de jeansi si un maieut care nu desvaluie foarte tare formele. Amandoua par naturale, amandoua beau aceeasi bautura, amandoua danseaza nu foarte lasciv, doar putin provocator.
Pe care o observi?

le observ pe amandoua bineanteles dar una e sa observi ceva la un bara si alta e sa intri in vorba si sa vezi daca au ceva si in cap si daca interactionezi cu vreuna dintre ele
cel mai sigur este ca ma voi uita la aceea care se uita la mine
si daca exista o chimie corespunzatoare poate sa fie si regina angliei ca tot va fi a mea
pickard
Postat pe 10 Ianuarie 2011 14:21
De la: iasomya, la data 2011-01-10 13:53:26...si inca ceva.... Poti fi extrem de penibila si disperata si la 20 de ani, nu este neaparat necesar sa astepti implinirea varstei de 30 -40

exact ce am zis eu! oamenii penibili se vad de mici
pickard
Postat pe 10 Ianuarie 2011 14:22
De la: pickard, la data 2011-01-10 14:21:30
De la: _Cryssa_, la data 2011-01-10 11:03:23

Ca de exemplu?

Pe care o observi?

le observ pe amandoua bineanteles dar una e sa observi ceva la un bara si alta e sa intri in vorba si sa vezi daca au ceva si in cap si daca interactionezi cu vreuna dintre ele
si daca exista o chimie corespunzatoare poate sa fie si regina angliei ca tot va fi a mea

frumos raspuns
_Cryssa_
Postat pe 10 Ianuarie 2011 14:59
De la: Dor_a, la data 2011-01-10 10:03:30
...ce are Universitatea de care pomenesti? ...

Are, ca o femeie odata cu educatia, n-o sa mai creada in basmul cu "fata tre' sa fie naturala - cu par unde i-a dat Dumnezeu, sa nu puna smacuri (deci si cremele's prohibite ca fiind arsenalul stricatelor) si care la - daca la 20 de ani are prospetimea varstei, la 30 deja arata ca o bivolitza...
Pe de alta parte aia care n-a stat la 4 clase primare ci a avut curiozitatea sa vada cum arata o diploma - a avut multiple sanse afla de binefacerile cremei cu acid hialuronic si ale jogging-ului si e foarte putin probabil ca la 30 sa aiba nevoie de garderoba speciala, care i se potriveste uneia de 20, dar nu ei, la 30.

...draguto,educatia aceasta trebuia sa inceapa inca din frageda pruncie,acolo se plamadeste "lutul",in contextul universitar, doar cizelezi unele aspecte dobandite atat cognitiv cat si genetic intr-o perioada mult premergatoare acestui stadiu,nu ma voi apuca acum sa critic mediul din care ai "plonjat" in UNIVERSITATE(sunt mai putin frustrat astazi) dar e o mare probabilitate ca tocmai de acolo sa ti se traga aceste complexe de superioritate(marea majoritate a oamenilor asa sunt)...iar daca tu ai aflat despre anumite "toaletaje" si actiunile benefice ale produselor cosmetice doar la" nivel "universitar, asta e fix problema ta, nu te baga(adica introduce) in "oala" altora.
eu cred

Exact, tu CREZI... si restul nu mai conteaza, desi's haioase invectivele...
[/guote]
...iertare Multpreamaretiei voastre ca am avut acest mare curaj de a indrazni de "a crede", eu un mult prea umil mojic, care am "onoarea" de a trai in "mizeria" nimicniciei mele(...urmeaza reverenta)
ca vorbesti in "halul " acesta tocmai pentru ca tu ai "descoperit" "luxul' vietii care ti-l ofera orasul(eu iti zic ca m-am nascut si am crescut intr-unul, iar pe vremea cand tu te spalai pe cap cu detergent, eu nici macar nu banuiam ca se foloseste la asa ceva, iar sapunul era doar pentru corp, pentru ca-mi facea parul "tare"...am uramat o facultate in cadrul unei Universitati(mai tarziu decat era cazul e drept, dar cel putin am un termen de comparatie)...dar pe langa liceele ce le-am urmat, ca sa fac o comparatie era mic copil...si nu-mi "povesti "mie de toalete si restaurante, pentru ca nici macar nu stii cu cine vorbesti, dar daca vrei afla ca am umblat in restaurante la care tu doar visai, dar am umblat si in locuri care le vezi doar in filmele de groaza...asa ca nu ma lua pe mine cu d'astea Michel feminin, care sa nascut , unde sa nascut...si nu mai stie ce sa faca sa-si ascunda originile si complexele de inferioritate din cauza originilor(punct)

M-ai convins! [/quote]
...te cred (desi mi se limba plimba-n gura pe la ora aceea, dar banuiesc ca ai inteles mesajul...ca de nu, pot sa ma exprim in cea mai cristalina zi a existentei mele si tot degeaba ar fi )

PS...sa ai bafta! (asa se zice, nu?)
kudika195501
Postat pe 10 Ianuarie 2011 21:22
Ca de exemplu?

Pe care o observi?

frumos raspuns

adica e de bine?! sau nu!?
pickard
Postat pe 10 Ianuarie 2011 21:49
De la: pickard, la data 2011-01-10 21:49:19Ca de exemplu?

Pe care o observi?

frumos raspuns

adica e de bine?! sau nu!?
...foarte bine...FB
kudika195501
Postat pe 11 Ianuarie 2011 03:11
De la: TIGRA, la data 2011-01-10 09:14:54
si care e problema ca mi/am pus ooza in chiloti?...am lucrat la un video/chat...si de acolo e poza....a trebuit sa ma maimutaresc prin natura...serviciului...aasta e adevarul...apropos de maimutareala...si las ca o poza cum zici tu...in chiloti nu e asha de deocheata in comparatie cu toate fetele topless de la Marea Neagra din fiecare vara...pe plaja poate fi oricine inclusiv un copil ...dar pe site/ul asta nu!

tu ai facut video chat, adica un fel de prostitutie virtuala, si acum vi si iti dai cu parerea legat de alte persoane de pe aici si te dai mare doamna. Rusinicaaa, mai discutam cand vei avea un job adevarat.[/quote]
....asta cu video/chatul vine dupa ce am pus la gunoi multe job/uri din alea de le zici tu adevarate...pentru ca un job oricat ar fi de grozav...daca nu iti aduce si bani suficienti cat sa supravietuiesti de la o luna la alta ..nu are nici o valoare!!!...bine pana la urma si jobul de la video/chat l/am pus la gunoi...pentru ca nici ala nu prea mi/a adus bani oricat m/am straduit.

si rusine nu are de ce imi fi deloc....
kudika335366
Postat pe 11 Ianuarie 2011 08:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Situatie grea cu fosta 62 De la: sadora 24 August 2009 21:03
asa avea nevoie de un sfat... 31 De la: kudika075831 1 Noiembrie 2009 20:26
fostul iubit si a gasit jumatatea in 3 luni?ce parere aveti 66 De la: anastasia_m 13 Octombrie 2010 21:36
Ce sa fac...il vreau inapoi? 26 De la: euanca 7 Februarie 2011 15:09
Ar fi bune niste pareri sincere 11 De la: _dulcik_ 9 Martie 2009 21:58